Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 22 juli 2017

Bericht van Cobra, 21 juli 2017, Terugkeer naar Licht / 22 Juli 2017


Bericht van Cobra, 21 juli 2017,
Terugkeer naar Licht

22 Juli 2017

Er is een significante vooruitgang en als alles volgens plan verloopt zal ik over ongeveer een week een nieuwe update kunnen geven over de status van de Yaldabaoth entiteit / zwarte steen situatie.

Er is een belangrijk communicatiekanaal tussen de Resistance en de oppervlaktebevolking geopend:De Resistance heeft al deze brieven gelezen en zij realiseren zich nu dat de hoeveelheid lijden van de oppervlaktebevolking zelfs erger is dan zij zich voorstelden. Daarom hebben zij wat instructies voorbereid waarmee voor het ontwaakte deel van de oppervlaktebevolking de pre-Event tijd makkelijker kan worden.

Als eerste; het overgrote deel van het lijden heeft zijn wortels in het zogenoemde primaire implantaat. Het primaire implantaat is het implantaat dat wij allemaal kregen bij onze intrede in het quarantaine Aarde gebied vele duizenden jaren geleden. Dit implantaat bevindt zich in de voorste lob van het brein op de plasma en etherische laag, is gevuld met geladen roterend anomalie plasma, en bevat de primaire boodschap dat wij zijn afgescheiden van de Bron / Liefde / Licht. Deze primaire ontkoppeling van de Bron trekt dan situaties aan die deze ontkoppeling reflecteren en dat creëert meer lijden. Aangezien onze vrije wil dan uitlijnt met het implantaat kunnen de Lichtkrachten zich niet mengen in ons leven, de gebeden worden niet verhoord, de bescherming is verloren, het vertrouwen is weg.

Montague Keen, /16 juli 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
16 juli 2017 / Veronica Keen

Terwijl er opnieuw een sluier wordt opgelicht worden er nog steeds vorderingen gemaakt en worden jullie je meer bewust van de controlestructuur. Op het eerste gezicht is het bijzonder alarmerend, totdat je je realiseert dat zij maar 1% van de populatie op Aarde vertegenwoordigen. Dat zet het meteen in een ander perspectief. Voor een ontwaakte mensheid zijn ze geen partij en dat beseffen ze. Het is nu jullie verantwoordelijkheid om de ogen en het bewustzijn van anderen te openen. Er is nu al zoveel blootgelegd dat het alleen nog maar een kwestie van de mensen de goede richting wijzen. Degenen binnen de cabal vechten met elkaar. Ze worden door hebzucht gedreven. Ze realiseren zich niet dat ze hun bezit niet met zich mee kunnen nemen. Ze maken gebruik van klonen om mensen te infiltreren en in de val te lokken. Het reproduceren van deze klonen heeft men uitermate geperfectioneerd en deze worden op grote schaal ingezet. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie die bij de gewone mens niet bekend is.

Zwarte Magie wordt vandaag de dag net zo omvangrijk toegepast als dat in de oudheid gebeurde, behalve dan dat het vandaag de dag wordt gebruikt door degenen die jullie controleren. Ze maken gebruik van buitenaardse wezens en kunstmatige intelligentie. Geheime genootschappen maken er voortdurend gebruik van. Dit wordt voor jullie verborgen gehouden. Ze gebruiken eveneens contracten uit vorige levens, dus het is belangrijk om alle contracten uit het verleden te verwijderen. De cabal creëert vallen waar jullie dan weer in trappen en in gevangen worden gehouden. Het is belangrijk dat jullie jezelf bevrijden.


Frequentie van de week ZELFGENEZING / 21 juli 2017 / Janosh

Frequentie van de week
 ZELFGENEZING
21 juli 2017 / Janosh


Ieder mens wordt geboren met een zelfhelend vermogen. Dit geldt niet alleen voor fysieke pijn; ook emotionele pijn is een normaal verschijnsel en kun je helen. Wanneer je bewust wordt van hoe dit werkt, zul je onverwachte emoties beter kunnen plaatsen. Het gaat er dan niet om dat je ze ergens aan koppelt, maar meer dat je begrijpt waarom ze aan de oppervlakte komen.

Op een diep celniveau vindt er een heling plaats en emoties zijn de uiting van dit proces. Onze valkuil is, dat we anderen vaak de schuld geven van onze innerlijke strijd tegen de pijn. Belangrijk is dat je deze energetische genezing niet tegenwerkt maar de tijd geeft, net zoals je dat zou doen bij lichamelijke letsel. Ga dus niet op zoek naar antwoorden, reageer niet af en geef niemand de schuld van jouw gevoel, want wonden die diep zitten, hebben een lange geschiedenis.

De frequentie van Zelfgenezing helpt je om emotionele pijn die je hebt opgelopen in het verleden sneller te genezen.

Janosh


Een Schrijven van de Schepper / 21 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
” De Tijd en Plaats”


Er is een tijd en een plek voor alles.
De plaats voor vreugde, gelach, liefde, plezier en spel is nu!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


De Vreemdeling / Gepubliceerd 19 juli 2017 | Door Ans Hoornweg

De Vreemdeling
Gepubliceerd 19 juli 2017 | Door Ans Hoornweg

 Een oosters uitziende man met een prachtig gewaad aan, bezocht een spirituele beurs. Geïnteresseerd keek Hij in het rond en bij één van de standjes zag Hij een vrouw, gekleed als een zigeunerin, die een enorme Kristallen bol voor zich op tafel had staan. De man liet Zijn toekomst door deze vrouw voorspellen, en ook al was het allemaal onzin wat zij Hem vertelde, Hij vond het wel interessant om te horen.

Even verderop zat een klein jongetje eenzaam te spelen met een paar kleine steentjes. De man ging naast hem zitten en zei: ‘Wat een bijzondere stenen heb jij’. ‘Ja, dat zijn kiezelsteentjes die ik zelf gevonden heb’, antwoordde het knulletje. ‘Ik heb deze stenen altijd bij me, want ze ‘vertellen’ mij zoveel dingen. Maar als ik dat aan andere mensen vertel, dan lachen ze me uit.’

De man zei dat Hij heel graag wou horen wat de stenen hem allemaal vertelden. Hortend en stotend begon het verlegen jongetje te vertellen, maar even later leek hij wel een spraakwaterval die eeuwig door kon praten. Het jochie vertelde o.a. over het ontstaan van het Universum en over de geschiedenis van de Aarde.

Heavenletter 1846: Diamanten / Geplaatst 22 juli 2017

Diamanten
Brief uit de Hemel
Geplaatst 22 juli 2017
God zei:

Er zijn diverse smaken in de wereld. De ene smaak probeert niet om de andere te worden. Chocolade is tevreden als chocolade. Vanille is tevreden als vanille. En dus mag jij tevreden zijn met jouw individuele talenten en jouw persoonlijke manieren. Algemeenheid overtreft individualiteit maar jouw individualiteit is ook schitterend. Wees het individu die je bent. Je hoeft niet langer, noch korter te zijn. Je hoeft alleen van jezelf te houden. Begrijp je wat Ik zeg?

Zeker, als een ieder de rijkdom van zijn eigen schoonheid en Wezen inziet, zou er geen afgunst zijn. Er zou geen luiheid, geen uitstel zijn. Er zou geen hebzucht zijn. Er zou geen schuld zijn. Er zou geen waarneembare behoefte voor hen zijn.
Er zou geen behoefte zijn om te stralen omdat je zou weten dat je dat al doet.
Er zou geen achterstand bij iemand hoeven te worden weggewerkt, noch achterop raken.

vrijdag 21 juli 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 21 juli 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
21 juli 2017

Kunnen jullie geloven dat jullie al over de helft van het huidige jaar zijn? Mochten jullie meer dan ooit bewijs nodig hebben voor de bijzondere tijd waarin jullie je nu bevinden, dan hoeven jullie niet verder te zoeken. De veranderingen zullen zich waarschijnlijk grondig en snel aandienen en zullen jullie het Nieuwe Tijdperk in lanceren, zodat jullie van de te behalen voordelen en winst zullen kunnen genieten. Niets kan de opkomst hiervan tegenhouden en zoals jullie onderhand kunnen weten zal uiteindelijk het punt worden bereikt waar Ascentie zich aan zal dienen. Wij zien het hele plaatje als alles in het “Nu” en kunnen jullie verzekeren dat alles op een goede manier vordert en volledig in overeenstemming is met het plan dat door geweldige Wezens die jullie vooruitgang in de gaten houden en volgen, is vastgesteld. Sommige zielen zullen niet klaar zijn om te ascenderen, maar ook dat ligt in de lijn der verwachting en ook hun pad is van tevoren gepland om ervoor te zorgen dat ze zich kunnen blijven ontwikkelen. Het is een pad dat aan hun behoeften tegemoet komt en dat hen in staat stelt zich verder te ontwikkelen. Jullie worden op bepaalde punten in je evolutie allemaal door Hogere Wezens begeleid die zijn toegewijd aan hun werk en die niet zullen rusten voordat het gehele Menselijk Ras is geascendeerd.

Op deze dag van je leven / 21 juli 2017 / Neal Donald Walsch

21 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het nodig is dat je meer leest. Nee echt. Je moet meer lezen.
Er is nu een boek dat erop wacht om door jou gelezen te worden.

Denk je dat dit boek per ongeluk in je bewustzijn is gekomen?
Het is door jouw Bewustzijn voor jou geplaatst.
Ga het halen. Lees het. Maak kanttekeningen. Doe het nu.

Soms bespringt het Leven je met zijn boodschap,
Tamelijk schreeuwend naar jou: zorg dat je dit krijgt.
Dit is een van die momenten.
Ik zeg je, er is een boek dat je gepland hebt om nu te lezen.
Negeer het schema niet.
Het is Goddelijke interventie.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHet Planetaire Nieuwe Jaar en de Leeuwenpoort Juli/Augustus 2017 / 5 juli 2017 / Celia Fenn

Het Planetaire Nieuwe Jaar en de Leeuwenpoort Juli/Augustus 2017
5 juli 2017 / Celia Fenn


Geliefde Familie van Licht, jullie hebben nu een periode bereikt in jullie jaar van 2017 waarop grote verandering op hand is.
Wij zouden dit willen noemen de Grote Verschuiving van 2017.
Inderdaad zoals we eerder hebben gezegd, 2017 is het jaar van de Geheiligde Planeet Aarde en het jaar van Nieuwe Beginnen.
De inkomende Lichtcodes van het eerste halfjaar van 2017 hebben de zaden gelegd voor de opkomst van het Nieuwe Aarde Bewustzijn om de Aarde te manifesteren.

Wij noemen dit Nieuwe Aarde bewustzijn het “Verenigde Veld” van Hoger Bewustzijn. Het is het nieuwe en te voorschijn komende veld van Hoger en Multidimensionaal bewustzijn dat tot stand komt rond de Planeet om de Multidimen sionale rasters voor de Nieuwe Aarde te creëren.
Het behoudt zich in het Hart, de Ziel en het Lichtlichaam van ieder persoon die de verbintenis heeft aangegaan met het Hogere Bewustzijn en het Multidimensionale leven. Als dit schitteren begint te ontwaken en samen gaat komen,  hun uitstralende energie ondertekent  en de groep energie ondertekent, creëert het de structurele rasters voor de manifestatie van de Nieuwe Aarde.

Kleine jongen op weg naar de Hemel Gepubliceerd 20 juli 2017 | Door Ans Hoornweg

Kleine jongen op weg naar de Hemel
Gepubliceerd 20 juli 2017 | Door Ans Hoornweg

Een paar dagen geleden had ik een gesprek met een jongetje dat, na een ernstig ziekbed, net was overgegaan naar de Astrale Wereld (maar dat nog niet wist). Dit manneke had in zijn korte Aardse leven slechts één taak, en dat was om ons te laten zien en ervaren hoe één kind de gehele mensheid kan ontroeren en veranderen.

Het knulletje zag mij en zei: ‘Ik heb voor het eerst in mijn leven gevlogen, dat was zo heerlijk, en er vlogen heel veel duiven met mij mee! Ja, ik was heel ziek, maar opeens had ik geen pijn meer.’

Hij wou weten of ik ook wel eens had ‘gevlogen’. ‘Oh ja, heel vaak, ook als kind al,’ antwoordde ik ‘want als klein meisje vloog ik vaak weg van de oorlog die toen in Nederland woedde. Dan vloog ik rechtstreeks naar de Hemel – die ze ook wel de Astrale Wereld noemen – om daar oorlogsslachtoffers te helpen, door ze naar Het Licht te brengen.’

Het jongetje vroeg zich af of het eng was in de Hemel of Astrale Wereld. Ik legde hem uit dat hij helemaal niet bang hoefde te zijn omdat hij in die Wereld in mooie gebieden zou komen die goed bij hem passen. Toen wou hij weten of er alleen maar ‘mooie gebieden’ in de Astrale Wereld zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 20 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
” Bron van Vrede”


Je kunt jouw vrede vinden.
Het is niet een kwestie van buiten je kijken,
anderen na te doen of het te forceren.
Het is altijd geweest en zal er altijd zijn.
Neem een moment vandaag en haal adem;
Vind die bron van rust en onderzoek het een beetje.
Hoe meer tijd je daar spendeert,
hoe makkelijker het zal zijn om toegang te krijgen in de toekomst.
Geniet van je vrede!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 1845: Waarom Je Hier Bent / Geplaatst 21 juli 2017

Heavenletter 1845:
Waarom Je Hier Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 juli 2017
  
God zei:

Je denkt toch niet dat je hier op Aarde bent voor niets? Je moet weten dat je hier ergens voor bent. Dat je een groter doel dient dan je eigen bestaan. Je moet weten dat je hier alleen voor jezelf bent, of hoofdzakelijk voor jezelf.

Je bent hier voor een groter doel dan zelfs de grootste dichters zich hebben voorgesteld. Je bent hier niet voor een redding. Hoe kan een Goddelijk Wezen gered worden? Wat valt er te redden? Er is niets om jou van te redden. Maar als je van iets gered moet worden, dan zal het van een foutieve gedachte zijn. De meeste van jullie gedachten zijn foutief, geliefden.

Illusies bepalen het grootste gedeelte van jouw gedachten. Laten wij jou redden van illusie. De illusies waar jij in leeft zijn fantastisch, maar ze zijn niet mooi. Het is niet mooi om over jezelf te denken zoals je normaal doet. Ik vraag je om grotere gedachten te verzamelen van jezelf en de redenen voor jouw bestaan. Jij bent een wezen met veel redenen. Wat de wereld aangaat dien je meer dan een doel, en toch kun jij je niet vrijmaken van Mijn Ene Doel.

donderdag 20 juli 2017

Het Geheim Is Geen Geheim Meer / Geplaatst 20 juli 2017 / Anna von Reitz

Het Geheim Is Geen Geheim Meer
Geplaatst 20 juli 2017 / Anna von Reitz

Dit is het dan, zwart op wit, het begin van het hele web van verraad, bedrog en schending van vertrouwen, dat de twee Wereldoorlogen veroorzaakt heeft, veelvoudige internationale faillissementen en het huidige complot om privébezit en zelfbestuur wereldwijd omver te werpen:

CONGRESSIONEEL VERSLAG - SENAAT. 64th CONGRES, 1st ZITTING BUNDEL 53, DEEL 7 Pagina 6781 25 april 1916, door Senator Owens:'

“Ik wens in het VERSLAG in te brengen het Geheime Verdrag van Verona van 22 november 1822, dat aantoont wat dit oude conflict is tussen de zeggenschap van de enkelen en het zeggenschap van de velen. Ik wens de aandacht van de Senaat op dit verdrag te vestigen omdat het de bedreiging van dit verdrag is dat de basis vormde voor de Monroe doctrine. Het werpt een krachtig wit licht op het conflict tussen monarchaal bestuur en bestuur door de mensen.

De Heilige Alliantie, onder invloed van Metternich, de premier van Oostenrijk, bracht dit opmerkelijke geheime document in 1822 uit: [American Diplomatic Code, 1778 - 1884, vol. 2; Elliott, p. 179.] GEHEIM VERDRAG VAN VERONA. De ondergetekende, speciaal gevolmachtigd om, na hun respectievelijke geloofsbrieven te hebben uitgewisseld, enige aanvullingen te doen aan het verdrag van de Heilige Alliantie, zijn als volgt overeengekomen:

Kryon: Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen! Extra Editie! Juli uitgave / 19 juli 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen!
Extra Editie!
Juli uitgave
19 juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Bezoek Italië, de UK & Schotland met Lee & Kryon!


Groetjes, Henk!
  
Dit gehele bulletin is gewijd aan de ongelooflijke reis in 2018 die bijna geheel is gepland op verzoek van Kryon-fans. Ik heb deze woorden de laatste jaren steeds weer gehoord: “Wanneer ga jij een uitgebreide reis door Italië maken? Ik wil naar Florence, Venetië en Rome met gelijkgezinden…..en KRYON!”

De andere die ik al jaren hoor is: “Wanneer gaan wij naar Stonehenge?  Wat te denken van Glastonbury Abbey in Zuid Engeland of een paar andere krachtplaatsen in Schotland?”

Deze aankondiging is het antwoord op beide verzoeken, plus een pijnappelklier-koor in Bath, Engeland, aan het einde van deze reis!  Het is bijna overweldigend om te zien wat er voor jullie is voorbereid TAKE A LOOK AT ITALY! Dit zijn plaatsen die op de bucketlijst van iedereen staan die naar dit ongelooflijke land wilde gaan. CHECK OUT THE UK TOUR ITIN!  Kijk naar het aantal plaatsen waar wij naartoe gaan! Dit is een kans voor velen om uiteindelijk enkele van de populairste en prachtigste plaatsen van Europa te zien – en niet alleen te zien, maar tijdens de reis tegelijkertijd te genieten van de energie van Kryon en ook van het gezelschap van andere Lichtwerkers van over de hele wereld.

Benjamin Fulford: Russen, Chinezen en Amerikanen plannen enorme campagne om geheime Khazariaanse regering in de openbaarheid te brengen. /17 juli 2017

Russen, Chinezen en Amerikanen plannen enorme campagne om geheime Khazariaanse regering in de openbaarheid te brengen.
17 juli 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Ontmoetingen op hoog niveau tussen Chinese, Russische en VS militairen types heeft de conclusie gevormd dat een korte scherpe oorlog misschien noodzakelijk is met de bedoeling de Nazi’s en hun geheime netwerk er uit te spoelen, zeggen Aziatische geheime genootschap en Pentagon bronnen. Het plan om de geheime regering er uit te spoelen zal de vorm aannemen van een gezamenlijke VS. Russische en Chinese militaire aanval op Noord Korea, zeggen de bronnen. “Dit zal de ET ondersteuners van Noord Korea dwingen om in de openheid te komen,” zeggen de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen.

Jaren van forensisch onderzoek door deze schrijver hebben een geheim netwerk onthuld dat onder andere verbonden is aan goudmijnen in het Zuiden van de Grote Oceaan, geheime Antarctische bases, verborgen onderzee bases, de wereld narcotica handel, Noord Korea en Israël. Dit netwerk, gecreëerd door de fascistische bondgenoten welke zich niet hebben overgegeven aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, wordt verondersteld Noord Korea te bevoorraden met zijn nucleaire wapens en raketten.
Om die reden, beweren de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen dat in de komende maanden een campagne zal worden opgevoerd waarin Noord Korea als de schurk wordt afgeschilderd als voorbereiding op een korte maar intense oorlog vroeg in het volgende jaar. Bij deze oorlog zullen niet de landen zoals ze nu bestaan betrokken zijn maar het zal eerder gaan tussen verborgen krachten achter de landen, zeggen de bronnen. Dus de Russen, de Chinezen en de Amerikanen zouden Noord Korea aanvallen wat ondersteund zal worden door geheime Russische, Chinese en Amerikaanse facties, die het een oorlog maken eerder tussen geheime gemeenschappen dan een traditionele tussen landen, zijn de bronnen het over eens. Het doel zal zijn om geheime groeperingen, welke achter de schermen opereren, te dwingen naar buiten te komen, beweren de Aziatische geheime gemeenschapsbronnen.

Antwoorden van Aartsengel Michael: Hoe je in de transitie als zelfstandige succesvol kunt zijn. / gechanneld door Christy. /Geplaatst 20 juli 2017

Antwoorden van Aartsengel Michael:
Hoe je in de transitie als zelfstandige succesvol kunt zijn.
Antwoorden van Michael, gechanneld door Christy.
Geplaatst 20 juli 2017Een mix van gelijkwaardig, mensgericht, rechtvaardig en transformerend handelen zorgt ervoor dat je de nieuwe energie ook daadwerkelijk kunt creëren.

Theo: In ons vorige gesprek hebben we gesproken over de transitie van oude naar nieuwe energie, hoe je daar voor jezelf invulling aan kunt geven en de golfbewegingen die je hierin kunt waarnemen. Daarbij hebben we vooral gesproken over de mensen die ervoor kiezen om de transitie in hun huidige organisatie vorm te geven. Een deel van de mensen kiest er echter voor om dit buiten hun huidige organisatie te doen in de vorm van een eigen onderneming. In onze praktijk komen we veel mensen tegen die op deze manier ervoor gekozen hebben hun hart te volgen, te doen wat bij hun resoneert, en er mee worstelen om daarin succesvol te zijn. Wat kan Michael hierover zeggen?

Michael: Het is belangrijk dat men bewust kiest. Want heel veel mensen die zich niet meer senang voelen in de organisaties die in de oude energie verkeren, zijn net zo hard bezig om hun eigen vege lijf te redden. Zij zien dan als mogelijkheid om hun hart, missie of innerlijke behoefte op een andere manier na te streven en daardoor hun leven over een andere boeg te gooien. Dus de motivatie waarom iemand het eigen werk of dienstverband opzegt is heel erg belangrijk.

Een uur met de Arcturianen en Steve Beckow /13 juli 2017 / Sue Lie

Een uur met de Arcturianen en  Steve Beckow
Datum: 13 juli 2017 / Sue Lie


De ontmoeting op 13 Juli 2017.
Eigenlijk hebben we twee uur met de Arcturianen en Steve Beckow zoals jullie deel 1 en 2 zullen aantreffen in dit blog.
Beleef er plezier aan.

DEEL I

http://suzanneliephd.blogspot.com/2017/07/an-hour-with-arcturians-and-steve.html

Steve: Goedenavond iedereen en welkom bij Een Uur met een Engel.
Ik ben Steve Beckow hoofdredacteur van de Golden Age of Gaia en Linda Dillon is op dit moment op vakantie en bij ons vandaag is Sue Lie, die zeer vriendelijk heeft aangeboden om ons weer toe te staan te spreken met de Arcturianen als vervolg op ons interview van afgelopen week.
Sue, heilig partnerschap is een onderwerp dicht bij jouw hart, ik weet dat zeker.

Sue: Ja dat is het.

Steve: Dicht bij die van mij ook, zoals je weet. Maar natuurlijk bij het spreken met de Arcturianen vandaag spreken we niet alleen over heilig partnerschap, we spreken over wat zij noemen: “synchronistische missies,” wat mensen inhoudt die samenwerken maar niet zoals in een romantische relatie. Dus zullen we hopelijk de conversatie halen vanuit de kant van achter-het-scherm en naar deze-kant-van-het-scherm.

Op deze dag van je leven / 20 juli 2017 / Neal Donald Walsch

20 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die als een persoon niet gezondigd had,
wat zou er dan voor je zijn om je voor te verontschuldigen?

Ovid zei dat, en hij had gelijk.

Iedereen die in ons leven verschijnt,
laat zich zien op de manier waarop zij zijn,
 zodat jij op de manier kunt verschijnen zoals jij hebt gepland te zijn.
Laat jij je op die manier zien?
 Of ben je vergeten waarom die persoon
die het "jou aandoet", het jou aan doet ...?

Maak niet de fout om te denken dat dit allemaal echt is.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 19 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
Het Universum Spreekt....


Als je jezelf moet afvragen of je de stem van Het Universum echt hoort,
dan hoor je het niet.
Wanneer Het Universum spreekt,
spreekt het inhoudelijk van waarheid en er is geen ontkenning.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1844: Kom naar Buiten en Speel / Geplaatst 20 juli 2017

Kom naar Buiten en Speel
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 juli 2017


God zei:

Jij houdt de wereld in de palm van je hand. Je bent geen marionet van de wereld. Jij bent de hanteerder van de wereld. Jij bent geen boot zonder roeispaan. Hoe de stroom ook gaat, jij kunt peddelen in de richting die je kiest.

Als je een baan door de jungle maait, heb je wellicht jouw reis als een hindernis ervaren. Zie het nu als een ineenstrengeling. Denk aan de fantastische mooie wingerden die zich hebben samengevoegd van dichtbij en veraf om zich tegenover jou aan te bieden.

Het is alsof het leven een vlecht voor jou heeft gemaakt. Jij en het leven verschijnen samen op een perfect moment van denkbeeldige tijd en ruimte, de een gewonden om de ander, een gevlochten brood, een welverdiend feestmaal. Het leven heeft zich verheven naar het evenement voor jou. Er is een grote verandering in wisselwerking en draden, eens gescheiden, worden samen gewonden.

woensdag 19 juli 2017

Oliver Stone - Speech at Writers Guild Awards 2017 "Onthoudt dat het niet een leider was maar een Systeem" / Geplaatst 19 juli 2017

Oliver Stone - Speech at Writers Guild Awards 2017

"Onthoudt dat het niet een leider was maar een Systeem"

Geplaatst 19 juli 2017


Gepubliceerd op 22 feb. 2017

Tegen het einde van zijn dankwoord voor de Writers Guild Laurel Award voor Screenwriting, gaf Oliver Stone een niet-partijgebonden, historisch perspectief op het Trump tijdperk en moedigde jonge schrijvers om hun regering in vraag te stellen.

“Het zou nalatig van mij om u niet eraan te herinneren, vooral je jonger schrijvers, dat jullie kritisch kunnen zijn over jullie regering en de samenleving. Je hoeft er niet in mee te gaan. Het is nu modieus om plaatjes te schieten van Republikeinen en Trump en de Obamas en Clintons te vermijden. Maar onthoud dit: in de 13 oorlogen die we de laatste 30 jaren gevoerd hebben en de 14 biljoen dollar die we hebben uitgegeven en de honderdduizenden levens die van deze aarde zijn verdwenen, onthoudt dat het niet een leider was maar een Systeem, zowel Republikeins als Democratisch. Het is een systeem dat onder het mom dat deze oorlogen te rechtvaardigen zijn in de naam van onze vlag.”


De 9de Arcturiaanse Raad: Onze Observaties van de Mensheid /19 Juli 2017 / Daniel Scranton

De 9de Arcturiaanse Raad
Onze Observaties van de Mensheid
19 Juli 2017 / Daniel Scranton

“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Wij zijn bij verscheidene conclusies aangekomen over de mensheid vanuit onze observaties. Eén van onze conclusies is, dat jullie de dingen heel gemakkelijk als vanzelfsprekend vinden. Het is gemakkelijk voor jullie om iets vanzelfsprekend te vinden dat iemand anders in het collectief zou beschouwen een situatie te zijn dat het waard is om gevierd te worden.

Jullie zijn begonnen de duisternis te onderzoeken dat ook in het collectief bestaat, en jullie houden ervan om jullie zelf gedeeltelijk van die duisternis af te scheiden. Jullie houden ervan het te zien als iets dat buiten jullie zelf is, maar dit dient jullie niet. Jullie moeten het omhelzen als een deel van jullie zelf om voorbij te gaan aan iedere noodzaak om het in jullie wereld te ervaren.