Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 23 september 2017

De Arcturiaanse Raad: Aan Verleiding Toegeven / 23 September 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad:
Aan Verleiding Toegeven
23 September 2017 / Daniel Scrantonn
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Er is een reden waarom jij je geneigd voelt om dingen te doen waarvan je weet dat zij niet ten dienste staan voor je hoogste goede. Je hebt binnenin je een bepaalde hoeveelheid aan programmeringen die jou een mogelijkheid geven om je grenzen uit te testen. Je wilt het beste maken van het leven dat je hebt, maar dit is ook een tijd van het integreren van alle aspecten van Zelf, inclusief die aspecten die aan de meer duistere zijde van de dingen staan.
Dus jullie levens zijn gevuld met mogelijkheden om dat te onderzoeken wat niet gewenst is, dat wat jullie niet dient, en dat wat diegenen om jullie heen niet dient. En het is een kans voor jullie om ergens aan deel te nemen, de vibratie ervan te voelen, de effecten ervan te ervaren, en dan van de situatie te leren wat je moet weten.

De geschiedenis van de afscheiding - dag 3 / geplaatst 23 september 2017

De geschiedenis van de afscheiding - dag 3
geplaatst 23 september 2017

Vandaag het schema dat gebruikt werd door Ian Xel Lungold tijdens zijn lezing in 2004. De volgende dagen krijgt u hierover meer uitleg.
Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. September uitgave-extra / 23 september 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
September uitgave-extra
23 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ontdek Wetenschap & Spiritualiteit in Glorieus Vancouver!!

VIJF van de wereld-top-pioniers in wetenschap en spiritualiteit, de helderste geesten, auteurs en leraren – allemaal op een plaats!

Groetjes, Henk! 

Op deze dag van gladde verkooppraatjes kan het bovenstaande alleen maar klinken als nog een slogan om jullie naar onze conferentie te laten kijken.

Wat ik jullie wil vertellen is een basis-waarheid: Vijf van deze pioniers op hetzelfde podium kan mogelijk NOOIT MEER GEBEUREN!!!

GREGG BRADEN - BRUCE LIPTON
JOE DISPENZA - LYNNE McTAGGART
LEE CARROLL & KRYON

Wij hebben echt een grote slag geslagen toen wij besloten om een speciale conferentie te beleggen voor Wetenschap en Spiritualiteit. Een jaar of zo geleden gingen wij kijken naar wie wij wilden hebben en wij konden niet geloven dat al deze vier zeer gewilde, top-bovennatuurlijke sprekers feitelijk tegelijkertijd beschikbaar waren.

Dus….Elan en ik vroegen ons af ….. ”Welke twee zullen wij uitnodigen” Wij begrepen het beiden op hetzelfde moment:  “Laten wij hen alle vier uitnodigen. Het zou een conferentie gaan worden die je eens in je leven zou meemaken.”  Dit deden wij dus!
LICHTMEESTERS BOODSCHAP / 14 september 2017 / Tetsiea Blijham


LICHTMEESTERS BOODSCHAP
14 september 2017 / Tetsiea Blijham

De energie van de Aarde, het Kristallijnen Veld in de Aarde is enorm aan het veranderen, aan het verhogen. Waardoor de gronding ook niet meer als gronding voelt. Waardoor het lichaam van een mens heel onrustig is. Dus het onrustige slapen komt hiervan. Jullie zijn heel sterk aan het afstemmen op de Kristallen in de Aarde. Dit is ook aangestuurd door het Kristallijnen Veld, het Kosmische Veld wat aan het openen is, de poorten die geopend zijn, openen weer de Kristallen, openen weer jullie. En zo is het Proces sterk aan het versnellen. Belangrijk hierbij is om te blijven afstemmen. En belangrijk is om steeds meer onze boodschappen te leren ontvangen. En in onze frequenties te gaan leven. Met dat wat je neerzet op de Aarde. En daar vandaan neer te zetten op de Aarde wat jou roept. Wat jouw bijdrage is.

- Tetsiea
                                        
Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html


Dagtekst van Zaterdag 23 September 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Zaterdag 23 September 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Zich vergelijken met de hogere wezens om vooruit te gaan -


"Elk oordeel dat de mensen hebben over andere mensen en dingen komt voort uit een vergelijking: ze hebben liever deze dan gene persoon, liever dit ding dan iets anders, en om te beslissen, om hun voorkeur uit te spreken, moeten ze op een of andere manier hebben kunnen vergelijken. Zo vergelijken ze hun leven lang hun huis, hun auto met die van de buren, en ze proberen mensen met meer dingen, betere, grotere, mooiere dingen te evenaren, omdat ze geloven dat die gelukkiger zijn.

Op materieel gebied zijn de mensen echte krakken in het vergelijken. Maar op het spirituele vlak zijn ze niet zo geneigd om te vergelijken. Als ze iemand ontmoeten die onbaatzuchtig, liefdevol en meester over zichzelf is, vragen ze niet: "Maar hoe ben ikzelf in vergelijking met hem? "... Welnu, met deze mentaliteit is het onmogelijk om vooruit te gaan. Om vooruit te komen, moet je je vergelijken met uitzonderlijke wezens, met alle grote spirituele Meesters van de mensheid, en tegen jezelf zeggen: “Hoe kan ik mijn begrip op dat van hen afstemmen? Eens kijken of ze me niet een betere manier van denken en handelen kunnen leren”.


Een Schrijven van de Schepper / 22 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
22 September 2017 / door Jennifer Farley,
Sta Op!Een nieuwe dans is begonnen;
De draaiende, wervelende energieën van het licht en het donker
vragen dat jouw aandacht meer gefocust te worden op de positieve,
mooie dingen van jullie Aard oppervlak.
Het is tijd om op te staan tegen de haat,
angst en woede die worden gegenereerd met elke ons van onvoorwaardelijke Liefde
 die jouw wezen kan laten zien.
Vergeet niet, ook al heb je het gevoel alsof je de enige bent die zich focust
op vrede en vreugde, er zijn vele.
 Je bent niet alleen! Sta op en reken op Liefde!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 22 September 2017 / Neal Donald Walsch

22 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat geldproblemen kunnen verdampen in een ogenblik,
en dat je eeuwig overvloedig bent.

Ik weet het, Ik weet het ... het lijkt soms niet zo,
maar de de waarheid is, dat je altijd alles hebt wat je nodig hebt, hier en nu.
Weet je hoe Ik dat weet? Je bent er steeds hier.
Als jouw niet altijd was gegeven wat je ooit nodig had, zou je niet hier zijn.

Nu alles wat nodig is voor jou is om dit diep te begrijpen.
Stop vervolgens met je zorgen te maken. Het komt wel goed. Wacht maar af.
Of beter nog, wacht helemaal niet. Ervaar dit op dit moment.
En herinner het je als de dingen er niet zo goed uitzien (in je verbeelding).

Je weet de reden al
waarom deze speciale herinnering
naar je toe kwam vandaag ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 2041: Een Universum van Licht / Geplaatst 23 september 2017

Een Universum van Licht
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 september 2017


God zei:

Wanneer jij niet aan Mij denkt, Ik afwezig ben in jouw gedachten, bent je eenvoudigweg niet oplettend. Het is alsof vertrokken bent naar een gebied van vergetelheid. Je bent vergeten om aandacht te schenken. Natuurlijk, is de aandacht die je aan Mij besteed, niet iets dat je moet besteden (betalen). Het is jullie beloning, geliefden.

Mijn denkgeest, net als Mijn hart, is nooit elders dan bij jou. Ieder wakker moment, ben jij, Mijn geliefde, Mijn hoofdgedachte. We kunnen het niet echt hoofdgedachte noemen, Mijn liefde is eigenlijk Mijn focus. Elk moment geef Ik je Mijn liefde, en het is allemaal voor jou. Het is allemaal voor Mijn schepping, en dat ben jij, degene die Ik vanuit Mijn hart van liefde heb gecreëerd. Mijn liefde houdt nooit op. Ik hou je elke dag met veel vreugde voor Me. Als je eens wist hoe ongebonden mijn Liefde is, dan zou je niks anders meer weten. Je zou als een bij in de honing vastzitten, zo vol van de overvloed van Mijn liefde. Je zou dronken van Mijn liefde zijn. Je zou sterk in Mijn liefde zijn.

vrijdag 22 september 2017

Kunnen wij met deze equinox de plasma laag WINNEN? / (Nederlandse tijd – 22.02 uur vrijdagavond 22-9-2017)


Kunnen wij met deze equinox de plasma laag WINNEN?
 Prepare For Change, 20 september 2017
21 september 2017


Alle resterende obstakels naar de Event bevinden zich op de plasma laag. De plasma toplet bommen (anti materie bommen), Yaldabaoth en plasma anomalie. Dit is een GROTE oproep … als genoeg van ons meedoen met de wereldwijde gesynchroniseerde massa meditatie op vrijdag 22 september, kunnen wij niet alleen de mensheid een stap dichter bij de Event brengen … wij kunnen een empathisch statement maken dat …

WIJ AAN DE LEIDING STAAN!

Deel dit en verspreid dit … wij moeten de kritieke massa bereiken! Dit is een kritieke psychologische boost die de meesten van ons nodig hebben, want zo lang als de Event nodig heeft… de tol die het tirannieke dagelijkse matrix leven op ons trekt … en de intense nood om onze interne genezing te completeren om hier niet langer onder te lijden.

Het is om 4.02pm EDT (New York tijd). 

(Nederlandse tijd – 22.02 uur vrijdagavond 22-9-2017)

Kies je pil, The Portal Cobra, 21 september 2017 / 22 september 2017


Kies je pil, The Portal Cobra, 21 september 2017
22 september 2017


Je neemt de Blauwe Pil, het verhaal eindigt. Je wordt wakker in je bed en je gelooft wat je maar wilt geloven.
Je neemt de Rode Pil, en ik laat je zien hoe diep het konijnenhol is.
Ik bied je alleen de WAARHEID aan … Niets anders.


Vertaald door VeronicaEen Schrijven van de Schepper / 21 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 September 2017 / door Jennifer Farley,
Waarachtig!


Wat betekent het 'waarachtig' te zijn?

Het betekent verantwoordelijkheid nemen voor jouw acties.
Het betekent dat je  soms moet toegeven dat je het verkeerd hebt en de eigenaar bent.
 Het betekent waarheidsgetrouw zijn, zelfs al kan het steken.
Het betekent dat je vriendelijk en medelevend bent,
ook als je het niet het gevoel hebt dat dat mogelijk is.
Het is weten dat je gebeden en goede gedachten gehoord en beantwoord worden,
alhoewel datgene wat je terugkrijgt misschien niet is wat je had verwacht.
Waarachtig zijn is misschien niet een makkelijk ding om te doen,
 maar het is een van de meest lonende dingen die je voor jezelf en anderen kunt doen.
Het is het tijd om te beginnen waarachtig te zijn ... ben jij klaar voor de uitdaging.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Montague Keen, /17 september 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
17 september 2017 / Veronica Keen

De mensheid heeft via meditatie een positieve actie ondernomen en voorkwam de uitzonderlijke schade die de cabal voor Amerika had gepland. Dit is positief bewijs dat jullie tezamen de macht bezitten om de vernietiging van de Aarde te voorkomen. Ik kan je vertellen dat dit een ernstige slag is geweest voor de cabal. Velen van hen realiseren zich nu dat ze met het menselijk ras niet langer kunnen doen wat ze willen. Ze hebben nooit eerder met een ontwaakte mensheid te maken gehad. Ze realiseren zich dat hun plannen om de Aarde over te nemen zullen worden voorkomen. Velen van hen maken plannen om via de sterrenpoorten die nog werken, de Aarde te verlaten. Anderen hopen manieren te vinden om de mensheid over te halen om op Aarde te mogen blijven. Maar een vos verliest zijn streken niet. Hij moet daarom altijd in de gaten worden gehouden. Jullie kunnen er mettertijd voor kiezen hen te vergeven voor wat ze hebben gedaan, maar jullie mogen het nooit vergeten. Jullie dienen altijd op je hoede te blijven voor het geval ze opnieuw de controle willen overnemen. Al jullie regeringen zijn onderdeel van de cabal. Al diegenen die macht hebben staan niet ten dienste van het menselijk ras. Er moeten enorme veranderingen komen voor een hele nieuwe manier van leven, waar openheid en eerlijkheid, met gerechtigheid voor iedereen prevaleren.

Alles dat de cabal heeft bedacht om het menselijk leven op Aarde te vernietigen moet worden geëlimineerd. Geen chemtrails meer, geen water meer vermengd met medicijnen. Geen inentingen meer of chemische medicijnen. De Aarde dient te worden gereinigd van alle chemicaliën zodat ze kan voorzien in voedsel dat voor de mensheid geschikt is. Hydroponica is een direct antwoord op het snel produceren van goed voedsel. Het reinigen van grond is cruciaal om ervoor te zorgen dat het geschikt is voor het telen van gewassen. Het moet weer veilig worden gemaakt.


De Arcturiaanse Raad Het Perspectief van Je Hart / 21 September 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Het Perspectief van Je Hart
21 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij brengen het perspectief naar jullie werkelijkheid dat jullie een gevoel van voltooiing aanbiedt. Jullie krijgen vele verschillende perspectieven aan werkelijkheid te ervaren. Niet alleen zijn daar de perspectieven van jullie vrienden en familieleden, maar ook van de mensen die deel uitmaken van de media. En aldus willen wij graag alle perspectieven uitwerken waar jullie aan blootgesteld worden … en wij geven jullie een keuze.
Wij vragen niet om een lidmaatschap in een groep. Wij willen dat je zoveel perspectieven krijgt als je maar kunt om je eigen perspectief uit te werken, aldus je alle perspectieven binnenin je hebt die noodzakelijk zijn voor jou om een geïnformeerde beslissing te maken over je leven en hoe het te benaderen.

Meer lezen >>>


Blijf afgestemd: David zegt dat Disclosure sneller kan gebeuren / 21 september 2017 / door Danell Glade

Blijf afgestemd: David zegt dat Disclosure sneller kan gebeuren
21 september 2017 / door Danell Glade


Door David Wilcock 18 september 2017

Ik geniet van een broodnodige vakantie in Canada en ben zojuist van een internet-blackout-zone gekomen. Het is leuk om weer toegang te hebben, moet ik zeggen!

Er zijn een aantal zeer fascinerende ontwikkelingen die zich kunnen voordoen voor de openbaring die groter en sneller gebeurt dan we hadden verwacht. Ik hoop dat we snel genoeg over sommige ervan kunnen praten. We kunnen heel goed zien dat de zaken veel sneller gaan dan het beweerde "Gedeeltelijke Openbaringen" scenario.

Tegelijkertijd wil de loyale oppositie zowel Corey als mij meer dan ooit zien verdwijnen. We hebben zeer specifieke informatie gegeven over de aard en de ernst van de bedreigingen. Het is nooit meer gevaarlijk geweest. Dit is geen grap.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 14: De Nieuwe Mens / 31 juli 2017 / geplaatst 22 september 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 14: De Nieuwe Mens
31 juli 2017 / geplaatst 22 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nu weten jullie waarom 

Verwacht alles!!! Verwacht welwillende verandering. Ontwaak met de hoop dat dingen vandaag en morgen anders zullen zijn. Laat compassie jullie gids zijn. Dit zijn de dingen waarover wij spreken en het zijn de dingen waar wij eerder over spraken.

Lieve mensen, ik vertegenwoordig de Creatieve Bron. Ik ben verliefd op de mensheid……

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal


Dagtekst van Vrijdag 22 September 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Vrijdag 22 September 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het leven van de natuur - ermee in contact komen. De wolken


"Maak er een gewoonte van om te kijken en te luisteren naar het leven van de natuur: de rotsen, de planten, de dieren, en in het bijzonder de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur, en de verschillende vormen waaronder ze voorkomen: de stenen, het zand, de regen, de sneeuw, de wind, de wolken, de zon, de sterren ... Er is zoveel te zien en te interpreteren! 

Kijk alleen maar eens naar de wolken, hun dichtheid, hun vormen, hun kleuren: soms lijkt het alsof we kijken naar een ruiter te paard, een veldslag, een feest ... Dat zijn de luchtgeesten, schepselen die men sylfen of elfen noemt, die hun werk doen. Want daarboven is heel wat leven dat wordt uitgedrukt in een veelheid aan vormen: gezichten, vogels, kuddes, landschappen ... Er zijn zelfs geschriften. We kunnen die nog niet ontcijferen, maar dat is niet erg; het belangrijkste is om ons onder te dompelen in deze beelden, ze bewust te laten doordringen in ons, want zo zullen we in contact komen met het leven van de natuur."
Heavenletter 2040: Een Lied van God / Geplaatst 22 september 2017

Een Lied van God
Brief uit de Hemel
Geplaatst 22 september 2017


God zei:

De Aarde ontluikt met pracht en praal. Er is altijd een proces van schittering aan de gang. Zoals golven in de oceaan, zijn er bergkammen op Aarde. Een bloem ontspruit, groeit, bloeit, en buigt dan terug naar waar het vandaan kwam. De vogel zingt een lied van God, en er is de stilte tussenin. Groen wordt groener. Het fruit barst uit aan de boom, en het leven wordt aangekondigd. De lente wordt de zomer, en dan is er een golf van herfst en dan de winter. De winter bedekt de ongeboren bloemen totdat zij opnieuw voor bloei in de lente klaar zijn.

Hoe gezellig is elk seizoen, en kijk hoe elk het heelal aandrijft. Het is een cyclus van liefde, geliefden, golven van de oceaan, de bergkammen en de dalen, elk de andere ondersteunend. Er is geen verschil tussen dag en nacht behalve de kant van de Aarde waar jij op bent. Alle veranderingen, alle bewegingen, zijn slechts de volheid van de oceaan, die er zelf van geniet. De oceaan barst in golven uit, en, geliefden, jullie zijn ook een golf van de oceaan.

donderdag 21 september 2017

LICHTMEESTERS BOODSCHAP VAN DE METATRON / 9 september 2017 / Tetsiea Blijham

LICHTMEESTERS BOODSCHAP VAN DE METATRON
 9 september 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom. Welkom in mijn Veld. Ik ben de Metatron. Welkom in mijn Veld van de Kristallijnen frequenties. De frequenties, de Kristallijnen frequenties, zijn de Velden die sinds kort door mij geopend zijn. Omdat de mensheid als zover was in het Ontwakingsproces. Sinds het einde van de vorige eeuw is het Bewustzijn van de mens zo gestegen, zo in de versnelling geraakt, dat jullie nu in staat zijn om te verbinden met mijn frequenties, vanuit het Kristallijnen Veld. Ik ben degene die dit Veld geopend heeft, geregeerd heeft. Door de verbinding met het Kristallijnen Veld is het Ontwakingsproces van de mensheid verduizendvoudigd, minimaal. Door je te verbinden met dit Veld is jouw Ontwakingsproces verduizendvoudigd. Dat wat jij levenslang nodig had om te verwerken, verwerk jij nu in een leven. Daarom ervaar je, jou leven als zo snel. Zo in de centrifuge, zoals in de rollercoaster, kun je dat noemen.

Weet dat, dat wat jij meemaakt in dit leven, die versnelling daarin Goddelijk geleid is en voorgeprogrammeerd is, door vorige levens. Ja, jouw lichaam heeft vaak tijd nodig om bij te benen in jouw Ontwakingsproces. Daarom heb je vaak zoveel last van je lichaam. Jouw Ziel is al vele stappen vooruit. En jouw lichaam heeft het nodig om uitgezuiverd te worden, zodat het mee kan in jouw proces. Jouw proces gaat ook versneld in je interactie met andere mensen, sommige mensen die niet ontwaakt zijn of die nog aan het ontwaken zijn. Omdat jij zo vooruit holt voel jij je vaak ontheemd, niet meer verbonden met anderen. Dat komt door dit proces. Weet dat niet jij de enige bent die vooruit holt, dat anderen met jou hollen. En dat iedereen de tijd nodig heeft om te ontwaken, om bewust te worden wat goed is voor hem of haar. Voel je niet ontheemd, onthecht. Want die verbinding die blijft. Maar ook de verbinding met anderen, die vooruit snellen. Verbindt je ook met hen, zoek ze op. Verbindt je met hen in de ether, dus online, in energie, in het Veld. Want samen zijn jullie hele grote stappen aan het zetten. 

Ik ben de Metatron en dit is mijn boodschap.

- Tetsiea

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Of doe de Gouden Straal meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html

Op deze dag van je leven / 21 September 2017 / Neal Donald Walsch

21 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leven aan jouw zijde staat, je leeft in een vriendelijk Universum en alles zal uiteindelijk goed komen.

Je kunt misschien geconfronteerd worden met een uitdaging op dit moment,
of misschien met een belangrijke vraag waarover je hebt nagedacht,
maar je hoeft dit niet alleen onder ogen te zien.
Je kunt God vragen om hulp.
Jij kunt ook een gesprek met God hebben.
Ik beloof het je.

Dus haal nu adem en vraag God om jou precies te vertellen wat je moet horen.
Luister vervolgens.
Zorgvuldig.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl