Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 januari 2018

Benjamin Fulford: Financiële oorlog escaleert misschien in enorme EMP aanvallen terwijl laatste krachtmeting opdoemt / 8 januari 2018

Financiële oorlog escaleert misschien in enorme EMP aanvallen terwijl laatste krachtmeting opdoemt
Benjamin Fulford / 8 januari 2018 

De voortgaande oorlog om de controle van het financiële systeem en dus controle over de toekomst van de planeet, bereikt een gevaarlijke climax, zijn meerdere bronnen het over eens. Meest belangrijke, het leger van de V.S. leidde de aandacht van de wereld af met een valse ruzie tussen V.S. President Donald Trump en zijn voormalige raadslid Steve Bannon terwijl ze Space X gebruikten om hun geheime Zuma satelliet te lanceren, zeggen Pentagon bronnen.

Deze Electro Magnetische Pulse (EMP) satelliet werd gelanceerd terwijl de deadline van de 31 januari betaling van de V.S., opdoemt en zal gebruikt worden tegen Noord Korea, zeggen de bronnen. Sinds Noord Korea een proxy is en in werkelijkheid te analoog is om geraakt te worden door een EMP aanval, is dit duidelijk een versluierde dreiging aan de Zwitserse controleurs die de V.S. hebben uitgehold en China hebben opgebouwd.

Merk alsjeblieft op dat de Westerse geheime regering de beweging van hemellichamen gebruikt om belangrijke geopolitieke gebeurtenissen te plannen en dat 31 januari de datum zal zijn van de eerste gecombineerde blauwe maan, supermaan en maansverduistering in 150 jaar.


Hemelse gebeurtenissen terzijde, het V.S. petrodollar systeem verkeert in dodelijk gevaar deze dagen nu dat de belangrijke olie exporteurs Rusland, Venezuela en Iran olie verkopen zonder het dollar systeem te gebruiken. Pogingen van de geheime dienst van de V.S. om het regie in Iran en Venezuela te veranderen hebben tot dusverre gefaald; evenals het aanmoedigen van andere belangrijke energie exporteurs als Katar en Indonesië om te overwegen de petrodollar ook te passeren. Verder, heeft Rusland net zijn olie export capaciteit met China op 1 januari verdubbeld door middel van een nieuwe pijpleiding.

Pakistan heeft ook een flinke slag uitgedeeld aan het oude system door aan te kondigen dat het Chinese yuan zal gebruiken in de handel, terwijl het 1,4 miljoen Afghanen uitzet en China uitnodigt om een militaire basis daar te bouwen. Dit betekent dat heroïne inkomsten vanuit Afghanistan bedreigd kunnen worden. Dat de petrodollar correcter wordt omschreven als de petro-narco-dollar is ook een grote klap voor het oude systeem.

Met deze achtergrond, overweegt China 18 januari als de begindatum voor toekomstige oliehandel gedomineerd in Chinese yuan en goud.

Dit is waarom Pentagon bronnen praten over een EMP (elektrisch magnetische pulse) aanval, terwijl CIA bronnen beweren, zoals ik vorige week meldde, dat er een achterdeur gebruikt zal worden om “het financiële systeem stil te leggen.”

In deze context is het ook niets waard dat vorige week een Iranese olie tanker in brand vloog, vlak bij de kust van Shanghai. Het is zeer waarschijnlijk dat een versluierde waarschuwing werd gedaan aan de Chinezen door het militaire industriële complex van de V.S. om hen zo te laten weten dat ze nog steeds in staat zijn het grootste deel van de Chinese energie af te snijden. Met andere woorden, ze vertellen de Chinezen om terug te treden van het eenzijdig vervangen van het oude financiële systeem totdat een laatste overeenkomst is bereikt over het nieuwe.

Ondertussen, nu de top rangen van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia in de V.S. is gedecimeerd, grijpen de witte hoeden top Europese pedofielen en Khazariaanse gangsters op en nemen hen mee naar de Militaire basis van de V.S. op Diego Garcia Eiland, zeggen Pentagon bronnen.

Julian Assange is nu in hechtenis genomen door het leger van de V.S. en heeft actuele informatie verschaft aan het leger van de V.S. en witte hoeden agentschappen.
Bijvoorbeeld, ze gebruiken nu Navy Seals om “minstens zeven scheepvaart containers op te sporen om mensenhandel te stoppen,” zeggen Pentagon bronnen.

In de campagne tegen de Khazariaanse slavenhandelaren, laat de tweede episode van de BBC mini serie “McMafia” zien dat Russische en Oost Europese vrouwen worden verhandeld naar Israël via Egypte, merken de bronnen op. Meteen nadat de show werd uitgezonden, pakte Egypte 75 mensen op wegens mensenhandel. Ook het Israëlische criminele meesterbrein Moshe Harel werd vorige week gearresteerd wegen het runnen van een wereldwijd netwerk voor handel in menselijke organen.

Er is ook een belangrijke aanval gaande tegen Khazariaanse hedge fondsen en hun handelaren, merken de Pentagon bronnen op. Ze merken op dat 10 Khazarianen, inclusief de directeur van hedgefonds Bridgewater Associates Bruce Steinberg, werden vermoord tijdens een vliegtuigcrash in Costa Rica.” Voormalig FBI chef James “Comey werkte voorheen voor Bridgewater maar dit is misschien een boodschap aan de schaduw bankiers en hun investeerders,” voegen ze toe.

“Aanvallen op hedge fondsen en Israëlisch vuil geld gaan verder terwijl voormalig Och Ziff directeur Michael Cohen werd aangeklaagd wegens fraude in Afrika en hij is gelinkt aan gesanctioneerde Israëlische miljardair Dan Gertler,” gaan de bronnen verder.
Ondertussen hief de V.S. President Donald Trump de stemfraude commissie op nadat dit het werk van deze commissie resulteerde in meer dan 10.000 aanklachten waarop nu actie wordt ondernomen, zeggen ze.

De Uranium One, Clinton Foundation van Hillary en email schandalen worden nu verslagen in de meest belangrijke gezamenlijke media propaganda zodat nu een officieel onderzoek is aangekondigd door de FBI en het Departement van Justitie. “Na het verbranden van dossiers en computers in haar huis in New York, wordt Hillary misschien opgehangen voor verraad,” zeggen Pentagon bronnen.

In feite zouden Hillary en vele anderen moeten worden opgehangen wegens massa moord en niet alleen voor verraad. Als dit onderzoek echt is zal het leiden naar de onderwater nucleaire wapens die gebruikt werden vlak bij de kust van Haïti om de tsunami en aardbeving daar op te wekken. Dat zal tenslotte de zogenaamde mainstream aandacht leiden naar de Fukushima nucleaire en massa moord aanval op Japan. Dit zal onvermijdelijk leiden naar de lang verwachte zuivering van de politici in Japan en hun Khazariaanse poppenspelers.

Zoals we al lang hebben gemeld was de Fukushima aanval op Japan een deel van een plan van de Rotschilds en hun verborgen Zwitserse meesters om hun Aziatische hoofdkwartier te verplaatsen van Tokyo naar Noord Korea. Eerste Minister Naoto Kan heeft toen in het openbaar verklaard dat hij werd gedwongen om 40 miljoen mensen te evacueren van Tokyo naar het Koreaanse Schiereiland om deze “ramp” af te wenden.

In een teken van hoe diep het konijnenhol is claimt een recent gepubliceerd Japans boek dat de keizer uit de Tweede Wereldoorlog, Hirohito in feite een Veldmaarschalk was uit het Britse Leger. Hier zijn gescande pagina’s uit het boek waarin wordt beweerd dat het kopieën laat zien van Brits militaire kabels om hun bewering te ondersteunen. Leden van de Rotschild familie hebben ons verteld in het verleden dat de Japanse rol in de Tweede Wereldoorlog vooral was om goud te stelen van Azië met de bedoeling om ervan verzekerd te zijn dat Khazariaanse controle over het financiële systeem van de wereld zal blijven bestaan.

Ondertussen, stuurde een bron die beweert een vertegenwoordiger te zijn van “de goede kant van de Rotschild familie” een diagram met de instructie “volg het witte konijn.” Helemaal aan de top van deze kaart beweren ze dat het Vaticaan en Katholiek geloof de sleutel zijn om dit alles te begrijpen. 

In ieder geval bereid een Aziatisch leider die dikke maatjes is met de Khazariaanse maffia, Maleisisch Eerste Minister Najib Razak zich al voor om te vluchten, volgens CIA en MI6 bronnen in Azië.

Hier is de ruwe informatie van de CIA Azië:

“Dit is erg belangrijk:

“En de laatste zin vormt de climax: ‘Najib heeft toch in het openbaar commentaar op de afspraak van Mahathir. De eerste minister is van plan om deze week een bezoek te brengen aan Saudi Arabië.’

“Mijn MI-6 contact in Maleisië vertelde me dat ‘Najib een poging doet om asiel te krijgen in Saudi Arabië. Hij komt misschien niet terug naar Maleisië. Hij staat onder druk. Hij heeft meer dan $5 miljard overgeheveld vanuit Maleisië en iedere ingewijde weet dit.”
Herinner je dat Najib is verwikkeld in een vermiste fondsen schandaal waarbij Saudi Arabië en Goldmans Sachs zijn betrokken. Hij is ook een sleutelfiguur van belang bij het vermiste Maleisische vliegtuig 370 en 17.

Het is niet waarschijnlijk dat Najib enige echte schuilplaats zal vinden in Saudi Arabië, hoewel, omdat het regiem daar niet langer meer onder de controle staat van zijn voormalige partners in crime, die zijn weggezuiverd. Het leger van de V.S. controleert nu de facto Saudi Arabië.

Hij kan in plaats daarvan proberen om een schuilplaats te vinden in de Oekraïne maar het is ook onwaarschijnlijk dat de Khazariaanse criminele regering daar nog lang levensvatbaar is. Dat is omdat de meesten van de Oost Europese landen waarvan het op hulp rekende om Rusland te provoceren, zich steeds meer afwenden van het Khazariaans fascistische EU project. Dit kan gezien worden in de afwijzing van de 16 Oost Europese landen van het plan om miljoenen single jonge Moslimmannen te importeren. Het kan ook worden gezien in hun omarming van het Oostelijk ogende Eurazische een gordel, een weg infrastructuur project.

In Duitsland, het voormalige bolwerk van het EU project, zijn nationalisten in opkomst en eisen ze onafhankelijkheid na 70 jaar van bezetting door de regering. Angela Merkel, de meest senior Khazariaanse bloedlijnen persoon aan de macht in het Westen, is door de anti bloedlijnen Gnostische Illuminatie verteld om af te treden. Herinner je dat het regiem dat Merkel vertegenwoordigd Duitsland zo slecht heeft geleid dat het Duitse geboortecijfer ver omlaag is gegaan en de lange termijn overleving van het Duitse volk verkeerd op zichzelf in gevaar.

Nu dat overgave van senior Europese Khazarianen begonnen is, zal ze niet in staat zijn om de macht langer vast te houden. Vele mensen zijn al verdwenen uit het Eu hoofdkwartier in Brussel. Mensen vallen ook van de radar in Italië en Zwitserland.

Een revolutie in het Westen ontvouwt zich voor onze ogen. Laten we zien hoe lang het zal duren voordat P2 Paus Francis onderhandelt over overgave.

Bron: Antimatrix

Vertaling: Lia