Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 april 2017

Op deze dag van je leven / 8 April 2017 / Neal Donald Walsch

8 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat inspanning de manier is waarop het onvermijdelijke geschiedt.

Oliver Wendell Holmes zei dat, en hij had gelijk.
Hoewel God er is om ons te helpen bij elke stap onderweg er is geen vrijbrief in het leven,
en wat gebeurt gebeurt als een gevolg van de energie die je het geeft.

Dat geldt op alle mogelijke manieren. Het is waar over fysieke energie,
mentale energie, emotionele energie, en spirituele energie.
Waar zet jij jouw energie voor in op dit moment?

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Vanuit de Akashic Archieven Aanvulling op de Boodschap van April 2017 / Gechanneld door: Jen Eramith MA / 7 april 2017

Vanuit de Akashic Archieven
 Aanvulling op de Boodschap van April 2017
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Jen Eramith: De Boodschap van April is gedurende zes weken in mijn gedachten geweest sinds ik het channelde. Leden van mijn website, die de boodschappen één maand vooraf kunnen lezen, hebben mij geschreven om te vragen waarom de Opzichters zo een serieuze toon aangenomen hebben. Zelfs wanneer ik over serieuze of verontrustende onderwerpen channelde, boden de Opzichters altijd een ietwat luchthartig perspectief. Deze maand, kwam de boodschap met een sterk gevoel van Liefde … niettemin werd ik mezelf met een zwaar hart gewaar. Het heeft bezorgdheden voor velen van ons naar boven gehaald, ons afvragend wat deze maand zal brengen en hoe bezorgd we moeten zijn over de aankomende gebeurtenissen.
Nu dat de maand begonnen is, heb ik deze Archieven opnieuw benaderd om uit te vinden of we het potentieel meer duidelijk of precies kunnen zien. Hier is de channeling die doorkwam:

LiefdeLicht-Energie: Eerste Week van April Geeft een Gestadige Stijging te Zien / 7 April 2017

LiefdeLicht-Energie:
Eerste Week van April Geeft een Gestadige Stijging te Zien
7 April 2017
De Diagrammen van 01-04-2017  t/m 07-04-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Dagtekst van Zaterdag 8 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 8 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Onze fouten worden in ons geregistreerd. Het is niet God die ons straft -

"Waarom heeft men God voorgesteld als iemand die dag en nacht bezig is de mensen in de gaten te houden en in een klein notitieboekje de zonden te noteren die zij begaan, openlijk of in het geheim? God houdt zich werkelijk niet bezig met de fouten van de mensen. Laten we zeggen dat Hij zijn tijd doorbrengt met te feesten, en zich te voeden met nectar en ambrozijn. En alle engelen verheugen zich met Hem al zingend en spelend op hun muziekinstrumenten.

Wat denk je dan dat er gebeurt als we fouten maken? ... Het is heel simpel. Als de mensen het idee hebben gehad om opnameapparaten te maken, is het omdat soortgelijke apparaten al bestaan in de natuur, dus ook in zichzelf. En deze apparaten registreren hun gedachten, hun gevoelens en hun handelingen. Als ze de grenzen overschrijden op welk gebied dan ook, wordt een mechanisme geactiveerd, en verliezen ze iets, hetzij op fysiek vlak, hetzij of op het vlak van de gevoelens, of op dat van de gedachten. En dat is de straf. Het is niet God die ons straft. Integendeel, God is altijd bereid om ons te ontvangen op de hemelse festijnen."

Een Schrijven van de Schepper 7 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Adem ”Elk moment is een zegen aan jou geschonken door het Universum.
Adem het in, maak het een deel van jou en weet dat niets het weg kan nemen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1566 Prijs Jezelf Gelukkig /Geplaatst 8 april 2017

Prijs Jezelf Gelukkig
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 april 2017


God zei:

Jij kiest uit waar je aan denkt. Waar je ook maar aandacht aan schenkt, je zou ook aan iets anders aandacht kunnen schenken. Waar kijken jullie naar, geliefden?

Van wat je op dit ogenblik aanschouwt, kun je het goede zien. Er is genoeg schoonheid en liefde te zien. Het is niet nodig om naar afschuwelijke zaken te kijken. Waar je naar kijkt en wat je denkt volgen elkaar op.

Wanneer je onvolkomenheid hebt gezien, heb je het opgezocht. Zie de andere kant ervan. Kijk iets verder in je gedachten. Aan wat je ziet als wanorde, ligt misschien grootse goedaardigheid ten grondslag. Weegt wanorde zwaarder dan goedaardigheid?

Als je één ding kunt interpreteren, kun je ook iets anders interpreteren. Als je iets op de ene wijze kunt interpreteren, kun je het ook op een andere wijze interpreteren. Geef het voordeel van de twijfel. Kijk voorbij de horizon. Zie voorbij aan wat je thans ziet en opmerkt.

vrijdag 7 april 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 783: Zielennamen. / 7 april 2017 / Lee Carroll


783: Zielennamen.
7 april 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, ik zou mijn spirituele (of zielennaam) willen kennen. Hoe kan ik die naam vinden?

Antwoord: Dit is niet iets wat je zomaar kunt vinden. Ik heb twee stukjes informatie voor jullie over dit onderwerp:

(1) Niemand op Aarde kent zijn eigen zielennaam. Sommigen van jullie hebben misschien informatie gekregen over het geluid van een menselijke naam die meer aanvaardbaar is voor jullie persoonlijke energie terwijl jullie op je pad lopen. Dit heeft te maken met spirituele hulp aan mensen. Het is echter helemaal jullie zielennaam niet.

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom sommigen die informatie krijgen en anderen niet? Het is een menselijke aanname dat degenen waaraan die informatie is gegeven spiritueel beter zijn dan anderen. Dat is niet correct. Mensen die speciale informatie over hun namen hebben gekregen zijn degenen die eenvoudigweg zijn geholpen om de energie van hoe zij bekend zijn, te veranderen. Het helpt hen om verder te gaan op hun pad. De meesten hebben deze informatie niet nodig, dus degenen die het wel kregen ontvingen een gereedschap om hen te helpen bij een speciale situatie. De meesten van jullie zien dat echter niet zo.Ontwaken in het Licht door het erkennen en loslaten van het negatieve/duister binnenin jezelf. / 7 april 2017 /Martien

Ontwaken in het Licht door het erkennen en loslaten van het negatieve/duister binnenin jezelf.
7 april 2017 /Martien

Het ontwakingsproces van de mensheid is in volle gang, wij zijn allemaal getuigen van de veranderingen die nu in de wereld plaatsvinden, leugens die naar de oppervlakte komen, zaken die al vele jaren voortduren en het daglicht niet kunnen verdragen, komen naar de oppervlakte en worden aangepakt. Steeds meer mensen worden er zich bewust van dat bepaalde dingen niet zijn als ze lijken te zijn, gaan vragen stellen en verzetten zich steeds vaker tegen dingen die worden opgelegd van hoger hand, die hen in hun vrijheid beperken.

Natuurlijk zijn er ook nog mensen die alles wel goed vinden, zolang zij maar hun natje en droogje hebben. Zij zien waarschijnlijk alles als een "ver van mijn bed show" en maken zich blijkbaar absoluut niet druk om wat er om hen heen gebeurt. tenminste niet zolang het hen niet schaadt. Maar is dat wel zo? of is het angst?

Maar wat Betekent nu precies ontwaken?

Ontwaken betekent, wakker worden, bewust worden. Je bewust worden van de illusie, de wereld waarin je leeft. De illusie die onze wereld vormgeeft is een programma/spel gecreëerd door ons zelf, doordat wij onze macht hebben afgestaan aan een handjevol rijke elite. Deze elite, ook wel de Cabal genoemd, hebben maar een doel, en dat is het beheersen van mens en planeet Aarde, en daar hebben ze alles voor over. Illusie betekent: iets wat vals is voor echt aanzien, Een illusie is een schijnbare werkelijkheid of een onjuist idee van de werkelijkheid. De elite gebruikt manipulatie en mindcontrol om ons te doen geloven dat deze illusie de werkelijkheid is, men gebruikt deze methodes al ruim 13000 jaar, en  de laatste decennia gebruikt men vooral de media, TV, radio, computer technologie, telefoon enz.. voor manipulatie en mindcontrol.

Op deze dag van je leven / 7 April 2017 / Neal Donald Walsch

7 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat creativiteit niet iets is waar je op wacht.
Het is iets dat op jou wacht.

Je moet besluiten om creatief te zijn, wachten niet om het te zijn.
Je moet jezelf uitdagen. Pak het penseel. Grijp de camera.
Zet de computer aan. Begin met het koken van de maaltijd.
Ga vroeg naar het werk. Stel de oplossing voor.
Breng het idee tot bloei. Wordt het antwoord.

Hoe denk je dat deze bijzondere woorden werden geschreven door mij?
Denk je dat ik tijd heb om te wachten op een "inspiratie?"
Ik moet de inspiratie zijn. En dat moeten jullie ook.

Print dit uit en zet het recht voor neus vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlDe Kluts./ 6 april 2017 / ArjunA

De Kluts.
6 april 2017 / ArjunA

De Kluts.
Er bestaat geen eenduidigheid over waar de uitdrukking ‘de kluts kwijt zijn’ precies vandaan komt. Wel zijn er verschillende theorieën over de achtergrond van deze zegswijze. De uitleg die door veel van de taaldeskundigen als de meest geloofwaardige wordt beschouwd, komt uit de keuken. De ‘kluts’ in de uitdrukking zou volgens deze verklaring verwijzen naar het door elkaar klutsen van bijvoorbeeld room.

Zoals we allemaal weten, dient dit met een regelmatige slag te gebeuren. Doe je dit niet, dan ben je ‘de kluts kwijt’. Hier zou de uitdrukking dan ook aan ontleend zijn. Wat ik, in het kader van de enorme bewustzijnsverschuiving, een betere uitleg vind is dat kluts een afgeleide zou zijn van het Engels ‘Clutch’ voor koppeling. Denk maar aan de oude chauffeurstruc om met ‘double clutchen’ het schakelen in een vrachtwagen te vergemakkelijken.

Schakelen.
Het is thans meer dan ooit belangrijk dat je emotioneel, mentaal en spiritueel snel kunt schakelen. We gaan als collectief met enorme snelheid door de draaideuren van de derde dimensie, via de schuifdeuren van de vierde dimensie naar de poorten van de vijfde dimensie. Het is niet de eerste keer dat onze energie dit doet, we hebben het in vorige belichamingen al meermaals ervaren.Montague Keen / 2 april 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
2 april 2017 / Veronica Keen

In de komende paar weken zullen jullie de overwinning op het kwaad kunnen zien. De strijd wordt op vele niveaus uitgevochten, van sommige zijn jullie je bewust, maar veel zijn voor priemende ogen goed verstopt gebleven. Het de Mensheid blind houden voor wat er plaatsvond was eenvoudig, totdat het proces van ontwaken zich bij de mensen begon te voltrekken. De volledige omvang van de horror van het jullie in slavernij houden is nog niet onthuld. Er zijn velen die volkomen ontwaakt zijn en die zich bewust zijn van wat er dient te worden gedaan om de mensheid te bevrijden.

Veronica was van plan jullie een interview te laten zien van Miles Johnston met een Super Soldaat. De video draagt de naam DE REDEN VAN PIZZAGATE. Het werd echter van Youtube verwijderd. De Supersoldaat legt hierin uit dat de cabal wil dat jullie begrijpen en accepteren dat om op Aarde te kunnen bestaan, het voor hen nodig is om het bloed van jullie kinderen te drinken en hun vlees te eten. Dit is voor hen van levensbelang. Dit te zien worden uitgelegd door een individu die door hen werd opgeleid zou jullie een duidelijk beeld hebben gegeven.

Volle Maan 11 April 2017 / 6 April 2017

Volle Maan 11 April 2017
April 6, 2017

De Eimaan heeft als thema ‘zorg en bescherming’. De naam van deze maan heeft te maken met de prille vruchtbaarheid die deels nog ligt besloten in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur, maar het groen is nog kwetsbaar en kan extra zorg en aandacht nodig hebben tijdens koude nachten. De natuur laat zien dat het een goede tijd is om langzaam naar buiten te treden met nieuwe plannen en doelen. Alles begint met een droom of (ziels)verlangen. Je innerlijke vermogens groeien en wellicht kun je nieuwe krachten al integreren of uiten in de buitenwereld. Het is een magische tijd waarin je dankbaar mag zijn voor alles wat groeit – zowel buiten jezelf als in jezelf.

De Maan staat in Weegschaal, wat extra gevoelig maakt voor sfeer en schoonheid. Het kan voelen of je antennes hebt die steeds scannen of er in jouw sociale groep of familie nog wel harmonie is. Dat kan vermoeiend zijn, want als je steeds wilt bemiddelen en vrede stichten, kan dat ten koste van je eigen balans en welbevinden gaan. De behoefte aan schoonheid kan ervoor zorgen dat je het interieur van je huis verandert of een kunstwerk aanschaft of maakt.

Dagtekst van Vrijdag 7 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 7 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De boom - symbool van wat de mens in staat is te geven

"Wortels, stam en takken volstaan niet: een boom is pas echt een boom vanaf het moment waarop de universele geest op hem inwerkt zodat hij bladeren, bloemen en vruchten voortbrengt. Hetzelfde is waar voor ons, mensen. We hebben een maag, longen, hersenen, maar is dat genoeg om te zeggen dat we volledig ontwikkelde wezens zijn? Nee, net zoals de wortels, de stam en de takken van de boom zijn onze organen slechts een fysiek houvast waarop de geest moet inwerken om geboorte te geven aan bladeren, bloemen en vruchten. Symbolisch gesproken vertegenwoordigen de bladeren de activiteit van de maag, de bloemen die van de longen en de vruchten die van de hersenen.

De afdaling van de geest in de mens kan vergeleken worden met de komst van de lente, die aan de boom de mogelijkheid geeft om alle rijkdommen uit te drukken die hij in zich draagt."

Een Schrijven van de Schepper / 6 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Jullie Gebruiksaanwijzing ”


Nu de golven eindelijk zijn geluwd, kun je daar zitten en jezelf  afvragen:
“Wat nu? Wat zal ik doen? Welke richting moet ik in gaan?”
Het proces dat jullie allemaal zeer recent ondergingen
was om jullie gereed te maken de antwoorden te ontvangen op die bijzondere vragen.
Nu is het tijd om jezelf te kalmeren en te luisteren.
Je bent en bent altijd de mede schepper van je bestaan geweest
en er gebeurt niets zonder jouw toestemming
en dat betekent dat het zeker niet zal gebeuren zonder een actie van jou!

Neem de tijd en denk na over wat je echt wilt doen en in welke richting je kiest te gaan.
Hoewel het voelt alsof je gebrek hebt aan een gebruiksaanwijzing 
is er één die altijd beschikbaar is in je hart.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1776 Liefde is een Energie Veld / geplaatst 7 april 2017

Heavenletter 1776
Liefde is een Energie Veld
Brief uit de Hemel
geplaatst 7 april 2017


God zei:

De basis van alles is liefde. Liefde is de Bron waaruit alles ontstaat. Iets wat geen liefde is, is een omweg. Zoals met omwegen, misschien na een paar verkeerde bochten, kom je waar je heen moest.

Energie is liefde. Zelfs de energie die soms iemand gebruikt om te kwetsen komt voort uit liefde. Gespannen, verzwakt, afgewend, vervormd, kwam het toch vanuit liefde. De energie was foutief gefocust. Het was verward op misdragingen of haat of geringschatting. Liefde was afgebeten en uitgespuugd.

Liefde was hier en daar blijven steken. Het was vernederd, maar nu is het klaar om op te staan. Liefde kan mismaakt zijn maar niet voor altijd. Wat liefde neer heeft gehouden moet weer opgetild worden. De wikkels om de liefde moeten eraf gehaald worden.

donderdag 6 april 2017

Let’s change the World today! / 5 april 2017 / Lilian Ferru

Let’s change the World today!
5 april 2017 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Wat voel ik me dankbaar en gelukkig. Sinds Paul en ik voor de tweede keer getrouwd zijn, lijkt alles zoveel lichter. Gewoon tegen elkaar zeggen: ‘I love you forever’ verandert iets in het veld. Werkelijk, ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Uiteindelijk draait alles om het besef van eenheid. Dat is wat Paul en ik uitdragen, maar ook de Wonderzusters, en de vele sprekers die voorbij komen. Wie de Hemel wil, zal de Hemel ervaren, maar de ‘weg’ er naar toe kan vol obstakels en valkuilen lijken. Je kunt de lichtwerelden alleen betreden met lege handen, vrij van oordeel, vrij van grieven, vrij van ideeën over schuld. Dat is waar Michael Murray het over heeft. Wij stoppen mensen zo gemakkelijk in ‘the good and bad room,’ maar vergeten dat er slechts één ruimte is waar het licht aan is. Het goede nieuws is dat de lezing nu op Youtube te bekijken is.

Nog meer goed nieuws: Het boek ‘Tienduizend kusjes’ is enthousiast ontvangen. Mensen zijn overdonderd, lezen het in een dag uit, vinden het zelfs briljant en intelligent geschreven. Daar word ik blij van. Ik hoop dat ook zorgverleners en mantelzorgers dit verhaal weten te vinden. Ik blijf erbij: met liefde is niets onmogelijk. Achter de illusie schuilt het wonder waar iedereen recht op heeft.

Op deze dag van je leven / 6 April 2017 / Neal Donald Walsch

6 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat als je denkt dat je niets te verliezen hebt, dan win je.
 Als je denkt dat je iets te winnen hebt, verlies je.

Het heeft allemaal met motivatie te maken.
Waarom doe je wat je nu aan het doen bent?
Om verlies te voorkomen?
 Om winst te bereiken?
Beide keren de verkeerde reden.
Het leven gaat niet over winnen-en-verliezen.
Het leven gaat over zijn of niet zijn, uitdrukken of niet uitdrukken, wie je bent.

Doe geen dingen voor persoonlijk gewin. 
En doe dingen niet om persoonlijke schade te voorkomen. 
Doe de dingen om persoonlijke authenticiteit te voelen. 
Dan zal je leven zinvol zijn, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Het is duidelijk waarom jou dit vandaag verteld is, ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Bericht van Mijn Arcturiaanse ZELF / 2 april 2017 / Door Suzanne Lie

Een Bericht van Mijn Arcturiaanse ZELF
2 april 2017 / Door Suzanne LieHallo, ik ben bekend in jullie wereld met mijn menselijke naam. Echter, enkele mensen weten dat ik een Arcturiaan ben die besloten heeft een Aarde voertuig aan te nemen. Nee, ik ben niet beroemd op enige manier, noch zal ik dat zijn. Mijn missie is NIET van worden opgemerkt, maar van observatie.

Dus, moest ik eruit zien als een “normaal mens” zoals ik mij bewoog en verplaatste in de omgeving van jullie werkelijkheid, om vast te stellen hoe wij, de Arcturianen en onze Galactische Familie, het beste kunnen assisteren onze lieve “vrijwilligers voor de Aarde” in hun proces met betrekking tot inwijding van de planetaire ascentie.

Dagtekst van Donderdag 6 April 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 6 April 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Ons hemels vaderland - de herinnering eraan blijft in ons

"Je kijkt naar een ballon die vast hangt aan een touw: hij wil opstijgen in de lucht, maar blijft vastgebonden aan de grond ... Zoals bij de ballon, is er in ieder mens iets dat er naar streeft om te ontsnappen, om vrij op te stijgen in de lucht, maar tegengehouden wordt door banden. Welnu, we moeten proberen om deze banden geleidelijk te ontspannen of los te maken, om een uitweg te bieden aan dat eeuwige verlangen, ingeschreven in onze ziel: het verlangen om op te stijgen naar die onmetelijkheid van licht en vrede waar de mens zijn oorsprong heeft.

Het is uit die vaak vage, verwarde herinnering aan een ver vaderland, een verloren thuisland, dat de meeste mensen hun geloof putten. Ze dragen onbewust de onuitwisbare sporen met zich mee van een eeuwenoud verleden toen zij nog leefden in de schoot van de Eeuwige, en de hunkering ernaar blijft bestaan."
Heavenletter 1473 Sterker dan Hoop / Geplaatst 6 april 2017

Sterker dan Hoop
Brief uit de Hemel
Geplaatst 6 april 2017

God zei :

Wees meer dan hoopvol. Vol van hoop zijn is maar een klein beetje beter dan hopeloosheid. Hoe verontschuldigend is het om vol hoop te zijn. Het is erg klagerig. Het klinkt niet echt enthousiast. Het is niet gedefinieerd. Hoop is als de wens die de vader van de gedachte is, en Ik heb je verteld dat je gedachten krachtig zijn.

Hoop is voor als je op een paard wedt en zou willen dat het wint. Hopen is het enige dat je kunt doen wanneer je op de tribune staat te kijken. Jullie, Mijn geliefden, zijn veel meer dan een toeschouwer die niets te vertellen heeft. Jij bent iemand die aanmoedigt.

Ik stel voor dat je hoop aanspoort zoals je dat met een paard zou doen waar je er zelf op rijdt. Voel de spieren van het paard onder je, voel de galopgang, voel de wind in je gezicht, wees het paard dat de finish haalt met een neuslengte of een mijl voorsprong. Klak, klak. Hoor de hoeven van je hoop die naar jou toekomt. Ruil hoop in voor zekerheid. Waarom niet? Zekerheid kost niets extra.

woensdag 5 april 2017

Benjamin Fulford: VS en Japan bevinden zicht dicht bij een burgeroorlog terwijl ............. / 3 april 2017

VS en Japan bevinden zicht dicht bij een burgeroorlog terwijl Rockefeller dood het machtsvacuüm verlaat
3 april 2017 / Benjamin Fulford

Het machtsvacuüm ontstaan door de dood van David Rockefeller heeft een situatie geschapen die, als hij niet wordt afgezwakt, zal leiden naar een burgeroorlog in de VS en Japan, beweren CIA, Pentagon en Japanse militaire geheime dienst bronnen. De situatie heeft het punt bereikt waarop het VS leger misschien opmarcheert naar Washington DC om strijd te leveren met de drugsdealende factie van de CIA, Federale Reserve Raad knechtjes politici en hun gehuurde geweren, zeggen de bronnen.

Ondertussen bevindt zich in Japan de splitsing tussen door de VS gecontroleerde strijdkrachten gevestigd rondom de marionetten regering in Tokyo en de nationalistische en aan Noord Korea verbonden strijdkrachten die het sterkst zijn in de Osaka regio, zeggen Japanse militaire geheime dienst bronnen.

De de-facto troonsafstand van de Japanse Keizer Akihito heeft een machtsstrijd doen ontstaan om de Japanse troon, zeggen bronnen bij de rechter vleugel dicht bij de keizerlijke familie. Het Japanse rechter vleugel blok is in beroering gegooid over onthullingen waarin werd beweerd dat Akihito niet de echte zoon was van Keizer Hirohito en dat hij een proxy was voor David Rockefeller, zeggen ze. Dat is waarom een enorme strijd voortwoedt over de opvolging waarbij een groep Kroonprins Naruhito naar voren wil schuiven en andere facties aandringen op een vervanging voor de buitenlands beïnvloedde Keizerlijke familie dat sinds Meiji tijden heeft geregeerd, zeggen de bronnen. De Three legged crow (driebenige kraai) een geheim genootschap met een basis in Tyoto, samen met de Nichiren Boeddhistische secte, de Taiwanese en de Noord Koreanen dringen aan op zo een fundamentele verandering, zeggen ze. Een kandidaat die ze naar voren schuiven is Naoshi Onodera, een rivaliserend eiser van de troon, voegen de bronnen toe.

Op deze dag van je leven / 5 April 2017 / Neal Donald Walsch

5 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voorzichtigheid natuurlijk is, maar angst niet.
Geef niet toe aan angst, blijf echter altijd voorzichtig.

Het is een oefening van balans.
Voorzichtigheid is wat ervoor zorgt dat je in beide richtingen kijkt
 voor het oversteken van de straat.
Angst is wat jou voor altijd bevroren  op de stoep houdt.
Je kent het verschil. Je kunt het voelen.

Als je "vastgelopen" bent op dit moment, ben je waarschijnlijk in angst.
Ga daar weg. Je hebt al in beide richtingen gekeken.
Nu, steek de straat over, in hemels naam.
De auto's zijn al lang weg. De kust is veilig.
Jouw enige obstakel is nu je eigen gedachten.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl