Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 augustus 2017

De Raad - Ondersteuning - 3 augustus 2017 / Ron Head

De Raad
- Ondersteuning -
3 augustus 2017 / Ron Head

Ons onderwerp voor vandaag zal ondersteuning zijn. We zullen jullie uitleggen wat wij kunnen doen, hoe we dat doen en waarom.

Vanuit de titel die we hebben gekozen zou het duidelijk moeten zijn, dat onze rol in de processen van de transformaties, die zich nu voor jullie, voor jullie samenlevingen en voor jullie planeet aan het gebeuren zijn, een van ondersteuning is. Wij ondersteunen met onze energieën. Wij ondersteunen jullie met de uitlijningen van energiewezens in jullie hemelen.

Ze zijn bij sommigen van jullie bekend als bewuste wezens, net zoals jullie Aarde. Wij ondersteunen met ons onderwijzen van ieder van jullie, wat doorgaat wanneer jullie ons in je droomtijden bezoeken en wanneer jullie het draaiboek doorleven dat jullie gekozen hebben om werkelijkheid te worden. Sommige er van kozen jullie om er van te leren. Sommige er van kozen jullie om er mee te onderwijzen. En de meesten van jullie zullen het verschil niet kunnen uitleggen behalve wanneer jullie in de waarheid van jullie wezen stappen.

Omdat, in jullie termen, onze rol rondom de klok doorgaat, sporen we jullie aan, duwen we zachtjes en wanneer het nodig is dan dringen we jullie in bepaalde acties en mogelijke ideeën. Wij zijn die kleine stem die gewoon nooit zwijgt. Wij zijn die stem waarvan jullie wisten  dat jullie er naar hadden moeten luisteren.

Aartsengel Michael & de Raad van Stralend Licht, / door Ailia Mira op 2 augustus 2017

Aartsengel Michael & de Raad van Stralend Licht,
 door Ailia Mira op 2 augustus 2017 
Liefste,
We houden van je en zijn blij voor deze uitnodiging om ons te verbinden. Vandaag willen we praten over hoe je je leven toestaat om nog meer gemak te hebben.
Als je deed wat je voelde dat goed voor je was, zonder te proberen om dingen te doen die blijkbaar tegen je eigen energie ingaan zou het gewoon waar zijn voor jezelf, op een lijn gezet en stromend in het heden en je leven zou prachtig voor je voelen.
Als je opgewonden raakt over dingen die je wilt, en die in verbinding zijn, dan krijg je vaak ideeën. We willen dat je begint te oefenen om ideeën te merken die manifestaties zijn die je hebt laten gebeuren. Een idee dat wordt verkregen IS een manifestatie. Merk als je prachtige ideeën krijgt dat je stroomt, je laat je zelf dat krijgen. Als je natuurlijk in actie komt door ideeën die je krijgt, prachtig! Als het niet zo is en als actie je overweldigt, of op een of andere wijze moeilijk is, weet dan dat het niet de tijd is om te handelen. Geniet van het idee. Red het idee. Voel de belofte van het idee zo lang als dat goed voor je voelt.
We willen dat je je realiseert, om echt op een manier te grijpen die blijft plakken dat je goddelijke heelheid het pad KENT naar alles dat je je wenst. En niet gewoon een pad maar het beste pad. De gemakkelijkste manier, de actie, de manier van zijn, de beweging van zijn, de beweging die zal werken voor jou, die is vertrouwd nu.

Plastic flessen kunnen sluipmoordenaars zijn..!! Hoe gevaarlijk is jouw drinkfles? 2017 © John Breugels / Johnbreugels.com |

Plastic flessen kunnen sluipmoordenaars zijn..!!
Hoe gevaarlijk is jouw drinkfles?
2017 © John Breugels / Johnbreugels.com |
deze versie © WantToKnow.nl/be

Hoe gevaarlijk is jouw drinkfles?  Weet je dat je het symbool hiervoor kunt checken, aan de onderzijde van de fles waaruit jij je water drinkt! En hoe zit het met de levensmiddelen? Yoghurt, zuivel, frisdranken en zelfs de etenswaren, zoals de gezonde salades en gezonde groenten die je kant-en-klaar verpakt koopt in de supermarkt? Het is voor jouw welzijn aan te raden dat je ook deze verpakkingen goed bekijkt aan de hand van de 7 symbolen. We bespreken graag deze symbolen en hun betekenis met je.

 

Op de bodem/onderkant van de fles staat altijd een symbool met een driehoek met daarin één getal, tussen 1 en 7. Deze cijfers vertellen of het product veilig is voor voedsel/drankgebruik of niet. We lopen even samen met je door deze cijfers en hun betekenissen:

# 1 Staat er een driehoek met nummer 1, dan is is die fles gemaakt van PET of PETE. Deze kan slechts één keer worden gebruikt en mag niet hergebruikt worden, omdat het antimoon kan uitstoten, een zwaar metaal dat hormonen in het lichaam kan bemoeien en zelfs kankerverwekkend zijn.Een Schrijven van de Schepper / 4 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
” Een Liefde ”


Het enige wat nodig is, is één seconde,
één moment, één blik, één glimlach, één kus,
één knuffel om één liefde te maken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 1861: De Weg naar de Hemel / Geplaatst 5 augustus 2017

Heavenletter 1861:
De Weg naar de Hemel
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 augustus 2017


God zei:

Laat een verjaardagsviering zoals Kerstmis een dagelijkse viering worden. Laat het uitbreiden naar het hele jaar zodat als Kerstdag weer komt, het slechts een voortzetting is van de vorige gedenkwaardige dag. Laat er geen botsing zijn in het jaar. Laat het vloeiend stromen vanuit liefde. Waar anders zou het leven uit moeten stromen? Wat anders is er zinvol?

Als de waardering voor het leven jou overweldigt, wat kun jij dan anders doen dan liefhebben? Alles wat jij hoeft te doen is de liefde in jouw hart voor eens en voor altijd te accepteren en er niet mee te debatteren. Zelfs als jij de liefde in jouw hart eerder hebt ontkend, zal er nu liefde opkomen in jouw hart.

Als jij in jouw hart krampen voelt, dan is dat de liefde die ontkend wordt. Wanneer er liefde vloeit vanuit jouw hart, zal jouw hart niet een scheut van pijn hebben. Hartepijn is de pijn van het hart, dus laat de liefde vloeien. Het Menselijk hart is een simpel ding. Het is niet ingewikkeld. Het is alleen dat de wereld het ingewikkeld maakt. De wereld oordeelt over de stroom van het hart. Te vaak heb jij de ontkenning van het hart door de wereld geaccepteerd. Laat de wereld niet jouw hart veroordelen. De wereld is misschien harteloos, maar jij niet, jij niet. Ik gaf jou niet de gelegenheid van geboorte opdat jij jouw hart kon laten bevriezen of laten uitdrogen.

vrijdag 4 augustus 2017

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.8 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, deel 1.8

door Ella Ster op 4 augustus 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

In deel 1.7 van de serie Humanity Unplugged op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, werden de aanvallen op en instorten van het Maan-Saturnus-matrix systeem beschreven. In dit deel is te lezen dat er zelfs op kosmisch niveau manipulaties hebben plaatsgevonden. Dat biedt tevens een ander perspectief op het verhaal van de Grote Vloed en de Ark van Noach. Een verhaal dat in de kern daadwerkelijk heeft plaatsgevonden en bijna de mensheid heeft uitgeroeid, maar waar tevens een diepere betekenis achter schuilgaat.
Zon- en maanafwijkingen plus de Bijbelse zondvloed

De zon als een portaal

Gezien het feit dat de activiteiten zijn verminderd  sinds het Maan-Saturnus-bouwwerk is ingestort, doet vermoeden dat onze Zon eveneens deel uitmaakte van het bouwwerk.

Van jongs af aan wist ik al dat het niet was zoals het eruit zag. Ik staarde er altijd naar, en als ik er naar keek en dan zag ik geen bol in de lucht, maar een gat in de lucht. Als ik mijn focus verlaagde, dan kon ik in de zon kijken en zag ik een zwarte punt in het midden. Op die leeftijd dacht ik dat iedereen het zo zag, maar pas later vertelde men dat dit absoluut niet zo was. Wat je zag was de singulariteit van een portaal, met een kegelvorm aan beide einden waar doorheen ruimtereizen tussen de verschillende Melkwegen plaatsvinden. Hier zal de ‘Wave’ doorheen komen.

Dit zette me aan het denken, zou het zo kunnen zijn dat de zon niet onze warmtebron is? De vraag waarom de temperatuur daalt als je opstijgt met een vliegtuig heeft me altijd bezig gehouden. Je bent weg van de planeet, maar nu is het kouder? Astronauten vertellen ons dat het in de ruimte nog kouder is, dus hoe verder je gaat van de planeet, hoe minder warmte je ervaart.

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 4 augustus 2017

Mike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
4 augustus 2017

De trillingen blijven zich verhogen en de zielen met de laagste trillingen vinden het langzaam maar zeker steeds moeilijker om hiermee om te gaan en als gevolg hiervan raken ze gedesoriënteerd. Het is overbodig te zeggen dat zij, wanneer Ascentie zich voltrekt, dergelijke niveaus zullen verlaten om naar een niveau te gaan waar ze zich meer op hun gemak zullen voelen en dat hen beter bevalt. Uiteraard zullen diegenen onder jullie die hun trillingen verhogen hiervan geen nadelig effect ondervinden, maar in plaats daarvan enthousiast zijn en zich euforisch voelen. Alle zielen die in staat zijn gelijk op te gaan met de hogere trillingen zullen ervaren dat hun leven plezieriger en meer lonend wordt en zij zullen zich tot die zielen aangetrokken voelen die veel overeenkomsten met hen hebben. Gelijken trekken elkaar aan en dat geldt ook waar het jou betreft, hoewel vele zielen van verschillende niveaus om karmische redenen deel van je ervaringen uit kunnen maken. Inderdaad heeft karma voorrang boven andere overwegingen, omdat het een belangrijke factor in je ontwikkeling is.

Wat jullie om je heen zien is de onzekerheid die voortkomt uit grote verwarring, omdat mensen proberen te begrijpen wat er gaande is. Uiteindelijk zal een gevoel ontstaan dat het ergens zin heeft gehad en zullen de oude trillingen jullie niet langer van dienst zijn. Met de belofte dat nucleaire oorlogen voorkomen zullen worden en al iets uit het verleden geworden zijn, bestaat een gevoel van opluchting en een gevoel dat er eindelijk vrede over de Aarde neerdaalt. Hoe kunnen jullie anders de nieuwe trillingen verwelkomen als jullie nog steeds bang zouden zijn voor oorlog en vernietiging? In vrede leven is jullie juiste en normale manier van leven en het zal veel sneller terugkeren dan jullie zullen verwachten. Bevrijd jezelf uit de greep van oorlog en laat het simpelweg een hoofdstuk in de evolutie van de Mens zijn. Velen van jullie hebben hun plek in het Nieuwe Tijdperk verdiend en jullie zijn goed op weg om Galactische Wezens te worden. 

Volle maan en maansverduistering 7 augustus 2017 / 2 augustus 2017 / Petra Stam

Volle maan en maansverduistering 7 augustus 2017
2 augustus 2017 / Petra Stam
  
De volle Graanmaan geeft aan dat de eerste giften van de Aarde zichtbaar zijn en kunnen worden geoogst. Het thema ‘overvloed en bestemming’ kun je herkennen in het gerijpte graan op het land, maar sta ook stil bij de vruchten van jouw eigen arbeid en groei. Zoals de natuur het proces van groei en rijping heeft doorlopen, zo kun je die ook in jezelf herkennen. Welk proces heb je doorlopen de afgelopen periode? Welke eerste vruchten kun je daardoor nu plukken?

De volle maan staat in Waterman, wat nieuwe inzichten geeft in gevoelens en emoties Ineens kan iets op zijn plek vallen, kun je jouw originaliteit waarderen, besef je dat je invloed hebt op je eigen lot of hoe je jouw bestemming kunt bijstellen. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit het sterrenbeeld Leeuw, waardoor eigenheid en creativiteit nog eens een extra boost krijgen.

Er is deze avond ook een maansverduistering: als de Zon, de Aarde en de Maan op één lijn staan, komt de Maan in de schaduw van de Aarde te staan. Het zonlicht schijnt op de Aarde en bereikt de Maan maar gedeeltelijk. De invloed van een maansverduistering speelt zich in eerste instantie af in het onderbewuste. In het begin kan het dus juist meer onduidelijkheid geven over je gevoel, want daar valt als het ware de schaduw deels overheen. Maar gedurende het komende half jaar kun je actuele thema’s uitwerken, emoties bijstellen en oude emotionele bagage van het afgelopen half jaar opschonen.

De Arcturiaanse Raad Wat Je Echt Wilt / 3 Augustus 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Wat Je Echt Wilt
3 Augustus 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Gedurende een aanzienlijke tijd hebben wij de menselijke conditie geobserveerd, en wij zijn verbijsterd over hoe vastberaden jullie als een soort zijn om te krijgen wat jullie willen, om het leven van jullie dromen te leven. De wensen die jullie hebben voorzien jullie van brandstof. Zij geven jullie leven een doel en betekenis, en zij brengen jullie naar nieuwe hoogtes die jullie anderszins niet gevonden zouden hebben.

Welnu, de reden waarom wij dit naar jullie aandacht brengen is, omdat wij jullie lading een beetje willen verlichten en jullie willen laten weten hoeveel er zich voordoet in jullie belang. Jullie hoeven op dit punt niet zoveel te doen. Jullie  mogen nog steeds in hard werken geloven, in volharding en worsteling, omdat dit dingen zijn die jullie kunnen doen om te krijgen wat jullie willen en te gaan waar jullie naartoe willen gaan.

Live Kryon Channeling 182: De Toestand van de Aarde. 3 / 4 juni 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 4 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182:
De Toestand van de Aarde. 3
Deze live channeling werd gehouden in Big Sky, Montana.
4 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe zal deze weersverandering de mensheid nu beïnvloeden in dit liefdesverhaal? Hoe werkt dit precies? Het betekent dat jullie, en ook de grootste levenscyclus op Aarde, genoeg te eten zullen hebben. De oceaan is een leverancier van leven, voedsel voor de planeet, voor de levenscyclus van Gaia zelf. De Aarde moet dit voor jullie doen en het is allemaal zeer gerelateerd aan de zonne-activiteit en nog veel meer.

Het liefdesverhaal gaat verder, nietwaar? Kijk naar de timing. De oceaan ververst zichzelf vlak na de opwaardering. Wat is de opwaardering? Het is een vernieuwing, een absolute vernieuwing van de beschaving zoals jullie die kennen. Jullie zijn het ijkpunt gepasseerd alwaar vernietiging en het einde werden verwacht. Jullie zijn te laat voor een oorlog, en jullie weten dit. De sociologen krabben zich op het hoofd. De wetenschappers ook. Dit is een zeer ongebruikelijke tijd voor de mensheid. Hier, in jullie seminar, is er een team van mensen die jullie de waarheid vertellen over wat er gebeurt, en zij zijn wetenschappers!

De wonderen die voor jullie liggen, en wat zij beschrijven, lieve mensen, is het liefdesverhaal. De Aarde wordt voorbereid zodat jullie genoeg voedsel zullen hebben. De opwaardering is jullie beslissing, gaat tegen alles van jullie profetieën in, om op deze planeet te blijven en jezelf niet te vernietigen.Op deze dag van je leven / 4 augustus 2017 / Neal Donald Walsch

4 augustus 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


 ... dat negatieve passies hoog kunnen oplopen,
 maar ze hoeven je niet te overheersen.

Jouw innerlijke vrede en de heiligheid van jouw wezen,
zijn niet de moeite waard om verwoest te worden
vanwege sommige negatieve gevoelens die je over iets hebt.

Laat het gewoon los en keer terug naar het weten en ervaren van wie je echt bent.

Probeer- het zelf - niet te verlaten.
Doe je uiterste best.
Uiteindelijk, zal jouw ziel zo dankbaar zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 3 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
3 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
” Luisteren ”


Nu is het tijd om te luisteren, mijn geliefde.
Er zullen veel dingen zijn die je aandacht zullen proberen te trekken,
om je energie van je centrum weg te trekken
 en je van deze zeer belangrijke momenten af te leiden.
Vergeet alsjeblieft niet, dit is niet gedaan uit kwaadaardigheid, ze weten het gewoon niet.
 Zegen elk van hen, hun inspanningen en stuur ze op hun weg.
Nu is het tijd om te luisteren, mijn geliefde.
 Het Universum spreekt!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 1860: Herinner / Geplaatst 4 augustus 2017

Heavenletter 1860:
Herinner
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 augustus 2017


God zei:

Dit is de dag van vernieuwing. De gevierde geboorte van Christus is om jou te herinneren aan jouw eigen geboorte. Verbeeld je eens hoe jouw geboorte op Aarde werd gevierd in de Hemel. Verbeeld je Mijn blijdschap dat jij op de Aarde was gekomen om de band tussen de Hemel en de Aarde te versterken. Ik heb Mijn geloof in jou geplaatst, en dat doe Ik nog.

Christus blijft liever aan Mijn Wil kleven dan aan de wil van de wereld. Hij luisterde naar zijn innerlijke hartslag en zette zijn leven in hetzelfde ritme. Hij strompelde niet door het leven. Hij wankelde niet. Hij schreed er door. De grond waarop hij liep was niet altijd zeker, maar hij was zeker in Mij.

Het verschil tussen Christus en jou is niet zo groot als jij denkt. Hij luisterde simpelweg naar de slag van Mijn hart en hij vertrouwde erop. Hij ontkende niet zijn geboorte. Hij ontkende niet zijn Vader. Hij leefde "Zijn Wil, niet die van mij, oh Heer", alleen was zijn enige wil die van Mij. Hij volgde zijn eigen weg, en hij zou jou die van jou laten volgen, wat zou zeggen, hij zou jou Mij laten volgen. Dat was zijn talent.

donderdag 3 augustus 2017

Berichten van Aartsengel Michael * Het perfectioneren van jullie vaardigheden als een medeschepper / 1 Augustus 2017 / Ronna Herman

Berichten van Aartsengel Michael *
Het perfectioneren van jullie vaardigheden als een medeschepper
1 Augustus 2017 / Ronna Herman / LM-08-2017Doorgegeven via RONNA / Heilige Schrijfster

Geliefde meesters, al vele jaren zijn er zo veel nieuwe uitvindingen geweest en wetenschappelijke doorbraken, samen met een overweldigende hoeveelheid aan filosofische en spirituele informatie de geesten van de mensheid bestokend, zodat het menselijke brein nauwelijks de ontelbare theorieën en nieuwe concepten kan opnemen zonder door overbelasting heen te gaan.

Jullie zijn te midden van een monumentaal proces – een complexe procedure van kiezen en manifesteren van jullie lotsbestemming voor de New Age, welke geleidelijk jullie meer verfijnde, ontvouwende realiteit van morgen zal worden. Jullie keuzes – vooral de gerichtheid, de helderheid en de kracht van jullie gedachten en acties, zullen bepalen hoe snel jullie verlangens zich zullen manifesteren in de materiële wereld van de vorm. Het is van vitaal belang dat jullie leren jullie geest te disciplineren, jullie concentratiemogelijkheden te versterken en jullie emoties de baas te blijven en het kwebbelen van de geest. De geschenken en mogelijkheden of de Goddelijke toebedelingen die worden aangebonden aan jullie, vereisen / vragen een overeenstemmende sterke, persoonlijke discipline, tezamen met een hoog niveau van verantwoordelijkheid.

Een Schrijven van de Schepper / 2 augustus 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
2 augustus 2017 / door Jennifer Farley,
” Buigen ”


Jezelf toestaan om te worden gebogen of anderen toe te staan
jou te buigen naar hun wil door middel van gesproken of onuitgesproken verwachting
 is een recept voor een ramp en zelfhaat.
Blijf trouw aan wie je bent en wat je wilt van dit Aardse bestaan.
 Sta in integriteit, dierbare!
Je wordt altijd ondersteund door Het Universum.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1859: Op Dezelfde Bergtop / Geplaatst 3 augustus 2017

Op Dezelfde Bergtop
Brief uit de Hemel
Geplaatst 3 augustus 2017

God zei:

Dit is de avond van het nieuwe begin. Dit is een avond die jou een pauze geeft. Want deze avond denk jij na over de betekenis van het bestaan. Misschien is het leven niet hetgeen waar jij je mee beziggehouden hebt. Jouw hart voelt het gat tussen deze avond en wat het betekent en het dagelijks leven waar jij mee verbonden bent.

Misschien is dit de avond waarop jij je hele leven gewacht hebt. Misschien is dit de avond van een nieuwe dageraad. Misschien is dit de avond die zal voortduren. Misschien is dit de avond die plaats zal maken voor de dageraad van een onaangekondigd leven op Aarde waar er geen noodzaak is voor wetten, alle wetten op Aarde zullen verdrongen worden door een wet, "Bemin je naaste als jezelf." Deze wet van liefde zal standhouden. Het zal de wet van het land zijn ongeacht in welk land jouw lichaam woont. Het zal de wet zijn die nageleefd wordt zonder dwang.

woensdag 2 augustus 2017

Montague Keen: - Zondag 30 juli 2017 - Veronica Keen

Montague Keen:
- Zondag 30 juli 2017 - Veronica Keen

De strijd wordt heviger. Er zijn geen grenzen aan wat de cabal zal doen om aan de macht te blijven. Dit wordt steeds duidelijker, zelfs bij de grootste sceptici onder jullie. Ze zien het menselijk ras als het laagste van het laagste, dat van de Aarde verwijderd dient te worden. Ze kijken op jullie neer. Maar toch gebruiken ze jullie om voor hen het vuile werk op te knappen en ze betalen jullie om je eigen soort uit te roeien. Jammer genoeg zijn er genoeg onder jullie die bereid zijn dit voor hen te doen. Denk eens even na over degenen die werden betaald om 9/11, 7/7 en andere soortgelijke gebeurtenissen op te zetten. Jullie hebben allemaal genoeg tijd gehad om over de enorme omvang van wat er werd gedaan, na te denken. Hoeveel zilverlingen hebben ze betaald gekregen om hun eigen soortgenoten om te brengen? Hoe kunnen deze personen leven met dat waar ze schuldig aan zijn? Zij werden gebruikt en worden dat nog steeds. Hun loyaliteit zou bij hun soortgenoten moeten liggen.

Jullie wereld raakt overspoeld met klonen. Deze worden in fabrieken, die hierin zijn gespecialiseerd, op eenvoudige wijze geproduceerd. Jullie hebben allemaal Hillary Clintons kloon in actie kunnen zien. Stel jezelf de vraag welk land je niet mag onderzoeken of kritisch mag benaderen. Ze hebben overal om zich heen barrières opgeworpen waar jullie niet doorheen mogen. Wat hebben ze nog meer te verbergen? Onderzoek dit zelf eens uit. Het is een buitengewoon interessant fenomeen. Ze werden gecreëerd om jullie te bedriegen en de cabal aan de macht te houden.

Benjamin Fulford: Uitval van systemen in het Westen en hoe het op te lossen / 31 juli 2017

Uitval van systemen in het Westen en hoe het op te lossen
31 juli 2017 / Benjamin Fulford

Opmerking voor lezers

Vanwege mijn jaarlijkse vakantie zullen de volgende twee verslagen vooraf worden geschreven tenzij buitengewone gebeurtenissen er voor zorgen dat ik mijn vakantie onderbreek om ze te vervangen.

Het is nu onderhand overduidelijk voor iedereen, wie werkelijk zijn verstand gebruikt, dat er iets zeer fout is aan het leiderschap en de regeringssystemen in het Westen. Dit is vooral waar in de Verenigde Staten waar de werkelijke levensstandaard sinds de late jaren 60 is gedaald terwijl het land bijna steeds opnieuw weer in oorlog is geweest. In de VS, heeft de regerende klasse de bevolking vervreemd tot zo een punt dat minder dan 10% van de bevolking noch het Congres noch de Media vertrouwt. De centrale oorzaak van de malaise is een project geweest van een sub groep in de regerende klasse, de mensen die ik de Khazariaanse maffia noem, om de mensheid tot slavernij te brengen en zichzelf in een soort van goden te veranderen.


Het leger van de VS en witte hoeden(de goeien) bij de geheime dienst hebben dit ontdekt en actie ondernomen die gezien kan worden in het Presidentschap van  Donald Trump. Echter, Trump heeft de boel overgenomen als CEO van een failliet ding zelfs wanneer hij zijn uiterste best doet. Hij moet nu doen wat onvermijdelijk is en formeel de Verenigde Staten failliet verklaren. En failliet is het.

Aartsengel Gabrielle: Ga verder! Jullie zijn de AfLever Agenten van de Moeder om het Nieuwe te Baren. /17 juli 2017 / Linda Dillon /Geplaatst 2 augustus 2017

Aartsengel Gabrielle:
Ga verder! Jullie zijn de AfLever Agenten van de Moeder om het Nieuwe te Baren.
17 juli 2017 / Linda Dillon
Geplaatst 2 augustus 2017 

Gegroet, Ik Ben Gabrielle, Lelie van Liefde, Trompet van Waarheid, Boodschapper van de Ene, en zoete engelen van licht, de boodschap is nooit veranderd omdat de boodschap liefde is, de totaliteit is liefde, jullie zijn liefde, wij zijn liefde.

En daar ik niet voorstel aan u om doldriest te zijn of onwetend, wat ik wel voorstel is dat jullie je richten op liefde, en dat terwijl je chaos kunt herkennen, weet je dat die geen benen heeft; dat de enige sterkte door het multiversum heen, het omniversum, in feite, de sterkte is van liefde omdat iets anders niet alleen niet van waarheid is, het is niet van Een en daarom heeft het geen kracht, het maaksel om te verdragen.

En jullie zeggen tegen me: “Maar Gabrielle, dat heeft het al honderden en duizenden jaren verdragen.” En wat ik je ook voorstel dat is een knipoog in de tijd.

Nu, ik stel niet voor dat vervulling honderden en duizenden jaren zal kosten, kind. Wat ik voorstel is dat jullie in de tijd van vervulling zitten. Zoals de Moeder heeft verklaard is dit de tijd van vervulling, denk je dat Zij gewoon sprak in metaforische termen? Ik denk van niet.


Op deze dag van je leven / 2 augustus 2017 / Neal Donald Walsch

2 augustus 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat kunst jou smeekt om opgemerkt te worden.

Waarom? Omdat kunst Gods manier is om hallo te zeggen.
Dus geef aandacht aan poëzie. Geef aandacht aan muziek.
Geef aandacht aan schilderijen en sculpturen en foto tentoonstellingen
en balletten en toneelstukken.
Laat dit niet onopgemerkt blijven.

Jouw wereld schreeuwt naar jou, onthult iets intrinsiek glorierijks over zichzelf.
Luister goed. Houd van kunst, de manier waarop kunst van het leven houd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Jezus: Jullie ware aard zal niet verborgen blijven / 27 juli 2017 door John Smallman


Jezus: 
Jullie ware aard zal niet verborgen blijven
27 juli 2017 door John Smallman

Terwijl enorme veranderingen doorgaan overal op jullie planeet plaats te vinden, raak er dan niet ongevoelig voor, verwelkom ze en hou de beminnelijke intentie voor ze vast om de essentiële veranderingen te blijven brengen op de manier waarop jullie allemaal rond de hele wereld leven en met elkaar omgaan. Ze ontwikkelen zich nu al een aantal decennia, terwijl mensenrechten en de zorg voor de planeet belangrijke onderwerpen zijn geworden waar de mensheid voor heeft gekozen om te behandelen, vooral nu het bewustzijn is gegroeid van de noodzaak om conflicten volledig te beëindigen en uiteindelijk de daaraan gerelateerde kwestie van armoede, verhongering, slavernij en thuisloosheid, die al een zeer lange tijd endemisch zijn, op te lossen.

Jullie zijn allemaal Een, zoals jullie er aan herinnerd blijven worden  en de waarheid en geldigheid van die verklaring wordt uiteindelijk erkend. En dit is waarom jullie houding aan het veranderen is van “de verarmden en daklozen moeten worden geholpen,” naar “wij zullen op Planeet Aarde een einde maken aan armoede een dakloosheid.” Er bestaat geen enkel excuus voor armoede of voor het misbruik – psychologisch, emotioneel of fysiek – dat de minder bekwamen onder jullie ondergaan eenvoudig omdat het “systeem” vereist dat mensen voor zichzelf verantwoordelijk moeten zijn. Dat is afscheiding zeer helder gedemonstreerd.

AANROEP AUGUSTUS 2017

AANROEP AUGUSTUS 2017

De Grote Aanroep

Vanuit het Lichtpunt binnenin de Geest van God
Laat licht stromen in de gedachten van de mensen
Laat licht op Aarde neerdalen.

Vanuit het punt van Liefde binnenin het Hart van God
Laat liefde voorwaarts stromen in de harten van de mens.
Moge Christus terugkeren naar de Aarde.

Vanuit het centrum waar de Wil van God bekend is
Laat het doel de kleine wil van de mens leiden-
Het doel dat de Meesters kennen en dienen.

Vanuit het centrum welk we het mensenras noemen
Laat het Plan van Liefde en Licht uitwerking hebben
En moge het de deur verzegelen waar het kwade gevestigd is.

Laat Licht en Liefde en Kracht het Plan op Aarde herstellen.

"Door de aanroeping te gebruiken en andere aan te moedigen
om het te gebruiken,
wordt geen specifieke groep of organisatie gesponsord.
Het behoort aan de gehele mensheid."

Marlene Swetlishoff / Tsu'tama

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl