Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 30 september 2017

Saint Germain: De Turbo-weg van het Ontwaken. / 12 september 2017 /Barbara Bessen

Saint Germain:
De Turbo-weg van het Ontwaken.
 12 september 2017 /Barbara Bessen

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de maandelijkse boodschappen!

De zomer is net zoals al het andere om ons heen: onberekenbaar. Er gebeurt nog weinig op de manier zoals wij die van de jaargetijden gewend zijn en verwachten.

De manier waarop de politici en de wetenschappers met elkaar omgaan en zoals wij dit ethisch vinden, worden met voeten getreden. Of hebben wij deze  mensen en hun waarden voorheen teveel op een voetstuk gezet? Is het altijd zo geweest? Ik heb Saint Germain verzocht om ons nog een beetje van de algemene dingen op de wereld vanuit zijn visie, te vertellen.

Ik weet dat de geestelijke vrienden ons voorheen steeds weer bemoedigden om te begrijpen dat er zoveel werelden zijn als er mensen op deze planeet leven.

Er is niet alleen maar een realiteit en dit vergeten wij vaak. Maar er zijn zeker ook zienswijzen die ons helpen om hetgeen er buiten ons gebeurt, beter te begrijpen en daardoor meer in gelatenheid onze innerlijke focus te behouden.

Ik persoonlijk had een kleine zomervacantie aan de Oostzee. Het was niet zoals ik mij de zomers van mijn jeugd herinner. Ik herinner mij zeer warme zomerdagen waarin wij door de warmte niet konden slapen en waarin wij tot laat in de avond buiten waren en zelfs in de duinen mochten slapen.


Persoonlijke wereldwijde aanvallen worden dodelijk. deel 1 - 5e deel / by David Wilcock / September 23, 2017,

PERSOONLIJKE  WERELDWIJDE AANVALLEN WORDEN DODELIJK. KOMT DE DISCLOSURE OORLOG TOT EEN CLIMAX?

[ Deel 1] - 5e deel
by David Wilcock / September 23, 2017,


WAAR GING AL DAT GELD HEEN?

De hele wereld staat op de rand van een faillissement. Al het geld is weg. Alleen de VS al heeft bijna 20 biljoen dollar schuld, zoals u net gelezen hebt.

De Cabal's eigen " te groot om te mislukken" mega-bedrijfsbanken hadden in 2008 niets over, en hadden een bailout van 29 triljoen dollar nodig, zoals we in de Financial Tyranny 19) onthullen.

Maar praktische gezien is dit niet zinvol. Al dat geld moest ergens heen gaan. 29 triljoen is bijna de helft van de totale rijkdom van de planeet in een bepaald jaar, zoals gemeten in het BBP van de wereld.

Als je ' het geld volgt', is het voor de hand liggend dat ze het aan iets moesten uitgeven.

WAT KUNNEN ZE HEBBEN GEKOCHT?

Als we ervan uitgaan dat de rijke elite dit geld gestolen en uitgegeven heeft, wat hebben ze er dan mee gekocht?

Je zou je kunnen voorstellen dat ze dineren met kaviaar en fijne biefstuk, met een 400 dollar fles Dom Perignon-champagne in hun prive-jets.

Het Ascenderen met Gaia Door Dienstbaarheid aan Anderen / De Arcturianen via Suzanne Lie – 26 september 2017

Het Ascenderen met Gaia
Door Dienstbaarheid aan Anderen
De Arcturianen via Suzanne Lie – 26 september 2017


Een Discussie van Achter de Schermen met de Arcturianen
via Suzanne Lie en Shawnna Donop

Wij zijn op een reis om te herinneren wie wij zijn, waarom we naar de Aarde kwamen en wat wij verondersteld worden te doen op de Aarde.
Dit is waar de mensheid is binnenin dit NU. Het is het NU voor de mensheid om wakker te worden en zich te realiseren dat zij kozen om naar de Aarde te komen. De mensheid moet zich herinneren dat zij de scheppers zijn van hun werkelijkheid.

Feitelijk heeft hun vijfdimensionale zelf ervoor gekozen om een 3D/4D lichaam aan te nemen om de planeet te assisteren. Suzille heeft van meer en meer mensen gehoord die zich plotseling herinnerden en dit herinneren is een vitaal deel van wat er aan het gebeuren is.
Iedere dag, beginnen steeds meer mensen zich te herinneren.
Daarom zullen er mensen zijn die naar deze waarheid worden getrokken omdat zij zich iets herinneren.

Dit “iets is een houvast of steunpuntje.” Dit proces heeft veel van een bergbeklimmer die klimt tegen een steile berg. Ze moeten een klimspijker in de berg plaatsen en vastgebonden blijven hieraan zodat zij niet vallen en zodat zij omhoog kunnen gaan naar een volgend niveau. Dan wanneer dat gestabiliseerd is, brengen ze een andere klimspijker aan in een ander stuk rots en gaan weer omhoog.

Een Schrijven van de Schepper / 29 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 September 2017 / door Jennifer Farley,
” Dankbaar”


Wees dankbaar voor de golven van emotie zoals ze gebeuren.
Zij zijn wie je bent!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2066: Vriend en Geliefde / Geplaatst 30 september 2017

Heavenletter 2066:
Vriend en Geliefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 30 september 2017


God zei:

Heb de dieren lief, die zozeer aan jouw genade onderworpen zijn. Denk niet langer aan superieur of minderwaardig. Denk niet langer in termen van de meester en de dienaar. Dien. Laat iedereen elkaar dienen. Natuurlijk geniet degene die bediend wordt ook van het bedienen van de ander. Maar geef jezelf geen rol en maak er naamkaartjes van voor jezelf en de anderen. Denk enkel in de term van liefde. Wat je titel voor het ogenblik ook is, zij het bordenwasser of directeur, je bent benoemd om vriend en geliefde van het universum en van allen die erin leven te zijn.

Behandel anderen........, is een levensregel. Het is geen mooi gezegde, om te gebruiken. Het is zoals het is. Iedereen ben jezelf, en er is geen ander. Hoe je anderen behandelt, zo word je ook zelf behandeld. Behandel jezelf goed, geliefden. Leer hoe. Leer hoe je vriendelijkheid kunt geven, een vorm van liefde, want liefde en vriendelijkheid is de enige service die je, ongeacht je rol die je speelt, kunt verlenen. Als je het vuil van de straat opraapt, raap het dan op, niet alleen voor degenen die het hebben bevuild, maar ook voor degenen die niet hebben bevuild. Minacht niemand in je gedachten. Als je een gevangenisbewaker bent, wat je opdracht moge zijn, voer het uit met liefde vanuit je hart, en liefde zal gekend zijn. Als je een gevangene bent, vind een plaats in je hart voor liefde. Is een bewaker ook geen gevangene?


vrijdag 29 september 2017

Het lied van de 144.000 (Fa SIRIUS) (From the book "The Immortal" Book 1 by J.J.Dewey)

Het lied van de 144.000 (Fa SIRIUS)
(From the book "The Immortal" Book 1 by J.J.Dewey)Wij danken U Vader
Dat U ons Uw beschermende universele Licht heeft onthuld.
Dat er binnenin dit licht ...
 volledige bescherming  is tegen alle vernietigende krachten.
Dat de heilige Geest van Uw Aanwezigheid ons doordringt in dit licht,
en waar we ook willen het licht zal neerdalen.

Wij danken U Vader
Dat U ons vervult met Uw beschermende vuren van Liefde.
Dat binnenin deze Liefde....
 volledige bescherming is tegen alle destructieve gedachten en gevoelens,
dat het bewustzijn van Christus opgeheven wordt in deze liefde,
en waar we ook willen de liefde zal ontbranden.

Wij danken U Vader
dat U in ons bent en wij in U zijn....
dat door ons Uw Wil uitgezonden wordt .....
op vleugels van kracht.
Dat Uw doel wordt bereikt zoals het in de hemel is.
Dat door ons, Uw Licht en Liefde en macht ......
zich zal manifesteren  aan alle Zonen en Dochters van de mensheid.

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Portal 2012: Korte Situatie Update / Donderdag 28 september 2017


Portal 2012:
Korte Situatie Update
Donderdag 28 september 2017

Anomalie geassocieerd met de Zwarte Steen is verwijderd.

Wat resteert zijn de overblijfselen van de Yaldabaoth plasma entiteit met plasma toplet bommen en plasma anomalie die ermee verbonden zijn, en een paar meer plasma parasitaire entiteiten die tot nu toe in het lichaam van Yaldabaoth werden verborgen en nu wat meer actief worden als Yaldabaoth meer en meer wordt verzwakt. Al deze entiteiten zijn ook vol van plasma toplet bommen en plasma anomalie.


Ik noem hier twee van deze plasmoide entiteiten en ze zullen precies op dezelfde manier opgeruimd worden als Yaldabaoth en worden verwijderd.

De eerste is een wormachtige entiteit die via het Congo-portaal geteleporteert is van het Rigel-ster-systeem tussen 1996 en 1999. Deze entiteit probeert de oppervlaktebevolking van het Licht af te snijden, het probeert de spirituele groei en het ascensieproces te onderdrukken. Deze entiteit draagt de overgrote meerderheid van alle nog bestaande geavanceerde plasma scalaire wapens in zijn lichaam en gebruikt een geavanceerd fuzzy logic computer programma om die wapens te besturen om Lichtwerkers en Lichtstrijders zoveel mogelijk te onderdrukken. Het verwijderen van deze entiteit is nu top prioriteit voor de Lichtkrachten.

SAUL: Het kennen van jezelf is een belangrijk aspect van jullie ontwakingsproces. / 09/28/2017 door John Smallman


SAUL:
Het kennen van jezelf is een belangrijk aspect van jullie ontwakingsproces.
09/28/2017 door John Smallman

De energie van de Tsunami van Liefde versterkt en intensiveert dagelijks, en velen van jullie kunnen het voelen. Veel anderen, die zeer betrokken blijven bij de 3D-kwesties van het dagelijks leven als mens, zijn zich er ook bewust van en voelen deze energieën, die ze ontwrichtend en verwarrend vinden, omdat ze hun emotionele kwesties aan het oppervlak brengen van hun zintuigen die zij begraven of geweigerd hadden voor een lange tijd. Het is zeer verontrustend voor velen.

Het punt, om wakker te worden, is dat je alles moet loslaten dat niet in overeenstemming is met Liefde - haat, bitterheid, wrok, oordeel, waardeloosheid, enz. Velen zijn geschokt als ze zien hoeveel er in hun individuele bewustzijn omhoog komt. Zij kunnen denken dat het wereld- of persoonlijke gebeurtenissen zijn - politiek, zaken, familie, aardverschuivingen en extreme weersomstandigheden die hun gemoedsrust verstoren, maar eigenlijk zijn het hun eigen onbekende 'dingen' die omhoog komen om erkend te worden, vergeven, en loslaten. En het zal blijven komen tot het losgelaten is. Het loslaten ervan is niet zo moeilijk, het is het erkennen ervan en het bezitten ervan waarin de moeilijkheid ligt. Deze dingen worden begraven omdat mensen het te pijnlijk vinden om ze te erkennen. Roep ons aan in de spirituele rijken om je te helpen met het grote ongemak dat deze opduikende problemen kunnen veroorzaken. Onthoud dat je nooit alleen bent! Afscheiding, zoals de moderne natuurkunde duidelijk heeft aangetoond, is onmogelijk.

Op deze dag van je leven / 29 September 2017 / Neal Donald Walsch

29 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
  
... dat je het einde van deze werkweek kunt maken
zijnde het einde van 'werk' voor altijd.

Wat wij 'werk' noemen, kan en zou een vreugde moeten zijn.
Het kan dat voor jou zijn vanaf nu, ongeacht wat je doet.

Bekijk het dagelijkse werk wat uit jouw handen komt
als het pad naar waar je wilt zijn.
Dan, wees dankbaar dat het leven jou dit pad heeft gegeven.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 28 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 September 2017 / door Jennifer Farley,
Waar Het Begint


Wees verantwoordelijk voor jezelf en jouw acties.
Daardoor stel je een voorbeeld voor anderen.
Dat is waar het begint!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2057: Verlangen en Intentie / Geplaatst 29 september 201

Heavenletter 2057:
Verlangen en Intentie
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 september 2019


God zei:

De oplossing voor alle moeilijkheden is liefde. Er zouden geen moeilijkheden zijn, als er genoeg liefde aanwezig is. Als dan nog moeilijkheden de kop opsteken, zelfs als er genoeg liefde aanwezig is, zou niemand het erg vinden. In de ban van de ongebreidelde liefde, wie geeft er dan nog om problemen?

Je weet, dat de liefde, waar Wij over spreken, niet de liefde is die je op postkaartjes en in gevoelens vindt. We spreken over zuivere intentie. Als iedereen wenst dat liefde op de eerste plaats komt, voor angst, onzekerheid, gierigheid, oordelen, egoïsme, zelfingenomenheid, welke moeilijkheden die van belang zijn, zouden er dan eigenlijk nog kunnen zijn? Het verlangen en de intentie zijn al genoeg om de wereld op zijn kop te zetten. Je zou kunnen denken dat Ik overdrijf, maar Ik overdrijf niet.

Als iedereen morgen zou ontwaken met het volgende in zijn gedachten, stel je dan de ongelooflijke liefde die hier door zou schijnen!

donderdag 28 september 2017

Op deze dag van je leven / 28 September 2017 / Neal Donald Walsch

28 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat eerlijkheid niet duidelijk is in alle gevallen.

Kijk, we willen allemaal dat het leven eerlijk is, toch?
Maar soms is het dat gewoon niet.
Waar? Nee, Fout.
Het leven is altijd eerlijk - soms ziet het er alleen niet zo uit.

Je zult zien hoe 'eerlijk' het leven is als je het een kans geeft om zichzelf uit te spelen.
Wacht, en Kijk.
Jouw Hogere Zelf, dat altijd het beste voor jou wil, heeft hier de leiding.
Geloof het.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 27 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 September 2017 / door Jennifer Farley,
Jouw Standpunt


Wat kun je zeggen dat nog niet reeds gezegd is?
Wat kun je horen dat nog niet is gehoord?
Wat kun je doen dat nog niet is gedaan?

 Ik zal het je vertellen:
Spreek jouw waarheid en zing je lied.
 Er is nog nooit zoiets geweest.

Hoor en luister naar jouw hartslag.
Het is uniek en kostbaar.

Doe waarvoor je hier kwam om te doen.
Jouw standpunt, jouw energie en jouw liefde
 kunnen nooit gedupliceerd worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 2056: Wat Schoonheid Is /Geplaatst 28 september 2017

Wat Schoonheid Is
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 september 2017


God zei:

Je hoeft niet over je leven te puzzelen. Onderzoek is niet nodig. Het is niet nodig om uit te gaan zoeken waarom en hoe dingen gebeuren. Het is niet nodig om waar te nemen en uit te spreken wat er gebeurd is. Maak je niet druk over die logische vaststellingen. Als je iets moet ontdekken, ontdek dan wat het is, dat je hart naar grotere hoogtes brengt. Ga naar de arena van waardering. Ga naar wat mooi is. Ga naar wat je hart raakt en niet zozeer de logistiek van je denkgeest.

Ga naar datgene dat gunstig is en voorbij gaat aan uitleg. Dit is waar je aandacht heen wenst te gaan. Wie zou het wagen schoonheid te verklaren? Alles wat je erover kan zeggen, is dat het gewoon mooi is. Je hart weergalmt. Je hart kent schoonheid, als het dat tegenkomt. Dat is genoeg.

woensdag 27 september 2017

De Arcturiaanse Raad: Je Waarheid Leven 27 September 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Je Waarheid Leven
27 September 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Je hebt het in vraag stellen van je eigen waarheid ervaren, en je hebt het accepteren van je eigen waarheid ervaren. Je kent nu het verschil tussen hoe iemand anders diens waarheid aanvoelt en hoe jouw waarheid met jou resoneert. In feite heb je in één levensspanne genoeg ervaringen hiervan gehad om jou over verscheidene meer te informeren.  
Er zijn nu meer ideologieën dan ooit eerder op de planeet, meer perspectieven, meer gezichtspunten, en daarom … meer waarheden. Wat voor jou belangrijk is om te herkennen is dat aan jou voortdurend nieuwe waarheden aangeboden zullen worden terwijl je voorwaarts gaat met je ascentie.

De Kryon Begrippenlijst / Van Lee Carroll – Het originele Kanaal voor Kryon sinds 1997 / 27 september 2017

De Kryon Begrippenlijst

Van Lee Carroll – Het originele Kanaal voor Kryon sinds 1997
Geschreven en samengesteld door Monika Muranyi
www.monikamuranyi.com
27 september 2017

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lieve vrienden, Dank jullie wel voor het bezoeken van deze website en voor jullie belangstelling voor het werk van Kryon.

Het onderstaande vertegenwoordigt terminologie die door Kryon in de laatste jaren is gebruikt en ook de betekenis daarvan.

Wij vragen niet om jullie emailadres en wij houden ook niet bij wie er komt en gaat op onze site.

3D
3D is een afkorting van het woord driedimensionaal dat de dimensies van lengte, breedte en hoogte omvat.

4D
4D is een afkorting  van het woord vierdimensionaal en het omvat de dimensies van lengte, breedte, hoogte en tijd.

5D
5D vertegenwoordigt een verkorting van het woord vijfdimensionaal en betreft de dimensies van lengte, breedte, hoogte, tijd en een nieuwe dimensie die beschikbaar is voor mensen in de nieuwe energie die zich ontwikkelt vanaf 21 december 2012. (zie: de opwaardering)Vijftiende Formatie van 2017: Bosschenhoofd

Vijftiende Formatie van 2017: Bosschenhoofd

Op 24 september ontstond de 15e formatie van 2017 in Nederland, wederom bij vliegveld Seppe te Bosschenhoofd, N-Brabant. De mooie formatie bestaat uit een grote cirkel met 4x3 kleine cirkels eromheen. En wederom een grasformatie... heerlijk!


Op deze dag van je leven / 27 September 2017 / Neal Donald Walsch

27 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat je mooi bent.

Ja jij. Kijk naar jezelf in de spiegel.
Als God ooit iets mooiers heeft geschapen in het universum dan jou,
is het een geheim.
Omdat het nergens kan worden gevonden.

Je bent een wezen van schoonheid.
Deel de schoonheid van jou vandaag, en je zult het ervaren!

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 26 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 September 2017 / door Jennifer Farley,
Rimpelingen


Onderschat nooit de invloed die je hebt op degenen rondom je.
Jouw woorden en / of acties, gezien of ongezien,
hebben een direct effect dat door alles om je heen reflecteert.
Of het nu liefde of angst is, het gaat uit naar Het Universum en komt terug ...
om uitgezonden te worden ... om weer terug te komen, te vergroten en te groeien. Zelfs nadat een situatie is vergeten,
zal het rimpelingen door de tijd heen blijven sturen.
Je hebt altijd een keuze gehad over wat je 'uitzendt'
op jouw eigen persoonlijke frequentie.
Wat kies jij vandaag om uit te zenden?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2053: De Ene Illusie over de Andere / geplaatst 27 september 2017

Heavenletter 2053:
De Ene Illusie over de Andere
Brief uit de Hemel
geplaatst 27 september 2017


God zei:

Je zou het nu wel moeten weten dat jij je niet door kleine dingen ongemakkelijk laat voelen. Je weet dit en toch, steeds maar weer, laat je het gebeuren. Je laat hetzelfde kleine ding jou ongemakkelijk doen voelen, 10 keer per dag. Natuurlijk, op dat moment ís het geen klein ding voor jou. Wat het voorval ook veroorzaakt, welk uiterlijk het ook heeft, het lastige kleine ding wat jou dwarszit heet EGO. Jouw ego wil dat niet toegeven. Jouw ego, met of zonder stem, zet het volgende refrein in jouw gedachten "Jij kunt dit niet met mij doen", of "Zij kunnen dit niet met mij doen".

Je zou het gevoel kunnen hebben dat het jouw Hart is, wat is gekrenkt, maar het is eerder jouw ego dat op je Hart stampt, dat het hart kleineert en dat jou kleineert, terwijl het de hele tijd vloekt, terwijl jij het verdient om geprezen te worden en bewondert te worden. Jouw ego zegt in je gezicht dat jouw belangrijkheid niet over het hoofd gezien mag worden. Je ego bespot en lacht je uit achter je rug om. Geliefden, de sneren en het spotten komt van jullie ego. Het beeld wat je ego heeft gesmeed is uit elkaar getrokken.

dinsdag 26 september 2017

Matthew Ward- / 25 September 2017 / Suzy Ward

Matthew Ward -
25 September 2017 / Suzy Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Grotere zorgen aangaande Noord-Korea hebben geleid tot vragen zoals “Kunnen er schepen landen als ET-aanwezigheid een nucleaire oorlog zou kunnen afwenden?” en commentaren zoals “Het zou werkelijk helpen als disclosure en het landen van ruimtevaartuigen binnenkort plaatsvinden!” Lieve Mensen, laat ons jullie verzekeren dat escalerende retoriek niet tot een nucleaire oorlog zal leiden en wanneer er raketten met nucleaire koppen worden gelanceerd, zal de bemanning van ruimtevaartuigen een ontploffen van deze raketten voorkomen.

Wat betreft disclosure en landingen geldt dat wat we jullie enige tijd geleden hebben verteld nog steeds van kracht is: God is verantwoordelijk voor de tijdsbepaling, omdat alleen Hij kan weten wanneer de veiligheid voor de landende partijen en het volk op Aarde gewaarborgd is. De laatste details omtrent de officiële bevestiging zullen op dat moment worden toegesneden, maar we hebben van geen enkele verandering in het basisplan gehoord. Via een tele-uitzending die naar de systemen van alle landen wordt uitgezonden, zullen internationaal gerespecteerde personen aankondigen dat er zich luchtschepen van goedgezinde beschavingen in jullie luchtruim bevinden en dat sommigen binnenkort zullen landen.