Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 december 2017

Een bericht van Mike Quinsey - 22 december 2017

Een bericht van Mike Quinsey -
22 december 2017

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om het jaar af te sluiten met een bericht van mezelf. Ik denk dat het van essentieel belang is dat een ziel, die van zichzelf weet dat hij goed op weg is door op Ascentie te zijn voorbereid, zich bewust zou moeten zijn van sommige veranderingen die nu aan de orde zijn of in de nabije toekomst worden verwacht.

Na 21-12-2012 voelden de meeste mensen zich teleurgesteld door een ogenschijnlijke non-event, terwijl was aangekondigd dat er iets groots te gebeuren stond, iets wat voor een bijna Aarde-schokkende gebeurtenis hoge verwachtingen had gewekt. Voor zover ik weet hadden de meeste mensen verwacht dat ze merkbare veranderingen zouden kunnen voelen of zich er bewust van zouden worden, maar waren ze teleurgesteld dat ze niet in het minst het gevoel hadden dat er werkelijk iets was gebeurd. Wat ze niet wisten, is dat ze zich op kruispunten bevonden en afhankelijk van het feit of de Lichttrillingen krachtig genoeg waren, zou de Mensheid wel of niet zijn voorbestemd om op het bestaande pad te blijven. Als dit wel zo was dan zou het een pad zijn waarop ze waarschijnlijk tot uitroeiing waren gedoemd en waar zelfs de Aarde zou worden vernietigd. Echter, tegen de verwachtingen in was er toch de ½ of 1 % die ervoor nodig was om op Aarde vrede te kunnen laten bestaan, en dit werd door de mensen zelf bereikt. Prognoses voor de toekomst gaven aan dat het alternatieve pad van hogere trilling direct naar Ascentie zou leiden en dezelfde nieuwe energie heeft in het Midden-Oosten onder de mensen vrede gezaaid. Dus een pluim voor degenen onder jullie die standvastig en vastbesloten zijn geweest om je trilling succesvol te verhogen en hier ook in zijn geslaagd.Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens” / 6 december 2017 / Geplaatst 23 december 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 14 “De Nieuwe Mens”
6 december 2017  / Geplaatst 23 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Samenvoegend Bewustzijn

Bewust zijn van zichzelf is een van de eerste attributen van spirituele intelligentie en hier zitten jullie dan daarmee. Vandaag de dag zijn jullie veel, veel hoger in ontwikkeling dan de dieren vlak onder jullie. Jullie kijken in hun ogen en kunnen emotie en liefde zien en jullie kunnen intelligentie zien maar zij weten niet wie zij zijn, niet echt – niet zoals jullie. Jullie hersenen zijn de beste op de planeet en dit gebeurde omdat zij complexer werden en systemen samenwerkten op manieren waar jullie nog niet achter zijn gekomen.

Waarom ik jullie dit vertel? Dit komt omdat deze basiswaarheid sociaal gezien nog niet overal wordt weerspiegeld. Hebben jullie ooit gemerkt dat hoe groter een organisatie is, hoe meer disfunctioneren er is? Mag ik jullie nu duidelijk maken dat dit precies het tegenovergestelde is van wat er door de tijd heen met de cellulaire structuur gebeurde? Er ontbreekt iets! De cellen coördineren met elkaar op manieren die jullie nog niet hebben ontdekt.

De ene weet wat de andere doet en er is een chemische en elektrische balans die zich voordoet. Zij proberen elkaar allemaal in balans te brengen. Dit is de pracht van een systeem dat samenvoeging en samenhang heeft. Het stelt alles samen zodat zij allen dezelfde informatie hebben en allemaal naar hetzelfde intelligente doel streven. Hoe kunnen jullie triljoenen en triljoenen cellen in het menselijk lichaam hebben die allemaal samenwerken, lang leven, samenwerken en hun best doen om in leven te blijven en toch zetten jullie een paar honderd mensen bij elkaar en het loopt voor geen meter.Help je hart helen / 20 december 2017 / Lichtwerkersnederland

Help je hart helen
20 december 2017 / Lichtwerkersnederland

We zijn allemaal zo druk bezig met oplossingen vanaf de buitenkant om onszelf goed te voelen, dat we vaak vergeten dat de binnenkant misschien wel het belangrijkste is wat aangepakt mag worden. Natuurlijk helpt het om leuke dingen te doen, goed voor je lichaam te zorgen door de juiste voeding en beweging, en je eigen vol te stoppen met vitamines en de juiste denkwijze. Maar sta je ook weleens stil op de momenten als jij je niet goed voelt, en wat je lichaam dan probeert te vertellen? Of ben je dan bezig met de oplossing van buitenaf aan te vullen, en ben je bezig met vechten of vluchten? Vluchten is een veel voorkomend iets, we willen ons niet op een bepaalde manier voelen, dus gaan we naar buiten voor die afleiding. Even een dagje eropuit of sporten, of leuke dingen doen of een boek lezen of film kijken etc etc. Natuurlijk helpt dit, maar dit helpt alleen maar tijdelijk. Want die gevoelens zullen altijd weer terugkomen en in sommige gevallen alleen maar erger. Als je niet even stil blijft staan bij die gevoelens, zal het alleen maar zwaarder gaan worden of je krijgt het later terug door een ziekte of andere kwaaltjes. Ga eens kijken waarom jij je zo voelt, en wat je voelt, ben je boos of gefrustreerd of verdrietig? Waarom ben je zo boos of verdrietig? Wordt je niet gehoord? Laat je andere mensen over je grens gaan? Zit je in overlevingsstand en probeer jij je groot te houden? Ben je bang om erover te praten of denken?

Blijf eens een keer in huis, al is het mooi weer en ben je bang dat het leven aan je voorbij gaat, en kijk dan eens wat het gevoel jou probeert te vertellen. Welke gedachtes komen er bij je op? Zijn er specifieke gevoelens die aan die gedachtes gekoppeld zijn? Zijn er gedachtes gekoppeld aan een ervaring van het verleden? Wat is er in het verleden gebeurd, waardoor je zo reageert en/of voelt? Is dit een oude emotie die gekoppeld is aan die gevoelens van nu? Naar je lichaam luisteren wil dus niet alleen zeggen dat je naar de behoeftes van je lichaam moet luisteren. Dus wanneer je lichaam moe is, je moet slapen of wanneer je honger hebt, moet je eten. Soms wil het lichaam meer vertellen, en wil het gehoord worden op een ander vlak.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 22 December 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
22 December  2017 / via Shelley Young


Je bent altijd genoeg, sterker nog, je bent precies wat de wereld nodig heeft. Wat we willen is dat je weet, dat als je je angst neemt dat je niet genoeg bent, en het vervangt door het besef dat je altijd meer dan genoeg bent, je feitelijk zowel jezelf als de wereld steunt op de manieren die je werkelijk verlangt. Je licht bezitten, je waarheid, je goddelijkheid, is geen ego, Dierbaren, het is dienstbaarheid.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 22 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 December  2017 / door Jennifer Farley,
 Klaar?!

 
Het Nu is het belangrijkste moment voor het manifesteren van jullie nieuwe jaar.
Wat wil je voor jezelf creëren?
Alle geweldige dingen beginnen met een gedachte,
de stukjes samenstellen van wat er nodig is om het te laten gebeuren, dan actie.
Ik kan je horen zeggen: "Maar ik ben hier nooit goed in geweest!"

Elke meester begon niet als een meester,
maar ze beschikten wel over het gereedschap,
de wens en de drang om bekwaam te worden.
Jij hebt deze dingen ook.

vrijdag 22 december 2017

Meditaties om de Lichtkrachten te helpen ............................. dagelijks 17-25 december 2017 om 15.30 uur (NL) /17 December 2017


Meditaties om de Lichtkrachten te helpen in hun strijd voor de bevrijding van onze planeet,
dagelijks 17-25 december 2017
om 15.30 uur (NL)
17 December 2017

Er vinden hevige gevechten plaats voor de bevrijding van onze planeet, en de Lichtkrachten hebben onze hulp nodig in de vorm van de gecombineerde kracht van onze gezamenlijke meditaties! Dat is wat wij kunnen bijdragen om deze strijd te winnen! Doe alsjeblieft mee!

Cobra heeft op de 16e weer een ‘black alert’ geplaatst en onze hulp is dringend nodig!

Hieronder de uitleg en oproep van Prepare For Change, in overleg met Cobra, voor een dagelijkse Wereldmeditatie in de periode van de opening van het Multidimensionale Portaal van 17 december – 25 december 2017, alsmede een Zonnewende Meditatie op 21 december.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /21 December 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
21 December  2017 / via Shelley Young


Geliefden, terwijl jullie de langste nacht van jullie winterzonnewende ervaren, nodigen wij jullie uit om te stoppen en de kracht en troost te voelen van de cycli die van nature op jullie planeet plaatsvinden en waar jullie allemaal deel van uitmaken. Na een periode van duisternis zal er altijd licht komen. Na een vloed zal er een eb zijn. Elke fase dient een diepgaand doel dat expansie en integratie ondersteunt.

Voor velen van jullie was dit jaar bijzonder intens. Velen van jullie zijn klaar om uit jullie eigen persoonlijke donkere nachten van de ziel tevoorschijn te komen en terug te gaan naar het licht. Voor elke fase die jullie doormaken, ervaren jullie meer van je eigen uitgestrektheid en verbinding, en van daaruit kan je weer verdergaan, met grotere wijsheid en nieuwe intenties in jullie volgende grootste uitdrukking van het zelf.


Dus vier het! Vier jullie manifestatie nogmaals! Omarm de geschenken die zijn gekomen uit de fase die zich oprolt en kijk vooruit met jullie nieuwe niveaus van duidelijkheid en wijsheid die zijn bereikt en die nu energetisch zijn ingesloten sinds jullie laatste zonnewende. Er is een groot gevoel van bekrachtiging hier voor jullie als jullie kunnen zien hoe diep jullie verbonden zijn met alles, want jullie ondersteunen de Aarde door jullie evolutie, net zoals de planeten jullie ondersteunen in een kosmische dans van wording en creatie.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Herinrichting van de energetische netwerken van de Aarde door Lord Maitreya / Gechanneld via Natalie Glasson - 21 december 2017

Herinrichting van de energetische netwerken van de Aarde door Lord Maitreya
Gechanneld via Natalie Glasson - 21 december 2017


Zegeningen en liefde strekken zich uit van mijn wezen naar  u en de hele mensheid, dit is een gezegende dag, omdat het een krachtige verschuiving betekent binnen het energetische netwerk van Moeder Aarde. Jullie worden uitgenodigd om Moeder Aarde en de hele mensheid van dienst te zijn door ons nu allemaal op de innerlijke niveaus bij onze intentie en activering  te voegen.

De energieën en het bewustzijn van de mensheid zijn nu geschikt om Moeder Aarde te ondersteunen in een belangrijke verschuiving van genezing en haar energetisch netwerk en meridianen opnieuw in te richten, zodat de waarheid van de Schepper opnieuw gemakkelijk en perfect kan vloeien. Het is tijdens de winterzonne equinox, en in feite elke equinox van het seizoen, dat de sluiers tussen de mensheid en Moeder Aarde dun worden. Er is toegang tot een grotere verbinding en een toenemende resonantie met Moeder Aarde. Het is op deze speciale aardedagen dat Moeder Aarde haar energie voor het goddelijke en het Universum van de Schepper opent om alles te ontvangen wat passend en noodzakelijk is voor haar eigen groei en die van alle aardse wezens.

Veel van de energetische lijnen of meridianen van Moeder Aarde die zich over de hele wereld uitstrekken, blijven nog steeds gebroken of niet goed uitgelijnd. In sommige gebieden is dit voor een specifiek doel, zoals die in gebieden die niet gereed zijn voor de stroming die beschikbaar zal zijn vanwege de energetische netwerkherschikking. In andere gebieden is er behoefte aan het opnieuw afstemmen van de energetische netwerken van Moeder Aarde om licht, liefde en een nieuwe golf van waarheid naar het land, de mensen en alle aanwezige wezens te brengen.


Commercieel Leenheerstelsel / Zondag 17 december, 2017 / Anna von Reitz

Commercieel Leenheerstelsel
Zondag 17 december, 2017 / Anna von Reitz


Enige tijd geleden gebruikte ik de uitdrukking “Commercieel Leenheerstelsel” om het nieuwe gezicht van het oude kwaad in ons midden te omschrijven. Het is heel eenvoudig. Wij hebben ondernemingen toegestaan om op te treden als koningen en zij doen nu wat koningen met hun onderdanen doen. Zij doen dat in naam van winsten in plaats van hun afstamming, maar het is hetzelfde systeem en heeft hetzelfde resultaat.

Denk hier eens over na:

Een vriend stuurde me onlangs een artikel over Karen Hudes en 188 nationale leiders die allemaal bij elkaar komen en meer afspraken voor ons maken. Een nieuw “Verdrag van Versailles” ---- of zoiets noemen ze het. Ik voelde een akelige en onaangename golf van sarcasme over me heen spoelen: alsof we nog niet meer dan genoeg Verdragen van Versailles hadden? Alsof welk hiervan dan ook ooit gerespecteerd zou zijn?

De woorden van oplichters zijn nooit het papier waard waarop ze geschreven staan, niet tweehonderd jaar geleden, nu niet en nooit niet. En het een “verdrag” noemen maakt het nog geen. Voor het geval dat Karen dit vergeten is, echte soevereine overheden maken verdragen. Ondernemingen doen dat niet.

Vraag je nu eens zelf af wat “nationale leider” betekent?

De grootste macht op Aarde is de Aarde...................... Nieuwjaarsboodschap 2018 / 17 december 2017 / Oth-channeling door Ellen Rauh

De grootste macht op Aarde is de Aarde
Het mensenras staat er niet meer bij stil dat het gedoogd wordt door de macht Aarde
Nieuwjaarsboodschap 2018 / 17 december 2017  

De grootste macht op Aarde is de Aarde. De Aarde heeft macht over alles wat Aarde is en wat met Aarde te maken heeft en de Aarde als individuele planeet is afhankelijk van de nog grotere macht van het Universum – maar op Aarde is de grootste macht de Aarde.

·        De Aarde houdt geen rekening met landsgrenzen bedacht door mensen.
·        De Aarde houdt geen rekening met welk geloof dan ook.
·        De Aarde houdt geen rekening met rijkdom, met welvaart, met armoede.

Besef dat het mensenras ‘gedoogd’ wordt door de Aarde. Alles wat op Aarde vertoeft en leeft, bestaat omdat de Aarde gedoogt. Besef dat jij als individu gedoogd wordt om tijdelijk op Aarde te vertoeven. Besef dat de macht van de Aarde zoveel groter is dan de macht van het mensenras. Het mensenras is arrogant geworden. Het mensenras staat er niet meer bij stil dat het gedoogd wordt door de macht Aarde.

Vele mensen zijn op het einde van het jaar bezig met ‘vrede op Aarde’, ‘licht en liefde op Aarde’. De Aarde houdt daar geen rekening mee. De Aarde gedoogt. Vele mensen zullen weer bezig zijn bij de jaarwisseling met wensen, dingen die ze anders willen doen, dingen die ze goed willen doen, allerlei voornemens die helaas vaak tijdelijk zijn.

·        Heeft het nut om voornemens te hebben?
·        Heeft het nut om je best te doen?
·        Heeft het nut om succes te hebben?
·        Het enige nut wat belangrijk is, is dat je beseft dat jij als individu gedoogd wordt op Aarde.


Op deze dag van je leven / 22 December 2017 / Neal Donald Walsch

22 December 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er een licht is dat nooit kan worden gedoofd.
Het zit binnenin je. Jij bent het.

Laat jouw licht zo schijnen op de wereld dat de wereld dat zal weten
Wie Jij Werkelijk Bent - en haar mensen ook zullen weten
waarom ze ook werkelijk zijn,
door het licht van jouw voorbeeld.

De duisternis van onze wereld wacht op je - niet om je te verzwelgen,
maar om door jou getransformeerd te worden. Wees, tijdens dit seizoen van
het Licht, de Bron voor al diegenen die naar Vreugde zoeken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 21 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 December  2017 / door Jennifer Farley,
Wat te Doen, Wat Te Doen?


Er zullen altijd mensen zijn die je zullen beoordelen. Misschien beweeg je door je leven, houd je je met je eigen zaken bezig, doe je wat je doet, en zal er iemand zijn die daar iets niet goed aan vindt. Ze kunnen je zelfs onwaardig of niet-waardevol achten. Vergeet niet; het bemoeien met andermans leven geeft hen een reden om te negeren waar zij zelf aan moeten werken en veranderen. Het is veel gemakkelijker om vingers te wijzen in andere richtingen dan deze naar zichzelf te richten. (Lach).

Wat doe je als deze situaties zich voordoen? Stap achteruit en adem! Laat je bewustzijn je emoties inhalen. Zodra je bewuste geest beseft wat er gaande is, is het niet nodig om op een negatieve manier te reageren. Stuur ze Onvoorwaardelijke liefde en ga mee. Je weet dat je waardig en verdienstelijk bent, je weet dat het Universum 'je steunt', je weet dat je perfect bent in je imperfecties. Blijf op je pad en alles komt goed.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 21 december 2017

Sheldan Nidle - 19 december 2017

Sheldan Nidle -


19 december 2017

Selamat Balik! Na een behoorlijke vertraging komen we nu terug om jullie een kort overzicht te geven van hetgeen er tijdens deze gewijde tijd van het jaar in jullie wereld gaande is. Het is bij tijd en wijle moeilijk om te begrijpen wat er zich op jullie planeet manifesteert. We willen een moment nemen om te bepreken wat zich bij ons, de Galactische federatie, heeft afgespeeld. We zijn eindelijk door jullie Aardse bondgenoten uitgenodigd om een actievere rol te spelen bij het uitrollen van jullie beloofde welvaart. Laat ons daarom deze tijd gebruiken om onszelf bijeen te brengen en voor te bereiden op de monumentale veranderingen die zich de komende weken gaan ontvouwen. Jullie Aardse bondgenoten staan klaar om onze strategieën, die de aanhoudende inmenging van de cabal zullen elimineren, toe te passen.

Voortdurende inmenging door de cabal en haar talloze medewerkers maken het vaak zeer moeilijk beleid te creëren. Ondanks deze uitdagingen zal het Licht onvermijdelijk die overwinningen behalen die jullie zo rijkelijk verdienen. Lichtwerkers zijn voorbestemd hun intuïtieve wijsheid te gebruiken om dat soort resultaten tot stand te brengen. Door het creëren van een voortdurend evenwicht tussen het Licht en het duister hebben we de bedoeling uiteindelijk succes te behalen.Aranuth: Heldere Gedachten / Malcolm Bell /3 december 2017

Aranuth:
Heldere Gedachten
Malcolm Bell /3 december 2017

Commentaar:
Alweer een maand voorbij en er is in de wereld niet veel veranderd behalve dat er steeds momenten zijn van uitbarstingen van zielen die sociale rechtvaardigheid willen, wereldvrede en een plaats om gelukkig, gezond, overvloedig en harmonieus te kunnen leven. Hier in Australië bereiden het land en de kiesdistricten zich voor op verkiezingen. Wij zijn dankbaar omdat wij in een democratie leven die ons in staat stelt om onze regering te bevestigen of te veranderen, in vele landen op onze wereld heeft men deze vrijheid niet.

Zoals in de laatste paar maanden (dit proces is al een tijdje aan de gang) hebben behoorlijk wat mensen contact met mij opgenomen omdat zij wilden praten over onverwachte veranderingen in hu vijf lichamen (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, hoger zelf), in hun wezen. Zij worden zich scherper en helderder bewust; ervaren openbaringen en “lichtbol”- momenten van plotseling en intens spiritueel bewust zijn, manifestatie van onuitgesproken gedachten of wensen en/of het vertonen van ongemakken en rusteloosheid door de doorgaande zaken op de wereld om hen heen.

Sommige zielen hebben mij verteld dat zij, als zij uit hun raam kijken of naar een scene om zich heen kijken, zich een heel ander beeld zien ontwikkelen; net alsof een of ander rokerig beeld zich over een ander beeld heen legt. Ontwakende zielen die smachtend naar verandering verlangen en die nu wakker worden en verlichting vinden en daardoor de wegwijzers die aantonen dat zij zich op het pad naar huis bevinden.


Mijn kerstcadeau aan jou, een pakketje vol wijsheid / 20 december 2017 / Lilian Ferru

Mijn kerstcadeau aan jou, een pakketje vol wijsheid
20 december 2017 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Een pakketje met een mooie strik van wijsheid erom heen

Ik ben zo dankbaar voor alle mensen die ik dit jaar heb mogen ontmoeten. Er is zoveel goedheid. Er zijn ook zoveel mensen die liefde uit breiden door zich bewust te verbinden met de Bron. En niet te vergeten de gaven aan het Angelfonds. Niemand is alleen.

Wat zou ik als kerscadeautje willen geven? Wijsheid en liefde. Hoe doe ik dat? Ik kan een video maken met fragmenten waar het in dit leven om gaat. Dan kom ik al snel bij ‘Een Cursus in Wonderen’ uit. Materiaal genoeg, maar pff, wat een klus. Okay, dat ga ik niet zelf doen. Heilige Geest, inspireer me maar. Ik ben gewoon begonnen. Wonderen, dromen, gedachten, het lichaam, dualiteit, schuld en onschuld, vergeving, vrede. Het komt allemaal voorbij. En laten we vooral niet vergeten te lachen.

Ik beperk met tot zes Nederlandse Leraren van God. Koos Janson, Willem Glaudemans, Diederik Wolsak, Els Thissen, Peter Winteraeken, Jan van Delden. Een rijkdom aan levenslessen. Ik ga puur intuïtief te werk. Ben er mee bezig, droom er zelfs van. Ik word wakker met een bewustzijn van licht. Wat als je weet dat jij onschuldig bent en het niet verkeerd kunt doen? Wat als jij weet dat jij onveranderlijke liefde bent? Wat als je weet dat liefde hoe dan ook door je heen stroomt? Wat als je alles met liefde kunt bezien?

Grenzen stellen 19 december 2017 / Lichtwerkersnederland

Grenzen stellen
19 december 2017 / Lichtwerkersnederland


Hoe doe je dat als je dat nooit echt goed gedaan of geleerd hebt? Als je altijd maar de helpende hand bent, en altijd maar ja op alles zegt? Of altijd maar van alles accepteert? Als je mensen niet wilt teleurstellen, omdat je zelf weet hoe het voelt? En als je oplest ook niet beter weet, omdat je jezelf altijd maar hebt lopen wegcijferen voor een ander? Na veel vallen en opstaan zou je er oplest wel achter moeten komen dat jou grenzen net zo belangrijk zijn als die van een ander. Een ander zegt toch ook makkelijk nee, of laat toch ook niet zo snel over zijn of haar grens gaan? Waarom doe jij het dan wel? Wat heeft er voor gezorgd dat je zo bent geworden? Deels heeft het te maken met opvoeding, en de dingen die je overneemt van je ouders. Dit doen ze overigens niet eens bewust, maar dat is er bij hun ook door omstandigheden in gegroeid. En het heeft natuurlijk alles te maken met eigenwaarde en voor jezelf opkomen. Jezelf niet meer weg te cijferen. En jezelf uit te spreken met wat je wel en niet zou willen, en daardoor jou hart volgt in alles wat je doet. Het is niet erg als het soms gebeurd, maar het zou geen gewoonte moeten worden. Eigenwaarde helpt jou in je kracht te staan en aan te geven waar jouw grenzen liggen, ongeacht hoe een ander erover denkt.

Kindervriend uit het hoge, koude Noorden / Gepubliceerd 18 december 2017 / Door Ans Hoornweg

Kindervriend uit het hoge, koude Noorden
Gepubliceerd 18 december 2017 | Door Ans Hoornweg

Heel lang geleden woonde ergens op een afgelegen plek in het hoge, koude Noorden een echtpaar in een klein, maar knus huisje. De man van dit echtpaar was paranormaal begaafd. Hij kon bijv. spreken met ‘Hemelwezens’ (zo noemde hij de Lichtwezens), maar hij kon ook communiceren met álle dieren, en was zelfs bevriend met een adelaar.

Hoewel deze man en vrouw veel van kinderen hielden hadden ze die zelf helaas nooit gekregen, en dat vonden zij een enorm gemis. Wanneer het buiten te slecht of koud weer was dan was de man in z’n huisje bezig met het maken van speelgoed; dat maakte hij van het hout dat hij buiten in de natuur had gevonden.

Op een dag vroeg de man aan de adelaar of die op verkenning wilde gaan om te kijken waar er arme kinderen woonden in dat koude, afgelegen gebied, dus ging de adelaar voor hem op pad en nam hij alles wat hij zag goed in zich op. Toen het de kortste dag van het jaar was trok de man z’n mooie, rode winterjas aan, spande hij z’n rendieren voor z’n arrenslee en laadde daar al z’n zelfgemaakte cadeaus in, waarna hij op pad ging. De adelaar vloog met hem mee en wees hem de huisjes aan waarvan hij wist dat er arme kinderen woonden.

Op deze dag van je leven / 21 December 2017 / Neal Donald Walsch

21 December 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je onschuldig bent. Je onberispelijk bent.
Je zonder zwakke punten of fouten van welke aard dan ook bent.

Ik weet dat je dit niet over jezelf gelooft,
 maar wel geloof jij dit van het drie jaar oude mooie kind?
En waardoor je denkt dat je iets minder bent in de ogen van God?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 20 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 December  2017 / door Jennifer Farley,
Wijsheid Vergaren


Ah, die menselijke momenten!
 Ze komen wanneer je ze het minst verwacht.
In plaats van je te schamen, jezelf uit te schelden of,
in het slechtste geval, ze overbrengen naar anderen; omarm ze!
Ze worden daar speciaal voor jou geplaatst zodat je weet
dat je elk moment van de dag leert en groeit.
Hoe je ervoor kiest om te reageren is veel belangrijker dan het moment zelf.
Als al het andere faalt; vergeet dan alsjeblieft niet om net zoveel compassie
voor jezelf te hebben als voor anderen.
Jij koos jouw specifieke pad om wijsheid te vergaren.
En hoewel het een uitdaging kan zijn,
wil Het Universum dat je weet dat je het goed doet. Ga zo door!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


woensdag 20 december 2017

Benjamin Fulford: V.S. troepen zijn wereldwijd ingezet met 10.000 verzegelde aanklachten.................. /18 december 2017

V.S. troepen zijn wereldwijd ingezet met 10.000 verzegelde aanklachten om de Khazariaanse bende omver te werpen.
18 december 2017 / Benjamin Fulford


De President van de V.S., Donald Trump heeft het weekend doorgebracht in Camp David samen met zijn top generaals om de nauwkeurige strategie uit te zetten voor het uitschakelen van de Khazariaanse maffia wereldwijd, zeggen Pentagon bronnen. “Het Atlanta vliegveld werd stil gelegd terwijl het Departement van Defensie weigerde de locaties te geven van 44.000 V.S. troepen die misschien betrokken zijn bij het uitschakelen van de cabal wereldwijd,” zei een senior Pentagon bron. Er zijn nu bijna 10.000 verzegelde aanklachten terwijl meer en meer van de Khazariaanse criminelen bewijs vrijgeven over hun collega’s, zeggen de bronnen.

Er zijn nu ook vele buitengerechtelijke moorden die plaatsvinden. “De liberale gelovige stadsburgemeester van San Francisco, Edwin Lee, viel dood neer nadat een illegale buitenlander niet schuldig werd bevonden voor de moord op Kate Steinle, zelfs nadat hij had bekend,” merkt een bron op. “De dood van Lee is een boodschap aan de Democraten en beschermde stadsburgemeesters als Rahm Emmanuel van Chicago en Bill De Blasio van New York City,” waarschuwt de bron.

De Khazariaanse bende vermoordt ook een hoop mensen. In Japan, stierven in de afgelopen twee maanden twee voormalige leidinggevenden van Toshiba, Atsutoshi Nishida en Taizo Nishimura omdat ze op het punt stonden om bewijs te verschaffen over de 11 maart 2011 Fukushima tsunami en nucleaire aanval tegen Japan, volgens bronnen dicht bij de Koninklijke familie.