Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 juli 2017

Verplichte vaccinaties? Kom in opstand..! DENK NA! / 29 juli 2017 / Door GuidoJ.

Verplichte vaccinaties? Kom in opstand..! DENK NA!
29 juli 2017 / Door GuidoJ.

Het uitvoeren van een wereldwijd vaccinatieplan, is onderdeel van een veel groter plan om de mensheid ‘in te tomen’/te controleren..! Nieuwsmedia zijn verlengstukken van de figuren die achter deze agenda zitten. En berichten dus niet of nauwelijks over verplichte vaccinaties.. Vaccinaties zijn niet alleen een uiterst dubieus middel om ‘officieel’ ziekten te voorkomen, maar denk je eens in.. Het baant de weg tot toegang tot ELK LICHAAM van burgers in je land..! Om controle en manipulatie toe te passen, om de meest ingenieuze manier.. ‘Onderhuids’.. Gaan we in je ogen té ver met deze intro..? Dat kan natuurlijk. Sla dan gewoon een paar alinea’s over en vervolg het verhaal van de ‘verplichte vaccinaties’..!

Bijzonder dat de wereldelite zich in het verleden uitsprak tegen de wereldbevolking op een manier, waarbij zij zichzelf als ‘Übermenschen’ zien. Het zijn dezelfde krachten die achter zogenaamde ‘filantropische instellingen’ zitten, die de mensheid alle goeds toewenst.. Toe LIJKT te wensen.. Klik voor info over deze elite en hun opvattingen over ‘overbevolking’ en hoe deze ‘op te lossen’…

Met de huidige stand van de nano-technieken, is het simpel om via deze VERPLICHT OPENSTAANDE TOEGANG tot het lichaam, elk micro-electronisch middel in te brengen, wat ‘krachten-achter-de-schermen’ wensen in te brengen..! Of denk je dat elk flesje vaccin getest wordt door onze ‘gezondheidsbewakers’..? Dus is verplicht vaccineren, één van de manieren waarop de wereldbevolking wordt aangepakt. Niks geen autoriteit over je eigen lichaam, weg met de Universele Wetten, die een dergelijk ingreep verbieden..!

In Italië is het nu zover.. VERPLICHTE VACCINATIE..

Veel Italianen zijn fel tegen een nieuwe wet die vaccinaties verplichten gaat. Mensen gaan massaal de straat op en deze informatie wordt gemeden door NOS en RTL. Voor de zoveelste keer wordt jou essentiële informatie onthouden..! Waarom? Omdat de media een verlengstuk zijn van de kracchten achter de schermen, en in handen van een kleine groep, zéér machtigen..

In mei kondigde de Italiaanse overheid aan dat kinderen pas naar school mogen als ze zijn ingeënt tegen onder meer mazelen, waterpokken, bof, hepatitis B, tetanus en polio. Ouders die niet-gevaccineerde kinderen naar school sturen riskeren een fikse boete en deze ouders -let wel-.. kunnen zelfs de voogdij over hun kinderen verliezen. Mensen demonstreren al meer dan een maand en langzaam maar zeker lijkt het er nu op dat hun stem wordt gehoord. De Italiaanse senaat wenst deze geplande wet af te zwakken. Dat betekent nog niets.. Want het aantal geplande-verplichte vaccinaties gaat van 12 naar 10 en ook worden de boetes lager. Daarnaast hoeven ouders die weigeren niet langer te worden aangegeven bij de autoriteiten.

De maximale hoogte van de boete die kinderen kunnen krijgen die al naar school gaan, maar nog niet zijn gevaccineerd gaat omlaag van € 7500 euro naar € 2500 euro. Hoewel dit een verbetering lijkt, zijn de meeste Italianen niet blij met de wet. Sommigen beschuldigen de Italiaanse overheid ervan onder één hoedje te spelen met vaccinmaker GlaxoSmithKline. En dat vaccins lang niet altijd even veilig zijn, soms zelfs levens kosten, hoeven we jou hier niet te vertellen.Liefdeloosheid creëert dood. Liefde creëert leven. / Ella Ster / 29 juli 2017


Al een paar decennia wacht de mensheid op een ‘event’, een gebeurtenis die zal plaatsvinden en die onze werkelijkheid (op een positieve manier) zal veranderen. In eerste instantie werd 2012 als belangrijk ijkpunt genomen omdat dat het jaar was dat de ‘Mayakalender’ afliep en bovendien ging het vissen tijdperk over in het aquarius tijdperk, iets dat veel zou veranderen. Het Aquarius tijdperk staat in het teken van liefde, eenheid, waarheid, bewustzijn en spiritualiteit. Er waren indertijd veel mensen die dachten dat de wereld zou vergaan. Zover is het echter niet gekomen.

Maar er is in de afgelopen vijf jaar steeds meer duidelijk geworden over de werkelijkheid waarin we ons bevinden en de werkelijkheid waar we naartoe hopen te gaan. Sommigen spreken over het verhogen van ons bewustzijn en, als onderdeel daarvan, het verhogen van onze frequentie of trilling. Anderen zeggen dat we van een driedimensionale, naar een vijfdimensionale realiteit gaan. Ook hierbij speelt een verhoging van de trilling of frequentie een rol omdat we daarmee worden afgestemd op een ‘ijlere’ en minder grofstoffelijke realiteit. Het heeft echter geen zin te wachten op een ‘event’ of gebeurtenis zonder dat wij daarin zelf een rol spelen omdat wij verandering vanuit onszelf tot stand kunnen brengen. Door ons eigen scheppend vermogen. Dit vermogen hangt samen met vergroting van ons bewustzijn over hoe onze werkelijkheid in elkaar zit en door het terug nemen van de autonomie over ons eigen leven en daarmee over onze eigen werkelijkheid.

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk / Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You

Nikola Tesla Interview Verborgen Voor 116 Jaar - Ongelooflijk
Gepubliceerd op 27 juni 2017 / Universe Inside You


Nikola Tesla wordt beschouwd als een van de meest innovatieve en mysterieuze mannen die ooit op aarde leefden. Hij was een man voor zijn tijd en is verantwoordelijk voor de meeste technologie die we vandaag gebruiken. In feite, als Tesla niet alles had uitgevonden en onderzocht in zijn tijd, zou onze technologie vandaag aanzienlijk slechter zijn.

Tesla's uitvindingen gingen veel verder dan elektriciteit. Hij maakte baanbrekende ontdekkingen, zoals draadloze radiocommunicatie, turbine motoren, helikopters (hoewel het daagse idee was Da Vinci), fluorescerende en neonlichten, torpedo's en de X-ray. Tesla had tegen de tijd van zijn dood bijna 700 wereldwijde octrooien.
In deze video kijken we naar een zeer RARE interview, dat bijna 116 jaar verborgen is.


Universe Inside YouEen Schrijven van de Schepper / 28 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
” Jouw Tuin


Stel je gedachten voor als een tuin.
Sommigen zijn vol met onkruid en distels,
klaar om te prikken en pijn te geven bij elke stap.
Anderen zijn vol bloemen, voeding en geneeskrachtige planten,
brengen schoonheid, voedingstoffen en genezing ,
schoonheid in je leven op manieren die je gemakkelijk kunt begrijpen.
Weer anderen hebben helemaal niets;
de grond staat klaar om te ontvangen wat er ook  is geplaatst.
En net als elke andere tuin, heeft het bewatering nodig,
verzorging en liefde om te gedijen.
Neem een paar momenten vandaag en denk aan wat jouw tuin nodig heeft
en wat kiest om te planten.
Vernietigend of mooi; De keuze is altijd van jou.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 1853: Het Licht van Zuiver Zijn / Geplaatst 29 juli 2017

Heavenletter 1853:
Het Licht van Zuiver Zijn
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 juli 2017


God zei:

Omdat jij een lichaam draagt, denk je dat je verzwakt bent. Jij zou boven je lichaam willen uitstijgen, uit z'n dichtheid komen, er geen last van willen hebben, want het lijkt je voeten vast te plakken op Aarde. Op hetzelfde moment ben je verbonden met je lichaam alsof jij het gemaakt hebt en toch, soms, op een onbewaakt ogenblik, weet je wel beter. Het maakt niet uit wat je jezelf wijsmaakt, je weet wel beter.

Toegegeven, als je geen lichaam had, had je geen voeten om de grond te raken. Je zou ook geen armen hebben om naar de Hemel te reiken, je wordt gewaar. Jij bent in de achtervolging. Toch zou je zonder lichaam weten, eens en voor altijd, dat je Zuiver Zijn bent. En je zou een sprong van plezier maken dat, welke vorm je jezelf ook in bevindt, je Zuiver Zijn bent. Met of zonder lichaam, je bent Zuiver Zijn. Je bent Mijn Zuivere Zijn. Ga over op Mijn manier van denken.

vrijdag 28 juli 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 28 juli 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
28 juli 2017

Waar het jullie evolutie betreft vordert alles voorspoedig. Jullie Gidsen blijven hun best doen om je op je pad naar Ascentie te houden dat werd afgesproken voordat je incarneerde, maar dat welk pad je ook kiest, je vrije wil respecteert. Jullie zijn op Aarde in een zodanig mooie tijd dat je je bevoorrecht kunt voelen, aangezien vele andere zielen jullie graag hadden vergezeld. Ze zijn zich bewust dat evolutie veel sneller gaat als gevolg van het ontstijgen van de lagere trillingen. Zij die gekozen zijn werden echter uitgekozen om wat ze te bieden hadden aan diegenen die hulp nodig hebben om uit de lagere energieën los te breken. Zonder dergelijke hulp zouden deze zielen worstelen en de kans mislopen om zich naar het Licht op te werken.

De tijd waar jullie je in bevinden ligt zo dichtbij Ascentie en vele nodige veranderingen zijn ophanden in afwachting van de tijd waarin het duister zal zijn verwijderd, die binnenkort zal aanbreken. Zij hebben reeds kunnen zien hoe gebeurtenissen zich tegen hen hebben gekeerd en hoe ze niet langer de macht hebben om de afloop te bepalen. Ze hadden totale wereldcontrole voor ogen, vanuit welke positie zij de wereldpopulatie danig zouden hebben gereduceerd. Dit doel is niet langer een optie en op dit moment worden ze gearresteerd en gevangengezet. Er wordt eveneens veel werk verzet in het opruimen van hun ondergrondse bases tot ze niet langer een dreiging vormen voor de Menselijke populatie.


Matthew Ward - 27 Juli 2017 / via Suzanne Ward

Matthew Ward -
 27 Juli 2017 / via Suzanne Ward

Met liefhebbende groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew.

Velen van jullie hebben voornamelijk hetzelfde aangegeven als deze lezer: “Met zoveel gekte en corruptie in de regeringen van over de hele wereld, is het moeilijk om te zien hoe we onze planeet en haar bewoners naar het Nieuwe Tijdperk dat we voor ogen hebben, kunnen transformeren”. 

We begrijpen dit gevoel omdat velen van ons onder dergelijke omstandigheden in de ene of de andere beschaving hebben geleefd en we hebben eveneens in de een of andere beschaving geleefd nadat ze hun werelden naar gelukzaligheid, die jullie voorstellingsvermogen ver te boven gaat, hadden getransformeerd. Eens zal dit ook op Aarde het geval zijn.

Millennialang heeft een deken van wreedheid, hypocrisie, bedrog, verraad, hebzucht, zucht naar oorlog, verpaupering en onwetendheid de planeet bedekt. Toen, ongeveer 80 jaar geleden, kwam het licht in zodanige mate dat het de deken terugsloeg en al het lelijke bloot legde. Dat is de tijd waarin het zaad van een diepgaand leerproces op jullie wereld werd gezaaid en wat jullie hebben kunnen zien is de botsing tussen het “onderwijs” en de “studenten” die weerstand hebben tegen de verlichtende nieuwe cursussen.


Op deze dag van je leven / 28 juli 2017 / Neal Donald Walsch

28 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... Dat geweldig en onverwacht goeds nu naar je toe komt.

Je hebt gewacht op een verschuiving in energie en die verschuiving is gebeurd.
Alles wat je nu hoeft te doen is klaar zijn om jouw nieuw gevonden goed te ontvangen.
Op de uitkijk staan.
Het kan op een moment en een manier komen
 die je misschien niet zou hebben verwacht of je had kunnen voorstellen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Wat Is Tussenin Waar Jullie Nu Zijn en Waar Gaan Jullie Heen? De Arcturianen via Suzanne Lie / 25 juli 2017

Wat Is Tussenin Waar Jullie Nu Zijn en Waar Gaan Jullie Heen?
De Arcturianen via Suzanne Lie /25 juli 2017

Lieve Arcturianen,

Wij, degenen die “Ascenderen” hebben wat vragen die wij jullie graag willen stellen:

Wat is “tussenin” waar wij zijn en waar gaan wij heen?
Wat is “tussenin” wie wij nu zijn en wie wij worden?
En ook, hoe beïnvloedt :wie wij worden” “waar wij heen gaan?”

Wij de Arcturianen zijn blij om jullie vragen te beantwoorden:

Lieve Ascenderenden, jullie, de leden van de mensheid zijn er tussenin net zoals Gaia er tussenin is. Maar vele zijn zich niet bewust van dit feit. Veel mensen denken dat zij al gereed zijn met dat waarvoor zij kwamen om te leren.

Sommige mensen denken dat zij pas begonnen zijn met te leren waarom zij kwamen naar de Aarde gedurende dit NU om te leren en sommige mensen denken dat zij alles weten.

Deze mensen, wat een groot percentage van de mensheid is, zijn vooral gericht op welke driedimensionale taak dan ook die zij aan het doen zijn zodat zij gelukkig kunnen zijn, en om goed voor hun familie te zorgen, hun persoonlijke realiteit begrijpen en/of gewoon aan het overleven zijn.

Gaia heeft zo’n diversiteit aan mensen dat het geen wonder is waarom Zij zoveel moeite heeft met Haar Planetaire Ascentie. Alleen naar verhouding een klein percentage van mensen zet zichzelf in om te helpen met de taak van de Planetaire Ascentie.
Maar het aantal mensen gaat wel meer en meer omhoog.

Wat op dit moment gebeurt / Jul 26, 2017 / RICK JEWERS

Wat op dit moment gebeurt
Jul 26, 2017 / RICK JEWERS


Opwaardering     
Jullie zitten heden in een zeer belangrijke overgangsperiode. Tijdslijnen scheiden zich en als resultaat, zullen Zielen opnieuw worden gehuisvest naar hun toepasselijke Tijdslijn per Ziel contract van ieder individueel. Jullie is hiervoor gegeven dat er twee 4D Tijdslijnen intact zijn gebleven voor de lagere dichtheid Ziel ervaring en groei. Een 4D Tijdslijn loopt bijna twee tot drie jaren van lineaire tijd met een apocalyptisch einde. De andere 4D Tijdslijn loopt ongeveer 71 jaren en eindigt ook met een apocalyptisch einde. De Zielen die de 4D Tijdslijnen kozen worden en zijn heden geplaatst op deze Tijdslijnen. Wat jullie zien als dood is de feitelijke plaatsing van Zielen op andere Tijdslijnen, om hun ervaring uit te dragen in Menselijke vormen. Terwijl er sommigen afdalen naar de 4D Tijdslijnen, gaan anderen ook verder naar Hogere Tijdslijnen, door de doodsovergang, die zal lijken voor anderen dat ze stierven. Dood is niet wat gezien wordt te zijn voor het Menselijke Ras en is feitelijk een overgang/her-verplaatsing effect, voor de hogere Waarheid van wat er feitelijk gebeurt. Deze Waarheid wordt toegestaan om in deze Tijd te worden gedeeld vanwege het niveau waar we heden op zitten waarbij het Ascentie/Goddelijke Plan, en daardoor het bestaan van de 5D Frequentie/ Tijdslijn zal werken met een Hoger anders dan normale kennis. Terwijl je je meer direct verbindt met de God, ga je meer volledig over in het 5D EN een in nieuwe wijze van Zijn/Bestaan, in de Menselijke vorm.

Een Schrijven van de Schepper / 27 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
” Het Is Tijd....”


Het is tijd om in wie je gaat zijn te stappen en in je IK BEN.
Zie jezelf als IK je zie; Perfect, Heel, Prachtig en Stralend Helder!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1852: Moet Jij Je Anders Voordoen? / Geplaatst 28 juli 2017

Moet Jij Je Anders Voordoen?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 juli 2017


God zei:

Het is de liefde van God die jou steunt. Jij gelooft in energie. Jij gelooft in de energie van de zon. De energie van God is liefde. In waarheid is liefde de enige energie die er is. De energie van de liefde is licht. De energie van licht is de liefde. Liefde is een energie die bestaat en onvergelijkelijk is, contrast voorbij. Toch zul jij meer boosheid en vijandigheid naast liefde vasthouden en ze als gelijken beschouwen. Jij beschouwt negativiteit als de onderkant of de achterkant van liefde. Dat is als een 15 watt lampje naast de zon houden en zeggen dat het lampje, als het aan is, met de zon vergeleken kan worden.

Er is geen tegenstelling aan liefde. Negatieve emoties houden niet een kaars aan voor de liefde. Jij kunt net zo goed het universum vergelijken met een mug. Er is geen tegenstander van liefde omdat er geen een waardig is. In een bokswedstrijd wordt niet een lichtgewicht tegen een zwaargewicht ingezet.

En toch is licht net zo licht als lucht. Licht is licht. Alles heeft een naam. De naam maakt niet uit, alles is wat het is.

donderdag 27 juli 2017

Doodgezwegen Vredestocht Berlijn – Moskou 2017 / 26 Juli 2017 / Rob Vellekoop

Doodgezwegen Vredestocht
Berlijn – Moskou 2017
26 Juli 2017 /  Rob VellekoopAfgelopen zondag 23 Juli begon vanaf de Brandenburger Tor de tweede Vredestocht Berlijn – Moskou. Met de vredestocht willen de organisatoren laten zien dat er wel degelijk een vriendschappelijke verstandhouding bestaat tussen het Duitse en Russische volk, ondanks het aanhoudende negatieve geluid van de westerse massamedia. De basis van goede betrekkingen tussen volken is kennis van het land en de mensen, daarom zijn ook ontmoetingen gepland met vertegenwoordigers van regering, steden en verenigingen.

De initiator Rainer Rothfuß heeft voorafgaand aan de Vredestocht de Duitse pers opgeroepen om Russen en Rusland niet te demoniseren.


Op deze dag van je leven / 27 juli 2017 / Neal Donald Walsch

27 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat God elke minuut van elk uur van elke dag tegen je praat.

Je bent nooit alleen, of zonder hulp of begeleiding, raad of advies.
Je hoeft alleen maar puur en serieus een vraag te stellen
en God zal je direct en onmiddellijk antwoorden.

Het antwoord kan in een onverwachte vorm komen, maar het zal komen.
Het enige wat jou staat te doen zal zijn om het niet te negeren;
om het te zien voor wat het is.
En nog belangrijker, weet dat deze woorden een antwoord kunnen zijn
op jouw vraag over God, of Hij echt naar jou luistert en/of begeleiding biedt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


De Arcturiaanse Raad Verlichting / 26 Juli 2017 / Daniel Scranton

De Arcturiaanse Raad
Verlichting
26 Juli 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij hebben jullie naar een bepaalde omvang verlicht, maar verlichting zal altijd een werk van binnenuit zijn. Het is niet iets dat je leert, het is iets dat je ervaart. Het is iets dat je aan jezelf schenkt wanneer je het gevoel hebt dat het voor jou tijd is om een verandering te maken op de manier waarop je tot jezelf, tot anderen en tot je wereld relateert.
Verlichting is een overgangsritueel. Op heel veel manieren is het uniek voor het individu die het ervaart. Verlichting is dat moment wanneer alles aspecten van jou ontwaakt zijn jegens de waarheid van wie je bent, en in dat moment is het licht dat binnenin jou, het licht dat in je hart is, in staat om helderder te stralen en tot uitdrukking gebracht te worden via jou en door jou op jouw unieke manier.

Kryon: Vraag en Antwoord 789: Veranderingen. 26 juli 2017 / Lee Carroll


789: Veranderingen.
26 juli 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Kryon heeft het over de veranderingen die zullen plaatsvinden in de twee komende generaties in de toekomst, zoals heling in Afrika en vrede in het Midden Oosten. Tegelijkertijd spreken zowel Greg Braden als Drunvalo Melchizedek over een sterk potentieel in de nabije toekomst voor een pool-opwaardering die Gaia zou moeten voortstuwen naar de vierde dimensie zonder dualiteit. Kan jij mij alsjeblieft uitleggen hoe deze twee dingen samen kunnen gaan. Zijn zij niet met elkaar in tegenstelling?

ANTWOORD:  [van Lee Carroll]  Er is geen tegengestelde informatie als deze beide bronnen jou vertellen dat wij afstevenen op vrede op Aarde. De ene is specifiek (Kryon) en vertelt jou over landen, timing en wat de attributen zijn. De informatie van Kryon is dus “dichtbije” informatie waar die van Greg Braden en Drunvalo Melchizedek een beetje “verder op het spoor” ligt en algemener is.

Als en wanneer wij een punt bereiken waarop het bewustzijn op een bepaald niveau wordt gemeten, zullen wij deze toegevoegde verhogingen gaan zien.

In Liefde gegeven…. 

LEE


Lilian Ferru in gesprek met Bert Corsius: ‘Dank U!’ / 25 juli 2017

Lilian Ferru in gesprek met Bert Corsius: ‘Dank U!’
25 juli 2017


Lieve mensen

Niet iedereen vindt dagen regen in de zomervakantie leuk. Zeker als je naar een festival gaat of met de kinderen op een camping in een natte tent bivakkeert. Toch is alles, elk moment, elke ervaring, volmaakt. Filmmaker en coach Bert Corsius kan het weten. Hij heeft wel iets héél bijzonders meegemaakt. Stel je voor dat er zomaar een nieuw stel hersenen in je hoofd groeit en dat je een boor op je schedel krijgt gezet. Geen pretje en levens-gevaarlijk. Bert ging dan ook bijna dood en ontdekte dat zijn bewustzijn met elk mens, met elke emotie, met alles dat bestaat, verbonden is.

Het werd een fascinerend en ontroerend interview  over slapen, ontwaken, doodgaan, de stilte, de kus van binnen, het moeiteloze, de zin van lijden, de waarheid dat alles perfect is, wat jouw ziel doet glimlachen, en totale dankbaarheid. Dank u, dank u, dank u!

En er is nog meer want vandaag verschijnt mijn nieuwe boek: ‘Eén met de Bron, en niets anders!’ Zoals altijd vertel ik over mijn leven en hoe het is in Lili- Land, de wereld waar ik mij bevind met de healings en Lichtwezens van Paul. Ook duik ik in het universum, de geschiedenis van onze planeet, en het ontstaan van bijgeloof.  Wat is ware verbinding met de Bron? Ik sleep het Urantia Boek erbij en natuurlijk ook ‘Een Cursus in Wonderen’.

Een Schrijven van de Schepper / 26 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
” Uitdagend / Makkelijk”


Voor sommige van jullie zijn de recente energieverschuivingen heel uitdagend geweest
en voor anderen, heel makkelijk / briesig.
Ik vind het humoristisch (lach) dat het altijd
 het een of het andere is ... nooit een middenweg.

Voor degen die uitgedaagd zijn;
 Dit kan heel goed jullie kans zijn om naar binnen te kijken
 en te zien wat moet worden veranderd.

Voor degene die het makkelijk/Briesig hebben;
Kijk om je heen en kijk wie je misschien kunt helpen.
Alleen het aanwezigheid zijn en ruimte houden kan voldoende zijn.

Vergeet niet, dierbaren, jullie werden gecreëerd om jullie eigen paden te lopen,
 terwijl je de tijd neemt om met je broers en zussen op weg te zijn.
Mededogen, zorg en liefde zullen altijd opgemerkt worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Donderdag 27 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 27 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De Engel van de lucht - een gebed om aan hem te richten

"Je gaat wandelen in de natuur... Of dat nu op het platteland is, in het bos, in de bergen of aan zee, word je bewust van de ruimte om je heen, hou van tijd tot tijd even halt en haal diep adem om in contact te treden met de Engel van de lucht.

De Engel van de lucht is een levend, intelligent wezen, en je kunt je dus tot hem richten door te zeggen: "O geliefde Engel van de lucht, jij die een mooie en krachtige dienaar van God bent, vervul me met je adem, neem de onzuiverheden uit mijn longen weg, uit mijn hart, uit mijn hersenen en breng harmonie in mij, zodat ik een dienaar mag worden zoals jij. " En aangezien de Engel van de lucht overal aanwezig is, alle stromen in het universum bestuurt en zelfs in de kleinste openingen kan, is hij zeer gevoelig en zal hij je zeker horen. Hij beveelt dan de geesten die hem vergezellen om je enkele fracties te brengen van die zeer subtiele vloeistof die men de ether noemt. Je voelt je dan alsof je hele wezen verkwikt wordt en zich verheft in de ruimte."
Heavenletter 1851: Het Boek van Jouw Hart / Geplaatst 27 juli 2017

Heavenletter 1851:
Het Boek van Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 juli 2017


God zei:

De Liefde in jouw hart is er altijd. Je kunt haar negeren, hekelen, er wild tegen slaan, maar de Liefde in je hart is stevig. Als een goede soldaat is de Liefde in je hart gedisciplineerd en staat in de houding zonder een spier te vertrekken. De soldaat van Liefde in je hart stelt zijn plaats niet ter beschikking. En toch heb Ik nooit jouw hart toegekend een soldaat op wacht te zijn. Jouw hart was niet bedoeld om op wacht te staan.

Laat jouw hart een vakantieganger zijn, zonder zorgen, reizend, genietend, klaar voor avontuur, klaar om te ontdekken, klaar om nieuwe wegen te bewandelen.

Laat jouw hart op een cruise gaan. Laat het op de rug liggen op een ligstoel, van de zon en zee genieten, kalm, vredig en toch klaar om bij de minste aanleiding naar de kust te lopen en te kijken welke schatten daar zijn om te zien.

woensdag 26 juli 2017

Innerlijk Weten en de Stem van de Ziel. / door: Peter van Els / Geplaatst 26 juli 2017

Innerlijk Weten en de Stem van de Ziel.
door: Peter van Els / Geplaatst 26 juli 2017

Het innerlijk weten gaat voorbij het dagelijks weten. Het is je contact met je essentie, het automatisch, instinctief aanvoelen. Oude, opgeslagen herinneringen van universele waarheden, intuïtie. Het innerlijk weten gaat over de diepere aspecten van het leven. 

>> Terugkeren naar onschuld, naar onze essentie. <<

De stem van de ziel is meer het geweten. Metaforisch gezien: De stem van het goede in de menselijke Geest. Cognitief besef van goed en fout, het engeltje op je schouder. De stem van de ziel is als; een rechtszaak van het geweten, waar doorlopend zitting gehouden wordt. De stem van de ziel is als het eeuwige dualisme tussen goed en slecht.

Menselijkheid verdwijnt in een donker moeras, waar grofheid, leugens, onverschilligheid, haat, angst, woede, egoïsme, hebzucht, kapitalisme, respectloosheid ons vergiftigd en verstikt. 

Ieder heeft zijn of haar donkere, of zwakkere kant en in ieder zit goed en slecht. Ieder heeft zijn gebreken, maar ook zijn talenten en zijn of haar gaven. In de kern van ons zijn: Bij onze geboorte; zijn we puur, zuiver en onschuldig.