Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 december 2017

Live Kryon Channeling 185: De Grote Ontsnapping. 1 / 11 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 december 2017

Live Kryon Channeling 185:
De Grote Ontsnapping. 1
Deze live channeling werd gehouden in Boston, Massachusetts
11 maart 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 9 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Boston, Massachusetts.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ieder van jullie is absoluut uniek. Als jullie de menselijke ervaringen van het verleden zouden kunnen meten zouden jullie merken dat ieder op zeer vele manieren verschillend is. Jullie hebben, biologisch gezien, dan wel dezelfde organen op dezelfde plaats, maar de filters die jullie meedragen naar deze ontmoeting, dit leven, zijn diepgaand verschillend.

Wij hebben hier eerder over gesproken maar zeggen nogmaals dat de Bel van Vooringenomenheid waarmee jullie hier komen en die jullie “beschermt” en alle realiteiten tegenhoudt die zich niet in jullie Bel bevinden. Het beschermt jullie tegen het negatieve maar ook tegen het positieve. In plaats van hier binnen te komen met een open geest hebben jullie vooropgezette gedachten over de manier waarop jullie denken dat de dingen werken. Als jullie dus iets tegenkomen dat niet in je Bel van Realiteit zit, is jullie conclusie dat jullie het niet toe zullen staan. Jullie blokkeren het en praten er zelfs niet over.Frequentie van de Week: VOLDOENING / 9 December 2017 / Janosh

Frequentie van de Week:
VOLDOENING
9 December 2017 / Janosh


Blijf dicht bij jezelf en doe wat goed voelt. Dan is alles een succes. Laat je niet verleiden om een leven te creëren dat niet bij je past, anders raak je in gevecht met jezelf. Door andermans idealen te volgen, trek je mensen en situaties naar je toe die je tegenwerken.

Onthoud: alles wat je neerzet vanuit de behoefte aan erkenning, zal niet genoeg zijn. Het ego is immers nooit tevreden. Luister naar je hart en vertrouw op wat je voelt, zelfs al lijkt het soms vreemd. Geef gehoor aan wat jou voldoening geeft, zodat je alleen datgene naar je toetrekt wat met jou resoneert.

De frequentie van Voldoening helpt je om vanuit het hart te creëren door dicht bij jezelf te blijven.Het ‘Liefdesleger’ / Gepubliceerd 27 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het ‘Liefdesleger’
Gepubliceerd 27 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Ergens op een geheime locatie liggen, heel diep op de bodem van een oceaan, vele, vele – soort van metalen – cocons, met in elk daarvan het lichaam van een buitenaards wezen. Deze wezens zijn in een diepe slaap gebracht en zullen ontwaken op het moment dat ze nodig zijn om alles op de Aarde weer tot nieuw leven te wekken. Deze ‘slapende’ wezens in hun cocons worden ook wel ‘Het Liefdesleger’ genoemd.

Deze wezens hebben hun lichamen op de oceaanbodem tijdelijk verlaten, maar zullen daar weer in terugkeren wanneer voor hen de tijd rijp is om in actie te komen op de Aarde. Dit alles doen zij vrijwillig omdat ze zo veel van de Aarde houden (dat komt doordat hun oorsprong op de Aarde lag). Deze buitenaardsen zijn miljoenen jaren oud, maar weten ‘door de tijden heen te reizen’, waardoor ze nooit ouder worden.

‘In den beginne’ hebben deze buitenaardsen meegewerkt aan de voorbereidingen om de eerste ‘gecreëerde mensen’ op planeet Aarde te laten leven, waarna ze die prille beschavingen nog een periode hebben begeleid bij hun eerste schreden op deze nieuwe, jonge planeet (de buitenaardsen werden door die primitieve volkeren vaak als ‘Goden’ gezien en onthaald).

Een Schrijven van de Schepper / 8 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 December  2017 / door Jennifer Farley,
” Leidend Licht,


De vraag die ik herhaaldelijk hoor is:
"Hoe navigeer ik deze verandering?! Het is zo enorm!"
Vanaf het begin, keek men, wanneer men door onbekend terrein wilde reizen,  naar de sterren.
 Het onwankelbare licht van Polaris bracht hen naar nieuwe bestemmingen.
Het was misschien een uitdaging en eng, maar het kon en werd gedaan!

Mijn lieverd, wanneer je voelt dat je de weg bent kwijtgeraakt;
zoek naar het ene licht, jouw onveranderlijke bron
 van onvoorwaardelijke liefde.
Het zal je altijd in de juiste richting leiden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2981: De Muzikant Van De Liefde / Geplaatst 9 december 2017

De Muzikant Van De Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 9 december 2017


God zei:

Het belangrijkste dat je vandaag kunt doen is dat je de liefde in je hart door je heen naar buiten toe laat stralen. Wanneer je de liefde in je hart niet in zou houden, zou het al vol gloed door je heen schijnen. Maar je hebt je hart in de weg gezeten.

Op een of andere manier heb je het idee opgevat dat je hart gereserveerd moet blijven, verborgen zelfs. Je hebt het idee opgevat dat het hart een slechte investering was en dat je re niet naar zou moeten luisteren.

Liefhebben vanuit je hart is niet iets waar je geacht wordt veel over na te denken. Het hart is geen uitvinding. Het is iets natuurlijks. Leer je niet dat natuurlijk in het milieu iets goeds is? Is natuurlijk dan minder waardevol wanneer het om je hart gaat? Om je te verdedigen omgeef je je hart met een slotgracht. De slotgracht gaf jullie niet werkelijk bescherming, geliefden. Het voorkwam iets van jullie. Het voorkwam dat jullie al de liefde in jullie hart tot uitdrukking brachten. Het weerhield je zelfs van de erkenning van de stralende liefde daar. Verkrampt als het is, rouwt je hart om het opdrogen van haar liefde.

vrijdag 8 december 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 8 december 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
 8 december 2017

Een jaar dat steeds in zich had om één van veel verschuivingen te worden, heeft ons niet teleurgesteld en de onzekerheid in de wereldwijde politiek blijft nog steeds veranderen. Na de veranderingen die gaan komen zijn er langzame maar zekere bewegingen richting de vorming van Regeringen die niet alleen werkelijk het belang van de mensen dienen, maar hen ook op de eerste plaats zetten. Er zullen zich dus zich meer veranderingen aandienen en deze zullen een duidelijke verschuiving te zien geven richting open en eerlijke vertegenwoordiging.

Regeringen waren bedoeld om van en voor het volk te zijn en in de niet al te verre toekomst zal dit zo zijn. Het is duidelijk dat degenen die zich blijven richten op de oude manieren, zich ten koste van alles aan de macht proberen vast te klampen, waarbij hun pogingen om verandering tegen te houden volledig zinloos zullen zijn. In het huidige Nieuwe Tijdperk is geen plek voor oude gewoonten en degenen die de weg zullen wijzen staan klaar om hun posities in te nemen, zodat grote vooruitgang kan worden geboekt hetgeen zal leiden tot een eerlijke samenleving waarin eenieder gelijk wordt behandeld en dezelfde kansen krijgt om progressie te maken. 


Aanklacht tegen David De Rothschild: Rothschild Bank Onder strafrechtelijk onderzoek. / Zondag, December 3, 2017

Aanklacht tegen David De Rothschild: Rothschild Bank Onder strafrechtelijk onderzoek.
Zondag, December 3, 2017

David de Rothschild werd aangeklaagd door de Franse regering nadat hij werd beschuldigd van fraude in een regeling die naar verluidt grote sommen geld van Britse gepensioneerden verduisterde.

Het heeft vele jaren geduurd om deze zaak tegen Rothschild en zijn bedrijf de Rothschild Financial Services Group te voeren, die honderden gepensioneerden gevangen hield in een neplening tussen 2005 en 2008.


Een voor een verloren de gepensioneerden hun geld en drongen aan op aanklachten tegen de beruchte bankier, en begonnen een zaak die vele jaren zou vergen om zelfs maar een aanklacht te krijgen.

In juni oordeelde de in Parijs gevestigde rechter Javier Gómez Bermudez dat Rothschild een rechtszaak tegen zijn misdaden moest ondergaan en gaf hij de lokale politie de opdracht hem te zoeken in zijn verschillende herenhuizen die verspreid zijn over het land.


Cobra’s Situatie Update van 7 december 2017 / 08 December 2017


Cobra’s Situatie Update van 7 december 2017
08 December 2017

Er is op dit moment op de plasma laag in de ondermaanse ruimte een volledige schaal gevecht voor de planeet Aarde gaande. De Lichtkrachten focussen zich op het verwijderen van de wormachtige plasma entiteit die in 1996 vanaf Orion ons zonnestelsel is binnengekomen en nu rondom de planeet Aarde is gewonden:


De reacties van deze entiteit en alle lagere plasma entiteiten die met hun exotische plasma wapens binnen zijn lichaam leven, creëren recent meedogenloze scalar aanvallen op Lichtwerkers en Lichtstrijders.

Van 17 december tot 25 december opent zich een multidimensionaal portaal naar het Galactische Centrum – met zijn keerpunt op 21 december – dat drastisch de condities van de plasma laag in het meeste van de ondermaanse laag zal veranderen. Dit portaal is hier gedeeltelijk accuraat beschreven:

‘Hemel onder Vuur’; ’n diepgaand chemtrailonderzoek..!! / Door GuidoJ. / 7 december 2017


‘Hemel onder Vuur’; ’n diepgaand chemtrailonderzoek..!!


De mensen die gezond-denkende mensen menen te moeten uitmaken voor ‘complot-gekkies’ of ‘samenzweringsfreaks’, krijgen steeds minder mogelijkheden hun geschreeuw te uiten, zonder daarbij met de feiten voor de voeten gegooid te worden. De lege retoriek over het ‘niet-bestaan-van’, wordt achterhaald door keiharde feiten..! Maar vaak ook door het officieel naar buiten komen van berichten, die voor de mensen die goed opletten, duidelijk te ontmaskeren zijn als camouflage-praktijken.

In het kader van chemtrails bijvoorbeeld, zijn er wereldwijd veel, heel veel mensen, die sinds het breed en wereldwijd bekend worden van dit fenomeen, zo’n 10 jaar geleden, onderzoek zijn gaan doen. Van vele kanten komen verslagen en rapporten over dit fenomeen, waarbij mensen vanuit hun éigen expertise en perspectief, deze manipulatieve praktijken aan de kaak stellen.
Het is dus geen complotdenken meer, maar pure en zuivere analyse, wanneer onderzoekers na hún tijd en energie te hebben besteed, tot de conclusie komen dat er wel dégelijk sprake is van de achterliggende zaken rondom chemtrails. Chemische emissies, die uit vliegtuigen worden gesprayd, als onderdeel van een verborgen agenda. Zorgvuldig gecamoufleerd onder bijvoorbeeld ‘geheime wapens’ en/of  ‘noodzakelijke weermodificaties’. Maar gewoon FEITEN dus. Feiten over chemtrails die we hier op de site al tot in den treuren hebben aangedragen de laatste jaren. Je kunt via onze zoekmachine veel artikelen terugvinden. Doe het eens, als je nog niét op de hoogte bent van dit fenomeen, ook wel het ‘chemtrail-complot’ genaamd..
Gaan we dus nu kijken naar de chemtrails-feiten, dan is een nieuw boek daar nu weer een extra krachtig onderdeel van. Dit Nederlandstalig boek getiteld ‘Hemel onder Vuur’  van auteur Fred Teunisse is dat boek. In het Nederlands dus, maar het zal ongetwijfeld snel een Engelse versie krijgen. Wij laten je hieronder kennis maken met de auteur en het boek. Een boek met een mooie beschouwing in onze ogen. Wij mensen zijn namelijk té vaak behept met de idee ‘dat we er niet toe doen’  en ‘toch niet in staat zijn het tij te keren’. En precies dát is de essentie van de sleutel tot de oplossing. Wij complimenteren Fred Teunisse voor een/deze liefdevolle benadering van dit heftige fenomeen, genaamd ‘chemtrails’.

Meer lezen >>>


De nieuwe aarde - Deel 1 Pamela channelt Jeshua / 7 december 2017

De nieuwe aarde - Deel 1
Pamela channelt Jeshua / 7 december 2017Jullie leven in een tijd van overgang: een oude bewustzijnswerkelijkheid maakt plaats voor een nieuwe. Hoe deze overgang op materieel niveau vorm gaat krijgen, ligt nog niet vast. De toekomst is altijd onbepaald, het enige dat écht gegeven is, is dít moment: het nu. Vanuit het nu zijn er talloze mogelijke wegen, eindeloos veel mogelijke toekomsten. Op basis van het verleden kunnen we zeggen dat de ene waarschijnlijker is dan de andere, maar de keuze is aan jou. Het is jouw keuze of jij je verleden bepalend laat zijn voor jouw toekomst.

Voorspellingen zijn altijd gebaseerd op waarschijnlijkheden. Waarschijnlijkheden worden berekend op basis van het verleden. Het is echter essentieel voor de mens dat hij kan breken met zijn verleden. Een mens kan veranderen. Hij kan zichzelf herscheppen. Dit is een goddelijke eigenschap: het vermogen om te scheppen uit het niets (‘creatio ex nihilo’). In de christelijke traditie werd deze absolute vrijheid alleen toegeschreven aan God. Ik zeg je: jij bent God. Vergeet nooit dat dit goddelijke vermogen hoort tot de essentie van wie je bent.

Boodschap van Aartsengel Uzziel Inspiratie voor hart en ziel 7 december 2017

Boodschap van Aartsengel Uzziel
Inspiratie voor hart en ziel
7 december 2017

Welkom in mijn hart, geliefde engelen vriend!
Moge de pastelzachte golven van de geheime kosmische stralen je hele wezen met de allerhoogste vibratie van de Goddelijke  Kracht, Wijsheid en Liefde overspoelen! Moge de oneindige, ontelbare keuzes en kansen, die de geheime stralen altijd met zich mee brengen, zich nu in je leven gaan manifesteren! 

In de naam van God IK BEN WIE IK BEN, ik, Aarstengel Uzziel, de eerste Aarstengel van de vijf geheime kosmische stralen, roep nu de machtige wind van de Heilige Geest aan om in de materiële dimensie te verschijnen. Moge de krachtigste  windstoten nu alle blokkades voor de toestroom van wonderen in de fysieke wereld in een keer doorbreken! Moge alle menselijke muren, alle beperkende overtuigingen, die de expansie van de geheime kosmische stralen in het massabewustzijn tegenhouden, nu en voor altijd verdwijnen!

Licht! Licht! Licht! Licht! Licht!
Lichtstralen uit het hart van Almachtige God!
Lichtbliksems uit het derde oog van de Heer!
Lichtstroom uit de witgouden kern van de Grote Centrale Zon!
Daal nu op aarde met de kracht van de honderdduizenden zonnen!
O machtige vlammen van de vijf geheime stralen, ontvlam nu in ieder hart en moge alle krachtvelden van gestagneerde energie in iedere kind van het Licht in de transformerende vlammen van de Heilige Geest gaan smelten!

Op deze dag van je leven / 8 December 2017 / Neal Donald Walsch

8 December 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat alles waaraan je de laatste tijd hebt gedacht,
moet worden losgelaten.

Je besteedt te veel tijd "in je hoofd" deze dagen.
Wat dacht je ervan om van je gedachten naar jouw gevoelens te gaan?
Je hebt het tot de dood geanalyseerd.
Nu gaat het over het verplaatsen van je hoofd naar je hart.

Wat vind je van dit alles?
Dat is wat er echt toe doet.
Je gebruikt je gedachten om te proberen jouw gevoelens te analyseren.
Misschien wil je dat stoppen.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 7 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 December  2017 / door Jennifer Farley,
” De Enorme Golf


Stel je voor dat je op een strand staat en er komt een gigantische golf aan.
Je weet dat het gaat inslaan en je zet je schrap
maar niets kan je er echt op voorbereiden.
Een ding dat je moet onthouden is dat het je niet zal laten verdwijnen!
Als je jezelf lang genoeg rustig kunt houden,
zul je het 'opheffen' beginnen te voelen.
De verwachting van het wachten op wat er echt gaat gebeuren,
is een van de meest interessante en vreugdevolle emoties van de mensheid!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2975: Je Zult Het Zien / Geplaatst 8 december 2017

Je Zult Het Zien
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 december 2017

God zei:

Er is geen zwart en wit. Niets in de wereld is zoals het lijkt. Er ontstaan schaduwen, toch is alles licht.

Jullie rennen overal heen, en toch zijn jullie op je plek. Jullie kunnen niet van het pad afraken. Jullie denken dat sommige paden nergens heen leiden, maar alle paden leiden naar jullie toe, naar jezelf, geliefden, en alle paden leiden naar Mij, Mijzelf, Een en Dezelfde.

Ja, het leven kent omwegen. Op die manier zijn allen met elkaar verbonden. Op die manier kun je niet afwijken van de koers van het leven. Je kunt een bepaalde voorstelling van je pad kiezen met al zijn bochten en wendingen, en toch eindigen alle paden met Mij. Niet dat ze ooit eindigen, natuurlijk. Ze blijven maar doorgaan, en toch reisden Wij, altijd al vanaf het begin, samen, en We reizen nog steeds. Wij wandelen met Onze handen ineengeslagen precies op dit moment, of misschien rust Mijn hand wel op jouw schouder. Ik denk dat We elkaar precies op dit moment in de ogen kijken. Wat kan Ik diep in de jouwe kijken! Hoe dichtbij zie Ik de Uitgestrektheid, en elk onderscheid vervaagt. Hier zijn We, ook al kun jij het niet zien.

donderdag 7 december 2017

Montague Keen / 3 december 2017 / Veronica Keen

Montague Keen:
"De bloedlijnen die vanuit de Annunaki ontstonden hebben op Aarde de controle in handen."
3 december 2017 / Veronica Keen

Lieveling, onder mijn begeleiding heb je dit pad nu 13 lange jaren bewandeld. Velen hebben zich bij je gevoegd en hoewel ze standvastig en loyaal leken te zijn, heb je ze één voor één zien afhaken. Sommigen hebben in vele levens geprobeerd het pad van waarheid richting verlichting te gaan, maar bleken niet sterk genoeg om dit te voltooien.

Infiltranten dienen zich in vele vermommingen aan en maken gebruik van vleierij en overredingskracht om hen van het pad, waarvan hun ziel smeekte om erop te blijven, weg te leiden. Wanneer het duister eenmaal een voet tussen de deur heeft gekregen, worden ze overgehaald om zich met andere zaken bezig te houden, die hen van hun ware pad af houden. Dit gebeurt steeds opnieuw. Er is kracht en een sterk karakter voor nodig om op het pad naar verlichting te blijven.

David Icke heeft zich nooit door iemand van zijn pad af laten brengen, hoewel velen dit hebben geprobeerd. Vandaag de dag treedt hij krachtiger naar voren dan ooit tevoren. Hij heeft de moed om aan zijn waarheid vast te blijven houden. Hij heeft zichzelf nooit de ruimte gegeven om van zijn ware pad te worden weggelokt. Het zou mooi zijn als anderen hetzelfde sterke karakter zouden hebben.


Kryon December Uitgave MONTHLY CHANNELS - MESSAGES - EVENTS / 6 december 2017


Kryon December Uitgave
MONTHLY CHANNELS - MESSAGES - EVENTS
6 december 2017

Groetjes, Henk! 
 
Ik heb een heel aardig NIEUWJAARSGESCHENK voor jullie allemaal. Het is iets nieuws dat ik ontwikkel en ik ben er erg opgewonden over hoe het allemaal samenkomt. Ik zou jullie willen uitnodigen om met mij mee te doen bij de eerste 90 minuten durende gratis tv-show – een live-stream – op

op zaterdagavond 13 januari  
om 7:30 – 9:00 pm MST


met mijn vriend en beroemde schrijver en wetenschappelijk onderzoeker GREGG BRADEN.

Ik heb al heel lang een idee om een tv-show te maken met live publiek en kenmerkende diepgaande discussies tussen mijzelf en bekende schrijvers, artiesten, leraren en sprekers. Maar in plaats van het discussiëren over hun boeken gaan wij praten over het begin van hun levens en hoe zij zijn gekomen waar zij nu zijn.

De dingen die naar buiten komen zijn geen gebruikelijke verhalen die iedereen te horen krijgt! Ik houd ervan om ook een beetje te dollen en dus zal ik de verhalen als dit mogelijk is doorspekken met mooie foto’s van hun jeugd. Ik zal dingen vragen als wat hen leidde naar wie zij vandaag de dag zijn. Wat waren de kostbaarste en grappigste momenten op hun reizen en wat er gebeurde dat diepgaand was. Sprekers en leraren hebben het bijna nooit op het podium over deze persoonlijke dingen of in boeken. De informatie zal dus nieuw en plezierig zijn!DAG 7 VAN 7 DAGEN MET MIJ ZELF / Door Suzanne Lie en Jullie ZELF

Het vieren van Mij zelf voor mijn
DAG 7 VAN 7 DAGEN MET MIJ ZELF
Door Suzanne Lie en Jullie ZELF

Het verlenen van de dienstverlening aan anderen en Gaia


Vandaag op mijn 7e dag van mijn 7 dagen met het ZELF, zal ik dienst verlenen aan anderen en aan Gaia.
Ik weet dat mijn Hogere ZELF mij zal begeleiden om te her/erkennen en de dienstverlening zal voltooien die ik zal geven.
Ik weet ook dat ik het mij ZELF zal vieren op dezelfde manier die ik heb herinnerd om mijn vermogen te vieren om anderen, GAIA en mij ZELF te assisteren.

Daarom, op het hoogtepunt van 7 Dagen met mij ZELF, zal ik mij ZELF vieren.

In feite, iedereen van ons kan zich verenigen in ÉÉN terwijl wij ons concentreren op onze innerlijke verbinding met ons ZELF
Zoals wij zullen onderzoeken hoe onze inspanningen te respecteren en in evenwicht te brengen van het geven en het ontvangen.

Je kunt de Bron niet verlaten / 6 december 2017 / Liian Ferru

Je kunt de Bron niet verlaten
6 december 2017 / Liian Ferru


Lieve mensen,

Een van de belangrijkste dingen die ik van ‘Een Cursus in Wonderen’ heb geleerd is dat we de Bron niet kunnen verlaten. Als dat wel zo zou zijn, zou je niet eens bestaan. De Bron is je oorsprong én bestemming. Dat is trouwens ook waar het nieuwe boek van Dan Brown over gaat: De Oorsprong. Ik heb het nog niet uit, maar was blij en verbaasd dat hij in de eerste hoofdstukken het bijgeloof ontmaskerd, waar ik ook over schrijf in: ‘Eén met de Bron’. In de oudheid bedachten mensen talloze goden en mythen om de mysteries van het leven te verklaren. Het bijgeloof is nog steeds diep in het collectieve bewustzijn verankerd. We leven nog steeds in de echo van het verleden waar de mens bang was voor kwade krachten. We geloven nog steeds wat achterhaalde religies ons aan wijsheid voorhielden. Nog altijd menen we dat we amuletten, kristallen, en rituelen nodig hebben om onszelf te beschermen tegen iets buiten ons.

‘Hoe is het mogelijk dat de moderne mens in staat is tot zeer precieze, logische analyses en tegelijkertijd religieuze overtuigingen accepteert die zelfs de lichtste rationele toets niet zouden doorstaan?, aldus Dan Brown.

Bijna-dood-ervaring / Gepubliceerd 22 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Bijna-dood-ervaring
Gepubliceerd 22 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Een mooi, lief meisje voelde zich erg ongelukkig want haar verkering was uit en ze had ruzie met haar ouders. Ze had het gevoel alsof ze alleen maar negativiteit aantrok, en in een opwelling besloot ze om uit het leven te stappen.

Dit meisje geloofde niet in een leven na de dood, maar tot haar verwondering bevond ze zich opeens in een hele mooie omgeving waarin ze een prachtige vrouw – het leek wel een Engel – op zich af zag komen. Deze vrouw keek haar liefdevol aan en zei: ‘Welkom in Het Voorportaal van de Astrale WereldWat jammer dat jij de moeilijke levenslessen op de Aarde niet meer aankon. Kom met me mee, dan zal ik je laten zien wat jou nog te wachten stond als je op de Aarde was gebleven.’

Als in een film kreeg de jonge vrouw te zien hoe zij tijdens haar Aardse leven zou afstuderen, en hoe gelukkig ze zou worden met een andere, nieuwe liefde, met wie ze twee prachtige kinderen zou krijgen. Het meisje kreeg nu ook meer inzicht in de bedoeling van de Aardse ‘levenslessen’ – die vervelende gebeurtenissen – die op een ieders levenspad kunnen komen.


Op deze dag van je leven / 7 December 2017 / Neal Donald Walsch

7 December 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het nooit veilig is om met angstige ogen naar de toekomst te kijken.

Edward H. Harriman zei dat, en hij had gelijk.
Niets is beangstigend, tenzij het denken het zo maakt.
Ik kan eerlijk zeggen dat waarschijnlijk 95% van de dingen waar ik bang voor was,
 geen reden bleek te hebben om bang voor te zijn.

En zelfs als het ding waar je bang voor bent, gebeurt ... wat dan nog?
Nog eens, 95% van de tijd zal jouw wereld niet uit elkaar vallen,
jouw leven zal niet in gevaar zijn.
Dus laat de angst vallen.
Laat het gewoon los.
Maak dan plaats voor een verrassende toekomst.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 6 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 December  2017 / door Jennifer Farley,
Geduldig Met Jezelf


Is je achtbaanrit begonnen?
Tijdens veranderingen, elke verandering,
zullen er ups en downs zijn en ze lijken misschien zonder ritme of reden.
Dit is het moment om geduldig met jezelf te zijn, dierbare.
Sommige van de komende verschuivingen kunnen een uitdaging zijn om te navigeren, 
dus als je denkt dat je hulp nodig hebt, vraag er dan om.
Of het nu een persoon, plaats of ding is,
het Universum zal je altijd in de juiste richting leiden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl