Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 januari 2018

Benjamin Fullford: Honderden Top Khazariaanse Gangsters, Inclusief De Bush-Familie, Uitgeleverd Aan Gitmo / Guantanamo Bay. (Full Update)

Gelukkig nieuwjaar:
Honderden Top Khazariaanse Gangsters, Inclusief De Bush-Familie, Uitgeleverd Aan Gitmo / Guantanamo Bay. (Full Update)
Benjamin Fullford / 1 Januari 2018

In een historisch moment van poëtische rechtvaardigheid zijn de meeste van de in de Verenigde Staten gevestigde topdaders van de nep "oorlog tegen het terrorisme" nu zelf naar het Amerikaanse Marine kamp in Guantanamo Bay, Cuba overgebracht, zeggen bronnen van het Pentagon. "De Rothschild-bezittingen, George Soros, Peter Munk, Peter Sutherland, de Bushes, de Podestas en vele anderen zijn overgevlogen naar Gitmo voor militaire tribunalen, terwijl het ministerie van defensie $ 500 miljoen besteedt om de gevangenis op te waarderen en meer militaire politie en Mariniers sturen", zeggen de bronnen.

Als een van de vele tekenen van hoe historisch de nieuwe Amerikaanse revolutie is, "zullen 30 congresleden niet terugkeren in het nieuwe jaar", zeggen de bronnen van het Pentagon. CIA-bronnen bevestigen ook dat de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton, in de hoop op een speciale behandeling, bonen morst over mensen zoals voormalig CIA-hoofd John Brennan, de grootste Amerikaanse Mossad-agent Rahm Emmanuel, voormalig vicepresident Dick Cheney en vele anderen.

Bovendien, zoals de Amerikaanse president Donald Trump Januari 2018 aankondigde als "anti-slavernijmaand", ... worden mensenhandel centra over de hele wereld binnengevallen en gesloten. In Saoedi-Arabië zijn, volgens Russische FSB-bronnen, 3000 kind seks slaven bevrijd. In de VS "was er op 27 december een stroomstoring in de" pedo-hemel Disneyland ", omdat de plaats werd binnengevallen door speciale troepen die tegen menselijke slavenhandelaren vechten, zeggen de bronnen van het Pentagon. In ogenschijnlijk samenhangende gebeurtenissen overleden de erfgenamen van  de Washington Post, Bill Graham en Jordan Feldstein, de broer van de acteur Jonah Hill vorige week, geven de bronnen aan.

Een andere stap was dat Julian Assange "uit de Ecuadoriaanse ambassade werd gehaald om de cabal neer te halen, en hij kan gratie krijgen samen met Mike Flynn", voegen de bronnen toe.

Ook: "Op Kerstdag, is Delta Force een huis binnengevallen dat in het bezit was van voormalig president Barack Obama in ...Thailand vol met geweren, explosieven, goud en tunnels, die in verband kunnen worden gebracht met de [oud-Thaise premier] Thaksin Shinawatra, de Bushes en mensenhandel ", zeggen bronnen van het Pentagon.


We ontvingen afgelopen weekend ook wat ruwe informatie van twee CIA bronnen die in het verste Zuiden van Azië opereren en dat zich laat lezen als een Hollywood triller over diefstal op open zee van 100 ton goud.

“Het grootste deel van het goud, bestemd voor ondersteuning van de nieuwe globale door goud ondersteunde valuta, is opgeslagen in Jakarta. Er is meer dan 100k metrieke tonnen. Het is bekend als ‘off ledger’ goud (Au) uit het Soekarno tijdperk toen hij M1 was voor de zakelijke rekeningen,” zei een van de bronnen. “Een deel van dat goud, wat geen deel uit maakt van de Japanse voorraad dat tijdens de Tweede Wereldoorlog verspreid over China en Azië in beslag werd genomen, werd vorige week gestolen,” zeggen de bronnen.

Dit is het verhaal:

Dit gaat over hoe het goud naar Jakarta werd verplaatst:

Hier is de vertaling van een deel ervan:

 “Vanaf de kant van de zee nam Satkamal Lantamal XII Kal-Lemukutan 11-12-15 deel aan het ondersteunen van de geheime dienst van de Marine toen President Joko Widodo een werkbezoek deed tijdens de Nationale kerstviering in West Kalimantan, gehouden in Pontianak op donderdagmiddag.”

Met andere woorden, het bezoek van de Indonesische Moslim president om Kerstmis te vieren was een dekmantel voor een belangrijke marineoperatie om 100 ton goud te verplaatsen.

Echter, drie bronnen, inclusief een Indonesische generaal zeggen dat het Marine schip dat de goudstaven vervoerde werd gekaapt op zee in internationale wateren.

Hier is een versie van een CIA bron over de gebeurtenissen:

“Het was een erg goed geplande operatie. Het goud werd in een onderzeeër geladen en verdween van de radar in Singapore. Dit maakte deel uit van het totale spel aan de top van de Indonesische regering samen met enkele van de top spelers in de regering van Singapore. De belofte die tijdens de geheime ontmoeting in de APEC top in Vietnam werd gebruikt werd gebruikt voor persoonlijk gewin. De hoogste top spelers in dit theater gingen er vandoor met het Au.

“Het was de bedoeling om het te gebruiken als een klein deel van de nieuwe door goud ondersteunde valuta met Rusland, China en India. Het is momenteel 90% puur en makkelijk opnieuw te smelten naar een 99.95 zuiverheid (de minimale zuiverheid die wordt toegestaan door de LBMA) Geschat tussen de 80-100 metrieke tonnen, dit maakt een klein groepje aan de top van de Indonesische regering extreem welgesteld in de 3D matrix (voor zo lang als het duurt). Het probleem is dat ze iets hebben gestolen wat erg belangrijk was.

“Dit was bedoeld voor het welzijn van de mensheid. Er werd me gezegd dat er repercussies zullen volgen inclusief verschillende straffen als gevangenisstraf of erger. De verplaatsing van het Au wordt gecontroleerd door een speciale apparatuur voor de controle van de Witte Hoeden. De verraders kunnen zich nergens verstoppen. Hun namen zijn al bekend.

“Deze top corrupte politici stonden onder het bevel van hun meesters, de Zionistische cabal, die nog steeds een sterke positie heeft in Indonesië.”

De verplaatsing en er aan gerelateerde kaping van goud is verbonden aan een soort van belangrijke financiële gebeurtenis die ergens in het eerste half jaar van dit jaar wordt verwacht, vertelde een afzonderlijke CIA bron. Deze bron, die ons in de afgelopen jaren zowel belangrijke primeurs als desinformatie heeft verschaft, zegt dat het financiële systeem volledig zal worden stilgelegd, de aandelenmarkt zal terug vallen naar nul, bankrekeningen zullen worden geleegd, en geldautomaten zullen worden stil gezet wanneer de gebeurtenis plaatsvindt. Dit zal worden gevolgd door de lancering van het nieuwe door goud ondersteunde systeem, zegt deze bron.

Er is wat ondersteunend bewijs daarbuiten voor dit scenario. India, Rusland, China en vele andere landen hebben openlijk aangekondigd dat ze zullen overgaan naar een door goud ondersteunde valuta. De Chinezen hebben ook gezegd dat ze olie voor goud en yuan zullen verhandelen. Verder, is het totale bestuur van de Federale Reserve Raad vervangen.

We zien ook dat de aandelenmarkten in de wereld steeds verder van de werkelijkheid komen te staan. Zelfs mensen die nog nooit basis economie hebben gestudeerd weten dat wanneer meer mensen verkopen dan kopen, de prijzen zullen vallen. Toch hebben de V.S. aandelenmarkten sinds 2013 record hoogtes bereikt, zelfs als het aantal verkopers veel groter was als de aantallen kopers. De werkelijkheid heeft altijd een manier om een inhaalslag te doen en illusies duren nooit voor altijd.


Er zijn ook  tekenen aan de horizon van een andere Lehman Brothers type shock:
In ieder geval het zal mogelijk zijn om een volledig einde te maken aan de regering van de Khazariaanse maffia tijdens dit jaar, niet alleen in de V.S. maar wereldwijd, als de juiste actie wordt ondernomen. Vroeg in deze strijd werd door Pentagonbronnen gevraagd om “te denken als een militair” en naar voren te komen met specifieke doelwitten. Jaren van onderzoek en gesprekken met honderden bronnen, inclusief Rothschilds, Rockefellers en Japanse Koninklijken hebben me gedwongen te concluderen dat het probleem uiteindelijk ligt bij de P2 Vrijmetselarij Lodge en hun plan om een wereldreligie te creëren en een fascistisch wereldimperium gecontroleerd door de afstammelingen van de Caesars.

Kort geleden werd mij bijvoorbeeld verteld door een NSA bron om eens te kijken naar de “Bourne Identity” TV miniserie uit het late 1980. Het verhaal gaat over een jacht op Carlos de Jackal (Ramírez Sánchez), de beruchte terrorist die 30 jaar actief was in het laatste deel van de afgelopen eeuw. Wat me intrigeerde is dat de show Carlos afbeeldt als iemand die zich verschuilt in kloosters en werkt vanuit kerken. Dat is waarom Leo Zagami van de P2 Vrijmetselarij lodge me vertelde dat zij het waren die zowel het Katholicisme als het Communisme runden.

Wat me werkelijk ergert is dat Carlos die in 1994 werd gearresteerd in 2003 werd toegestaan om een boek uit te geven, met de titel Revolutionary Islam waarin hij terrorisme promoot. Op hetzelfde tijdstip, bevroor het V.S. Departement van binnenlandse Veiligheid de banktegoeden van uitgevers die probeerden mijn boek uit te geven over de geheime strijd om de planeet aarde en dat wereldvrede promootte. Je kunt deze mensen zien voor wie ze zijn in de constante pogingen tot bangmakerij en promotie van oorlog (Iran, Noord Korea, Syrië enz.) door de door hen gecontroleerde media operaties.

Dus, conclusie, als het leger van de V.S. en witte hoeden agentschap deze strijd willen beëindigen in 2018 en ze zoeken specifieke doelen, zou ik aanbevelen dat ze als doelwit het Calabrische schiereiland, Rome, Milaan, Tel Aviv, Zug en Basel nemen. Als ze dat doen dan zullen de door zich zelf aangewezen sociale ingenieurs achter terrorisme, valse vlag operaties, massa migratie van jonge alleenstaande Moslim mannen (niet families) naar Europa, enz. uitschakelen. Paus Francis is met zijn promotie van de globale opwarmingsfraude gewoon een aardig gezicht voor deze demonische groep.

In een laatste aantekening, de Japanse militaire geheime dienst verteld me dat er een soort van operatie tegen de Bank van Japan in de maak is voor het nieuwe jaar.

Laten we er een gelukkig en zegevierend nieuw jaar van maken voor de mensheid en de levende wezens van deze planeet.


Vertaling: Lia