Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 21 oktober 2017

Die Wereld is Nova Aarde: Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2 / October 13, 2017 / By Steve Beckow

Die Wereld is Nova Aarde:
Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2
October 13, 2017 / By Steve Beckow


We hebben twee keuzes. Een is dat degenen van ons die kozen om dat te doen, na de Ascentie, gewoon weg gaan van het menselijke experiment en terugkeren naar onze engelvormen.

Dat is wat ons beloofd is, met de toegevoegde belofte van 200 jaren wegblijven – voor onze volgende opdracht. Zet dat op je kalender, want duidelijk is dit onze lijn van werken: we zijn een Ascentie team. (1) Maar dat is een ander verhaal.

Ondertussen vertelt de Moeder ons dat “we terugkeren daarnaar toe terwijl we onze prachtige vorm handhaven.” De Moeder schept een nieuwe ruimte en een nieuwe menselijke vorm en een nieuw proces van Ascentie. En wij, haar legioenen engelen, zijn haar partners in die schepping.

De ruimte die geschapen wordt door onze Ascentie met onze intacte stoffelijke lichamen, is een nieuwe ruimte. Het feit dat we niet als individuën sterven en opstijgen vanuit de astrale kant, zoals Jezus en Boeddha deden, is een nieuw Ascentie proces. We zijn pioniers op elke manier. Nieuwe ruimte. Nieuwe lichamen. Nieuw Ascentie proces.

Weet dat er een vreedzame soepele overgang zal zijn, / 18 oktober 2017 / door Terese Zumi Sumner / 20 oktober 2017


Weet dat er een vreedzame soepele overgang zal zijn,
18 oktober 2017/ door Terese Zumi Sumner
20 oktober 2017

Terese Zumi heeft in haar artikel een aantal factoren op een rij gezet waar wij nu en in de vóór Event periode mee te maken hebben. Zij volgt Cobra’s updates vanaf het begin van zijn blog in 2012 op de voet en heeft op haar website veritasgalacticssweden.net veel analyses opgenomen. Aan het eind van het onderstaande artikel geeft zij wat beschouwingen, waarvan ik een deel aan het begin van dit artikel plaats. –

 Veronica

Geloof mij dat het feit dat een grote groep van de chimera net is verwijderd van de planeet ongelooflijk goed nieuws is. Overwinning van het Licht is verzekerd. Cobra heeft uitgelegd dat toen dingen op hun slechtst waren in de late negentiger jaren – overgang van de eeuw – toen een enorm gevecht gaande was onder onze voeten, compleet onbekend voor de mensheid, dat zelfs hij toen niet geloofde dat wij een kans hadden of een hoop om te worden bevrijd omdat de situatie zo hopeloos was.

Als het niet om het feit was dat de Pleiadians de bevrijding van Planeet X ondersteunden (zij waren veel meer ontwaakt dan wij) en zij daarna met miljoenen hiernaartoe teleporteerden naar de ondergrondse Resistance Movement, zouden wij hier nu niet zijn! Wij hebben ons hele bestaan te danken aan de steun van de Geallieerde Lichtkrachten. Het is simpelweg een feit dat als meer van ons wakker zouden zijn de dingen veel sneller zouden gaan. Het heeft echter geen zin om te proberen mensen te overtuigen om te ontwaken, want dat kan in feite buitensluiten veroorzaken. Het is beter om te wachten tot iemand klaar is en vragen begint te stellen – geloof mij, ik weet het, ik heb het geprobeerd!

Frequentie van de Week: HERROEPEN / 20 oktober 2017 / Janosh

Frequentie van de Week:
HERROEPEN

20 oktober 2017 / Janosh


Je hebt beslissingen genomen waar je niet volledig meer achter staat. Wat eerst nog goed voelde, begint nu steeds meer twijfelachtig te worden. Je vraagt je af of je wel op de goede weg bent, al kun je niet benoemen waarom je dit voelt. Luister naar dit gevoel voordat je nieuwe stappen zet.

Het kan heel goed zijn dat je verstrikt bent geraakt in een situatie die bij voorbaat nooit de bedoeling was. Forceer geen doorbraak als die nadelige gevolgen voor je kan hebben. Soms is het beter om voortijdig je verlies te pakken als dat betekent dat je daarmee een onherroepelijke beslissing voorkomt.

De frequentie van Herroepen helpt je om de gevolgen van belangrijke beslissingen in te zien en te besluiten wat het beste voor je is.Een Schrijven van de Schepper / 20 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Schoonheid


De schoonheid in je leven komt niet van de verbindingen die je maakt,
maar de relaties die je hebt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2653: Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde l Geplaatst 21 oktober 2017

Heavenletter 2653:
Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 oktober 2017


God zei:

Wat voor geweldige Heavenletter ga Ik, God, vandaag op schrift stellen ? Wat zal Ik vragen om op te schrijven ? En maakt het wat uit ? Ik denk dat het belangrijk is dat Ik met jou spreek, en dat je Mijn woorden leest vanwege de geheimen van liefde die ze bevatten. Natuurlijk is Mijn liefde niet een geheim en toch wil je steeds maar weer over Mijn liefde lezen. Welke mens op Aarde kan " Ik houd van je " te vaak horen ? Zeer waarschijnlijk niet vaak genoeg.

Ik zal Mijn liefde vanmorgen rotsvast opschrijven :
" Ik houd van jou. Ik houd van jou met heel Mijn hart. Je bent om van te houden en er wordt van je gehouden. Je bent de zonneschijn van Mijn hart. Ook Ik kan geen genoeg van jou krijgen. Ik heb je liefde niet nodig en toch krijg Ik er geen genoeg van, en wil Ik meer en meer, voor Mezelf en voor jou.


vrijdag 20 oktober 2017

Jezus: Dromen eindigen altijd en de dromer wordt altijd wakker. / 18 Oktober 2017 / door John Smallman

Jezus: 
Dromen eindigen altijd en de dromer wordt altijd wakker.
18 Oktober 2017 door John Smallman

Iedereen, de hele mensheid, wordt er zich van bewust dat er geen afscheiding bestaat, want bijdetijdse natuurkundigen hebben dit nu vaak in het openbaar verklaard, maar de overgrote meerderheid van de mensheid heeft geen idee wat dit echt betekent. Degenen onder jullie die dit lezen of luisteren naar dit blog en naar andere verheffende en bezielende berichten, weten dat het te maken heeft met het feit dat er alleen maar God, Bron, Liefde is en dat er NIETS ANDERS bestaat! En zelfs jullie hebben grote moeite om te begrijpen wat dit werkelijk betekent.

HET BETEKENT DAT ER GEEN AFSCHEIDING IS!

Alles is verbonden met al het andere, want het Geheel van de Schepping is vervat binnen het onbegrensde en oneindige veld van Liefde, waar buiten geen buiten bestaat! In feite is er geen ontsnappen aan Vader/Moeder/God, aan Liefde, aan Bron mogelijk, want alles wat bestaat wordt meest liefdevol omarmd binnen dat oneindige veld in perfecte uitlijning met Gods goddelijke Wil, in eeuwige en altijddurende vreugde.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 oktober 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
20 oktober 2017

Terwijl de tijd zich blijft versnellen, geeft jullie kijk op de gebeurtenissen je de indruk dat er een patstelling is ontstaan en dat de zaken tot stilstand zijn gekomen. We kunnen jullie echter vertellen dat er achter de schermen al veel is gebeurd en het staat vast dat het Nieuwe Tijdperk verder tot stand wordt gebracht terwijl de oude energieën op afstand worden gehouden. Dus wanhoop niet, omdat alles goed en overeenkomstig het plan voor de Mensheid vooruit gaat. Het oude paradigma is voorbij, maar degenen die vechten om zich eraan vast te houden en die tegen verandering zijn, zullen vroeg of laat moeten toegeven dat ze de strijd hebben verloren. 

Het spreekt vanzelf dat dit moeilijke tijden zijn die tegenstrijdige gevoelens opleveren, maar focus je op de beloften voor de toekomst en help deze te manifesteren. Jullie inspanningen zullen absoluut de moeite waard blijken te zijn en jullie zullen helpen je nieuwe tijdlijn te versterken. De komende jaren zullen met verrassingen zijn gevuld terwijl jullie je trillingen verhogen om de oude achter je te laten. Belangrijke veranderingen zullen laten zien dat zij van het Licht degenen die nog steeds aan de oude trillingen vasthouden, vervangen. Op dit moment is er veel te doen rond de lang verwachte revaluatie van de valuta en de landen die hebben gesmeekt om hier deel te van mogen uitmaken zijn er klaar voor. Jullie kunnen erop rekenen dat de ogenschijnlijke vertragingen de vooruitgang niet in de weg zullen staan en onzichtbare krachten zijn aan het werk om ervoor te zorgen dat wanneer het startsein eenmaal wordt gegeven, er geen tijd verloren gaat bij het versnellen van de zaken. 

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven: Je Fysieke Symptomen / 20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven:
Je Fysieke Symptomen
20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Met het ontdekken van een symptoom in je fysieke lichaam, probeer je dan vaak naar het verleden of de toekomst te kijken van dat symptoom. Je wilt weten hoe het ertoe kon komen en je wilt weten waar het uiteindelijk naartoe zal gaan. Dit soort van vragen haalt je uit de ervaring ervan vandaan. Zij halen je uit het huidige moment, en op vele manieren zijn zij pogingen om afstand te nemen van het symptoom zelf. 

Je fysieke symptomen zijn gidsen. Zij vragen jou om het gevoel dat je hebt op een dieper niveau te voelen en te onderzoeken. Dus laat ons zeggen dat je pijn voelt in een bepaald deel van je lichaam. De pijn, als een fysieke sensatie, zal waarschijnlijk een emotionele reactie triggeren. De emotionele reactie is daar vanwege iets waar je geen aandacht aan hebt geschonken in je leven, iets dat je geprobeerd hebt te vermijden en dat je niet onder ogen hebt willen komen. 

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse / 14-10 -2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse
14-10 -2017 / Margreet de Carpentier 

Wees allen welkom.
Margreet is altijd verwonderd wat wij vanuit het licht en vanuit het buitenaardse en de aarde bij u doen met  healing lichamelijk maar sowieso ook geestelijk. Durf er voor open te staan, durf ook door uw emoties te gaan. Vaak weet het dat u er doorheen moet gaan, of het toe mag laten, laat het dan ook toe en blijf er niet in hangen want dat doet pijn.

Dan krijgt u nog meer last van uw lichaam, dan krijgt u nog meer last van geestelijke pijn. Probeer het los te laten, dat makkelijke woord zo moeilijk toe te passen. Laat het waar het is. Als u begint te piekeren zoek dan afleiding. Laat het en vraag ons om hulp want wij staan vaak nog te veel werkeloos toe te kijken hoe u zo alleen worstelt met uw pijn, met uw verdriet, met uw lichamelijke klachten.

Er zijn lichamelijke klachten terug te voeren op emoties. Er is een maar bij, vergeet niet dat het menselijke lichaam slijt net als een auto, die heeft ook onderhoud nodig. Wij herhalen nu woorden: artsen zijn ook nodig, soms kan u niet alles met homeopathie oplossen. Veel dingen wel maar niet alles. Het hoort samen te gaan en dat moeten de artsen ook gaan beseffen. Wij zullen blij zijn en eens zal het gebeuren, dat de homeopathie opgenomen zal worden in de studie van de artsen zodat het meer samen gaat en dat de homeopathische middelen weer meer naar voren mogen treden samen met de middelen die met behulp van het Licht vaak uitgevonden zijn bij uw uitvinders. Degene van de jonge mensen die wij kunnen bereiken, de jonge mensen en sommige ouderen die in de medicijnindustrie of in de gezondheidzorg onderzoek doen proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden zodat zij op de goede manier hun uitvindingen doen.

De Arcturianen: Constante Verbinding met Jullie Hogere ZELF v/ ia Sue Lie – 16 oktober 2017

De Arcturianen:
Constante Verbinding met Jullie Hogere ZELF
via Sue Lie – 16 oktober 2017

Aangezien de tijd begint en continueert om uiteen te vallen, wordt het concept van herinneren geleidelijk aan vervangen met het concept van WETEN. In eerste instantie voelt “WETEN” soortgelijk aan als herinneren, maar jullie realiseren je in toenemende mate dat het onthouden twijfel had, terwijl het WETEN, is.
Met andere woorden, wanneer jullie WETEN, zijn jullie vrij van alle twijfel.

Het vrij zijn van twijfel is uitdagend, want er is nergens om te verstoppen en jullie zijn volledig kwetsbaar en in het dagelijkse proces van de volledige openbaring van alles dat jullie hebben geblokkeerd tot dusver van jullie bewustzijn.

Deze vrijheid van twijfel is geweldig bevrijdend. De meeste van jullie hebben geen idee gehad hoeveel nadeel twijfel heeft toegebracht in jullie leven, aangezien jullie nooit zonder het hebben geleefd.
Vrijheid van twijfel staat jullie toe om vooruit te gaan meer dieper en dieper in het NU van het “weten.”

“Herinneren” is een op de tijd gebaseerd concept omdat jullie jezelf waarnemen in het heden terwijl jullie het verleden herinneren.
Daarvoor is herinneren een derde/vierde dimensionale constructie.

Op deze dag van je leven / 20 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch

20 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat goede dingen op je wachten aan de andere kant van deze
bergkam. Dit is een berg die je kunt beklimmen.
 Zet gewoon een voet voor de andere.

Als je je nu een beetje ontmoedigd voelt, is dat oke, dat is begrijpelijk.
Maar geef jezelf toestemming om je reis te blijven vervolgen.
Blijf in beweging.

Er is een positief resultaat hier.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Dagtekst van Vrijdag 20 oktober 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Vrijdag 20 oktober 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De behoeften - hen richten naar de spirituele wereld waar de mogelijkheden oneindig zijn

"Zolang de mensen zoveel belang hechten aan materiële bezittingen en aan het bemachtigen van sociale posities, zullen ze nooit ophouden met elkaar in conflict te komen. Want alles wat je op het fysieke vlak kunt verwerven is beperkt in hoeveelheid, en het is onmogelijk dat de hele wereld baadt in weelde. Maar dat betekent niet dat de hele wereld ongelukkig moet zijn, want geluk en weelde zijn niet hetzelfde.

Je hebt slechts heel weinig materiële goederen nodig om in je bestaan te voorzien en het geluk te vinden. Maar op voorwaarde dat je begrijpt dat je eraan moet werken om je behoeften te richten op de psychische wereld en verder, op de spirituele wereld, waar de mogelijkheden oneindig zijn. Daar kan iedereen zich voeden en zich laven, zoveel hij wenst, zonder dat hij hoeft te vrezen in conflict te komen met zijn buren, of te worden beroofd van zijn rijkdommen."Een Schrijven van de Schepper /19 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Betreuren


Jullie mogen niet vergeten om de dingen van het verleden te betreuren.
Ze dienen niet meer in jullie leven,
maar verdienen wel de eer.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2639: De Drempel van de Hemel / Geplaatst 20 oktober 2017

Heavenletter 2639:
De Drempel van de Hemel
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 oktober 2017


God zei:

Laat Mij een andere manier voor jou beschrijven om spanning los te laten. Door twee simpele woorden zal veel van jouw verwarring ontwarren. Deze twee simpele woorden zijn Dank U. Of twee woorden, Dank U God. Je zult er versteld over staan hoe een paar van deze woorden een soort geneesmiddel zijn. Ze smelten fronsende blikken weg. Ze verwijderen lasten. Ze wissen overmatige ontevredenheid uit. Ze herstellen je zodat je je rechtmatige plaats als deel van de kosmos weer in kunt nemen.

Het denken van Dank U doet dankbaarheid ontstaan. Deze woorden werken omdat ze de juiste woorden zijn om het juiste gevoel uit te drukken. Zeg ze stilletjes in jezelf. Spreek ze niet zozeer uit. Laat in de wereld meer je dankbaarheid zien dan dat je die uitspreekt. Het uitspreken ervan doet het minder betekenis hebben. Na een poosje, verliest een dankjewel, dat plichtmatig uitgesproken wordt, haar glans.

Echt, er is niet één ding waar je niet iets in kunt vinden dat reden is tot dankbaarheid. Ja, Ik zei, niet één ding maar in alles. In alles bevindt zich zegen. Om dit te ervaren, moet je natuurlijk je denken veranderen.

donderdag 19 oktober 2017

Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen.1 /25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 19 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 1
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 19 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er was een tijd in het proces van channeling waarin mijn partner niet in die mate werd betrokken als tegenwoordig. Het nieuwe gezegde is dat hij “opzij stapt” en dit betekent dat hij nog steeds hier is. Het proces van channeling is geen overname en tegen degenen die dit horen of lezen en denken dat dit raar, mysterieus of griezelig, wil ik dit zeggen: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden dit op regelmatige basis. Er waren namen voor en pas toen jullie je “moderne spiritualiteit” kregen, verdwenen deze dingen.

Er zal een tijd komen waarin dit soort communicatie niet meer nodig is. Dingen veranderen, lieve mensen, en de mensheid verandert. De ontwikkeling van de menselijke geest zal uiteindelijk op een plaats komen waar de meeste mensen direct boodschappen zullen ontvangen. Dit zal zijn omdat hun pijnappelklier voor hen wijd open zal staan en zij hebben geen channel-entiteiten nodig met rare namen en ook geen magnetische meesters. Het ontvangen van welwillende, prachtige boodschappen van Thuis zal er voor iedereen zijn. Ik weet wie hier zijn en wat ik jullie nu ga geven is plezierig voor mij.

De ont-mystificatie van de Nieuwe Tijd en het esoterisch geloof komt eraan. Dit komt gewoon omdat dit veel logischer is voor degenen die jullie beter willen leren kennen. De dingen die ik jullie ga vertellen kunnen niet kloppen met hetgeen jullie is verteld en geleerd.Verlichting is als lampen die aan gaan. /15/10/17 / Luc van Ewijk

Verlichting is als lampen die aan gaan.
15/10/17 / Luc van Ewijk


We bereiken geen verlichten, door er eindeloos op te wachten. Er komt geen grote doorbraak. Of wat je ook verwacht. 

En als dat er komt, hoor je nog wel je eigen leven in te kleuren. Geluk is niet gratis. En zeker ook niet te koop. 

En dat zelfde geld voor verlichting. Wat is dat? Het is een staat van zijn. Waar je niet eindeloos hoeft te zoeken naar jezelf. 

Omdat er geen schaduwen meer zijn. Je kunt rechtstreeks met je hoger zelf of je ziel communiceren. 

Wel zo handig. Dan weet je direct wat je wil. Komen de mooiste tekeningen in je leven. Zonder dat je daarvoor een omweg neemt. 


De Arcturiaanse Raad:Jullie Verzamelen Informatie / 18 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Jullie Verzamelen Informatie
18 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Jullie zijn beter dan jullie ooit geweest zijn met het vaststellen wat goed voor jullie is. Jullie zijn allemaal op informatie verzamelende expedities geweest, en deze informatie helpt jullie om te ontdekken waar jullie naartoe willen gaan, wat jullie willen doen, met wie jullie het willen doen, en nog veel meer. De informatie die jullie verzamelen is niet alleen waardevol voor jullie in jullie levens, maar het is ook waardevol voor het collectief, het Universum, en de Bron Energie.
Hoe meer jullie je leven leven, hoe meer informatie jullie verzamelen, en hoe meer informatie jullie verzamelen hoe sterker jullie wensen. Terwijl jullie wensen toenemen aan kracht en intensiteit, neemt ook het oproepen van de energie vanuit de hoger rijken toe. Jullie zijn nieuwe werkelijkheden voor jullie zelf aan het creëren om te verkennen en te ontdekken, en jullie doen dat aldus door open te zijn voor alles dat in dit Universum bestaat.

Het flower of live effect / Geplaatst 19 oktober 2017 / door Karsten

Geplaatst 19 oktober 2017 /door Karsten

Het Flower of Life effect kan niet gemakkelijk worden beschreven, je moet het ervaren.

En dit gebeurt niet van het een op het andere moment.

Hoe zouden dingen die al jaren uit balans zijn, plotseling anders kunnen gaan werken. Dit kan voor sommige mensen werken, maar voor de meeste doet het dat niet. Maar dat is niet erg, want het is nooit te laat om te beginnen, en wie niet begint te lopen, bereikt nooit het doel.

In mijn artikel, de betekenis en het effect van de Flower of Life heb ik de Flower van het levenseffect aangeraakt, maar nog niet zo veel als hoe je het kunt gebruiken. Veel mensen gebruiken onderleggers voor hun glazen flessen, of fruitschalen waar de Flower of Life op afgedrukt staat. De vraag is natuurlijk waarom? Ik denk dat veel mensen het zelf niet weten, ze doen het gewoon omdat iemand anders ze vertelde dat het goed is. Maar laten we eens kijken wat er gebeurt. In mijn experiment met de flower of life heb ik al geprobeerd om het precies te weten te komen, omdat ik niet met theorieën tevreden ben, maar alles zelf wil proberen.

Op deze dag van je leven / 19 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch

19 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niets onmiddellijk hoeft te gebeuren, deze minuut,
of "op dit moment."

Het is oké om even te pauzeren.
 Haal gewoon adem.
Ga dan rustig naar binnen.
Vraag het leven zelf om jou te leiden naar jouw beste resultaat.

Er is niets dat je hoeft te doen, echt niet,
behalve ermee stoppen het op je eigen manier te doen.

... weet je wat Ik bedoel?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 18 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Achter Het Masker....


 Geliefden; Doe iets voor Mij vandaag... Kijk er achter.
Kijk achter haat om Liefde te zien. Kijk achter angst om liefde te zien.
Kijk achter de teleurstelling, verwarring en pijn om Liefde te zien.
De meeste mensen hangen deze negatieve emoties op voor iedereen te zien
om hun Liefde te verbergen omdat ze in het verleden gewond zijn geraakt.
Laat jullie dat niet afschrikken!
Binnen een ieder van jullie ligt de vonk
van Goddelijke Liefde waaruit jullie zijn gemaakt.
Het duurt enige tijd om het te vinden, maar het is er.
Heb vertrouwen dat de maskers in de toekomst niet nodig zullen zijn en dat de liefde, die elk van jullie binnenin draagt zichtbaar zal zijn voor iedereen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2562: Je Eigen Wezen / Geplaatst 19 oktober 2017

Heavenletter 2562:
Je Eigen Wezen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 oktober 2017


 God zei:
Je hebt geweten hoe het voelt alsof je zonder Mij bent. Je weet hoe dat voelt. Je hebt daar geen verdere training meer in nodig.

Verken nu hoe het voelt om Mij direct aan je zijde te hebben. Wat een Reisgenoot zul je in Mij vinden. Altijd zal Ik je begrijpen, en altijd zal Ik voor je zorgen. Ik zal naar je luisteren en je nooit onderbreken. Ik zal Mijn mantel over modderpoelen heen leggen zodat jij eroverheen kunt lopen. Ik zal taxi's voor je aanhouden. Ik zal allerhande diensten aanbieden. Eerst zal het precies genoeg zijn voor jou om gewoon te weten dat Ik met jou ben, in je ogen kijkend, en elke beweging van jou volgend. Het zal niet zo voelen alsof er een helikopter boven je hangt. Je zult het soort gezelschap ervaren dat helemaal niet opdringerig is, gewoon gezellig, gewoon daar, naast elkaar, alsof jij het jouwe aan het doen bent en Ik het Mijne. Gezellig en stil. Of gezellig in gesprek zijn. Precies zoals jij het prettig vindt en wanneer ook maar.

Ik zal nooit moe worden. Je zult Me altijd zo fris als een madeliefje ervaren, en jijzelf zult ook nooit moe worden, want terwijl je je beweegt en leeft in de wereld met Mij, ben je tegelijkertijd aan het rusten. Je zult op hetzelfde moment energiek worden en vredig zijn. Je zult zijn als een kaars die gestadig brandt. Je zult een voortdurende energie van liefde zijn. Het zal allemaal gesmeerd verlopen. Wrijving zal niet meer bestaan. Er zullen geen kuilen meer in de weg zitten. Of, wanneer die er wel zijn, zul je er bovenuit gerezen zijn. Dus, waar bestaan ze dan nog?

woensdag 18 oktober 2017

Lelystad: ‘foutjes, sorry!’ of pure manipulatie..!? / 18 oktober 2017 / Door GuidoJ. / © WantToKnow.nl/be

Lelystad: ‘foutjes, sorry!’ of pure manipulatie..!?
18 oktober 2017 / Door GuidoJ. / © WantToKnow.nl/be  


x Ministerie geeft toe:
‘Er zitten fouten in de berekeningen’..


Zoals oud-minister Pieter Winsemius in deze reportage zegt, is het ‘de zoveelste keer’ dat de overheid burgers behandelt als tweederangs mensen, wiens wensen en rechten met voeten getreden kunnen worden. Door geraffineerde manieren van werken door ‘overheidsambtenaren’, die ongetwijfeld de opdracht hebben gekregen van overheidsfunctionarissen, om de ‘cijfers maar te laten kloppen met de planningen’… Het is opnieuw PvdA-regeringspluch-plakker Sharon Dijksma, die haar socialistische achtergrond kennelijk heeft verruild voor een meer kapitalistische perpsectief, die de manipulaties met cijfers bagatelliseert….

De geluidsoverlast op grote delen van de route is volgens actiegroep ‘HoogOverijssel’ onderschat door een fout bij de verdeling van vluchten van en naar Lelystad. De actiegroep deed onderzoek naar de milieueffectrapportage (M.E.R.) voor de luchthaven en kwam achter de gemaakte fouten. Het blijkt dat er veel meer vliegtuigen over Gelderland en Overijssel komen, dan waar het ministerie vanuit gaat en haar calculaties op heeft gebaseerd…

De irritaties over de aanstaande uitbreiding van Lelystad Airport nemen alsmaar toe. In 2015 werd bekend dat het vliegveld mag uitbreiden tot 45.000 vluchtbewegingen per jaar en daarbij -vanaf 1 april 2019- zal gaan dienen als ‘overloop’ voor Schiphol. Daarbij is pas sinds kort bekend is dat de vliegtuigen al 80 kilometer vanaf Lelystad, op zeer lage hoogte moeten vliegen om het Schiphol-vliegverkeer niet te storen.

Hierdoor ontstaat in een groot gebied geluidsoverlast door toestellen die tientallen kilometers, op slechts 1800 meter hoogte moeten vliegen. Vorige maand boden de actiegroepen ‘HoogOverijssel’, ‘Laagvliegoutes Nee’, ‘Red de Veluwe’ en ‘Nee tegen laagvliegende vliegtuigen’ een petitie aan de Tweede Kamer aan, met de handtekeningen van 80.000 mensen.