Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 mei 2017

Vrede! Wat is Vrede eigenlijk? / Door Sjra Knippenberg / 26 mei 2017

Vrede!
Wat is Vrede eigenlijk?
Door Sjra Knippenberg / 26 mei 2017

Een vervolg op het vorige schrijfseltje dat ging over wat vrijheid zou kunnen zijn.

Wanneer er eenmaal Vrede is, komt Vrijheid vanzelf! Is dit zo? Of zou het misschien wel omgekeerd kunnen zijn? Niet dat het zoveel uitmaakt, want beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch, voor een goed begrip is het interessant om dit eens nader te bekijken.

Zoals eerder gezegd; dit is hoe ik het zie. Niemand hoeft dit voor waar aan te nemen. Degenen die geïnteresseerd zijn lezen misschien verder. Niet geïnteresseerden hebben waarschijnlijk geen acht geslagen op dit schrijven. We praten dus over Vrede en Vrijheid.

Mag ik u even meenemen naar mijn vroege jeugd. Op de lagere school, zo heette die toen, leerden we spreekwoorden. Die vond ik best wel interessant. Een daarvan was: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf!” Mooi spreekwoord. En wanneer we dan de betekenis hiervan uitdrukten in de zin van: “Wanneer je de wereld wilt verbeteren, dan moet je met jezelf beginnen!” kregen we daar een 10 voor. Einde verhaal. De diepere achtergrond van dit wijze spreekwoord heb ik tot voor kort niet begrepen. De mogelijkheid bestaat dat mijn begrip tekort schoot of dat ik niet goed heb opgelet, maar het feit was er. 

Boodschap van de Eerste Schepper / 25 mei 2017 / Alexandra Meadors

Boodschap van de Eerste Schepper
25 mei 2017 / Alexandra Meadors

Alexandra,

Hier is enige informatie voor een deel van de laatste fase van ascentie die we nu beleven. De tijd is gekomen voor degenen van jullie die nu ascenderen met de stoffelijke schil om bewust een nieuwe keuze te maken.

Deze keuze is niet voor iedereen, noch deden allen deze keuze. Iedereen moet begrijpen dat iedereen zal gaan opstijgen en heengaan waar ze verondersteld worden te zijn.

Deze boodschap is specifiek gepresenteerd aan hen die opstijgen met een stoffelijke schil. Ik stel voor dat je dit hardop zegt. Denk eraan dat je bewust het volgende moet kiezen.

  • IK BEN accepteert alle planetaire werk dat namens mij is gedaan, voor al mijn aspecten voor mijn hele geslacht, en al mijn scheppingen voor de hoeveelheid verwikkeling(verwarring). 
  • IK BEN geef mij over aan dit proces. Ik ben klaar om dit te verwerpen. Ik ben klaar om dit te saboteren. Ik ben klaar om anderen toe te staan of me te stoppen voor dit proces waar ik ook besta.

Een Schrijven van de Schepper /26 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Ga! ”Soms is het nodig om los te laten. Of het nu een gedachte, persoon of ding is. 
Het kan zijn dat het je terug gehouden hebt op manieren waar je nooit bewust van was
 en een uitdaging kan zijn om te doen, 
vooral als je er een groot deel van jouw tijd in hebt geïnvesteerd.

Nogmaals, liefste kind, wees nooit bang! Het loslaten is, misschien, de engste deel. 
Zodra het is bereikt, zal de lichtheid van wezen en vrijheid opwegen tegen enige spijt
 die je hebt met betrekking tot 'verspilde tijd'. 
Vergeet niet, is er niets verspild als je ervoor kiest om er naar te kijken als een leerervaring. Neem diep adem .......... En ga.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEnergie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert / Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017

Energie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert
Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017Pff! Kun je voelen dat die energiegolf ons echt raakt? Zoals gewoonlijk schijnen we ‘all over the place’ te zijn (= in verwarring) met hoe dit ons laat voelen – stoffelijke en emotioneel. Deze energie transformeert ons, niet alleen stoffelijk maar mentaal, bereidt ons voor op wat er komt. Onze taak is om het proces gewoon toe te staan om plaats te vinden en om ons best te doen om vrede en vreugde van binnen te vinden.

Het ergste voor mij zijn gewrichtspijnen geweest. Ze begonnen een paar dagen voordat de energie ons raakte zoals sommigen van ons schijnen te “voor-golven”. Mijn nek, schouders en ellebogen deden echt pijn en de volgende dag waren het mijn heupen, knieën en enkels. Gelukkig is de gewrichtspijn voorbij gegaan, maar wat niet zo was, was dit gevoel van een gekooide tijger te zijn. Ik voel die opwinding door mijn lichaam gaan maar die heeft een ongeruste ondertoon erbij. Ik ontdek dat ik gewoon buiten wil zijn en in de zon. Beweging is ook echt belangrijk en omdat het moeilijk is om aan beweging te denken als je lichaam pijn doet – het kan echt helpen om de energie DOOR je heen te laten gaan.

Kryon: Vraag en Antwoord 786: De Tempel van Verjonging. / 14 december 2016 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 mei 2017


786: De Tempel van Verjonging.
14 december 2016 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Was er maar een stenen Tempel van Verjonging in de hele menselijke beschaving? Zal er ooit nog zo’n tempel komen? Zal jij Dr. Todd vragen om er voor ons nog een te bouwen om ons de mogelijkheid te kunnen geven om naar die tempel toe te gaan?  

ANTWOORD: Er waren vele Tempels van Verjonging in de gehele menselijke geschiedenis. De eerste bevond zich in Lemurië en die bleef daar eeuwenlang bestaan. Hij werd later gereproduceerd in Atlantis, maar dit bedoelde Atlantis was niet het meest recente Atlantis (er waren drie steden die claimden dat zij Atlantis waren). De ene in de Atlantische oceaan, daarna een tweede en een derde in de buurt van het oude Griekenland.Dagtekst van Zaterdag 27 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 27 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Wetenschappers en hun tegenstrijdigheden -


"Een wetenschapper zal zeggen dat hij slechts datgene als echt en geloofwaardig beschouwt wat hij heeft kunnen waarnemen, berekenen, meten, wegen, vergelijken en klasseren; al de rest is twijfelachtig en moet men terzijde laten. Prima, maar dit beperkt enorm zijn bewustzijnsveld. Want ongeveer twee derde van het menselijk bestaan is gevuld met zaken die de mens niet weegt en niet meet. Inderdaad, twee derde van de tijd leef je, dat is alles.

Als dat leven geen aandacht en geen interesse verdient, vraag je je af waarom een wetenschapper nog blijft leven. Zoals iedereen ademt hij, eet hij, drinkt hij, slaapt hij, loopt hij, heeft hij gedachten, gevoelens, ervaringen en verlangens, ontmoet hij mensen, die hij graag ziet of niet, omhelst hij hen zelfs en bij dit alles vraagt hij zich niet af of hij dit wel op wetenschappelijke wijze doet. Waarom aanvaardt hij dan een onwetenschappelijk leven? Hij zou het moeten weigeren! Uiteraard is het veel beter dat hij blijft leven. Maar dat hij dan tenminste besluit om al deze manifestaties van het bestaan, die tot hiertoe aan zijn onderzoek ontsnapten, ernstig te nemen."Heavenletter 1790: Jij Bent Zo’n Mix / Geplaatst 27 mei 2017

Heavenletter 1790:
Jij Bent Zo’n Mix
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 mei 2017


God zei:

Jij bent vaak zo'n mix van de wereld bezitten en er toch niet in thuis horen. Jij rijdt op een groot paard terwijl als je je tegelijkertijd verlaten voelt. Jij bent erg zeker terwijl jij tegelijk erg onzeker bent. Jij weet precies hoe de dingen moeten zijn, en toch ben je verward. Je spreekt jezelf tegen. Jij straalt overmoed uit, en je draagt een gevoel van hulpeloosheid uit.

Als jij er niet zo zeker was van hoe het leven zou moeten zijn, dan zou je je veel sterker voelen. Jij wiebelt in je zekerheid.

Dat je zo zeker bent is een goede manier om obstakels te creëren. Als het leven niet aan jouw normen voldoet, dan ben je afgewezen. Dan zwem je stroomopwaarts. Dan word je omringd door bramenstruiken. Jij fabriceert ontevredenheid.

Jij wordt kieskeurig. Er is een fijne lijn tussen samenwerken in het leven en de status quo accepteren. Er is een fijne lijn tussen bewustzijn en ontevredenheid.

Je kunt de zwakke punten zien en toch niet door ze onder de voet gelopen worden. Fouten in het leven hoeven jou niet te vertrappen. Jij kunt boven ze uit stijgen. Jij kunt simpelweg van een andere positie komen.

vrijdag 26 mei 2017

Vertaalde opmerkingen over Lichttaal #1 en vervolg Lichttaal #2: / 24 mei 2017 / Suzanne Lie

Vertaalde opmerkingen over  Lichttaal #1 en vervolg Lichttaal #2:

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek,
“DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.”

DE INTRODUCTIE VAN HET BOEK IS OP: PAGINA 1
  


Alstublieft plaats jullie opmerkingen over wat deze afbeelding jullie verteld in de onderstaande mogelijkheid. (zie website comments:)

SUE


Van Roma Singh – 22-05-2017
Ik zie parallel bestaan en meerdere realiteiten die naast elkaar bestaan.
En ik zie “het stijgen boven het donker uit”.
Iedere keer dat ik deze tekening zie krijg ik een ander bericht:

Anoniem nr. 1 – 22-05-2017
Het herinnert mij aan mijn Hogere Zelf

Anoniem nr. 2 – 22-05-2017
Ja, het herinnert mij ook aan Hoger Zelf, het uitbreiden van “mij”, kijkend boven de kleine 3Dimensionale “mij” uit………


Op deze dag van je leven / 25 mei 2017 / Neal Donald Walsch

25 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… 

.
... dat het tijd is om naar onbekende gebieden te verhuizen. 

Als je iets wilt doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan,
moet je iets doen wat je nog nooit gedaan hebt.
Als je ergens heen wilt gaan, waar je nooit eerder bent geweest,
moet je ergens heen gaan, waar je nog nooit bent geweest.

Je kunt niet iets nieuws doen door oude dingen te blijven doen.
Als je wilt dat jou leven verandert, moet je je leven veranderen.
Dus ga je gang. Het is veilig.
En het wordt ook ... tijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Klaar? ”Wanneer u klaar bent om het beste te aanvaarden,
zal Het Universum je voorzien van het beste.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlLiefdeLicht-Energie: Er Wordt Momenteel Flink Gewerkt met de Schumann Resonantie! / 25 Mei 2017

LiefdeLicht-Energie:
Er Wordt Momenteel Flink Gewerkt met de Schumann Resonantie!
25 Mei 2017
De Diagrammen van 22-05-2017  t/m 25-05-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)
Niet de grote witte vlakken geven de hoogte/sterkte van de Schumann Resonantie aan, echter de doorgaande witte smalle lijnen wel, die over de 100Mhz aangeven.
Zowel de bewustzijnsfrequentie als de trillingsfrequentie van (Planeet en Mens) ons vier-lichamelijke systeem (fysiek-mentaal-spiritueel-etherisch) zorgen voor de stijging in dimensie. We zijn inmiddels verschoven van 4.1.5 naar 4.1.6. (De vierde dimensie, in het zesde niveau van het eerste niveau) Een Dimensie bestaat uit 12 niveaus, en deze niveaus bestaan ieder afzonderlijk uit 8 niveaus. Momenteel is het meer dan duidelijk dat er aan de lichamelijke trillingsfrequentie gewerkt wordt, terwijl ook het werk aangaande de bewustzijnsfrequentie doorgaat. De trillingsfrequentie van het lichamelijke systeem gaat buiten ons om, dat is iets dat wij zelf niet doen. De symptomen kunnen deze dagen flink opspelen, ben tolerant voor jezelf en gun je de rust die je nodig hebt. Luister naar je lichaam! Planeet en Mens stijgen (ascenderen) samen doorheen de vierde dimensie naar hogere dimensionale frequenties, dit is een langzaam proces.

Dagtekst van Vrijdag 26 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 26 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

""Mijn Vader werkt en zo werk ik ook. "" - commentaar


"Jezus zei: ”Mijn Vader werkt ononderbroken en zo werk ik ook”. Maar wie, zelfs onder de Ingewijden, kan een dergelijke zin uitspreken? Wie kent bovendien de echte betekenis van werken? “Ik bricoleer wat …ik rommel wat aan … ik breek me het hoofd … ik doe wat onhandige pogingen”, dat is alles wat de meeste mensen kunnen zeggen. Werken is heel iets anders! Na tweeduizend jaar heeft men de diepte van deze uitspraak: “Mijn Vader werkt en zo werk ik ook” nog steeds niet kunnen peilen. Zij is nutteloos en zonder betekenis gebleven. Heeft men zich tenminste afgevraagd wat dat werk van God is, hoe Hij werkt en op welke manier Jezus aan dat werk heeft deelgenomen?

Het werk van Christus bestaat erin alles te zuiveren, alles te harmoniseren, alles te verlichten om het te doen samenvloeien naar de goddelijke Bron, zodat het water van die Bron op zijn beurt stromen van leven kan verspreiden over heel de aarde. Alleen diegene die erin geslaagd is zich te verheffen tot de goddelijke Geest, om zich met zijn kwintessens te doordringen en deze aan alle schepselen ten goede te laten komen, is het waard om te zeggen: “Ik werk”."

Heavenletter 1789: Een Gever van liefde /geplaatst 26 mei 2017

Een Gever van liefde
Brief uit de Hemel
geplaatst 26 mei 2017


God zei:

Geliefden, in tijden dat het leven verschrikkelijk lijkt, als er volgens jouw verstand geen twijfel bestond over de echtheid van ellende, dan is dit precies wanneer meer liefde nodig was, en meer liefde opgeroepen. Dit is wanneer je in je hart reikt. Geef hoe dan ook altijd liefde, maar in tijden dat liefde het meest nodig is, geef dan meer. Liefde is het enige wat er is om te geven, dus geef haar.

Berispingen helpen niet. Vermaningen zijn een verspilling. Het enige wat een einde kan maken aan de noodzaak voor liefde is liefde. Wanneer liefde nodig is, moet je haar geven. Zelfs als je het vanuit je tenen moet halen, moet je haar geven. Het is aan jou om te geven.

Er wordt teveel tijd gebruikt om te beslissen liefde te geven of te weerhouden. Er is geen beslissing te nemen. Vergeet beslissen. Neem een besluit en neem het één keer, en geef liefde. Je weet nu wel dat we niet praten over opstaan en liefde roepen. We praten over het sturen van liefde vanuit je hart.

donderdag 25 mei 2017

Boodschappen van de Engelen Spiegeltje spiegeltje Ann Albers / 6 mei 2017

Boodschappen van de Engelen
Spiegeltje spiegeltje

Ann Albers / 6 mei 2017

Het leven op Aarde is een spiegel waarin je kijkt om zowel jouw waarheid als jouw illusies te zien. Als je schoonheid, goedheid, genade en inspiratie ziet, zie je de waarheid. Als je geweld, onbeschaamdheid, onwaarheden, enz. ziet, zie je de illusies. Als je ergens voor komt te staan in de 'buitenwereld' en het creëert een emotionele lading, wenkt het jouw om binnenin te kijken.

Stel bijvoorbeeld dat je een prachtige zonsopgang ziet en dat je jezelf in verwondering voelt. In waarheid ben je in verwondering van het licht in jezelf. Je ziet de reflectie van de schoonheid en het licht van het Goddelijke! Stel dat je een mooie bloem ziet. Je bewondert zijn delicate kracht. Op dat moment verbindt je je ook met jouw eigen delicate kracht en bewonder je het ook binnenin jezelf.


Omgekeerd, veronderstel dat iemand je niet leuk vindt. Dat betekent niet dat je gematigd bent of onvriendelijk bent, maar misschien voel je je onvriendelijk om van hen weg te lopen. Misschien neem je energetisch hun onvriendelijkheid voor lief omdat je het gevoel hebt dat het onvriendelijk zou zijn om hen af te wijzen of te verlaten ... zelfs met hun onvriendelijke gedragingen. Je bent onvriendelijk voor jezelf door te geloven dat je deze energie moet toelaten, en zij jouw spiegel zijn.


Het leven werkt voor jou. Alles wat zich aan jou presenteert, is een vibrationele-spiegel voor een energie diep binnenin die op zoek is naar groei naar groter licht. Als je de zonsopgang bekijkt of de bloem ziet, neem je ook een moment om de schoonheid en kracht binnen te erkennen. Je brengt dat licht naar de oppervlakte.


Op deze dag van je leven / 25 mei 2017 / Neal Donald Walsch

25 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat inzichten tot je en doorheen je komen.
Wijsheid stroomt niet enkel op één manier.

Je hebt misschien niet aan jezelf gedacht als een bron van
Goddelijke Wijsheid, maar dat ben je wel - en voor deze belangrijke
week voorbij is, zal er iemand op je vertrouwen voor alleen dat.

Als dat moment komt, weet ik zeker dat je klaar bent.
Als je dat niet was, zou het moment niet komen. Daarom
vertrouw het proces - en jezelf.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Vorm. / 22 mei 2017 / ArjunA

Vorm.
22 mei 2017 / ArjunA

Volgens het woordenboek is vorm de uiterlijke gedaante, ook m.b.t. onstoffelijke zaken. Het is ook een voorwerp waarmee men vormt, zoals gietvorm, kaasvorm, koekvorm, leest, mal, puddingvorm, rijstrand of taartvorm. Vorm wordt in onze tijd/ruimte als vanzelfsprekend ervaren terwijl het een uiterst complex concept is. Buiten tijd/ruimte bestaan energieën die geen vorm hebben of elke vorm kunnen manifesteren.

Dit schrijf ik op maandag 22 mei 2017, als een voorproefje op Hemelvaartsdag, naar aanleiding van een bericht dat er een 1200 jaar oude Koptische tekst is gevonden met een heel andere visie op het Laatste Avondmaal en de Kruisiging. Die tekst suggereert ook dat Yeshua een vormveranderaar was. Op de site van NineForNews komen daar uiteenlopende reacties op die mij een enorme glimlach bezorgden.

Wanneer we inzien dat we een onstoffelijke ziel zijn die een stoffelijk jasje dragen, is vorm niet zo vanzelfsprekend als wordt aangenomen. Die uiterlijke gedaante dragen we om ons te kunnen voordoen als mens, het is een spel dat duidelijk wordt als je beseft dat het woord Mens in het Latijn Geest betekent. De vorm die we dragen is constant aan verandering onderhevig, waarom mensen het concept vormveranderaar niet vatten, begrijp ik niet.

In de snelkookpan van mei. / 22 mei 2017 /Door Fran Tielemans

IN DE SNELKOOKPAN VAN MEI
22 mei 2017 /Door Fran Tielemans

Dit is geen jaar voor mietjes,dat had je waarschijnlijk al gemerkt, zeker nu de snelkookpan-energie van mei je blijft uitdagen om jouw hoogste waarheid te vinden, uit te spreken en te leven. De hoge trilling van mei duwt je steeds verder doorheen je blokkades, en dat kan twee kanten op: ofwel neem je de uitdaging aan, doe je een heleboel schoonmaak en raap je al je moed bijeen om dingen te veranderen, en zo meer harmonie en helderheid te creëren op je weg. Ofwel weiger je de uitdaging, en loop je het risico om helemaal vast te gaan zitten in oude overtuigingen en sporen.

Je gids (Beschermengel) werkt nu hard, tijdens je slaap en overdag, om je te helpen drempels over te gaan, je angsten, twijfels en onzekerheden te overwinnen, en een stap verder te zetten, wat dat ook voor jou moge betekenen. Dit is de maand waarin jij de hoogste groeisprong van dit jaar kan maken, dus het loont de moeite om te ontdekken welk aspect van je leven je nu het meest kan aanpassen, zodat het lichter, makkelijker, helderder en vlotter kan geleefd worden.

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek, “DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.” / 21 mei 2017 / Suzanne Lie

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek,
“DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.”

DE INTRODUCTIE VAN HET BOEK IS OP: PAGINA 1
21 mei 2017Ik besloot om mijn waarneming om te keren,
om werkelijkheid waar te nemen vanuit een nieuw perspectief.

(IK HEB DE AFBEELDING AL EEN KEER EERDER GEPLAATST EN HAD JULLIE ALLEMAAL VOORGELEGD WAT DE AFBEELDING JULLIE VERTELD. DAARVOOR IS DEZE BIJZONDERE AFBEELDING EEN OPNIEUW DOEN, MAAR DE OVERIGE AFBEELDINGEN EN OPMERKINGEN ZULLEN NIEUW ZIJN)

                        Heb alstublieft wat plezier en praat met anderen erover
                        wat deze afbeelding jullie zegt. Ik heb toegevoegd wat de
                        afbeeldingen mij vertelden, aangezien het de “verhaallijn 
is voor het boek.”

Dagtekst van Donderdag 25 Mei 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 25 Mei 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De gevoeligheid: in staat zijn om zich open te stellen voor de rijkdommen van de goddelijke wereld -

"Hoe gevoeliger een wezen wordt, hoe meer hij riskeert te lijden door al wat hij om zich heen ziet en hoort. Maar moet je ongevoelig worden om geen pijn te lijden? Neen. Met een dergelijke redenering, zou je snel zo hard als een steen worden. Je hoeft niet bang te zijn van het lijden. En de gevoeligheid is trouwens een gebied waar het lijden niet zozeer in aanmerking moet worden genomen. Zelfs als je moet lijden, is het beter om je gevoeligheid te verhogen, want het is de graad van gevoeligheid die de grootheid, de verhevenheid van een mens bepaalt. Men moet alleen vermijden om gevoeligheid te verwarren met sentimentaliteit.

Voor de spirituele wetenschap is gevoelig zijn, in staat zijn om zich meer en meer open te stellen voor de pracht en de rijkdommen van de Hemel, om de wonderen van de goddelijke wereld op te vangen, en wel in die mate dat de dwaasheid, de vulgariteit en de slechtheid van de mensen niet meer zodanig gevoeld wordt. De grote meesters en boven hen de Engelen en de Aartsengelen, hebben geen last van de lelijkheid: zij zien die niet meer. Zij zien alleen de schoonheid en leven zonder ophouden in vreugde."Een Schrijven van de Schepper / 24 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Leren En Groeien”


Een vriendelijke herinnering;
Je kunt ervoor kiezen om jouw verantwoordelijkheid voor dingen
in jouw leven te omarmen of je kunt kiezen om met de vinger te wijzen.
Geloof, vertrouwen, liefde of het gebrek daaraan, actie en reactie is helemaal van jou. Sommigen van jullie kunnen het voelen als een straf.
Niets is verder van de waarheid.
 Het is een leer- en groeiproces waarin jij deelneemt.
Hou daarom van jezelf, want het gebeurt misschien nooit meer.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1788: Een Aanbod van Liefde / Geplaatst 25 mei 2017

Een Aanbod van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 mei 2017


God zei:

Wat is de deugd van je verdrietig voelen? Wanneer je je verdrietig voelt, heb je ergens spijt van. Jij bent eenzaam om iemand of iets. Het is een rouwproces. Misschien heb je spijt dat je niet meer van een ander Wezen genoten hebt toen hij pal voor je stond. En dus geniet je nu van ze met je droefheid.

Oh, wat een woorden zou je nu kunnen zeggen als iemand die je mist nu voor je zat. Hoe verschillend zou jouw begrip dan zijn. Je zou weten dat wat jou dwarszat op dat tijdstip helemaal niets was. Het was helemaal niets, en jij dacht dat het veel was. Je had een innerlijk gevecht met je eigen hart. Je vond redenen om niet lief te hebben. Die redenen hebben jou verlaten, en nu wil je liefde. Nu zou je jouw liefde opbiechten.

Je zou je verontschuldigen voor je onbegrip. Je dacht dat de andere persoon het niet begreep, en nu zie je hoeveel jij niet begreep, of zelfs probeert te begrijpen.

woensdag 24 mei 2017

Benjamin Fulford: De oude garde weigert simpelweg om het financiële systeem te overhandigen dus het zal moeten worden vervangen / 22 mei 2017

De oude garde weigert simpelweg om het financiële systeem te overhandigen dus het zal moeten worden vervangen
22 mei 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De oude garde die het financiële systeem van de wereld kaapte weigert koppig om de controle af te staan over het proces van het creëren van dollars, euro’s en yen, aan de mensen van de planeet aarde. Dit was overduidelijk toen Rothschild advocaat en Mossad agent Michael Greenberg vorige week een bezoek bracht aan de Japanse Keizer om onbeperkte fondsen op te eisen voor hem en zijn Khazariaanse gangster maatjes, volgens bronnen dicht bij de Keizer. Greenberg claimde ook dat hij Henry Kissinger vertegenwoordigde, die samen met Greenberg weer opnieuw op de lijst van belangrijkste genocide criminelen staat.

De Keizer was woedend op Greenberg en gaf hem en zijn slaven, Japans Eerste Minister Shinzo Abe en Minister van Financiën Taro Aso, de schuld van het blokkeren van het vrijgeven van fondsen die bedoeld zijn voor de mensen van de planeet, voegen de bronnen toe.

Dit betekent dat om een nieuw tijdperk te beginnen en de planeet te bevrijden, een tweetal aanvallen nodig zijn. Een zal zijn om door te gaan met genocide leiders van de oude garde een voor een te elimineren totdat de Khazariaanse bende zich eindelijk overgeeft. De ander zal zijn door te gaan met het bouwen aan een alternatief financieel systeem, ondersteund door goud, crypto valuta en niet Khazariaanse valuta totdat het oude systeem verlept aan de wijnstok en in de composthoop valt van de geschiedenis. Deze tweeledige aanval is al volledig onderweg.