Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 mei 2017

Marshmallow Message Uit Kryon Boek VII: Brieven van Thuis /Lee Carroll /1 september 2012 / Geplaatst: 20 mei 2017


Marshmallow Message
Uit Kryon Boek VII: Brieven van Thuis
Lee Carroll /1 september 2012 / Geplaatst: 20 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe voelen jullie je om te weten dat jullie doel misschien niet helemaal – of helemaal niet - is om te helen – maar om zaden te planten? Sommige mensen kunnen vermomd in hun dualiteit en in hun ongeloof naar jullie toekomen. Soms zijn zij kortaf en oppervlakkig als het zaken van Spirit betreft.

Let maar op. Dit zijn juist de mensen die met opzet naar jullie toekomen, jullie opzet. Denk niet dat jullie geacht worden jezelf te omringen met geestverwanten – denk niet dat alles wat jullie in je leven wensen te brengen de mensen zijn die op een hoog niveau denken en vibreren – het is nu tijd om anders over deze dingen te denken.

Degenen die jullie leven binnen zullen wandelen, lieve mensen, zullen degenen zijn die van dit alles hoegenaamd en helemaal geen idee hebben en zij zullen jullie aankijken en jullie zullen hen herkennen vanuit de tijd waarin ik jullie vertelde dat zij eens zouden gaan komen.

Zo is het gekomen dat wij de training beginnen van iets waar wij al een tijdje over wilden spreken. Dit is iets dat wij niet zo lang geleden eerst in kleiner gezelschap brachten, maar nu dient dit herhaald te worden en op een hoger plan gebracht, want wij willen dat dit vanavond wordt opgeschreven.

~ Kryon, zoals gechanneld door Lee Carroll 


Het Lopen op je Eigen Pad en Je Zelf Totaal Vertrouwen / Jenny Schiltz op 19 mei 2017

Het Lopen op je Eigen Pad en Je Zelf Totaal Vertrouwen
 Jenny Schiltz op 19 mei 2017

Wat een verbazende en folterende tijd is het geweest. Er schijnt een emotioneel component voor deze energie te zijn die gebieden opgraaft waarin men zich onwaardig voelt, hopeloos en dat dit alles nutteloos is. We moeten gewoon deze energie observeren en die laten doorstromen. Sommigen voelen zich heel erg mis-begrepen en zelfs onzichtbaar. Begrijp dat dit gebeurt terwijl we van frequentie veranderen. Als we hoger op gaan dan de meeste mensen om ons heen, kan het voelen dat we een andere taal spreken. Daar dit ontmoedigend kan zijn, weet dat het ‘t bewijs is dat je inderdaad aan het veranderen bent.

Nog een ding dat voor zo velen omhoog komt is dat het nu de noodzaak is om intens te vertrouwen op je eigen zelf. Dat, meer dan elke onderscheiding is de sleutel. Met alles dat om ons heen verandert, is het heel belangrijk dat men gecentreerd blijft in zijn eigen werkelijkheid. Als mensen kunnen we heel gemakkelijk uit ons centrum gaan, uit onze waarheid en in die van iemand anders gaan. Toch is het deze actie dat ons feitelijk ontkracht, en veel verdriet veroorzaakt. We leren dat we medeleven kunnen hebben voor een ander zonder in hun versie van werkelijkheid te gaan. Ik merk dat ik gemakkelijk van mijn werkelijkheid van hart gecentreerdheid kan gaan als mijn kinderen me komen vertellen hoe ze zich voelen door anderen te zijn misleid en mishandeld. De moeder beer wil schreeuwend naar voren komen. Maar, ze hoeven geen moeder om hen te beklagen, eerder hoeven ze iemand om hen er aan te laten herinneren dat in alle dingen er een gelegenheid tot groei zit en dat in het grote plaatje alles het hoogste goed is.

Heavenletter 1782: Geef Je Schip een Naam / Geplaatst 20 mei 2017

Heavenletter 1782:
Geef Je Schip een Naam
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 mei 2017


God zei:

Laat vandaag jouw leven een boottocht zijn. Misschien ben je in een kano aan het peddelen. Hoe rustig, alleen jij, het water en de kano. Het water stimuleert jou en jij stimuleert het water en de kano neemt je mee. Laat jouw leven vandaag een gemakkelijke boottocht zijn, alleen jij die meevaart.

Krijg het idee dat vandaag een van die dagen zal zijn dat je, zonder enige moeite, overal op tijd bent, zonder haast en iedereen die je ontmoet is gezellig. Wat er ook gebeurt in je leven vandaag, het maakt niet uit. Jouw gedachten zijn helder en jouw hart is open als je met de stroom meegaat.

Je komt verplichtingen tegen maar je voelt je niet verplicht, je voelt je blij.
Als er een andere boot op je weg verschijnt, groet je en vervolg je je weg.
Wat kan jou op een dag als deze verstoren? Dit is jouw boottocht.
Misschien ben je op een zeilboot en is er niets anders voor je te doen dan je in de zon koesteren en de wind en het water voelen als deze jou naar Mij brengen.
Zelfs als je op een reddingsvlot bent en je met je handen peddelt, peddel je naar de Hemel.

vrijdag 19 mei 2017

HET FYSIEKE VAARTUIG: EEN WONDERBAARLIJKE HEILIGE SCHEPPING / LM-5-2017 --- 2 Mei 2017

HET FYSIEKE VAARTUIG: EEN WONDERBAARLIJKE HEILIGE SCHEPPING
LM-5-2017 --- 2 Mei 2017 


BERICHTEN VAN AARTSENGEL MICHAEL
DOORGEGEVEN VIA RONNA VEZANE

Geliefde Meesters,
Laat ons nog eens sommige van de basis leringen herzien welke zo cruciaal zijn gedurende deze kritische perioden van transformatie.

Terwijl  jullie voorwaarts bewegen op het pad van ver-Licht-ing en jullie komen tot een beter begrijpen van kosmische wetten en het werken van het universum, verwelkomen wij de kans om nu en dan jullie een beter begrijpen te geven van sommige van de concepten van de Schepping en de complexiteit van het fysieke vaartuig. Daarvoor willen wij jullie graag een diepgaande uitleg geven van de samenstelling van het Etherische Lichaam en zijn belang in het ascentieproces.

Het Etherische Lichaam (of Etherische Web), welke veel fijner van substantie is dan het aardse lichaam, verwijst naar de onzichtbare duplicaat van het fysieke lichaam. Het Etherische Lichaam is samengesteld uit het fysieke aura, welke vervoert en overbrengt jullie fysieke gezondheid via diverse kleuren en de vervormingen, of gebrek eraan, binnen het patroon van het Etherische Web.

De Karmische Terugkeer / van Matt Kahn / Gepubliceerd op 16 mei 2017

De Karmische Terugkeer
van Matt Kahn / Gepubliceerd op 16 mei 2017Dus als karma geen boemerang is van allerlei dingen die we hebben gedacht, gezegd en gedaan, wat is het dan? Nou, Matt gaat diep op dit hete onderwerp in onze nieuwste video. Het is afgelopen weekend in Portland gefilmd bij onze Ziel Samenkomst.

©2017 True Divine Nature, LLC

Op deze dag van je leven / 19 mei 2017 / Neal Donald Walsch

19 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat hij, die niet leeft volgens zijn geloof, niet gelooft.

Thomas Fuller zei dat, en hij had gelijk.
Je kunt zeggen dat je gelooft in God, maar wat heeft het voor zin als
Jij niet vertrouwt op God om je uit de moeilijkheden te krijgen waarin je in zit?

Natuurlijk, als jij denkt dat je in grote problemen zit, is dat zo.
Omdat je gedachten natuurlijk jouw realiteit creëren.
Het gaat erom hoeveel je op God vertrouwt.
Jou zijn de gereedschappen  gegeven
waarmee je jouw eigen ervaring kunt creëren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 18 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
18 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Alleen Liefde”Er is geen speciaal drankje,
 geen magisch toverstokje ..............
er is alleen liefde.
Gewoon liefde.
Onthoud dit en alles zal goed zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 1781: Een Zeldzame Bloem / Geplaatst 19 mei 2017

Een Zeldzame Bloem
Brief uit de Hemel
Geplaatst 19 mei 2017

God zei:

Zelfs als jij de enige zou zijn, moet je zijn wat je bent. Als de hele wereld een kant uit zwemt, en jij de andere kant, moet jij je eigen weg zwemmen. Dit is niet om eigenzinnig of willekeurig te zijn. Ik herhaal weer dat je jouw hart moet volgen.

Eens dacht men dat de wereld plat was, en dat het Godslastering was om anders te denken. De wereld verandert zijn gedachten. Je hoeft niet iedere rage te grijpen die langskomt net zo min als je hoeft vast te houden wat niet waar voor je hart. Luister naar wat waar is voor jou.
Het is een verlies van energie wanneer je met de stroom meegaat om geen andere reden dan om deel te zijn van de hoofdstroom.

Het is niet nodig om ertegen te zijn hoe de wereld gaat, of dat het nodig is om mee te gaan. Misschien heeft iedereen een appelboom omgehakt, terwijl jij aantrokken werd door vijgen. Misschien zal het volgend jaar andersom zijn. Denk niet voor jezelf vooruit in de tijd of achteruit.

donderdag 18 mei 2017

Portal 2012 Bericht van Cobra, 17 mei 2017 Disclosure proces


Portal 2012
Bericht van Cobra, 17 mei 2017
Disclosure proces

Er vinden grote veranderingen plaats in ons zonnestelsel. Een grote vloot bestaande uit veel moederschepen van ontelbare positieve kosmische rassen heeft zijn finale ‘parkeer’ positie bereikt op sleutel resonantiepunten binnen ons zonnestelsel, om het proces van volledige disclosure te ondersteunen.

Sommige van deze schepen kunnen duidelijk worden gezien op foto’s die deze week door ons team zijn genomen met StratoProbe 5, zo’n 17 km (57.000 feet) boven de oppervlakte:Voor de eerste keer in 26.000 jaar is de chimera groep laatst begonnen signalen van zorg te laten zien over de stabiliteit van de quarantaine status voor de planeet Aarde.

Dit is waarom zij hun verdedigingen aan het versterken zijn binnen de Air Force Space Command:Montague Keen, 14 mei 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
14 mei 2017 / Veronica Keen

PLANEET AARDE GEHACKT, DE GROOTSTE AANVAL IN DE GESCHIEDENIS
Alex Jones Kanaal

We hebben jullie hierop voorbereid. We hebben jullie gewaarschuwd je voor te bereiden op de ultieme poging om de controle over de Aarde over te nemen en de mensheid te vernietigen. Mensen die niet sterk in hun schoenen staan worden gemanipuleerd om de cabal van dienst te zijn door het vuile werk voor hen te doen. Er zijn mensen die nooit volledig het Licht hebben kunnen betreden; ze staan met één voet in ofwel religie dan wel de Staat. De Jezuïeten voeren nog steeds mindcontrol op hen uit. Deze mensen kunnen gevaarlijk zijn en moeilijk te vertrouwen. Zij zijn niet sterk genoeg om hun rug recht te houden, aangezien hun geest gevuld is met angst en twijfel, in het bijzonder de geest van de Ieren, want als de Jezuïeten ooit Ierland kwijt zouden raken zou alle hoop zijn verloren, met als resultaat volledige ondergang.

Er is moed voor nodig om voor waarheid te staan en dat te doen wat goed is voor de mensheid. Zie hoe deze mensen diegenen aanvallen die proberen jullie op de Event voor te bereiden. Ze vallen op een ziekelijke manier datgene aan waar ze ooit voor hebben gestaan. Men zou medelijden met hen moeten hebben aangezien ze in angst leven. Binnenkort zal het niet meer mogelijk zijn om in ieder kamp één voet te hebben. Er wordt veel onderdrukt en er worden problemen gecreëerd waar die niet zijn. Probeer dit geen vat op je te laten krijgen. Sta erboven, want het is van tijdelijke aard en zal niet lang kunnen bestaan. Jullie weten dat de cabal zal falen.Live Kryon Channeling 179: Verandering 4 / 19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 18 mei 2017

Live Kryon Channeling 179:
Verandering 4
Deze live channeling werd gehouden in Vancouver, BC, Canada
19 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 18 mei 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik zat voor 900 Israeliërs, alleen met mijn partner, en ik vertelde hen: “De wereld van jullie was er een van zwart-wit. Israël is in zwart en wit geweest, maar er komt kleur aan.”

Het hele idee was vreemd voor hen omdat het er nooit eerder was geweest. Het was altijd zwart en wit geweest in Israël. Ik vertelde hen: “Dit hangt van jullie af.”

Nu vertel ik jullie waarom deze dingen de neiging hebben om te veranderen in een nieuwe energie.

Het potentieel is rijp voor deze verandering maar de timing ervan hangt van de mensen af die hier zijn. Hebben jullie dit gehoord? Spirit heeft geen controle over jullie vrije wil of over de snelheid waarmee jullie deze verandering in je opnemen.

Hoe lang zal dit voor de Israeliërs en voor jullie duren? Hoe ontvangen jullie deze boodschap over hen? Velen zullen hem eruit pikken en bespreken op You Tube en zeggen hoe dom en belachelijk dit is. Dit is vrije keuze, maar laat mij jullie iets vertellen: als jullie dit soort reacties zien gaat het om een mens die niet heeft kunnen ontsnappen aan het idee van de ondergang voor iedereen. Raphaël en de groep en Isoritas samen met zijn healers. Channeling nummer 28 /13 mei 2017 / Margreet de Carpentier

Raphaël en de groep en Isoritas samen met zijn healers.
Channeling nummer 28
13 mei 2017 / Margreet de Carpentier

Wees welkom op deze regenachtige ochtend. Wij laten Margreet een zon zien, wij plaatsen deze zon in uw innerlijk, de blijheid, de vreugde, de ontspanning en de energie is de energie van de zon.

De  energie op aarde daar hebben velen mensen het moeilijk mee. Er wordt gepraat over vijf D, zes D en over de negende dimensie er zijn vele tientallen dimensies. De voorlopers die trekken wij hoger en hoger op in hun energie. Dat hebben wij ook bij Margreet gedaan zodat via haar lichaam, haar lichaam is een katalysator, wij makkelijker kunnen werken, dan is het voor ons gemakkelijker om via haar de mensen te bereiken. Het is nu nog een beetje vreemd in deze tijd om over de buitenaardse mensen te praten hoewel het steeds algemener gaat worden. In tweeduizend twintig zal het door de massa gerespecteerd worden en zullen de mensen die het over de buitenaardse hebben, minder daar over aangevallen worden. De mensen die er voor u zijn zoals ik Isoritas, en velen groepen buitenaardse mensen die op dit moment hier aanwezig zijn van de verschillende planeten. Velen van u hebben daar ooit geleefd maar dat wordt nog niet geaccepteerd.

Het bewustzijn en de gedachtenkracht van de mens gaat er voor zorgen dat de acceptatie komt in 2020 dus dat is al vrij snel. Alles gaat snel in deze tijd. De energie van de aarde en de mens gaat snel omhoog, het gaat in een rap tempo.

Ook de onenigheid tussen de verschillende wereld leiders. Maak u niet  druk wij willen het nogmaals benadrukken, wij zullen voorkomen dat die derde wereldoorlog er komt, wij voorkomen dat de atoombommen afgeschoten worden. Wij beschermen u, wij zorgen dat ze onklaar gemaakt worden.

Benjamin Fulford: Onderhandelingen over wereldvrede vorderen soepel terwijl meer slechte jongens in het stof bijten. / 15 mei 2017

Onderhandelingen over wereldvrede vorderen soepel terwijl meer slechte jongens in het stof bijten.
15 mei 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Achter de schermen wordt onderhandeld over een Noord Koreaanse vredesovereenkomst, een Oekraïense vredesovereenkomst en een oplossing voor problemen in het Midden Oosten, inclusief de Israëlische/Palestijnse zaak, zijn meerdere bronnen het over eens. Dit is waarom VS President Donald Trump naar Israël, Saudi Arabië en dan naar Rome zal gaan vanaf de 24e van deze maand, zeggen de bronnen. Trump zelf vertelde Fox TV dat hij na deze ontmoetingen naar het “grote congres zal gaan van onze landen die de wereld gaan helpen.”

 (commentaar kan gehoord worden op het 25 minuten en 10 seconden teken)


Over de details van de vredesdeal met Noord Korea wordt nog onderhandeld maar bronnen dicht bij deze gesprekken zeggen dat Noord Korea een garantie wordt geboden van soevereiniteit en zekerheid in ruil voor het openlijk opgeven van zijn nucleaire wapenprogramma. Natuurlijk zal dit alleen een gebaar zijn om het gezicht te redden omdat Noord Korea in het geheim zal worden toegestaan om zijn nucleaire afschrikmiddel te behouden, zeggen de bronnen.

LiefdeLicht-Energie: Vandaag een Prachtige Stijging van 402%!! / 17 Mei 2017

LiefdeLicht-Energie:
Vandaag een Prachtige Stijging van 402%!!
17 Mei 2017
De Diagrammen van 13-05-2017  t/m 17-05-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Op deze dag van je leven / 18 mei 2017 / Neal Donald Walsch

18 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de man met een nieuw idee een arme man is
totdat het idee slaagt.

Mark Twain zei dat, zonder twijfel met een glinstering in zijn oog.

Heb je een nieuw idee over iets? Ga door en deel het, of zet het in beweging.
Wees niet bang voor de twijfels of afkeuring van anderen.

Die dingen zullen er natuurlijk zijn. Maar wat dan nog?
Ideeën zijn God, die hallo zegt.
Ga er nooit aan een voorbij, of laat een goed idee niet wegglippen.
Hoe je weet dat het goed is?
Dat weet je niet tot je het probeert. Dat is het hele punt....

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Een Schrijven van de Schepper /17 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Binnenin Jou ”De onvoorwaardelijke liefde van het Universum
 is overal waar jij bent omdat het binnenin jou bestaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1780: Leef Vandaag het Leven / Geplaatst 18 mei 2017

Leef Vandaag het Leven
Brief uit de Hemel
Geplaatst 18 mei 2017


God zei:

Er zijn er die Mij niet vertrouwen.
Ik, als een ingebeeld apart Wezen, ben een projectie van jouwzelf. Jij bent het die jij niet vertrouwt.

Het wantrouwen komt op omdat jij kijkt naar een klein gedeelte van het leven dat niet uitkwam zoals je gedacht had. Zekere dromen zijn niet vervuld. Wensen kwamen niet uit.

Vanuit jouw beperkte waarneming, geloof jij dat iemand of iets daaraan schuld heeft. Jij gelooft in schuld meer dan dat je in Mij gelooft. Weer komen We terug op dit wel bekende maar toch verkeerde idee van oorzaak en gevolg. Op dezelfde tijd waar jij hommage geeft aan oorzaak en effect, geloof je in toeval, en hoe dan ook had jij geen geluk in een zekere situatie, en jij gelooft dan dat Ik jou heb laten vallen.

woensdag 17 mei 2017

Zijn wij Engelen-mensen…? / 2017 © Tineke Nijsten | deze versie: WantToKnow.nl/be

Zijn wij Engelen-mensen…?
2017 ©  Tineke Nijsten | deze versie: WantToKnow.nl/be
x
Hallo lieve lezer, ik ben Tineke. Ik herinner mij mijn ontstaan in de Kosmos en mijn komen naar deze Aarde: MIJN SPRONG NAAR HET DONKERE LAND….een nogal traumatische ervaring!! Dit wist ik uit te drukken in o.a. een 12-tal schilderijen waarvan de getoonde afbeelding de 2e is: ‘Verzonken in  Oorspronkelijke Eenheid droom ik van een Nieuw Bestaan’..
x
In 1940 werd ik geboren en kreeg een ‘normale’ Rooms-Katholieke-opvoeding, compleet met Engelen en al. Bij de ‘Hernieuwing van de Doopbelofte’, ik was toen 12 jaar , liet mijn Stem zich duidelijk horen en zei: “Aan deze belofte zul je je niet houden, je leven zal heel anders gaan”.. En in de loop van tijd ‘vergat’ ik dan ook alles wat met de Rooms Katholieken te maken had!
 x
Al vroeg ging ik op zoek naar  ‘stilte’….En deze vond ik uiteindelijk steeds weer terug in een Natuurlijke Manier van mediteren, een contact maken met mijn ZELF, mijn oorspronkelijke Wezen. Hierop volgend kreeg ik in 1978 een 3-Daagse Inwijding van binnenuit,  gewoon op mijn kamer, thuis….Van af dat moment was ik helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend, kortom PARA-normaaĺ, een vreselijk woord, omdat in mijn beleven ik eindelijk NORMAAL geworden was..!!

Op deze dag van je leven / 17 mei 2017 / Neal Donald Walsch

17 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat je jouw geest kunt trainen om zonder angst te reageren op
'Inkomende gegevens'.

Alles wat je hoeft te doen is je te herinneren wie je bent,
 en dat er nooit een moment is dat je God niet aan je zijde hebt.

Dus stap in de toekomst zonder vrees,
 en verspil je tijd niet met je zorgen maken.
Vul eerder je tijd in met creatief denken over hoe je vooruit kunt gaan,
wat er ook gebeurt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper /16 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 mei 2017 / door Jennifer Farley,
” Bewustzijn ”


Een groter bewustzijn van jullie komt vanuit het weten dat jullie,
van wat dan ook, helemaal niet veel weten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon: Restauratie / 24 Februari, 2017 / door Paul Backes / geplaatst 17 mei 2017

Een Hathor Planetair Bericht Door Tom Kenyon:
Restauratie
24 Februari, 2017 door Paul Backes / geplaatst 17 mei 2017

 In februari vorig jaar hadden we een bericht getiteld Destabilisatie. Als u in 2017 binnenkomt, versnelt de globale destabilisatie die we in die communicatie hebben besproken, veel sneller.

De focus van dit bericht ligt echter niet op het destabiliseringsproces, maar eerder op een nieuwe geluidsmeditatie die we u willen overdragen. Het is een energetisch tegenmiddel dat u kan helpen om de negatieve gevolgen van destabilisatie op uw lichaam en geest te bestrijden.

Deze nieuwe sound meditatie heet ‘restauratie’. Het is in feite een hemels refrein uit de hogere rijken van licht, dat u diepgaande voedende en herstellende energie kan geven.

Om u het grootste voordeel te kunnen laten halen uit restauratie, willen we kort de holografische aard van uw universum, met inbegrip van uw fysieke lichaam, bespreken.

Vanuit ons perspectief is het hele fysieke universum illusoir van aard, een holografische lichtprojectie.

Je fysieke lichaam is ook een holografische projectie en is onderdeel van een groter hologram dat je de kosmos noemt. Er zijn dus strengen van energie die u verbinden met het universum en tot de hoogste rijken van het licht. Deze verbindingen tussen u, de kosmos en de rijken van het licht maken deel uit van uw aangeboren natuur.

Het laatste zegel is geopend / Gepubliceerd 8 mei 2017 | Door Ans Hoornweg / geplaatst 17 mei 2017

Het laatste zegel is geopend
Gepubliceerd 8 mei 2017 | Door Ans Hoornweg

Door mijn geestesoog zag ik een berg waar meerdere Ufo’s af en aan vlogen. Deze Ufo’s vlogen bovenin die berg naar binnen, alwaar zij buitenaardse wezens – die lange gewaden droegen – uitgeleide deden.

Binnenin diezelfde berg zag ik een grote open ruimte, een soort onderaardse grot, met in het midden daarvan een enorme steen waarop een groot boek lag. Ik hoorde zeggen dat in dat grote boek de gehele geschiedenis van de Aarde opgeschreven staat.

Even later zag ik dat alle ‘binnengevlogen’ wezens zich verzamelden in die open ruimte, waarna ze gezamenlijk rondom dat enorme ‘Boek van de Aarde’ gingen staan. Dit boek heeft zeven Zegels waarvan er al zes geopend zijn, en nu was het moment aangebroken waarop de wezens het laatste Zegel zouden verbreken, want zo zullen de laatste geheimen van de Aarde geopenbaard gaan worden. Weldra zullen ook wij kennis nemen van wat er tot nu toe allemaal (door de elite) voor ons geheim is gehouden, en van wat ons al die tijd ontnomen is.