Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 28 oktober 2017

Montague Keen: "Jullie werd beduveld doordat ze jullie lieten geloven........... / 22 oktober 2017 / Veronica Keen

Montague Keen:
 "Jullie werd beduveld doordat ze jullie lieten geloven dat ze ten dienste van de mensheid stonden en dat ze het beste met jullie voor hadden."
22 oktober 2017 / Veronica Keen

De boodschappen van Montague Keen worden gechanneld door zijn vrouw Veronica. Tijdens zijn leven hield journalist en wetenschapper Keen zich o.a. bezig met onderzoek naar het hiernamaals (de Scole Experimenten).

Na zijn dood in 2004 nam zijn spirit vrijwel direct contact op met zijn verbouwereerde vrouw, die zijn stem kraakhelder in haar hoofd hoorde. Van de informatie die doorkomt had noch zij, noch Montague zelf enige kennis tijdens zijn leven.

- Zondag 22 oktober 2017 -

Afgelopen week heb ik jullie stof tot nadenken gegeven. Nu staan jullie tegenover degenen die zich als men vermommen. Denk eens na, mijn vrienden, wanneer jullie de regel “Zij namen bezit van de dochters van de mens die kinderen voor hen baarden” voor het eerst zijn tegengekomen. Vrouwen werden meegenomen en keerden zwanger terug. Dit is hoe ze een menselijke verschijning konden aannemen, waarna de overname van de Aarde is begonnen. Ze beschermden hun RAS en doen dat tot op de dag van vandaag nog steeds. 

Ze bewaken hun BLOEDLIJN. Jullie kunnen dit iedere dag in de kranten en op TV zien, maar jullie begrijpen niet de verbanden van wat jullie zien. Jullie zijn dermate gehersenspoeld dat jullie niet kunnen zien of begrijpen wat er zich voor je ogen afspeelt. Ze hebben jullie, het menselijk ras, gereduceerd tot bedelaars op je eigen planeet. Ze hebben jullie alles afgenomen, zelfs je identiteit en ze hebben het leven op Aarde teruggebracht tot een overlevingsstrijd. Uit het niets hebben ze geld gecreëerd. Ze hebben wetten ingesteld waarnaar jullie dienen te leven en ze controleren ieder aspect van jullie leven. Jullie leven naar HUN regels.


De Raad – Collectieve Intentie – 26 oktober 2017 / Ron Head

De Raad
– Collectieve Intentie –
26 oktober 2017 / Ron Head

Dit is een nogal korte boodschap. Hoewel we hopen dat jullie deze als een zeer belangrijke beschouwen. Wij zullen het hebben over eenheid, maar vanuit een enigszins ander perspectief.

Van jullie zijn er veel meer betrokken bij het optillen van het collectieve bewustzijn dan jullie beseffen. Er is geen berichtgeving van het fenomeen in de massa media. En het is een fenomeen. Er zijn altijd diegenen geweest die er aldus bij betrokken zijn. Maar het effect was veel meer van het houden van een actie dan van een wereldwijde beweging.

Waar jullie je meestal niet van bewust zijn is dat er duizenden en duizenden betrokken zijn bij andere bewegingen, andere ervaringen, andere onderzoeken, dan jullie eigen. Wij vertellen jullie dat het totaal feitelijk in de miljoenen loopt. Zij wonen in ieder land. Jullie spreken bijna iedere taal, werkelijk iedere taal die jullie beschouwen als een belangrijke taal.

Jullie lezen veel boodschappen die jullie bereiken op de manier zoals we jullie bereiken. Wij gebruiken zeer veel “radiostations” om onze boodschappen over te brengen. En we passen ze aan om welgevallig te zijn voor ieder ontwikkelingsniveau.

Iedere dag mediteren, bidden, visualiseren duizenden en duizenden van jullie, met het voornemen om het bewustzijn van jullie wereld op te tillen. En het heeft een geweldig effect. Met jullie permissie, wij zouden nog een inzicht willen aanbieden om er bij te betrekken.

Luister naar je gevoel. En je voelt je goed door wat je allemaal kunt. / 28/10/17 / Luc van Ewijk

Luister naar je gevoel. En je voelt je goed door wat je allemaal kunt.
28/10/17 / Luc van Ewijk

De spanning die je voelt buiten je comfortzone. Is juist een uitnodiging. Om er ook daadwerkelijk buiten te gaan.

De drang naar avontuur is dat. Wat avontuur achter na gaan. Vergroot je. Omdat je zo nu en dan buiten de gebruikelijke padden hoort te gaan.

Want het gebruikelijk is niet meer goed genoeg. Dat lost de volgende puzzel niet op. Het is slechts een draai van je perspectief.

Net een stapje hoger op de ladder. Hoger waarvan. Niet naar god toe. Maar naar jezelf.

Of daar ben je al. Alleen kun je meer met jezelf. Je lichaam beperkt je wellicht een beetje. Maar het meeste is haalbaar. De grootste hindernis ben jezelf.

In de zin dat je eigen demonen hoort te overwinnen. Dat stemmetje dat zegt dat je het niet kunt. Dat ego wat graag de baas wil blijven. En groot wil blijven.

Terwijl we al groot zijn. En we geen beschermingsmechanisme nodig hebben. Wat voelen beschermt ons al. Ook wel je intuïtie.

Volg juist je gevoel. En je zult daar komen. Waar je het maximale uit je eigen leven kunt halen.

Wat motiverend gaat werken voor de mensen om je heen. Zo helpen we elkaar om het hoogst haalbare uit jezelf te halen.Een Schrijven van de Schepper / 27 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

” Heb Gewoon Lief ”


Maak je geen zorgen over het waarom en  hoe van het houden van.
 Heb gewoon Lief!
Hierdoor vind je het pad naar je ware zelf.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2796: Je Bent Opperste Eenheid / Geplaatst 28 oktober 2017

Heavenletter 2796:
Je Bent Opperste Eenheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 oktober 2017


God zei:

Ieder Menselijk Wezen is uniek. Een Menselijk Wezen is Eenheid die verpersoonlijkt is en van een persoonlijk tintje voorzien. Uniek gemaakte Eenheid, Eenheid met meningen en gezichtspunten die misschien wel op geen enkele andere lijken. En toch, ondanks dat, is er Eenheid. Er is de vereniging van Eenheid ondanks welke tegenstelling dan ook. Er is niet één manier. Er zijn duizenden manieren, en toch is er nog steeds Eenheid. Dit is moeilijk om te verwerken.

Wanneer alles voorbij is, wat voor meningsverschillen er ook zijn, hoeveel ook maar en wat ook maar, is iedereen Opperste Eenheid.

Kijk eens naar alle smaken ijs die er zijn. Er komen steeds maar nieuwe smaken bij. Hoeveel smaken er ook zijn, ijs is ijs. Het kan alleen maar ijs zijn. Zelfs ijs kent Eenheid, en het water komt je in je mond wanneer je er aan denkt. Smaken zijn fijn. Maar afgezien van de smaken waar je een voorkeur voor hebt, blijft ijs gewoon ijs.

vrijdag 27 oktober 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 27 oktober 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
27 oktober 2017

De zaken komen wat de re-valuatie van de valuta betreft tot een climax en de mate van urgentie is zodanig dat er extra inspanning wordt gedaan om vooruitgang te boeken. Alles lijkt zover klaar te zijn en velen verlangen ernaar om met een schema van start te gaan waar veel planning en samenwerking van de betrokken landen voor nodig is geweest. Dus het is te hopen dat de organisatie zodanig is, dat wanneer het “startsein” wordt gegeven, alles zonder onnodige problemen op zijn plaats zal vallen. Reken erop dat er heel veel mensen bij het proces van uitwisseling en verspreiding van de valuta betrokken zijn. Er bestaan echter aanwijzingen voor kleine vertragingen die weken zouden kunnen gaan worden, maar het feit blijft bestaan dat het “startsein” zeer binnenkort zal worden gegeven. Het zal het begin betekenen van ongelofelijk veel activiteit die bijzonder sterk zal toenemen terwijl elk land de noodzakelijke veranderingen doorvoert. Weerstand tegen de veranderingen door hen van de illuminati zal niet in staat zijn de aankondiging, die toestemming zal geven om met de eerste genomineerde landen van start te gaan, te voorkomen.

Ik wil graag benadrukken dat, nu jullie iets dieper in de nieuwe energieën geraken, de oude aan kracht - om jullie enorm te kunnen beïnvloeden - verliezen. In plaats daarvan zorgen de nieuwe ervoor dat er veranderingen plaatsvinden die jullie het Nieuwe Tijdperk binnen zullen leiden, en als gevolg daarvan is er sprake van veel frictie tussen deze twee, maar de oude energieën beginnen uit te doven en zullen op geen enkele manier weer tot leven kunnen worden gewekt. Veel dat het Nieuwe Tijdperk werkelijk in gang zal zetten, wacht op het juiste moment zodat wanneer het zover is, het klaar is om op een verstandige manier te worden geïntroduceerd, waarbij jullie niet worden overweldigd. Het belooft veel vrij te geven van wat werd achtergehouden en wanneer dit gebeurt, zal het jullie kwaliteit van leven naar een niveau brengen dat nooit eerder werd ervaren. Het is tenslotte jullie collectieve gedachtenkracht die de weg vooruit baant, hoewel jullie door degenen die jullie voortgang overzien, worden aangespoord en aangemoedigd om een bepaald pad te volgen. Zij weten wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jullie dit ook doen op een manier die voor het Menselijk Ras voordelig is, en zij blijven ervoor zorgen dat jullie volkomen verlicht raken. Zoals jullie reeds weten zijn er belangrijke veranderingen aanstaande die jullie een nieuw tijdperk binnen zullen stuwen, maar houd een open blik, aangezien jullie nog niet het uiteindelijke doel kunnen ontwaren, hoewel jullie wel weten dat Ascentie zich in het leven van de meesten van jullie zal aandienen.

Op deze dag van je leven / 27 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch

27 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geld net zo heilig is als meditatie,
net zo heilig als het gebed.
 Het is een prachtig deel van God.

Als je aan een idee vasthoudt dat geld de wortel is van al het kwaad,
zou het kunnen zijn dat je het onbewust van je weg houdt.
Je bent uitgenodigd om die gedachte nu te laten vallen.

Al het geld dat je nodig hebt, komt nu naar je toe.
Geloof je dat? Je moet, weet je ...

Je hoeft maar een seconde na te denken om precies te kunnen begrijpen
waarom je dit bericht vandaag hebt ontvangen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 26 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

” Wachten...... ”


Wees voorbereid op alles wat komt en moet gebeuren.
Jouw diepste wensen, jouw meest gekoesterde dromen
 en jouw hart gevoelde verlangens.

Denk gewoon .................het wacht allemaal op jou!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 2758: Je Bent op Zoek naar een Schat / Geplaatst 27 oktober 2017

Je Bent op Zoek naar een Schat
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 oktober 2017


God zei:

Herinner je Mijn belofte om zegeningen over jou uit te storten. Wanneer het regent, herinner je dan deze plechtige gelofte die Ik jou gaf. Wanneer de zon schijnt, herinner je dan Mijn eed aan jou. Laat alles voor jou een herinnering hieraan zijn. Denk aan Mij. Herinner je Mij en de zegeningen die Ik onvermijdelijk over jou uitstort. Weet dit. Weet dit meer dan welk ander iets ook.

Heb vertrouwen in Mij, geliefden. Heb vertrouwen. Ik reik naar de sterren voor jou, en Ik geef ze je één voor één aan. Ik doe de Maan voor jou draaien. De Zon laat Ik met het topje van Mijn vinger bewegen. Ik heb alles voor jou geschapen. Ik heb alles prachtig voor jou geschapen. En Ik schiep jou ook als prachtig.

Het gras maakt de grond zacht voor jou. Bloemen bloeien voor jouw geluk. Bomen staan mooi rechtop voor jou, om je eraan te herinneren dat jij ook mooi rechtop hoort te staan. Bomen geven je schaduw, en in de herfst vallen de bladeren eraf zodat je de stralen van de zon op kunt vangen. Mijn geliefde dieren geven je liefde en vertier. Er is een overvloed aan schatten waar je maar heen kijkt.

Boodschap van de Lichtmeesters: RAFAËL over open je hart voor liefde / 20 Oktober 2017 / Tetsiea Blijham


Boodschap van de Lichtmeesters:
RAFAËL over open je hart voor liefde
20 Oktober 2017 / Tetsiea Blijham

Live channel van Tetsiea tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

​"Welkom. Welkom kind van Licht. Welkom brenger van het Licht. Ik ben Rafaël. 
Mijn Groene, mijn Groen Gouden Frequenties zijn bij jou. En openen op dit moment jouw Hart. 
Openen op dit moment je Hart voor Liefde. 
Durf jij toe te laten? Durf jij Liefde toe te laten in je leven? 
Durf jij je kwetsbaar op te stellen, je te openen voor het Licht? 
Of ben je nog zo bang, gekwetst te worden door anderen, dat jij je sluit?
Door je open te stellen voor Liefde, door je kwetsbaar open te stellen, stel jij je ook open voor de frequenties. 
Sta je open voor mij. 
Durf je dit echt aan? Durf jij het aan om je te laten healen? Durf jij het aan om je te openen? 

Bij velen van jullie wordt op dit moment oude pijn geheald. Oude angst uit de vroege jeugd. Waarin jij gekwetst bent in je openheid. Waarin jij gekwetst bent in je ontvankelijkheid. Waarin jij je Hart gesloten hebt voor het Licht, voor de Liefde, voor de Liefde voor jou vooral. Waardoor je hard geworden bent uit angst. Bang om weer gekwetst te worden. 

donderdag 26 oktober 2017

Ik ben geen deurmat waar welkom op staat / 26 oktober 2017 /Lilian Ferru


Ik ben geen deurmat waar welkom op staat
26 oktober 2017 /Lilian Ferru

 

Vrouwkracht


Na de vorige healing van Paul in Baarlo zag ik opeens glashelder de oude patronen. Het jarenlange geterroriseerd door bepaalde familieleden, en ik maar vergeven, er aan voorbij zien, niet reageren. Als ik het drama niet voed gaat het vanzelf wel voorbij. ‘Blijf uit het slagveld’, dacht ik. Maar ook bij mij is het een keer genoeg. Dus eindelijk ben ik de confrontatie aangegaan. Ik zwijg niet langer en zeg alles wat niet gezegd mag worden. Het was een verdrietige uitbarsting van jaren opgestapelde pijn waarin je steeds op de persoon aangevallen wordt. Ja, ik ben verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens, maar wil dit ook tot op het bot doorleven. ‘Kom maar pijn, kom maar’. Ik ga jou onder ogen zien. En dat heb ik gedaan op een plekje bij de boerderij waar ik geboren ben. Daar zat ik aan de rand van een weiland met de zon op mijn gezicht. In mijzelf gekeerd zag ik mijn ‘vijanden’, ooit waren ook zij kind. Ik heb gebeden, vergeven, gezegend en toch voelde ik me nog steeds rot. Wat kan ik nu nog doen? Niets. Ik vertrouw op de Hogere Macht, aan wie ik dit heb gegeven. Verdomme, ik dacht dat het geheeld was.

Hoewel het stof begint te dalen, voel ik me mismoedig als we afgelopen zondag naar Den Bosch gaan voor een healing. Zodra de muziek op staat, zak ik weg. Eerst gebeurt er niets, dan zie ik onverwachts een groot licht, het neemt me mee, ik word er in opgenomen, verdwijn erin. Is dit genade? Ben ik verhoord? Ik bevind me in iets dat zó heilig is. Het is behoorlijk emotioneel, eindelijk voel ik me bevrijd. De rust is zo zalig.

Poort wachter keuzepunt: de collectieve tijdslijnen helpen. / Posted by M M | 22 Oktober 2017 / Sandra Walter –

Poort wachter keuzepunt: de collectieve tijdslijnen helpen.
Posted by M M | 22 Oktober 2017 / Sandra Walter –


Zegeningen, Geliefde Licht Stam   ~
Onze volgende versnelling en collectieve tijdslijn komt op 21-25 oktober aan. Poort houders openden gisteren voor de instroom (zeer sterk op Mount Shasta, gisteravond) en deze morgen  begon de zon actief te worden, precies op schema.

Zoals genoemd in het artikel van de vorige week, deze binnenkomende versterkingen raken veel hogere niveaus in de week van 21-25 oktober en van november. De vrouwelijke instroom zorgde voor geomagnetische stormen, die een sterke loslating opriepen van Goddelijke Vrouwelijke uitdrukking bevrijdde in het buitengebied ( de ik ook onthullingen en onthullings -dynamieken toegenomen). Merk hoe snel het magnetische veld stimulatie polariteit loslaat in het collectief. Dit plaatst ons in de tweede helft van oktober ’s verschuivingen; laten we actief deelnemen aan deze ontvouwing.

Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4 / 25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 26 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 26 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gidsen – Niet Wat Jullie Denken
Ik wil het over gidsen hebben. Mijn partner heeft jullie verteld dat jullie je eigen gidsen zijn. Ik weet dat dit voor jullie moeilijk te begrijpen is en ik weet ook dat jullie hier niet van houden. Toch zal het nog wat ingewikkelder maken. Hij heeft gelijk, maar ik wil dat jullie het ook op een andere manier zien.

Jullie hebben iets dat jullie het Merkabah noemen. Losjes gedefinieerd is dit jullie kwantum-energieveld dat ongeveer acht meter groot is. Het is een veld dat is geschapen door de som van moleculen van jullie DNA dat samen is verstrengeld op een biologisch niveau. Ieder mens heeft dit veld. DNA is uniek en dus is elk Merkabah uniek. Het veld van jullie Merkabah is niet je ziel. Het is zelfs niet je Hoger Zelf. Het is JIJ!!! Het veld van je DNA heeft een compleet en totaal ander doel om met alles in contact te staan, behalve met jullie vleselijk lichaam. Dit is wat het doet. Het onderhoudt contact met jullie en met jullie bewustzijn.

Dit is complex en moeilijk uit te leggen. Het Merkabah bevat veel over jullie omdat het de brug is met jullie “innerlijk aangeborene”(Het slimme deel van jullie lichaam).

Meer lezen >>>


Een kort bericht dat ik in mei 2014 van Jezus heb ontvangen. / 24 oktober 2017 door John Smallman


Een kort bericht dat ik in mei 2014 van Jezus heb ontvangen.
24 oktober 2017 door John Smallman

Dit was in die tijd (2014) een persoonlijke boodschap aan mij. Ik heb het enkele dagen geleden nogmaals gelezen en toen realiseerde ik mij - dat het voor iedereen bedoeld was! Dus, zet je naam in de ruimte aan het begin als Jezus je aanspreek!

Verheug je in de LIEFDE die hij je vertelt jouw aard/natuur is en jouw erfgoed.
John

Jouw naam hier! Jij bent een geliefd kind van God en daardoor onderscheid jij je niet van geen enkel ander mens, in het verleden, heden of toekomst.

God houdt eeuwig van al zijn kinderen, al zijn creaties die subliem, perfect, oneindige in getal zijn, eeuwig bestaand, talrijk en toch slechts één. God is!

Op deze dag van je leven / 26 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch

26 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de wereld zo veel helderder is, zo veel beter,
omdat jij erin bent.

Als je alleen al de geschenken kende die jij aan anderen brengt.
Je zou nooit weer verdrietig zijn, maar je alleen verheugen
 in hoe geweldig God jou heeft gemaakt!

Ik zou deze dingen niet zeggen om je alleen maar goed te laten voelen.
De dingen die ik hier heb verteld gebeuren echt en zijn waar.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper 25 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Te Vrezen Of Niet Te Vrezen


De hoogte en dieptepunten van de golven die je de laatste tijd hebt bereden,
kan zijn tol eisen op je fysieke lichaam.
Er zullen tijden zijn waarin je lichaam wil,
nodig kan hebben en zou kunnen smeken om in angst te gaan,
want in het verleden was dat de veiligste plek voor jou.
Neem even een ogenblik om te ademen,
weet dat angst nooit was en nooit jouw natuurlijke staat zal zijn.
Mijn geliefde, weet dat het Universum bij jou is en alles goed zal zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 2724: De Oceaan in Lopen / Geplaatst 26 oktober 2017

De Oceaan in Lopen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 oktober 2017


God zei:

Misschien denk je dat het leven in stappen gaat, en dat je je moet herinneren wat er in een bepaalde Heavenletter stond, en dat je Mijn woorden moet volgen alsof het instructies zijn. Terwijl je Heavenletters leest, gaan Mijn gedachten je DNA binnen; beter gezegd, Mijn gedachten zijn al in je DNA, en Mijn Woorden brengen de herinnering op gang. Jouw DNA is altijd snel aan het draaien. Jouw DNA is als een Post - it briefje, dat jou eraan herinnert dat je niet hoeft te herinneren. Herinneren is vasthouden, en het is de bedoeling dat je juist loslaat. Je hoeft je niet te herinneren wat Ik zei. Ik zal het voor jou onthouden.

Je bent geschapen naar Mijn gelijkenis. Ik heb geen lichaam behalve dan via jou. Ik schiep jou vanuit Mijn hart en ziel, en bestendigde jou in een fysiek lichaam dat een indruk van Mij geeft, een beeld van Mij. De Waarheid over jou kan niet worden bezoedeld, toch kan het fysieke DNA van jou wel bezoedeld raken, maar dat hoeft niet. Buig je over naar Mijn woorden, en je fysieke DNA, dat spiritueler is dan je je kunt voorstellen, herstelt zichzelf naar zijn oorspronkelijke formatie. Zo raak je de afwijkingen kwijt.


woensdag 25 oktober 2017

Matthew Ward / 23 oktober 2017 / Suzy Ward

Matthew Ward -
23 oktober 2017 / Suzy Ward

Met liefhebbende groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew.

“Wil je alsjeblieft aan Matthew vragen ons te laten weten hoe we uit de angstcirkel kunnen komen.” 

We raden je om te beginnen aan niet aan angst te denken als een cirkel die geen einde heeft, of zoals door anderen uitgedrukt, een cyclus, wat automatisch herhalen impliceert. De energieverhogingen die met toenemende frequentie en intensiteit plaatsvinden zijn allemaal tot jullie voordeel – geliefde broeders en zusters, dus laat alsjeblieft niet een sprong in spiritueel en bewust inzicht schieten door je gedachten en gevoelens door angst te laten domineren.

Gedachten gaan door een onmeetbare afgrond aan gevoelens vooraf, en wanneer “wat als” gedachten over een gevreesde uitkomst gaan volgt angst omtrent die ingebeelde situatie als vanzelf. Verander je gedachten! Aan degenen die schreven dat je bang bent niet genoeg geld te hebben of je baan te verliezen: onthoud dat de wet van aantrekking je brengt wat je ook maar vreest of bang bent kwijt te raken. Wanneer je gedachten gaan over iemand die ernstig ziek of gewond is, bid voor haar of zijn hoogste goed en stuur de niet te evenaren kracht van liefdesenergie, niet de potente energie van angst. Doe hetzelfde voor de vele miljoenen die in oorlogszones of in armoede leven, of dakloos zijn, alsmede voor de duisteren, die dit bovenal nodig hebben. En vrees nooit dat je als lichtwerker faalt omdat je je missie niet kent – als goddelijke zielen die uit pure liefde-licht essentie van de Schepper zijn gemaakt straal je die essentie de wereld in door simpelweg te ZIJN.

De Arcturianen De Geboorte van de Nieuwe Aarde / via Suzanne Lie – 20 oktober 2017

De Arcturianen
De Geboorte van de Nieuwe Aarde
via Suzanne Lie – 20 oktober 2017

Binnen dit NU, reist multidimensionaal licht van de vijfde dimensie op zoek naar het delen met al het leven. Vandaar dat ieder wezen – planetair, galactisch, universeel – en ja zelfs mensen – bewust of onbewust dit licht aan het ervaren zijn.


Voorheen ervoeren we alleen de fragmentaties van het derde en vierde dimensionale licht, maar nu komt het licht in ons zonder die fragmentatie in de zeven verschillende octaven.
Een refrein van onvoorwaardelijke liefde en violet vuur begeleid dit multidimensionale licht.

De wezens van Gaia, wat niet enkel de mensen betekent maar ook de cetaceans (walvisachtigen) en de leden van de dieren- en plantenrijken, creëren consistent tunnels van Licht. Deze tunnels van Licht zijn mede tunnels van hoop en onvoorwaardelijke liefde.

Onvoorwaardelijke Liefde is het tegengif voor angst en duisternis.

Zoals deze tunnels zich openen omhoog vanaf het lichaam van Gaia en veel verder reizen dan de derde dimensie om het vijfdimensionale licht te verzamelen en liefde, dienen zij ook om een helende kracht te creëren tegen de angst die voor altijd aan het proberen is om de impact te doen toenemen.


Een Schrijven van de Schepper / 24 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

De Kracht van...


Een vriendelijke herinnering;
Wat je ook denkt en voelt,
 wordt opgepikt door degenen om jou heen.
Hoe dichter je bij de persoon bent, hoe meer ze oppikken.

Als je veel van je tijd doorbrengt met gezeur over je baas,
 je partner of de buurvrouw van een deur verder,
zullen, ook al ben je heel erg voorzichtig over wie het hoort,
anderen je toch horen en uiteindelijk dingen over je houding beginnen op te pikken.
Ze voelen de vibratie en hoewel je ze iets mondeling verteld,
 weten ze wat je echt zegt.
Dan, op een dag, zul je je misschien afvragen waarom je anders wordt behandeld.
 Denk erover ... absoluut alles wat je denkt,  voelt en spreekt,
wordt gehoord door het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5894 Ben jij Alice, kijkend door het glas? / Geplaatst 25 oktober 2017

Ben jij Alice, kijkend door het glas?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 oktober 2017


God zei:

Het is echt waar dat elke dag een dag van nieuwe geboorte is. Elke dag is een vernieuwing. Cellen vervangen zichzelf. Je hebt misschien een paar nieuwe gedachten. Je doet iets anders. Geen mens is vandaag dezelfde als gisteren; en morgen zul je nog meer groeien. Je hebt daar geen enkele invloed op, snap je.

Dat hoef je niet te zien als ouder worden. Fysieke veranderingen lijken meer op de wisseling van de wacht. Fysieke veranderingen zijn een verschijning, zoals trouwens het hele leven op aarde illusoir is.

Het leven op aarde is net een advertentie. Het leven op aarde gaat alle kanten uit. Je gaat er totaal in op, terwijl het ondertussen een groepsfantasie is. Enigszins zoals het telefoonspel waarin iedereen snel spreekt en niemand precies dezelfde woorden hoort en er dus geen touw aan vast te knopen valt. Het is een feit dat iedereen zijn eigen versie van het leven hoort.