Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 9 januari 2018

AARTSENGEL GABRIELLE: HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN IS LUISTEREN NAAR JE HART / 9 januari 2018

AARTSENGEL GABRIELLE:
 HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN IS LUISTEREN NAAR JE HART
9 januari 2018


 Jullie zijn nu in staat om jullie energie en liefde naar binnen te brengen en jezelf de kracht te geven door volledig in je goddelijke autoriteit te stappen. Door dit te doen kunnen jullie dikke lagen van leugens en valse constructies oplossen. 

Gechanneld door Genoveva Coyle.

Groeten, mijn liefste broers en zussen! Ik ben Suzanna Michaela Gabrielle, Aartsengel en Lelie der Liefde, Trompet van de waarheid, in dienst van de Moeder en van jullie allemaal. En ik ben hier om jullie het nieuws te brengen, het geweldige nieuws van jullie succesvolle afstuderen en voltooiing van deze uitdagende en intense periode van onderdompeling in de donkerste delen van jullie zelf.

Jullie hebben het werk van een meester gedaan en jullie hebben elk aspect en facet van de leugens en ontkrachtende ketenen van het menselijk collectief in het licht gebracht. Jullie hebben de dikke lagen leugens en valse constructies ontmanteld en opgelost in het niets, en de wereld is inderdaad een lichtere en gemakkelijkere plek om te reizen op dit moment vanwege jullie sterke inspanningen.

Je zou kunnen zeggen dat het niet beter aanvoelt, je kunt erop staan ​​te geloven dat het niet veel beter is dan een paar weken geleden, maar sta me toe je ervan te verzekeren dat het alleen een kwestie is van je bereidheid om jouw wereld te zien als helderder en warmer dan eerst.


Er glimlachen meer mensen naar je. Het is gemakkelijker om in balans te blijven of het snel terug te krijgen wanneer je struikelt. Je merkt dat het gemakkelijker is om je energieën door te sturen naar dingen die ertoe doen, om liefde en hoop te geven aan anderen in nood, om op te staan ​​en je grenzen stevig te stellen zonder je te moeten verontschuldigen.

Jullie zijn inderdaad in staat om voorzichtig te handelen en correcties aan te brengen in plaats van jullie kracht weg te geven, en het maakt niet uit als diegenen die te veel van jullie nemen aardse families of vrienden zouden zijn, wat belangrijk is, is dat jullie nu in staat zijn om jullie energie en liefde naar binnen te brengen en jezelf bekrachtigen door volledig in je goddelijke autoriteit te stappen.

Er zijn minder afleidingen op jullie paden. Er is meer duidelijkheid en begrip van jullie doel in deze wereld, zelfs als er niet te veel details vooraf worden vermeld. Jullie hebben die plaats bereikt van weten dat alles wat jullie hoeven te doen is luisteren naar je hart en je zult in de goede richting stromen, naar plaatsen gaan en de mensen ontmoeten die jullie zullen helpen bij het intensiveren van jullie missie van liefde.

Er is veel opwinding en anticiperend enthousiasme in het voorbereiden op de opening van de afstudeergiften die De Moeder en de gehele Raad voor jullie hebben voorbereid.

Gefeliciteerd liefste harten! Ik zal jullie nu verlaten met een overvloed aan liefde en vreugdebubbels!

Vaarwel.

Met toestemming.

© 2017 Council of Love, Inc.


Dit gechannelde materiaal is auteursrechtelijk beschermd. We nodigen u uit om het te delen op voorwaarde dat het in zijn geheel wordt gebruikt, dat er geen wijzigingen worden aangebracht, dat het gratis is en dat de copyrightkennisgeving, kanaalkrediet, websitelink en deze verklaring zijn gepost.

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl