Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 24 januari 2018

Benjamin Fulford: Over de toekomst van de wereld wordt in de komende twee weken onderhandeld terwijl de Blauwe Super Maan nadert / 22 januari 2018

Over de toekomst van de wereld wordt in de komende twee weken onderhandeld terwijl de Blauwe Super Maan nadert
22 januari 2018 / Benjamin Fulford

De sluiting van de V.S. regering in het afgelopen weekend zal waarschijnlijk permanent worden terwijl onderhandelingen op top niveau door gaan om de vervanging te bespreken, zijn meerdere bronnen het over eens. Het oude Westerse wereldorde leiderschap komt deze week bij elkaar in Davos, Zwitserland om deze zaak verder te bespreken, zeggen de bronnen.

Pentagon bronnen zeggen ondertussen dat “de sluiting werd georganiseerd zodat het Congres gearresteerd kan worden, wanneer ze hun immuniteit verliezen terwijl ze niet in zitting zijn.” Ter aanvulling, zeggen de bronnen dat V.S. President Donald Trump “op 18 januari werd gesommeerd voor een ontmoeting met top hoge pieten in het Pentagon, terwijl de marine jaagt op schurkenonderzeeërs en het leger de sluiting gebruikt om de cabal te arresteren, de gezamenlijke regering te sluiten en de Republiek te lanceren als inleiding op de globale valuta herstart(GCR, Global currency reset).”

Vervolgens, gaan de bronnen verder, “misschien geeft Het Huis de FISA memo vrij, welke criminelen zal uitschakelen bij het Departement van Justitie, de FBI, de Democratic National Council, de CIA, plus de Obama en Hillary Clinton organisaties.”

“Trump leest misschien de memo tijdens de State of te Union toespraak op 30 januari,” voegden de bronnen toe.

De bronnen zeggen ook dat “de leider van de oppositie in Zimbabwe, Roy Bennett gedood werd in Nieuw Mexico om de Zimbabwe dollar te versterken en de weg te bereiden voor de GCR.” Een door goud ondersteunde Zimbabwe dollar wordt door velen naar voren gebracht als een nieuwe Afrikaanse valuta om de huidige mengelmoes van door de Rothschild gecontroleerde valuta te vervangen.

Het is echter verre van zeker dat de GCR plaats zal vinden zoals dit wordt voorgesteld door de mensen van het Pentagon en agentschappen, omdat de wereldwijde situatie extreem veranderlijk is en uit de V.S. controle weg glipt.

De belangrijkste factor om in gedachten te houden is dat de V.S. regering de regering is met de meeste schulden in de geschiedenis van de planeet en veel van die schuld is aan China. Als de V.S. eenzijdig verzaakt, zal het niet langer in staat zijn om het V.S. dollar systeem te controleren dat het Pentagon in staat stelt om op de planeet te opereren. Het resultaat zal zijn dat V.S. soldaten die op dit moment al niet worden betaald dankzij het stilleggen van de regering, worden gedwongen om op straat te gaan bedelen of anders in de hele wereld mensen met geweld moeten beroven. Als, om deze situatie te onderstrepen, het Chinese rente bureau Dagong de soeverein degradeert en locale regering schulden naar BBB+ met een negatieve verwachting, wordt het nog lager dan Peru of Marokko.


Hier is wat ze te zeggen hadden over de V.S. schulden:

“De langdurige negatieve inslag van de bovenbouw van de economische basis is verder gegaan met verslechteren van de bronnen van de federale regering die schulden terug betalen en deze trend zal verergerd worden door de enorme belasting verlagingen door de regering. De toenemende afhankelijkheid van de door schulden gedreven wijze van economische ontwikkeling zal verder verslechteren naar solventie van de federale regering.”

Dagong realiseert zich waarschijnlijk niet hoe diep de problemen zitten. Het Pentagon heeft tijdens zijn eerste audit ooit door accountants van buiten, al uitgevonden dat $21biljoen verdwenen is tussen 1998 en 2015. Dat is meer dan 35 keer het totale officiële budget van het leger van de V.S. voor 2016, melden meerdere bronnen.

https://www.sott.net/article/374124-pentagon

CIA, MI6 en Pentagon bronnen zeggen dat het vermiste geld werd uitgegeven aan.....

Het opbouwen van enorme huurlegers buiten de controle van de officiële regeringsstructuren. Dit zijn de mensen achter ISIS, de oorlog tegen Jemen, Blackwater/Academi enz. De bronnen zeggen ook dat veel van het geld werd uitgegeven aan het “Geheime Ruimte Programma.”

Nu we proberen ons te focussen op de hier en nu zichtbare wereld, laten we eens zien welke delen van het Geheime Ruimtevaartprogramma zichtbaar zijn voor ons leden van de “oppervlakte bevolking.” Eentje die meteen naar voren springt, is Elon Musk, met zijn Tesla Motors en SpaceX programma’s. Het marktkapitaal van Tesla Motors, $350 miljard is 50 keer zijn verkoopwaarde en 218 keer zijn winsten. Het is duidelijk dat Musk een belangrijk witwas kanaal is voor al dat funny money dat recent tevoorschijn werd getoverd. Het is ook belangrijk je te herinneren dat bronnen in het Pentagon en de NSA het beiden eens zijn dat SpaceX en Musk de werkelijke verdachten zijn achter de recente Noord Koreaanse raket “dreiging.”

Dan is daar natuurlijk Alpahbet/Google, wiens recent ontslagen voorzitter Eric Schmidt in 2013 een bezoek bracht aan Noord Korea voordat de recente raket heisa begon. Google is nu gelinkt aan de vermiste Maleisische Vlucht 370/17 en de daaraan verbonden verdwijning van microbiologische en computer ingenieurs.

https://www.veteranstoday.com/2018/01/19/new-evidence-did-google-down-mh-17-killing-238/

In ieder geval hebben we in de afgelopen jaren ontelbare pogingen gezien van de Khazariaanse maffia cabalisten om nucleaire wapens te lanceren en zo hun “Armageddon” te beginnen, alleen al om hun elke keer weer tegengehouden te zien worden door mysterieuze krachten.

Onze hier en nu Pentagon bronnen geven toe dat “het Geheime Ruimte Programma misschien gebruikt is om kernraketten neer te halen die gericht werden op Hawaii en Japan en zo te voorkomen dat de cabal de aarde verliet.”

Ondertussen, terug hier op het schaapjes ranch oppervlak van de planeet aarde, is het duidelijk dat de oligarchen van de West Kust van de V.S. onder aanval liggen in hun Californische hoofdkwartieren. De recente mysterieuze branden in Californië werden vorige week gevolgd door net zo mysterieuze aardbeving golfen in Reno, Nevada. Herinner je dat Reno het laatste belangrijke “aflandige banken”centrum op aarde is waar de Rothschild familie zich heeft verzameld.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5287797/Is-Big-One-hit-240-mini-tremors-rock-Nevada.html

De ondergrondse basis in Reno is verbonden geweest aan anti zwaartekracht disc technologie net als de Nazi activiteit in Antarctica. Een link met bewijs hiervan werd verwijderd van het Internet net voor deze nieuwsbrief werd gepubliceerd.

Misschien is dat waarom een senior CIA ambtenaar, welke een familielid is van Admiraal Byrd van informatie over Antarctische onderzoek, heeft verzocht om een ontmoeting met vertegenwoordigers van de White Dragon Society voor en tijdens de Super Blauwe Maan gebeurtenis op 31 januari, om de “toekomst van de planeet aarde te bespreken.” De ontmoeting zal volgende week plaatsvinden op een geheime locatie in de Zuidoost Azië. Hopelijk zullen we een gedetailleerd verslag over die ontmoeting voor onze lezers ter beschikking hebben in de editie van 5 februari 2018 van deze nieuwsbrief.

Er kan geen twijfel over bestaan dat de geheime regering van de V.S. meer onder druk staat als ooit tevoren vanwege de voortgaande instorting van het huidige V.S. sociale contract. Dit kan gezien worden in de grafiek via de onderstaande link dat de exponentiële—en onhoudbare—toename van rijkdom van de top 1% van de bevolking sinds 2014, laat zien

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-19/it-time-retire-word-capitalism

De situatie in Californië is nu misschien de meest kritieke van allemaal. Enorme tentenkampen voor de daklozen zijn verschenen naast de huizen van rijke Californiërs. Verder heeft verontwaardiging het punt bereikt waarop bussen die Apple en Google werknemers vervoeren gestenigd worden en beschoten.

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-17/californias-homeless-problem-revealed-one-incredible-video

https://www.zerohedge.com/news/2018-01-19/revolt-begins-apple-google-charter-buses-attacked-san-francisco

Met deze gespannen achtergrond, gaat landelijk Californië richting afscheiding van de San Diego, Los Angeles en San Francisco kust enclaves van de super rijken. Terwijl dit gebeurt, komen de regering van Californië en locale burgemeesters openlijk in opstand tegen de federale regering van de V.S. Dat is waarom de legerstrijdkrachten van de V.S. de arrestatie van Khazariaanse Oost Kust oligarchen opvolgt met massa arrestaties in Californië, zeggen Pentagon bronnen.

http://sacramento.cbslocal.com/2018/01/15/new-california-declares-independence-from-rest-of-state/

http://sanfrancisco.cbslocal.com/2018/01/17/oakland-bans-cooperation-federal-immigration-agents-braces-for-ice-raids/

Internationaal, verliest de huidige V.S. Corporate regering haar steun op de hele planeet. Hier volgen wat voorbeelden:

V.S. NATO bondgenoot is begonnen met het aanvallen van door de V.S. gesteunde strijdkrachten in Syrië.

Langdurig V.S. bondgenoot Pakistan heeft openlijk zijn verbond met de V.S. beëindigd.

Noord en Zuid Korea stellen samen een Olympisch team samen om de boodschap te sturen aan de wereld dat ze niet kunstmatig als volk gescheiden willen worden en gebruikt om een Derde Wereldoorlog te beginnen.

Canada, India, Japan, Brazilië, China en de EU vallen de protectionisme handels politiek van Trump aan.

http://www.livemint.com/Politics/mSx6CQUqgyY6Y3h4N0bDXM/WTO-Support-grows-for-India-in-solar-tiff-with-US.html

Centrale EU banken maken de omschakeling van reserves in V.S. dollars naar Chinese yuan.

https://qz.com/1180434/europes-central-banks-are-starting-to-replace-us-dollar-reserves-with-the-chinese-yuan/

Het is deze doodsstuiptrekking van de V.S. Corporate regering dat deze week urgentie heeft verleend aan de bijeenkomst van Westerse (Atlantische alliantie) machten in Davos, Zwitserland. Daar dringt een factie aan op het herstel van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika. Een andere factie dringt aan op het financieren van een vriendschappelijke overname door Canada en de oprichting van een competent geregeerde Verenigde Staten van Noord Amerika. Wat beide facties gemeen hebben is een wens om een V.S. overwicht niet te laten vervangen door een Chinees overwicht.

De Chinezen zeggen op hun beurt dat ze willen helpen om een wereldregering te vormen welke vriendelijk en eerlijk is voor alle mensen op de planeet, volgens senior leden van de Aziatische geheime genootschappen. Ze staan er op dat ze niet willen of op zoek zijn naar een Chinees overwicht. Echter zekere facties maken het duidelijk dat ze denken dat het de beurt van China is om de regering van de planeet over te nemen van het westen.

In ieder geval, terwijl de dingen verder gaan, hoe meer tijd er voorbij gaat, des te sterker China wordt en hoe zwakker het Westen wordt. Westerse gemeenschappen verdrinken nu in de schulden hebben sociaal gedestabiliseerde ongelijke rijkdom en hebben krimpende, verouderende bevolkingen. Dit is waarom het Westen fundamenteel zijn regering, sociale en economische architectuur moet veranderen. Het alternatief voor een herstart, inclusief een jubelfeest en eenmalige herverdeling van tegoeden, zal een gestaag verval zijn dat zal eindigen in een wijdverspreide instorting van de huidige structuren. Californië is slechts een voorproefje.

Benjamin Fulford/White Dragon Society vertelt u beleefd dat het vervolg van dit artikel beschikbaar is volgende week donderdag. Vertalingen worden onmiddellijk wanneer beschikbaar gepost.

Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia