Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 augustus 2017

St. Germain ~ Accepteer Jezelf Als Meester Alchemist! ~ / door Linda Dillon: Kanaal voor de Raad van Liefde

St. Germain

~ Accepteer Jezelf Als Meester Alchemist! ~

door Linda Dillon: Kanaal voor de Raad van Liefde

 “En jullie, mijn vrienden, zijn bij voorkeur als meester alchimisten gekomen omdat jullie de volledige planeet en het volledige collectief daarop veranderen. Het is een onderneming van zo’n essentie... stop met jezelf voor de gek te houden, stop met jezelf te ontkennen en zeg tegen jezelf: “Accepteer het. Ik ben meester alchimist.” En jullie hebben dat al. Jullie werken al met dat element dat jullie toevoegen om alles te veranderen. ... Het is Liefde.”

St. Germaine: Groetjes, Ik ben St. Germaine.
  
Suzi: Welkom!

StG: En jullie welkom, welkom jullie allemaal, welkom aan de planeet van de Gaianen en welkom aan de sterrenwezens van heinde en ver, welkom aan de Aartsengelen – en laten we samen buigen voor de Moeder in zo’n eerbied om ook in zo’n vreugde te zijn.

Jullie weten nu allemaal dat ik vaak heb gezegd: “Ik kom niet terug,” en toch zeg ik jullie, mijn geliefde vrienden, familie, bondgenoten, wat is dit een verbazingwekkende tijd om te leven! Jullie, soms wetend en onwetend, bewust en onbewust, zijn in dienst – ja natuurlijk, zoals wij dat allemaal zijn – maar jullie zijn in lichamelijke dienst, het echte implementatie team van de Goddelijke Moeder.

Echo van het verleden / Gepubliceerd 22 augustus 2017 | Door Ans Hoornweg

Echo van het verleden
Gepubliceerd 22 augustus 2017 | Door Ans Hoornweg

‘s Hertogenbosch is een prachtige oude stad dat gebouwd is op en rond het water van een paar rivieren die daar samenkomen. Begin deze maand heb ik met een paar vriendinnen een mooie boottocht gemaakt over het labyrint van waterwegen dat door en onder die eeuwenoude stad loopt.

Wat ik tijdens die boottocht voelde is dat deze stad niet ontbonden is van tijd en ruimte, want rond en onder de oude stadsgewelven hangt nl. nog een duister energieveld vanuit het verleden van negatieve emoties als haat, angst, manipulatie, maar ook van dood en verderf. Met name ónder de stad voelde ik op sommige locaties heel duidelijk een bolwerk van kwaad dat z’n weg naar buiten niet kan vinden, waardoor die duistere energie uit het verleden op die plekken is blijven hangen.

Op een gegeven moment voer onze boot onder een kerk door en vooral daar, ónder die specifieke kerk, voelde ik heel sterk de duistere energie van het kwaad, ik kreeg er kippenvel van.

Op deze dag van je leven / 25 augustus 2017 / Neal Donald Walsch

25 augustus 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat om schoonheid in iedereen te vinden je in iedereen schoonheid moet zien, kondig dan aan dat je het ziet, door het aan te kondigen, plaatst je het daar in hun realiteit.

Mis geen enkele kans - geen enkele mogelijkheid -
om iemand te vertellen hoe geweldig ze zijn, hoe speciaal ze zijn,
hoe belangrijk zij voor jou zijn, hoe ongelooflijk zij als een persoon zijn,
hoe mooi ze binnenin en van buiten zijn.
Mis geen enkele opening waarin je een dergelijk commentaar kunt invoegen,
 echt gevoeld en echt gemeend.

Maak van vandaag de missie van je leven om onder de aandacht
van een ander te brengen hoe buitengewoon zij zijn.
Zeg het. Zeg het. ZEG het.
Hun hart wacht erop te weten dat hun eigen beste gedachte over zichzelf kan worden geloofd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 25 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
Meesters Van Chaos


Er zullen altijd mensen in je leven zijn die alleen chaos creëren, 
en omwille ervan achterover leunen en te kijken hoe hun 'werk' zich ontvouwt.
 Hoe jij ervoor kiest om erop te reageren, is helemaal aan jou. 
Je kunt deze mensen blijven toelaten om jouw wereld te beïnvloeden,
 in hun handen spelen en plannen ...... of ..... 
je kunt hen onvoorwaardelijke liefde sturen
 en de toxiciteit loslaten naar het Universum.

Jouw reactie op hun acties is wat, in jouw bestaan, het meest zal uitmaken.
 Het gaat allemaal om grenzen. 
Hoeveel en hoe vaak je anderen in staat stelt om jouw vrede te verstoren,
 is helemaal aan jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1882: Jouw Universum / Geplaatst 26 augustus 2017

Jouw Universum
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 augustus 2017


God zei:

Er is een revolutie in de wereld gaande. Het wiel van het leven draait rond, en je kunt alleen binnenin meedraaien. Het leven zoals jij het hebben gekend zal niet langer bestaan. Er is een wisseling van het leven in aantocht dat het antwoord is op ieders gebed.

Realiseer je natuurlijk, dat de verandering van binnenuit je komt. Met een verandering van gedachte en een verandering van hart, wordt de wereld veranderd. Dit is hoe het gebeurt. Dit zou niet een verrassing voor je moeten zijn.

Verbeeld je een grote boot met veel roeiers die roeien. Wanneer alle roeiers aan een kant roeien, zal de boot ook die kant uitgaan. Net zo, hoe je leunt in het leven bepaalt het uitbreiding van de wereld. Je breidt de horizon uit zover je hem kunnen zien. Sterren hebben altijd op jullie geschenen. Wanneer iedereen naar ze opkijkt, zullen dan de sterren niet helderder schijnen?

vrijdag 25 augustus 2017

Zonsverduisteringsrapport deel 1: Atlantis & Amerika, 23-8-2017, door de Unknown Lightwarrior /25 Augustus 2017


Zonsverduisteringsrapport deel 1:
Atlantis & Amerika,
23-8-2017,  door de Unknown Lightwarrior
25 Augustus 2017

De website van de Unknown Lightwarrior is
Return To Your Truth
… van wie en wat je werkelijk bent
… waar jouw kracht, vrijheid en overvloed ligt

De Vrijheidssleutel van de Planeet ontsluitend
Eerst … GEFELICITEERD aan jullie allemaal … het Verenigde Continentale Leger van Lichtwerkers … om op te staan … om jouw volledige transmuterende gewicht te gooien achter deze enorme inspanning om de planeet te bevrijden, jezelf, en andere geliefden!

Jullie … waren zo nodig!

Het voorafgaande rapport van Cobra (uit de eerste hand buitenaardse informatie) is positief en zeer bemoedigend.

Wij moeten nu de onvermijdelijke enorme hoeveelheid stof laten neerdalen, om te zien waar alles is geland.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 25 augustus 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
25 augustus 2017

De meest belangrijke zaken die wachten om van start te kunnen gaan, zijn afhankelijk van de eerste stap om een revaluatie van de valuta te introduceren. Het is de sleutel tot vele belangrijke veranderingen die van tevoren zijn voorbereid en die snel verkiezingen mogelijk zullen maken zodat een nieuwe Republiek wordt gevestigd en dat een nieuwe President wordt geïnstalleerd. In de tussentijd zal Paul Ryan, die reeds is beëdigd, als President worden verkozen totdat nieuwe verkiezingen worden gehouden om een nieuwe Leider te vinden. Het uiteindelijke doel is welvaart voor eenieder te garanderen. Dit zal tijd kosten, maar omdat het grondwerk reeds is gedaan zullen vertragingen tot een minimum worden beperkt. NESARA en GESARA vormen uiterst belangrijke onderdelen van de veranderingen die de toekomst volledig zullen veranderen, zodat een Gouden Tijdperk van start kan gaan. Wanneer de huidige chaos en problemen zijn overwonnen, zullen de veranderingen veel sneller tot stand komen dan jullie je voor kunnen stellen. De voorbereidingen zijn al lange tijd geleden afgerond en degenen die zijn aangewezen om de leiding te nemen zijn zich terdege bewust van de taken die in het verschiet liggen. 

Blossom Goodchild - De Federatie van het Licht - 24 augustus 2017

Blossom Goodchild
- De Federatie van het Licht -
24 augustus 2017

Blossom: Welkom opnieuw, mijn vrienden. Iemand vroeg waarom jullie de Zonne Eclips niet hadden genoemd? Ik vroeg me dat af omdat ik er helemaal geen aandacht op had gelegd. Maar zeker, jullie hoeven me niet in iets toe te geven, om het naar voren te brengen? Wat zeg je daar over? Want ik heb er even naar gekeken en het internet gaat er helemaal over.

Federatie van het Licht: Ten eerste een welkom aan jou ook. Dat wat er heeft plaats gehad is wat je zou noemen “fenomenaal” en toch schijnt het te zijn dat er veel is ‘toegevoegd’ door velen, wat betreft gebeurtenissen en gelegenheden, dat we zeggen dat het louter propaganda is, vrees opjagen en absolute nonsens!

Wij spraken over intense Energieën die in jullie stratosfeer zijn gefilterd en die de Energieën van het individu en Het Geheel hebben beïnvloed. Deze Energieën helpen je om je geest op te heffen en vast te zetten voor wat JE WEET DAT WAARHEID IS in je Wezen. Daarom laat het je doorgaan om verder met je opvoeding te gaan in de school van het leven.

Wij stellen voor dat de ‘crux’ van deze astrologische keer van gebeurtenissen is om ‘het blad om te draaien’ naar een nieuw begin van begrijpen.

Finlands Geheim voor het Bovenaan Staan in de Wereld van het Onderwijs / Donderdag 24 augustus 2017

Finlands Geheim voor het Bovenaan Staan in de Wereld van het Onderwijs Onthuld door een Filmmaker.
Donderdag 24 augustus 2017


(Luke Miller) Het geheim ... geen huiswerk! Deze clip die uit de film "Where To Invade Next" werd genomen, laat zien waarom Finland jaar na jaar bovenaan staat in onderwijs over de hele wereld.
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De 9de Arcturiaanse Raad Het Verwachten van Grote Veranderingen / 24 Augustus 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad
Het Verwachten van Grote Veranderingen
24 Augustus 2017 / Daniel Scranton


“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij bespeuren jullie verwachting voor iets groots om zich op jullie wereld voor te doen, om grote veranderingen op gang te brengen. En wij willen dat jullie herkennen dat het pad naar grote veranderingen op jullie wereld is via de erkenning van de groei en evolutie waar jullie je binnenin jullie zelf bewust van kunnen worden. Het is absoluut belangrijk voor jullie om jullie zelf de erkenning toe te staan die jullie verdienen.

Welnu, als je zoekt naar grote veranderingen binnenin jezelf voordat je deze woorden van waardering uitdeelt, zal je door blijven gaan met wachten. Eerst moet je bereid zijn om te zien dat iedere kleine stap voorwaarts voor jou waardig is van je eigen lofuiting. Dan zal je, met die waardering, grotere veranderingen binnenin jezelf beginnen te zien. En dan kan je een grote verandering in de externe wereld ervaren.

29e UK Formatie van 2017: Rochford

29e UK Formatie van 2017: Rochford

Op 17 augustus verscheen de 29e Engelse formatie van 2017, bij Sutton Hall, vlakbij Rochford in de graafschap Essex. Wat een bijzondere formatie! Is dit een weergave van de zonsverduistering die op 21 augustus gaat plaatsvinden? En wat betekenen de buitenaards uitziende tekens?

Met dank aan de Crop Circle Connector voor de schitterende foto's...


U kunt meer foto's zien via de onderstaande limks.
Een Schrijven van de Schepper / 24 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
” Overweldigd


De veranderingen waar jullie nu doorheen gaan, lijken overweldigend.
De emoties die jullie ervaren kunnen zeker overweldigend zijn.
Een van de meest liefdevolle dingen die jullie voor jezelf kunnen doen
is jezelf ruimte en tijd te geven om op een veilige manier los te laten.
Vraag om hulp als je het nodig hebt, weet dat er ondersteuning en hulp beschikbaar is
 en vergeet niet om te ademen.
Dit zal snel genoeg voorbij gaan en je zult een betere versie van jezelf zijn
 dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 1881: Vang Je Dromen / Geplaatst 25 augustus 2017

Vang Je Dromen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 augustus 2017


God zei:

Geloof is niets, geliefden. Hoeveel telt geloof in deze menselijke wereld? Wat maakt het uit voor de vorm van de Aarde of jullie nu geloven dat ze rond is of plat? Wat denk je dat je overtuigingen wegen? En wat beïnvloeden zij? Of jullie nu geloven in wonderen of niet, wat heeft jullie geloof te doen met het bestaan van wonderen? Geloof niet in wonderen, en hoe dan ook wonderen zijn gewoon hetzelfde.

Denkt iemand echt dat je geloof in Mij of je ongeloof in Mij, Mijn bestaan beïnvloedt? Geloof of ongeloof overtuigt of raadt jou af. Verder hebben zij geen invloed.

Natuurlijk, je geloof over jezelf beïnvloedt je. Je geloof over jouw plek in de wereld beïnvloedt je. Zij weerspiegelen je ook.

donderdag 24 augustus 2017

Grascirkel op 21 augustus 2017 /Robbert van den Broeke

Grascirkel op 21 augustus 2017
Robbert van den Broeke

Robbert werd de 21e weer op gevoel naar nieuwe cirkels toegetrokken. Hij vond deze net ontstaande cirkels, later kreeg hij ook een boodschap bij de cirkels door, deze heeft hij in de onderstaande video ingesproken, evenals een rondleiding door de cirkels.


De locatie is ook op een foto bijgevoegd (de plaats van het pijltje). De locatie is de Roosendaalseweg tussen Hoeven en St. Willebrord.

Portal 2012: Eenheid Meditatie Verslag / Geplaatst: 23 aug 2017


Portal 2012:
Eenheid Meditatie Verslag
Geplaatst: 23 aug 2017 04:00 PM PDT

Onze meditatie was het keerpunt in het bevrijdingsproces van onze planeet:


Een paar miljoen mensen werden geïnformeerd over de meditatie met meer dan een kwart miljoen die daadwerkelijk hebben deelgenomen, dus het was onze sterkste meditatie ooit.


De eenheid en de resonantie die we hebben behaald, was opmerkelijk en was een signaal voor het Centraal Ras dat het ontwaakte deel van de menselijke bevolking in staat is het Licht in eenheid te houden wanneer het Event gebeurt en dat het nu tijd is om deze planeet door het Ascensie proces heen te brengen. Dit betekent dat de energieën van het Galactische Centrum vanaf nu exponentieel zullen intensiveren totdat alle duisternis gezuiverd is en de planeet bevrijd is.


Kracht en Tegenkracht / 21 augustus 2017 / Berry Vincenta


Kracht en Tegenkracht
21 augustus 2017 / Berry Vincenta

Kunnen we dat wat nu als ‘rampspoed’ plaatsvindt als tegenkrachten beschouwen (o.a. oorlog, moord, zelfmoordaanslagen, machtsdenken verpakt als sociale en economische noodzaak, onderdrukking van de vrouw)? Als dit zo is, wat is dan hun functie?

Tegenkracht is een benaming die de mens daaraan heeft gegeven. Het is een wrijvingspunt. Wanneer er iets wrijft in het menselijke leven op welk gebied dan ook, dan vindt er altijd een interactie plaats en is dit altijd een reactie op een actie, innerlijk of uiterlijk. Een wrijvingspunt maakt altijd zichtbaar. Dat wat zichtbaar is of zichtbaar wordt gemaakt wordt niet altijd door de mens begrepen en wordt ook niet altijd door de mens geaccepteerd als zijnde deel uitmakend van hem of haar zelf. Dit is iets waar de mens innerlijk tegen ageert en door het ageren tegen dat wat zichtbaar wordt gemaakt wat uiteindelijk ten diepste ook te maken heeft met zichzelf zal dat deel wat op dat moment opgelost en getransformeerd zou kunnen worden, wat een plaats zou kunnen krijgen in het totaal, worden afgewezen. Dat wat afgewezen wordt, is iets wat teruggeplaatst wordt op een plaats die  ‘oud’ is. Zo oud als de mensheid is deze kracht altijd werkzaam geweest, maar deze werkzaamheid van deze kracht in deze tijd heeft een andere functie.

Frequentie van de Week: INNERLIJKE STEM /19 augustus / Janosh

Frequentie van de Week:
INNERLIJKE STEM

19 augustus / Janosh

We herkennen allemaal dat stemmetje in ons dat vertelt wat we wel of niet moeten doen. Vaak zijn het tegenstrijdige boodschappen die we krijgen, alsof je hinkt op twee gedachten. Aan de ene kant heb je de hartfrequentie: liefdevol, positief en opbouwend.

Het is de stem die de waarheid spreekt en jou de juiste weg wijst. De andere stem is de saboteur: destructief en dominant. Je herkent deze stem als je geneigd bent om snel te oordelen en mensen en situaties op afstand te houden. De saboteur is erbij gebaat om vooral niet uit je comfort zone te stappen maar op safe te spelen. Leer het onderscheid tussen deze twee frequenties te maken en je zult altijd in staat zijn om te kiezen voor wat jouw groei het meest bevordert.

De frequentie van Innerlijke stem helpt je om positieve en negatieve boodschappen uit je onderbewustzijn te begrijpen en te kiezen voor waar jouw hart naar uitgaat.Boodschap van de engelen leider der serafijnen Inspiratie voor hart en ziel / 23 augustus 2017

Boodschap van de engelen leider der serafijnen
Inspiratie voor hart en ziel

23 augustus 2017

Geliefde engelen vriend,
 
Moge de ontelbare zegeningen van de serafijnen vandaag op je neer dalen. De allermooiste kristallen van het licht: de zuivere doorzichtige regenboogkleurige kristallen sneeuwvlokjes, vallen nu als een wonder van onsterfelijke engelenliefde uit mijn hart en vullen je huis, je aura en je persoonlijke wereld met een oneindige sneeuwval van het licht. Voel het. Neem deze kostbare zegening tot je hart. Wees stil en vredig van binnen en laat deze engelen actie van de Heilige Geest zich tot in de laatste puntjes voltooien. Zie met je innerlijke oog een zachte sneeuwval van kristallen vlokjes van het regenboogachtige licht overal rond je heen. Dit is een helend licht, mijn kind. Kom tot diepe rust en stroom met de „flow” van genezing mee.

Ik kniel nu in de eeuwige stilte van het neerdalende engelenlicht voor de onsterfelijk vlam van God in je hart. Ik omarm je ziel met mijn zes serafijnen vleugels en ik druk je met al mijn liefde tegen mijn hart. Moge de warmte van mijn engelenhart met de liefde van je ziel samen smelten…

Op deze dag van je leven / 24 augustus 2017 / Neal Donald Walsch

24 augustus 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat wanneer we zo goed mogelijk ons best doen we nooit weten welk wonder in ons leven wordt volbracht,  of in het leven van een ander.

Helen Keller zei dat, en ze had gelijk.
Er is op dit moment een situatie in je leven waar je wordt gevraagd om je best te doen,
jouw uiterste best.
Misschien is het het vinden van vergeving voor een ander.
Of het begrijpen van iets waartoe je eerder niet in staat was te begrijpen.
Of in het accepteren van wat je tot nu toe hebt gevoeld, als onaanvaardbaar.

Wat die situatie ook is (en je weet nu precies wat het is) ... doe je dan je uiterste best?
Als je dat doet, het zij zo, en is goed.
Maar als je denkt dat je het misschien beter kunt doen,
laat dan deze kleine knuffel vandaag jouw geschenk zijn van de ziel.
Een wonder wacht op als je nu terugkomt en je heel, heel, heel erg je best doet in deze.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper / 23 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
” De Big Bang?


En zo, voor sommige van jullie, kunnen de groeipijnen zijn begonnen.
De uitdagingen en omwentelingen van het emotionele zelf komen naar het oppervlak
om te worden onderzocht, bedankt, geëerd en losgelaten.
Dit hoeft niet een 'grote show' te zijn ..... tenzij je wilt dat het dat is!
(Glimlach)
Als je los laat, zal de duidelijkheid die je het meest nodig hebt, er wachten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1880: Het Licht Dat Je Bent / Geplaatst 24 augustus 2017

Heavenletter 1880:
Het Licht Dat Je Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 24 augustus 2017


God zei:

Welke wonderen ga je verrichten? Ik vertel je dat in dit leven op Aarde, je al onbewust grote wonderen hebt verricht. Als je bestaan op Aarde geen wonder is, zou Ik willen weten wat het dan wel is.

Je bent een Wezen. Je bent iemand die denkt en rondloopt en meer, maar bovenal ben je een Wezen. Je bent een Menselijk Wezen, het meest geweldige van Mijn creaties. Onderschat je zelf niet en waartoe je in staat bent. Begin jezelf te waarderen.

Je bent in staat tot grote daden. Je bent in staat tot grote gedachten. Wat voor begaafdheid je tot nu toe over het hoofd gezien hebt doet er niet toe. Je licht kan nu schijnen. Je begaafdheid is niet geordend zoals dag en nacht of door een kalender. Op het moment dat jij het beslist, zal jullie begaafdheid schijnen. Ze hoeft op niets anders te wachten dan op zichzelf. Geen buitenbel hoeft te rinkelen. Geen massa hoeft gereed te zijn. Je hoeft je niet voor de gelegenheid speciaal te kleden. Al wat je hoeft te doen is je licht naar buiten laten komen. Wel, misschien moet je eerst ontwaken, maar dat is niet nodig. Al slapend heb je grote wonderen verricht.

woensdag 23 augustus 2017

Interviews met Klokkenluider Ronald Bernard / 23 augustus 2017


Interviews met Klokkenluider Ronald Bernard
23 augustus 2017

Dit blog is primair opgericht om de berichten van Cobra naar het Nederlands vertaald te publiceren. Maar wij schenken ook aandacht aan belangrijke informatie die van andere bronnen komt.

Daarom neem ik hier de links op naar de interviews met Ronald Bernard (1 t/m 3), die als zelfstandig ondernemer werkzaam is geweest op de internationale beurzen (periode 1982 – 1994) en – zoals hij het zelf verwoordt – toen een top crimineel was. In het eerste interview legt hij uit waarbij hij betrokken was. De omslag kwam (ofwel zijn geweten kwam terug) toen men hem bij gruwelijke praktijken met kinderen probeerde te betrekken. Hij was zwaar getraumatiseerd, is door ongelooflijke diepe dalen gegaan, heeft dingen in zijn leven meegemaakt waar wij ons geen voorstelling van kunnen maken, en het is ongelooflijk moedig van hem dat hij nu zijn verhaal naar buiten brengt.

Het eerste interview is wereldwijd zo’n 30 miljoen keer bekeken en er zijn al veel vertalingen van gemaakt. In interview 2 en 3 gaat hij dieper op wat zaken in en hij beantwoordt – voor zover mogelijk – vragen die naar aanleiding van de interviews zijn gesteld.

Deel dit zoveel mogelijk, het is zo belangrijk dat wij begrijpen in wat voor wereld wij nu leven en waar wij op af stevenen als er niet heel snel veranderingen plaatsvinden.

Veronica