Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 januari 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 Januari 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 Januari 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, geloven jullie dat jullie alles kunnen hebben? Geloven jullie dat al jullie dromen voor je beschikbaar zijn? Of geloven jullie dat je maar een beperkt succes kunt hebben bij het creëren van je verlangens? Denken jullie dat het hebzuchtig of onbereikbaar is, of zal resulteren in slechte dingen die je overkomen als je alles hebt?

Wat als dingen niet bij elkaar komen omdat jullie niet groot genoeg denken? Jullie ziel zal altijd worstelen met jullie pogingen om klein te blijven, omdat het altijd op zoek is naar expansie en jullie hoogste levensexpressie. Het is niet geïnteresseerd om jullie te ondersteunen in beperking of om in een staat van samentrekking of ontkenning te blijven, want het weet dat door jullie gaven en ervaringen te ontkennen niemand wint.


Alles hebben is het volledige potentieel van voortdurende expansie en groei omarmen, gebaseerd op wat jullie unieke Bron aspect op elk moment wil proberen, bijdragen en uitdrukken. Er is geen eindpunt, alleen nieuwe platforms om uit te creëren. En het is die evolutie die het hele universum ondersteunt.

Dus als je gefrustreerd bent omdat je problemen hebt om iets te manifesteren wat je hart begeert, neem dan de tijd om te onderzoeken of je op veel minder mikt dan wat echt voor je beschikbaar is. Als je zeker wist dat je alles kon hebben wat je wilde, hoeveel zou het dan zijn van wat je probeert te creëren? Is er ruimte voor uitbreiding?

Als je niet kunt zien hoe, vraag het universum je te laten zien hoe je jezelf tegenhoudt en accepteer de perfecte creatie voor jou. Het zal je misschien verbazen hoeveel meer er altijd op je gewacht heeft om je in de energie te bewegen van het volledig bereid zijn om te ontvangen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl