donderdag 30 november 2017

URGENT: Alert Meditatie elke 4 uur, 29-11-2017 Prepare For Change namens Cobra / 29 November 2017


URGENT
Alert Meditatie elke 4 uur, 29-11-2017 Prepare For Change namens Cobra
29 November 2017

Een hernieuwde oproep van Prepare For Change namens Cobra: Aangezien de situatie nog steeds heel kritiek is, vraagt Cobra ALLE LICHTWERKERS om met een 4-urige interval de Alert Meditatie te doen, om zo de Lichtkrachten te helpen om deze urgentie situatie op te lossen. NL-tijden:

01.00 uur
05.00 uur
09.00 uur
13.00 uur
17.00 uur
21.00 uur

De meditatie is het meest krachtig als wij tegelijkertijd mediteren, maar je kunt ook op elk moment dat je dat wilt energetische ondersteuning geven aan de Lichtkrachten door het doen van deze meditatie.

Hier is de geleide Alert Meditatie (Engelstalig en andere talen):  https://goo.gl/m2Hjfo  ***NB: Dit is dezelfde meditatie die wij deden met de zonsverduistering in augustus – je moet alleen de woorden “hrough the eclipsed sun” veranderen in “through the sun”**.

Doe alsjeblieft mee met een van de – of alle meditaties.

Miljoenen mensen demonstreren in Italië tegen de beslissing om vaccins te verplichten – en de media zwijgen in alle talen / © Ellen Vader en Door Frankema


Miljoenen mensen demonstreren in Italië tegen de beslissing om vaccins te verplichten – en de media zwijgen in alle talen
© Ellen Vader en Door Frankema

• 11 Juli: Torino • 12 Juli: Trasta (GE), Cuneo • 13 Juli: Genova, Firenze • 14 Juli: Matera, Cesenatico, Pescara, Varese • 15 Juli: Assisi, Pordenone, Novara • 16 Juli: Lecco, Salerno, Intra • 17 Juli: Borgnano di Cormons, Follonica, Brescia, Cicagna • 18 Juli: Roma, Ravenna, Empoli • 19 Juli: Modena, Saluzzo, Florence • 20 Juli: Marina di Massa, Lucca • 21 Juli: Vicenza • 22 Juli: Milano, Rome • 23 Juli: Como • 24 Juli: Roma • 25 Juli: Prato • 26 Juli: Castano Primo (MI), Lavagna • 27 Juli: Florence • 28 Juli: Pavia, Bolzano • 29 Juli: Trieste(1)

De lijst is lang en de aantallen zijn groot. Er wordt al weken bijna elke dag gedemonstreerd tegen de beslissing om 12 vaccins te verplichten. Het gaat de Italianen niet alleen om vaccins, het gaat de Italianen om het behoud van keuzevrijheid. En om het tegengaan van corruptie.

Het onderstaande filmpje geeft een impressie.
Waarom zijn de Italianen boos op GSK (GlaxoSmithKline)?
In 2015 heeft farma-gigant GlaxoSmithKline besloten om meer dan 1 miljard euro te investeren in Italië. Omdat – in de woorden van Daniele Finocchiaro, directeur van GlaxoSmithKline Italia: ‘.. ze op zoek zijn naar groeimogelijkheden.’(2)Maar de laatste jaren groeit de kennis over bijwerkingen van vaccins zeer snel. En daarmee daalt de bereidheid van ouders om deel te nemen aan het vaccinatieprogramma. Dat is natuurlijk een flinke tegenvaller voor de farmaceutische industrie, die haar investering graag wil terugverdienen.


Jezus: Als scheppers zijn jullie bekwaamheden onbeperkt / 28 November 2017 / door: John Smallman


Jezus:
Als scheppers zijn jullie bekwaamheden onbeperkt
28 November 2017 / door: John Smallman

Naarmate het proces van  ontwaking van de mensheid doorgaat zich te versnellen, weet dat het niet te stoppen is. Het collectief heeft de keuze gemaakt en het besluit genomen om te ontwaken en die intentie gaat door zich te versterken. Overal zijn er tekenen van jullie ontwaking. Er komt echter veel naar boven dat niet in volledige uitlijning met Liefde is en het komt alleen maar naar boven om gezien, erkend en losgelaten te worden. Jullie eigen dagelijkse persoonlijke bezoeken aan jullie innerlijke heilige tabernakel om je hart zelfs nog meer volledig te openen voor de Liefde die daar verblijft, draagt buitengewoon bij aan die versterking en ze zijn een essentieel onderdeel er van. 

Wanneer jullie naar binnen gaan om je te verenigen met Liefde door jullie harten er voor te openen, helpen jullie heel effectief bij dat proces van ontwaking. Dat is waarom jullie op dit punt in de evolutionaire cyclus als mens geïncarneerd zijn. Het proces van ontwaking begon op het moment dat jullie er voor kozen om afscheiding te ervaren en was op datzelfde nu moment afgewerkt, want God, Bron, Liefde wilde niet dat jullie zelfs maar een moment zouden lijden. Desondanks kozen jullie er voor om je spel in de illusie te spelen, waar tijd een zeer belangrijk kenmerk is en het kwam jullie voor dat het hele tijdperken lang door is gegaan. – “Het eeuwige moment van nu” en “tijd”; wat een paradox leggen deze jullie voor! 

Een Belofte aan Moeder Aarde / Via Suzanne Lie / 25-11-2017

Een Belofte aan Moeder Aarde
Via Suzanne Lie /  25-11-2017Ik weet dat er een manier is om te zijn
Altijd Blij – Altijd Vrij

Binnen dat NU, is er geen tijd
Er is geen reden. Er is geen rijm

Op de rand van het Nu
Is er geen “mij”

Omdat alles ÉÉN is
Is er enkel WIJ

Wat als vooraf wij de Aarde binnengingen
Wij wisten dat het was voor onze wedergeboorte

Wat heb ik geleerd van 2017? / 29 november 2017 / Lilian Ferru

Wat heb ik geleerd van 2017?
29 november 2017 / Lilian Ferru

Lieve mensen
  


Ik ben heilig, maar geen heilige

Deze keer een iets langere nieuwsbrief om alvast op het jaar terug te blikken. Het was een intense tijd met liefdevolle ontmoetingen, indrukwekkende healings, en een diepgaande transformatie. Ik heb geleerd dat genezen niet altijd leuk is, dat het soms nodig is om opstandig te zijn, maar ook dat als je door het proces heen bent het licht in kwadraat schijnt.

Als je de moed hebt om jezelf te zijn werkt dat bevrijdend. Dat is ook wat steeds herhaalt wordt in elk interview. Dapper zijn de mensen die over hun lessen en ervaringen vertellen. Liefde is niet zoetsappig. We mogen rebelleren, voor onszelf opkomen, en waar nodig relaties opzeggen. We richten onze blik op het toneel dat het leven heet om vervolgens naar binnen te kijken. Wat raakt mij zo? Wat resoneert nog met mij? Wat dient mij niet langer? Hoe kan ik mijn weerstand omarmen? Wat dient vergeven te worden? Vergeven is voor iedereen bedoeld. Je vergeeft iedereen of niemand.

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon-Boek 12: De Twaalf lagen van het DNA 27 november 2017


Marshmallow Boodschap: 
Uit Kryon-Boek 12: De Twaalf lagen van het DNA
27 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Blauwdruk 

Als zeesterren een arm kwijtraken kunnen zij die weer laten aangroeien en jullie kunnen dit niet.

Hoe voelt dit, terwijl jullie op de top van de evolutieladder staan? Dit komt allemaal omdat de “blauwdruk” die de genen schept niet werkt zoals hij is ontworpen.

Maar dit was wel zo……

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon Kanaal


Op deze dag van je leven / 30 November 2017 / Neal Donald Walsch

30 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven nu begint - op dit moment - niet morgen of
de volgende dag of de volgende.

Elke minuut van elk uur van elke dag begint het leven opnieuw.
Dat betekent dat alles in een oogwenk kan veranderen.
Het betekent ook dat jij opnieuw kunt beginnen
wanneer je maar wilt.

Waarom stel je die beslissing een dag uit?
denk eens na ... zet je niet het leven zelf in de wacht?

Je hoeft niet meer dan een seconde te denken
om precies de reden te weten waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 29 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 november 2017 / door Jennifer Farley,

Vrijheid Van .......


Je zult echt weten wat vreugde is als je de vrijheid van vreugde hebt!
Je zult liefde echt kennen als je de vrijheid van liefde hebt!
Je zult jezelf echt kennen als je de vrijheid hebt van het Zelf!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2946: Eenzaamheid / Geplaatst 30 november 2017

Eenzaamheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 30 november 2017


God zei:

Eenzaamheid is iets van het verleden. Alle dingen die je niet wenst horen bij het verleden. Ze zijn al weer weg. Alles dat niet gewenst is, is bezig te vertrekken. Eenzaamheid, die altijd al illusie was, is vertrokken. Eenzaamheid is een misvatting. Gooi het nu weg.

Je weet ook dat het tegenovergestelde van eenzaamheid niet gezelschap is.
Een gevoel van eenzaamheid is iets dat je denkt van het eten. Het is een gedachte als elke andere. Het is niet iets dat bij je op bezoek komt. Het komt niet van buiten jou. Het woont binnen in je.

Waarom zou je een gevoel van eenzaamheid willen houden ? Je houdt er aan vast als aan een plant. Je geeft het water. Je snottert en je voelt je verloren.

Je eenzaam voelen is een manier om te zeggen: "Kijk eens hoe alleen ik ben! Niemand houdt van me." Je hunkert naar je weet niet wat, en dus wacht je totdat je gered wordt.

woensdag 29 november 2017

Montague Keen, / 26 november 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
26 november 2017 / Veronica Keen

Mijn lieve Veronica, toen jij en ik al die jaren geleden in Ierland langs het strand liepen, hebben we de afspraak gemaakt dat wie van ons ook het eerst zou sterven, diegene zoveel informatie zou overbrengen als mogelijk was om het bestaan van het hiernamaals te bewijzen. We hadden nooit kunnen denken dat ons gezamenlijke werk in die mate zou doorgaan dat we de mensheid konden helpen zich bewust te worden van de plannen om de Aarde over te nemen, alsmede de vernietiging van de mensheid zelf. We hebben dit niet kunnen voorzien. Ik ben bang, lieverd, dat dit jou ernstig in gevaar heeft gebracht. Het heeft gemaakt dat jouw leven op Aarde een moeilijk pad is geworden. Het schokt je dat er nog steeds zo velen zijn die de waarheid niet onder ogen willen zien en liever de ogen sluiten voor wat hen wordt aangedaan.

Luister naar Robert David Steel. Hij heeft geen enkele twijfel over wat de mensheid wordt aangedaan. Op dit gebied wordt hij als een expert gezien. Sommigen leggen hun leven in de waagschaal om ervoor te zorgen dat het menselijk ras op Aarde blijft bestaan.Het is begonnen met de Annunaki die de Aarde vanaf Nibiru hebben geïnfiltreerd om haar van jullie af te nemen. Hun afstammelingen zetten elk middel in dat ze tot hun beschikking hebben om van jullie af te komen. Ze bevinden zich in de schaduw, buiten jullie frequentie, en manipuleren werkelijk alles. Denk maar eens aan je TV of radio; je kunt niet zien of horen wat er gebeurt, mits je deze op een speciale frequentie afstemt. Zo eenvoudig is het. Zij, aan de andere kant, zijn zich volledig van jullie bewust en van wat jullie doen.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 27 november 2017 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 27 november 2017 / via Shelley Young


Veel mensen worden zich gewaar dat hun spirituele paden de donkere nacht van de ziel ontmoeten. Ze worden zo beschadigd en vermoeid dat ze gewoon niet langer weerstand kunnen bieden en ervoor kiezen zich over te geven aan een nieuwe manier van zijn.

Vanaf zo'n pijnlijke plek is het normaal om verlichting te zoeken. De eerste stappen moeten zijn om jezelf te koesteren, te helen, om energetisch te verschuiven naar een beter gevoel van ruimte. Veel mensen bevinden zich op dit punt van hun reis in de overlevingsmodus en zijn erg fragiel. Het doel van deze fase is om de spirituele ondersteuning te ontdekken die voor hen beschikbaar is, om open te staan ​​voor nieuwe ideeën en manieren om dingen te doen en om uit de crisis te raken. Dit gaat over stabilisatie, comfort en opluchting.

Naarmate de persoon zich begint te balanceren en de ideeën van het creëren voor zichzelf begint te onderzoeken, de kracht van positieve focus, en dat betere mogelijkheden kunnen bestaan dan waar ze zijn geweest, beginnen ze te groeien en uit te breiden. Dit is een fase van leren, verkennen en nieuwe mogelijkheden. De focus moet liggen op beter gevoel om over te stappen naar een andere energetische laag voorbij crisis, waar de eerste stadia van genezing kunnen plaatsvinden. Deze fase kan vele jaren duren, wanneer de persoon gericht is op spiritueel leren, experimenteren en een het creëren van een meer bevredigende levenservaring.

Op deze dag van je leven / 29 November 2017 / Neal Donald Walsch

29 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je nooit met zo weinig genoegen moet nemen
wanneer je iets groots kunt bereiken.

Charles L. Allen stelde daar een vraag over en vroeg zich af
waarom zo veel mensen genoegen nemen met zo weinig.
Je hoeft jezelf niet onder hen te plaatsen.
De wereld is een overvloedige plaats.
Overvloedig met kansen, overvloedig met geluk,
overvloedig met ideeën en overvloedig met liefde.

Reik uit naar die overvloed en neem wat rechtmatig van jouw is.
Het is jouw erfenis, door God gegeven. Zorg dat je het krijgt.
Deins er niet voor terug het te grijpen uit angst dat het niet naar jou toe zal komen.
Hoe kan het tot je komen als je er niet naar grijpt?

Wees niet tevreden met zo weinig.
Reik, strek je uit, voor iets groots.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 28 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 november 2017 / door Jennifer Farley,

” Oefen! ”


Mijn dierbaren; het is heel belangrijk om te onthouden
dat jullie niet op jullie Aard oppervlak zijn geplaatst om anderen te beoordelen.
Wanneer deze nieuwste verschuiving begint,
zijn jullie reacties op anderen en die van hun naar jou
mogelijk niet altijd wat je ervan verwacht.
Dit is waar jullie empathie en begrip in het spel komt.
Jullie zien misschien maar een klein deel van hun bestaan.
Wees In plaats van oordelend, ruimdenkend.
Er zullen de komende maanden veel 'vreemde' dingen gebeuren
 die jullie zullen verrassen.
Het is het beste om jullie oefeningen in acceptatie nu te doen
(glimlach),
jullie hebben het nodig!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Heavenletter 2944: De Aanvang Van Wonderen / Geplaatst 29 november 2017

De Aanvang Van Wonderen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 november 2017


God zei:

Laat grenzen los. Waar heb je ze voor nodig? Ze houden je vast. Wees een vrij man, niet gebonden aan oude gedachten.

Telkens wanneer je jezelf hoort denken, "Ik kan dat niet, niemand kan dat, het is onmogelijk", denk dan opnieuw.

Ja, jij, die volmaakt bent in Mijn ogen, ik draag je op om je gedachten te veranderen. Lever ze in. Het is tijd dat ze gerecycled worden. Ruil oud denken in voor nieuw. Ruil ze liever niet in. Je wilt niet dat iemand jouw oude denken krijgt. Gooi oude gedachten uit je brein. Gooi het bij de vuilnis. Dat oude denken behoorde jou toch al nooit toe. Je nam het alleen maar op je. Je kopieerde het. Je dacht dat het iets goeds was. Maar, echt hoor, neem me niet kwalijk, het was meteen al een verloren zaak.

Gehoorzaam aan de wetten. Laat voor de rest, je brein vrij. Laat je gedachten tot grote hoogte stijgen.

dinsdag 28 november 2017

Universum, krachten van Licht en duister, de Aarde, wat gebeurde er? / 28 November 2017


Universum, krachten van Licht en duister, de Aarde, wat gebeurde er?
28 November 2017

Op internet kwam ik wat oudere artikelen tegen (geschreven in de beginjaren van deze eeuw) die naar mijn mening een zeer toegankelijk en duidelijk overzicht geven van de ontwikkelingen van het universum, de planeet Aarde, en de mensheid. Natuurlijk … hierin is 2012 genoemd als het keerpunt … het is nu 2017, en er zijn wellicht wat voorspellingen die wat anders uit gaan pakken maar de uiteindelijke uitkomst blijft dat het Licht zal overwinnen. Ach, wat betekenen een paar jaar op het geheel van hetgeen hieronder is beschreven? Het gaat om de informatie in deze artikelen die ons allemaal de ware geschiedenis leert, en wat wij zelf kunnen doen in het proces van bevrijding van de Aarde en terugkeer naar het Licht!

Veel plezier, Veronica

Introductie
Een zeer, zeer interessante groep artikelen die je niet wilt missen! De inzichten en informatie hierin is ongelooflijk. Wij suggereren je om ze op volgorde te lezen aangezien zij aan elkaar linken met betrekking tot de inhoud.

Het ondergrondse koninkrijk van Licht
In Atlantische tijden, 25.000 jaar geleden, toen de Aarde een quarantaine planeet werd onder de bezetting van duistere krachten, heeft een deel van de Lichtkrachten zich teruggetrokken onder de oppervlakte, en bouwde daar een civilisatie van vele steden van Licht, met elkaar verbonden door een enorm systeem van tunnels. In deze Atlantische steden beoefenden wezens hun spirituele pad onder de wakende leiding van de Koning van de Wereld, lord Sanat Kumara. Dit koninkrijk van Licht is bekend onder de naam Agartha of Shamballa, en moet niet worden verward met Shamballa dat bestaat op de etherische laag sinds Lemurië, en wat dient als een spiritueel baken voor de ondergrondse gemeenschap.

Op deze dag van je leven / 28 November 2017 / Neal Donald Walsch

28 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat perfectionisme de vijand van schepping is.

John Updike zei dat, en hij had gelijk.
Hij begreep dat niets de voorwaartse mars van elke creatieve
poging stopt zoals de behoefte om het absoluut perfect te doen.

En wie is het om überhaupt te beoordelen wat 'perfect' is?
Wat jullie hebben beoordeeld als zijnde vol gebreken,
 hebben zoveel anderen geweldig genoemd.
Misschien is de definitie van Perfectie iets dat daadwerkelijk wordt gedaan.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 27 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 november 2017 / door Jennifer Farley,

Plaats Maken........


Een vriendelijke herinnering; gedurende deze tijd van verandering is het zo belangrijk om niet te vergeten voor jezelf te zorgen! Als je aan deze geweldige tijd van verandering en opnieuw in balans brengen begint, let dan op wat er gaande is in je fysieke en emotionele lichamen. Er zullen heel veel dingen aan de oppervlakte komen om te worden verwijderd, zodat je zoveel mogelijk kennis tot je kunt nemen.

Geliefde, dit is niet iets dat moet worden gestopt, verstikt of diep naar beneden geschoven moet worden. Verplaats jezelf naar een veilige plek en laat het gebeuren! Als het eruit is, is het weg en hoeven er geen dingen meer uit het verleden naar boven gebracht te worden. Wat eerst uitdagend kan zijn, zal uiteindelijk een van de mooiste en meest zinvolle ervaringen van je hele bestaan worden. Omarm het loslaten!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Echte Liefde omsluit en omarmt het grotere geheel / 22 november 2017 / Lichtwerkers Nederland

 Echte Liefde omsluit en omarmt het grotere geheel
22 november 2017 / Lichtwerkers Nederland

Soms stroomt en kriebelt het door me heen,
Wil ik het van de daken Roepen ..”we zijn allen EEN”.
En dan bedoel ik niet alleen de mensen van het licht.
Maar juist ook onze broeders & zusters die meer zijn verdicht.
Want echte liefde heeft geen gezicht!
Het stijgt echt boven de dualiteit uit.
En heeft geen oordeel over iemands (zielen) besluit.
“Allen één” betekend ook echt iedereen!
En ik weet, het is soms lastig te begrijpen,
Maar we hebben ieder onze eigen (zielen)rol  en echte liefde doet niemand iets verwijten.
We hebben zoveel rollen gespeeld, decennia lang.
De heilige, de dief, het slachtoffer, de dader & de slang.
We hebben gekozen voor dit spel, als acteurs in een passend decor, 
waarin verschillende rollen van licht en duisternis thuis hoort.
Wij kunnen namelijk niks ervaren als er geen tegenpool is,
Want wie kan het licht begrijpen als er geen duisternis is?

Heavenletter 2939: Raak gewend aan geluk, geliefden / Geplaatst 28 november 2017

Raak gewend aan geluk, geliefden
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 november 2017


God zei:

Er is een aantal grote zegeningen onderweg naar jou. Oefen nu. Oefen in het ontvangen van schatten zonder er ondersteboven van te zijn. Zelfs wanneer de Kohinoor diamant naar je toe komt, bijvoorbeeld, neem hem dan aan zonder je pas te vertragen en blijf doorlopen.

Je hoeft geen gat in de lucht te springen bij elk bijna niet te verdragen vreugde die steeds opnieuw langs komt. Je hoeft niet met van alles en nog wat te stoppen vanwege je uitzinnige vreugde over het feit dat je zo gezegend bent. Je hoeft je vrienden niet te bellen om hen erover te vertellen. Je hoeft het niemand te vertellen. Je zult geen tijd nodig hebben om er van te herstellen. Je hoeft jezelf niet met beide voeten op de Aarde terug te brengen, want je zult geluk meteen accepteren als een metgezel van je goede leven.

Waarom zou je niet geluk hebben? Je zult hetzelfde gevoel erbij hebben als bij de lucht die je inademt. Waarom zou je geen lucht hebben om in te ademen?