Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 november 2017

Belangrijke Meditaties en Pleiadian protocol tegen chronische pijn – 17 november 2017 /18 november 2017


Belangrijke Meditaties en Pleiadian protocol tegen chronische pijn – 17 november 2017
18 november 2017

In Cobra’s berichten van de afgelopen tijd staan wat zaken die ik hieronder nog een keer onder de aandacht wil brengen. Als eerste is daar het door de Pleiadians vervaardigde Protocol tegen chronische pijn. In Cobra’s post van 6 november 2017 wordt dit protocol als volgt aangekondigd:

“De Pleiadians zouden nu mensen willen helpen met chronische pijn, en zij hebben een protocol ontwikkeld dat kan helpen om de pijn te verlichten. Als jij chronische fysieke pijn hebt, kun je drie maal in jouw hoofd herhalen:

“Command PB stardust”

De Pleiadians zullen dan hun geavanceerde technologieën gebruiken om jouw centrale zenuwstelsel binnen te gaan om jouw pijn te verlichten. Dit nieuwe protocol is nog in ontwikkeling en is in zijn effectiviteit gelimiteerd, en de Pleiadians vragen om feedback. Degenen die dit protocol zullen gebruiken wordt gevraagd om over zijn effecten te rapporteren in de ‘comment’ sectie op mijn blog waar dit artikel is geplaatst.
(Redactie eventnl: je kunt ook je ervaringen in het Nederlands beschrijven onder deze vertaling en dan zal ik het naar het Engels vertalen en met jouw naam op Cobra’s blog plaatsen).”

Op 17 november meldt Cobra: “Het “Command PB Stardust” protocol van de Pleiadians voor de verwijdering van chronische pijn heeft bewezen in zo’n 80% van de gevallen effectief te zijn. De belangrijkste factoren die de effectiviteit van het protocol verminderen zijn onderdrukte schuld, onderdrukte negatieve emoties, vroegere levenszielscontracten met de duistere krachten, en extreem complexe en/of sterke medische condities.

In het LICHT gaan staan / 18 november 2017 / By Be-loved

In het LICHT gaan staan 

18 november 2017 / By Be-loved

In het LICHT gaan staan.....of je LICHT uitstralen.

Maar wat betekend dat nu eigenlijk? Het klinkt zo mooi en voor sommige zelfs, zweverig en onbekend. Je LICHT uitdragen betekend in mijn ogen, dat jij jou volledig eigen potentieel uitdraagt vanuit je hart. Je bent jezelf, je durft je volledig te geven aan datgene waar je hart van vol loopt. Je bent trouw aan jezelf, je waardeert jezelf & je erkent jezelf.

Je weet diep van binnen wie je bent en waar jij blij van wordt, en hier geef je vervolgens uiting aan met passie en plezier.
Je herkent deze mensen meteen! Je voelt het ook meteen.

Zo iemand staat & straalt kracht uit...is gepassioneerd bezig...en draagt liefde uit. Het heeft niks met spiritualiteit te maken in de zin, dat dit alleen maar voor mensen haalbaar is, als je met spiritualiteit bezig bent. Ik ken genoeg mensen die leven vanuit hun hart en vanuit hun kracht zonder dat ze überhaupt bezig zijn met spiritualiteit. Ook is het niet de bedoeling dat we allemaal healers, readers, heilig of yogadocent moeten worden. Vaak word gedacht dat je eigen licht uitstralen, altijd betekend dat je dan een alleen maar in liefde-zenboeddha-mediterend-mens moet worden.

De logica van de weg naar preventieve gezondheid.


De logica van de weg naar preventieve gezondheid.

We weten, denk ik bijna allemaal nog wel dat wij in 2012 voorbereid werden op een mogelijke gebeurtenis voorspeld door de Maya’s welke haar weerga nog nooit had vertoond in onze lange menselijke geschiedenis. Vele dachten dat we toen aan de vooravond stonden van mogelijke grote rampen en dat zelfs ons voortbestaan niet geheel meer zeker zou kunnen zijn. 21 december 2012 en de dagen daarna gebeurde er ogenschijnlijk niets en zij die van te voren al kritisch waren, zagen hun gelijk bevestigd en hoonden over de goedgelovige gedachten van de anderen die aanvoelden dat deze datum toch op een of andere manier een belangrijke mijlpaal zou kunnen betekenen in de menselijke geschiedenis. Wat was er nu in feite gebeurd? Ogenschijnlijk zoals gezegd niets, maar op energetisch niveau ongekend veel. Wetenschappelijk is reeds lang bewezen dat alles uiteindelijk energie is en dat wij als mensen met onze kosmische verbinding meedraaien in die energetische processen. Denk maar aan de invloeden van sterren en planeten welke via de astrologie veel kun­nen duiden over onze levensprocessen. Zo ook op 21 december 2012 toen ons zonnestelsel onder invloed kwam van kosmisch energetische straling welke niet eerder in de menselijke geschiedenis zich had voorgedaan. We werden gedompeld in kosmische Goddelijke energie welke kan worden gezien als een katalysator voor het ontwaken van ons spiritueel bewustzijn richting Eenheidsbe­wustzijn = Christusbewustzijn = Wijsheidsbewustzijn = Goddelijkbewustzijn. Juist omdat deze energie de vrijheid van geest in de mens, dus zijn vrije wil, niet bewust beïnvloedt, veroorzaakt dit een splitsing in de menselijke evolutie. Enerzijds is er de categorie welke is blijven hangen in het koesteren van de status quo van voor eind 2012 en daarmee afgestemd bleef op de energie van de 3e dimensie zoals dat vele eeuwen daarvoor ook al het geval was met een energetische Boviswaarde (= trillings energie = kosmische energie) van maximaal 8500 eenheden, en anderzijds is er de cate­gorie mensen die wel, zij het grotendeels onbewust, hebben gereageerd of nog steeds reageren op deze kosmische impuls van eind 2012 en daardoor een stijging ondergaan van hun Boviswaarde. Alhoewel nauwelijks bekend maar wel feitelijk aantoonbaar heeft zich nogmaals een impuls van kosmische Goddelijke energie voorgedaan op 16 juli 2015. Zij die daar onbewust, maar met een im­puls van hun hoger bewustzijn welke gekoppeld is aan de ziel, op gereageerd hebben en nog steeds daarop blijven reageren, zien hun Boviswaarde stijgen tot steeds grotere hoogten en deze mensen nemen daardoor steeds meer afscheid van de nu te noemen lagere energieën van de 3e dimensie van voor eind 2012.Dagtekst van Zaterdag 18 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Zaterdag 18 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De komst van de Heer kan alleen plaatsvinden in een geschikte woning -

"Wanneer je iemand uitnodigt om een paar dagen te komen logeren, maak je een kamer voor hem klaar. Het volstaat niet om te zeggen: "Kom maar", zonder te weten waar je hem gaat huisvesten. En des te meer wanneer het gaat om het ontvangen van een belangrijke gast! Alvorens je hem een uitnodiging stuurt, denk je na over de beste manier om hem te ontvangen. 

Stel je voor dat je het bezoek van een prins verwacht: zou je hem door een vuil en wanordelijk huis willen laten lopen...? Wel, laten de gelovigen het mij vergeven als ik hun zeg dat zij met de Heer willen doen wat ze zelfs met hun buren niet zouden durven doen. Ze bidden: "Kom toch, Heer". Maar bereiden zij Hem een geschikte plaats in zichzelf, een gewijd oord? Nee, zij nodigen Hem uit in een warboel, zij nodigen Hem uit op een mestvaalt. En vervolgens zijn ze verbaasd dat niet de Heer, maar enkele duivels bij hen op bezoek komen, die zich zeer goed voelen te midden van die onzuiverheden."

De waarheid wacht niet. Of je laat het toe, Of je blijft ervoor verstopt. / 12/11/17 / Luc van Ewijk

De waarheid wacht niet. Of je laat het toe, Of je blijft ervoor verstopt.
12/11/17 / Luc van Ewijk


Waarheid wacht niet. Of we het nu willen of niet, het overkomt je gewoon. Zoals een storm of een bui die je plotseling verrast. 

We kunnen de waarheid wel niet willen zien en er ons voor verstoppen. Onze leugens zijn onze realiteit geworden. En ze bewaken onze grenzen zodat we het licht nooit zullen zien. 

We zijn zo koppig en denken dat we de wereld begrijpen. Maar begrijpen we die wel. Je kunt wel zo oud zijn. 

Maar een mensenleeftijd is slechts een hele kleine stip in hoe oneindig het fenomeen tijd is. 

Daarnaast ontvouwt de waarheid zich. De aarde wil vooruit. Want het niet slechts een bal waarvan we maar kunnen plukken. 

Een Schrijven van de Schepper / 17 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 november 2017 / door Jennifer Farley,

Aanmoediging Om Te Rusten


Gedurende deze periode van 'rust voor het nieuwe begin',
is het erg belangrijk om je eventuele oordeel over jezelf en / of anderen los te laten.
Je zegt misschien tegen jezelf: "... maar ik zou ____ moeten doen"
 of "Ik moet  _____doen!"
In feite moet je dat niet!
(Glimlach)

Een van de meest uitdagende dingen die je als mens kunt doen,
is jezelf de tijd gunnen om voor jezelf te zorgen.
In jullie wereld van 'doen' wordt gewoon zijn als lui beoordeeld.
Geef jezelf het geschenk om te rusten
en weet dat het volledig wordt ondersteund
en aangemoedigd door het Universum.
Je bent het waard en verdient het.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2869: De Bepalende Factoren van Je Leven / Geplaatst 18 november 2017

De Bepalende Factoren van Je Leven
Brief uit de Hemel
Geplaatst 18 november 2017


God zei:

Wanneer je een vraag hebt over je leven, klein of groot, maakt het niet echt veel uit hoe je die beantwoordt. Je moet hier en daar een keuze maken, en je maakt je keus. Het maakt niet uit hoe groot jouw beslissing jou toe lijkt, het is alléén maar een beslissing. Welke keuze je ook maar maakt, op een bepaalde manier is er niets veranderd. O ja, natuurlijk, oppervlakkig kan het veranderen, maar toch is oppervlakkig niet meer dan oppervlakkig. Onder de oppervlakte is een sterke kracht werkzaam voor jouw bestwil. In het grote geheel, in het werkelijk grote geheel, maakt het niet zoveel uit wat je kiest.

Ik begrijp dat het jou wel wat uitmaakt. Het lijkt misschien absoluut belangrijk voor jou, maar op de lange termijn, maakt het niet méér uit welke afslag je neemt dan naar welk restaurant je gaat of dat je naar de film gaat of niet. Je kunt zeggen dat het levensbepalend is of je trouwt of niet. Je kunt zeggen dat het levensbepalend is met wie je trouwt. Zeker, het betekent iets of je trouwt en met wie je trouwt. Het doet er echter meer toe wie je bent, en jij bent jij, afgezien van je metgezellen van onderweg. Niets is wereldschokkend, geliefden. Zelfs aardbevingen zijn niet wereldschokkend. Begrijp je wat Ik zeg?

vrijdag 17 november 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – 17 november 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf –
17 november 2017

De nieuwe cyclus is nu goed en wel op weg en jullie zouden in gedachten moeten houden dat de Mensheid als collectief precies zo bezig is met creëren hoe het nieuwe tijdperk zich zal ontwikkelen. Het oude neemt niet langer automatisch zijn plek in de nieuwe cyclus in en met het oog op de hogere trillingen die nu worden ervaren is dit ook niet direct van belang. Geheel nieuwe tijden worden nu geïntroduceerd die consistent zijn met jullie toekomstige behoeften. De nieuwe energieën omvatten niet de oude die tot wanorde, onbestendigheid en bijna tot dictatorschap hebben geleid. De mensheid kan zich nu vooruit bewegen om de basis te creëren van nieuw bestuur dat op Aarde een nieuw bestaan van duurzame vrede en veiligheid tot stand zal brengen. Het oude zal geleidelijk aan naar de achtergrond verdwijnen terwijl het nieuwe steeds zichtbaarder wordt en alles van een lagere trilling zal uiteindelijk helemaal komen te verdwijnen. In dergelijke omstandigheden is het oude niet in staat zijn trilling vast te houden en zal samen met de oorlogsdreiging wegsterven en de aanstichter van zijn eigen ondergang zal zijn. 

Door te focussen op de toekomst en hoe deze de mensheid kan dienen kan er alles mee gewonnen worden en des te sneller het de op stapel staande veranderingen kan manifesteren zodat deze kunnen worden geïntroduceerd. Dit zal tijd nodig hebben, maar jullie zullen er van tevoren meer over te weten komen zodat jullie je erop kunnen voorbereiden. Ze zullen snelle vooruitgang mogelijk maken en jullie helpen om armoede en gebrek te ontstijgen, in het bijzonder wanneer de nieuwe uitvindingen worden geïntroduceerd die de condities die tot een dergelijke situatie hebben geleid uit de weg zullen ruimen. Terwijl de trillingen zich verder blijven verhogen, zal ook de tijd snel dichterbij komen die zal resulteren in een snelle vooruitgang. We hebben voorheen al genoemd wat er allemaal zal worden verstrekt om de nieuwe basis te creëren, waarbij het duidelijk is dat dit tijd nodig heeft. De intentie is er echter en met de ruggensteun en assistentie van de mensen zullen, zodra het plan voor vooruitgang bekend is, grote stappen kunnen worden gezet. 

Sheldan Nidle - 16 november 2017

Sheldan Nidle - 16 november 2017Selamat Balik. Welkom bij een korte update van Sheldan Nidle en de Galactische Federatie.

We staan aan de rand van een verlengd duister tijdperk dat ons al te lang heeft tegengehouden. Die hindernis staat op het punt te worden getransformeerd. Zet je schrap, nu vele Waarheden voorbereid worden om te worden onthuld. Achter de schermen gebeurt er veel dat de weg voor een gemakkelijke NESARA/GESARA-transitie zal effenen. Oneindige rijkdom en de voorraden van de Hemel worden verondersteld spoedig te worden vrijgegeven.

Jullie stille, niet gewelddadige revolutie ontvouwt zich voor jullie ogen. De spiraal van Hemels Licht roteert richting haar uiteindelijke bestemming – jullie ascentie naar de 5e dimensie.

De Geascendeerden bereiden zich voor om zich te manifesteren en jullie te helpen met jullie gemoedelijke overgang naar een liefhebbender, vrediger en coöperatievere samenleving.

De Arcturiaanse Raad Over het Vermijden van Je Emoties / 17 November 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Over het Vermijden van Je Emoties
17 November 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij zijn begonnen met het proces te onderzoeken dat jullie gebruiken om jezelf beter te voelen, en hier is wat wij waargenomen hebben. Heel vaak schijnen jullie pogingen om jezelf beter over een situatie te voelen de kortere, de snelste en de gemakkelijkste weg te zijn om naar een hogere vibratie te geraken. Echter, wij hebben opgemerkt dat de kortere wegen vaak de langste wegen zijn om te geraken waar jullie willen zijn in termen van jullie staat van zijn.
De snelste manier om door een lagere vibrationale emotie heen te gaan is om er recht doorheen te gaan, of beter gezegd, om het rechtstreeks door je heen te laten gaan. Alle andere technieken waarvan wij gezien hebben dat jullie die gebruiken zijn zoals voorgeschreven medicatie - zij hebben bijwerkingen, en zij genezen niet echt ook maar iets.

Ode aan de Beschermengelen / 13 november 2017/ Anja Tjelpa

Ode aan de Beschermengelen
13 november 2017/

Wat is er nog nooit van mijn zijde geweken bij al mijn levens op de planeet Aarde, buiten het allerhoogste wat wij zijn, waar wij van gemaakt zijn en altijd hebben meegenomen vanuit het Goddelijke?

Ah, mijn beschermengel. Ik heb vanaf jongs af aan geweten, dat er engelen om mij heen zijn, dat is mij verteld door de mij omringende familie en vrienden in de tweede periode van mijn eerste tien levensjaren.

Later leerde ik het een beschermengel te noemen en was ook al bij bepaalde momenten heel blij ermee, dat deze lieve engel bij mij was.

Pas zeer recent via de berichten welke worden doorgegeven via Ronna Herman van Aartsengel Michael en deze waar ik het over heb dateert uit januari 2005, is gebleken, zoals heb ik gelezen, dat we twee beschermengelen hebben.

Daar kwam weer een Ooh! reactie op en nog andere gedachten door het toenemend bewustzijn, wat een geschenk, wat een aanwezigheid en wat een trouw en wat een onvoorstelbare liefde en wat een prachtige begeleiding.

En dat voelde eigenlijk wel goed dat het er twee zijn, alleen is maar alleen.

Beetje als een kind denkende van, als er eentje moe is kan deze gaan slapenen de andere kan doorgaan. En meer als volwassene denkend, bij een reanimatie worden er ook twee ambulances ingezet.

Van binnenin zei tegen mij, het is goed, ik aanvaardde het, ik spreek voor mijzelf, volg alstublieft jullie eigen innerlijk en voel en geloof wat voor jullie als medemensen op de Aarde goed voelt.


Op deze dag van je leven / 17 November 2017 / Neal Donald Walsch

17 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen reden is om bang te zijn.
 Zelfs als je op dit moment zou sterven,
 zou er geen reden zijn om bang te zijn.

Dit leven, dit prachtige leven, staat aan jouw kant.
Dit universum, dit prachtige universum bevindt zich in jouw hoek
en ondersteunt alles van het leven.
Deze God, deze geweldige God, plaatst Goddelijk wijsheid en kracht in jouw handen.

Vertrouw dat. Gebruik het. En laat het je kracht geven.
Nu op dit moment.
Op deze dag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 16 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 november 2017 / door Jennifer Farley,

Wat Er Aankomt.....


Haal diep adem.
 De inactiviteit om jullie heen is het signaal dat er een zware verschuiving aan komt.
Je kunt het horen aankomen ... zoals een treinfluit in de nacht.
Je zit na te denken over hoe ver het is,
wanneer het zal aankomen en wat het zal brengen.
Nu, in de stilte, is het tijd om na te denken over wat je ervoor kiest om los te laten,
 te manifesteren, veranderen of te verwijderen van je bestaan.
Beschouw deze taak alstublieft niet als ontmoedigend ...
beschouw het als een bevrijding van je ziel voor de nieuwe
en briljante dingen die op weg zijn naar jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2868: In de Deuropening Staan / Geplaatst 17 november 2017

In de Deuropening Staan
Brief uit de Hemel
Geplaatst 17 november 2017


God zei:

Geliefd Kind, je staat in de deuropening. Ik vroeg je binnen te komen, en toch sta je in de deuropening van de Hemel, alsof je niet zeker was dat je op de juiste plek bent. Je loopt buiten heen en weer, twijfelend of je aan zult bellen. Zelfs wanneer je niet op de juiste plek was, druk dan toch op de bel. Ik verzeker je dat je op de juiste plek bent, maar zelfs als dat niet zo was, druk op de bel die de Hemel naar je deur brengt, geliefden.

Je bent in de war geweest over waar je bent. Je denkt dat je ergens buiten bent. Je denkt dat je buiten Mijn hart bent terwijl je daar juist het materiaal van bent.

Geliefden, als je iets gewonnen hebt in de wereld, krijg je een idee van hoe het voelt om in de Hemel te zijn. Je hebt gewoon de straatnaamborden niet goed gelezen. Misschien dacht je dat succes in de wereld de Hemel is. Succes in de wereld staat niet haaks op de Hemel.

donderdag 16 november 2017

Live Kryon Channeling 184: De verslavende Oude Energie. 1 / 12 augustus 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 16 november 2017

Live Kryon Channeling 184:
De verslavende Oude Energie. 1
Deze live channeling werd gehouden in Stamford, Connecticut.
12 augustus 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 16 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
                                                                   
Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Stamford, Connecticut.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij, zoals altijd, en nu breng ik jullie een boodschap waarvan hij zich niet bewust is. De manier waarop dit werkt, lieve mensen, is dat de informatie die wordt gegeven vanaf de andere kant van de sluier informatie is die jullie misschien niet hebben verwacht en die wordt gegeven op manieren waaraan jullie misschien nog nooit hebben gedacht.

Vanavond is er een onthulling die verder gaat dan ooit betreffende de verschillen tussen de oude en de nieuwe energie. Mijn partner probeerde jullie hier vandaag op voor te bereiden (tijdens het seminar) zodat jullie zouden begrijpen dat er voor 2012 een energie was die jullie nu niet meer hebben. Het is een energie die jullie niet weer gaan bezoeken en hij komt ook niet meer terug. Er is een nieuw soort energie die zich op deze planeet begint te settelen en die is vol van een compleet nieuw paradigma van realiteit.

Veranderen van Ideeën schept disfunctioneren bij velen en vele dingen
Wij hebben jullie in het verleden verteld dat deze nieuwe paradigma’s vaak verwarring zullen scheppen omdat de dingen niet meer zijn zoals zij waren. Er is vaak teleurstelling en sommigen hebben gezegd: “Wel, de dingen gebeuren niet op de manier waarop ik dacht dat zij zouden gebeuren in een vernieuwde energie. Het is niet zoals het was, nietwaar? Ik dacht dat het gewoon makkelijker zou gaan.” Nee, het is niet het oude paradigma dat gewoon beter zal gaan. Het is een gloednieuwe energie die ermee begint dat de oude energie en al het oude vertrekken.JEZUS: Er Is Absoluut Niets Om Te Vrezen. / 15 november 2017 / via John Smallman


JEZUS:
Er Is Absoluut Niets Om Te Vrezen.
15 november 2017 / via John Smallman

Zoals jullie wel weten - JA, DAT DOEN  JULLIE! -  zijn jullie allemaal heel geliefd, dus laat jullie twijfels los, ze zijn volkomen en volledig ongeldig. Jullie zijn momenteel in menselijke vorm, en jullie weten, omdat Saul en Ik en verschillende andere kanalen jullie blijven vertellen en jullie eraan herinneren, dat elke mens zonder uitzondering een geliefd kind van God is. Stop daarom met proberen jezelf buiten te sluiten om alleen en onbemind te blijven, want dat is onmogelijk. OK?

Allen zijn geïncarneerde liefde omdat God alleen vanuit liefde schept, omdat er alleen liefde is. Echter, als mensen het spel van afgescheidenheid van de Bron spelen, lijkt het dat jullie alleen zijn, onzichtbaar en onbemind in een gevaarlijke wereld waar jullie fysieke overleving constant wordt bedreigd door vernietiging. Het lijkt erop dat jullie heel hard moeten werken om je brood te verdienen en om persoonlijke catastrofen en de dood te voorkomen. Maar na de geboorte is het enige zekere ding de dood - vandaag? Morgen? Volgende week? Volgend jaar? In tien jaar? - terwijl de timing onkenbaar blijft. Maar het enige dat geboren is en sterft is jullie menselijk lichaam, dat jullie als een schaakstuk op het bordspel van afscheiding gebruiken. Jullie zijn eeuwige en goddelijke wezens, allen een essentieel en onvervangbaar deel van het Eenheid dat Alles is Dat bestaat, dat is God, dat is Bron, dat is LIEFDE!

De Raad - Wat nu? / 15 november 2017 / Ron Head

De Raad -
 Wat nu?
15 november 2017 / Ron Head

In het verleden hebben we verschillende plaatjes, metaforen, gebruikt om voor u de manier weer te geven waarop energieën zich opbouwen en uiteindelijk resulteren in snelle veranderingen. We gebruikten watervallen, lawines, sneeuwballen die over de heuvels rolden en andere dingen.

Soms is een zeer gedetailleerde planning en voorbereiding nodig voordat een situatie zich kan manifesteren. Altijd zijn de veiligheid en het hoogste goed van alle wezens van het allergrootste belang.
Met uitzondering van karma en karmische keuzes, resulteert geen enkele gebeurtenis, zelfs niet in jullie definities, in wat jullie ongelukken noemt. De Schepper, Bron, God, of hoe jullie het overkoepelende bewustzijnsveld ook noemen, maakt en kan geen fouten maken. Per definitie is dat een feit. Er kunnen dingen gebeuren die jullie niet leuk vinden of die jullie niet begrijpen. Dat betekent niet dat ze toevallig gebeuren of fouten zijn.

Uiteindelijk, in elke situatie die verandering vereist, bereiken de energie en voorbereiding het moment waarop de traagheid verandert in het momentum van het bouwen. Dit zijn 'wetten' die jullie in jullie bestaan hebben ingebouwd. De ervaring van het leven van moment tot moment om elke nuance van verandering te ervaren, is ook zo'n bewuste creatie. Vanuit andere gezichtspunten is elke verandering een onmiddellijk moment van denken, ding. Alle momenten bestaan nu. Er is alleen nu. Dit is niet iets dat aan jullie kan worden verklaart in jullie huidige staat van waarneming.

Conversatie met de Arcturianen met Sue en Shawnna – 13 november 2017

Conversatie met de Arcturianen met Sue en Shawnna –
13 november 2017


Stel het kaliber vast (nauwkeurigheid) voor jullie Hogere Zelf om een Werkelijkheid te Creëren en Uit te Breiden

Arcturianen: Groeten, Wij zijn de Arcturianen.
Wij willen jullie eraan herinneren dat het een lange en langzame ademhaling in beslag nam, evenals het richten van jullie focus op jullie Hogere Zelf, dat ons in staat stelt om door te komen en via jullie te spreken.
Wij willen jullie er ook aan herinneren dat elke mens de mogelijkheid heeft om ons aan te roepen, de Arcturianen, in hun bewustzijn.

Daarom heeft elke mens de mogelijkheid om in jullie Vijfde Dimensie binnen te gaan en verder dan dat, het ZELF. Jullie Vijfdimensionale Zelf is een deel van de tweede octaaf. De eerste, tweede en derde dimensies van jullie Multidimensionale Zelf zijn jullie “Eerste Octaaf van het ZELF,” welke resoneert met jullie fysieke lichamelijkheid en jullie astrale wereld.

De “Tweede octaaf van jullie Zelf” is jullie vijfdimensionale Zelf en verder dan dat, wat verder is dan lichamelijkheid en zich uitbreidt naar de Hogere Frequenties van jullie multidimensionale bewustzijn.

Asthar Legancy news:Sananda’s Meditatie: Het Innerlijk Kind en het Ego naar het Hoge Hart brengen. /10 november 2017


Sananda’s Meditatie: Het Innerlijk Kind en het Ego naar het Hoge Hart brengen.
10 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Adem, om dit te doen, gemakkelijk in – zo diep als je kunt. Als jullie daarmee klaar zijn, adem dan weer uit. Haal in, en laat gaan, word lichter, en als jullie dit doen brengen jullie jezelf naar een hogere energie, een hogere vibratie, omdat wij deze meditatie vanaf een hogere plaats houden.

Ga door met ademen en natuurlijk is het eerste wat wij doen, ontspannen zijn, het binnenbrengen van het Licht.

Als jullie ervoor kiezen om je Lichthanden* te gebruiken zullen wij dit sneller kunnen doen, maar gebruik elke methode die jullie hiervoor willen gebruiken.

Laat het Licht van Liefde, het Licht van God dat wij zijn, het Licht van Christus, Goud en Wit, het gehele gebied van jullie visie van je derde oog vullen, jullie wijsheids-oog, en breng het binnen door je hand, ontvang het door je hand in je arm en je schouder terwijl het de chakra’s opent en laat draaien, dwars door je sleutelbeen naar je hart. Laat je harten zich nu uitbreiden met dit LiefdesLicht, dit glorieuze LiefdesLicht. Laat het al je schatkamers vullen en laat je innerlijk kind naar voren komen en in het LiefdesLicht gaan staan. Besproei je innerlijk kind met Liefde en laat je innerlijk kind weten dat er een grote gebeurtenis in je eigen hart gaat plaatsvinden.   

Op deze dag van je leven / 16 November 2017 / Neal Donald Walsch

16 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat iemand deze dag liefde naar jou uitdraagt,
en van ganser harte hoopt dat je het zult ontvangen.

Je hebt gevraagd om iemand die op dit moment van je houdt,
en God heeft jouw gebed verhoord.
Kijk. Luister. Die liefhebbende persoon is nu in jouw wereld.
Open de deur voor hen en laat hen binnen.

Ik beloof je, ik verzin dit niet.
Iemand houdt van je op dit moment.
 Kijk. Luister. Laat het binnen.

Zo, ik heb het twee keer gezegd.
God wilde dat ik er zeker van was dat je het echt hebt begrepen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl