Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 27 mei 2017

Vrede! Wat is Vrede eigenlijk? / Door Sjra Knippenberg / 26 mei 2017

Vrede!
Wat is Vrede eigenlijk?
Door Sjra Knippenberg / 26 mei 2017

Een vervolg op het vorige schrijfseltje dat ging over wat vrijheid zou kunnen zijn.

Wanneer er eenmaal Vrede is, komt Vrijheid vanzelf! Is dit zo? Of zou het misschien wel omgekeerd kunnen zijn? Niet dat het zoveel uitmaakt, want beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Toch, voor een goed begrip is het interessant om dit eens nader te bekijken.

Zoals eerder gezegd; dit is hoe ik het zie. Niemand hoeft dit voor waar aan te nemen. Degenen die geïnteresseerd zijn lezen misschien verder. Niet geïnteresseerden hebben waarschijnlijk geen acht geslagen op dit schrijven. We praten dus over Vrede en Vrijheid.

Mag ik u even meenemen naar mijn vroege jeugd. Op de lagere school, zo heette die toen, leerden we spreekwoorden. Die vond ik best wel interessant. Een daarvan was: “Verbeter de wereld, begin bij jezelf!” Mooi spreekwoord. En wanneer we dan de betekenis hiervan uitdrukten in de zin van: “Wanneer je de wereld wilt verbeteren, dan moet je met jezelf beginnen!” kregen we daar een 10 voor. Einde verhaal. De diepere achtergrond van dit wijze spreekwoord heb ik tot voor kort niet begrepen. De mogelijkheid bestaat dat mijn begrip tekort schoot of dat ik niet goed heb opgelet, maar het feit was er. 

Boodschap van de Eerste Schepper / 25 mei 2017 / Alexandra Meadors

Boodschap van de Eerste Schepper
25 mei 2017 / Alexandra Meadors

Alexandra,

Hier is enige informatie voor een deel van de laatste fase van ascentie die we nu beleven. De tijd is gekomen voor degenen van jullie die nu ascenderen met de stoffelijke schil om bewust een nieuwe keuze te maken.

Deze keuze is niet voor iedereen, noch deden allen deze keuze. Iedereen moet begrijpen dat iedereen zal gaan opstijgen en heengaan waar ze verondersteld worden te zijn.

Deze boodschap is specifiek gepresenteerd aan hen die opstijgen met een stoffelijke schil. Ik stel voor dat je dit hardop zegt. Denk eraan dat je bewust het volgende moet kiezen.

  • IK BEN accepteert alle planetaire werk dat namens mij is gedaan, voor al mijn aspecten voor mijn hele geslacht, en al mijn scheppingen voor de hoeveelheid verwikkeling(verwarring). 
  • IK BEN geef mij over aan dit proces. Ik ben klaar om dit te verwerpen. Ik ben klaar om dit te saboteren. Ik ben klaar om anderen toe te staan of me te stoppen voor dit proces waar ik ook besta.

Een Schrijven van de Schepper /26 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Ga! ”Soms is het nodig om los te laten. Of het nu een gedachte, persoon of ding is. 
Het kan zijn dat het je terug gehouden hebt op manieren waar je nooit bewust van was
 en een uitdaging kan zijn om te doen, 
vooral als je er een groot deel van jouw tijd in hebt geïnvesteerd.

Nogmaals, liefste kind, wees nooit bang! Het loslaten is, misschien, de engste deel. 
Zodra het is bereikt, zal de lichtheid van wezen en vrijheid opwegen tegen enige spijt
 die je hebt met betrekking tot 'verspilde tijd'. 
Vergeet niet, is er niets verspild als je ervoor kiest om er naar te kijken als een leerervaring. Neem diep adem .......... En ga.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlEnergie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert / Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017

Energie Golf die ons raakt en ieder van ons Transformeert
Door Jenny Schiltz / 26 mei 2017Pff! Kun je voelen dat die energiegolf ons echt raakt? Zoals gewoonlijk schijnen we ‘all over the place’ te zijn (= in verwarring) met hoe dit ons laat voelen – stoffelijke en emotioneel. Deze energie transformeert ons, niet alleen stoffelijk maar mentaal, bereidt ons voor op wat er komt. Onze taak is om het proces gewoon toe te staan om plaats te vinden en om ons best te doen om vrede en vreugde van binnen te vinden.

Het ergste voor mij zijn gewrichtspijnen geweest. Ze begonnen een paar dagen voordat de energie ons raakte zoals sommigen van ons schijnen te “voor-golven”. Mijn nek, schouders en ellebogen deden echt pijn en de volgende dag waren het mijn heupen, knieën en enkels. Gelukkig is de gewrichtspijn voorbij gegaan, maar wat niet zo was, was dit gevoel van een gekooide tijger te zijn. Ik voel die opwinding door mijn lichaam gaan maar die heeft een ongeruste ondertoon erbij. Ik ontdek dat ik gewoon buiten wil zijn en in de zon. Beweging is ook echt belangrijk en omdat het moeilijk is om aan beweging te denken als je lichaam pijn doet – het kan echt helpen om de energie DOOR je heen te laten gaan.

Kryon: Vraag en Antwoord 786: De Tempel van Verjonging. / 14 december 2016 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 mei 2017


786: De Tempel van Verjonging.
14 december 2016 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Was er maar een stenen Tempel van Verjonging in de hele menselijke beschaving? Zal er ooit nog zo’n tempel komen? Zal jij Dr. Todd vragen om er voor ons nog een te bouwen om ons de mogelijkheid te kunnen geven om naar die tempel toe te gaan?  

ANTWOORD: Er waren vele Tempels van Verjonging in de gehele menselijke geschiedenis. De eerste bevond zich in Lemurië en die bleef daar eeuwenlang bestaan. Hij werd later gereproduceerd in Atlantis, maar dit bedoelde Atlantis was niet het meest recente Atlantis (er waren drie steden die claimden dat zij Atlantis waren). De ene in de Atlantische oceaan, daarna een tweede en een derde in de buurt van het oude Griekenland.Heavenletter 1790: Jij Bent Zo’n Mix / Geplaatst 27 mei 2017

Heavenletter 1790:
Jij Bent Zo’n Mix
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 mei 2017


God zei:

Jij bent vaak zo'n mix van de wereld bezitten en er toch niet in thuis horen. Jij rijdt op een groot paard terwijl als je je tegelijkertijd verlaten voelt. Jij bent erg zeker terwijl jij tegelijk erg onzeker bent. Jij weet precies hoe de dingen moeten zijn, en toch ben je verward. Je spreekt jezelf tegen. Jij straalt overmoed uit, en je draagt een gevoel van hulpeloosheid uit.

Als jij er niet zo zeker was van hoe het leven zou moeten zijn, dan zou je je veel sterker voelen. Jij wiebelt in je zekerheid.

Dat je zo zeker bent is een goede manier om obstakels te creëren. Als het leven niet aan jouw normen voldoet, dan ben je afgewezen. Dan zwem je stroomopwaarts. Dan word je omringd door bramenstruiken. Jij fabriceert ontevredenheid.

Jij wordt kieskeurig. Er is een fijne lijn tussen samenwerken in het leven en de status quo accepteren. Er is een fijne lijn tussen bewustzijn en ontevredenheid.

Je kunt de zwakke punten zien en toch niet door ze onder de voet gelopen worden. Fouten in het leven hoeven jou niet te vertrappen. Jij kunt boven ze uit stijgen. Jij kunt simpelweg van een andere positie komen.

vrijdag 26 mei 2017

Vertaalde opmerkingen over Lichttaal #1 en vervolg Lichttaal #2: / 24 mei 2017 / Suzanne Lie

Vertaalde opmerkingen over  Lichttaal #1 en vervolg Lichttaal #2:

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek,
“DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.”

DE INTRODUCTIE VAN HET BOEK IS OP: PAGINA 1
  


Alstublieft plaats jullie opmerkingen over wat deze afbeelding jullie verteld in de onderstaande mogelijkheid. (zie website comments:)

SUE


Van Roma Singh – 22-05-2017
Ik zie parallel bestaan en meerdere realiteiten die naast elkaar bestaan.
En ik zie “het stijgen boven het donker uit”.
Iedere keer dat ik deze tekening zie krijg ik een ander bericht:

Anoniem nr. 1 – 22-05-2017
Het herinnert mij aan mijn Hogere Zelf

Anoniem nr. 2 – 22-05-2017
Ja, het herinnert mij ook aan Hoger Zelf, het uitbreiden van “mij”, kijkend boven de kleine 3Dimensionale “mij” uit………


Op deze dag van je leven / 25 mei 2017 / Neal Donald Walsch

25 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet… 

.
... dat het tijd is om naar onbekende gebieden te verhuizen. 

Als je iets wilt doen dat je nog nooit eerder hebt gedaan,
moet je iets doen wat je nog nooit gedaan hebt.
Als je ergens heen wilt gaan, waar je nooit eerder bent geweest,
moet je ergens heen gaan, waar je nog nooit bent geweest.

Je kunt niet iets nieuws doen door oude dingen te blijven doen.
Als je wilt dat jou leven verandert, moet je je leven veranderen.
Dus ga je gang. Het is veilig.
En het wordt ook ... tijd.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Klaar? ”Wanneer u klaar bent om het beste te aanvaarden,
zal Het Universum je voorzien van het beste.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 1789: Een Gever van liefde /geplaatst 26 mei 2017

Een Gever van liefde
Brief uit de Hemel
geplaatst 26 mei 2017


God zei:

Geliefden, in tijden dat het leven verschrikkelijk lijkt, als er volgens jouw verstand geen twijfel bestond over de echtheid van ellende, dan is dit precies wanneer meer liefde nodig was, en meer liefde opgeroepen. Dit is wanneer je in je hart reikt. Geef hoe dan ook altijd liefde, maar in tijden dat liefde het meest nodig is, geef dan meer. Liefde is het enige wat er is om te geven, dus geef haar.

Berispingen helpen niet. Vermaningen zijn een verspilling. Het enige wat een einde kan maken aan de noodzaak voor liefde is liefde. Wanneer liefde nodig is, moet je haar geven. Zelfs als je het vanuit je tenen moet halen, moet je haar geven. Het is aan jou om te geven.

Er wordt teveel tijd gebruikt om te beslissen liefde te geven of te weerhouden. Er is geen beslissing te nemen. Vergeet beslissen. Neem een besluit en neem het één keer, en geef liefde. Je weet nu wel dat we niet praten over opstaan en liefde roepen. We praten over het sturen van liefde vanuit je hart.

donderdag 25 mei 2017

Op deze dag van je leven / 25 mei 2017 / Neal Donald Walsch

25 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat inzichten tot je en doorheen je komen.
Wijsheid stroomt niet enkel op één manier.

Je hebt misschien niet aan jezelf gedacht als een bron van
Goddelijke Wijsheid, maar dat ben je wel - en voor deze belangrijke
week voorbij is, zal er iemand op je vertrouwen voor alleen dat.

Als dat moment komt, weet ik zeker dat je klaar bent.
Als je dat niet was, zou het moment niet komen. Daarom
vertrouw het proces - en jezelf.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Vorm. / 22 mei 2017 / ArjunA

Vorm.
22 mei 2017 / ArjunA

Volgens het woordenboek is vorm de uiterlijke gedaante, ook m.b.t. onstoffelijke zaken. Het is ook een voorwerp waarmee men vormt, zoals gietvorm, kaasvorm, koekvorm, leest, mal, puddingvorm, rijstrand of taartvorm. Vorm wordt in onze tijd/ruimte als vanzelfsprekend ervaren terwijl het een uiterst complex concept is. Buiten tijd/ruimte bestaan energieën die geen vorm hebben of elke vorm kunnen manifesteren.

Dit schrijf ik op maandag 22 mei 2017, als een voorproefje op Hemelvaartsdag, naar aanleiding van een bericht dat er een 1200 jaar oude Koptische tekst is gevonden met een heel andere visie op het Laatste Avondmaal en de Kruisiging. Die tekst suggereert ook dat Yeshua een vormveranderaar was. Op de site van NineForNews komen daar uiteenlopende reacties op die mij een enorme glimlach bezorgden.

Wanneer we inzien dat we een onstoffelijke ziel zijn die een stoffelijk jasje dragen, is vorm niet zo vanzelfsprekend als wordt aangenomen. Die uiterlijke gedaante dragen we om ons te kunnen voordoen als mens, het is een spel dat duidelijk wordt als je beseft dat het woord Mens in het Latijn Geest betekent. De vorm die we dragen is constant aan verandering onderhevig, waarom mensen het concept vormveranderaar niet vatten, begrijp ik niet.

In de snelkookpan van mei. / 22 mei 2017 /Door Fran Tielemans

IN DE SNELKOOKPAN VAN MEI
22 mei 2017 /Door Fran Tielemans

Dit is geen jaar voor mietjes,dat had je waarschijnlijk al gemerkt, zeker nu de snelkookpan-energie van mei je blijft uitdagen om jouw hoogste waarheid te vinden, uit te spreken en te leven. De hoge trilling van mei duwt je steeds verder doorheen je blokkades, en dat kan twee kanten op: ofwel neem je de uitdaging aan, doe je een heleboel schoonmaak en raap je al je moed bijeen om dingen te veranderen, en zo meer harmonie en helderheid te creëren op je weg. Ofwel weiger je de uitdaging, en loop je het risico om helemaal vast te gaan zitten in oude overtuigingen en sporen.

Je gids (Beschermengel) werkt nu hard, tijdens je slaap en overdag, om je te helpen drempels over te gaan, je angsten, twijfels en onzekerheden te overwinnen, en een stap verder te zetten, wat dat ook voor jou moge betekenen. Dit is de maand waarin jij de hoogste groeisprong van dit jaar kan maken, dus het loont de moeite om te ontdekken welk aspect van je leven je nu het meest kan aanpassen, zodat het lichter, makkelijker, helderder en vlotter kan geleefd worden.

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek, “DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.” / 21 mei 2017 / Suzanne Lie

Het onderstaande is uit mijn nieuwe boek,
“DE VAARDIGHEID VAN LICHTTAAL.”

DE INTRODUCTIE VAN HET BOEK IS OP: PAGINA 1
21 mei 2017Ik besloot om mijn waarneming om te keren,
om werkelijkheid waar te nemen vanuit een nieuw perspectief.

(IK HEB DE AFBEELDING AL EEN KEER EERDER GEPLAATST EN HAD JULLIE ALLEMAAL VOORGELEGD WAT DE AFBEELDING JULLIE VERTELD. DAARVOOR IS DEZE BIJZONDERE AFBEELDING EEN OPNIEUW DOEN, MAAR DE OVERIGE AFBEELDINGEN EN OPMERKINGEN ZULLEN NIEUW ZIJN)

                        Heb alstublieft wat plezier en praat met anderen erover
                        wat deze afbeelding jullie zegt. Ik heb toegevoegd wat de
                        afbeeldingen mij vertelden, aangezien het de “verhaallijn 
is voor het boek.”

Een Schrijven van de Schepper / 24 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Leren En Groeien”


Een vriendelijke herinnering;
Je kunt ervoor kiezen om jouw verantwoordelijkheid voor dingen
in jouw leven te omarmen of je kunt kiezen om met de vinger te wijzen.
Geloof, vertrouwen, liefde of het gebrek daaraan, actie en reactie is helemaal van jou. Sommigen van jullie kunnen het voelen als een straf.
Niets is verder van de waarheid.
 Het is een leer- en groeiproces waarin jij deelneemt.
Hou daarom van jezelf, want het gebeurt misschien nooit meer.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1788: Een Aanbod van Liefde / Geplaatst 25 mei 2017

Een Aanbod van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 mei 2017


God zei:

Wat is de deugd van je verdrietig voelen? Wanneer je je verdrietig voelt, heb je ergens spijt van. Jij bent eenzaam om iemand of iets. Het is een rouwproces. Misschien heb je spijt dat je niet meer van een ander Wezen genoten hebt toen hij pal voor je stond. En dus geniet je nu van ze met je droefheid.

Oh, wat een woorden zou je nu kunnen zeggen als iemand die je mist nu voor je zat. Hoe verschillend zou jouw begrip dan zijn. Je zou weten dat wat jou dwarszat op dat tijdstip helemaal niets was. Het was helemaal niets, en jij dacht dat het veel was. Je had een innerlijk gevecht met je eigen hart. Je vond redenen om niet lief te hebben. Die redenen hebben jou verlaten, en nu wil je liefde. Nu zou je jouw liefde opbiechten.

Je zou je verontschuldigen voor je onbegrip. Je dacht dat de andere persoon het niet begreep, en nu zie je hoeveel jij niet begreep, of zelfs probeert te begrijpen.

woensdag 24 mei 2017

De Waarheid over Regeringen – Inclusief die over Onszelf: Algemene Berichtgeving 3.0 / Door Anna Von Reitz / geplaatst 24 mei 2017

De Waarheid over Regeringen – Inclusief die over Onszelf:
Algemene Berichtgeving 3.0
Door Anna Von Reitz / geplaatst 24 mei 2017

Voor de eenvoud zal ik deze informatie weergeven als enkelvoudig genummerde kwesties:
1.    Alle regeringen worden door de mensen geformeerd.
2.   Als samenstellers van de regeringen zijn we allemaal verantwoordelijk voor hen en hoe ze functioneren.
3.   Wanneer een regering valt, slecht functioneert, stopt met te doen waarvoor ze is aangesteld, dan is het enig mogelijke resultaat: (1) ze houdt op te bestaan; (2) ze verandert in iets anders; (3) ze wordt hersteld.

Zonder twijfel zijn er mensen die dit lezen die nooit zijn opgehouden te denken over “regering” als een ding in en van zichzelf en voor hen zal het bovengenoemde verassend zijn. Zij hebben bestuur als een gegeven, als vanzelfsprekend beschouwd – goed of slecht – en hebben die lijdelijk geaccepteerd als iets boven en buiten henzelf, buiten hun controle en vooral niet hun verantwoordelijkheid.

Maar ik heb jullie net verteld dat, welke regering jullie ook hebben, deze je directe creatie is of het is een creatie van andere mensen die jullie uitgekozen hebben en wanneer deze als jullie regering geaccepteerd is, zijn jullie er verantwoordelijk voor. Letterlijk. Ze behoort jullie toe. Laten we nu eens naar de regeringsvormen kijken zoals die zich over de hele wereld ontwikkeld hebben.

Sheldan Nidle - 23 mei 2017

Sheldan Nidle - 23 mei 2017


13 Etznab, 1 Pax, 13 Caban

Dratzo! Het verspreidingsprocédé gaat het volgende stadium in. Degenen die hier de leiding over hebben gaan over naar een meer selectief systeem om gemakkelijker en nauwkeuriger fondsen te kunnen verplaatsen. De overtuiging heerst dat op deze manier alle belangrijke ontvangers sneller kunnen worden ‘bediend’. Zoals eerder al gezegd, dient dit complexe proces op een snellere manier en op grotere schaal te worden voltooid.

Terwijl de gehele realiteit zich vooruit beweegt, vraagt deze procedure om een snelle opkomst van de NESARA Republiek. Het lijkt ons dat een vertraging effect heeft op iedereen. We hebben deze republiek eenvoudigweg nodig omdat het een snelle isolatie van het duister en haar gestoorde USA INC. mogelijk kan maken. De implementatie van nieuwe valuta en andere gerelateerde activa kunnen dan, zoals oorspronkelijk gepland, vooruitgaan. Als gevolg daarvan kan de gehele reeks stadia dan een noodzakelijk snellere mate van regulering bereiken.


Een Hathor Wereld Meditatie Op 27 mei 2017 om 23.30 in NL. Het Oog Van De Storm / April 21, 2017 / Tom Kenyon / herplaatst 24 mei 2017

Een Hathor Wereld Meditatie
Op 27 mei 2017 om 23.30 in NL.
Het Oog Van De Storm
(The Eye of the Storm)
April 21, 2017 / Tom Kenyon / herplaatst 24 mei 2017

 We gebruiken de metafoor van een orkaan of cycloon om de situatie van jullie wereld waar jullie nu mee geconfronteerd worden te beschrijven.

In het midden van de vernietigende kracht van deze metaforische “stormen” is er in het centrum een plaats van stilte. Het heet het “Oog van de Storm.”

Aangezien het huidige Chaotisch Knooppunt in intensiteit toeneemt, zullen chaotisch en destructieve krachten uit meerdere bronnen over jullie heen wervelen, net als een orkaan of cycloon. Het vinden van het centrum “Stilte punt" binnenin is een Spirituele noodzaak om deze tijden intact te overleven.

In ons vorige bericht  Restoration  deelden we een sonische verbinding die jullie kan helpen dat centrum "Stilte Punt" binnenin  te bereiken en jullie zelf te herstellen naar een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

We roepen nu op voor een Wereld Meditatie met behulp van Restoration  als een middel om deze verzorgende en helende energie aan degenen te geven die ontvankelijk zijn voor deze vorm van verheffing.

Voordat we de details van deze Wereld Meditatie bespreken willen we bespreken aan wie deze energieën worden verzonden en de aard van deze emanaties.

Op deze dag van je leven / 24 mei 2017 / Neal Donald Walsch

24 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat jouw leven heel weinig te maken heeft met wat betrekking heeft op de dagelijkse ervaring van de meeste mensen.

Het doel van je leven is uit te drukken en te ervaren wie je bent.
Dat wil zeggen jezelf leren kennen als een aspect van het Goddelijke.
Er zijn duizend manieren om dit elke dag te doen.

Zoek naar de meest spannende manier voor jou om het vandaag te doen.
Wat denk je welke dat zou kunnen zijn?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 23 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Activeer!”Jullie hebben al alles wat jullie nodig hebben.
Activeer gewoon het programma!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon Vraag en Antwoord 785: Hoger Vibreren. / 13 december 2016 / Lee Carroll/ Geplaatst 24 mei 2017


785: Hoger Vibreren.
13 december 2016 / Lee Carroll/ Geplaatst 24 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, jij hebt het eerder gehad over de vibrationele niveaus van onze planeten en van onszelf. Ik zou willen weten welke activiteiten, gedragingen, gebruik enz. onze vibrationele niveaus helpen. Ik zou ook willen weten wat onze vibrationele niveaus schade toebrengt. Dank je wel.
      
Antwoord: het antwoord op deze vraag kan heel simpel zijn.

Wat jullie vibrationele groei belemmert zijn de volgende dingen:

1. In angst blijven terwijl je de echte waarheid kent over de manier waarop dingen werken.

2. Zorgen maken!

3. Drama scheppen rondom dingen die zonder dat ook kunnen worden opgelost.

4. Vasthouden aan delen van je leven waarvan jij heel goed weet dat zij van lage vibratie zijn omdat jij er niet aan moet denken om zonder die te leven.Heavenletter 1787: Geniet gewoon / Geplaatst 24 mei 2017

Geniet gewoon
Brief uit de Hemel
Geplaatst 24 mei 2017

God zei:

Laat het leven zijn zoetheid aan jou geven. Maak er een extract van. Wees een ontdekker en leverancier van zoetigheid. Laat jouw waren de zoetheid van het leven zijn.

Het leven geeft jouw keuzes net als in een snoepwinkel. Er zijn zure snoepjes, en die kun je kiezen. Maar zoete noga is er ook. Alle soorten zoetigheid zijn er en je kunt er naar kijken. Je kunt door de gangpaden lopen en je ogen laten gaan over alle variëteiten van zoetigheid ontdekt door de mens. Waarom het zure snoepgoed kiezen?

Waar kijk je naar, en waarom?
Of beschouw het leven als een videotheek. Gangpaden en gangpaden met films van diverse soorten. Je kan horrorfilms kiezen. Je kunt kiezen om die te zien. Of je kunt iets anders kiezen om te zien.