Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 juni 2017

Geweldig! Toeristisch Paar zit Vast in de Modder! Kijk Wat er Met Hen Gebeurt [Ongelooflijk].

Geweldig! Toeristisch Paar zit Vast in de Modder!
Kijk Wat er Met Hen Gebeurt
[Ongelooflijk].


Een Schrijven van de Schepper / 9 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
De Kracht tot Verandering


Jullie bestaan op de planeet is en wordt altijd gedicteerd
 door wat jullie aantrekken en toelaten.
 Als jullie ervoor kiezen om naar beneden getrokken te worden,
 op te treden vertrapt en op een andere manier niet gerespecteerd, is dat aan jullie.
 Als jullie daarentegen ervoor kiezen gerespecteerd te worden en bewonderd
 voor wie jullie zijn (niet voor wat jullie hebben), dan zal dat jullie ervaring zijn.

Een uitdaging voor jou vandaag:
neem tijd en kijk ECHT eens naar wat je op een gemiddelde dag beleeft.
Wat zou jij veranderen?
Dat stevig in gedachten houdend,
beweeg één gedachte naar het positieve.
Je hebt, en hebt altijd de kracht gehad om alles te veranderen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1804: Wees Waakzaam voor Vandaag / Geplaatst 10 juni 2017

Wees Waakzaam voor Vandaag
Brief uit de Hemel
Geplaatst 10 juni 2017


God zei:

Vandaag ga jij over naar een nieuw niveau van bestaan. Overgaan is een term die uitdrukt was al gebeurd is. Jij bent overgegaan. En vandaag erkennen wij dat.
Je weet dat jij niet dezelfde persoon bent die jij vorig jaar of afgelopen maand was. Weet nu dat jij elke dag hoger gaat. Elke dag een stapje hoger. Het maakt niet uit hoe het jou lijkt, iedere dag ben jij op een nieuwe hoogtepunt.

Het is als een bladzijde van een boek lezen. Je leest hem, en nu sla je de bladzijde om. Iedere dag van jouw leven is een omgeslagen bladzijde. We eindigen de vergelijkingen daar, omdat in het leven, anders dan een boek, je niet moet terugkeren naar een vorige bladzijde, niet eens naar de laatste. Jij bent nu simpelweg op een nieuwe bladzijde. Jij bent een nieuwe bladzijde.

vrijdag 9 juni 2017

Real Big Power: Onthullingen door insider Ronald Bernard – deel 2 (vervolg op deel 1) / 9 juni 2017

Real Big Power: Onthullingen door insider Ronald Bernard – deel 2 (vervolg op deel 1)
9 juni 2017

Het eerste interview met Ronald Bernard is viraal gegaan en is wereldwijd meer dan 20 miljoen keer bekeken. Er zijn veel reacties bij ons binnengekomen, ook zijn veel vragen gesteld. Daarom hebben we besloten extra interviews met Ronald Bernard op te nemen.

Binnenkort verschijnen bij DVM-TV meer vervolg-video’s.
In deel 2 legt Ronald Bernard uit hoe de Piramide van de Macht in elkaar zit en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloedt. Ronald laat zien hoe het komt dat rijk alleen maar rijker en machtiger wordt. En waarom de massa vaak vanuit een tekort leeft. Aan het eind van het interview is een vooruitblik te zien van deel 3.

De versie met Engelse ondertiteling staat hier.

Team DVM-TVhttp://www.irmaschiffers.nl/


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - / 9 juni 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
9 juni 2017

De tijd gaat verder en wacht op niemand, aangezien deze op Ascentie afstevent. Intussen komt de dag dichterbij waarop het veilig is een schat aan informatie vrij te geven die zeer lange tijd voor jullie is achtergehouden. Een groot aantal veranderingen wacht om vrij te komen die jullie en je samenleving binnen zeer korte tijd zullen transformeren. De transitieperiode waar jullie je in bevinden zal niet veel langer meer voortduren en zal binnenkort, terwijl jullie je ondertussen op je ascentie hebben voorbereid, ten einde komen.

De zaken hebben een niveau bereikt waar geen weg meer terug is naar de oude gewoonten die jullie werden opgedrongen door het oude regime van het duister. Hun controle over jullie neemt af en hun macht is niets meer vergeleken met dat wat het is geweest. Groepen die de duistere operaties dirigeren blijven het bevel voeren over de Ruimte om de Aarde, maar worden totaal aan banden gelegd wat betreft het meenemen van wapens buiten jullie Zonnestelsel. Er worden stappen gezet om ervoor te zorgen dat zij niet in staat zijn om hun plan voor dominantie van de Ruimte nog langer ten uitvoer te brengen en de Blue Avians zien eveneens op jullie vorderingen toe om succes te garanderen. Ze kunnen niet op andere wijze invloed uitoefenen, maar hen wordt een aantal uitzonderingen toegestaan vanwege hun historische band met jullie en om redenen die veel verder teruggaan dan de jullie bekende geschiedenis.

IJzeren Vuist die Smelt: Wereld Betaalmiddel Her-zetting, Lichaam van Verandering /Geplaatst 9 juni 2017

IJzeren Vuist die Smelt (Iron Fist Melting): Wereld Betaalmiddel Her-zetting, Lichaam van Verandering
Geplaatst 9 juni 2017

Gegroet, Zielen van de Nieuwe Aarde! We spreken nu van hart tot hart, ik ben KejRaj(Engels: KayRy, Nederl: KeeRaj).

De informatie die hier wordt neergezet is die van mijn perspectief, mijn gezichtspunt. Want alle waarheid wacht in je hart. We hopen dat je ons LICHT VOELT en de LIEFDE in deze boodschap.

IJzeren Vuist die Smelt
Het licht op Aarde schijnt echt helderder dan ooit, en met elke seconde die verder gaat neemt het licht toe en doordringt elke cel van elk lichaam op deze mooie planeet, inclusief de planeet zelf. Ja, Moeder Aarde is ook haar codes begonnen te activeren met het nieuwe licht dat binnenkomt, en ook zij is begonnen met het proces om haar stoffelijke lichaam te healen.

Alhoewel de ‘grote opschuddingen’ niet zullen beginnen ‘tot rond 2020. De Galactics zijn volledig voorbereid in het geval een massale evacuatie nodig wordt in die tijd. Maar geen zorgen hierover nu, want in deze dreiging zijn er andere opheffende gebeurtenissen klaar om zich te ontvouwen voor ons allen en JULLIE zullen er een grote rol in spelen.

Live Kryon Channeling 180: Nieuw Licht. 3 /14 mei 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 9 juni 2017

Live Kryon Channeling 180:
Nieuw Licht. 3
Deze live channeling werd gehouden in Tel Aviv, Israël.
14 mei 2017 /Lee Carroll /Geplaatst: 9 juni 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik zal jullie de laatste geven: nummer vijf

Licht zorgt ervoor dat anderen jullie zien! Jullie kunnen je niet meer verstoppen. Als jullie in balans zijnde mensen zijn met genoeg liefde in je hart, kunnen jullie dit niet verbergen. Allereerst gaan anderen jullie vragen: “Ik zie dat jij anders bent. Jij bent niet dezelfde meer. Je bent meer ontspannen dan je zou moeten zijn. Wat is er veranderd in jouw leven?” Mensen zullen je vragen wat jij hebt gedaan om een nieuwe balans in je leven te krijgen. Wat ga je dan zeggen? Dat is makkelijk: vertel de waarheid: “Ik voel mij anders; ik heb een nieuwe houding ten opzichte van de Schepper en wie ik ben. Het is geen religie; het is een persoonlijk bewustzijn van Wie Ik Ben. God is groter dan ik dacht. Ik voel mij heel vredig. Ik voel de liefde van de meesters die is neergedaald en in mij is gekomen. Ik maak mij geen zorgen meer en ik ben niet zo bang meer voor dingen. Ik heb geleerd om te gaan met bepaalde zaken waar ik voorheen niet mee om kon gaan.”

Als je dit tegen een vriend of buurman vertelt gaan zij in deze nieuwe energie niet de andere kant op rennen. Als je hen zou vertellen: “Wel, ik heb een nieuwe religie of een nieuwe profeet” zullen zij absoluut de andere kant op rennen. Dit komt omdat hetgeen jij hebt, persoonlijk is en geen systeem. Er hoeft nergens aan meegedaan te worden en er zijn geen regels – alleen maar een nieuw en prachtig intern kompas.

Meer lezen >>>


Op deze dag van je leven / 8 juni 2017 / Neal Donald Walsch

8 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de kwaliteit van iemands leven in directe verhouding staat met hun inzet voor uitmuntendheid, ongeacht hun streven.

Vince Lombardi zei dat, en hij had gelijk.
Bent u toegewijd aan uitmuntendheid in alles wat u denkt, zegt en doet?
Ach, ja, het gaat ook om gedachten en woorden, niet alleen over acties.
Zijn je gedachten en woorden uitstekend?
En ook uw acties?

Dit betekent niet dat je zonder fouten moet zijn,
maar alleen dat je moet proberen ze te corrigeren.
Verwar "Excellentie" niet met "perfectie."
De eerste is mogelijk om te bereiken, de tweede is dat waarschijnlijk niet.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Help elkaar naar de Nieuwe Aarde zegt “De Negende dimensionale Arcturische Raad” / 8 juni 2017 / Daniel Scranton

Help elkaar naar de Nieuwe Aarde zegt “De Negende dimensionale Arcturische Raad”
8 juni 2017 / Daniel Scranton

“Gegroet. Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

We hebben geluisterd naar de gebeden die de mensheid al enige tijd heeft aangeboden. We zijn bekend met jullie wensen. Jullie hebben jezelf toegestaan om duizenden veranderingen te beleven terwijl je deze nieuwe Aarde opwacht die je wilt scheppen en beleven, en er is heel veel inspanning nodig voor jullie om de veranderingen voort te brengen om alles binnen te laten waar jullie om gevraagd hebben.

Wat het meest belangrijk is in deze tijd, echter, is dat jullie uitkijken naar het helpen van elkaar. Indien je geeft en hulp ontvangt van andere mensen, schep je een verdieping van de eenheid die zo natuurlijk is voor het menselijke ras. En dat is hoe je elkaar gaat helpen door de nieuwe Aarde binnen te brengen die je wilt bewonen. Het zal een Aarde zijn van samen werking. Het zal een Aarde zijn van collaboratie, of medewerking en het wordt een Aarde van delen. (dat staat bij het vogeltje hierboven.)Meer lezen >>>


Jezelf Ontmoeten / Van jullie Galactische Familie via Sue Lie / 7 juni 2017

Jezelf Ontmoeten
Van  jullie Galactische Familie via Sue Lie / 7 juni 2017Onze geliefde Geaarden,

We loven jullie voor het horen van ons bericht en om het te delen met anderen.
Wij spreken tegen jullie binnen dit NU om met jullie te delen dat het het NU is voor jullie om voor te bereiden. Want, wij, jullie Galactische familie, komen nu de Aarde nabij.

Alstublieft realiseer dat intergalactische Aarde altijd heeft bestaan in de vijfde dimensie en verder. Derhalve, vijfdimensionale Gaia is al levend en wel.
Op dezelfde manier, zijn jullie vijfdimensionale expressies van ZELF al levend en wel in de vijfde dimensie en verder.

De uitdaging is niet om vijfdimensionaal te worden, aangezien jullie altijd een hoger dimensionale expressie van jullie vijfdimensionale zelf als een component van jullie Multidimensionale ZELF hebben gehad.

Een Schrijven van de Schepper / 8 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
Naar Betere Dingen

 

Nou ... nu dat de meest recente golf zich door jullie heen heeft bewogen,
is het tijd om te verhuizen naar betere dingen.
Veranderingen, zowel klein als groot, zouden moeten worden verwacht!
Nabij angst, lieverds, zijn deze dingen altijd voor het allerhoogste goed.
Als jullie echter een aantal veranderingen hebben genegeerd
of hebben gestopt na diverse herinneringen,
is de feitelijke verandering zelf misschien niet zo 'vriendelijk' als jullie hadden gewild.
Adem in, adem uit en weet dat er werk te doen is ...
 en jij, of alle mensen kunnen het doen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1803: Geef de Harten te Eten / Geplaatst 9 juni 2017

Geef de Harten te Eten
Brief uit de Hemel
Geplaatst 9 juni 2017


God zei:


Jij bent op een leeftijd waarop jij zelf kunt eten.

Niemand hoeft te vertellen wat Ik voor jou beteken. Niemand hoeft te vertellen hoe jij Mij kunt vinden. Jouw eigen bewustzijn van Mij vinden is jouw voorrecht. Het is jouw recht, en het is jouw zegen. Laat niemand Mij voor jou verdunnen. Jij bent capabel genoeg om Mij voor jezelf te kennen als ieder ander, als iedere expert, als iedere ziel op Aarde.

Ik geef Mijzelf aan iedereen. Ik geef niet meer van Mijzelf aan iedereen. Ik geef alles van Mijzelf aan iedereen. Accepteer dit als Waarheid. Wanneer jij dit voor een minuut kan geloven, wat zal er dan gebeuren met jou en de wereld? Hoe zal jij veranderen?

Ontvanger van Mij volle maatstaf van liefde, jij, liever bewust dan onbewust, wordt machtig. Jij kunt niet vernederd worden of aarzelen op Aarde wanneer jij vol bewustzijn hebt van de liefde die Ik geef, jou van gemaakt heb, en welke jij bent.

donderdag 8 juni 2017

SAUL: Het ontwaken van de mensheid is door God gewild en........... / 06/03/2017 door John Smallman


SAUL:
Het ontwaken van de mensheid is door God gewild en bedoeld en daarom zal het zeker worden bereikt.
06/03/2017 door John Smallman

Binnen de illusie is de enige constante verandering. Jullie weten dit allemaal, maar jullie moeten jezelf eraan herinneren dat de verandering een onderdeel is van de illusie, een aspect van de tijd wat de lineaire coëfficiënt is van het illusoire concept waar jullie voor kozen om te bouwen en te onderhouden. Nu dat de fundamenten of onderbouwingen instorten vinden veranderingen steeds sneller plaats. En deze veranderingen zijn vooral opvallend in relaties, van persoonlijk of familie tot intergouvernementele. Verandering is een aspect van evolutie en jullie evolueren allemaal, en jullie evolutie is in principe op een spirituele weg, hoewel grote aantallen van jullie geen spirituele interesse of bewustzijn lijken te hebben, met uitzondering misschien van het geloof dat alles spiritueel onwerkelijk is, wat het resultaat is van onevenwichtige emotionele behoeften als gevolg van een gevoel van eenzaamheid, onaanvaardbaarheid en de angst die dat veroorzaakt.

Die behoeften zijn inderdaad zeer voorkomend onder degenen die bewust een spirituele weg proberen te volgen en kunnen de eerste tekenen van een groeiend bewustzijn aangeven dat er, meer in het leven zou moeten zijn, en dat is er ook, dan de algemeen aanvaarde driedimensionale materialistische egoïstische drive voor meer van alles en wat jullie menselijke vorm genoegen brengt. En, diep in slaap, zoals de meeste mensen zijn, is dat volkomen logisch. Alles wat het individu veiligheid, en plezier lijkt te bieden, is natuurlijk iets dat het waard is om voor te werken.

Op deze dag van je leven / 8 juni 2017 / Neal Donald Walsch

8 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat het leuk is om iemand, die een fout toegeeft,
 zich beter te laten voelen nadat hij dat gedaan heeft ...
en niet slechter te laten voelen.

Als iemand met verontschuldigingen naar je toe komt,
of zelfs gewoon met een kleine "oeps ...",
denk dan na wat je zou kunnen zeggen om hen te helpen.
Voel je oké over hun misstap,
in plaats van ze allemaal redenen te vertellen waarom het je echt stoorde,
of je boos maakte, jou een slecht gevoel gaf, of schade toebracht.
Je zult op een dag verlangen naar dezelfde genade ....

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Bij de waterkant / Geplaatst 8 juni 2017 / Gerrit Gielen


Geplaatst 8 juni 2017 / Gerrit Gielen

Jaren geleden zat ik op een warme zomerdag langs de waterkant te staren naar de zon die in het water weerkaatste. Ik dacht na over de mens en zijn leven op aarde.

Het grillige patroon van de lichtvlekken, het warme weer, dat alles had een hypnotiserend effect op mij. Het beeld van de eeuwig schijnende zon die zich opsplitste in talloze dansende lichtvlekken kreeg betekenis.

De lichtvlekken werden voor mij mensenlevens die ieder op hun eigen onvolmaakte manier een hogere bron weerspiegelen. Samen dansen ze de dans van het eindeloze leven; samen weerspiegelen ze het complete beeld. Er is geen tijd; alles gebeurt in één groot heden. Als door de beweging van het water een vlek groter wordt, wordt een ander onmiddellijk kleiner.

Zelf geloof ik dat ik vele levens op aarde heb; en ik geloof dat al mijn levens op een dynamische manier innerlijk samenhangen, dat ze samen werken aan hetzelfde doel. Samen weerspiegelen we een hogere bron; samen geven we het complete beeld.

Ik geloof dat voor de mensheid als geheel hetzelfde geldt. Diep in ons innerlijk zijn we verbonden met dezelfde bron van licht. Het is onze taak deze bron zo goed mogelijk tot uitdrukking te brengen.

© Gerrit Gielen
www.gerrit-gielen.nl
 


Leven op aarde en verlangen naar de hemel / 3 Juni 2017 / Arend Zeevat

Leven op aarde en verlangen naar de hemel
3 Juni 2017 / Arend Zeevat / deze versie WantToKnow.nl/be


Je wordt geboren op een bepaalde plaats, in een bepaalde tijd, binnen een bepaald gezin en een bepaalde maatschappelijke cultuur. Maar wie heeft dit allemaal bepaald? Ben jij dat? Is God dat? Of zijn het geestelijk karmische wetmatigheden? Dit zijn vragen waar ieder, die op zoek gaat naar zijn ware wezen en zijn doel hier op aarde, uiteindelijk mee geconfronteerd gaat worden. Andere essentiële vragen daarbij zijn:

·        Waar kom ik vandaan?
·        Wie ben ik?
·        Wat kom ik hier doen?

In je jeugd doe je allerlei ervaringen op, die veelal opgeslagen worden in het onderbewuste. Er zijn mensen die op jongere leeftijd al een zekere mate van Bewust Zijn mee hebben genomen in hun nieuwe leven. Zij kunnen zich op een bewust niveau meer herinneren van hun jeugd en zelfs van vorige levens dan anderen. Deze mensen zijn bijzonder gezegend. Zij kunnen een inspiratiebron voor anderen zijn, om voorbij de cultureel/maatschappelijk geïndoctrineerde denk- en voelkaders te gaan.

Deze kaders worden bepaald door het in de westerse cultuur kunstmatig geïmplanteerde uitgangspunt, dat ons leven begint bij dat ene begin en eindigt in het graf. Daarvoor en daarna is er niets. Daartussen moet je het maatschappelijk gemaakt hebben. Wanneer je dat niet gelukt is ben je een loser. Je leeft tenslotte maar één keer.
Een Schrijven van de Schepper / 7 Juni 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 Juni 2017 / door Jennifer Farley,
Tienvoudig


Toon je vreugde aan de wereld en het zal tienvoudig naar je terug reflecteren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1802: De Manier waarop de Zon Licht Geeft / Geplaatst 8 juni 2017

De Manier waarop de Zon Licht Geeft
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 juni 2017


God zei:

Beschouw dat in je dagelijks leven jij aan het zoeken bent naar getuigenissen over Mij. Wees de scherpziende verslaggever die aandacht besteedt aan de ontelbare zegeningen die Ik op Aarde uitschenk. Wees een jachthond voor nieuws dat waard is om te verslaan. Help het goede op Aarde te adverteren en gebruik het als speciaal artikel als de roddel van de dag. Laat het de krant zijn die 's morgens gelezen en besproken wordt aan de ontbijttafel.

Waar jij naar zoekt, zul jij vinden.

Schrijf en lees een dagelijkse getuigenis die van Mijn liefde spreekt. Wat anders is het waard om over te spreken? Waarom een klein hapje nemen als je de hele taart kunt hebben? Waarom geruchten geloven als je de Waarheid kunt hebben?

Als je niet de kennis uit de eerste hand van Mij voelt, accepteer dan het van horen zeggen totdat jij het aandurft Mij zelf te kennen.

woensdag 7 juni 2017

Benjamin Fulford / Honderden triljoenen dollars aan goud nu beschikbaar om de planeet te helpen / 5 juni 2017

Honderden triljoenen dollars aan goud nu beschikbaar om de planeet te helpen
Benjamin Fulford / 5 juni 2017

Deze zaterdag zal een delegatie van de White Dragon Society, inclusief deze schrijver, richting Bougainville op de Solomon Eilanden gaan voor een ontmoeting met Koning David Peii om te bespreken hoe de Panguna mijn heropend kan worden. Er zijn zes andere mijnlocaties op het eiland die onder de controle van Koning David en zijn mensen staan wat betekent dat vele honderden triljoenen dollars aan metaal beschikbaar gemaakt kan worden voor het welzijn van de mensheid en levende wezens op de planeet aarde.


Het totale bedrag aan geld dat de OECD uitgaf aan de ontwikkeling in 2016 was $142,6 miljard, dus zelfs wanneer een klein gedeelte van de rijkdom van slechts een van de zes plaatsen werd gebruikt, dan zou er minstens 10 keer meer geld beschikbaar zijn om de armen te helpen en het milieu te beschermen dan dat er nu wordt uitgegeven.

De Panguna mijn werd ontwikkeld door de door Rothschild geleide firma Rio Tinto. Echter locale bewoners werden kwaad vanwege de vervuiling die door de mijn werd veroorzaakt, net als over de slechte behandeling die ze kregen van de mijneigenaren, en grepen de controle na een lange oorlog en verzet. Vertegenwoordigers van Koning David claimen ook dat de Rothschild eigenaren van de mijn overwogen om het totale eiland te vernietigen met de bedoeling om zijn minerale rijkdommen te winnen. Je kunt er zeker van zijn, gebaseerd op hun verleden, dat de Rothschilds niet van plan waren om het geld dat ze hieraan hoopten te verdienen uit te geven aan hulp voor deze planeet.


Boodschap aan de Resistance Movement; hoe het is om op de oppervlakte van de Aarde te leven. / 07 Juni 2017


Boodschap aan de Resistance Movement; hoe het is om op de oppervlakte van de Aarde te leven.
07 Juni 2017

Cobra heeft ons meerdere keren verteld dat de goedwillende buitenaardsen zich niet kunnen voorstellen hoe het is om hier op Aarde op de oppervlakte te leven. Er is dan wel een soort ‘ervaringskamer’ waarin ze bij benadering kunnen ervaren aan wat voor energieën wij zijn blootgesteld, maar daar zitten ze even in en dan stappen ze er weer uit naar hun eigen liefdevolle wereld.

Vergelijk het maar met iemand die even heftige pijn voelt en een ander die de hele dag door aan zo’n pijn is blootgesteld. De eerste kan zich niet voorstellen wat de ander die de hele dag pijn heeft moet doormaken, zodanig dat sommigen daardoor zelfs suïcidaal worden.

Corey Goode heeft ons hier ook al op opmerkzaam gemaakt; hij stelde dat zij zelfs bang voor ons zijn omdat zij niet begrijpen waarom wij zo agressief of boos kunnen reageren. Dat weerhoudt hen er ook van om al te snel contact met ons te maken.

Ben je ook zo moe? / Geschreven door Elias / 07 juni 2017


Ben je ook zo moe?
Geschreven door Elias /  07 juni 2017

moeheid
Niet alleen had ik daar zelf last van maar veel mensen die ik ken, die me schrijven of met wie ik in contact kom, blijken met het zelfde fenomeen geconfronteerd te zijn.

Na een paar dagen van een laag energiepeil was mijn eerste gedachte dat het te maken kon hebben met de nieuwe golf van energie op aarde waaraan het lichaam zich natuurlijk moet aanpassen. Om zeker te gaan vroeg ik de mening van de Lichtwezens met wie ik contact heb in de Geestelijke Wereld: 

„Wat momenteel in het energieveld van mensen plaatsvindt vergt nogal veel. De thema’s van ieder worden door de Nieuwe Energie omhoog getrokken, de innerlijke processen rijpen meer en meer.


Op deze dag van je leven / 7 juni 2017 / Neal Donald Walsch

7 juni 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat tijd lang genoeg blijft voor degenen die het gebruiken.

Leonardo Da Vinci zei dat, en hij had gelijk.
Er zijn mensen die zeggen dat "de tijd vliegt,"
maar zij zijn degenen die niet elke minuut ervan gebruiken.
De tijd is eigenlijk jouw grootste geschenk.
Het is beter dan geld. Investeer het daarom verstandig.

Waar zul je vandaag jouw tijd  in investeren?
Wat zul je daarvoor terugkrijgen?
Waarin heb je jouw tijd gisteren in geïnvesteerd?
Wat kreeg je er voor terug?
Is  het 'tijd' om jouw tijd meer verstandig te gaan gebruiken?
Ik vroeg het me gewoon af...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl