Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 januari 2018

Dagtekst van Maandag 29 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 29 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Beeld van God dat we moeten zoeken in elke mens -"Probeer me te begrijpen wanneer ik zeg dat ik in iedere man en iedere vrouw de Godheid zoek die in hen woont, en probeer te doen zoals ik. Door zo te handelen tonen we ons respect voor het werk van God. 

Omdat ik in bewondering sta voor de wijsheid van de Schepper, voel ik dat er in ieder wezen iets oneindig moois en kostbaars leeft, dat het verdient om geëerd en bemind te worden. Als sommigen die mijn houding zien, me uitlachen en denken dat ik in illusies leef, jammer dan! Ik weet dat ik integendeel in de werkelijkheid leef, en zelfs in de enige werkelijkheid. Ik raad jullie aan om ook in deze werkelijkheid te leven. God heeft de mens naar zijn beeld geschapen heeft en door de Godheid in iedere man en ieder vrouw te zoeken, tonen we aan de Schepper niet alleen ons geloof en onze liefde, maar maken we ook zijn aanwezigheid in ons levend."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/