Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 december 2017

Anna in Wonderland / Door Anna Von Reitz / Donderdag 30 november, 2017

Anna in Wonderland
Door Anna Von Reitz / Donderdag 30 november, 2017

Vergeet de kleine lieve Alice. Dit is grootmoeder Anna en zij brengt verslag uit vanuit Wonderland.

Vanmorgen werd ik om 4 uur wakker met een gevoel van ongemak. Waarom? Omdat de polariteit waarmee en waarin we al zo lang leven aan het veranderen is. En toch biedt het oude paradigma weerstand met grote weerbarstigheid en zal zich niet overgeven aan welke vriendelijk remedie dan ook.

Ik heb de wereld een vriendelijke remedie aangereikt, een die niemand zou beschadigen --- een eenvoudige boekhoudkundige aanpassing die alles weer terug in balans zou brengen, het creëren van een op tegoed gebaseerde economie en die voor alles zorgt wat iedereen op de Aarde nodig heeft om te gedijen en gelukkig te zijn.

Het enige wat in de weg staat zijn illusies van hebzucht en macht die gerelateerd zijn aan dingen die helemaal niet bestaan. Met andere woorden, waanideeën. Onwaarheid. Leugens. Maar zelfs de leugenaars zijn misleid.

In zekere zin is dat, van alle vreemde zaken die ik heb waargenomen, het meest vreemde van allemaal. Je zou kunnen denken dat de leugenaars hun eigen leugens zouden kunnen volgen en daarom de waarheid zouden kennen. Maar in feite zijn ze net zo verward als ieder ander. Misschien nog wel meer.

Lord Emanuel Boodschappen / Gillian Ruddy / 12 november 2017


Lord Emanuel Boodschappen
Gillian Ruddy / 12 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Door de mens gemaakte God

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben het, Emanuel, om vandaag bij jullie te zijn en mij dichter bij jullie te brengen, bij jullie te zitten en te luisteren, jullie vast te houden en alles dat jullie zijn te omhelzen. Ik houd onvoorwaardelijk van jullie en ik zie alles dat jullie zijn. Er is hier niets om je voor te schamen.

Het menselijk spel kan gevaarlijk zijn in een lagere dimensionale realiteit. Jullie hebben dingen gedaan waar jullie niet trots op zijn en die in de religieuze orde van het verleden schaamteloos waren in de ogen van God. Jullie werden voor de ogen van God veroordeeld. Lieve mensen, dit is eenvoudigweg niet waar, dit is een door de mensen gemaakte God. Het is een man die oordeelt, het is een man die veroordeelt, het is een man die dusdanig hard is. Zo is God niet, lieve mensen, en ik ben de Zoon van God, Ik Ben dat wat God is, ik ben een deel van de Creatieve Bron zoals ook jullie dit zijn en Ik Ben hier om van jullie te houden. Om jullie eraan te herinneren dat er alleen maar Liefde is.

Een Schrijven van de Schepper / 1 December 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 December  2017 / door Jennifer Farley,

Golven van Verandering


De golven van verandering zijn nu met jullie!
Ze verzamelen zich en winnen aan snelheid als deiningen in de oceaan.
Wat begon als een rimpel is gegroeid,
groter en krachtiger geworden naarmate het dichter in de richting van jullie kusten beweegt.
In plaats van neer te storten op jullie 'strand',
 kun je echter bepalen hoe deze nieuwe ervaring arriveert.
Het kan lieflijk en zacht, snel en furieus zijn,
of het kan voelen alsof het lijkt alsof het je innerlijke ruimte vult met een enorm licht.
Net zoals het altijd met vrije wil is geweest,
jij kiest ... jij kiest ... jij kiest!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 2962: Gouden Licht en Gouden Liefde / Geplaatst 2 december 2017

Heavenletter 2962:
Gouden Licht en Gouden Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 2 december 2017


God zei:

Moeten Mijn kinderen nu echt denken dat er iets met hen aan de hand is? In termen van leven in de wereld, geliefden, zullen jullie nooit volmaaktheid bereiken, dus wees gewoon wie je bent. Onvolmaakt zijnde ben je toch volmaakt. Begrijp je Me?

Individualiteit heeft zijn waarde. Niet twee van Mijn kinderen zijn hetzelfde. Individualiteit is op een prachtige manier zeer onderhoudend. Hoe kunnen er toch zoveel vertegenwoordigingen zijn van de Ene? En toch zijn ze er. Er is nooit iemand geweest waar ook maar ter wereld en wanneer ook maar die precies als jou
was. Zelfs wanneer we duizend jaar terug in de tijd zouden gaan, zouden we niet een ander vinden die precies zo is als jij. Dus, geliefden, probeer niet net zo te zijn als ieder ander.

Jij bent jij en er is voor jou geen reden om iemand anders te zijn. Waar jullie gebrek zien, zie ik uniek zijn. 
Waar jullie een smet zien, zie ik schoonheid.

vrijdag 1 december 2017

Interview met Cobra, 28 november 2017, Prepare For Change Japan, Iruka Umino / 01 December 2017


Interview met Cobra, 28 november 2017,
 Prepare For Change Japan, Iruka Umino
 01 December 2017


Iruka: In Japan zijn de aanvallen op Lichtwerkers substantieel verminderd sinds begin 2017. Wat kan hier de oorzaak van zijn?

Cobra: Geavanceerde Licht technologieën (Tachyon kamers, Mandala laser systemen …)


Iruka: Als wij een [behandeling in een] Tachyon genezingskamer nemen, kunnen wij ons verbinden met Pleiadians, Sirians, en engelen?

Cobra: Ja.

Iruka: Zo’n verbinding kan doorgaan zelfs na de sessie in de kamer?

Cobra: Ja.


Iruka: Kun je alsjeblieft de effecten en verdiensten van Tachyon kamers noemen die niet algemeen bekend zijn?

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 1 december 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
1 december 2017

Lieve Mensen, de toekomst ligt in jullie handen aangezien jullie in staat zijn geweest 2012 te passeren en de Nieuwe Cyclus te betreden om nu het pad naar Ascentie te creëren. Op dit moment lijkt het alsof de chaos nog steeds regeert, maar zelfs nu al wordt het aantal brandhaarden steeds minder. De huidige verheffende energieën trekken de lagere energieën weg en laten deze achter zich; binnenkort zal er een tijd aanbreken waarin het duister nog maar weinig van deze energieën overheeft om zich mee te voeden. Reken erop dat er al minder zijn en dit zal resulteren in het doorbreken van hun vermogen om de gebeurtenissen op Aarde te beïnvloeden. 


Degenen van het Licht gaan door met hun goede werk en merken dat de veranderingen eraan komen. Het geeft hen zelfs een nog groter vertrouwen en nog meer moed om hun plannen door te zetten, om de Aarde te zuiveren van hen die geen liefde of compassie hebben voor andere zielen die hun trilling graag willen verhogen. Ze zullen echter niet in staat zijn een dergelijke progressie, die werd gedecreteerd om zielen naar volledige Ascentie te leiden, tegen te houden. De hogere trillingen verspreiden reeds Licht, wat resulteert in de zuivering van gebieden die hieraan een gebrek hebben waardoor deze zich kunnen herstellen. Jullie zullen een geleidelijke terugkeer te zien krijgen van hen die voor het Licht werken en die dit hebben moeten stoppen vanwege voortdurende conflicten met het duister. De zaken veranderen en met de nieuwe energieën die naar de Aarde komen wint de verheffing aan snelheid. Besef dat hoe meer jullie als Lichtwerkers het Licht verspreiden, hoe meer jullie naar jezelf toetrekken.

ISIS: Het beoefenen van Optimisme zal jullie helpen om de Kwaliteit van je Leven te verbeteren. / Door Robert Shapiro / 17 november 2017

ISIS:
Het beoefenen van Optimisme zal jullie helpen om de Kwaliteit van je Leven te verbeteren.
 Door Robert Shapiro / 17 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Goed, dit is Isis. Gegroet allemaal.

Wat gebeurt er allemaal?

Ik ga het hebben over het ontbinden van je gedachten. Gedachten zijn in de laatste paar honderd jaren altijd gepromoot, zou je kunnen zeggen, als een manier om vrede te scheppen, rationaliteit, kalmte en voorspelbaarheid die gecontroleerd kunnen worden. Terwijl dit de intentie was (en natuurlijk bestonden gedachten voor die tijd ook al) kunnen door het rationaliseren van wat jullie zeggen, doen, of willen doen – de handelingen die jullie doen – gerationaliseerd worden, soms door perfect aanvaardbare en logische mensen en soms door het tegenovergestelde extreme en alles daar tussenin.

Als resultaat hiervan zijn gedachten geen bewezen scheppers van vrede. Soms kunnen zij helpen, maar de uiteindelijke vrede is een gevoel en een conditie. Het doel was dus om een samenleving te scheppen die minder chaotisch was. En dit was een waardig doel – en dat is het nog steeds. Maar nu, als jullie je gedachten voortzetten, zullen jullie op verschillende momenten nog steeds doorgaan, op zoek naar vrede, kalmte en welwillendheid - niet noodzakelijk in deze volgorde.

Het is dus zaak om je gedachten te laten gaan, los te laten. Dit is de reden waarom bijna iedereen in deze dagen vergeetachtig is. Natuurlijk hebben jullie briefjes waarop jullie dingen kunnen schrijven om je ergens aan te herinneren, maar niet iedereen doet dit.

En zelfs als jullie dit doen zullen andere gedachten vaak als belangrijker worden ingeschat en dit maakt deel uit van het transformatieproces om jullie allemaal hetzelfde gevoel te laten krijgen – niet dezelfde gedachten!!! Gevoelens zijn veel eenvoudiger. Er zijn alleen zoveel gevoelens. Maar is bijna een oneindige variëteit aan gedachten.


Saul: God Heeft Je Alles Gegeven En Je Niets Geweigerd Omdat Dat Zijn Natuur Is. / via John Smallman / 30 november 2017


Saul:
God Heeft Je Alles Gegeven En Je Niets Geweigerd Omdat Dat Zijn Natuur Is.
via John Smallman / 30 november 2017

Terwijl de mensheid collectief naar het ontwaken evolueert, gebeurt er veel om jullie meedogenloze progressie te versnellen en te intensiveren. Zoals jullie wel weten, is Liefde, er is alleen Liefde, al het andere is van de illusie, en meer en meer van de menselijke wereldbevolking beginnen dit te beseffen.

In eerste instantie is het een persoonlijk besef, iets dat ongemakkelijk voelt om te delen, omdat ze bang zijn bespot en uitgelachen te worden. Echter, omdat er zo veel informatie beschikbaar is op het internet met betrekking tot het feit dat alles met elkaar verbonden is, met wetenschappelijk bewijs om het te ondersteunen, zijn meer en meer mensen nu bereid om “een voet in het water te steken om de temperatuur" te testen, die ze warm en gastvrij vinden. En dan zijn ze blij verrast, in feite vaak verbaasd, om te ontdekken dat hun besef gedeeld wordt door zovelen.


De Energie van December / Door Fran Tielemans / 30 november 2017

De Energie van December
Door Fran Tielemans / 30 november 2017

December is de maand waarin we vaak nog eens terugkijken op het afgelopen jaar, maar deze decembermaand lijkt je hele leven wel aan herziening toe. Er is een sterke afwerk-trilling aanwezig. Deze maand wordt je heel duidelijk getoond wat er ten einde aan het lopen is, wie er uit je leven zal verdwijnen, welke dingen helemaal anders moeten, en wat er een hele andere kant uitgaat.

Tenzij je bang bent voor vernieuwing en verandering, kan dit je vaak een gevoel geven van bevrijding en opluchting. Wanneer je mét de afwerkingsgolf meewerkt, kan je grotere stappen vooruit nemen, en voel je je een heel stuk beter tegen het einde van deze maand. Wanneer je te sterk verwikkeld bent in dingen die niet de jouwe zijn, en wanneer je niet telkens weer centert en loskoppelt van je omgeving, kan je je vaak gefrustreerd voelen, want alles roept je naar je eigen transformatie toe.

De onderliggende maandtrilling is 13/4. Transformeren en loslaten en tegelijkertijd opbouwen van het nieuwe – beide elementen zullen sterk aanwezig zijn. De eerste twee weken zal het vooral het eerste zijn, de laatste weken kan je toch al hier en daar dingen gaan opbouwen of je fundering versterken. De drang om te doén en aan te pakken kan heel groot zijn deze maand, en hiermee bezig zijn zal je een gevoel geven van tevredenheid en vervulling.

Volle maan op 3 december 2017 30 november 2017 / Petra Stam

Volle maan op 3 december 2017
30 november 2017 / Petra Stam

De regen blijft vallen, de kou neemt toe en in de natuur wordt het stiller en stiller. Dit is een tijd van naar binnen gaan en innerlijke groei. Zoals het zaad in de aarde droomt over de lente, zo kunnen wij rust nemen om kennis om te zetten in wijsheid, ons in iets nieuws verdiepen en onze zelfkennis vergroten.  Dit alles ter voorbereiding op de volgende fase in de cyclus. Het thema bij de Bloedmaan (of Offermaan) is ‘wijsheid en offer’. Dit is een goede tijd om kennis om te zetten in wijsheid en om oppervlakkige bezigheden op te offeren voor iets dat spirituele groei bevordert of om hulpbehoevenden (extra) te helpen.

De volle maan staat in Tweelingen. Dit luchtteken maakt nieuwsgierig en dat je nieuwe kennis wilt opdoen. Het opzoeken van anderen om je ideeën te delen en van gedachten te wisselen trekt meer dan alleen zijn. De uitdaging hierbij is om het niet te oppervlakkig te houden, maar het ook over gevoelens en meningen te hebben. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Boogschutter, wat stimuleert om ook jouw persoonlijke of hogere visies te delen.

Op deze dag van je leven / 1 December 2017 / Neal Donald Walsch

1 December 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het goed is om door te gaan en een risico te nemen.

Er is geen garantie dat alles precies zal uitkomen zoals jij het wilt,
maar er IS wel een garantie dat het dat onmogelijk kan doen
als je bang bent om zelfs maar de kans te nemen.

"Wie niet waagt, die niet wint" is niet alleen een handig gezegde uit de oude tijd.
Het is wijsheid. Luister ernaar.

Je weet precies waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 2958: Houd Op Met Het Spel Van Nare Herinneringen / Geplaatst 1 december 2017

Houd Op Met Het Spel Van Nare Herinneringen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 1 december 2017


God zei:

Het middel voor alles dat jullie kwelt is om inschikkelijk te zijn met je gedachten. Sommige gedachten horen bij Mijn goddelijke zonen en dochters, en andere gedachten weer niet. Accepteer deze hoedanigheid van tevoren en je zult je gedachten aansturen. Je zult ze bijna automatisch bijeen drijven. Je verbijsterde gedachten gaan in een vrachtwagen, en je opbeurende gedachten gaan de groene weiden in waar ze hun voedsel kunnen kauwen.

Waarom gedachten vasthouden die je kwellen? Wanneer je erachter komt dat giftige klimop je jeuk bezorgt en je huiduitslag hebt, dan blijf je uit de buurt van giftige klimop. Wanneer je gedachten hebt die je kwellen, waarin verschillen zulke gedachten dan van giftige klimop? Je hoeft je niet te blijven blootstellen aan gedachten die niet goed voor je zijn. Wat voor zin heeft dat?

donderdag 30 november 2017

URGENT: Alert Meditatie elke 4 uur, 29-11-2017 Prepare For Change namens Cobra / 29 November 2017


URGENT
Alert Meditatie elke 4 uur, 29-11-2017 Prepare For Change namens Cobra
29 November 2017

Een hernieuwde oproep van Prepare For Change namens Cobra: Aangezien de situatie nog steeds heel kritiek is, vraagt Cobra ALLE LICHTWERKERS om met een 4-urige interval de Alert Meditatie te doen, om zo de Lichtkrachten te helpen om deze urgentie situatie op te lossen. NL-tijden:

01.00 uur
05.00 uur
09.00 uur
13.00 uur
17.00 uur
21.00 uur

De meditatie is het meest krachtig als wij tegelijkertijd mediteren, maar je kunt ook op elk moment dat je dat wilt energetische ondersteuning geven aan de Lichtkrachten door het doen van deze meditatie.

Hier is de geleide Alert Meditatie (Engelstalig en andere talen):  https://goo.gl/m2Hjfo  ***NB: Dit is dezelfde meditatie die wij deden met de zonsverduistering in augustus – je moet alleen de woorden “hrough the eclipsed sun” veranderen in “through the sun”**.

Doe alsjeblieft mee met een van de – of alle meditaties.

Miljoenen mensen demonstreren in Italië tegen de beslissing om vaccins te verplichten – en de media zwijgen in alle talen / © Ellen Vader en Door Frankema


Miljoenen mensen demonstreren in Italië tegen de beslissing om vaccins te verplichten – en de media zwijgen in alle talen
© Ellen Vader en Door Frankema

• 11 Juli: Torino • 12 Juli: Trasta (GE), Cuneo • 13 Juli: Genova, Firenze • 14 Juli: Matera, Cesenatico, Pescara, Varese • 15 Juli: Assisi, Pordenone, Novara • 16 Juli: Lecco, Salerno, Intra • 17 Juli: Borgnano di Cormons, Follonica, Brescia, Cicagna • 18 Juli: Roma, Ravenna, Empoli • 19 Juli: Modena, Saluzzo, Florence • 20 Juli: Marina di Massa, Lucca • 21 Juli: Vicenza • 22 Juli: Milano, Rome • 23 Juli: Como • 24 Juli: Roma • 25 Juli: Prato • 26 Juli: Castano Primo (MI), Lavagna • 27 Juli: Florence • 28 Juli: Pavia, Bolzano • 29 Juli: Trieste(1)

De lijst is lang en de aantallen zijn groot. Er wordt al weken bijna elke dag gedemonstreerd tegen de beslissing om 12 vaccins te verplichten. Het gaat de Italianen niet alleen om vaccins, het gaat de Italianen om het behoud van keuzevrijheid. En om het tegengaan van corruptie.

Het onderstaande filmpje geeft een impressie.
Waarom zijn de Italianen boos op GSK (GlaxoSmithKline)?
In 2015 heeft farma-gigant GlaxoSmithKline besloten om meer dan 1 miljard euro te investeren in Italië. Omdat – in de woorden van Daniele Finocchiaro, directeur van GlaxoSmithKline Italia: ‘.. ze op zoek zijn naar groeimogelijkheden.’(2)Maar de laatste jaren groeit de kennis over bijwerkingen van vaccins zeer snel. En daarmee daalt de bereidheid van ouders om deel te nemen aan het vaccinatieprogramma. Dat is natuurlijk een flinke tegenvaller voor de farmaceutische industrie, die haar investering graag wil terugverdienen.


Jezus: Als scheppers zijn jullie bekwaamheden onbeperkt / 28 November 2017 / door: John Smallman


Jezus:
Als scheppers zijn jullie bekwaamheden onbeperkt
28 November 2017 / door: John Smallman

Naarmate het proces van  ontwaking van de mensheid doorgaat zich te versnellen, weet dat het niet te stoppen is. Het collectief heeft de keuze gemaakt en het besluit genomen om te ontwaken en die intentie gaat door zich te versterken. Overal zijn er tekenen van jullie ontwaking. Er komt echter veel naar boven dat niet in volledige uitlijning met Liefde is en het komt alleen maar naar boven om gezien, erkend en losgelaten te worden. Jullie eigen dagelijkse persoonlijke bezoeken aan jullie innerlijke heilige tabernakel om je hart zelfs nog meer volledig te openen voor de Liefde die daar verblijft, draagt buitengewoon bij aan die versterking en ze zijn een essentieel onderdeel er van. 

Wanneer jullie naar binnen gaan om je te verenigen met Liefde door jullie harten er voor te openen, helpen jullie heel effectief bij dat proces van ontwaking. Dat is waarom jullie op dit punt in de evolutionaire cyclus als mens geïncarneerd zijn. Het proces van ontwaking begon op het moment dat jullie er voor kozen om afscheiding te ervaren en was op datzelfde nu moment afgewerkt, want God, Bron, Liefde wilde niet dat jullie zelfs maar een moment zouden lijden. Desondanks kozen jullie er voor om je spel in de illusie te spelen, waar tijd een zeer belangrijk kenmerk is en het kwam jullie voor dat het hele tijdperken lang door is gegaan. – “Het eeuwige moment van nu” en “tijd”; wat een paradox leggen deze jullie voor! 

Een Belofte aan Moeder Aarde / Via Suzanne Lie / 25-11-2017

Een Belofte aan Moeder Aarde
Via Suzanne Lie /  25-11-2017Ik weet dat er een manier is om te zijn
Altijd Blij – Altijd Vrij

Binnen dat NU, is er geen tijd
Er is geen reden. Er is geen rijm

Op de rand van het Nu
Is er geen “mij”

Omdat alles ÉÉN is
Is er enkel WIJ

Wat als vooraf wij de Aarde binnengingen
Wij wisten dat het was voor onze wedergeboorte

Wat heb ik geleerd van 2017? / 29 november 2017 / Lilian Ferru

Wat heb ik geleerd van 2017?
29 november 2017 / Lilian Ferru

Lieve mensen
  


Ik ben heilig, maar geen heilige

Deze keer een iets langere nieuwsbrief om alvast op het jaar terug te blikken. Het was een intense tijd met liefdevolle ontmoetingen, indrukwekkende healings, en een diepgaande transformatie. Ik heb geleerd dat genezen niet altijd leuk is, dat het soms nodig is om opstandig te zijn, maar ook dat als je door het proces heen bent het licht in kwadraat schijnt.

Als je de moed hebt om jezelf te zijn werkt dat bevrijdend. Dat is ook wat steeds herhaalt wordt in elk interview. Dapper zijn de mensen die over hun lessen en ervaringen vertellen. Liefde is niet zoetsappig. We mogen rebelleren, voor onszelf opkomen, en waar nodig relaties opzeggen. We richten onze blik op het toneel dat het leven heet om vervolgens naar binnen te kijken. Wat raakt mij zo? Wat resoneert nog met mij? Wat dient mij niet langer? Hoe kan ik mijn weerstand omarmen? Wat dient vergeven te worden? Vergeven is voor iedereen bedoeld. Je vergeeft iedereen of niemand.

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon-Boek 12: De Twaalf lagen van het DNA 27 november 2017


Marshmallow Boodschap: 
Uit Kryon-Boek 12: De Twaalf lagen van het DNA
27 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Blauwdruk 

Als zeesterren een arm kwijtraken kunnen zij die weer laten aangroeien en jullie kunnen dit niet.

Hoe voelt dit, terwijl jullie op de top van de evolutieladder staan? Dit komt allemaal omdat de “blauwdruk” die de genen schept niet werkt zoals hij is ontworpen.

Maar dit was wel zo……

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon Kanaal


Op deze dag van je leven / 30 November 2017 / Neal Donald Walsch

30 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven nu begint - op dit moment - niet morgen of
de volgende dag of de volgende.

Elke minuut van elk uur van elke dag begint het leven opnieuw.
Dat betekent dat alles in een oogwenk kan veranderen.
Het betekent ook dat jij opnieuw kunt beginnen
wanneer je maar wilt.

Waarom stel je die beslissing een dag uit?
denk eens na ... zet je niet het leven zelf in de wacht?

Je hoeft niet meer dan een seconde te denken
om precies de reden te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 29 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 november 2017 / door Jennifer Farley,

Vrijheid Van .......


Je zult echt weten wat vreugde is als je de vrijheid van vreugde hebt!
Je zult liefde echt kennen als je de vrijheid van liefde hebt!
Je zult jezelf echt kennen als je de vrijheid hebt van het Zelf!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2946: Eenzaamheid / Geplaatst 30 november 2017

Eenzaamheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 30 november 2017


God zei:

Eenzaamheid is iets van het verleden. Alle dingen die je niet wenst horen bij het verleden. Ze zijn al weer weg. Alles dat niet gewenst is, is bezig te vertrekken. Eenzaamheid, die altijd al illusie was, is vertrokken. Eenzaamheid is een misvatting. Gooi het nu weg.

Je weet ook dat het tegenovergestelde van eenzaamheid niet gezelschap is.
Een gevoel van eenzaamheid is iets dat je denkt van het eten. Het is een gedachte als elke andere. Het is niet iets dat bij je op bezoek komt. Het komt niet van buiten jou. Het woont binnen in je.

Waarom zou je een gevoel van eenzaamheid willen houden ? Je houdt er aan vast als aan een plant. Je geeft het water. Je snottert en je voelt je verloren.

Je eenzaam voelen is een manier om te zeggen: "Kijk eens hoe alleen ik ben! Niemand houdt van me." Je hunkert naar je weet niet wat, en dus wacht je totdat je gered wordt.