Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 juli 2017

Een bericht aan Lichtwerkers / 14 juli 2017 / Door Caroline Oceana Ryan


Een bericht aan Lichtwerkers -
14 juli 2017 / Door Caroline Oceana Ryan

De laatste begeleiding van de Geascendeerde Meesters, Galactics, Aarde Elementalen, Elven Ouderen, Engelen en Aartsengelen bekend als het Collectief:

Gegroet, Meesters van dit Ascentie Tijdperk!

Wij begroeten jullie nu, niet alleen als Aardse Wezens, maar ook als Intergalactische Wezens, die de mensheid in hun volgende fase van zijn en bewustzijn leiden.

En jullie weten nu in toenemende mate wie jullie zijn en waarom jullie hier in dit tijdperk zijn gekomen, en het zeer specifieke werk dat jullie in het etherische doen, terwijl jullie in je slaapstaat zijn - en op minder bewuste wijze, energetisch tijdens de uren dat jullie wakker zijn.

We zijn ons ervan bewust dat velen gezegd hebben: “Ik voel me niet volledig aanwezig. Ik voel me alsof ik op een of meerdere plekken tegelijkertijd ben, of slaapwandel, of niet in staat om me niet volledig te focussen, fysiek of mentaal."

Oth-channeling: Toerisme en vluchtelingen / door Ellen Rauh / 7 juli 2017

Oth-channeling:
Toerisme en vluchtelingen
 door Ellen Rauh / 7 juli 2017, Nederland

Vele mensen zijn in staat om regelmatig toerist te zijn. Zij leven in een maatschappij waar dit vanzelfsprekend is of op zijn minst gewenst is. Een toerist neemt afstand van het dagelijks leven om even in een andere omgeving te zijn en zich los te koppelen van de beslommeringen, de stress en de sleur of alles wat je in een dagelijks leven constant kan ervaren. Even iets anders. Even een time-out. Even tijd voor elkaar. Even tijd voor de kinderen. Even tijd voor jezelf. Even niks of even alles.

Kijk naar het toerisme – in zijn totaliteit. Het is een enorm grote economische structuur. In vele landen en voor vele mensen is het toerisme een belangrijke bron van inkomsten. Toeristen willen naar gebieden waar ze normaal niet komen. Zij geven werk aan de toeristenindustrie. Zij willen van alles, eisen van alles, omdat zij betalen om toerist te zijn. Al de rest moet hen dienen. Vele mensen vinden het vanzelfsprekend om tijdelijk in een andere cultuur, in een ander klimaat, in een andere omgeving te vertoeven, omdat ze daar 'recht' op hebben. Zij betalen ervoor om daar te zijn. Besef als toerist dat jij daar heel vaak een eisende partij bent. Jij vindt het vaak vanzelfsprekend dat de mensen, de culturen, de landen waar jij naartoe gaat, zich aanpassen aan jou.


Montague Keen / 9 juli 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
9 juli 2017 / Veronica Keen

De omvang van de hulp die voor de mensheid beschikbaar is om ervoor te zorgen dat de Shift plaatsvindt is de afgelopen tien dagen aan je gedemonstreerd. Je verbinding met de Andromedanen werd versterkt. De Pleiadiërs hebben zichzelf geïntroduceerd en hebben tevens met je samengewerkt. We bemerkten je verbazing toen de Blue Avians zich bij je hebben gevoegd om hulp en steun te bieden. De portalen werken zoals zou moeten, en met groot succes. Je bent je nu bewust van de energieverandering en het Licht dat gepaard gaat met hun aankomst op ons grondgebied. Ze hebben elk een andere rol te vervullen in het vestigen van het Licht op Aarde.

Het is goed dat dit nu wordt gegrondvest. Het maakt allemaal deel uit van het plan. Hulp van het Licht brengt altijd aanvallen van de duistere kant teweeg. Wat ze je afgelopen vrijdag hebben aangedaan was afschuwelijk. Het is je geestkracht die je door deze aanvallen heen helpt.


De 9de dimensionale Arcturische raad: Het vrijgeven van jullie collectieve verleden /14 Juli 2017 / Daniel Scranton.

De 9de dimensionale Arcturische raad:
Het vrijgeven van jullie collectieve verleden
14 Juli  2017 / Daniel Scranton.

 “Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben een partnerschap met zoveel mogelijk wezens waar we mogelijk mee in contact zijn voor de besluiten die moeten worden gemaakt betreffende hoeveel van de mensheid er klaar voor is. Als we jullie zien voortgang maken, zoveel als je kunt, en de energieën gebruiken die je krijgt ten gunste van jullie en ten gunste van de hele mensheid, nemen we natuurlijk aan dat je er met meer kunt omgaan.

We zijn blij om aan te kondigen dat de energieën die je nu ontvangt bedoeld zijn om je uit de slavernij te halen van je relatie met jullie verleden. We praten niet gewoon over je verleden in dit leven, of zelfs je voorbije levens. We praten over je verleden als menselijk collectief. Alles dat je ervaren hebt als een collectief tot nu toe, speelt een rol in hoe je jezelf ziet en in wat je gelooft waar je toe in staat bent.

‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.6 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, / Door Ella Ster op 16 juni 2017

Door Ella Ster op 16 juni 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

Dit deel uit de serie ‘Humanity Unplugged’ (De mensheid losgekoppeld) gaat over de Matrix, een geavanceerd Artificiëel Intelligentiesysteem dat de mensen al eeuwenlang heeft gedomineerd. Thomas Williams waarschuwt dat technologie nog steeds wordt ingezet om de transhumanisme-agenda uit te rollen. Desondanks zijn er grote onderdelen van de oorspronkelijke Matrix vernietigd.

Het heden en wat er is gedaan om dingen te repareren

Dus waar staan we nu? Op dit moment staan we onder de controle van een ‘mechanische’ beschaving, hetgeen de meest primitieve is van alle creatievormen, die sluiers (magnetische velden) en holografische constructies oplegt, gecreëerd door Artificiële Intelligentie, geholpen door Chimera, Draco, Mantids, Greys, hybrides en een grote meerderheid van menselijke wezens die synthetics worden genoemd. Ze hebben deze planeet op z’n minst 78.000 jaren gedomineerd, maar waarschijnlijk al langer.

Eén van de grote dingen die me vier jaar geleden bezig hield, is waarom een ‘menselijke’ Cabal, chemtrails zou aanmoedigen en uitvoeren, het water zou vergiftigen, voedingsstoffen bestralen en verwijderen, giftige medicijnen uitgeven, de planeet vergiftigen met radioactieve elementen via bommen et cetera, wanneer ze zelf geen voortdurende bescherming hebben tegen deze stoffen? Dus wat was mijn conclusie? Ooit was er een buitenaards ras, niet handelend vanuit hier, die de planeet omvormde om ons uit te roeien en voor hen zelf de juiste condities te creëren om het te kunnen overnemen. Dit was voor mij destijds het enige logische gedachtenproces en het veroorzaakte enige onrust toen ik dit destijds benoemde in Cosmic Voice. Maar toen kwam ik andere kennis tegen van hier en van buiten, namelijk dat we te maken hebben met machines van de AI-variant en andere technische machine-achtige structuren.Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 10: Een nieuwe dispensatie / 10 juli 2017.


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 10: Een nieuwe dispensatie
10 juli 2017. 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Grap 

Net zoals de bloedcellen zuurstof dragen en de mens leven brengen, dragen mensen het leven van God. En dit is de Waarheid! Jullie zijn feitelijk een deel van het geheel van wat jullie God noemen. Spirit kan zonder jullie niet bestaan. Ieder van jullie is een integraal stukje Goddelijkheid, en zonder jou zou dit prachtige tapijt dat God wordt genoemd, niet bestaan.

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal


Een Schrijven van de Schepper / 14 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
Een van die Dagen.....


Mijn lieve kind Je kunt zwakke dagen, vermoeide dagen,
chagrijnige en onbeheersbare dagen hebben.
Je kunt dagen hebben dat je het gevoel hebt alsof niets ooit weer 'goed gaat'.
Aan het einde van die dagen is het heel belangrijk om dankbaar te zijn
 voor de geschenken die ze jouw hebben gebracht.
Het lijkt misschien vreemd om dankbaar te zijn voor situaties die slecht gaan,
maar dankbaar zijn is ook een loslaten, een openstelling van jouw gehele zelf,
 voor een morgen die nieuw, productief en meer positief is.
Jouw vreugde, geluk en groei is nooit afhankelijk geweest van welk soort dag je hebt gehad, maar in jou zijnde de jouw die Het Universum bedoeld heeft.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1839: Jouw Eenvoudig Hart / Geplaatst 15 juli 2017

Heavenletter 1839:
Jouw Eenvoudig Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 juli 2017


God zei:

Geliefden, waarheen gaat Gij vandaag? Waar dwalen je gedachten naartoe? Welke stoffige weg? Welke richting wil jouw witte ros van jouw hart nemen? Waar verlangt je hart vandaag naar?

Wil je hart de blauwe lucht berijden naar de Zon, onderweg in de Hemel stoppen en blijven als het daar komt?

Waar zou jouw hart naar toe willen reizen vandaag? Waar zou het jou graag mee naar toe willen nemen?

Misschien zou het in de velden van de Aarde willen grazen, langzaam grazen, blijven waar het is, het groene gras eten en nu en dan opkijken naar de blauwe lucht. Misschien is jouw hart nu tevreden. Misschien heeft het zichzelf op Aarde ontdekt en heeft het er naar zijn zin. Misschien houdt het van zijn leven op Aarde, of het nu in de weide is, kraal, of verder dan wat het oog kan zien.

vrijdag 14 juli 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 14 juli 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
14 juli 2017

Dit zijn de tijden waarin binnenkort onthullingen zullen worden gedaan die jullie bewustzijn naar een niveau zal brengen waar de waarheid algemeen wordt aanvaard. Veel te lange tijd zijn jullie wat betreft belangrijke zaken, die een grote invloed op het leven hebben gehad, in het duister gehouden. Uiteindelijk zullen jullie een niveau bereiken waar alleen de waarheid kan bestaan en jullie dienen te beginnen je hierop voor te bereiden. Jullie werkelijke geschiedenis als Menselijk Ras is bijvoorbeeld voor jullie verborgen gehouden door degenen die voor hun eigen gewin jullie vooruitgang hebben tegengewerkt. Door jullie onwetend te houden wat betreft de waarheid, zijn zij in staat geweest om de controle over jullie te behouden en tot voor kort was deze controle bijna volledig geworden. De Illuminatie zijn de bepalende kracht geweest, samen met hen die eveneens geloven in het voor hun eigen gewin gebruiken van de massa en zij hebben jullie laten geloven dat jullie niet de meesters over je eigen lot zijn.

Een open blik is belangrijker dan ooit tevoren, in het bijzonder omdat de waarheid lange tijd door onjuiste beweringen verdraaid is geweest. Het is belangrijk dat jullie, wanneer de hogere waarheden worden onthuld, bereid zijn om lang gekoesterde overtuigingen los te laten, aangezien deze zullen worden vrijgegeven om ervoor te zorgen dat jullie, terwijl Ascentie nadert, goed zijn geïnformeerd. Onthoud dat het een gebeurtenis is die jullie van de overtuigingen, die jullie een hele tijd in ketenen hebben gehouden, zal bevrijden. Bevrijd je eveneens uit de lagere trillingen en verstoringen door dualiteit, waar het bij tijd en wijle moeilijk is geweest de waarheid hierin te herkennen. Er zijn echter ook zielen geweest die jullie de waarheid hebben aangereikt zodat de zaken op een eerlijke manier konden worden afgewogen. De waarheid draagt een “gevoel” met zich mee dat voor veel mensen als waar overkomt en dat hen in staat stelt vooruitgang te boeken.


Op deze dag van je leven / 14 juli 2017 / Neal Donald Walsch

14 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er geen blijvend succes is zonder toewijding.

Anthony Robbins zei dat, en hij had gelijk.
Verbintenis is de sleutel tot succes.
Hoe toegewijd ben je aan je toekomst, aan je doelen, aan je relatie, aan jezelf?

Wil je gezonder zijn, of zeg je alleen dat je dat wilt?
Wil je gelukkiger zijn, of zeg je alleen dat je dat wilt?
Wil je aardiger zijn, of zeg je gewoon dat je dat wilt?
Wil je meer geduldig zijn, of zeg je gewoon dat je dat wilt?
Wil je lichter zijn, of zeg je alleen dat je dat wilt?
Wat wil je echt ... en met wie ben jij om daar grapjes over te maken?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Oproep tot Actie / door Patricia Cota-Robles / 13 Juli 2017

 Oproep tot Actie
door Patricia Cota-Robles / 13 Juli 2017

Jullie Ik Ben Aanwezigheid heeft deze informatie gemagnetiseerd in jullie sfeer van besef vanwege wie je bent en waarom je op Aarde bent in deze gunstige tijd. De informatie die met jullie wordt gedeeld door het Gezelschap van de Hemel is iets waar je heel bewust van bent op een hoger niveau van bewustzijn maar die je je misschien niet herinnerd hebt in deze dichte stoffelijke laag. De Goddelijke Bedoeling van dit delen is om je eraan te laten denken dat de tijd voor jullie om je bedoeling te vervullen en de reden om hier op Aarde te zijn, NU is.

Wat er gebeurt in de Regering van de Verenigde Staten van Amerika en de Regeringen over de Wereld bij dit Kosmische Moment is een enorm geïntensiveerde zuivering die de mis-creaties van de Mensheid naar de oppervlakte brengt op een manier die niet kan worden ontkend. Dit gebeurt op deze onprettige manier om jou en mij en de rest van de Ontwakende Mensheid in actie te motiveren. Dit is een kritieke stap om de weg te ruimen voor de wereld gebeurtenissen die plaats vinden in de augustus Eclips series.

De Wezens van Licht willen ons allen deze Waarheid laten weten omdat ze zich zeer bewust zijn van hoe moeilijk de problemen zijn die de Mensheid op dagelijkse basis onder ogen moet zien. 


Een Schrijven van de Schepper /13 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
De Kracht in Jullie


Soms, vergeten jullie als zijnde mensen dat er een grote kracht is in kwetsbaarheid,
 veel groter dan jullie ooit hebben meegemaakt.
In die momenten van ontwijken, beschermen en bedekken van je kwetsbaarheid
vergeet je dat het Universum je nooit onbewaakt heeft gelaten.
In plaats daarvan, weet dat je liefdevol wordt beschermd,
gadegeslagen en begeleid doorheen alles.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Dagtekst van Vrijdag 14 Juli 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 14 Juli 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De tweespalt - de gevaren ervan


"Jullie hebben allemaal gehoord van ‘dubbelagenten’, mannen of vrouwen die hun eigen land dienen en tegelijk ook het land van de vijand: ze denken dat ze, naargelang het verloop van de gebeurtenissen, in ieder geval, een veilige toevlucht zullen hebben. En in hoeveel ondernemingen zie je ook dat werknemers zowel de belangen van hun werkgever dienen als die van de concurrenten! Een dergelijke tweespalt is zeer schadelijk voor de landen en bedrijven in kwestie, maar is het evenzeer voor de persoon zelf die uiteindelijk riskeert om door beide zijden te worden verstoten.

In het spirituele leven bestaat deze houding ook, en ze is er zelfs wijdverspreid. Hoeveel mensen stellen zich, zonder het te beseffen, zowel in dienst van God, van de machten van de hemel, van de geest, en ook in dienst van die ene die in de Evangeliën door Jezus de Mammon wordt genoemd, dat wil zeggen: in dienst van de machten van de aarde, van de materie! Iedereen moet zich dus onderzoeken en beseffen dat een dergelijke tweespalt erg gevaarlijk is: zij dreigt te leiden tot de spirituele dood. Dit is de reden waarom Jezus zei: "Je kunt niet God én de Mammon dienen".


Heavenletter 1838: Het Verstand Vergeet /Geplaatst 14 juli 2017

Het Verstand Vergeet
Brief uit de Hemel
Geplaatst 14 juli 2017


God zei :

Hoe voelt het als je dichtbij Mij bent? Als je je soms ver weg van Mij voelt, dan moet je je soms ook dichterbij Mij voelen. Zoals nu, hoe Wij, jij en Ik, een gesprek kunnen voeren en ook dat We stil kunnen zijn.

Wat voel je als Mijn licht op je schijnt? Wat voel je als je je ervan bewust bent dat je in Mijn licht loopt? Hoe voel je je als je Mijn Liefde voelt? Hoe voel je je wanneer je jouw liefde voor Mij voelt?

Wij hebben een speciale liefde, jij en Ik. Ik Ben jouw Vader en jouw welzijn is belangrijk voor Mij. Mijn natuur is jou te overladen met geluk en jou te zien lachen. Zul je vandaag voor Mij lachen?

donderdag 13 juli 2017

Interview With God / Geplaatst 13 juli 2017

Interview With God

Geplaatst 13 juli 2017Gefotografeerd en gecreëerd door Floyd Holdman, Willie Holdman, & Richard Holdman.

We hopen dat u hiervan net zoveel geniet als toen wij het creëerden.
‘De mensheid losgekoppeld’, deel 1.5 Humanity Unplugged radioshow van Thomas Williams, /Door Ella Ster op 31 mei 2017

Door Ella Ster op 31 mei 2017

De misvattingen van de kosmos, onze positie binnen ons universum, de Matrix en het beperkende denken van de mens.

 

Dit deel uit de serie Humanity Unplugged (De mensheid losgekoppeld) op basis van een speciale radio-uitzending van Thomas Williams, gaat over het astrale gebied en de droomtijd. Hierin wordt ook uitgelegd waarom de Cabal er belang bij heeft om ons in een lage trilling te houden en hoe we daar los van kunnen komen. Om het aspect omtrent de verschillende lagen (astrale, etherische en mentale lagen) te kunnen begrijpen, is het aan te raden minimaal deel 1.2 uit deze serie te lezen die gaat over de kosmos, de schepping en de ontwikkeling van de mens.

Het astrale gebied en droomtijd

Boven het etherische gebied bevind zich het astrale gebied, dat door de imbalans in tweeën is verdeeld. Het lagere astrale gebied bestaat alleen uit G-materie en het hogere astrale gebied bestaat uit F- en G-materie. De soorten die toegang hebben tot hun hogere astrale lichamen zijn superzoogdieren zoals: olifanten, dolfijnen en de Homo sapiens. Maar door onze speciale capaciteiten beschikken wij over de mogelijkheid om de vier lagen boven het astrale gebied te ontwikkelen, die bekend staan als de 4 mentale lagen.

Het lagere astrale gebied is waar de vampieren, de onstoffelijken, de demonische en de ‘loosh cultivatie-fabrieken huizen. Hier wonen de mensen als ze vechten in hun droomtijd, omdat hun ontwikkeling tot het hogere astrale en de 4 mentale lagen nog niet is afgemaakt of wordt geblokkeerd.Een Schrijven van de Schepper / 12 Juli 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 Juli 2017 / door Jennifer Farley,
Tastbaar Bewijs

Velen, velen van jullie vragen je af of jullie je goed manifesteren,
het Universum op de juiste manier vragen of de" juiste gedachten" denken.
Jullie weten het niet omdat jullie nooit  echt tastbaar bewijs hadden van Het Universum
wat werkt met en voor jullie.
Als jullie je gedachten tot rust brengen en de 'doe ik het wel goed' gedachten loslaten,
dan zal het antwoord er altijd zijn.
Jij co-creëert elke dag met Mij;
Die mooie kleine momenten die het tastbare bewijs tonen dat ik altijd met jou ben.
 Omarm hen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1837: Harmonie breidt uit / Geplaatst 12 juli 2017

Harmonie breidt uit
Brief uit de Hemel
Geplaatst 12 juli 2017

God zei:

Mijn Aanwezigheid is onontkoombaar. Ik dring door in iedere atoom, iedere atoom van jou en iedere atoom van alles. Ik ben de wind die bladeren naar jouw voeten waait. Ik ben de zon die jou verwarmt, en Ik ben de sneeuw. Ik ben de witte maan, en Ik ben de glinsterende sterren, en Ik ben jou.

Jij maakt geen beweging zonder Mij. Er is niet een gedachte die niet van Mijn energie afvonkt. Er is niet een daad waar Ik niet in te zien ben. Zelfs als je zeker bent dat God het niet is, Ben Ik.

Wat denk jij dat God Almachtig betekent? Het betekent niet dat Ik weg ben. Het betekent niet dat Ik ergens anders ben.

Ik ben aanwezig in de macadamia, en Ik ben aanwezig in de pindadop. Ik ben aanwezig in de rijke, en Ik ben aanwezig in de arme. Ik ben onmiskenbaar aanwezig. Als je vraagt, "Waar is God," vraag je diepzinnig waar jij zelf bent. Ik zal hetzelfde vragen: Geliefden, waar zijn jullie?

Op deze dag van je leven / 13 juli 2017 / Neal Donald Walsch

13 juli 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat zuchten en steunen over dingen niets verandert,
en nooit niemand goed doet.

Als je niets wilt doen om het te veranderen, stop dan met er over te klagen.
Als je niets kunt doen om het te veranderen hoe graag je het ook wilt,
 accepteer het dan voor nu
en los het simpelweg op door een andere morgen te creëren -
maar laat jouw dag niet verwoest worden terwijl je wacht.

Heeft dat enige zin? Voor mij wel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

woensdag 12 juli 2017

Marshmallow Boodschap Uit Kryon-boek 13: De herijking van de Mensheid / 4 juli 2017.


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon-boek 13: De herijking van de Mensheid
4 juli 2017.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Dispensatie van Liefde 

 Ik wil met jullie praten over jullie relatie met God. Er zijn mensen die voelen dat de menselijke natuur nooit verandert, en toch is dit gebeurd. Die is in de geschiedenis zo diepgaand veranderd dat jullie je klok opnieuw hebben gestart.

De profeten die jullie tot nu toe hebben bestudeerd behoorden meestal tot wat wij De God der Wet hebben genoemd. In feite zouden de bijbel studenten dit het Oude Testament van de mensheid noemen – “De Dispensatie van de Wet”

Toen, tweeduizend jaar geleden, in dit land (Israël) kwam er de Joodse profeet Christus. Hij gaf jullie een nieuw concept. Hij was hier met een Akasha, ja, een Akasha (omdat hij mens was) en hij was Joods. De juiste tijd, de juiste plaats – en hij veranderde veel voor de hele planeet. HET NU Binnen het HIER / Door Suzanne Lie / 10 juli 2017

HET NU Binnen het HIER
Door Suzanne Lie / 10 juli 2017Voor de lezers , het is in een vorm van een gedicht met rijmwoorden in het USA Engels, voor de vertaling is dat minder eenvoudig om de rijm te vertalen, te volgen, met andere woorden in het Nederlands is deze rijm er  helemaal niet, maar de liefdevolle intentie is gelijk.

Er is een NU binnen het Hier
Dat leeft binnenin en is VRIJ van ANGST

Om dat NU te vinden moeten we zijn HIER
Binnenin onszelf in een andere SFEER

Van sfeer naar sfeer zoeken wij weer
Om het NU te vinden dat begon TOEN

Van onze vele levens binnenin het ENE
Sommige zijn opgeklaard, maar sommige zijn niet gedaan

Raphael, de Elohim en Isoritas de buitenaardse Channeling 30 / 8 juli 2017 / Margreet de Carpentier

Raphael, de Elohim en Isoritas de buitenaardse
Channeling 30
8 juli 2017 / Margreet de Carpentier

Wees welkom, wij zijn blij om u allen hier weer te zien, er wordt aan iedereen door ons gewerkt, lichamelijk, geestelijk en aan de aura’s. Vertrouw op ons.

Vertrouwen is heel belangrijk. Het vertrouwen van een partner, het vertrouwen hebben dat iets op zijn pootjes terecht komt. Zonder vertrouwen heeft u geen leven, is het onrustig en krijgt u een burn-out. Vertrouwen hebben is één van de belangrijke dingen in het leven.

Wij laten Margreet altijd zeggen: vertrouwen, overgaven en intuïtie dat zijn de drie belangrijkste dingen in het leven. Als u dat heeft, als u dat kan gebruiken, als u zover bent, dan bent u al heel ver In uw ontwikkeling. Natuurlijk moet u  in u werkzaam leven uw hoofd bij uw aangeleerde vaardigheden houden, u kan dan niet alles vanuit uw intuïtie doen, maar als u deze drie woorden naar ons toe kan waarmaken dan zal uw leven een stuk gemakkelijker gaan verlopen. Als u het in uw huiselijke of zelfs in uw werk voor uzelf kan waar maken dan wordt het leven een stuk gemakkelijker. Vertrouw dat alles, dan loopt zoals het mag lopen.