Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 januari 2018

DE LICHTMEESTERS OVER HET KRISTALLIJN VELD / 17 januari 2018 / Tetsiea Blijham

DE LICHTMEESTERS OVER HET KRISTALLIJN VELD
17 januari 2018 / Tetsiea Blijham

  
Live door Tetsiea gechannelde boodschap tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

"Welkom mijn lieve lichtkind. Wij zijn de lichtmeesters. Het pad van jouw ziel is een pad geweest van verwondering. Van bewondering. Van devotie. Van respect voor het goddelijke en het verhevene. Dat weten wij, dat hebben wij gezien. Maar jouw zoektocht terug naar het licht, is, je zou kunnen zeggen, de perfecte voleinding. De vervulling van die zoektocht. Dit is een cadeautje voor jou. Van ons.

Het Witte Licht is al zolang bij jou aanwezig. Hier is de Metatron. En ik spreek voor de Lichtmeesters. Door jouw verbinding met het Witte Licht herinner jij je weer dat jij als priester, priesteres, destijds in Lemurië deze frequenties gedragen hebt. Uitgestuurd hebt. Andere mensen hierin onderwezen hebt, geheald hebt. Het is ook niet voor niks dat jij juist op dit moment dit blogartikel leest. Dat komt, doordat jouw ziel zo geopend is, zo ontwikkeld is, zich zo herinnert. Dat jij niet jezelf bent, maar dat jij een ziel bent in een mensen lichaam. Dat jij hier moest zijn.

Dat weten we. En we weten ook dat jij vaak zo verlangd hebt naar het licht. Welkom thuis mijn lieve lichtkind. De weg naar het licht terug, was voor jou vaak een weg langs het donker. De weg langs het donker, was alleen maar een leerschool voor je. Weet dat jij en dat jullie, zeer ervaren priesters en priesteressen zijn geweest in Lemurië. En dat je heel goed weet, wat jij met energie doet. Bewust of onbewust.

En we nemen je nu mee op een reisje langs de wereld. We nemen je mee op een reisje, naar het Kristallijnen Veld. En we gaan je nu bewustmaken van iets wat je destijds in Lemurië al wist. Maar nu waarschijnlijk vergeten bent. Jij bevind je op dit moment in een veld van energie. In het kristallijnen veld. Je kunt het ervaren als lijnen die links, die van links naar rechts lopen. EN van voor naar achter en van boven naar onder. Een holografisch veld. Jullie zijn met elkaar verbonden in dit veld. Op die lijnen. Die lijnen die lopen niet alleen over de aarde. Maar die lopen ook door de aarde, door de zeeën, door de mensheid, door de bossen en de bergen, door de steden, door de dieren. Jij hebt het veld niet om je heen maar jij bent in het veld. Jouw ziel is in het veld. En daaromheen heb jij een vorm.

Misschien zie je, voel je, merk je, ervaar je het veld. Als lijnen. En dat zijn kristallijnen lijnen in dit geval. En je ziet, of je ervaart, jezelf als een vonkje, je kunt het ook aannemen dat dit gebeurt. Als een vonkje in het veld. Dit is jouw ziel. En ergens in het veld, op een van de lijnen, begint een lichtje te knipperen. Ga daar maar naartoe. En verbind je met dat lichtje. Dit lichtje is healing voor jou. Vanuit vorige levens, karmische stukken vanuit vorige levens. En wij komen om je heen staan. Dit karmische stuk voor je op te lossen, schoon te maken, te begrijpen, te vergeven. En alles wat bij het verleden hoort, die energie, die schiet nu terug naar het verleden. Waardoor jou toekomstlijn ook weer openschiet.

​En merk dat jij niet alleen bent in het veld. Iedereen hier aanwezig, is aanwezig in het veld. Als lichtjes, als lampjes. Dansend, spelend,. Je kunt ook gewoon door het veld reizen. En in het veld zijn er ook de engelen aanwezig en wij zijn aanwezig, de spirits zijn aanwezig. Kristallen zijn aanwezig. In dit veld is heden, verleden en toekomst. Hier is ook de healing van vorige levens en van dit leven. In dit veld zijn ook de verschillende dimensies, verschillende tijden. Je kunt ook in dit veld terugreizen in de tijd bijvoorbeeld. Bijvoorbeeld naar Lemurië, Atlantis, Avalon, waar je naartoe wilt. Katar land, waar je maar naartoe wilt. Griekenland, Egypte, alles kan.

Voor nu, kom bij elkaar, sta bij elkaar, in de cirkel van licht. En door de verbinding met elkaar komt er extra energie het veld in. Wat uitstroomt naar de rest van de mensheid. Maar door je met elkaar te verbinden, open je de rest van de mensheid. Door jouw bewustzijn te vermenigvuldigen, door samen te zijn, vermenigvuldigd zich ook het bewustzijn van de rest van de mensheid. En dan nemen we je weer mee naar beneden. Voel, merk ervaar, hoe je weer terugkomt. En dit licht en bewustzijn met je meedraagt.

- Tetsiea © 2018


Resoneert deze tekst met je?
Deel deze tekst dan met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn.
Zo bereiken we de wereld met elkaar.
Of doe de Gouden Straal Meditatie