Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 april 2017

Jezus. Er is niemand waar God niet van houdt. / 8 maart 2017 / via John Smallman/ geplaatst 15 april 2017


Jezus.
Er is niemand waar God niet van houdt.
8 maart 2017 / via John Smallman/ geplaatst 15 april 2017

Alles ontvouwt zich precies zoals God gepland en bedoeld heeft, er zijn geen andere opties. Het collectief van de mensheid heeft ervoor gekozen om spiritueel te ontwaken, en het bewijs van die keuze wordt weergegeven over de hele wereld en wordt gerapporteerd door veel nieuws en alternatieve nieuwsbronnen. Onder alle verstoorde of verontrustende gebeurtenissen ligt een intens verlangen en de wil tot verandering, en dat is wat de mensheid krachtig naar voren, naar ontwaken drijft. Jullie ontwaken staat voor de deur! Verwacht dat omdat jullie ervoor hebben gekozen, en weet dat jullie keuze wordt bevestigd door jullie voortdurende intentie om het spel van de afscheiding dat jullie niet dient te beëindigen.

LIEFDE HEEFT GEWONNEN / Door Joe Davenport / 12 april 2017

Liefde heeft  gewonnen
Door Joe Davenport / 12 april 2017

Het belang van een energie verbinding met jullie ascenderende licht lichamen.

Het kan best ontmoedigend voelen als onze energetische lichamen geactiveerd worden om toegenomen fotonen licht vast te houden. Vaak komt dat achteraan, de pendulum zwaai van energetische emoties en stoffelijke symptomen voelde toen we ons super high voelden, dat dan super laag kan zijn in onze lichtlichamen die integreren met onze stoffelijke lichamen om minder dan 3D dichtheid te hebben. Natuurlijk begint elke energie die niet van licht is te veranderen en gaat omhoog om los te laten.

Zoveel wij open zijn en ons hart verbreden in de ascentie om licht en waarheid te belichamen, zo veel wij loslaten van wat niet langer meer dient, zo veel als wij toestaan voor de verbreding in ons gehele energetische rooster om te activeren – evolueren en updaten, zo is het ook nodig om te begrijpen waar we in verbinding staan met onze lichamen.

Een Schrijven van de Schepper / 14 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
14 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Kijk!”

 

Soms is even adem halen alles wat er nodig ... .
Een pauze ... een moment om jezelf eraan te herinneren
waarom je bent waar je bent en doet wat je aan het doen bent.
Zelfs de meest uitdagende ervaringen hebben geschenken aan te bieden.
Het hangt allemaal af van hoe je ervoor kiest naar hen te kijken.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Heavenletter 1732 Wees Verdraagzaam ten Opzichte van Jezelf / Geplaatst 15 april 2017

Wees Verdraagzaam ten Opzichte van Jezelf
Brief uit de Hemel
Geplaatst 15 april 2017


God zei :

Dat wat je zoekt, zul je vinden. Dat wat je vraagt, zal je antwoord op krijgen. Je wordt gehoord. Jij bent belangrijk. Jij doet er toe.

Toen je een kind was, ben je door je ouders grootgebracht. En nu zorg je voor jezelf. Nu ben je je eigen ouder en leer je jezelf. Je leert jezelf wat je maar wilt. Je bent je eigen coach. Je hoeft niet hard te zijn voor jezelf. Je mag in plaats daarvan aardig en lief zijn.....

Als je je eigen geweten bent, wees aardig. Herinner je dat je een kind van God op Aarde bent. Wees verdraagzaam ten opzichte van jezelf.

Op Aarde voel je je gewond. Je draagt een doornenkroon. Je hart is doorboort. Hier sta je, een prachtig kind van God en je bent niet altijd, als het al zo is, behandeld als koninklijk. Nu moet je leren om je eigen dienstknecht te zijn. Je zult je zelf eerbiedigen.

vrijdag 14 april 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf - 14 april 2017

Mike QuinseyMike Quinsey
 – Channeling van zijn Hogere Zelf -
14 april 2017
De verwachte veranderingen, die de trillingen verhogen, voltrekken zich en en het is vastgesteld dat jullie Zon veel helderder schijnt met meer wit licht. Het is zeker zo dat de trillingen snel toenemen en wanneer deze een bepaald punt bereiken, zal Ascentie onmiddellijk plaatsvinden. Zoals eerder al werd gezegd zullen zielen die nog niet klaar zijn om te ascenderen op dat moment naar een andere, op de Aarde gelijkende planeet verhuizen om hun evolutie te vervolgen. In het verleden is jullie verteld over het soort veranderingen die de hogere trillingen, die natuurlijk in grote dankbaarheid worden ontvangen, jullie zullen brengen, aangezien deze jullie verder in Licht en Liefde zullen verheffen. Daarom beginnen de lagere trillingen getransmuteerd te worden en bewijs hiervoor komt regelmatig naar voren in het dierenrijk dat de meest ongebruikelijke en onwaarschijnlijke vredige combinaties te zien geeft. De voorspelling dat "de Leeuw zich naast het Lam zal neervlijen" is uitgekomen. 


Ashtar On The Road: Sananda: Laat je Goddelijke Waarheden herrijzen en Zegeningen voor Pasen! / 11 april 2017 /Susan Leland


Sananda:
Laat je Goddelijke Waarheden herrijzen en Zegeningen voor Pasen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
11 april 2017 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, zeer geliefde Familie! Ik Ben Sananda, die jullie kennen als Jeshua. Als Jeshua kwam ik en ging weer terug naar de aanwezigheid van alle geliefden van de planeet Aarde in die tijd.

Of jullie nu wel of niet nog geloven dat mijn lichaam op het kruis feitelijk stierf maakt geen verschil. Maar ik gebruikte dezelfde techniek als de Oude Egyptenaren tijdens hun initiaties omdat ik wist hoe ik dit moest doen. Jullie weten dat ik als jongeling naar Egypte ben geweest en daar met de priesters studeerde die wisten dat ik als boodschapper was gekomen om te onderwijzen.

VAN BELANG IS DE BETEKENIS VAN PASEN EN DE DAGEN VOOR EN NA PASEN!!! Het dient zeker gevierd te worden en met name in dit era van tijd op de planeet Aarde en zeker in dit jaar van jullie kalender dat bekend staat als het jaar van “1” – een begin, omdat het de verrijzenis betekent voor ieder van jullie die ervoor kiest om terug te gaan naar het Licht van Liefde!

Bericht van Cobra, 13 april 2017, Vredesmeditatie Rapport / 14 april 2017


Bericht van Cobra, 13 april 2017,
Vredesmeditatie Rapport
14 april 2017

Ook al is de kritieke massa niet gehaald, onze Vredesmeditatie was een enorm succes. Gegeven het feit dat wij, als gevolg van de urgentie van de situatie, maar vier dagen hadden om dit te organiseren op een zeer ongelegen tijdstip tijdens een werkdag, en gegeven het feit dat de cabal bijna volledig het delen van deze meditatie op Facebook heeft geblokkeerd, waren wij zeer succesvol.

Een paar uur voor de meditatie was er dit sein in de lucht:


Op het hele exacte moment dat ik deze meditatie online wilde zetten afgelopen vrijdag heeft iemand heel veel moeite gedaan om de hele Blogger offline te krijgen:


Het is interessant om te zien dat de cyberaanval op Veterans Today deze website neerhaalde gedurende 12 uur, ruwweg op hetzelfde tijdstip. Volgens hun bronnen was de US Army Cyber Command op Fort Huachaca verantwoordelijk, het spoor leidend naar generaal McMaster. Kennelijk willen zij niet dat DIT artikel wordt gepubliceerd:


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 13 april 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 13 april 2017

Het is het ego dat lofbetuigingen zoekt, het is de ziel die de vreugde van zijnheid zoekt. Een daarvan is vluchtig, de andere zeer bevredigend omdat men afhankelijk is van een externe, terwijl de andere een uitdrukking is van het zelf. Omdat jullie planeet blijft evolueren, zal er veel vreugde en verwondering zijn in de ontdekking van de heelheid die binnenin bestaat. Simpel gezegd, zullen jullie verschuiven naar het kiezen om lief te hebben en te dienen om geen andere reden dan dat het heerlijk voelt om eindelijk jezelf te uiten in jouw waarheid en goddelijkheid, en het zal irrelevant worden of iemand het  opmerkt of niet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Persoonlijke aantekeningen van Cobra’s Ascentie Conferentie, 11-12 maart 2017 in Taipei, door Peter Reed /13 April 2017


Persoonlijke aantekeningen van Cobra’s Ascentie Conferentie, 11-12 maart 2017 in Taipei, door Peter Reed
13 April 2017

Geplaatst op Prepare for Change: Hieronder vind je de notities van Cobra’s Ascentie Conferentie in Taipei op 11 en 12 maart 2017, geschreven door Peter Reed (dupres@mac.com). Cobra heeft ermee ingestemd dat deze notities worden gepubliceerd. Dank aan Peter die het PFC toestaat om deze notities te publiceren.

———————————

Peter Reed: De foto hieronder “Cobra Tandem” is in Jialeshui, Taiwan, genomen op de dag dat ik de notities aan Cobra stuurde om ze na te kijken. Dit is synchroniciteit op zijn best!


Het volgende bevat de hoofdaspecten van mijn notities en van mijn geheugen van de Cobra Ascentie Conferentie die ik in Taipei bijwoonde op 11 en 12 maart 2017. De conferentie was veel meer dan wat ik mij voorstelde of verwachtte, en ik deelde aan het einde met iedereen dat ik in mijn leven in veel spirituele ‘rabbit holes’ ben geweest, en dat Cobra’s leringen in deze conferentie werkelijk voelden als de diepste, meest relevante, en meest belovende in het vervullen van mijn eigen persoonlijke ascentie traject, evenals dat van onze planeet.

Channeling nr. 27 Door Raphaël en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. / 13 april 2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 27
Door Raphaël en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
13 april 2017 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom, u bent met een grote groep en dat gaat veranderen, de groepen zullen langzaam groter worden. Dat is de bedoeling, maar als wij Margreet direct in een grote groep hadden gezet, had zij dit werk niet voor ons gedaan.

Margreet heeft aan ons toestemming gegeven om dingen naar buiten te brengen waardoor veel mensen vanuit de spirituele wereld in opstand zullen komen. Er worden veel onwaarheden verteld, dus luister alstublieft naar uw intuïtie en geloof niet alles, er wordt veel gezegd en gedaan uit winstbejag.

Geld daar draait het vaak om. Er zijn mensen die volgen een cursus mediumschap en na die ene cursus denken ze medium te zijn. Veel mediums vonden het niet leuk toen ze er achter kwamen dat zij medium waren. De mensen denken dat ze er veel geld mee kunnen verdienen en gaan zelf cursussen geven. Je wordt als medium geboren en een medium maakt in zijn of haar leven veel mee, het zijn ervaringsdeskundigen. Zij leven vaak twee á drie levens in één leven.

Op deze dag van je leven / 14 April 2017 / Neal Donald Walsch

14 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... die beheersing niet wordt gemeten door het aantal vreselijke
dingen die je verwijderd uit je leven, maar door het aantal
keren dat je ze niet verschrikkelijk noemt.

De Boeddha bracht lijden naar zichzelf, door zich ermee te confronteren,
om te zien of hij dat was, en zo niet, om te zien wie hij dan was.
Jezus liet zich kruisigen, om te laten zien wie hij was.
En wat denk jij dat je hier aan het doen bent?

Waarom moeite hebben met deze relatieve wereld
indien je jezelf niet leert kennen in je eigen ervaring?
En hoe anders doe je dat, behalve door te ondervinden van dat wat je niet bent?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper 13 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Het Vuur Onder Ogen Komen”


Wanneer je tot in de diepste diepten van jezelf reikt en je vindt een vuur dat brand,
 kun je dat vuur dan onder ogen komen?
Kun je het aanraken zonder de angst te worden verbrand?
Kun je het loslaten en omarmen op hetzelfde moment,
wetende dat het je zal openen voor grotere dingen en oneindige groei?

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 1705 Je Bent Naar Aarde Gezonden / geplaatst 14 april 2017

Je Bent Naar Aarde Gezonden
Brief uit de Hemel
geplaatst 14 april 2017


God zei :

Wanneer je weet dat je Mijn licht bent, waar kun je dan nog in duisternis wandelen? Je draagt je eigen licht met je mee. Er is geen batterij voor nodig, tenzij je liefde een batterij noemt.

Je bent als een vuurvlieg, alleen jouw licht blijft schijnen.

Je zou niet op Aarde kunnen leven zonder Mijn licht. Je zou nergens kunnen bestaan zonder Mijn licht. Mijn licht zit in elke cel van je lichaam. Jij bent Mijn licht. Jij bent Mijn toorts. De wereld is als de Olympische Spelen, en jij rent elke dag terwijl je Mijn fakkel draagt.

Jij bent moedig. Je wordt nooit moe van het dragen van Mijn licht. Het veredelt je. Het geeft je gelegenheid. Je zou niet zonder kunnen.

donderdag 13 april 2017

Familiebulletin:Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. April uitgave / 12 april 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
April uitgave
12 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!  

April is hier duidelijk aanwezig en ik verzamel mijn spullen om te gaan vertrekken naar 6 landen. Terwijl ik mij voorbereid op een bezoek aan Nederland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Israël en Ierland, lijkt het wel alsof ik steeds dezelfde vragen krijg: “Wat gebeurt er op de planeet? – Hoe kunnen wij de stress kwijtraken?”

Ik vraag jullie om twee redenen steeds om de audio-channelings van Kryon te beluisteren.

(1) Kryon spreekt hierover juist nu in vele steden. Oude zielen uit de stress en verwarring houden tijdens deze voorspelde energie is waar de meeste onderwerpen over gaan.

(2) Vele mensen hebben de audio’s van Kryon op YouTube gevonden en luisteren daar naar de channelings. Dit is goed, maar de complete bron hiervan is de Kryon-site omdat zij daar gesorteerd zijn op datum en titel – honderden uren.Hilarion's maandelijkse update voor april 2017 / 1 april 2017 / Ron Head

Hilarion's maandelijkse update voor april 2017
1 april 2017 / Ron Head


Geliefden,
Ik kom op de vleugels van de liefde! De transformaties van de Aarde en al haar inwoners wordt voortgezet op een niet aflatende tempo. Dat wat wordt gepresenteerd aan de wereld als geheel, toont enkele van de tekenen dat de oude structuren er niet in slagen en niet meer worden ondersteund, zoals eerder gegeven. Dit toont slechts een zeer beperkt perspectief aan de mensen van de wereld voor de veranderingen en transformaties die op een meer wonderlijk niveau binnen ieder mens en inwoner gebeurd. Er zijn grote veranderingen die plaatsvinden binnen elke cel en het DNA van elke persoon op de planeet.

Veel mensen verbinden zich nu met de wereld die vroeger onzichtbaar was voor hun fysieke ogen. Het wordt nu gevangen binnen de camera's en binnen iemands innerlijk inzicht perspectieven. Is dit niet wonderbaarlijk, Geliefden? Terwijl de oude structuren in elk facet van het menselijk leven op jullie planeet afbrokkelen en wegvallen, komen er tegelijkertijd nieuwe manieren van zijn te voorschijn. Jullie hoeven ze alleen maar uit te zoeken, men hoeft alleen maar zijn/haar bewustzijn hiervoor te openen en men zal zien dat dit inderdaad zo is!


Benjamin Fulford: Khazariaanse Satanisten gaven zich op fatale wijze bloot door Trump ........... / 10 + 12 april 2017

Khazariaanse Satanisten gaven zich op fatale wijze bloot door Trump te veranderen in een zombie slaaf
10 + 12 april 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

10 april 2017

De satan aanbiddende Khazariaanse maffia maakte vorige week een fatale misrekening toen ze VS president Trump chanteerden om zo hun zombie slaaf te worden, zijn Pentagon en andere bronnen het over eens.

De Satanisten postten video’s van met opium vergiftigde baby’s die vermoord werden door doktoren en gebruikten dat als een excuus voor Trump om het bevel te geven voor een illegale raketaanval tegen Syrië.


Echter, de werkelijke reden dat Trump deze illegale aanval beval is dat hij gechanteerd wordt door de Satanisten met een video die ze van hem hebben waarop te zien is hoe hij een 12 jarig oud meisje met de naam Mary vermoord, zeggen Pentagon en CIA bronnen.


LiefdeLicht-Energie: Na een Paar Dagen een Mooie Stijging, Vandaag een Fikse Uitschieter!! / 12 April 2017

LiefdeLicht-Energie:
Na een Paar Dagen een Mooie Stijging, Vandaag een Fikse Uitschieter!!
12 April 2017
De Diagrammen van 08-04-2017  t/m 12-04-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Week Twee: Jullie 5 DIMENSIONALE ZELF worden / Via Suzanne Lie / Zondag 9 april 2017

Week Twee: Jullie 5 DIMENSIONALE ZELF worden
Via Suzanne Lie / Zondag 9 april 2017


Hoe jullie staat van bewustzijn jullie Keuzes en Acties beïnvloedt

Week Twee: Het opwarmen voor onze Training over Multidimensionaal Leiderschap

Wij worden geroepen om te stappen in onze rollen van  leiderschap om


anderen te helpen voorbereiden.

Wij nodigen jullie uit om jullie zelf te vragen en jullie hogere begeleiding

“Ben ik gereed om in een rol van leiderschap te stappen?”
 Zo ja,, sluit je, jullie alstublieft bij ons aan


Jullie ZIJN jullie staat/frequentie van bewustzijn

(Ik, Sue zal commentaren van de Arcturianen invullen zoals ik afgelopen week heb gedaan. En jullie prachtige opmerkingen worden zeer gewaardeerd)

De frequentie van jullie bewustzijn is de frequentie van jullie waarnemingen.
De werkelijkheid die jullie waarnemen is de werkelijkheid die jullie leven.

Onthoud, herinner  om een 5 Dimensionaal bewustzijn te handhaven
Jullie 5 Dimensionale bewustzijn resoneert verder dan de illusies van de 3e Dimensie en 4e Dimensie.
Jullie bewustzijn uitbreiden in/naar de 5e Dimensie is essentieel voor jullie eigen ascentie proces.

Op deze dag van je leven / 13 April 2017 / Neal Donald Walsch

13 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat "Waarom?" de meest nutteloze vraag is in het universum.
De enige vraag met enige betekenis is: "Wat?"

Vragen "Waarom gebeurt dit?" kan jullie alleen ontkrachten.
Vragen "Wat wil ik ervan maken?" doet precies het tegenovergestelde.

Hier is een groot geheim: het Waarom van alles
is om het Wat van alles te produceren.

Denk daar eens over na voor een moment.
Denk daar in feite de rest van de dag over na.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Mensen worden Wakker: Voor de eerste Keer in de Opgetekende Geschiedenis.............. / 10 april 2017 / door sagittariuscraig

Mensen worden Wakker:
Voor de eerste Keer in de Opgetekende Geschiedenis, springt de Schumann Resonantie naar 36+ op 2 febr. 2017/ door Edward Morgan
10 april 2017 / door sagittariuscraigVoor de eerste keer in de opgetekende geschiedenis, heeft de Schumann Resonantie de frequenties bereikt van 36+

Dit is heel wat. In 2014 was dit als afwijkend gezien dat de frequentie gestegen was van z’n normale 7.83 frequentie naar ergens in de 15-25 niveaus.

Hier is zoals het eruit zag in 2014: http://imgur.com/a/KNaw2

En een artikel dat spreekt over hoe vreemd het was terug in 2014: http://www.trinfinity8.com/why-is-earths-schumann-resonance-accelerating/

Nu heeft die meer dan 30 gevonkt in de laatste twee dagen.


Een Schrijven van de Schepper / 12 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
12 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Jouw Wezen ”


Jouw hart, jouw hele wezen werd gecreëerd om lief te hebben
 gewoon zoals het Universum van jou houdt.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl