Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 8 april 2017

Op deze dag van je leven / 8 April 2017 / Neal Donald Walsch

8 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat inspanning de manier is waarop het onvermijdelijke geschiedt.

Oliver Wendell Holmes zei dat, en hij had gelijk.
Hoewel God er is om ons te helpen bij elke stap onderweg er is geen vrijbrief in het leven,
en wat gebeurt gebeurt als een gevolg van de energie die je het geeft.

Dat geldt op alle mogelijke manieren. Het is waar over fysieke energie,
mentale energie, emotionele energie, en spirituele energie.
Waar zet jij jouw energie voor in op dit moment?

Je hoeft geen seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit bericht vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Vanuit de Akashic Archieven Aanvulling op de Boodschap van April 2017 / Gechanneld door: Jen Eramith MA / 7 april 2017

Vanuit de Akashic Archieven
 Aanvulling op de Boodschap van April 2017
Gechanneld door: Jen Eramith MA

Jen Eramith: De Boodschap van April is gedurende zes weken in mijn gedachten geweest sinds ik het channelde. Leden van mijn website, die de boodschappen één maand vooraf kunnen lezen, hebben mij geschreven om te vragen waarom de Opzichters zo een serieuze toon aangenomen hebben. Zelfs wanneer ik over serieuze of verontrustende onderwerpen channelde, boden de Opzichters altijd een ietwat luchthartig perspectief. Deze maand, kwam de boodschap met een sterk gevoel van Liefde … niettemin werd ik mezelf met een zwaar hart gewaar. Het heeft bezorgdheden voor velen van ons naar boven gehaald, ons afvragend wat deze maand zal brengen en hoe bezorgd we moeten zijn over de aankomende gebeurtenissen.
Nu dat de maand begonnen is, heb ik deze Archieven opnieuw benaderd om uit te vinden of we het potentieel meer duidelijk of precies kunnen zien. Hier is de channeling die doorkwam:

Een Schrijven van de Schepper 7 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
7 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Adem ”Elk moment is een zegen aan jou geschonken door het Universum.
Adem het in, maak het een deel van jou en weet dat niets het weg kan nemen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1566 Prijs Jezelf Gelukkig /Geplaatst 8 april 2017

Prijs Jezelf Gelukkig
Brief uit de Hemel
Geplaatst 8 april 2017


God zei:

Jij kiest uit waar je aan denkt. Waar je ook maar aandacht aan schenkt, je zou ook aan iets anders aandacht kunnen schenken. Waar kijken jullie naar, geliefden?

Van wat je op dit ogenblik aanschouwt, kun je het goede zien. Er is genoeg schoonheid en liefde te zien. Het is niet nodig om naar afschuwelijke zaken te kijken. Waar je naar kijkt en wat je denkt volgen elkaar op.

Wanneer je onvolkomenheid hebt gezien, heb je het opgezocht. Zie de andere kant ervan. Kijk iets verder in je gedachten. Aan wat je ziet als wanorde, ligt misschien grootse goedaardigheid ten grondslag. Weegt wanorde zwaarder dan goedaardigheid?

Als je één ding kunt interpreteren, kun je ook iets anders interpreteren. Als je iets op de ene wijze kunt interpreteren, kun je het ook op een andere wijze interpreteren. Geef het voordeel van de twijfel. Kijk voorbij de horizon. Zie voorbij aan wat je thans ziet en opmerkt.

vrijdag 7 april 2017

Kryon: Vraag en Antwoord 783: Zielennamen. / 7 april 2017 / Lee Carroll


783: Zielennamen.
7 april 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, ik zou mijn spirituele (of zielennaam) willen kennen. Hoe kan ik die naam vinden?

Antwoord: Dit is niet iets wat je zomaar kunt vinden. Ik heb twee stukjes informatie voor jullie over dit onderwerp:

(1) Niemand op Aarde kent zijn eigen zielennaam. Sommigen van jullie hebben misschien informatie gekregen over het geluid van een menselijke naam die meer aanvaardbaar is voor jullie persoonlijke energie terwijl jullie op je pad lopen. Dit heeft te maken met spirituele hulp aan mensen. Het is echter helemaal jullie zielennaam niet.

Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom sommigen die informatie krijgen en anderen niet? Het is een menselijke aanname dat degenen waaraan die informatie is gegeven spiritueel beter zijn dan anderen. Dat is niet correct. Mensen die speciale informatie over hun namen hebben gekregen zijn degenen die eenvoudigweg zijn geholpen om de energie van hoe zij bekend zijn, te veranderen. Het helpt hen om verder te gaan op hun pad. De meesten hebben deze informatie niet nodig, dus degenen die het wel kregen ontvingen een gereedschap om hen te helpen bij een speciale situatie. De meesten van jullie zien dat echter niet zo.Ontwaken in het Licht door het erkennen en loslaten van het negatieve/duister binnenin jezelf. / 7 april 2017 /Martien

Ontwaken in het Licht door het erkennen en loslaten van het negatieve/duister binnenin jezelf.
7 april 2017 /Martien

Het ontwakingsproces van de mensheid is in volle gang, wij zijn allemaal getuigen van de veranderingen die nu in de wereld plaatsvinden, leugens die naar de oppervlakte komen, zaken die al vele jaren voortduren en het daglicht niet kunnen verdragen, komen naar de oppervlakte en worden aangepakt. Steeds meer mensen worden er zich bewust van dat bepaalde dingen niet zijn als ze lijken te zijn, gaan vragen stellen en verzetten zich steeds vaker tegen dingen die worden opgelegd van hoger hand, die hen in hun vrijheid beperken.

Natuurlijk zijn er ook nog mensen die alles wel goed vinden, zolang zij maar hun natje en droogje hebben. Zij zien waarschijnlijk alles als een "ver van mijn bed show" en maken zich blijkbaar absoluut niet druk om wat er om hen heen gebeurt. tenminste niet zolang het hen niet schaadt. Maar is dat wel zo? of is het angst?

Maar wat Betekent nu precies ontwaken?

Ontwaken betekent, wakker worden, bewust worden. Je bewust worden van de illusie, de wereld waarin je leeft. De illusie die onze wereld vormgeeft is een programma/spel gecreëerd door ons zelf, doordat wij onze macht hebben afgestaan aan een handjevol rijke elite. Deze elite, ook wel de Cabal genoemd, hebben maar een doel, en dat is het beheersen van mens en planeet Aarde, en daar hebben ze alles voor over. Illusie betekent: iets wat vals is voor echt aanzien, Een illusie is een schijnbare werkelijkheid of een onjuist idee van de werkelijkheid. De elite gebruikt manipulatie en mindcontrol om ons te doen geloven dat deze illusie de werkelijkheid is, men gebruikt deze methodes al ruim 13000 jaar, en  de laatste decennia gebruikt men vooral de media, TV, radio, computer technologie, telefoon enz.. voor manipulatie en mindcontrol.

Op deze dag van je leven / 7 April 2017 / Neal Donald Walsch

7 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat creativiteit niet iets is waar je op wacht.
Het is iets dat op jou wacht.

Je moet besluiten om creatief te zijn, wachten niet om het te zijn.
Je moet jezelf uitdagen. Pak het penseel. Grijp de camera.
Zet de computer aan. Begin met het koken van de maaltijd.
Ga vroeg naar het werk. Stel de oplossing voor.
Breng het idee tot bloei. Wordt het antwoord.

Hoe denk je dat deze bijzondere woorden werden geschreven door mij?
Denk je dat ik tijd heb om te wachten op een "inspiratie?"
Ik moet de inspiratie zijn. En dat moeten jullie ook.

Print dit uit en zet het recht voor neus vandaag.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlDe Kluts./ 6 april 2017 / ArjunA

De Kluts.
6 april 2017 / ArjunA

De Kluts.
Er bestaat geen eenduidigheid over waar de uitdrukking ‘de kluts kwijt zijn’ precies vandaan komt. Wel zijn er verschillende theorieën over de achtergrond van deze zegswijze. De uitleg die door veel van de taaldeskundigen als de meest geloofwaardige wordt beschouwd, komt uit de keuken. De ‘kluts’ in de uitdrukking zou volgens deze verklaring verwijzen naar het door elkaar klutsen van bijvoorbeeld room.

Zoals we allemaal weten, dient dit met een regelmatige slag te gebeuren. Doe je dit niet, dan ben je ‘de kluts kwijt’. Hier zou de uitdrukking dan ook aan ontleend zijn. Wat ik, in het kader van de enorme bewustzijnsverschuiving, een betere uitleg vind is dat kluts een afgeleide zou zijn van het Engels ‘Clutch’ voor koppeling. Denk maar aan de oude chauffeurstruc om met ‘double clutchen’ het schakelen in een vrachtwagen te vergemakkelijken.

Schakelen.
Het is thans meer dan ooit belangrijk dat je emotioneel, mentaal en spiritueel snel kunt schakelen. We gaan als collectief met enorme snelheid door de draaideuren van de derde dimensie, via de schuifdeuren van de vierde dimensie naar de poorten van de vijfde dimensie. Het is niet de eerste keer dat onze energie dit doet, we hebben het in vorige belichamingen al meermaals ervaren.Montague Keen / 2 april 2017 / Veronica Keen

Montague Keen,
2 april 2017 / Veronica Keen

In de komende paar weken zullen jullie de overwinning op het kwaad kunnen zien. De strijd wordt op vele niveaus uitgevochten, van sommige zijn jullie je bewust, maar veel zijn voor priemende ogen goed verstopt gebleven. Het de Mensheid blind houden voor wat er plaatsvond was eenvoudig, totdat het proces van ontwaken zich bij de mensen begon te voltrekken. De volledige omvang van de horror van het jullie in slavernij houden is nog niet onthuld. Er zijn velen die volkomen ontwaakt zijn en die zich bewust zijn van wat er dient te worden gedaan om de mensheid te bevrijden.

Veronica was van plan jullie een interview te laten zien van Miles Johnston met een Super Soldaat. De video draagt de naam DE REDEN VAN PIZZAGATE. Het werd echter van Youtube verwijderd. De Supersoldaat legt hierin uit dat de cabal wil dat jullie begrijpen en accepteren dat om op Aarde te kunnen bestaan, het voor hen nodig is om het bloed van jullie kinderen te drinken en hun vlees te eten. Dit is voor hen van levensbelang. Dit te zien worden uitgelegd door een individu die door hen werd opgeleid zou jullie een duidelijk beeld hebben gegeven.

Volle Maan 11 April 2017 / 6 April 2017

Volle Maan 11 April 2017
April 6, 2017

De Eimaan heeft als thema ‘zorg en bescherming’. De naam van deze maan heeft te maken met de prille vruchtbaarheid die deels nog ligt besloten in een beschermlaag. Alles staat in het teken van de terugkeer van het leven in de natuur, maar het groen is nog kwetsbaar en kan extra zorg en aandacht nodig hebben tijdens koude nachten. De natuur laat zien dat het een goede tijd is om langzaam naar buiten te treden met nieuwe plannen en doelen. Alles begint met een droom of (ziels)verlangen. Je innerlijke vermogens groeien en wellicht kun je nieuwe krachten al integreren of uiten in de buitenwereld. Het is een magische tijd waarin je dankbaar mag zijn voor alles wat groeit – zowel buiten jezelf als in jezelf.

De Maan staat in Weegschaal, wat extra gevoelig maakt voor sfeer en schoonheid. Het kan voelen of je antennes hebt die steeds scannen of er in jouw sociale groep of familie nog wel harmonie is. Dat kan vermoeiend zijn, want als je steeds wilt bemiddelen en vrede stichten, kan dat ten koste van je eigen balans en welbevinden gaan. De behoefte aan schoonheid kan ervoor zorgen dat je het interieur van je huis verandert of een kunstwerk aanschaft of maakt.

Een Schrijven van de Schepper / 6 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Jullie Gebruiksaanwijzing ”


Nu de golven eindelijk zijn geluwd, kun je daar zitten en jezelf  afvragen:
“Wat nu? Wat zal ik doen? Welke richting moet ik in gaan?”
Het proces dat jullie allemaal zeer recent ondergingen
was om jullie gereed te maken de antwoorden te ontvangen op die bijzondere vragen.
Nu is het tijd om jezelf te kalmeren en te luisteren.
Je bent en bent altijd de mede schepper van je bestaan geweest
en er gebeurt niets zonder jouw toestemming
en dat betekent dat het zeker niet zal gebeuren zonder een actie van jou!

Neem de tijd en denk na over wat je echt wilt doen en in welke richting je kiest te gaan.
Hoewel het voelt alsof je gebrek hebt aan een gebruiksaanwijzing 
is er één die altijd beschikbaar is in je hart.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1776 Liefde is een Energie Veld / geplaatst 7 april 2017

Heavenletter 1776
Liefde is een Energie Veld
Brief uit de Hemel
geplaatst 7 april 2017


God zei:

De basis van alles is liefde. Liefde is de Bron waaruit alles ontstaat. Iets wat geen liefde is, is een omweg. Zoals met omwegen, misschien na een paar verkeerde bochten, kom je waar je heen moest.

Energie is liefde. Zelfs de energie die soms iemand gebruikt om te kwetsen komt voort uit liefde. Gespannen, verzwakt, afgewend, vervormd, kwam het toch vanuit liefde. De energie was foutief gefocust. Het was verward op misdragingen of haat of geringschatting. Liefde was afgebeten en uitgespuugd.

Liefde was hier en daar blijven steken. Het was vernederd, maar nu is het klaar om op te staan. Liefde kan mismaakt zijn maar niet voor altijd. Wat liefde neer heeft gehouden moet weer opgetild worden. De wikkels om de liefde moeten eraf gehaald worden.

donderdag 6 april 2017

Let’s change the World today! / 5 april 2017 / Lilian Ferru

Let’s change the World today!
5 april 2017 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Wat voel ik me dankbaar en gelukkig. Sinds Paul en ik voor de tweede keer getrouwd zijn, lijkt alles zoveel lichter. Gewoon tegen elkaar zeggen: ‘I love you forever’ verandert iets in het veld. Werkelijk, ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

Uiteindelijk draait alles om het besef van eenheid. Dat is wat Paul en ik uitdragen, maar ook de Wonderzusters, en de vele sprekers die voorbij komen. Wie de Hemel wil, zal de Hemel ervaren, maar de ‘weg’ er naar toe kan vol obstakels en valkuilen lijken. Je kunt de lichtwerelden alleen betreden met lege handen, vrij van oordeel, vrij van grieven, vrij van ideeën over schuld. Dat is waar Michael Murray het over heeft. Wij stoppen mensen zo gemakkelijk in ‘the good and bad room,’ maar vergeten dat er slechts één ruimte is waar het licht aan is. Het goede nieuws is dat de lezing nu op Youtube te bekijken is.

Nog meer goed nieuws: Het boek ‘Tienduizend kusjes’ is enthousiast ontvangen. Mensen zijn overdonderd, lezen het in een dag uit, vinden het zelfs briljant en intelligent geschreven. Daar word ik blij van. Ik hoop dat ook zorgverleners en mantelzorgers dit verhaal weten te vinden. Ik blijf erbij: met liefde is niets onmogelijk. Achter de illusie schuilt het wonder waar iedereen recht op heeft.

Op deze dag van je leven / 6 April 2017 / Neal Donald Walsch

6 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

... dat als je denkt dat je niets te verliezen hebt, dan win je.
 Als je denkt dat je iets te winnen hebt, verlies je.

Het heeft allemaal met motivatie te maken.
Waarom doe je wat je nu aan het doen bent?
Om verlies te voorkomen?
 Om winst te bereiken?
Beide keren de verkeerde reden.
Het leven gaat niet over winnen-en-verliezen.
Het leven gaat over zijn of niet zijn, uitdrukken of niet uitdrukken, wie je bent.

Doe geen dingen voor persoonlijk gewin. 
En doe dingen niet om persoonlijke schade te voorkomen. 
Doe de dingen om persoonlijke authenticiteit te voelen. 
Dan zal je leven zinvol zijn, ongeacht wat er om je heen gebeurt.

Het is duidelijk waarom jou dit vandaag verteld is, ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Bericht van Mijn Arcturiaanse ZELF / 2 april 2017 / Door Suzanne Lie

Een Bericht van Mijn Arcturiaanse ZELF
2 april 2017 / Door Suzanne LieHallo, ik ben bekend in jullie wereld met mijn menselijke naam. Echter, enkele mensen weten dat ik een Arcturiaan ben die besloten heeft een Aarde voertuig aan te nemen. Nee, ik ben niet beroemd op enige manier, noch zal ik dat zijn. Mijn missie is NIET van worden opgemerkt, maar van observatie.

Dus, moest ik eruit zien als een “normaal mens” zoals ik mij bewoog en verplaatste in de omgeving van jullie werkelijkheid, om vast te stellen hoe wij, de Arcturianen en onze Galactische Familie, het beste kunnen assisteren onze lieve “vrijwilligers voor de Aarde” in hun proces met betrekking tot inwijding van de planetaire ascentie.

Heavenletter 1473 Sterker dan Hoop / Geplaatst 6 april 2017

Sterker dan Hoop
Brief uit de Hemel
Geplaatst 6 april 2017

God zei :

Wees meer dan hoopvol. Vol van hoop zijn is maar een klein beetje beter dan hopeloosheid. Hoe verontschuldigend is het om vol hoop te zijn. Het is erg klagerig. Het klinkt niet echt enthousiast. Het is niet gedefinieerd. Hoop is als de wens die de vader van de gedachte is, en Ik heb je verteld dat je gedachten krachtig zijn.

Hoop is voor als je op een paard wedt en zou willen dat het wint. Hopen is het enige dat je kunt doen wanneer je op de tribune staat te kijken. Jullie, Mijn geliefden, zijn veel meer dan een toeschouwer die niets te vertellen heeft. Jij bent iemand die aanmoedigt.

Ik stel voor dat je hoop aanspoort zoals je dat met een paard zou doen waar je er zelf op rijdt. Voel de spieren van het paard onder je, voel de galopgang, voel de wind in je gezicht, wees het paard dat de finish haalt met een neuslengte of een mijl voorsprong. Klak, klak. Hoor de hoeven van je hoop die naar jou toekomt. Ruil hoop in voor zekerheid. Waarom niet? Zekerheid kost niets extra.

woensdag 5 april 2017

Op deze dag van je leven / 5 April 2017 / Neal Donald Walsch

5 April 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat voorzichtigheid natuurlijk is, maar angst niet.
Geef niet toe aan angst, blijf echter altijd voorzichtig.

Het is een oefening van balans.
Voorzichtigheid is wat ervoor zorgt dat je in beide richtingen kijkt
 voor het oversteken van de straat.
Angst is wat jou voor altijd bevroren  op de stoep houdt.
Je kent het verschil. Je kunt het voelen.

Als je "vastgelopen" bent op dit moment, ben je waarschijnlijk in angst.
Ga daar weg. Je hebt al in beide richtingen gekeken.
Nu, steek de straat over, in hemels naam.
De auto's zijn al lang weg. De kust is veilig.
Jouw enige obstakel is nu je eigen gedachten.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Sheldan Niddle / 4 april 2017

Sheldan Niddle - 4 april 2017


13 Kan, 7 Mac, 13 Caban

Selamat Jalwa! Vanwege de noodzaak om een nieuwe de jure regering te manifesteren, die volledig congruent zal zijn met NESARA, is er een enorme hoeveelheid Amerikaanse bankbiljetten betrokken bij de eerste belangrijke uitbetalingen. Daarom is er besloten om de Schatkist van de NESARA Republiek in het Westen te verplaatsen. Dit proces stelt een aantal toekomstige uitbetalingen in staat om zich op een meer efficiënte manier aan te dienen dan aanvankelijk werd gedacht. De enorme omvang van deze eerste uitbetalingen geeft aan dat dit de oude, illegale USA Inc in elkaar zal doen storten. Aangenomen wordt dat deze operatie zal betekenen dat de regering in Washington uiteindelijk zal ophouden te bestaan en dat het tevens het einde zal betekenen van alle gebruikelijke capriolen die op het moment aan de orde van de dag zijn. Degenen die de nieuwe NESARA regering zullen vormen zijn nu druk bezig een aantal procedures in te voeren die het eerste officiële begin van de Republiek zullen betekenen. Deze gebeurtenis is gepland om anderen die deze aardbol zullen transformeren van een oorlogstoneel naar een lange periode van vrede en welvaart aan te sporen. Het is tevens het officiële signaal dat mondiale schuldslavernij voorbij zal zijn. 


JEZUS: Rustig en ontspannen zijn in jullie dagelijkse leven is deel van......... / 3 april 2017 / door John Smallman


JEZUS:
Rustig en ontspannen zijn in jullie dagelijkse leven is deel van de reden voor het mens zijn.
3 april 2017 / door John Smallman

De vooruitgang van de mensheid in de richting van het ontwaken is volop aan de gang. Het kan echter voor velen van jullie wel lijken dat conflict en de chaos in de wereld steeds meer intensiveert, verslechtert, en dat het zelfs een katastrofisch staat benadert die dreigt apocalyptische te worden. Wees gerust, dit niet zal gebeuren, de mensheid is niet klaar om in een afgrond van volslagen duisternis te springen omdat de energieverschuiving die jullie, Lichthouders, Lichtdragers, en Lichtwerkers leveren  zeer krachtig is en wordt veroorzaakt door een enorme verandering in de richting die jullie wegleidt van het apocalyptische scenario dat zo vele vrezen dat onvermijdelijk is.

Jullie allen incarneerden op dit moment in de evolutie van de mensheid om ervoor te zorgen dat het ontwaken zou plaatsvinden, en niets kan het voorkomen dat te doen, want het is Gods wil en de wil van het collectief dat jullie ontwaken als goddelijk beschikt. Ja, jullie bedachten en bouwde de illusie, maar Gods liefde voor jullie is zo intens dat hij nooit zou toestaan dat jullie permanent worden gekwetst of geschaad door de spellen waarvoor jullie gekozen hebben om daar te spelen terwijl jullie experimenteerde met jullie misplaatste gevoel van de noodzaak om de afscheiding van Hem te ervaren.

Storm over de wereld / Nieuwsbrief maart 2017 / Marcel Messing

Storm over de wereld
Nieuwsbrief maart 2017 / Marcel Messing

 

Oude Egyptische goden vertoornd?
Het stormt over heel de wereld. Letterlijk en figuurlijk. Na de aanslag in Parijs door een Egyptenaar op vrijdag 3 februari jl. in de ondergrondse ruimte van de beroemde glazen piramide die toegang geeft tot het museum van het Louvre, barstten er de dag daarna in Frankrijk drie zware stormen los met windsnelheden van 120-160 km per uur, een paar dagen later gevolgd door een aantal minder zware stormen. Begin maart raasde ‘Zeus’ rond in het departement Bretagne met een windsnelheid van bijna 200 km per uur. De schade van al deze stormen was zeer groot, net als op veel andere plaatsen in de wereld waar stormen en zondvloedachtige regen de aarde teisterden. We zijn kennelijk beland in het tijdperk van de ‘superstormen’, reeds voorspeld door de profeet, musicus en componist Jacob Lorber (1800-1864). Hij zei dat alle calamiteiten, orkanen en allesverwoestende overstromingen het gevolg zijn van de onheilzame handelwijze van de mens.

 

Waren de oude goden van Egypte vertoornd op Frankrijk omdat het, net als het Vaticaan, eeuwen geleden Egyptische kunstschatten had gestolen, waaronder een aantal obelisken? Als energierijke occulte naalden wijzen ze in Parijs en Rome naar de sterrenhemel, van waaruit de oude goden eens op aarde afdaalden en er onder meer een aantal piramides bouwden als herinnering aan hun sfinxachtige aanwezigheid.

Had het ‘oog van Horus’, het ‘alziend oog’ in de piramide van Gizeh, even een boze blik geworpen richting glazen piramide, mede ontworpen op initiatief van oud-president François Mitterand, specialist in de Egyptische mysteriën? Mitterand, meester-vrijmetselaar van het Grand-Orient in Parijs, was ook goed thuis in de esoterie, de geheimen van Rennes-le-Château en de priorij van Sion. Al onder keizer en vrijmetselaar Napoleon Bonaparte werd geprobeerd de geheimen van de hiërogliefen der oude Egyptische ‘goden’ te ontraadselen, waarin vrijmetselaar Jean François Champollion slaagde. Champollion werd in 1826 conservator van het Louvre, dat, mede dankzij Napoleon, een indrukwekkende Egyptische collectie ‘verwierf’. De Egyptische goden leerden de mensheid veel, behalve het meest essentiële: liefde, verdraagzaamheid, samenwerking, mededogen en waarheid. 


Een Schrijven van de Schepper / 4 April 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 April 2017 / door Jennifer Farley,
” Geef je Over”


Wanneer je de tijd neemt en uitreikt naar de diepte,
stille plekjes in je geest en nieuwe mogelijkheden openen zich op elk niveau.
Geef, hoewel het  in eerste instantie vreemd zal aanvoelen,
je over aan de stilte ...... en leer!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1460 Iemand Zei / Geplaatst 5 april 2017

Iemand Zei
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 april 2017


God zei :

Soms begrijp je niet helemaal wat Ik bedoel wanneer Ik zeg dat de wereld een verzinsel is, want het is heel erg werkelijk voor jou. Het grootste deel van de tijd is het jou niet duidelijk dat de wereld een illusie is omdat je er zo in onder gedompeld bent. Het feit is: het is werkelijk voor jou. Maar daarmee is het nog niet werkelijkheid.

Misschien zou je beter over de wereld kunnen denken als een spel, dan dat je het als een verzinsel ziet of een illusie. Natuurlijk wordt een spel serieus genomen, maar dat betekent niet dat het echt is. Maar goed, jullie investering in spellen is wel degelijk serieus.

Het leven dat je leeft is een verzinsel. Het is een verhaal dat je onderweg creëert. En de regels van het spel veranderen. Het verhaal verandert, en alles daarvan is verzonnen. Anderen zien misschien wel hetzelfde verhaal als jij, maar dat geeft alleen maar aan dat zij het zelfde lezen. Noch de meerderheid, noch de minderheid heeft het bij het rechte eind. Het is allemaal een idee. Het is allemaal een verzinsel.

dinsdag 4 april 2017

Marshmallow Boodschap Uit; “de menselijke Akasha: Een ontdekking van.......... 1 juli 2015 / Geplaatst: 4 april 2017


Marshmallow Boodschap
Uit; “de menselijke Akasha: Een ontdekking van de blauwdruk binnen”
1 juli 2015  / Geplaatst: 4 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur
  
Puur uitgelijnd bewustzijn

Als jullie meer kwantum worden in jullie bewustzijn gaat jullie Akasha groeien in zijn bewustzijn.

Het gaat zich niet alleen uitstrekken tot aan het eerste leven hier op Aarde. In plaats daarvan zullen velen van jullie zich gaan herinneren wat er gebeurde op het middelpunt. Dit is de verandering van het bewustzijn op de Pleiadische planeten. Tussen twee haakjes, er waren er meer dan een. Voeg dit toe aan jullie puzzel! (Kryon-lach) Op dit moment kunnen mensen niet met zichzelf opschieten op maar één planeet. Wat als jullie nog een planeet dichtbij jullie zouden hebben? Kunnen jullie je voorstellen wat jullie daarmee zouden doen?
Dit geeft jullie een idee over waar de Pleiadiers toe in staat waren.

De Pleiadiers waren in staat om dingen samen te voegen die op een bepaalde manier begonnen maar eindigden met een puur in lijn zijnd bewustzijn. Dit is een nieuwe term: PUUR IN LIJN ZIJND BEWUSTZIJN. Kunnen jullie je een Israëliet voorstellen, een Palestijn en een Iraniër die een bewustzijn hebben dat puur in lijn is. Kunnen jullie dit voor je zien? Wel, jullie hebben dit gedaan met jullie voormalige vijanden na de afgelopen wereldoorlogen, waarom dus niet in het Midden Oosten?