Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 september 2017

JEZUS: Het Bieden van een Veilige Ruimte voor Anderen is de Reden Waarom Jullie op Aarde Zijn. / 15 september 2017 / door John Smallman


JEZUS:
Het Bieden van een Veilige Ruimte voor Anderen is de Reden Waarom Jullie op Aarde Zijn.
15 september 2017 / door John Smallman

Er is alleen liefde. Jullie weten dat allemaal, jullie weten ook dat al het andere illusoir is, en toch houden velen van jullie zich bijna elke dag onliefdevol en oordeelkundig met anderen bezig - vaak zijn jullie je zo onbewust van je eigen ingesleten overtuigingen en gedragingen dat jullie  je niet eens realiseren dat jullie dit doen. Het nemen van tijd om naar binnen te gaan, naar jullie heilige altaar en te ontspannen in de Goddelijke Aanwezigheid die daar altijd bij je aanwezig is, het gebied van oneindige en onvoorwaardelijke Liefde die jullie echte natuurlijke aard is, zal jullie helpen, als jullie daar voor kiezen, om in toenemende mate meer bewust te worden van hoe jullie ego's jullie voortdurend proberen af te leiden van het waarnemen van jezelf zoals anderen jullie zien. Je bewust zijn van hoe anderen jullie zien, helpt je om je bewust te worden van hoe jullie ego's functioneren, iets waar jullie waarschijnlijk weinig aandacht aan besteden, omdat jullie meestal aan je egoïstische zelf denken als 'Ik'. Dit is niet het geval is, het ego “Me” wordt vooral gedreven door gevoelens en emoties, en in het algemeen reageert in plaats van nadenkend te reageren, en het is niet jij.

Veel mensen lijken in het midden van hun eigen persoonlijk universum te leven - het universum van het ego - afgescheiden van alle anderen door hun eigen egoïstische en egocentrische persoonlijkheden. Ze zijn zo omwikkeld in hun eigen kwesties van zelfverdediging en hoe het best hun persoonlijke veiligheid te verzekeren, dat ze zich geen zinvolle meningen kunnen voorstellen los van die van hun eigen. En toch zoeken ze voortdurend erkenning en goedkeuring van anderen. De behoefte om gelijk te hebben en anderen verkeerd, behalve natuurlijk, als de anderen in overeenstemming zijn met hen, is een van de belangrijkste oorzaken van conflicten wereldwijd, van individuele relaties tot aan internationale relaties.

‘De mensheid losgekoppeld’ deel 1.9 / Het pad voorwaarts voor de mensheid / 15 september 2017 / Ella Ster


‘De mensheid losgekoppeld’, Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, deel 1.9

In de voorgaande delen van de serie Humanity Unplugged is te lezen hoe de mensheid wordt gemanipuleerd en gevangen gehouden door een controlesysteem van buitenaf, maar zeker ook door het eigen beperkende denken. Dit laatste deel van de eerste Humanity Unplugged-serie (op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams) gaat over hoe we als mensheid in de jaren van ontknoping en het herstel dat voor ons ligt, kunnen werken aan een nieuwe aarde en geweldige toekomst voor de mensheid.

De uitgestelde evolutie van de mens
De kennis van wie en wat we zijn en het ontzeggen van toegang tot bepaalde vaardigheden die ons leerproces beperken, is/was het uiteindelijke doel van de Cabal om ons te verhinderen naar een volledig evolutionair niveau te bewegen, dat uiteindelijk leidt tot de vooruitgang van onze soort. Uiteindelijk zullen we een nieuw begrip krijgen over alles en vooruitgang boeken binnen deze beschaving die ver voorbij de huidige beperkingen reikt, die zij én wij onszelf hebben opgelegd.

‘Kabouters’ in het bos / Gepubliceerd 15 september 2017 | Door Ans Hoornweg

‘Kabouters’ in het bos
Gepubliceerd 15 september 2017 | Door Ans Hoornweg

Een kleine jongen uit een arm gezin werd iedere dag door z’n vader naar het bos gestuurd om hout te sprokkelen voor de kachel in hun huisje. Wat niemand wist was dat dit jongetje, tijdens het sprokkelen, heel vaak wezens van ‘het kleine volk’ ontmoette. Deze wezens waren niet van deze Aarde maar afkomstig ‘van de sterren’.

Tijdens de ontmoetingen in het bos onderwezen de buitenaardse wezens de kleine jongen, en hij vond alles wat ze hem vertelden even mooi en fascinerend. Heel soms vertelde hij zo’n verhaal aan z’n familie thuis, maar dan werd hij uitgelachen met de woorden: ‘Het zijn zeker kabouters die je daar ontmoet. Wat een fantasie heb jij!’

Maar op een dag volgde z’n vader hem – tóch wel nieuwsgierig geworden door de bijzondere verhalen van z’n zoontje – op een afstand in het bos, en zag tot z’n verbazing dat z’n kleine jongen daar inderdaad samen met nogal vreemd uitziende, kleine wezens in een cirkel zat te communiceren! De vader werd opgemerkt door de wezens, en in eerste instantie was hij heel bang, maar toen één van die wezentjes hem wenkte liep hij toch, enigszins schuchter, naar hen toe.


Cosmische factoren die onze Ascentie beïnvloeden: de lijst / Sandra Walter / 12 september 2017

Cosmische factoren die onze Ascentie beïnvloeden: de lijst
SANDRA WALTER / 12 september 2017


Zegeningen Geliefde Licht Stam ~
Deze lange opdate bevat de sleutel factoren die ons Ascentie op dit moment beïnvloeden. Het is bedoeld om enige helderheid te geven over de kosmische gebeurtenissen, effecten van de laatste Poort en waarom de Zonne activiteit is zo intens is.
Voeg hyperdimensionale logica toe aan dit alles; het kosmische perspectief sust het voor de Opstijgende Ziel.

Gebeurtenissen en Effecten van de augustus-september Ontvouwingen.
Convergentie van de Drie Eenheid Sterrenpoorten.
De Drie Eenheid Sterrenpoorten openden de stromen van directe Zonne Kosmische Christus frequenties uit de Zon. Dit is een voortdurende Zonne her-schrijving op sterren, planetair en geïncarneerd niveau. Terwijl de poorten convergeerden op de Solaris (de ZON) bij de eclips, veranderde die zijn prismatisch effect, die op zijn beurt de manier vormt waarop vorm wordt geprojecteerd op Gaia.

We gebruiken de ZON om ons bewustzijn in deze dichtere werkelijkheden te projecteren. Toen de ZON de kosmische Drieëenheid coderingen kreeg uit de sterrenpoort convergentie, zo kregen wij die ook. Het is een vitale stap om een meer kristallijnen vorm te projecteren via ons DNA. Het beïnvloedt ook Gaia’s uitdrukking in de vorm, maar ook Solares. Toegenomen Zonne vlammen ondersteunen uit dit Solar-stelsel een wijdere verschuiving.


De 9de Arcturiaanse Raad: Wat Je Wilt Creëren / 15 September 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad:
Wat Je Wilt Creëren
15 September 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Het is de perfecte tijd voor jullie allemaal om na te denken over wat voor ervaringen jullie willen hebben. Het is een tijd waarin de energieën nog nooit eerder zo ondersteunend zijn geweest van jou naar de werkelijkheid te bewegen die je wilt ervaren. De reden waarom jullie poolshoogte bij jullie zelf moeten blijven nemen, wat betreft wat het is dat je wilt creëren, is omdat jullie samen met de energieën aan het veranderen zijn. Jullie wensen zijn aan het verschuiven, en de gedachtevormen waar jullie toegang tot hebben zijn ook van een hogere frequentie.
Dus wat jullie nu voor jullie zelf willen, willen jullie ook voor alle anderen. Jullie kunnen jezelf als een onderdeel zien van een groter plaatje, een collectief, een menselijk ras. En jullie bereidheid om te luisteren naar deze wensen die jullie binnenin jullie hebben, en voelen voor hoe zij met jullie ascentie resoneren, is cruciaal om jullie uit te lijnen met de ervaringen die jullie willen hebben. Jullie zijn bedoeld je door dit universum te laten inspireren om te creëren wat jullie willen.

Een Schrijven van de Schepper /15 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 September 2017 / door Jennifer Farley,
Moeten Weten


Jullie kunnen overweldigd worden door alle informatie die nu binnenkomt
 en weten misschien niet waar je met verwerken moet beginnen.
Mijn geliefden, vergeet niet, jullie hoeven het niet te weten.
Alles wat van jullie nodig is, is het toestaan binnen te laten komen.
Het Universum zal voor de rest zorgen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 2020: Een Fluit van Liefde / Geplaatst 16 september 2017

Een Fluit van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 september 2017


God zei:

Wees aardig. Praat vriendelijk. Praat zachter. Heb de stem van een engel. Laat vandaag prachtige tonen uit je keel komen. Geen wrangheid. Geen ongeduld. Wees een engel van mededogen. Wees in ieder geval geen oude feeks.

Het zijn niet zozeer woorden die je terug moet roepen. Het is de toon. De toon van je stem heeft zijn eigen taal. Je zendt een roep uit naar het universum. Het is de echo van je stem waar naar geluisterd wordt.

Laat je stem klinken als een klok, niet als gekrijs. Laat je stem lieflijk zijn. Laat je stem een boodschapper zijn van een rijk waar vrede heerst. Je bent geen kraai. Wees een nachtegaal. Wanneer iemand anders zo nodig een kraai wil zijn, laat hem. Wees gericht op het gedrag van jullie eigen stem, geliefden.

vrijdag 15 september 2017

Montague Keen, / 10 september 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
10 september 2017 / Veronica Keen


Het is met een zwaar gemoed dat ik vandaag met jullie schrijf. De vernietiging van de mensheid voltrekt zich voor jullie ogen, toch kiezen velen ervoor daar geen acht op te slaan. De cabal heeft jullie weersomstandigheden voor meer dan 50 jaar met succes gecontroleerd. Het was gebaseerd op het werk van Nicola Tesla dat van hem werd gestolen en misbruikt door de cabal. Dit was nimmer Tesla’s bedoeling, aangezien hij de wereld vrije energie wilde geven. HAARP, CERN en de basis op Antarctica werden in het leven geroepen met als doel totale controle. De capaciteit ervan om vernietiging te veroorzaken, is enorm. De drie machtszetels: de City van Londen, het Vaticaan en Washington DC hebben de controle in handen, niet de mensen waarop jullie stemmen, dat zijn slechts hun instrumenten. Niets is wat het lijkt. Ik heb jullie dit vele malen verteld, maar slechts weinigen hebben dit ter harte genomen. Wat er nu in Amerika gebeurt is net een horrorfilm. Je kunt het nauwelijks geloven. Helaas gebeurt het echt.

Die arme onfortuinlijke mensen worden bijeengedreven en “IN FEMA KAMPEN GELEID”, NIET WETENDE DAT HEN HET TEKEN VAN KAIN ZAL WORDEN GEGEVEN, HETGEEN HUN NOODLOT ZAL BEZEGELEN. Want 90% van het Amerikaanse volk is onwetend van hetgeen er feitelijk met hen gebeurt, ze geloven wat hen door de autoriteiten wordt verteld. De FEMA-kampen, met hun plastic doodskisten en guillotines, werden geprepareerd en zijn klaar voor dit moment. Jullie kracht ligt in jullie aantallen: want wanneer de 99% NEE zegt, is het NEE. Wees sterk en vertrouw erop dat jullie plaats op Aarde is. Verbind je met alle elementen van de Aarde.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 15 September 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
15 September 2017

Intussen beginnen jullie te beseffen dat jullie je op de drempel naar iets groots bevinden, want sommige gebeurtenissen kunnen niet langer worden tegengehouden en op zeer korte termijn kunnen jullie enige actie verwachten. Gelukkig hebben jullie bijzonder veel geduld gehad en dit heeft het veranderingsproces zoveel eenvoudiger gemaakt. Terwijl jullie op het moment veel onrust ervaren die te maken heeft met de vele veranderingen, klampen de oude energieën zich aan het verleden vast, maar dit is volkomen zinloos aangezien de nieuwe energieën de oude dienen te vervangen en zo zal het gebeuren. Het is ook logisch omdat het Nieuwe Tijdperk nu goed op weg is, ook al hebben jullie dit nog niet bewust kunnen ervaren. Niets kan dat wat al in beweging is gezet tegenhouden en het van start gaan van de veranderingen zal binnenkort plaatsvinden op een manier waar jullie je bewust van zullen zijn. Er bestaat altijd een zekere mate van onzekerheid, in het bijzonder waar het grote veranderingen betreft, omdat het zoveel wezens aangaat die hun rol dienen te spelen om succes te verzekeren. 

Tegen alle voorspellingen in, die betrekking hebben op de weersomstandigheden op jullie wereld die suggereren dat de temperaturen steeds hoger worden, zijn er nu aanwijzingen dat het in feite steeds kouder begint te worden. Er bestaan gebieden, die normaal gesproken in verband worden gebracht met extreem lage temperaturen, waar bewezen is dat hun ijzige condities steeds verder toenemen. Canadese onderzoekers hebben dit aan klimaatverandering toegeschreven. Het zou kunnen worden gezien als het begin van een nieuwe IJstijd die al eerder werd voorspeld. Het is duidelijk dat dit onwaarschijnlijk lijkt, maar toch laten de feiten duidelijk iets anders zien en dit heeft al geleid tot de voorspelling van een mini IJstijd die ten tijde van het leven van de meesten van jullie een aanvang zal nemen. Het is daarom verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat het belangrijke gebeurtenissen veroorzaakt die jullie schade kunnen berokkenen. Naarmate de tijd verstrijkt zal het steeds duidelijker worden waar jullie weersomstandigheden naartoe leiden. Dus er is zeker geen reden om je zorgen te maken zolang er, terwijl de zaken zich ontwikkelen, op een behoorlijke manier informatie wordt gegeven over de uitkomst. 

Op deze dag van je leven / 15 September 2017 / Neal Donald Walsch

15 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de mate waarin mensen zijn geëvolueerd direct wordt onthuld door wat ze noemen entertainment en 'plezier'.

Wat noem jij 'entertainment'?
Wat beschrijft jij als 'leuk'? Hoe besteed jij jou vrije tijd?
Hoe besteedt jij jou entertainment geld?
Hoeveel televisie kijk je? Hoeveel films zie je?
Aan welk soort van programma's en films spendeer je jouw tijd?
Hoeveel boeken heb je deze maand gelezen?
Hoeveel concerten heb je bezocht?
 Hoeveel balletuitvoeringen heb je gezien?
Naar wat voor soort muziek luister je?

Doet iets van deze dingen er toe?
Je zou net zo goed kunnen vragen of het er iets toe doet welke soort voedsel je eet.
Voeding voor de geest is niet anders dan voeding voor het lichaam.
Wat je erin stopt is wat je terugkrijgt - in drievoud.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Kryon: Herboren worden in Kryon-stijl. /David Brown / 28 februari 2003, / Geplaatst:15 september 2017

Kryon:
Herboren worden in Kryon-stijl.
David Brown
Kaapstad, Zuid Afrika
28 februari 2003, Geplaatst: 15 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Sluit je ogen en herken elke sensatie in je lichaam en sta een verbinding met moeder Aarde toe door je voetzolen en verbind hen met je eigen ziel. Laat je ziel deze sensaties in je lichaam zien omdat deze emotie, en welke emotie dan ook, in juist deze tijd in je lichaam is. Laat je ziel en Kryon met deze emoties werken en hen verzachten en jou werkelijk laten weten welke emotie er in je lichaam is. Hoe pijnlijk het ook is, herken deze emotie en laat hem vrij. Laat de emoties blijven komen totdat je voelt dat de energie zo stil is geworden als een bergmeertje.

Blijf even in dit proces om de emoties te verhelderen, te reinigen en te kalmeren. Open je hart voor de rest van de groep en laat jezelf de onvoorwaardelijke liefde ontvangen en stuur jouw eigen onvoorwaardelijke liefde naar de rest van de groep. Nogmaals, als je voelt dat je hart zich sluit of dat je met de energie worstelt, laat je ziel dit dan zien, deze weerstand in je hart. Laat je ziel met de weerstand werken terwijl jij alleen maar overvloed kan aantrekken omdat jij je hart steeds verder opent.Een Schrijven van de Schepper / 14 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 September 2017 / door Jennifer Farley,
” Facetten”


 Niettemin zijn jullie facetten van hetzelfde juweel,
elk schijnt helder met jullie eigen 'speciale aanraking'.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1999: AL de Sterren in de Hemel / Geplaatst 15 september 2017

Heavenletter 1999:
AL de Sterren in de Hemel
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 september 2017


God zei:

Ik stort zegeningen over jou uit op dezelfde manier als al de sterren in de Hemel hun licht op jou laten schijnen. Alles dat je hoeft te doen is omhoog kijken naar de sterren. Zelfs wanneer je niet omhoog kijkt, kun je nog steeds een glimp opvangen van het licht zoals het op Aarde valt.

Wat als je zou weten dat je omringd bent met zegeningen ? Wat als je dat zonder te twijfelen zou weten ? Wanneer je niet al de informatie had geleerd die je geleerd hebt, zou je het weten. Wanneer je de wereld kon zien voor jezelf, zou je al het licht zien. Je zou er niet in hoeven te geloven, want je zou er recht tegenop kijken, en je zou geen vergissing maken. Maar in werkelijkheid heb je meer in de afwezigheid van licht geloofd dan in de aanwezigheid ervan. Nietwaar ?

Zelfs wanneer je zou kunnen toegeven dat je fout zit, zou je als bliksemlicht vooruitgaan. Zelfs wanneer je het niet zou begrijpen, zou je kunnen zeggen:

donderdag 14 september 2017

Op de bres voor klokkenluiders / 23 augustus 2017 / Ella Ster


We leven in een verwarrende tijd, waarbij we ons steeds meer realiseren dat we ons hele leven zijn bedrogen en voorgelogen. Waarbij de mainstream media de grootste producent van fake news is. Een tijd waarin we zelf op zoek moeten gaan naar de waarheid, waarbij we steeds een klein stuk van de puzzel verwerven, waarmee we een steeds completer totaalbeeld kunnen krijgen van hetgeen er werkelijk speelt. Klokkenluiders zijn soms de enige bron van informatie om achter de schermen te kunnen kijken, zoals insiders binnen overheidsorganisaties, voormalige leden van de Illuminatie, slachtoffers of getuigen die uit de school klappen.

Deze klokkenluiders krijgen namelijk zelden of nooit een podium binnen de mainstream media, vooral niet als hun informatie een bedreiging vormt voor de heersende elite. Informatie over zaken die achter de schermen plaatsvinden, is daarom vooral te vinden op kanalen die niet worden gecontroleerd door de krachten die de mainstream media in handen hebben, zoals internet, sociale media of onafhankelijke uitgeverijen.


SAUL: Vergeet niet, angst is gewoon een afwezigheid van liefde, maar er is slechts Liefde. / 09/13/2017 door John Smallman


SAUL:
Vergeet niet, angst is gewoon een afwezigheid van liefde, maar er is slechts Liefde.
09/13/2017 door John Smallman

Wij communiceren met jullie, en de vele andere kanalen op dit moment die geïncarneerd zijn als mens op Aarde, omdat de berichten die jullie ontvangen en delen er een enorm aandeel in hebben om het Grote Ontwakingsproces te helpen bij het overbrengen van het Goddelijke Plan voor de mensheid naar velen. Allen op Aarde op dit punt in jullie spirituele evolutie, waarvan het de bedoeling is om jullie naar Huis te leiden tot Eenheid, hebben er vrijwillig voor gekozen om mens te zijn en om deel te nemen aan de ontwaking door de sluier die jullie tussen jezelf en de werkelijkheid hadden ingebracht, op te lossen.

Het is echt alleen een sluier, een zeer dunne en onbeduidende sluier, die jullie lijkt af te scheiden van de Werkelijkheid. De conflicten en chaos die jullie over de hele wereld zien, zijn alleen maar de basis van de illusie ineenstorting, omdat de mensheid steeds meer bewust wordt van de krankzinnigheid waarmee het jullie dagelijks presenteert en ervoor kiezen om het niet meer te ondersteunen. Het is uiterst belangrijk dat jullie dagelijks jullie intentie vernieuwen om alleen liefdevol te zijn, ongeacht hoe moeilijk de situaties zijn waarin jullie je tijdens je dagelijkse leven kunt bevinden.

Orkaan Meditatie Rapport van Cobra, 13 september 2017 / 14 September 2017


Orkaan Meditatie Rapport van Cobra, 13 september 2017
14 September 2017

Zoals je wellicht weet hadden wij veel succes met het afzwakken van de orkaan Irma, vooral in de laatste fase van haar reis door Florida:Er was verwacht dat Irma rechtstreeks Tampa zou raken als een krachtige categorie 3 of 4 orkaan met windkracht 130 mph:

De spirituele betekenis van het leven op aarde Pamela channelt Jeshua / September 2017

De spirituele betekenis van het leven op aarde
Pamela channelt Jeshua
September 2017


Lieve mensen, lieve gelijkgestemden,

Ik ben Jeshua die spreekt. Jullie zijn mijn broeders en zusters. Ik schuif hier aan als een gelijke, niet als één die verheven is boven jullie, maar als een vriend, een kameraad. Voel de gemeenschappelijke bron van waaruit wij verbonden zijn. Voel het leven stromen tussen ons, de verbinding die heel en vrij maakt.

Heb eerbied voor jezelf, net zoals je die hebt voor anderen. Eerbied wil zeggen: jezelf hoog achten; beseffen wie je werkelijk bent en wat je op je hebt genomen. De reis die je hebt afgelegd om hier en nu in een lichaam van vlees en bloed op deze aarde te zijn, was een sprong in het diepe. Diep in jou bestaat een geloof, een kracht, een bewustzijn van waaruit je koos hier te zijn. Ieder van jullie heeft “ja” gezegd tegen deze incarnatie, tegen je huidige leven. Na dat moment van “ja zeggen” zijn er twijfels gekomen, zijn er ervaringen geweest op aarde en oude herinneringen aan andere levens, die dit heldere en duidelijke ja hebben versluierd. Je voelt je af en toe verloren in het aardse avontuur, alleen en verlaten. Ik ken die pijn van binnenuit.

Jullie hebben mij te vaak afgeschilderd als een heilige, een verlichte die alles wist en begreep. Dat was maar ten dele waar; ik heb diepe twijfels gekend en angsten doorleefd. Dit was deel van mijn weg zoals het deel is van jullie weg. Zie mij in mijn onvolmaaktheid, mijn gebrokenheid. Toen ik op aarde leefde, was ik bezield en geïnspireerd door een groot licht dat onuitsprekelijk is, dat liefde bevat, verwondering, schoonheid, humor en wijsheid. Daarvan ik wilde getuigen. Dit licht was niet van mij, maar kreeg wel door mij heen gestalte, net zoals dat bij jullie het geval is. Ook jullie zijn dragers van dit licht.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Live channeling “De staat van de Aarde” / 11 september 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Live channeling “De staat van de Aarde”
11 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Hier met een Doel 

Wat er nu gebeurt gaat allemaal over jullie, lieve mensen.
De oude zielen op de planeet zijn hier met een doel en zij zijn hier op tijd.

Ieder van jullie heeft zijn/haar eigen pad en ieder mens heeft een unieke beslissing te nemen over wat hij/zij gelooft en wat niet.

Maar jullie zijn hier met een doel!

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon Kanaal


DOORHEEN HET GEBOORTEKANAAL /13 september 2017 / Door Fran Tielemans

DOORHEEN HET GEBOORTEKANAAL
13 september 2017 / Door Fran Tielemans

Momenteel gaan we allen door een geboortekanaal. Elke geboorte is een uitdaging, waar heel wat spanning aan vooraf gaat, en die voelen we nu. Je kan geconfronteerd worden met gebeurtenissen waardoor duidelijk wordt dat je bepaalde dingen dient te herzien, of dat je dingen anders dient aan te pakken. De trilling stijgt zelfs letterlijk, wat velen aanvoelen als extra belasting van hun zenuwstelsel, grote onrust, moeite om te focussen, stoornissen in hartritme, paniekaanvallen, vermoeidheid, enzovoort.

Het geboortekanaal waar we nu inzitten, heeft veel te maken met het laatste stuk van de Pluto-retrograde. Wat er ook best getransformeerd wordt: het wordt je wel heel erg duidelijk gemaakt nu, je kan er niet meer omheen. Het hoeft niet donker te zijn in die tunnel. Je kan zelf op elk moment het licht aansteken, door je heel bewust te verheffen boven je emoties en verkalkte denkpatronen, en contact te maken met het meest Lichte, Wijze, Liefdevolle en Heldere in je Zélf. Je kan je gids/Beschermengel vragen om je de hoogste visie te tonen over specifieke stukken. En dan is het aan jou om er wat mee te doén.

Deze 10/1-maand in een 10/1-jaar (en dan in deze 10/1-week) legt de focus op herdefiniëring van je doel en richting. Wat wil je écht? Hoe wil je het? Wil je dat vanuit je mind, of vanuit je hart en ziel? Wat is het je waard? Wat vind jij waardevol? Wat is jouw waarheid op dit moment? Het zijn cruciale vragen waarmee we zelf licht kunnen werpen op onze ‘thema’s. Het lijkt op het uittrekken van de stekker, en hem er nadien weer in te steken. Opnieuw je ware motivatie terugvinden, in je relaties, in je job, in je praktijkgegeven, in je leven. Opnieuw aansluiten op wie je NU écht bent, en dat kan door dit snel verlopende proces al heel wat anders zijn dan vorig jaar.


Op deze dag van je leven / 14 September 2017 / Neal Donald Walsch

14 September 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 
... dat roepingen die we wilden na streven, maar dat niet deden,
bloeden, zoals kleuren, over het geheel van ons bestaan.

Honore De Balzac zei dat, en hij had gelijk.
Laat er geen dag nog voorbij gaan zonder de roeping te eren
waarvoor je ziel jouw roept om na te streven.
En doe niet alsof je niet weet wat het is. Natuurlijk weet je dat.
Je kunt het voelen in je maag als je erover nadenkt;
wanneer je het een andere persoon ziet doen.

Het leven is zo erg kort. Doe nu wat je wilt doen in jouw leven.
Je hoeft je "baan niet op te zeggen" om dit te doen.
Je kunt dat doen als je ervoor kiest, maar je hoeft het niet te doen.

Veel mensen gaan voor een roeping terwijl ze hun "vaste baan" op een laag pitje zetten.
Dat kun jij ook doen. Vindt dan je gerief in je roeping en maak er je 'reguliere baan' van.
Maar je moet energie geven aan je roeping met ingang van vandaag.

Ik bedoel, vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 13 September 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 September 2017 / door Jennifer Farley,
Het Oog Van De Waarnemer

 

Een kunstenaar weet dat inspiratie vanuit wat dan ook in je menselijke bestaan kan komen. Het openen van je geest, hart en ziel voor de beweging van de dagelijkse ervaringen
van jouw Aardse bestaan kan uitdagend zijn als je er niet aan gewend bent,
 maar kan worden bereikt.
 Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt.

Neem vandaag, een paar ogenblikken om rond je heen te kijken.
 Zie de schoonheid in de alledaagse dingen,
hoor de muziek in de geluiden om je heen ... laat je ziel veilig aanraken.
Omarm 'schoonheid in het oog van de waarnemer' en het zal jou voor altijd veranderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl