Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 november 2017

Arcturiaanse blauwdrukhealing


Arcturiaanse blauwdrukhealing
Ligt jouw ziele oorsprong bij Arcturius?

Er zijn nu op aarde heel veel mensen die hun oorsprong hebben op Arcturius, zij zijn op aarde met een missie. Het brengen van liefde en eenheid. Voor mensen die hun ziele-oorsprong hebben bij de arcturianen kan ik hun zielenblauwdruk herstellen in oorspronkelijke DNA. Zo wordt je weer teruggezet in je kracht en alle beschadigingen opgelopen in de misschien wel vele levens worden hersteld. Dit herstel gaat door alle lagen heen. Een zeer liefdevolle manier om te helen.

Hoe weet je of jouw ziele oorsprong op Arcturius ligt?

Er zijn een aantal kenmerken:

Degenen die Arcturius hebben als hun Planetaire Oorsprong zijn sterke persoonlijkheden met een diepe innerlijke kracht en een innerlijk weten.
Op het eerste gezicht ogen ze sterk, bekwaam en krachtig.
Vanaf de kinderjaren zijn er gevoelens dat hun leven een belangrijk doel heeft, ofschoon er doorgaans geen kennis meer is wat dat zou kunnen zijn.
Er is een zoektocht naar die bedoeling, deze leidt vaak tot een spiritueel zoeken.
Als de bedoeling niet wordt gevonden, kan dat een innerlijk gevoel van ontevredenheid of ongelukkig zijn geven, zonder te begrijpen wat hiervan de oorzaak is.

Gedicht: Voor mijn Hele Familie


Voed je voetstap
Voed iedere stap
Met Liefde
Loop in de richting
Van Liefde

Laat alle zijpaden liggen
De tijd dringt
Loop in de voetstap
Van Liefde
Kom op
Waar zet jij
Je voetstap op?
Keer op keer
Iedere dag
Dat jij leeft

Op moeder aarde

Voed je voetstap
Met Liefde
Hoor je de
Oerschreeuw!!
Van moeder aarde
Liefde voedt haar

Lord Emanuel Boodschappen Het nieuwe Paradigma is hier! / Gillian Ruddy / 5 november 20


Lord Emanuel Boodschappen
Het nieuwe Paradigma is hier!
Gillian Ruddy / 5 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen! Ik Ben het, Emanuel en ik Ben hier vandaag om bij jullie te zitten. Ik zal een tijdje bij jullie zitten in bewuste connectie met jullie hoewel ik altijd al bij jullie ben. Hier kan ik jullie volle aandacht hebben en kan onze communicatie krachtiger zijn. Maar lieve mensen, Ik Ben hier bij jullie, maar jullie kunnen altijd even krachtig met mij communiceren op elke tijd van de dag of de nacht want ik ben altijd bij jullie.

Deze channeling maakt het voor deze korte tijd makkelijker voor ons om volledig verbonden te zijn met een directe lijn en vanuit hier kan ik jullie helpen, assisteren bij jullie begrip over wat jullie allemaal om je heen ervaren. De tijden zijn veranderd, lieve mensen, vergis je niet.

Jullie leven in de nieuwe energieën die hier nu zijn. Zij zijn hier nu voor jullie. De dingen zijn anders. Ik kan jullie als nooit tevoren assisteren, ik ben dichterbij dan ooit tevoren omdat de sluier zo dun is geworden dat jullie ogenblikkelijk naar mij kunnen gaan en ik bij jullie ben. In jullie donkerste wanhoop kan ik jullie nu direct optillen als jullie daarom vragen. Dit was zelfs zes maanden geleden niet mogelijk, niet zoals vandaag.


THUISKOMEN BIJ GOD. ASCENTE, HET GROOTSTE AVONTUUR DER TIJDEN / Winfried Meier / 23 november 2017

THUISKOMEN BIJ GOD.
ASCENTE, HET GROOTSTE AVONTUUR DER TIJDEN
Met dank aan alle spirituele helpers en hun inspiratie

Winfried Meier / 23 november 2017


"God in Zijn liefde en verscheidenheid in de stof laten reflecteren".

Het is de opdracht die velen van ons zich meegaven toen wij op aarde incarneerden. Spirituele bronnen herinneren ons dagelijks eraan, dat we liefde zijn en liefde dienen uit te stralen, nu meer dan ooit. Van de andere kant gezien is het leven ook een spel om ervaring op te doen. En er zijn geen verliezers aan het einde van het spel. Allen halen de eindstreep, het Huis van God.

De strijd tussen goed en kwaad, het licht en het duister, het is al eeuwen lang aan de gang. De huidige turbulentie in de wereld schudt ons door elkaar, is confronterend. Menigeen krijgt het gevoel dat wij in een gekkenhuis opgesloten zitten. De drang hieraan te ontsnappen neemt toe en wij verwachten dat wij wellicht een omslagpunt naderen. Staat er iets groots te gebeuren? En als dat zo is mogen we dan passief blijven en rustig afwachten? Of is het nu tijd wakker te worden en ons voor te bereiden op spectaculaire veranderingen, waarnaar wij allen snakkend uitzien.

"Geef mij raad" vroeg ik God. Ik weet het niet. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Eerst zei God: “Weet, dat je niet weet”. Wat later vervolgde Hij: “Kom naar Huis, kom naar Mij toe. Dan weet je weer wie je bent en ken je Mij. Volg de weg van je hart. In rust en stilte zullen wij elkaar omhelzen en Liefdevol Samen Zijn. Dan weet je”.

Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 4 / 12 augustus 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 4
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Persoonlijke Metafysica (bovennatuurlijk)

Lieve mensen, als jullie zijn opgegroeid in metafysica noemen jullie jezelf geleerd, ontwikkeld, een sjamaan. Als jullie dit al jaren hebben gedaan kennen jullie het proces en weten jullie dat het werkt. Misschien zijn jullie al heel lang genezers en zijn jullie trots op jullie kennis? Dat zouden jullie wel moeten zijn. Jullie hebben de planeet geholpen, jullie hebben allen om je heen geholpen.

Dan, opeens, begint de energie zelf zich te verhogen. De frequenties van energie waarmee jullie hebben gewerkt, die jullie met “de Bron” verbond, beginnen te bewegen. Dingen gaan langzamer of werken helemaal niet. En toch, als iemand jullie dit laat zien zeggen jullie: “Ik doe de deur dicht omdat ik daar niet naartoe wil” in plaats van te zeggen: “Laat mij daar meer van zien!” Energie is altijd hetzelfde. Die is goed genoeg voor mij. Ik zal wachten!”

Ik vraag jullie: werkt dit voor jullie? Is het leven vreugdevol? Helers beginnen de verbinding te verliezen die zij hadden. Zelfs mediators beginnen te vragen waar Spirit naartoe is gegaan: “Ik zit gewoon en ik voel het niet meer,”Frequentie van de Week: REDDING / 24 November 2017 / Janosh

Frequentie van de Week:
REDDING
24 November 2017 / JanoshJe bevindt je in een onrustige situatie, waarin je jezelf dreigt te verliezen in materiële zaken. Er gaat veel in je om en je bent op dit moment slecht van vertrouwen. Wat overheerst is het gevoel dat je de touwtjes strak in handen moet houden. Met die instelling oefen je een ongewone controle uit over de lopende processen in je leven – dit legt druk op je relaties.

Belangrijk is nu dat je jezelf uit deze modus haalt en wel direct, voordat je destructief wordt richting je omgeving. Accepteer dat je zo niet verder kunt en dat je een onderbreking nodig hebt (dit kan je redding zijn).

De frequentie van Redding helpt je om direct terug in je basisenergie te komen, zodat je je vanuit rust en vertrouwen opnieuw met aardse zaken kunt verbinden.Een Schrijven van de Schepper / 24 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 november 2017 / door Jennifer Farley,
Waarnemingen Veranderen


Jouw waarnemingen zullen veranderen als je groeit en leert.
Sommige van degenen die het dichtst bij je zijn,
begrijpen dit misschien niet en reageren op niet zo gunstige manieren.
Dat is oké, mijn liefste!
Sommigen kunnen en zullen de verandering niet omarmen zoals jij dat doet ...
het kan zelfs een uitdaging zijn in het begin.
Dat is ook oké!
Weet gewoon dat je het beste doet wat je kunt met wat jou op dit moment wordt gegeven
en onthoud dat je oneindig geliefd bent door Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 24 November 2017 / Neal Donald Walsch

24 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat is het beste argument dat je kunt bedenken
helemaal geen argument is.

Maak geen ruzie met het leven, of met iedereen in het leven.
Het leven presenteert zich perfect in elk moment,
en elke persoon gelooft dat zijn of haar standpunt juist en 'goed' is.

Ruzie maken met een van deze is zinloos en een geweldige verspilling van energie.
Creëer gewoon wat je als volgende kiest.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 2905: De Waarheid van Wie Jij Bent / Geplaatst 25 november 2017

Heavenletter 2905:
De Waarheid van Wie Jij Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 november 2017

Lichtwezen
God zei:

Niet gehecht zijn aan de wereld betekent niet gehecht zijn aan slaap, niet gehecht zijn aan eten, niet gehecht zijn aan werkwijzen. Het is alsof je dacht dat zekerheid veilig is, en dus houd je vast aan zekerheid terwijl er in feite geen enkele zekerheid is in de relatieve wereld.

Laat dit besef je niet in verzet doen komen en angstig doen worden. Laat dit besef je veerkrachtig maken en sterk. Net als een vogel wip je naar een andere tak wanneer een tak onder je afbreekt.

Niemand op Aarde weet werkelijk wat er gebeurt op dit ogenblik en wat er het volgende ogenblik zal gebeuren. Je vindt het misschien een prettig idee dat leven constant blijft terwijl je tegelijkertijd van verandering houdt. Verandering komt vaak, en verandering, zelfs verandering die je niet wilt, heeft een doel.

Geliefden, jullie kunnen hetzelfde pad niet 2 keer lopen. Zelfs wanneer je het zelfde pad naar je werk en terug naar huis loopt, of over hetzelfde pad rijdt, is het niet precies hetzelfde. Jij bent niet precies dezelfde. Degenen die jou vergezellen of voor of achter je lopen zijn niet altijd dezelfden. Het weer is niet altijd hetzelfde. Je stap is niet altijd dezelfde.

vrijdag 24 november 2017

Benjamin Fulford: Zuivering Van Khazariaanse Cabal Versnelt: Mariniers Bestormen CIA Hoofdkwartier; Meer Dan 2000 in de VS Aangeklaagd; Instorting van Het Controle Netwerk in Europa / 20 november 2017

Zuivering Van Khazariaanse Cabal Versnelt: Mariniers Bestormen CIA Hoofdkwartier; Meer Dan 2000 in de VS Aangeklaagd; Instorting van Het Controle Netwerk in Europa
Benjamin Fulford / 20 november 2017

De zuivering van de Satanische Khazariaanse cabal, welke groepering het Westen kwaadaardig maakte, wordt opgevoerd met een niet te ontkennen snelheid. Het belangrijkste is dat mariniers dit afgelopen weekend het CIA hoofdkwartier bestormden wat door Pentagon en meerdere internetverslagen werd bevestigd. Een van de doelen was om Operation Mockingbird, wat de CIA groep is die de massa media veranderde, net als Google, Facebook enz. met massa mind controle propaganda, op te rollen, zeggen de NSA bronnen.


De institutionele opvolgers van de groep die President John F. Kennedy vermoordden worden ook opgepakt, volgens Pentagon bronnen. “Het departement van Justitie en [speciaal raadslid Robert] Mueller maken overuren en overtreffen misschien de 2000 verzegelde aanklachten,” zei een Pentagon bron.

Deze acties gecombineerd met de zuivering van alle Saudische koninklijken en leger die verbonden waren met de 9/11, net als de verwijdering van de dictator van Zimbabwe, Robert Mugabe en de op handen zijnde verwijdering van de Israëlische satanische Eerste Minister Benyamin Netanyahu, laten er geen twijfel over bestaan dat de lang verwachte arrestaties en het oprollen van cabbalisten wereldwijd is begonnen.

Mike Quinsey – 24 november 2017

Mike Quinsey –
24 november 2017

Mike Quinsey:
Lieve Vrienden, nogmaals geef ik jullie een geredigeerde versie van een belangrijke videoboodschap van Aartsengel Michael door. Hierin wordt duidelijk uitgelegd wat we in de nabije toekomst, die naar Ascentie leidt, kunnen verwachten en waarom de veranderingen noodzakelijk zijn. Het volledige bericht op internet, zie de link hierna, wordt aanbevolen.


https://www.youtube.com/watch?v=d0R78rxewbs

TRANSCRIPT: Aartsengel Michael – 2016.
De laatste fase van de Menselijke 5D Ascentie.

Lieve Familie van het Licht, jullie leven in ongekende tijden. De periode van September tot December 2016 was de meest belangrijke en meest energetische periode in de geschiedenis van de mens, omdat de derde matrix tot een einde is gekomen, waarbij de wezens die hiermee resoneren een extreem ontwaken te wachten staat, omdat ze zich in een zeer korte lineaire tijdsperiode van 3D naar 5D bewegen. Dit is de tijd die vroeger al werd voorspeld, waarin grote veranderingen naar de Aarde en haar inwoners toekomen omdat het achterhaalde systeem plaats maakt voor iets nieuws en beters. Ascentie is de natuurlijke en normale transformatie van de ene fysieke realiteit naar een volledig nieuwe realiteit. Er ontwaken nu iedere dag duizenden zielen, die inzien hoe ze door wezens met een controlerende agenda werden benadeeld, een agenda die werd bedacht om alle inspirerende bewustzijnsenergie weg te nemen. Velen beginnen voor de eerste keer te beseffen dat 3D niet de enige realiteit is en gaan op zoek naar deze nieuwe realiteiten, terwijl steeds meer zielen ontwaken omdat de hoeveelheid Licht op Aarde toeneemt. De veranderingen hier zullen fysiek veel meer merkbaar worden. Velen van jullie zijn naar Aarde gekomen als engelachtige voorlopers, reeds bewust van het grootse plan dat we allemaal hebben gecreëerd en jullie hebben van de grote veranderingen gesproken, daarbij progressieve waarschuwingen gevend aan degenen die eonen lang in een sluimertoestand hebben verkeerd.


Het Nieuw Atlantis: Meesterplan van de Eeuwen, 6 maart 2016, Cosmic Convergence / 23 november 2017


Het Nieuw Atlantis: Meesterplan van de Eeuwen, 6 maart 2016, Cosmic Convergence
23 november 2017

In zijn post van 4 januari 2017 over het Nieuw Atlantis, schreef Cobra: “Nieuw Atlantis is een project van de Lichtkrachten dat al gedurende millennia gaande is. Saint Germain is een van de belangrijkste wezens die aan dit project werkt. Hij heeft delen van dit project aan de mensheid doorgegeven in zijn incarnatie als Francis Bacon, in een novelle genoemd New Atlantis, waar hij een utopische samenleving beschrijft gebaseerd op meritocratie. In zijn incarnatie daarna als Graaf de Saint Germain probeerde hij in cocreatie een nieuwe gemeenschap in Amerika te stichten door de onafhankelijkheid van de USA te helpen en door het zijn van de belangrijkste spirituele kracht achter de constitutie. Hier is een heel goed artikel over de ontwikkelingen van het Nieuw Atlantis project dat een ‘must read’ is voor iedereen die is geïnteresseerd in Nieuw Atlantis, aangezien het vele occulte doctrines in het juiste perspectief plaatst.

Ik heb dit artikel vertaald. Aangezien het een behoorlijk lang verhaal is geef ik hieronder eerst een aantal passages weer, zodat je een beeld krijgt van waar het artikel over gaat. Het is een zeer interessante beschrijving van dingen uit onze geschiedenis die niet algemeen bekend zijn, waardoor er op dit moment vaak verkeerd wordt aangekeken tegen bepaalde gemeenschappen en/of personen uit het verleden.
Veronica

Wat passages uit: Het Nieuw Atlantis: Meesterplan van de Eeuwen

….. Hun begripsvermogen zelfs nog moeilijker makend (vooral vrijmetselarij en illuminisme); er is een overdaad van onverholen ongeïnformeerd materiaal op het internet dat het water – dat al troebel was – nog modderiger maakt. Veel van deze valse informatie is gedurende eeuwen met opzet voor publieke consumptie uitgedragen. Of het opzettelijke desinformatie is, of niet-geïntendeerde misinformatie, het moet worden genegeerd als deze nieuwe en significante onthullingen zijn overdacht. …..

….. Er zijn drie vitale punten van informatie die je moet kennen over graaf de Saint Germain. Eerst, dat deze enorme tussen mannen geen normale man was, aangezien hij welbekend is een authentieke opgestegen meester te zijn en leider van de Great White Brotherhood. Tweede, dat Count Saint Germain was gekozen om de Houder te zijn van de Violette Vlam voor de huidige tijd van de mensheid (Quan Yin was de eerdere houder van de violette vlam). Derde, dat Saint Germain wordt gezien in de hoogste kringen van de Great White Brotherhood als de “Vader van de Amerikaanse republiek” en patroon sint van de United States of America. …..

….. Weinigen zijn zich bewust dat het de Great White Brotherhood was die zowel de intentie als de aardse daadkracht leverde voor het ongeëvenaarde Amerikaanse Experiment. Broeder Roger Bacon, sir Francis Bacon en de Comte de Saint Germain waren allemaal vervuld van de filosofie en methodes van experimentele wetenschap. Elk van hen leverde sleutelcomponenten en technieken aan het grootste laboratorium van de moderne tijd, een experiment wat bekend is geworden als het eeuwig ontwikkelende Amerika Experiment – de United States of America. …..DAG 5 VAN 7 DAGEN MET JULLIE ZELF / Via Suzanne Lie en De Arcturianen -21-11-2017

DAG 5 VAN 7 DAGEN MET JULLIE ZELF

Via Suzanne Lie en De Arcturianen -21-11-2017Ter herinnering wanneer jullie nieuw zijn voor dit 7 dagen proces, of wanneer jullie je geheugen willen opfrissen, zie links.

Hieronder volgen de onderwerpen van de 7 Dagen van de Groepsmeditatie:

1) Onvoorwaardelijke liefde
2) Het omarmen van het Licht
3) Vergeving voor jullie zelf en anderen
4) Het vinden van en het leven van jullie Innerlijke Kracht
5) Het herinneren van jullie Missie (jullie reden voor deze incarnatie)
6) Het vervullen van jullie Missie
7) Het verlenen van de dienstverlening aan anderen en Gaia
Nu gaan we verder met de VIJFDE dag van het proces wat is,

                                   DAG 5 van 7 Dagen met Jullie ZELF

Lieve Lezers,

De 2 varianten van jezelf die je tegenkomt bij het ontwikkelen van je 6e zintuig / 19 november 2017


De 2 varianten van jezelf die je tegenkomt bij het ontwikkelen van je 6e zintuig
19 november 2017


Een paar weken terug bevond ik mij in een situatie, waarbij ik 2 varianten van mijzelf op mijn schouder had. Aan de ene kant mijn mindset, die de controle wilde houden en gevoed wordt door angst. Aan de andere zijde mijn innerlijk kompas, oftewel mijn intuïtie die in elke situatie alleen maar liefde ziet en waarin geen goed of fout bestaat.

 Ik was net terug terug van 5 weken Mexico en het had niet zo uitgepakt zoals ik dacht dat het zou zijn. Mijn mindset zei dat het een van de meest foute keuzes was, die ik ooit had gemaakt en niet had moeten gaan. Mijn intuïtie zei dat deze reis voor mij is geweest en voor niemand anders! IK had deze reis nodig. Ik wist niet wat mij overkwam en wist totaal niet wat ik moest doen. De 2 varianten bleven maar praten. Totdat ik besloot om de controle los te laten en in het diepe te stappen. Eenmaal toen ik in het diepe was gestapt en het had losgelaten kwam ik erachter dat deze reis voor mijzelf was, mijn innerlijke reis. Ik had deze reis nodig om verder te komen en te groeien. Dat gaf mij geen gevoel van spijt. Ik ben er dankbaar voor dat ik ben gegaan.

Herkenning?

Herken je dat? Je bevinden in een situatie waarbij er 2 varianten van jezelf tegen jou praat? Je weet niet meer naar welke je moet luisteren? Hoe kan dat nou toch?

Een Schrijven van de Schepper / 23 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 november 2017 / door Jennifer Farley,

Mooie Jij


Hoe vaak zie jij het meest mooie ding over jou over het hoofd?
 Waarom altijd! 
Jij bent jou en dat is het meest mooie aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Op deze dag van je leven / 23 November 2017 / Neal Donald Walsch

23 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat dankbaarheid op voorhand de meest krachtige creatieve
kracht in het universum is.

De meeste mensen weten dit niet, maar het is waar.
Het uitdrukken dankbaarheid vooraf is de weg van alle Meesters.
Dus wacht niet tot er iets gebeurt om vervolgens dank te zeggen.
Geef dank voordat het gebeurt, en zie hoe de energieën wervelen!

God danken voordat er iets gebeurt is een daad van buitengewoon vertrouwen.
En dat is natuurlijk waar de kracht vandaan komt.
Het is Thanksgiving Dag in de VS.
Waarom maakt je het niet Thanksgiving Dag
 in de harten van mensen overal, en altijd?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 2903: Kom Terug naar het Heden / Geplaatst 24 november 2017

Heavenletter 2903:
Kom Terug naar het Heden
Brief uit de Hemel
Geplaatst 24 november 2017


God zei:

De afstand die nu tussen jou en het verleden dat jij tijd noemt in kruipt, laat je zien hoe tijd en ruimte hetzelfde zijn. Tijd schept afstand en ruimte neemt tijd in, enzovoort. Alles is Een, geliefden, zelfs in het tijdelijke. Er is verscheidenheid en toch ook gelijkheid. Tijd en ruimte bestaan gewoon niet, ook al denk je van wel. Je denkt dat je zou vallen als er geen ruimte zou zijn, en dat je ook door de tijd heen zou kunnen vallen.

Laten We terug komen in het heden.

Het verleden is ver weg nu. Je bent het voorbij. En toch was het slechts een ogenblik geleden. En toch heeft het zich voorgoed teruggetrokken, behalve dan dat je gedachten in het verleden blijven hangen, en daar soms je hele leven lang aan vast houden. Indien het verleden werkelijk zou zijn, zou je er niet aan vast hoeven houden. Ergens diep van binnen ben je je er bewust van dat er niet zoiets bestaat als het verleden, en toch houd je vast aan wat jij het voorbijgaan van tijd noemt, terwijl tijd evenals het verleden helemaal niets is. Niets meer dan een knip van je vingers.

donderdag 23 november 2017

URGENT: Alert Meditatie elke 4 uur, 23-11-2017 Prepare For Change namens Cobra / 23 November 2017


URGENT:
Alert Meditatie elke 4 uur, 23-11-2017 Prepare For Change namens Cobra
23 November 2017

Sorry, het is niet mijn gewoonte om meerdere posten op 1 dag te plaatsen, maar dit is URGENT! Zie hieronder de mail van PFC. Veronica

Er is op dit moment een intense strijd tussen de Lichtkrachten en de duistere krachten. Als gevolg van de herhaalde “black alert” status en de urgentie heeft Cobra ALLE Lichtwerkers gevraagd om met een 4-urige interval de “Alert Meditatie” te doen, om zo de Lichtkrachten te helpen om de situatie op te lossen. (red: de Alert Meditatie is dezelfde als de Eenheid Meditatie van 21 augustus 2017)


Het Japanse PFC team is al begonnen om elke 4 uur de Alert Meditatie te doen, daarom zouden wij het momentum willen versterken en het positieve effect van deze meditatie, te beginnen om 12pm GMT vandaag. Hier is de link naar het Facebook bericht: https://www.facebook.com/events/1768463719844603


Het zal op de volgende tijdstippen plaatsvinden (red: ik neem hier de NL-tijden op):

Woensdag:
·        13.00 uur
·        17.00 uur
·        21.00 uur

Vrijdag:
·        01.00 uur
·        05.00 uur
·        09.00 uur
·        13.00 uur

Doe alsjeblieft mee met een van de – of alle meditaties.

Cobra: Gevecht voor Antarctica, 23 november 2017 / 23 November 2017


Cobra:
Gevecht voor Antarctica, 23 november 2017
23 November 2017

Cobra’s post bevat geen tekst, alleen de volgende afbeeldingen: