Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 januari 2018

5 Redenen om voorbij te duwen aan Jullie Comfortzone / Van 22 Januari 2018. / Wes Annac


5 Redenen om voorbij te duwen aan Jullie Comfortzone
Van 22 Januari 2018. / Wes Annac

Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

https://alexshye.com/category/writing/ (featured)

Wanneer jullie je doel willen bereiken, het eerste ding wat jullie zouden moeten doen is jullie comfortzone achterlaten.

Hoewel het is, wel, comfortabel, daar te blijven, kan het de dromen verpletteren van iedereen die op zoek is naar hun passie. Met name als jullie onafhankelijk willen slagen, zal het verkiezen van comfort boven hard werken jullie zeker terugbrengen in de race van de rennende horde.

Kennelijk, is het goed om eens te stoppen en een poosje te rusten zodat jullie niet opbranden. Alles heeft zijn plaats en tijd; maar teveel tijd doorbrengen met rusten zal effectief voorkomen dat jullie hard werken of slagen.

Het volgende zijn vijf redenen om jullie uit de comfortzone te krijgen voordat het te laat is.

1. Het blijven van comfortabel zijn heeft nooit iemand ergens gekregen.

Dit is vooral belangrijk voor onafhankelijke artiesten en mensen die creëren.

Wanneer jullie goed genoeg willen zijn met jullie vaardigheden voor mensen om te ondersteunen, moeten jullie het doen. Veel en non-stop. Het klinkt ontmoedigend, maar wanneer jullie echt genieten van wat jullie doen, zal iedere seconde het waard zijn. Jullie zullen je het meeste van de tijd uitgeput voelen, maar jullie hebben tenminste die energie in iets ingebracht dat iets waard is.

Op een gegeven moment, zal de bank, divan, sofa, makkelijke stoel jullie naam roepen. En rust zal beginnen aardig te klinken en jullie zouden tegen jezelf kunnen zeggen dat jullie het hebben verdiend door zover te komen als jullie hebben.

Geef niet toe. Blijf aan de gang, blijf aan het werk en verbeter aan jullie vaardigheden en uiteindelijk zullen jullie mijlenver vooruit zijn op degenen die gestopt zijn met vroeg te werken iedere dag.

Artiest en ontwikkelaar van games Lorne Lanning heeft gezegd dat de enige mensen die echt opmerkelijke dingen maken degenen zijn die elke dag (en de meeste nachten) belachelijk hard werken. Dit is hoe zij werk creëren waarvan zij weten dat het zal resoneren met mensen voor de komende tientallen jaren.

Wanneer jullie bereid zijn om jezelf de duw, duwtjes te geven, kunnen jullie dit ook.

2. Jullie kunnen jullie gave, talent, geschenk ontdekken door het verlaten van jullie comfortzone.

Wanneer jullie op zoek zijn naar iets dat betekenis kan geven aan jullie leven, de beste manier om het te vinden is, sta op en begin met zoeken.

Zoek uit wat de vlam in jullie hart en geest doet ontbranden, in plaats van genoegen te nemen met het eerste wat jullie vinden, wees er zeker van iets “echts” te kiezen, begrijpelijk en betekenisvol. Wanneer jullie het eenmaal hebben, wees voorzichtig, pas op om niet terug te trekken in comfortabel gebied.

Ver weg aan voorbij, het werk is pas net begonnen.

De kans is klein dat jullie vinden waar jullie van houden door heel de dag op bed te liggen of om succes te vinden met een matte, glansloze inspanning.

Eenmaal, wanneer jullie weten wat jullie willen doen, probeer dit voor meer dan een paar uur te doen stromen. Het zal moeilijk zijn, maar jullie zullen ideeën en inspiratie ontdekken die jullie nooit hadden gedacht.

3. Eenmaal wanneer jullie uit jullie comfortzone zijn, kunnen jullie gave, talent gebruiken om mensen te helpen.

Wanneer jullie hard werken aan jullie vaardigheden, zullen jullie op zijn minst een paar manieren vinden om te gebruiken om anderen te helpen.

Jullie kunnen financieel succes gebruiken om minderbedeelden te helpen en laten zien dat de wereld helemaal niet koud van hart is.

Of, afhankelijk van het niveau van invloed dat jullie opdoen, kunnen jullie het bewustzijn van belangrijke kwesties in de samenleving vergroten.

Jullie kunnen ook degenen helpen die jullie passie delen. Wanneer jullie bijvoorbeeld schilderen, kunnen jullie nieuwe artiesten leren en inspireren in de tijd die resteert. Wanneer jullie video’s maken, kunnen jullie laten zien aan nieuwe mensen die ook creëren, hoe kwaliteit met inhoud te creëren en om hoe publiek op te bouwen. Of, de extra tijd die jullie besteden aan iedere vorm van een kunstwerk, video, artikel etc. zou het de diepte kunnen geven en kracht om iemand te bereiken die het werkelijk nodig heeft. Zoals is besproken (en later meer) weten jullie nooit wat jullie kunnen doen als je het niet probeert.

4. Het verlaten van jullie comfortzone brengt een gevoel van vervulling

Dit punt is niet zo spannend, maar het gevoel van vervulling wat jullie voelen van het toegewijd zijn aan waar jullie van houden is het comfort wat jullie opofferen, de moeite waard. Het is het beste gevoel in de wereld om niet alleen van iets te genieten, maar ervoor te leven. Wanneer jullie er dingen mee gaan doen, zullen jullie je voelen als een superheld.

Toewijding brengt talloze beloningen en wanneer jullie voor 100% aan boord zijn, zullen jullie eerste paar successen jullie laten doorgaan om harder te werken en om meer te bereiken. Als dat bij jullie niet zo is, zal jullie geest succes zien als een reden om even te stoppen en te ontspannen. Dit zou het begin van het einde zijn.

In plaats van het jullie lui te laten worden, laat het ‘high’ dat jullie voelen door jullie aanvankelijke vervullingen, jullie ertoe brengen om jullie passie met kracht na te streven.

5. Jullie weten nooit wat jullie kunnen bereiken wanneer jullie comfortabel blijven

Dit is als het tweede punt, maar het is de moeite waard om te vragen:

Zouden jullie er spijt van krijgen om jullie hele leven in comfortzone te leven en nooit jullie dromen na te jagen als een idealistische soort gek?

Dit is een tragische realiteit voor veel mensen, die weinig of nooit doen waar zij van houden omdat het hard werken is of ze overtuigen zichzelf ervan dat succes onmogelijk is.

Het zijn van zelfvoldaan over jullie potentieel van vervulling is gewoon een andere manier om comfortabel te blijven. Wees niet zelfvoldaan of bang om te spartelen (met of zonder strijd of worsteling) Omarm dit en laat het jullie op een manier voortdrijven.

Jullie hebben minder dan honderd jaar op de Aarde. Waarom ze niet vullen met de meest betekenisvolle mogelijke bezigheden?
Waarom een leven accepteren aangegeven door een CEO die rijk wordt van de massa om voor zichzelf te leven? In plaats van te leven voor bijvoorbeeld wat wordt genoemd de Amerikaanse Droom, maar eigenlijk volg jullie dromen. Zij doen er toe.

(CEO BETEKENT CHIEF EXECUTIVE OFFICER)

Deze Engelse afkorting wordt ook veelvuldig gebruikt in het Nederlandse bedrijfsleven om aan te geven dat deze persoon de (algemeen)directeur is van een bedrijf. Bij bedrijven waar ze de term CEO gebruiken wordt ook vaak gebruik gemaakt van andere (Engelse) termen voor lagere directeuren. )

Conclusie

Wanneer jullie houden van wat jullie doen, zal het werk van nature, vanzelfsprekend komen. Meer inspannend streven ver weg van jullie comfortzone zal helpen en des te meer zullen jullie genieten van wat jullie doen, des te meer makkelijker het zal zijn om inspiratie te vinden en het besteden van lange uren aan het aanzetten (als slijpen) van jullie vaardigheden.

Het comfortabel blijven zal waarschijnlijk leiden tot mislukken, dus het maakt niet uit hoeveel jullie van deze comfortabele ruimte houden, het haalt het potentieel uit zijn bewoners, laat het gaan en laat een leven van doel de plaats innemen.

Probeer jullie zelf te motiveren wanneer jullie liever rusten en denk eraan, herinner het, dat het punt van dit al is om te doen waar jullie van houden.

Bovenstaande is een vooruitgave (deel) van het artikel dat verschijnt in de “Weekly Awareness Guide”, (nieuwsbrief) voor de 276ste uitgave.

https://wesannac.wordpress.com/2017/12/11/5-tips-uninspired-spiritual-seeker/#more-4741

Deel vrijelijk

Over de schrijver:

Wes Annac, openhartige rebel, ergens in de twintig, ik ben een schrijver, blogger en een kanaal voor de creatieve uitdrukking van het Universum en ik heb de Cultuur van Bewustzijn gemaakt, tot een website. (dagelijks)

Ik ben geïnteresseerd in spiritualiteit, revolutie, muziek en de transformatie van transformatieve creatieve krachten gekend als liefde.

De cultuur van bewustzijn kenmerkt dagelijkse spiritueel en alternatief nieuws, artikelen die ik heb geschreven en meer. Het doel is te ontwaken en verheffen door het aanbieden van materiaal over de val van de planetaire elite en een nieuw voorbeeld van eenheid en spiritualiteit.

Ik heb bijgedragen aan een paar verschillende spirituele websites waaronder

http://themastershift.com
http://www.wakingtimes.com
http://goldenageofgaia.com
https://wakeup-world.com

En ik schrijf wekelijks een nieuwsbrief waar je tegen betaling je voor in kan schrijven. Is $ 11,11 per maand. Zie onderstaande link.

https://wesannac.wordpress.com/what-is-the-voice-within/celebrate-your-existence/ https://openheartedrebel.com

Als u, jij, jullie hebben genoten van dit bericht en mijn werk willen ondersteunen, overweeg alstublieft een bijdrage te sturen via PayPal to wesremal@yahoo.com.

Follow me on Facebook
(Wes Annac, https://www.facebook.com/openheartedrebel
and Twitter (Wes Annac,https://twitter.com/love_rebellion

Vertaald voor wakkermensen door Anja