Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 13 mei 2017

Dutroux-achtige vondsten in Zwolle, maar de media zwijgt. / 13 mei 2017 / Ella Ster


Tijdens een recente inval in een pand dat in handen is van de Negende Cirkel-sekte, zijn vondsten gedaan die sterk doen denken aan de Marc Dutroux-zaak. Kinderen die waren opgesloten in kooien en stoffelijke resten van slachtoffers, verborgen gehouden in koelcellen en geheime kelderruimtes. Ook elders in Europa deed de ITCCS in samenwerking met de lokale politie een inval en in totaal zijn er 19 mensen gearresteerd en 8 kinderen bevrijd. Vooralsnog wordt er in de mainstream media niets over naar buiten gebracht. Ella Ster sprak met Kevin Annett over deze ontwikkelingen en waarom de media de zaak liever in de doofpot houdt.

De aanleiding voor de inval was de aankondiging door de ITCCS (International Tribunal into Crimes of Church and State) dat er op talloze plekken satanische rituelen zouden worden gehouden waarvan kinderen het slachtoffer zouden worden. De rituelen zouden op 30 april plaatsvinden, onder andere binnen katholieke kerken en andere gebouwen in Rome, Londen, Parijs, Brussel, Geneve, Frankfurt, Washington DC, New York en Tara Hill in Ierland. 

30 april is een occulte datum en wordt het ‘Beltaine Festival’ of ‘Walpurgis Nacht’ genoemd. Dit is de hoogste dag op de Druïden Heksenkalender en na middernacht zijn op 1 mei mensenoffers vereist, zo is de overtuiging binnen de satanische Negende Cirkel sekte. De herkomst van deze occulte datum komt uit Ierland. Het was ooit een zuiver heilige dag, waarbij op Tara Hill, een heilige plek in Ierland, de godin werd vereerd. Maar de Cabal heeft deze datum en de traditie, pervers gemaakt en ingezet voor satanische doeleinden. Deze van oorsprong heilige plekken en rituelen worden, met name onder invloed van het Vaticaan — en specifiek de geheime organisatie Opus Dei — ingezet voor satanische en duistere motieven.Wat zijn replicators? - Deel 3/3 / 12 mei 2017 / door Steve Beckow

Wat zijn replicators? - Deel 3/3
12 mei 2017 / door Steve Beckow

Another view of the food replicator 
on Star Trek
(Vervolgop deel 1, eergisteren.)
(Vervolgop deel 2, gisteren.)


De Goddelijke Moeder vertelt ons een andere reden waarom replicators aan ons worden gegeven, behalve voor het ontwikkelen van telepathie. 
  • “Replicators zijn speeltjes. Het zijn heerlijke speeltjes die onze Sterren broeders en zusters hebben en enkelen van jullie hebben die al. Maar het zijn heerlijke speeltjes die jullie broeders en zusters van de Sterren met jullie willen delen om jullie te bemoedigen, je te herverzekeren dat jullie hebben wat je nodig hebt. 
  • “Dus een van de doelen van dit speelgoed is voor jullie om te beginnen het   valse rooster los te laten en de obsessie dat je beter kon werken van 9 tot 5 om een dak boven je hoofd te hebben en water om te drinken. 
  • “Dat is nooit het plan geweest.”(1) 
Dit speelgoed laat ons onze verborgen/latente vermogens ontwikkelen, net als aards speelgoed doet met de kinderen.

De knetterende energieën van dit moment…! / 2017 © Manuela van der Knaap

De knetterende energieën van dit moment…!
2017 © Manuela van der Knaap 

Hierbij geef ik een heel uitgebreide uitleg over wat er nu gaande is in, en óm ons Aardse veld en wat dit voor effect heeft op de komende 1,5 jaar bestuurlijke zaken, ons bewustzijn, lichaam, tijdsversnelling, 110-111Hz veroorzaakt een shift in de hersenen en nog meer. Afgelopen dagen was de aarde frequentie aan het knetteren. (tussen 5 mei en 11 mei 2017.) Ik kreeg innerlijk te weten dat het om de Schumannresonantie ging. Gisteren kon ik de info niet vinden van de grafieken die deze resonantie aangeven, maar vandaag kwam deze naar mij toe. En ik schrok toen ik het zag; er was een piek de afgelopen dagen tot ongeveer 110 Hertz. OhMyGod…

De normale frequentie van de ‘hartslag van de Aarde’ voor
2014 was 7,8 Hertz. In 2014 begon deze frequentie te pieken. Begin 2017 was er een piek van 33 Hertz. Maar dit, 110 Hertz, hebben we nog niet eerder meegemaakt..!! Hieronder volgt een verder uitleg over de Schumannresonantie en het effect op de hersenen en achterliggende zaken.

Wij zijn als mens op atoomniveau opgebouwd uit elektrisch-magnetisch pulsen. Zo ook alle materie en de Aarde zelf. Eigenlijk alles wat bestaat. Alles resoneert met een frequentie die gemeten kan worden in Hertz. Voor 2014 was er een stabiele 7,8 Hertz meetbaar als frequentie van de Aarde. Hersengolven worden gemeten in Hertz, Delta 0-4 Hz., Theta 4-8 Hz., Alpha 8-12 Hz., Beta 12-40 Hz., Gamma 40-100 Hz.

Boodschap van Aartsengel Rafael Inspiratie voor hart en ziel /12 mei 2017

Boodschap van Aartsengel Rafael
Inspiratie voor hart en ziel
12 mei 2017

Mijn lieve engelen vriend, 


Wat een prachtig uitzicht breid zich vanuit mijn smaragdgroene Tempel  der Genezing uit die op de top van de heilige malachieten  berg midden in mijn etherische verblijf staat.  De eeuwig groene vallei die onder de voeten van de malachieten bergketen ligt is nu volop in bloei en de heerlijkste bloemengeuren stijgen dag en nacht op tot het marmeren terras van mijn genezingstempel. Het uitzicht over de uitgestrekte kleurrijke vallei en aanliggende diepgroene bergen vanuit de allerhoogste bergtop in het engelenrijk is werkelijk adembenemend. Daar sta ik vaak leunend tegen het marmeren balkon mediterend op de oneindige Liefde van God die zulke prachtige natuur heeft gecreëerd. Besef jij ook, mijn dierbare vriend, dat de natuur niets anders dan gematerialiseerde liefde van God voor zijn schepping is? 

Ik, Rafael de Aartsengel, belichaam de eeuwige schoonheid van de natuur. De hemelse schoonheid en liefde die in de groene bomen, blauwe hemel, zuivere wateren en vruchtbare grond te vinden zijn, zijn voor mij de meest perfecte Goddelijke vormen van genezing. 

Een Schrijven van de Schepper / 12 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 mei 2017 / door Jennifer Farley,
 Weet je?Wanneer jij je gedurende je genezingsproces verontschuldigt of vergiffenis vraagt,
weet je dan ook waarom?!
Vergeet niet, er zullen momenten zijn dat de altijd ontwijkende verontschuldigingen / vergeving misschien niet is waar je denkt dat het voor is.
Je bent misschien al vergeven steeds weer opnieuw,
maar je blijft er op gefocust omdat het je bezig  houdt";
Het leidt je af van je eigen genezingswerk.
Denk daar echt eens over na! Wat is belangrijker voor jou?
 Vergiffenis ontvangen en het niet horen of je concentreren op jouw eigen genezing,
zodat je beter kunt begrijpen waar je binnenin naar op zoek bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 13 mei 2017 / Neal Donald Walsch

13 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat de reden dat je op de planeet bent, weinig te maken heeft
met waar je het grootste deel van je tijd aan besteed.

Misschien kun je je prioriteiten gewoon een beetje herindelen,
en meer aandacht besteden aan je ziel ... denk je ook niet?

Wanneer was de laatste keer dat je voor tenminste een half uur mediteerde?
Of in een stoel zat om een goed lang stuk te lezen van iets spiritueels en inspirerend?

Praat je elke dag met God?
Zou je misschien de gesprekken gewoon een beetje langer kunnen maken...?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHeavenletter 1775: Als Je in Mij Gelooft / Geplaatst 13 mei 2017

Als Je in Mij Gelooft
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 mei 2017God zei:

Je hebt geleerd om ontmoedigd te zijn. Je hebt geleerd dat ontmoediging een geschikte reactie is. Als je niet geloofde in ontmoediging, zou je die dan hebben? Als je niet dacht dat het een geschikte reactie was, zou je hem dan vertonen? Moet je ontmoediging hebben?

Moet je gefrustreerd zijn als iets niet is zoals je het besloten hebt dat het zou moeten zijn? Wat als je op de eerste plaats niet zulke beslissingen maakte? Wat als je gewoon doorging en het maakte niet uit op wat voor terrein?

Wat als je wist dat jij het was onverschillig wat jou in de weg stond. Wat als jij nu je hoed aantikte en zegt excuseert u mij en een andere richting insloeg, maakt niet uit wat voor gebeurtenissen of mensen. Wat als alles dat wat er gebeurde niets meer was dan tegen iemand op botsen op straat? Of dat je om een gat in de grond liep? Of je pas veranderde? 

Wat als het je niet uit hoeft te maken wat er om je heen gebeurt?

vrijdag 12 mei 2017

Bericht van Cobra, / 12 mei 2017, / Cobra Interview door Rob Potter


Bericht van Cobra,
12 mei 2017,
Cobra Interview door Rob Potter

Er was een immense oppositie tegen dat dit interview werd gepubliceerd. Twee gefabriceerde noodtoestanden tijdens de opnamen en twee computerhacks tijdens het bewerkings- en publicatieproces waren niet genoeg om dit te stoppen, maar desalniettemin was de publicatie vertraagd.

Weet dat de eerste 35 minuten van het interview begin april waren opgenomen, en de tweede helft van het interview begin mei. Het is duidelijk dat bepaalde belangengroeperingen die in dit interview zijn genoemd niet willen dat deze informatie wordt vrijgegeven, maar hier is het, in audio formaat en als transcript.


Het maandelijkse Cobra interview door Prepare for Change is ook vertraagd, en wij verwachten dat wij dit eind van deze maand (mei) kunnen publiceren.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica


N.B. Ik sta in de startblokken voor een korte vakantie en zal proberen om het interview tussendoor te vertalen. Het zal dus wat langer duren voordat ik de vertaling kan publiceren. VeronicaWat zijn replicators? - Deel 2/3 / 11 mei 2017 door Steve Beckow

Wat zijn replicators?
 - Deel 2/3
11 mei 2017 door Steve Beckow

“Star Trek Sixth Fleet industrial 
replicator”
(Vervolg van deel 1, gisteren.)

Afwijkend van deze diepgaande rapportage, vertellen Sheldan's bronnen ons in een ander bericht, iets van hun plannen en schema:

"Na disclosure en de bijbehorende uitzendingen zijn we van plan om het werk van jullie regeringen te versnellen om onze verschillende technologieën te introduceren. Ons plan is om jullie allemaal te voorzien van een replicerende apparaat en om de distributie- en opleidingsfase binnen een maand vanaf het begin van dit project af te ronden. "(1)

Zijn bronnen vertellen ons over de trainingen die we zullen ontvangen voor het gebruik van replicatoren:

"De landingsgroep is nu bezig met het werken aan het hoe en wanneer de 'speciale' technici op Aarde te laten landen die technologieën zoals replicators, communicatiemiddelen en genezende apparaten gaan installeren. Deze technologieën opereren meestal door het gebruik van telepathie en we moeten aantonen hoe jullie dit vermogen in jullie gedachten kunt herstellen, omdat dit het ook veel makkelijker maakt om met u te communiceren.


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 12 Mei 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf -
12 Mei 2017

Het lijkt erop dat de negatieve krachten uit hun ondergrondse bases worden verdreven, niet in staat om de controle over de wereld in stand te houden. Deze zuivering zal doorgaan totdat ze voor de Mensheid niet langer een bedreiging vormen, waardoor een grotere controle door de Krachten van het Licht de ruimte krijgt. Het kan nog maar een kwestie van tijd zijn voordat hun controle over jullie nieuwsbronnen wordt opgeheven, waardoor het werkelijke nieuws in staat wordt gesteld naar buiten te komen. Tot nu toe hebben jullie om de waarheid te vinden, het Internet af moeten schuimen waar vele websites jullie van valse informatie voorzien. Wanneer jullie echter de sites al hebben geïdentificeerd die betrouwbaar zijn, hebben jullie op zijn minst een redelijk idee van wat er werkelijk gaande is.

Er is zo veel nieuws dat erop wacht om vrijgegeven te worden, en dit beslaat de gebeurtenissen van de afgelopen circa zeventig jaar, die verborgen werden gehouden. Over het algemeen zullen de mensen niet alleen verbaasd zijn, maar daadwerkelijk geschokt om te moeten geloven dat de waarheid zo lang voor hen verborgen is gehouden. De Illuminatie hebben voorkomen dat jullie je konden ontwikkelen en tegelijkertijd hebben ze jullie geld “gestolen” om hun enorme geheime projecten te financieren. Het is niet alleen de vrije energie die jullie levens onmiddellijk zouden vergemakkelijken, maar ook geavanceerde technologieën zoals de voedsel-replicator. Deze twee vooruitgangen zouden de mensen in een klap uit armoede en honger optillen. Wanhoop echter niet, want het zal niet veel langer meer duren voordat positieve veranderingen zullen worden geïntroduceerd en dan zullen jullie weten dat het Licht volledig de overhand heeft gekregen.

Angst is een nietige en onechte ruimte waaraan ............ / 6 mei 2017 door John Smallman


Angst is een nietige en onechte ruimte waaraan jullie binnenin jezelf geen aandacht schenken.
6 mei 2017 door John Smallman

Hier is slechts de Ene. Alles wat er is wordt meest liefdevol omhelsd binnen de Ene, eeuwigdurend en zonder iedere vorm van pauze of onderbreking. Er bestaat geen buiten, zowel binnen als buiten zijn slechts denkbeeldige concepten die behulpzaam waren binnen de illusie toen jullie die opgebouwd hebben en de grenzen uitgezet hebben waarbinnen jullie kozen je spelletjes te spelen. Omdat het voor jullie zo echt heeft geleken, is het is een zeer effectieve plaats geweest om jullie spelletjes te spelen.

Maar die werkelijkheidszin is samengegaan met een hoge prijs van pijn en lijden die eonen lang heeft geduurd en zich aan zichzelf vraatzuchtig heeft gevoed. Nu is het de tijd om jullie van de nachtmerrie van chaos, verwarring en conflict, dat dit geworden is, te bevrijden. Aan alle spelletjes moet een einde komen, anders zouden het geen spelletjes zijn. En wanneer ze dat moment bereiken ontwaken jullie door je van hen af te keren en je aandacht te richten op Liefde die het Huis is waarin jullie je eeuwigdurende bestaan hebben in constante vreugde.

Een Schrijven van de Schepper 11 mei 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 mei 2017 / door Jennifer Farley,
Groei & Genezing

Jouw genezing gaat niet altijd over het vragen van vergiffenis
of het erom smeken aan een ander.
Er zijn vele facetten van dit proces, die vaak onopgemerkt en ongebruikt blijven.
 Er kan een grote mate van introspectie nodig zijn van jou.
Mijn liefste, ik weet dat het pijnlijk en heel uitdagend kan zijn om terug te kijken
naar je verleden en de schade te zien / ervaren,
maar het is het beste wanneer je groei erbij betrokken is.
Dit betekent niet dat je uren en uren van tijd moet wijden
aan het 'jezelf beklagen' voor wat je niet hebt gedaan.
Het betekent wel een eerlijke blik op wie je bent en hoe je sindsdien bent verbeterd.
Zoals altijd, wees lief voor jezelf tijdens dit proces
en weet dat het universum zich vlak naast je bevindt,
en van je houdt, elke stap van de weg.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Een Nieuwe Golf van Energie Komt Naar de Aarde. / Geschreven door Elias / 11 mei 2017


Een Nieuwe Golf van Energie Komt Naar de Aarde.
Geschreven door Elias /  11 mei 2017

Onze planeet krijgt momenteel weer een nieuwe en sterke energieboost vanuit de Geestelijke Wereld waardoor het van belang is om ons zelf goed te aarden:

“De komende weken verandert het complete energieniveau op aarde. Veel mensen kunnen daardoor als reactie pijn voelen of energetisch van hun stuk worden gebracht. Daarom raden wij aan om ons de komende tijd goed op het aarden te concentreren om stabiel te kunnen blijven staan en om verder normaal te kunnen functioneren.

Deze nieuwe energie is belangrijk, want we zien dat de mensen nog dieper in hun innerlijke processen worden geworpen *1). Het is het begin waarbij het kaf zich van het koren scheidt. *2) Dit betekent dat degenen die hun thema’s of innerlijke processen niet willen afwerken, niet in beweging komen, niet in hun eigen innerlijk duiken, zich meer en meer onzeker zullen voelen.

Op deze dag van je leven / 12 mei 2017 / Neal Donald Walsch

12 mei 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat als jij bereid bent, God er klaar voor is.

Hier is hoe bereidheid 'eruit ziet':
eerst moet je er voor open staan.
Dan moet je er klaar voor zijn.
Ten slotte moet je vastbesloten en toegewijd zijn aan actie.

Iemand anders die dit nu leest vraagt zich nu misschien af
waar dit over gaat.
 Maar jij vraagt je dit niet af.
Jij weet precies wat de situatie is waarover we het hier over hebben

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 1774: Het Licht Dat Je Ziet / Geplaatst 12 mei 2017

Het Licht Dat Je Ziet
Brief uit de Hemel
Geplaatst 12 mei 2017


God zei:

Laat er licht zijn. Ik zei niet Laat er pijn zijn. Ik zei Laat er licht zijn. En zo zond Ik jou naar de Aarde om haar op te fleuren. Geen andere reden. Welke andere reden zou er kunnen zijn?
Wanneer je jouw licht laat schijnen, volg je Mijn Wil. Het moet schijnen. Laat het schijnen zoals jij wilt.

Jij schijnt jouw licht, niet voor jezelf, maar voor de verlichting van de wereld. De wereld heeft het nodig dat jouw licht schijnt. Je kan niet iemand anders zijn licht laten schijnen. Alleen dat van jou. Toch steekt jouw licht andere lichten aan. Dat is hoe het werkt.

Je schijnt jouw licht overeenkomstig jouw visie, toch schijn jij meer licht dan het geloof dat je hebt in jezelf. Ondanks jouw beperkte opinie, schijnt jouw licht. Jij continueert Mijn licht op Aarde.

Het is alleen licht dat het universum omhoog houdt. Licht is vitaal. Het licht van de zon en de sterren is verbazingwekkend, toch is het minder licht dan dat van jou. Begin een idee te hebben hoe helder jouw licht is. Ik zie het overal waar Ik ga. Jouw licht is Mijn licht dat teruggaat. Je stuurt simpelweg Mijn licht naar Mij. Het is als een komeet. Alle ogen kijken naar Mijn licht als het door de lucht gaat, Mijn licht in jou.

donderdag 11 mei 2017

Wat zijn replicators? – Deel 1/3 /10 mei 2017 / door Steve Beckow

Wat zijn replicators?  
– Deel 1/3
10 mei 2017 / door Steve Beckow

Op het plaatje gebruikt Kapitein Janeway een replicator.

Veel Star Trek-technologieën zijn ontleend aan bekende galactische apparaten.

De Arcturiërs via Sue Lie gaven een nuttig commentaar kortgeleden. Ze zeiden:

“In feite, terwijl Gaia meer doorgaat in Haar vijf dimensionale resonantie, zal het gebruik van geld, goud of enige vorm van materiële uitwisseling eindigen, om te worden vervangen door replicators/vervelers, die gebruikt kunnen worden om iets dat je nodig hebt, te scheppen.

“In de tijd dat Gaia volledig resoneert naar de vijfde dimensie, zal geld verouderd zijn, omdat ALLE vijf dimensionale gemeenschappen het vermogen hebben om alles  dat ze nodig hebben uit hun persoonlijke replicator te halen.

“In feite zijn replicators nu beschikbaar voor de hele mensheid, maar ze zijn verborgen samen met de VELE uitvindingen die NU beschikbaar zijn, maar die worden weggehouden van de massa’s en ze zijn alleen beschikbaar voor de weinigen. De replicator zit tussen de vele drie dimensionale geheimen die nog niet vrij zijn gegeven om troost en ondersteuning te geven aan hen in nood en/ de mensheid als collectief.” (1)

Voor degenen die nieuw zijn voor het onderwerp, wat is een replicator?

Snuffelhoekje


Lieve mensen,

Deze week hebben wij weer enkele boeken, uit onze steeds kleiner wordende privé collectie, aan het snuffelhoekje toegevoegd. Natuurlijk zijn deze boeken allemaal gebruikt, wat niet wegneemt dat het merendeel er nog prima uitziet.

Omdat we nog steeds een aantal boeken hebben die we met jullie willen uitwisselen, blijft het nog een tijdje mogelijk om deze van ons over te nemen.

Daarom nodigen wij iedereen uit om nog een keer door het snuffelhoekje te gaan om te zien of er nog iets bij zit waar uw belangstelling naar uit gaat.

Het is voor ons moeilijk om voor iemand anders te bepalen wat een boek voor iemand waard is en/of iemand financieel gezien in staat is om een boek over te nemen. Daarom hebben wij besloten om jullie zelf, doch in alle redelijkheid, de waarde van een boek te laten bepalen. Daarbij komen natuurlijk wel nog de verzendkosten, die bij het boek vermeld staan.

Gezien dat het om een privé collectie gaat, hebben wij van elk boek maar één exemplaar, dus weg is weg.

Hartegroet, Ine & Martien
Onze Toekomstige Engelen / Gepubliceerd 4 mei 2017 | Door Ans Hoornweg / geplaatst 11 mei 2017


Onze Toekomstige Engelen
Gepubliceerd 4 mei 2017 | Door Ans Hoornweg

Momenteel zijn er vele, vaak nog jonge mensen die de Aarde vroegtijdig verlaten – hetgeen al vóór hun incarnatie gepland was – en dat doen zij omdat zij onze ‘toekomstige Engelen’ zullen zijn. Deze Engelen zullen ons gaan bijstaan in de aankomende tijd waarin de Aarde en haar bewoners vele rampen te verduren zullen krijgen. Sommige overledenen kunnen voor hun overlijden een ernstig ziekbed hebben; zij zullen in de Astrale Wereld wakker worden in een ziekenhuis, alwaar ze liefdevol verzorgd zullen worden. Ik heb al vele overgegane mensen – waaronder mijn moeder, vrienden en vriendinnen – mogen ‘zien’ in die speciale ziekenhuizen in de Astrale Wereld. In zo’n ziekenhuis worden degene die zijn overgegaan niet alleen heel liefdevol opgevangen, maar ze krijgen daar ook uitgelegd ‘hoe het allemaal werkt’ in de Astrale Wereld.

Bij vele die overgegaan zijn heerst vaak nog verdriet, omdat zij zich moeten ‘losmaken’ van hun achtergebleven dierbaren op Aarde. Andersom zullen óók de achtergebleven familieleden op Aarde hun overleden geliefden langzaamaan los moeten laten (zie volgend verhaal ‘Emotioneel Vaarwel’). Zeker, wij mogen in Liefde aan hen blijven denken en kaarsjes voor ze aansteken, maar door intens te blijven treuren houden wij onze overleden geliefden alleen maar vast aan de Aarde, waardoor zij niet ‘verder’ kunnen in het hiernamaals. Het is dus heel belangrijk om op den duur de overgegane in Liefde los te laten!

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / dinsdag 9 mei 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
dinsdag 9 mei  2017Terwijl jullie doorgaan op jullie verlichtingsreis, zullen jullie tot het besef komen dat het niet nodig is om jullie goedheid of waardigheid te bewijzen (wat nog steeds naar goedkeuring van externe partijen zoekt), maar in plaats daarvan kiezen jullie ervoor om dienstbaar te zijn, want dat is hoe jullie je zuiverste en meest vreugdevolle uitdrukking van het zelf ervaren.

Aartsengel Gabriel


Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Pamela channelt Maria Magdalena De boosheid in je buik / Geplaatst 11 mei 2017

Pamela channelt Maria Magdalena
De boosheid in je buik
Geplaatst 11 mei 2017
             
Ik ben Maria Magdalena. Ik ben jullie zuster, gelijkgestemde en ik ben hier in vriendschap. Met mijn innerlijk oog zie en voel ik jullie harten. Jullie zijn reizigers. Jullie zijn op pad gegaan in dit leven vanuit een innerlijk zoeken, een verlangen, maar ook een wéten dat je hier moet zijn in deze tijd, op aarde, in het hier en van in jouw leven. Je ziel wilde hier zijn. Ik vraag je dit te voelen. Voel de ziel in je hart; maak contact met deze bron, die jouw schepper is, de schepper van je aardse persoonlijkheid. Zeg je eigen naam hardop in je hoofd en voel dat jij de schepping bent van je ziel. Jullie zijn één, maar de ziel neemt deel aan allerlei werkelijkheden, terwijl jij als aardse persoon deelneemt aan dit leven, hier en nu, in een lichaam en in een materiële werkelijkheid.

Het gaat om de wisselwerking tussen jou en je ziel. De ziel is niet alwetend. Jouw ziel wil iets ervaren door en via jou. Jij beschikt over kennis, ervaring en instincten die je hebt ontwikkeld in dít aardse leven en deze zijn waardevol en belangrijk voor de ziel; de ziel leert hiervan. Als aards mens kun jij weer geïnspireerd raken door de ziel, want die heeft bronnen van wijsheid en kennis ter beschikking, die voor jou soms moeilijk toegankelijk zijn, opgeslokt als je bent door deze driedimensionale werkelijkheid. Er is dus een wederzijdse wisselwerking tussen de ziel en de aardse persoon. Ik vraag je respect te hebben voor het innerlijk weten dat in jouw aardse persoon leeft. Zie jezelf niet als de mindere van je ziel; het gaat hier om een gelijkwaardige relatie.

HET VOLGENDE NIVEAU VAN SPIRITUEEL BEWUSTZIJN* LM-4-2017 - 1 April, 2017 / Ronna Herman

HET VOLGENDE NIVEAU VAN SPIRITUEEL BEWUSTZIJN*
LM-4-2017 - 1 April, 2017


BERICHTEN VAN AARTSENGEL MICHAEL * LM * 4-2017
DOORGEGEVEN VIA RONNA / HEILIGE SCHRIJFSTER

HET VOLGENDE NIVEAU VAN SPRITUEEL BEWUSTZIJN

Geliefde Meesters, de meerderheid van de mensheid is vergeten dat binnen de Universele Wetten er een door God-gegeven recht is dat ieder mens toestaat om de mogelijkheid terug te winnen om te communiceren met de geascendeerde meesters en de verheven Wezens van de hogere rijken. Interne communicatie is een direct delen van gedachten zonder woorden of geluid. Dit is jullie natuurlijke staat van zijn. Echter, er zijn vereisten en condities die moeten worden bereikt voordat jullie toegang hebben tot de Universele telepathische “luchtwegen.”

Terwijl jullie zijn in jullie Piramide van Licht in de Vijfde Dimensie, vraag dat jullie bewaarders, gidsen en engelhelpers zich daar bij jullie aansluiten. Vraag jullie persoonlijke Raad van Licht om jullie te assisteren met jullie streven, om jullie besluit te versterken en om jullie de kracht te geven, de wil en de wijsheid die jullie nodig hebben om voorwaarts te gaan naar jullie volgende niveau van spiritueel bewustzijn. Jullie zijn allemaal in een kritieke fase van jullie spirituele groeiproces, waarbij jullie wordt gevraagd om alles los te laten, wat jullie weerhoudt van de spirituele vrijheid die jullie zoeken. Dit betekent disfunctionele en beperkende verhoudingen, nadelige, verslavende en negatieve gewoonten, gedachtenpatronen en bezittingen die teveel van jullie tijd in beslag nemen, moeite en overvloed.