Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 november 2017

De Raad – Nu Zien Jullie Het. Nu Doen Jullie Dat Niet. / 8 November 2017 / Ron Head

De Raad –
Nu Zien Jullie Het. Nu Doen Jullie Dat Niet.
8 November 2017 / Ron Head

Niet zo lang geleden vroegen we jullie om ons te vergezellen naar een uiterst kleine plaats. We namen jullie mee naar een plaats waar jullie op een elektron konden staan en je telescoop gebruiken om andere elektrons te zien op astronomische afstand van jullie. En natuurlijk, wat we nu doen is dit beeld in jullie denken terugplaatsen.

Jullie herinneren je dat onze conclusie was dat werkelijkheid echt werkelijk was. En we zullen nogmaals zeggen dat werkelijkheid echt werkelijk is. Dus wat is dat gepraat over “het is allemaal een illusie” allemaal? Wanneer jullie je teen stoten tegen de poot van een stoel, lijkt dat zeker werkelijk genoeg!

Laten we nu nog eens kijken naar wat jullie wetenschap heeft ontdekt. Wij zouden jullie ook graag laten zien dat dit geen nieuwe ontdekkingen zijn. Het meeste van dit werk werd meer dan honderd jaar geleden gedaan. In veel van jullie schoolboeken vallen appels nog steeds naar beneden en raken mensen op hun hoofd. Trouwens, dat is iets wat zelfs nu nog zeer gebrekkig wordt uitgelegd.

Op ons reisje naar het oneindig kleine zagen we het kleinste, wat jullie partikels noemen, in en uit het bestaan flitsen. Wij haalden dat toen aan, maar we zeiden er niet bij dat het met hen allemaal gebeurt met een snelheid die voor jullie onvoorstelbaar is. Met andere woorden, de titel die we aan die boodschap gaven en die ons kanaal niet gebruikte: “Nu zien jullie het. Nu doen jullie het niet”, was zeer waar. Dus we gebruiken die nu.


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. November uitgave / 8 november 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
November uitgave
8 november 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Nou, wat denk je dat wij hebben gedaan nadat wij bijna vijf weken in India en Nepal zijn geweest? Het antwoord is natuurlijk……. naar Argentinië gaan!!! Ik weet het, deze plaatsen liggen niet om de hoek maar wij waren al vier jaar niet in Argentinië geweest en daar gebeurt iets speciaals.

De audio’s van de Argentijnse conferentie zijn nu “live” en als je niet weet wat er momenteel in dit Zuid Amerikaanse land aan de hand is kunnen de channelings van Kryon verwarrend zijn. Onze prachtige “harts”-vrienden komen uit een cyclus van leiderschap die uitdagend is geweest. Zij zijn nu weer in staat om creditcards te gebruiken en er zijn nu ook weer enkele economische verbeteringen op andere gebieden. Argentinië is een zeer modern land maar jarenlang hebben zij in moeilijke cycli verkeerd voor wat hun economie in het algemeen betreft.

Kryon heeft het over deze dingen in de channelings die jullie hier gratis kunnen horen: hear for free HERE
.


Kryon spreekt vaak over en tegen de cultuur waarin de channeling wordt gehouden. Dit gebeurde dit jaar in Italië en Portugal en nu in Argentinië. De wereld verandert en de veldslag met de oude energie is nu diepgaander dan ooit. Het Licht dat zich wereldwijd begint te tonen schept wijdverbreide reacties vanuit laag bewustzijn. Het lijkt er bijna op dat het duister zich nu laat zien op manieren waarop het dit nooit heeft gedaan en vecht om zijn greep op de gemeenschap, de regeringen en (hun soort) vrede in het algemeen te behouden. Angst is het belangrijkste gereedschap van het duister en wij zien de donkere agenda van het duister nu heel helder voor ons: “Houd hen in angst en in het duister!” 

Meer lezen >>>


Me Too / 10 november 2017 / Lilian Ferru


Me Too
10 november 2017 / Lilian Ferru

Lieve mensen

Ben jezelf!
Na de healing van Paul in Baarlo kwam ik met mijzelf in een stroomversnelling terecht. Eindelijk ging ik staan voor wie ik ben. Er gebeurt zoveel in de wereld dat het daglicht niet kan verdragen. Overal ter wereld zeggen vrouwen ‘Me Too’. Via social media gaat het massaal  over intimidatie en misbruik. En dat gebeurt niet alleen mondiaal, maar ook bij relaties en families. De vraag is dan: in hoeverre ga jij staan en spreek jij jouw waarheid? Hoe lang kijken we nog de andere kant op, houden we onze mond? Wanneer stoppen we met bang te zijn voor de mogelijke gevolgen?

Ik ben in een compleet nieuwe fase beland, met andere ideeën over spiritualiteit. Het enige dat er werkelijk toe doet is dat je hélemaal jezelf bent en dat jij jezelf permissie geeft om het leven door je heen te laten stromen. Voor mij betekent dit dat ik in opstand kom tegen het jarenlange geterroriseer van bepaalde familieleden. Me Too! Zoveel dingen die ik voor me heb gehouden, waar ik nu wat van zeg. Het voelt als een enorme bevrijding. Natuurlijk wordt zoiets je niet in dank afgenomen. Klokkenluiders zijn niet altijd welkom, maar nog nooit heb ik me zo sterk gevoeld, zo verbonden met de Bron. Ik ben een lelie, ik kan geen tulp zijn. Laat ik dan ook helemaal lelie zijn, met de wortels in de modder en de bloem gericht op het licht.
 

Dagtekst van Zaterdag 11 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Zaterdag 11 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Ontmoediging - methodes om haar te overwinnen

"Het kan je overkomen dat je na bepaalde mislukkingen zo'n gevoel van ontmoediging krijgt dat je geneigd bent om te zeggen: "Ik ben onbekwaam, ik ben zwak en dom ." Akkoord, je bent dat wellicht allemaal, maar je moet niet blijven steken in zo'n soort gedachten, want dat is gevaarlijk. Indien je door zulke gemoedstoestanden gaat, toon dan dat je toch een beetje verstandig bent en zeg: 'Goed, ik mag dan niet veel waard zijn, maar ergens op aarde zijn er mensen die rijk en mooi en wijs zijn, en met hen ga ik mij in gedachten verbinden om van hun kwaliteiten en deugden te genieten." Ik verzeker je dat deze gedachte je zal helpen.

En probeer ook om je alle momenten van vrede, van licht en inspiratie te herinneren, die je reeds hebt beleefd, want je hebt er minstens al enkele beleefd. Aangezien je die momenten hebt ervaren, kunnen ze niet worden uitgewist. Hou je dus vast aan die momenten en geleidelijk aan zullen de moed en het zelfvertrouwen terugkeren."Een Schrijven van de Schepper /10 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 november 2017 / door Jennifer Farley,

Intentie


Leef elk moment van jouw Aardse bestaan met intentie en doel.
Er is zoveel vreugde en kennis te winnen,
zoveel liefde te verspreiden ............ waarom wachten?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2856: Het Geluk Dat Je Zoekt / Geplaatst 11 november 2017

Het Geluk Dat Je Zoekt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 november 2017


God zei:

Als je op zoek bent naar je geluk, je ware geluk, zoek het dan bij Mij, want Ik ben het geluk waar je naar op zoek bent. Alle voorspoed komt van Mij, en Ik geef het weg als diamanten.
Misschien dacht je dat wanneer je Mij zoekt, je het leven en al haar schatten op moet geven. Nauwelijks. Wanneer je Mij zoekt, verhef je je leven, maak je het eenvoudig, stroomt het over met alle zegeningen van het Hemels Koninkrijk. Vul je hart met Mijn liefde. Het is er voor jou.

Nu zeg je misschien dat naar Mij toe komen nog niet garandeert dat je voorspoed zult hebben. Laat Ik je dit zeggen: Je zult zoveel voorspoed hebben, dat alles wat daarvóór misschien essentieel voor je leek te zijn, dat gewoon niet langer meer is. Dat komt omdat je de gehechtheid aan denkbeelden die je nu hebt, los zult laten. Je beseft toch wel, nietwaar, dat je vooral gehecht bent aan denkbeelden? Je kunt gehecht zijn aan deze of gene persoon, toch is het in feite een denkbeeld waar je aan gehecht bent. Je bent gehecht aan het idee dat je deze of gene persoon moet hebben, of anders schiet je tekort, of ben je verloren.

vrijdag 10 november 2017

11/11 Geleide meditatie GRATIS WEBINAR: zaterdag 11 november 2017 - Begint om 16:45 uur Nederlandse tijd. / 6 november 2017

11/11 Geleide meditatie GRATIS WEBINAR:
zaterdag 11 november 2017 -
Begint om 16:45 uur Nederlandse tijd.11:11 is een speciale tijd voor een bewustzijnsvergadering, goed herkend door bedreven spirituele mensen en gesynchroniseerd. Het is een gelegenheid om deel te nemen aan groepsmeditaties voor het verbinden van samenhangende intenties voor een betere wereld, een die zich manifesteert door het collectieve bewustzijn.

Deze zaterdag, 11 november om 16:45 uur, zullen we binnen deze poort, soms ook wel een Angel Number portaal genoemd, samenkomen voor een gecoördineerde meditatie.

We nodigen jullie uit voor dit GRATIS webinaar om deel te nemen aan het begeleiden van het collectieve bewustzijn. Er volgt een korte introductie, gevolgd door een geleide meditatie, afgesloten met een open discussie.


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 10 november 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
10 november 2017


Waar het de revaluatie van de valuta betreft bewegen de zaken zich steeds verder naar een voltooiing. Dat het zal gebeuren staat vast en de eerste landen die hiervan zullen kunnen profiteren, hebben zich er reeds goed op voorbereid om heel binnenkort van start te kunnen gaan. Zoals jullie ongetwijfeld zullen weten, vorderen veel dingen, die het belang van de veranderingen die zich over de hele wereld aandienen, gestaag. De oude energieën sterven weg, maar niet voordat er verwarring en verbijstering is veroorzaakt. Jullie kunnen er echter van uit gaan dat de zuivering goed vordert en dat wordt blootgelegd wat zeer lange tijd verborgen werd gehouden, waarbij de betrokken personen niet langer in staat zijn om hun daden te verhullen. Ze zullen zich nergens kunnen verbergen en hun misdaden, waar verantwoording voor zal moeten worden afgelegd, zullen aan het licht worden gebracht. Nieuwe niveaus van eerlijkheid en integriteit zullen aan de orde van de dag zijn, waarbij alles wat minder is dan dat, niet zal worden getolereerd.

Het duister is zich nu al geruime tijd aan het terugtrekken, maar bezit nog steeds het vermogen om overlast te veroorzaken, tot aan het punt waar de zaken voor hen geheim moeten worden gehouden. Ze vormen echter niet meer de bedreiging zoals voorheen en in de loop van de tijd zullen ze voor altijd worden uitgeschakeld. Sommigen zullen aan berechting proberen te ontkomen, maar deze pogingen zullen zinloos zijn; ze zullen niet in staat zijn om de Aarde te verlaten. Ze hebben hun doel, het beproeven van hen van het Licht, gediend en ze zijn verslagen. Hun lot zal zijn dat ze zich voor hun daden tegen de Wetten van het Universum moeten verantwoorden, en het is duidelijk dat ze nog veel moeten leren.


Je hebt minder nodig dan je denkt / Geplaatst 10 november 2017

Scheelt een hoop gedoe
Je hebt minder nodig dan je denkt
Geplaatst 10 november 2017

Je hebt veel minder nodig dan je denkt. Deze gedachte is zo bevrijdend dat ik er wat meer aandacht aan wil schenken.


“The expression of truth is simplicity.”
Seneca

Met minder verlangens wordt alles simpeler
Er zijn maar heel weinig dingen die je echt nodig hebt. De meeste dingen die je bezighouden zijn slechts verlangens. Hoe beter je wordt in het onderscheid zien tussen benodigdheden en verlangens, des te vrijer en gelukkiger je kunt worden.
Waarom? Omdat je dan al snel zult realiseren dat je maar héél weinig nodig hebt om een goed leven te hebben. En dat al die verlangens je leven vaak niet beter maken. Ze leiden je eerder af van dat wat je leven goed maakt.

Wanneer is je leven goed?
Ik zou zeggen: je leven is goed als je er tevreden mee bent. Als je je content voelt. Gelukkig, kalm, liefdevol en blij met hoe dingen zijn.
Er zijn grofweg twee manieren om tot die staat te komen. De eerste manier is het meest gebruikelijk: de externe wereld aanpassen.

SAUL: De overgrote meerderheid van de mensen zijn hun levensdoel vergeten. /29 oktober 2017 / door John Smallman


SAUL:
De overgrote meerderheid van de mensen zijn hun levensdoel vergeten.
29 oktober 2017 / door John Smallman

Alle mensen op Aarde zijn, in deze tijd van enorme verandering, hier om te helpen bij het ontwaken, ja ALLE mensen. Er is niet enkel een speciale groep lichtwerkers en lichtdragrs die verschrikkelijk overwerkt zijn, omdat ze bij het ontwaken helpen. Nee, ALLE mensen zijn betrokken, en niemand is speciaal omdat ALLEN speciaal zijn omdat ze ALLEN geliefde en absoluut perfecte kinderen van God zijn, hoewel hun houdingen en gedragingen in menselijke vorm wellicht helemaal in strijd zijn met Liefde, met moeder / vader / god.

Zoals we zo vaak hebben opgemerkt, heeft de overgrote meerderheid van mensen hun levensdoel vergeten, het doel waarmee ze incarneerden. Niettemin, net als degene van jullie die dit lezen en soortgelijke berichten, zijn ook zij hier om te helpen bij het proces van ontwaken. Iedereen is betrokken, omdat IEDEREEN EEN is!

Een van de voornaamste redenen dat jullie het oordelen van anderen moeten loslaten, is omdat jullie hun omstandigheden, hun gekozen levenspaden onmogelijk kennen, en daarom kunnen jullie geen oordeel uitspreken. Alleen God en de betrokken ziel hebben die kennis, de ziel is het vergeten, en God oordeelt nooit!

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht - 8 november 2017

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht -
8 november 2017

Blossom: Zegeningen aan jullie waar je ook bent!

Federatie van Licht: Wij zijn ‘hier’ op dit moment met jou.

Bloss: Zijn jullie ook ergens anders?

Fed.v.L: Inderdaad. Want zoals met de Energie van White Cloud… zijn wij niet beperkt zoals jullie ‘denken’ dat jullie zijn… om gewoon op een tijd op een plek te Zijn.

Bloss: Het is niet dat ik geloof dat ik beperkt ben… verre van dat. Het is gewoon dat ik nog niet het passen heb ‘be’meesterd, overal met mijn wil… nog niet!

Fed.v.L: Dat zul je. Velen zullen dat!

Bloss: Heb je daar wenken voor?

Fed,v,L: Zonder twijfel… ‘’GELOOF’(‘VERTROUWEN’)

Bloss: In?

Fed.v.L: DE WAARHEID VAN DIE KENNIS.
Gevolgd door BEDOELING…
Gevolgd door VERTROUWEN VAN HET ZELF…
Gevolgd door PRAKTIJK… (OEFENING)
Gevolgd door WETEN…

Bloss: Dank je. Ik denk dat dit voor zoveel dingen kan/zou gelden, dingen waar van we ‘denken’ die niet binnen bereik zijn?


Behulpzame fietser / Gepubliceerd 6 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Behulpzame fietser
Gepubliceerd 6 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Behulpzame fietser
 Een man reed op zijn fiets naar huis. Het begon al donker te worden en het was guur weer. Deze man wist niet of hij de volgende week nog wel een dak boven z’n hoofd zou hebben. Hij had nl. een grote financiële schuld, en als hij die niet binnen een week kon betalen dan zou hij z’n huis worden uitgezet, en ook z’n inboedel zou dan per opbod worden verkocht.

De fietser zag een jonge man – die niet bepaald warm gekleed was – langs de kant van de weg staan. Deze jongeman hield de fietser staande en vroeg of hij met hem mee mocht rijden omdat hij naar een vriend wou die ernstig ziek was, maar dat hij zelf geen vervoer had. De man zag dat de jongen maar een dun overhemd aan had, daarom liet hij hem in de fietstas kijken, want daar moest nog een regenjas in zitten. ‘Pak die maar en trek hem aan, want anders word jij met dit gure weer ook nog ziek.’

Hij vroeg de jongen waar hij moest zijn, waarop die aangaf dat hij naar de Zeven Bomenweg moest. Dat was een flink stuk omrijden voor de man, maar dat vond hij niet erg. ‘Ik breng je wel hoor’ was zijn vriendelijke reactie, ‘spring maar achterop.’

Op deze dag van je leven / 10 November 2017 / Neal Donald Walsch

10 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voortgang niet in kilometers wordt gemeten,
 het wordt gemeten in centimeters.

Vraag je niet af waarom dingen zo lang duren.
Eigenlijk, in feite wordt alles uitgerold precies zoals het moet,
en gebruikt geen minuut meer dan Perfectie vereist.

Wees gerust en ben in vrede.
Het leven doet zijn magische werk
zelfs terwijl je de eerstvolgende keer adem haalt.

Kijk. Zie je wel?
Je zou de Perfectie bijna kunnen voelen, niet dan?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Dagtekst van Vrijdag 10 November 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Vrijdag 10 November 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De wil van de Hemel - zich daarop afstemmen

"Hun verlangens bevredigen en hun ambities realiseren, dat is waar de meeste mensen elke dag mee bezig zijn. Hebben ze zich afgevraagd wat de aard is van al deze berekeningen, plannen, regelingen? Hebben ze eraan gedacht om aan de Hemel te vragen: “Lichtende geesten, zijn we in harmonie met uw projecten? Wat is uw mening? Wat hebt u met ons voor? Waar en hoe moeten we werken om uw wil te volbrengen?“ Heel weinig mensen stellen zich deze vragen.

En toch is niets belangrijker voor de mens dan de hulp van de lichtende geesten van de onzichtbare wereld te vragen, om hem te inspireren bij beslissingen en daden die in de richting gaan van de plannen van de Hemel. Vanaf dat moment grijpen grote veranderingen in hem plaats: hij laat zich niet langer leiden door zijn grillen, zwakheden en blindheid. Door zich in te spannen om de wil van de Hemel te kennen, komt hij op een ander spoor terecht, slaat hij een richting in die overeenstemt met de goddelijke bedoelingen, en dit is het ware leven."Een Schrijven van de Schepper / 9 november 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 november 2017 / door Jennifer Farley,

” Ontdekken”


Mijn liefste, jouw emoties zijn nooit het probleem geweest
 en zijn ook niet het probleem.
Jouw ziel is gemaakt en bedoeld om te voelen!
Het uitdagende deel is het exact ontdekken wat ze zijn.
 Zodra je de emotie kunt identificeren,
kun je werken aan het helen van het negatieve
en het vermeerderen van het positieve.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2854: Er Zijn Vele Sterren aan het Firmament / Geplaatst 10 november 2017

Heavenletter 2854:
Er Zijn Vele Sterren aan het Firmament
Brief uit de Hemel
Geplaatst 10 november 2017


God zei:

Het klinkt misschien afgezaagd om te zeggen dat overal wel iets goeds in zit. Dit kost je inspanning, Ik weet het. Je ziet gruwelen, tragedie, mismanagement, en je kunt je niet voorstellen dat er mogelijk iets goed zou kunnen voortkomen uit vele omstandigheden die zich voordoen. Het is moeilijk te geloven, Ik weet het. En toch is het Gods goudeerlijke waarheid.

De wereld waarin jij leeft is net een legpuzzel met veel ontbrekende stukjes. Het beeld is niet alleen onvolledig, maar dat waar het een beeld van is, is zelfs nog niet waarneembaar. Je komt er niet uit. Tot dusver kun je het je alleen maar indenken. Het beeld is stompzinnig, onpeilbaar, en klopt niet. Hoe meer je erover nadenkt, hoe erger het wordt.

Ik smeek je om op te houden met te denken dat gebeurtenissen in het leven een beloning of een straf zijn. Bekijk het eens op deze manier: Het leven gaat lang niet in die mate over jou als jij misschien denkt. Ik bedoel niet dat je onbelangrijk bent. Ik bedoel dat niet al het leven op jou gericht is, ook al ontvang je het. Je bent weliswaar de ster van je eigen leven, maar toch zijn er vele sterren aan de Hemel.

donderdag 9 november 2017

Volledige Disclosure is nabij! / By Anton Teuben / 8 november 2017

Volledige Disclosure is nabij!
By Anton Teuben / 8 november 2017

Cover-ups worden in rap tempo blootgelegd en dit opent snel de weg naar Volledige Disclosure. Nu alle onthullingen elkaar in snel tempo opvolgen, ontstaat er op aarde een nieuwe situatie waarbij een liefdevol beroep wordt gedaan op alle mensen die hiervan reeds op de hoogte zijn. De talloze doofpotten, die bij vele volgers van de onafhankelijke media al bekend waren en die nu worden geopend vormen nog maar het topje van de ijsberg.

De wereldbevolking zal de waarheid leren kennen, want alles wat zich aan het afspelen is leidt tot Volledige Disclosure, en dit zal door velen als zeer schokkend worden ervaren.

Het grootste gedeelte van de bevolking op Aarde zal zich niet verbazen over de bekendmakingen omtrent het bestaan van buitenaards leven (intuïtief hebben ze dit hun hele leven al geweten) maar men weet nog niet hoe we door een handvol zeer rijken zijn belogen, misleid en gebruikt, waardoor deze in staat zijn geweest vrijwel alle instellingen naar hun pijpen te laten dansen.

De hoofdrolspelers in dit omvangrijke verhaal, die misbruik hebben gemaakt van hun machtspositie, waarbij velen al weten om wie het gaat, worden snel ontmaskerd. Dit zal de wereld tijdelijk op zijn kop zetten, maar dat is niet te voorkomen. We zien het nu gebeuren en waarschijnlijk zal de ontmaskering zich steeds sneller uitbreiden. De mantel der liefde heeft veel schade aangericht, waardoor we niet bij de kern hebben kunnen komen.

Meer lezen >>>


DAG 4 VAN 7 DAGEN MET MIJN ZELF / Via Suzanne Lie en Jullie ZELF

DAG 4 VAN 7 DAGEN MET MIJN ZELF


Het vinden en het leven van jullie Innerlijke Kracht
Via Suzanne Lie en Jullie ZELF

Groeten aan iedereen,

Ik heb een kleine pauze genomen voor het 7 dagen proces van:
“Het vinden en het leven van jullie Innerlijke Kracht.”
Ik had het nodig om dat proces een beetje in mij op te nemen en ik hoop dat jullie allemaal een kans hadden om het ook op te nemen. Wanneer dit proces nieuw is voor jullie, zullen jullie het begin ervan vinden op:


Het is op mijn blog, zoals dit artikel ook is. Wanneer jullie nieuw zijn voor dit proces, of jullie geheugen willen opfrissen, kijk alstublieft op bovenstaande link.

Dag 1 was: “Onvoorwaardelijk Houden van Mijzelf”
Dag 2 was: “Het omarmen van het Licht”
Dag 3 was: “Vergeving.”

Vandaag gaan we verder naar de VIERDE dag van het proces wat is,

DAG 4 van 7 Dagen met Mijn ZELF
Het vinden en het leven van jullie Innerlijke Kracht

Boodschap van Michaël en Maria / 8 november2017 / Tetsiea Blijham


Boodschap van Michaël en Maria
8 november2017 / Tetsiea Blijham

"Welkom, welkom Kind van Licht! Wij zijn Michaël en Maria.
Wij zijn hier samen bij je aanwezig, om jou zowel in je goddelijke Kracht, je goddelijke naar buiten gerichte, manifesterende trotse Kracht te zetten.
En tegelijkertijd de stroom te laten vinden van het ontvankelijke.

Op dit moment wordt jouw linkerkant geheeld in je lichaam en in je aura je rechterkant door de vrouwelijke, ontvankelijke vrouwelijke energie.
In je lichaam de mannelijke rechterkant en de linkerkant van je aura.
Het is een lemniscaat, dus het gaat in je lichaam en buiten je lichaam en boven je en onder je.

Het geheime genootschap Gepubliceerd / 3 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het geheime genootschap
Gepubliceerd 3 november 2017 | Door Ans Hoornweg

Het geheime genootschap
Niet zo lang geleden zag ik het volgende beeld: Ergens op een geheime, afgelegen open plek in de natuur staat een groot altaar, met op de achtergrond een enorm groot huis. Op dat altaar ligt een prachtige jonge, hoogzwangere vrouw. Zij is door een zeer geheim broederschap uitgekozen vanwege haar schoonheid, en 9 maanden daarvoor kunstmatig bevrucht met het zaad van één van de allergrootste geleerden van de Aarde. Het broederschap verwacht dat de combinatie van deze mooie vrouw en de geleerde een mooi en intelligent nieuw kind/ras voort zal brengen.

Rondom het altaar met de zwangere vrouw staan leden van dit zeer geheime genootschap. Zij voeren diverse rituelen uit waarbij zij intelligenties uitnodigen om het lichaam van de hoogzwangere vrouw binnen te gaan. En ja, plotseling zien ze dat een energie het lichaam van de vrouw binnentreedt.

Op deze dag van je leven / 9 November 2017 / Neal Donald Walsch

9 November 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat ziekte geen teken is van geestelijke zwakte,
 maar van geestelijke kracht.

Wanneer we ziek worden, zijn er mensen die zullen zeggen:
"Waarom heb je dat voor jezelf gecreëerd?"
Ze proberen je misschien te overtuigen
om het te zien als een teken van geestelijke zwakte of mislukking.
Wat het niet is. Het is een teken van spirituele kracht.

Alle uitdagingen zijn een teken van spirituele kracht
en van de bereidheid van de ziel om verder te gaan,
om nog verder te evolueren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl