Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 januari 2018

Dagtekst van Dinsdag 30 Januari 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 30 Januari 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Broederschap - we moeten werken om haar te verwezenlijken

"De tijd is voorbij, dat het aanbeveling verdiende in eenzaamheid te leven om je spiritueel te ontwikkelen en je heil te vinden. Wij betreden nu het tijdperk van de broederschap. De mensen mogen zich niet langer van elkaar afzonderen, maar moeten samen, zij aan zij, vooruitgaan om hier op aarde een universele broederschap te realiseren, één grote familie te vormen. Op dat moment zullen de grenzen verdwijnen en in plaats van zoveel nutteloze uitgaven te doen om zich tegen elkaar te beschermen, zullen de volkeren in overvloed en vrede leven.

Het onderricht van de Universele Witte Broederschap wordt door deze ideeën geïnspireerd. Daarom bestaat ons ideaal erin om ons te vervolmaken, niet alleen voor onszelf, maar voor het welzijn van allen. Het is ons ideaal om samen op te trekken, verbonden door de liefde die God tussen alle mensen heeft gewild. Het is ons ideaal om in harmonie te leven, want alleen de harmonie brengt alle zegeningen."

Omraam Mikhael Aivanhov