Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 oktober 2017

Die Wereld is Nova Aarde: Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2 / October 13, 2017 / By Steve Beckow

Die Wereld is Nova Aarde:
Een introductie tot Ascentie Deel 2 van 2
October 13, 2017 / By Steve Beckow


We hebben twee keuzes. Een is dat degenen van ons die kozen om dat te doen, na de Ascentie, gewoon weg gaan van het menselijke experiment en terugkeren naar onze engelvormen.

Dat is wat ons beloofd is, met de toegevoegde belofte van 200 jaren wegblijven – voor onze volgende opdracht. Zet dat op je kalender, want duidelijk is dit onze lijn van werken: we zijn een Ascentie team. (1) Maar dat is een ander verhaal.

Ondertussen vertelt de Moeder ons dat “we terugkeren daarnaar toe terwijl we onze prachtige vorm handhaven.” De Moeder schept een nieuwe ruimte en een nieuwe menselijke vorm en een nieuw proces van Ascentie. En wij, haar legioenen engelen, zijn haar partners in die schepping.

De ruimte die geschapen wordt door onze Ascentie met onze intacte stoffelijke lichamen, is een nieuwe ruimte. Het feit dat we niet als individuën sterven en opstijgen vanuit de astrale kant, zoals Jezus en Boeddha deden, is een nieuw Ascentie proces. We zijn pioniers op elke manier. Nieuwe ruimte. Nieuwe lichamen. Nieuw Ascentie proces.

Weet dat er een vreedzame soepele overgang zal zijn, / 18 oktober 2017 / door Terese Zumi Sumner / 20 oktober 2017


Weet dat er een vreedzame soepele overgang zal zijn,
18 oktober 2017/ door Terese Zumi Sumner
20 oktober 2017

Terese Zumi heeft in haar artikel een aantal factoren op een rij gezet waar wij nu en in de vóór Event periode mee te maken hebben. Zij volgt Cobra’s updates vanaf het begin van zijn blog in 2012 op de voet en heeft op haar website veritasgalacticssweden.net veel analyses opgenomen. Aan het eind van het onderstaande artikel geeft zij wat beschouwingen, waarvan ik een deel aan het begin van dit artikel plaats. –

 Veronica

Geloof mij dat het feit dat een grote groep van de chimera net is verwijderd van de planeet ongelooflijk goed nieuws is. Overwinning van het Licht is verzekerd. Cobra heeft uitgelegd dat toen dingen op hun slechtst waren in de late negentiger jaren – overgang van de eeuw – toen een enorm gevecht gaande was onder onze voeten, compleet onbekend voor de mensheid, dat zelfs hij toen niet geloofde dat wij een kans hadden of een hoop om te worden bevrijd omdat de situatie zo hopeloos was.

Als het niet om het feit was dat de Pleiadians de bevrijding van Planeet X ondersteunden (zij waren veel meer ontwaakt dan wij) en zij daarna met miljoenen hiernaartoe teleporteerden naar de ondergrondse Resistance Movement, zouden wij hier nu niet zijn! Wij hebben ons hele bestaan te danken aan de steun van de Geallieerde Lichtkrachten. Het is simpelweg een feit dat als meer van ons wakker zouden zijn de dingen veel sneller zouden gaan. Het heeft echter geen zin om te proberen mensen te overtuigen om te ontwaken, want dat kan in feite buitensluiten veroorzaken. Het is beter om te wachten tot iemand klaar is en vragen begint te stellen – geloof mij, ik weet het, ik heb het geprobeerd!

Frequentie van de Week: HERROEPEN / 20 oktober 2017 / Janosh

Frequentie van de Week:
HERROEPEN

20 oktober 2017 / Janosh


Je hebt beslissingen genomen waar je niet volledig meer achter staat. Wat eerst nog goed voelde, begint nu steeds meer twijfelachtig te worden. Je vraagt je af of je wel op de goede weg bent, al kun je niet benoemen waarom je dit voelt. Luister naar dit gevoel voordat je nieuwe stappen zet.

Het kan heel goed zijn dat je verstrikt bent geraakt in een situatie die bij voorbaat nooit de bedoeling was. Forceer geen doorbraak als die nadelige gevolgen voor je kan hebben. Soms is het beter om voortijdig je verlies te pakken als dat betekent dat je daarmee een onherroepelijke beslissing voorkomt.

De frequentie van Herroepen helpt je om de gevolgen van belangrijke beslissingen in te zien en te besluiten wat het beste voor je is.Dagtekst van Zaterdag 21 oktober 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Zaterdag 21 oktober 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De Liefde - bewaar de poëzie van het begin ervan

"Niets is zo poëtisch als het begin van een liefde. Een man en een vrouw ontmoeten elkaar, glimlachen naar elkaar, wisselen een paar woorden of merken elkaar op van ver, en plots voelen zij zich geïnspireerd en worden zij in hun binnenste poëten. Maar zodra zij elkaar fysiek beginnen te naderen, vervlakken die gevoelens van verrukking. Hoeveel zijn er niet die dit reeds gemerkt hebben! Ze hebben het gemerkt, ja, maar ze trekken daar totaal geen lessen uit: ze doen geen enkele inspanning om hun liefde te beschermen door haar zo lang mogelijk in de subtiele gebieden te beleven. 

Uit nieuwsgierigheid of gulzigheid willen mannen en vrouwen meteen het terrein… en zelfs de onderaardse gebieden verkennen! Daarna is het natuurlijk niet meer hetzelfde, ze zien elkaar niet meer op dezelfde manier. Ze hebben niet meer dezelfde bewondering voor elkaar, ze kennen elkaar te goed in situaties die niet zo esthetisch zijn. Waarom proberen ze niet zo lang mogelijk te leven in de wereld van de schoonheid, de poëzie en het licht?"
De geschiedenis van de afscheiding - dag 16 / Geplaatst 21 oktober 2017

De geschiedenis van de afscheiding - dag 16
Geplaatst 21 oktober 2017

We verlangen allemaal naar geluk, naar rust, naar vrede. En een vredige geest is een geest die denkt vanuit zijn intuïtie of zoals Een Cursus in Wonderen het noemt, vanuit het juist gerichte denken, het denken vanuit het hart.

Ook Ian Xel Lungold geeft in zijn lezing een bruikbare visie om tot een rustige geest te komen.
Wanneer je vrede wil bereiken moet je, volgens zijn visie, gecenterd zijn. Gecenterd zijn wil zeggen dat je weet dat je baas bent over je gedachten en de richting van je gedachten herkent aan je gevoel. Vervolgens is er zekerheid die komt door een herkenning van de opbouw van de patronen, zoals bijvoorbeeld autorijden. 

Als je leert autorijden moet je, voor je plaats neemt achter het stuur, kennis hebben van het verkeersreglement. En dan moet je ook de techniek van het autorijden onder de knie krijgen, je moet leren schakelen, zachtjes ontkoppelen en tegelijkertijd het gaspedaal een beetje indrukken, tegelijkertijd het verkeer in de gaten houden, tijdig leren remmen, enz. 

In het begin ben je dus nog heel onzeker hierin tot je voldoende weet wat er allemaal tegelijkertijd moet gebeuren en je, zonder je er nog druk over te maken, in de auto stapt en vertrekt en er bovendien van geniet.Een Schrijven van de Schepper / 20 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Schoonheid


De schoonheid in je leven komt niet van de verbindingen die je maakt,
maar de relaties die je hebt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2653: Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde l Geplaatst 21 oktober 2017

Heavenletter 2653:
Een Overvloed Aan Grenzeloze Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 oktober 2017


God zei:

Wat voor geweldige Heavenletter ga Ik, God, vandaag op schrift stellen ? Wat zal Ik vragen om op te schrijven ? En maakt het wat uit ? Ik denk dat het belangrijk is dat Ik met jou spreek, en dat je Mijn woorden leest vanwege de geheimen van liefde die ze bevatten. Natuurlijk is Mijn liefde niet een geheim en toch wil je steeds maar weer over Mijn liefde lezen. Welke mens op Aarde kan " Ik houd van je " te vaak horen ? Zeer waarschijnlijk niet vaak genoeg.

Ik zal Mijn liefde vanmorgen rotsvast opschrijven :
" Ik houd van jou. Ik houd van jou met heel Mijn hart. Je bent om van te houden en er wordt van je gehouden. Je bent de zonneschijn van Mijn hart. Ook Ik kan geen genoeg van jou krijgen. Ik heb je liefde niet nodig en toch krijg Ik er geen genoeg van, en wil Ik meer en meer, voor Mezelf en voor jou.


vrijdag 20 oktober 2017

Jezus: Dromen eindigen altijd en de dromer wordt altijd wakker. / 18 Oktober 2017 / door John Smallman

Jezus: 
Dromen eindigen altijd en de dromer wordt altijd wakker.
18 Oktober 2017 door John Smallman

Iedereen, de hele mensheid, wordt er zich van bewust dat er geen afscheiding bestaat, want bijdetijdse natuurkundigen hebben dit nu vaak in het openbaar verklaard, maar de overgrote meerderheid van de mensheid heeft geen idee wat dit echt betekent. Degenen onder jullie die dit lezen of luisteren naar dit blog en naar andere verheffende en bezielende berichten, weten dat het te maken heeft met het feit dat er alleen maar God, Bron, Liefde is en dat er NIETS ANDERS bestaat! En zelfs jullie hebben grote moeite om te begrijpen wat dit werkelijk betekent.

HET BETEKENT DAT ER GEEN AFSCHEIDING IS!

Alles is verbonden met al het andere, want het Geheel van de Schepping is vervat binnen het onbegrensde en oneindige veld van Liefde, waar buiten geen buiten bestaat! In feite is er geen ontsnappen aan Vader/Moeder/God, aan Liefde, aan Bron mogelijk, want alles wat bestaat wordt meest liefdevol omarmd binnen dat oneindige veld in perfecte uitlijning met Gods goddelijke Wil, in eeuwige en altijddurende vreugde.

Benjamin Fulford: Mogelijke Aankomende False Flags, Crisis Acteur Werving & Brieven aan de Redacteur / Benjamin Fulford - 19 oktober 2017

Mogelijke Aankomende False Flags, Crisis Acteur Werving & Brieven aan de Redacteur 
Benjamin Fulford - 19 oktober 2017

(Benjamin Fulford) Informatie bijgedragen door lezers:

De pizzagate onderzoekers vonden bij toeval iets echt verdachts op twitter.


Werving van crisisacteurs voor een ramp gepland voor 31 /10  -  02 / 11 in Oklahoma City.


Ook was er een verdachte craigslist advertentie gerelateerd aan de geplande actie door Antifa op 14/11. Orangeburg gebied.Brieven aan de Redacteur:

Hallo benjamin

Ik ben een abonnee en waardeer jouw bijdrage aan de huidige gebeurtenissen. Ik ben echter somber dat vandaag voor de 2e keer in een korte periode .. je hebt gezien om citaten uit bronnen te gebruiken die de term "joods" gebruiken op een manier die onjuist en brandend lijkt. Ik weet dat er inderdaad een joodse maffia is. Maar er is ook een Italiaanse mafia .. en hun gedrag wordt niet gebonden aan hun religie.

Ik waardeer, bijvoorbeeld,  jouw gebruik van de term Khazarianen.

Ja ik ben joods ... een waarheidszoeker. Erg ongelukkig met zionisme .. de situatie in Israël, de behandeling van Palestijnen en de rationalisering van dergelijke behandeling. Ik ben het ermee eens dat de cabal en heel zijn mechanisme moet worden geëlimineerd.


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 20 oktober 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
20 oktober 2017

Terwijl de tijd zich blijft versnellen, geeft jullie kijk op de gebeurtenissen je de indruk dat er een patstelling is ontstaan en dat de zaken tot stilstand zijn gekomen. We kunnen jullie echter vertellen dat er achter de schermen al veel is gebeurd en het staat vast dat het Nieuwe Tijdperk verder tot stand wordt gebracht terwijl de oude energieën op afstand worden gehouden. Dus wanhoop niet, omdat alles goed en overeenkomstig het plan voor de Mensheid vooruit gaat. Het oude paradigma is voorbij, maar degenen die vechten om zich eraan vast te houden en die tegen verandering zijn, zullen vroeg of laat moeten toegeven dat ze de strijd hebben verloren. 

Het spreekt vanzelf dat dit moeilijke tijden zijn die tegenstrijdige gevoelens opleveren, maar focus je op de beloften voor de toekomst en help deze te manifesteren. Jullie inspanningen zullen absoluut de moeite waard blijken te zijn en jullie zullen helpen je nieuwe tijdlijn te versterken. De komende jaren zullen met verrassingen zijn gevuld terwijl jullie je trillingen verhogen om de oude achter je te laten. Belangrijke veranderingen zullen laten zien dat zij van het Licht degenen die nog steeds aan de oude trillingen vasthouden, vervangen. Op dit moment is er veel te doen rond de lang verwachte revaluatie van de valuta en de landen die hebben gesmeekt om hier deel te van mogen uitmaken zijn er klaar voor. Jullie kunnen erop rekenen dat de ogenschijnlijke vertragingen de vooruitgang niet in de weg zullen staan en onzichtbare krachten zijn aan het werk om ervoor te zorgen dat wanneer het startsein eenmaal wordt gegeven, er geen tijd verloren gaat bij het versnellen van de zaken. 

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven: Je Fysieke Symptomen / 20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

De Pleiadische Hoge Raad van Zeven:
Je Fysieke Symptomen
20 Oktober 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Pleiadische Hoge Raad van Zeven. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Met het ontdekken van een symptoom in je fysieke lichaam, probeer je dan vaak naar het verleden of de toekomst te kijken van dat symptoom. Je wilt weten hoe het ertoe kon komen en je wilt weten waar het uiteindelijk naartoe zal gaan. Dit soort van vragen haalt je uit de ervaring ervan vandaan. Zij halen je uit het huidige moment, en op vele manieren zijn zij pogingen om afstand te nemen van het symptoom zelf. 

Je fysieke symptomen zijn gidsen. Zij vragen jou om het gevoel dat je hebt op een dieper niveau te voelen en te onderzoeken. Dus laat ons zeggen dat je pijn voelt in een bepaald deel van je lichaam. De pijn, als een fysieke sensatie, zal waarschijnlijk een emotionele reactie triggeren. De emotionele reactie is daar vanwege iets waar je geen aandacht aan hebt geschonken in je leven, iets dat je geprobeerd hebt te vermijden en dat je niet onder ogen hebt willen komen. 

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse / 14-10 -2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 32 door Raphaël, Isoritas de buitenaardse
14-10 -2017 / Margreet de Carpentier 

Wees allen welkom.
Margreet is altijd verwonderd wat wij vanuit het licht en vanuit het buitenaardse en de aarde bij u doen met  healing lichamelijk maar sowieso ook geestelijk. Durf er voor open te staan, durf ook door uw emoties te gaan. Vaak weet het dat u er doorheen moet gaan, of het toe mag laten, laat het dan ook toe en blijf er niet in hangen want dat doet pijn.

Dan krijgt u nog meer last van uw lichaam, dan krijgt u nog meer last van geestelijke pijn. Probeer het los te laten, dat makkelijke woord zo moeilijk toe te passen. Laat het waar het is. Als u begint te piekeren zoek dan afleiding. Laat het en vraag ons om hulp want wij staan vaak nog te veel werkeloos toe te kijken hoe u zo alleen worstelt met uw pijn, met uw verdriet, met uw lichamelijke klachten.

Er zijn lichamelijke klachten terug te voeren op emoties. Er is een maar bij, vergeet niet dat het menselijke lichaam slijt net als een auto, die heeft ook onderhoud nodig. Wij herhalen nu woorden: artsen zijn ook nodig, soms kan u niet alles met homeopathie oplossen. Veel dingen wel maar niet alles. Het hoort samen te gaan en dat moeten de artsen ook gaan beseffen. Wij zullen blij zijn en eens zal het gebeuren, dat de homeopathie opgenomen zal worden in de studie van de artsen zodat het meer samen gaat en dat de homeopathische middelen weer meer naar voren mogen treden samen met de middelen die met behulp van het Licht vaak uitgevonden zijn bij uw uitvinders. Degene van de jonge mensen die wij kunnen bereiken, de jonge mensen en sommige ouderen die in de medicijnindustrie of in de gezondheidzorg onderzoek doen proberen wij zo goed mogelijk te begeleiden zodat zij op de goede manier hun uitvindingen doen.

De Arcturianen: Constante Verbinding met Jullie Hogere ZELF v/ ia Sue Lie – 16 oktober 2017

De Arcturianen:
Constante Verbinding met Jullie Hogere ZELF
via Sue Lie – 16 oktober 2017

Aangezien de tijd begint en continueert om uiteen te vallen, wordt het concept van herinneren geleidelijk aan vervangen met het concept van WETEN. In eerste instantie voelt “WETEN” soortgelijk aan als herinneren, maar jullie realiseren je in toenemende mate dat het onthouden twijfel had, terwijl het WETEN, is.
Met andere woorden, wanneer jullie WETEN, zijn jullie vrij van alle twijfel.

Het vrij zijn van twijfel is uitdagend, want er is nergens om te verstoppen en jullie zijn volledig kwetsbaar en in het dagelijkse proces van de volledige openbaring van alles dat jullie hebben geblokkeerd tot dusver van jullie bewustzijn.

Deze vrijheid van twijfel is geweldig bevrijdend. De meeste van jullie hebben geen idee gehad hoeveel nadeel twijfel heeft toegebracht in jullie leven, aangezien jullie nooit zonder het hebben geleefd.
Vrijheid van twijfel staat jullie toe om vooruit te gaan meer dieper en dieper in het NU van het “weten.”

“Herinneren” is een op de tijd gebaseerd concept omdat jullie jezelf waarnemen in het heden terwijl jullie het verleden herinneren.
Daarvoor is herinneren een derde/vierde dimensionale constructie.

AA MICHAEL BOODSCHAP / 15 oktober 2017/ Tetsiea / Blijham


AA MICHAEL BOODSCHAP
15 oktober 2017/ Tetsiea / Blijham

Je ziel wil zich graag verbinden met het licht, met jouw kern. Maar je ego vindt het vaak nog moeilijk. En vooral de mensen om je heen vinden dat moeilijk. Omdat jij zo aan het groeien bent. Omdat jouw frequentie zo aan het verhogen is, raken sommige met jou, energetisch de band kwijt. Mijn lieve lichtkind, dat is onvermijdelijk. Maar weet wel dat het ook anderen oproept om zelf ook te kunnen groeien. Je hoeft die ander niet daarop te wijzen. De ander gaat vanuit zichzelf wel mee, of niet.  Maar laat dit jou niet remmen, niet stoppen. Jouw licht is nodig. Jouw openheid, jouw geopende zielsfrequentie is nodig. Voor het bewustmaken van de rest van de mensheid. 

- Tetsiea


Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

Straal je Licht uit, zet het neer, manifesteer je op de aarde.
Op deze dag van je leven / 20 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch

20 Oktober 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat goede dingen op je wachten aan de andere kant van deze
bergkam. Dit is een berg die je kunt beklimmen.
 Zet gewoon een voet voor de andere.

Als je je nu een beetje ontmoedigd voelt, is dat oke, dat is begrijpelijk.
Maar geef jezelf toestemming om je reis te blijven vervolgen.
Blijf in beweging.

Er is een positief resultaat hier.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Dagtekst van Vrijdag 20 oktober 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Vrijdag 20 oktober 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De behoeften - hen richten naar de spirituele wereld waar de mogelijkheden oneindig zijn

"Zolang de mensen zoveel belang hechten aan materiële bezittingen en aan het bemachtigen van sociale posities, zullen ze nooit ophouden met elkaar in conflict te komen. Want alles wat je op het fysieke vlak kunt verwerven is beperkt in hoeveelheid, en het is onmogelijk dat de hele wereld baadt in weelde. Maar dat betekent niet dat de hele wereld ongelukkig moet zijn, want geluk en weelde zijn niet hetzelfde.

Je hebt slechts heel weinig materiële goederen nodig om in je bestaan te voorzien en het geluk te vinden. Maar op voorwaarde dat je begrijpt dat je eraan moet werken om je behoeften te richten op de psychische wereld en verder, op de spirituele wereld, waar de mogelijkheden oneindig zijn. Daar kan iedereen zich voeden en zich laven, zoveel hij wenst, zonder dat hij hoeft te vrezen in conflict te komen met zijn buren, of te worden beroofd van zijn rijkdommen."Een Schrijven van de Schepper /19 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 oktober 2017 / door Jennifer Farley,

Betreuren


Jullie mogen niet vergeten om de dingen van het verleden te betreuren.
Ze dienen niet meer in jullie leven,
maar verdienen wel de eer.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2639: De Drempel van de Hemel / Geplaatst 20 oktober 2017

Heavenletter 2639:
De Drempel van de Hemel
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 oktober 2017


God zei:

Laat Mij een andere manier voor jou beschrijven om spanning los te laten. Door twee simpele woorden zal veel van jouw verwarring ontwarren. Deze twee simpele woorden zijn Dank U. Of twee woorden, Dank U God. Je zult er versteld over staan hoe een paar van deze woorden een soort geneesmiddel zijn. Ze smelten fronsende blikken weg. Ze verwijderen lasten. Ze wissen overmatige ontevredenheid uit. Ze herstellen je zodat je je rechtmatige plaats als deel van de kosmos weer in kunt nemen.

Het denken van Dank U doet dankbaarheid ontstaan. Deze woorden werken omdat ze de juiste woorden zijn om het juiste gevoel uit te drukken. Zeg ze stilletjes in jezelf. Spreek ze niet zozeer uit. Laat in de wereld meer je dankbaarheid zien dan dat je die uitspreekt. Het uitspreken ervan doet het minder betekenis hebben. Na een poosje, verliest een dankjewel, dat plichtmatig uitgesproken wordt, haar glans.

Echt, er is niet één ding waar je niet iets in kunt vinden dat reden is tot dankbaarheid. Ja, Ik zei, niet één ding maar in alles. In alles bevindt zich zegen. Om dit te ervaren, moet je natuurlijk je denken veranderen.

donderdag 19 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval ......... ./ Woensdag 18 oktober 2017

Dr Steven Greer Geïnterviewd door de Health Ranger: Geheime Groepen Plannen False Flag "Alien" aanval om de Wereldregering uit te rollen.
Woensdag 18 oktober 2017


(Stillness in the Storm Editor) Het volgende is een interview met Dr. Steven Greer en Mike Adams waarbij Greer zijn theorie bespreekt dat er een kosmische false flag aanval wordt gepland om in de nabije toekomst te gebeuren. Dit is een omstrede vraag in de ufologie, niet alleen omdat het suggereert dat het militaire industriële complex het begrip negatieve ET's wil gebruiken om een politieke agenda door te voeren, maar ook omdat Dr. Greer stelt dat er geen negatieve ET's zijn. Ondanks de onzekerheid over deze informatie, is er veel te winnen bij het overwegen van deze informatie.

In november 2016 gaf Dr. Greer een gesprek over de kosmische valse vlag theorie bewerend dat veel van de meer populaire klokkenluiders de laatste tijd, zoals Corey Goode, William Tompkins, en anderen, in feite mind gecontroleerde agenten zijn van het militair-industrieel complex . De aannemelijkheid van deze theorie, alsmede het bewijs van de positie die Dr.Greer inneemt  tegen te gaan, wordt hieronder besproken.


Live Kryon Channeling: Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen.1 /25 januari 2014 /Lee Carroll / Geplaatst: 19 oktober 2017

Live Kryon Channeling:
Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 1
Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, Canada.
25 januari 2014 /Lee Carroll
Geplaatst: 19 oktober 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er was een tijd in het proces van channeling waarin mijn partner niet in die mate werd betrokken als tegenwoordig. Het nieuwe gezegde is dat hij “opzij stapt” en dit betekent dat hij nog steeds hier is. Het proces van channeling is geen overname en tegen degenen die dit horen of lezen en denken dat dit raar, mysterieus of griezelig, wil ik dit zeggen: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden dit op regelmatige basis. Er waren namen voor en pas toen jullie je “moderne spiritualiteit” kregen, verdwenen deze dingen.

Er zal een tijd komen waarin dit soort communicatie niet meer nodig is. Dingen veranderen, lieve mensen, en de mensheid verandert. De ontwikkeling van de menselijke geest zal uiteindelijk op een plaats komen waar de meeste mensen direct boodschappen zullen ontvangen. Dit zal zijn omdat hun pijnappelklier voor hen wijd open zal staan en zij hebben geen channel-entiteiten nodig met rare namen en ook geen magnetische meesters. Het ontvangen van welwillende, prachtige boodschappen van Thuis zal er voor iedereen zijn. Ik weet wie hier zijn en wat ik jullie nu ga geven is plezierig voor mij.

De ont-mystificatie van de Nieuwe Tijd en het esoterisch geloof komt eraan. Dit komt gewoon omdat dit veel logischer is voor degenen die jullie beter willen leren kennen. De dingen die ik jullie ga vertellen kunnen niet kloppen met hetgeen jullie is verteld en geleerd.Verlichting is als lampen die aan gaan. /15/10/17 / Luc van Ewijk

Verlichting is als lampen die aan gaan.
15/10/17 / Luc van Ewijk


We bereiken geen verlichten, door er eindeloos op te wachten. Er komt geen grote doorbraak. Of wat je ook verwacht. 

En als dat er komt, hoor je nog wel je eigen leven in te kleuren. Geluk is niet gratis. En zeker ook niet te koop. 

En dat zelfde geld voor verlichting. Wat is dat? Het is een staat van zijn. Waar je niet eindeloos hoeft te zoeken naar jezelf. 

Omdat er geen schaduwen meer zijn. Je kunt rechtstreeks met je hoger zelf of je ziel communiceren. 

Wel zo handig. Dan weet je direct wat je wil. Komen de mooiste tekeningen in je leven. Zonder dat je daarvoor een omweg neemt.