Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 januari 2018

Dagtekst van Zondag 28 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 28 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Hand, magisch instrument -

"Onze handen zijn als antennes: ze zijn niet alleen in staat om energiestromen die door de ruimte circuleren, op te vangen, maar ook om ze uit te zenden. Je zal zeggen “Maar dat is magie”. Wel ja, alles wat we doen is magie, en in het bijzonder alles wat we met onze handen doen. En de echte magiërs zijn zij die hun handen kunnen gebruiken om krachten op te vangen en uit te zenden, om ze te bewaren of te richten, om ze te doen toe- of afnemen. Het is de Schepper zelf die onze handen met deze vermogens heeft uitgerust, en het is aan ons om witte magiërs te worden die enkel met de kracht van het licht werken.

Sommige gebaren uit het dagelijks leven dragen de sporen van deze duizendjarige kennis wat betreft onze handen en hun vermogens. Bijvoorbeeld, wat doen de mensen in alle landen als ze elkaar ontmoeten of verlaten? Ze steken de arm op om te groeten, of ze schudden elkaar de hand. De hand doet dus duidelijk dienst als middel waarmee mensen uitzenden en ontvangen. Daarom is het belangrijk erop te letten alleen goede dingen door te geven met je handen."