Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 17 juni 2017

Jezus: Focus op Liefde en blijdschap in de vrede en tevredenheid die binnenin jullie ontspringt / 11 juni 2017 door John Smallman


Jezus:
Focus op Liefde en blijdschap in de vrede en tevredenheid die binnenin jullie ontspringt

11 juni 2017 door John Smallman

Er is alleen maar Liefde! Ik zal deze goddelijke Waarheid blijven herhalen want deze dient herhaald te worden.

De menselijke situaties waar jullie in je dagelijkse levens allemaal mee bezig zijn en bij betrokken zijn, geven zelden ruimte voor jullie ware aard om zichzelf uit te drukken omdat jullie in het algemeen zo gevangen zitten in de emoties en de problemen die zich daarin voordoen. Jullie moeten iedere dag tijd nemen om naar binnen te gaan, naar jullie heilige innerlijke toevluchtsoord en je intentie vernieuwen om liefdevol te zijn, alleen maar liefdevol, om het even welke situatie zich voordoet. Jullie kunnen dat, maar jullie kiezen er vaak voor om het niet te doen omdat jullie ego’s je aanmoedigen om defensief en agressief te zijn om de discussie, ruzie of onenigheid, die jullie volledige aandacht vasthoudt, te “winnen”. Met als resultaat dat jullie neigen je in eindeloze en zich herhalende lussen te bevinden die dezelfde oude en pijnlijke spelletjes spelen. Later vragen jullie je af waarom dat altijd zo lijkt te gaan.

Welnu, jullie kunnen dat veranderen. Liefde werkt. Dat wil niet zeggen dat jullie over je heen moeten laten lopen of jullie persoonlijk ruimte moeten laten schenden. Jullie zullen begrip moeten gebruiken om te besluiten of het wel of niet wijs is om in een situatie te blijven die klaarblijkelijk niet functioneert, waar samenwerking ontbreekt en geen uitvoerbare mogelijkheid lijkt te zijn. In een situatie te blijven waar de andere partij of partijen problemen niet op een vreedzame en coöperatieve manier willen bespreken is zinloos. Totdat die betrokkenen bereid zijn om ten volle en vreedzaam met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren, zal er geen vooruitgang zijn.

De 9de dimensionale Arturische raad: "Een vriendelijke, zachtere verschuiving" / Daniel Scranton / 16 juni 2017

De 9de dimensionale ARturische Raad:
“Een vriendelijke, zachtere verschuiving”
Daniel Scranton/16 Juni  2017

 “Gegroet, wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij ons met jullie allen te verbinden.

Jullie hebben je zelf in zo veel verschillende omkeer punten gebracht op jullie reizen als collectief, en jullie hebben altijd het pad genomen dat leidt naar ascentie voor de mensheid. Jullie hebben veel gelegenheden gehad om jezelf naar een ander pad te laten gaan, een pad dat uiteindelijk zou leiden naar meer drie dimensionale ervaringen en het uitspelen van dezelfde soorten slachtoffers en bedrijver-rollen die je al in eonen hebt gespeeld in jullie zonnestelsel.

Jullie hebben gekozen voor een geleidelijke verschuiving. Jullie hebben besloten om jezelf naar de vijfde dimensie mee te nemen door je te richten op wat er voor je ligt in jullie persoonlijke leven, en door jezelf te laten aanzetten door wat er gebeurt op nationaal en inter-nationale schaal. Toen de keuze opkwam voor de mensheid om een soort reusachtig, cataclysmische gebeuren te beleven, kozen jullie altijd voor een meer vredige, een zachtere overgang.

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon Live channeling “Het Veld” in Anchorage / 1 augustus 2016. / Geplaatst: 17 juni 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Live channeling “Het Veld” in Anchorage
1 augustus 2016. Geplaatst: 17 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verwacht goede dingen

Let op dat het duister jullie gaat bevechten als nooit tevoren en let op Het Veld van Harmonie dat alles binnen gaat dringen. Het is bijna als de pracht van de natuur die ook de mensheid gaat beïnvloeden.

Het Veld zal symbiosesystemen proberen te scheppen die samenwerken met compassie en schoonheid.

Het gaat de menselijke natuur veranderen en wij hebben dit ook al eerder gezegd.
Houd het in de gaten, oude zielen, en verwacht goede dingen, wat jullie ook zien of in het verleden hebben verwacht.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon kanaal


Een Schrijven van de Schepper / 16 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
Het Verleden Veranderen


Er kunnen tijden zijn waar vroegere ervaringen en scenario's jouw wereld
op een niet-positieve manieren kleuren.
 Als je dit ziet of voelt, is het tijd om een stap terug te nemen
en opnieuw te beoordelen wat er echt aan de hand is.
Is jouw emotionele reactie 'in het nu' of 'in het verleden'?
Is het nodig om op dezelfde exacte manier te reageren
of voel je dat je het kunt veranderen zonder jouw grenzen in gevaar te brengen?
Als je goed genoeg kijkt, wordt je begeleid naar wat er in jouw hoogste en beste nu is.
En tenslotte, omhels altijd elke situatie met Onvoorwaardelijke Liefde.
Zelfs de meest negatieve situatie heeft geen andere keuze dan verandering.
(Glimlachen)

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 16 juni 2017 / Neal Donald Walsch

16 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…
 

... dat het goed is om fouten te maken.
Fouten zijn onze Vrienden - ze helpen ons om te groeien.

Eigenlijk is het onmogelijk om een 'fout' te maken in reële termen,
omdat alles dat we een 'fout' noemen ons in feite voordeel brengt.

Dus ga vooruit met al de kracht en de brandende urgentie van nu
en maak je geen zorgen over 'fouten'.
Wees er eerder bezorgt over om bang te zijn om er geen te maken.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 1811: Overeenkomstig Jouw Hart / Geplaatst 17 juni 2017

Heavenletter 1811:
Overeenkomstig Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 17 juni 2017


God zei:

Jij bent op de Aarde om je te ontplooien, maar je bent hier niet voor lessen. Hoe dan ook leer je, ofschoon evolutie niet hetzelfde is als leren. Het is meer een groeien. Net als jouw lichaam vanaf eerste kindsheid moeiteloos groeide, zo stijgt jouw evolutie. Jij bent hier niet op Aarde voor een prestatie. Inspanning is niet natuurlijk. De roos spant zich niet in om een roos te zijn. Noch hoef jij je in te spannen om Gods kind te zijn, wat jij toevallig bent.

Jouw spirituele ontwikkeling is een natuurlijk iets. Jij zult je ontwikkelen met of zonder techniek. Het is niet zozeer dat jij keuzes maakt om jouw ontwikkeling te versnellen. Het is meer dat jij keuzes maakt naar aanleiding van jouw ontwikkeling. Jouw keuzes zijn een indicatie van waar jij bent. Dat is inclusief jouw keuzes van woorden, gedachten, daden.

vrijdag 16 juni 2017

Montague Keen / 11 juni 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
11 juni 2017 / Veronica Keen

Mijn lieve vrouw heeft ten behoeve van jullie vele lange uren gewerkt om energie vrij te maken die bij jullie werd weggehouden. Dit werk was bijzonder nodig omdat het laat zien hoe ver de cabal is gegaan om jullie in haar duistere greep te houden. Ik wil graag haar vriend uit Nederland en haar vriend uit Ierland bedanken, die haar zo vol toewijding hebben geholpen. Dit was een team-inspanning. Ze hebben de hele wereld erin betrokken. Ze hebben de plekken gelokaliseerd die werden gebruikt om de kennis te verbergen. Ze hebben de gewijde plekken gelokaliseerd waar de energie werd geblokkeerd zodat het niet naar de mensheid kon vloeien om het leven op Aarde te verbeteren. Ons werk vordert en kan niet worden tegengehouden. De energie van de vijanden van de mensheid is snel aan het verdwijnen. Ze zien iedere dag hoe hun macht kleiner wordt. Ze zijn wanhopig geworden. Binnenkort zullen ze aan jullie genade zijn overgeleverd. Bereid je op dat moment voor en maak plannen. 

Open je ogen en zie wat er overal om jullie heen gaande is. De mensen vinden opnieuw hun stem. De leugens van de Regering worden ontmaskerd en jullie kunnen oorlog zien voor wat het is, niet voor wat jullie werd verteld dat het is. Voor dergelijke mensen is er in jullie wereld geen plek meer. De moordenaars van de mensheid kunnen zich nergens meer verbergen. Hun spel is uit. “Massavernietigingswapens” kunnen nooit meer worden gebruikt om de mens via bedrog oorlogen in te leiden. 

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 16 juni 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
16 juni 2017

Ascentie staat vast en de tijdlijn is sterk genoeg om het tot voltooiing te brengen. Het jaar 2024 blijft het jaar waarin het gepland staat om te gebeuren, wanneer er zich echter redenen aan dienen om dit aan te moeten passen, kan het ook 2025 worden. Ik zeg dit alleen maar om jullie op een dergelijke mogelijkheid voor te bereiden. Een grote gebeurtenis staat nog zeer waarschijnlijk voor het einde van dit jaar te gebeuren en het houdt bijna zeker verband met de komende veranderingen. Naarmate de tijd verstrijkt verliest het duister steeds verder haar vermogen om te bepalen hoe deze aflopende periode zal uitpakken en zij zullen lange tijd voordat de belangrijke veranderingen plaatsvinden het toneel hebben verlaten. Voorlopig zal het merendeel van de activiteiten buiten jullie gezichtsveld plaatsvinden, maar wanneer het veilig genoeg is zullen de zaken beginnen naar buiten te komen. Jullie zullen dan van de vieringen en vreugde kunnen genieten die op dat moment over de Aarde zullen neerdalen. 

De trillingen van jullie Aarde zijn de laagste binnen jullie Zonnestelsel, en dat is de reden waarom het voor degenen onder jullie die je trilling naar een hoger niveau brengen zwaar en oncomfortabel aanvoelt. De zaken veranderen echter steeds verder, de trillingen nemen toe en jullie zullen ontdekken dat terwijl jullie je energie inzetten om jezelf te verheffen, dit geleidelijk aan subtiele veranderingen in jezelf tot stand brengt. Echter sommige zijn het directe gevolg van natuurlijke progressie en een kwantumsprong voorwaarts zal zich aandienen wanneer vrije energie werkelijk post vat. Uit noodzaak zal het eerst aan diegenen worden gegeven die het meest armlastig zijn voordat het op een meer algemene manier zal worden ingezet. Het zal de grootste vooruitgang betekenen die jullie ooit hebben ontvangen en deze zal de manier waarop het leven functioneert volledig veranderen. Het zal tevens armoede in belangrijke mate verlichten en de kostbare bronnen van de Aarde voor verdere vernieling en plundering behoeden. 

Normaal en Natuurlijk Heilig /15 juni 2017 / by Steve Beckow

Normaal en Natuurlijk Heilig
15 juni 2017 / by Steve Beckow

Ik wens dat ik spiritueel genoeg was ontwikkeld om echt te zien en te “snappen” dat alles heilig partnerschap is. Ik snap het intellectueel maar dat is niet diep genoeg. Ik snap het niet uit ervaring en ik heb het me niet gerealiseerd.

Maar het komt steeds weer in me op als magma (lava). Alles is in heilig partnerschap. Ohhhh, dat is net buiten mijn greep (vermogen).

Om het te snappen, kost gedrevenheid. Zijn wij er in of eruit? Omdat we er buiten zijn, zijn we alleen een toerist en dat stuk is weggeregeld of past niet bij ons. Die kennis is gereserveerd voor de gedrevene.

Vol gedrevenheid. Geen lekke ballons die uit de hemel vallen.
En ik ben niet er nog niet.
Ik houd me terug. Ik weet niet zeker waarom.

Als ik kijk, wat iemand doet die op het pad van beseffen is, dan zie ik een verwarde massa met misbegrippen en gewonde gevoelens, wensen om te heersen en pogingen om die te vermijden.

De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ "De Hoeken van Jullie Bewustzijn" van Daniel Scranton / 13 juni 2017

De 9e-Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
"De Hoeken van Jullie Bewustzijn"
van Daniel Scranton / 13 juni 2017

“Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.

Jullie zijn begonnen met het verkennen van de verre uithoeken van jullie bewustzijn. Jullie bewustzijn heeft daarin vele lagen en als jullie jezelf openen voor de waarheid dat jullie multidimensionale wezens, eeuwige en oneindige wezens zijn, moeten jullie beseffen dat er meer voor jullie is om bewust te ervaren dan wat jullie tot nu toe hebben ervaren in jullie leven.

Er moeten sleutels zijn om dat wat in de hoeken van jullie bewustzijn is te ontgrendelen, en je ontdekt die sleutels en die sleutels zijn door je vrienden, je helpers, zowel fysiek als niet-fysiek gegeven. In termen van jullie ervaring van het leven en van jullie zelf, is de sleutel tot het ontsluiten van de deuren die er binnen jullie bewustzijn bestaan de momenten waarop jullie je overgeven, de momenten waarop jullie toegeven aan de ervaringen die jullie ondervinden, de momenten waarop jullie accepteren dat alles wat er gebeurt in jullie leven een onderdeel is van een veel groter geheel.

IN DE HELFT /15 juni 2017 / Door Fran Tielemans

IN DE HELFT
15 juni 2017 / Door Fran Tielemans

Elk jaar hoop je dan stiekem dat dit een veel makkelijker jaar wordt dan het vorige. En elk jaar merk je dat dit niet noodzakelijk zo is. Er zijn nog altijd uitdagingen, er blijven dingen naar de oppervlakte komen die we liever niet meer zagen, en eigenlijk is dit heel normaal. We bevinden ons nu in de helft van 2017, een 10/1-jaar, middenin die grote overgang tot 2020. Ons Hoger Zelf laat ons nu echt niet meer met rust daar waar écht verandering nodig is, of zich dat nu situeert in relatie of job of gezondheid of je denken of je emoties – waar schoonmaak nodig is - of je spirituele velden die uitbreiding nodig hebben.

Het is eigen aan al wat leeft dat het op alle mogelijke manieren balans/harmonie zal trachten te bereiken: elke mens, elk orgaan, elke cel, elk subtiel lichaam probeert disharmonie uit te stoten en harmonie te vestigen. Zo doet Moeder Aarde dat ook, door aardbevingen, grondverschuivingen, overstromingen en vulkaanuitbarstingen.

Wanneer we nu zelf naar verandering verlangen, en dat maar niet lijkt te lukken, kunnen we niet anders dan ons denken en onze emoties en onze gedragspatronen te observeren. Het is immers hoe wij denken, voelen en handelen, dat maakt wat er zich neerzet in 3D, wat er in de zichtbare wereld – onze wereld, ons leven, ons lichaam – gebeurt. Het is ieders spirituele weg om de kloof tussen de helderheid, sereniteit en alwetendheid van ons Hoger Zelf en onze lagere delen (ons denken, ons voelen, ons gedrag) te dichten, zodat we steeds meer het leven leiden dat we voor onszelf gedroomd hebben.

Dagtekst van Vrijdag 16 Juni 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 16 Juni 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het universele leven - het is in deze richting dat we moeten werken

"Onder het voorwendsel van onafhankelijkheid, van vrijheid, weigeren veel personen om deel te nemen aan het collectieve leven. Welnu, deze mensen weten niet hoezeer ze zich, integendeel, beperken. Net als kinderen, bewegen ze zich in het kleine kringetje van hun gevoelens, hun verlangens, hun begeerten. Wat een armoede, wat een ellende! Deze kortzichtige houding is normaal voor een kind, maar niet voor een volwassene. 

Een volwassene moet in staat zijn aan anderen te denken: ten eerste, natuurlijk, aan zijn gezin, maar ook aan buren, vrienden, collega's, medeburgers... en zelfs dat is nog heel beperkt. De cirkel moet zich steeds meer uitbreiden, voorbij vaderland en ras, en zich uitstrekken tot de hele mensheid... om tenslotte het universum te omarmen, de oneindigheid... Er zijn heel weinig mensen die erin zijn geslaagd boven alle beperkingen uit te stijgen, van wie de gedachten en verlangens naar de universaliteit reiken, maar dat is de richting waarin we moeten proberen te werken."
Een Schrijven van de Schepper / 15 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
” Vreugde Wacht
  

Open jezelf volledig voor jouw wereld, jouw leven op de planeet!
Vreugde wacht!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 15 juni 2017 / Neal Donald Walsch

15 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


...dat jouw angsten je eerder hebben gestopt,
maar ze hoeven je nu niet te stoppen.

Wat is het ergste dat kan gebeuren?
En als dat zou gebeuren,
wat zou er dan gebeuren?
En als dat zou gebeuren, wat dan?

Nu ... als je toegeeft aan je angsten, waar zal jou dat laten?
Precies waar je nu bent?
En als dat is waar je wilt zijn, waarom is dan de andere optie
zelfs een beetje spannend voor jou?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHeavenletter 1810: Grijp de Sterren / Geplaatst 16 juni 2017

Grijp de Sterren
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 juni 2017


God zei:

Je bent niet een kleine stip op de wereldbol. Dat is een slechts manier om naar het bestaan te kijken, en hij is niet juist. Jij bent helemaal geen stip. Kan het beeld van God een stip zijn? Je vergeet dat de wereld Eenheid is. Daarom ben jij de wereldbol. In feite ben jij de wereldbol en de melkwegstelsels samen. Begin een flauw vermoeden te krijgen van jouw betekenis.

Dit wordt niet gezegd vanwege jouw ego. Het is jouw kleinerend ego dat jou vertelt dat jij een stip bent, louter een vlekje, vrijwel onzichtbaar. Ik vertel je dat wanneer jij je hand omhoog doet, jij het universum beweegt. Wanneer je praat, laat je het vibreren. Wanneer jij je goed voelt, zal de wereld bloeien. Wanneer jij radslagen maakt, zal de wereld draaien. Wanneer jij je beroerd voelt, zal de wereld zijn hoofd laten hangen.

donderdag 15 juni 2017

Aranuth Spreekt: Het Meditatie-proces. / Malcolm Bell / 4 juni 2017

Aranuth Spreekt:
Het Meditatie-proces.
Malcolm Bell / 4 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Commentaar:

Hallo, allemaal! Deze afgelopen maand is weer een van die maanden geweest waarin zo vele zielen op de hele planeet zijn “opgeschud” door de toegevoegde energieën van de zo zeer benodigde veranderingen. De veranderingen, zowel energetisch als fysiek, zijn heel hard nodig om te breken met alle diep ingebedde menselijke controlesystemen, ter discussie staande regels en reguleringen, valse geloven, en natuurlijk de blootstelling van de redenen achter de doorgaande oorlogen en agressie die alleen maar dienen om de wereldoverheersing te promoten door ego-maniakken.

Zij verdienen ook veel geld voor multinationale ondernemingen en de donkere hoeden achter de wapenfabrieken en de handel. Ik zie de drie pilaren van deceptie en controle: regering, militairen en religie. Ik zie ook overal positivisme, nu de gemiddelde man in de straat ontwaakt voor zijn eigen bron van zijn eigen onsterfelijkheid en die de vertrouwenwekkende trucs doorziet van de verschillende regeringen, de militairen en de door de mensgemaakte religies en daardoor nu waarheid eist, vrijheid en gelijkheid voor iedereen.

Alweer zie ik dat de worsteling wordt uitgevochten en wordt gewonnen door de goede mensen die niet alleen verlangen, maar zelfs eisen, naar vrede en voorspoed voor iedereen.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Live channeling “Verandering” / 1 januari 2017 / Geplaatst 15 juni 2017


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Live channeling “Verandering”
1 januari 2017  / Geplaatst 15 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Grootste Opwaardering 

Familieleden, jullie zitten in de grootste opwaardering ooit voor wat de mensheid betreft. Jullie beginnen in de richting te gaan die uiteindelijk een prachtig scenario zal scheppen op een planeet die nooit oorlog meer zal hebben. In dit proces zullen jullie nog door enkele dingen heen moeten. Het kan een generatie, of meer, duren voordat dit gaat gebeuren.

~ KRYON

Door Lee Carroll, het originele Kryon kanaalEen Schrijven van de Schepper / 14 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
” Tijd ”


Tijd;
Wees bereid om jezelf oneindige hoeveelheden te geven
om te leren wat je moet leren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1809: Volg de Schuimkop / Geplaatst 15 juni 2017

Heavenletter 1809:
Volg de Schuimkop
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 juni 2017


God zei:

Het maakt niet uit hoe groot je bent, jij zwemt in de Oceaan van Mijn Liefde. Er zijn geen kleine kikkers in grote vijvers of grote kikkers in kleine vijvers. Gouden licht is gouden licht. Grootte komt er niet aan te pas. Het Gouden licht heeft geen grenzen. En jij ook niet.

Dat jij van ganser hart in grenzen hebt geloofd is begrijpelijk. Jij accepteerde ze niet alleen, jij betaalde ervoor, en je betaalt er nog steeds voor. Hoe meer grenzen jij accepteert, de hoger de prijs. De prijs is de ontkenning van jouw echte waarde. Jouw echte waarde is wat jij voor Mij betekent.

Ik maakt geen onderscheid tussen gouden licht en gouden licht. Er zijn geen grenzen aan, dus hoe zou Ik een onderscheid kunnen maken? Elke grens wordt verondersteld en opgedrongen. Zij zijn niet-bestaand.

Jij hebt de grenzen van tijd en ruimte geaccepteerd en de hele vuurzee die erbij hoort. Jij hebt beperking op beperking geaccepteerd, en nu heb jij jezelf beperkt.

woensdag 14 juni 2017

Benjamin Fulford: Khazariaanse maffia zal nog enkele pogingen doen om........... / 12 juni 2017

Khazariaanse maffia zal nog enkele pogingen doen om een derde Wereldoorlog te beginnen voordat ze eindelijk verslagen zijn
12 juni 2017 / Auteur: Benjamin Fulford


Opmerking voor lezers
Omdat ik deze week in Bougainville zal zijn en uit beeld, is dit verslag drie dagen eerder geschreven dan gewoonlijk en zal dus niet het laatste nieuws bevatten. Echter als compensatie zou er genoeg interessant spul moeten zijn om volgende week vanuit Bougainville te verslaan.

De Khazariaanse maffia, is nog steeds niet in staat om hun huidige historische nederlaag te bevatten, probeert fanatiek om opnieuw de Derde Wereldoorlog te beginnen, zijn meerdere bronnen het over eens. De Khazariaanse maffia die de mensheid heeft geregeerd, of op zijn minst het Westen, voor duizenden jaren klampt zich nog vast aan de macht in Japan, Israël, Saudi Arabië, delen van Europa en in een deel van de macht elite in de VS. Echter, de balans van de wereldmacht is nu onbetwistbaar in hun nadeel gekanteld. Dat is waarom ze, nu ze een definitieve nederlaag tegemoet zien, erg hard zullen proberen een Derde Wereldoorlog te beginnen in de Oekraïne, het Midden Oosten of Noord Korea met de bedoeling om aan de macht te blijven en hun plan uit te voeren om 90% van de mensheid uit te roeien.


Energie Update: Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Tijdlijn Shift Vordert! / Gepubliceerd op 13 June, 2017 door contramimi

Energie Update: Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Tijdlijn Shift Vordert!
Gepubliceerd op 13 June, 2017 / door contramimi


Energie Update:
Enorme Golf van Energie Komt Nu Binnen! Opening van Alle Rasters voor Versnelling van de Tijdslijnen
Door Diane Canfield:

Geliefden,

We worden NU overspoeld met Enorme Energie Golven. Jullie zullen ze in je bewustzijn voelen. Je zult voelen alsof je wordt weggetrokken uit deze Werkelijkheid.

Vandaag was een dag van vermoeidheid en lage energie die binnenkwam. Je kunt je wiebelig voelen en alsof je niet rechtuit kunt lopen.

Je kunt je mistig voelen als de Golf je bewustzijn raakt. Je kunt Super vage Ogen hebben. Je kunt een sterk gevoel hebben dat je niet meer in deze werkelijkheid hoort. Je kunt het moeilijk vinden om iets te doen, inclusief de rest. Je kunt de NIEUWE symptomen voelen waarover ik vertelde in mijn laatste interview – niet wetend wat je met jezelf moet.