Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 maart 2017

Belangrijk bericht van aartsengel Michaël:Grote kosmische aankondiging onderweg,............ 3 maart 2017

Belangrijk bericht van aartsengel Michaël:
Grote kosmische aankondiging onderweg,
 3D aarde grit komt naar beneden, de 5D matrix op z’n plaats, grote passerende hemellichamen schakelen de energievoorziening uit.
Van 20 maart tot 20 juni laatste ascensiegolf.Nou… dit is zeker interessant. Ik weet dat niet iedereen hier alle details zal begrijpen, maar in het algemeen gaat het als volgt: aardlingen moeten het doen met de aarde, die gestegen is naar 5D en hoger… anders worden ze verwijderd naar een alternatief aarde-hologram… er zijn data genoemd die het laatste venster van keuzes vertegenwoordigen, van 20 maart tot 20 juni, waarna het venster van keuzes zich sluit… Deze planeet staat op het punt een grote herstelperiode te ondergaan en degenen die wensen niet mee te doen met de aarde en haar bewoners in deze reparatiefase, wordt niet het privilege gegarandeerd om te blijven rondhangen om te schimpen, te rotzooien, overal z’n neus in te steken, te porren, of degenen te gebruiken of misbruiken die zich richting het licht bewegen.

Laten we kijken wat Aartsengel Michael hierover te zeggen heeft via Michael Love –

Indian in the Machine.

Aarde Datum: 3 maart 2017

Van: Aartsengel Michaël:

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 4 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 11 maart 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 4
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 11 maart 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Belangrijke dingen voor Nu

Als jullie zouden beginnen om het Higgs singlet te bestuderen zouden jullie gaan zien waarom fractale tijd (fractal: een geometrische figuur waarvan elk deel hetzelfde statistisch karakter heeft als het geheel. Henk) Ik zal ermee stoppen om te wetenschappelijk te worden en ik zal deze boodschap praktischer maken.

Er zijn mensen die zullen zeggen dat tijd een cirkel is. Dat is ook zo. In feite zijn tijd-afdrukken (imprints) energieën ervan die zich vaak herhalen. Jullie hebben waarschijnlijk het gezegde gehoord dat “tijd zichzelf herhaalt.” Dat is ook zo. “Geschiedenis herhaalt zich”. Dat is ook zo. Daarom is het hele idee van een tijdcirkel of van afdrukken van energie op deze cirkel accuraat.

Als jullie dus rond een tijdcirkel gaan, wat jullie rechte lijn is, zullen jullie dan komen op wat wij energiemerktekens van het verleden zullen noemen. Deze energiemerktekens kunnen heel goed het potentieel hebben om hetzelfde te scheppen als dat het de laatste keer heeft gedaan en dus hetzelfde in de cirkel herhaalt. Hier komt het alweer, hier komt het alweer, hier komt het alweer.Ashtar On The Road: Merlijn: Wees de Magiër met mijn Libel-energie! 8 februari 2017 /Susan Leland / geplaatst 11 maart 2017


Merlijn: Wees de Magiër met mijn Libel-energie!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
28 februari 2017 /Susan Leland / geplaatst 11 maart 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Merlijn en, hoewel ik mijn identiteit deel met degene die jullie kennen als Saint Germain, kom ik met mijn eigen zelf om met jullie over magie te spreken! Magie heeft vele definities. Ik heb het nu niet over het toveren van een konijn uit een hoed; ik heb het over de Ware Magie, de Transmutatie-Magie waarbij een groep mensen, of een hele stam, of zelfs een heel land, samen komen om hun bestemming te leven, om de Droom in de Realiteit te brengen van wanneer en waar zij leven. Dit is wat er op Aarde is gebeurd, lieve mensen, het is gebeurd, dat verzeker ik jullie!

Het is hier gebracht door de eerste Lemuriers. Het is door de eeuwen doorgegeven toen ik bij hen was; er is mee gewerkt door de stammen in verschillende delen van de wereld. Ik was daar PERSOONLIJK getuige van – een samenkomst in de tijden van Camelot en de Ronde Tafel, waarin wij een groep mannen hadden – en vrouwen, die daar waren om lief te hebben en de mensen en hun kinderen te steunen!

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 12 maart 2017 Door Meester Morya,

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 12 maart 2017
Door Meester Morya,

De intuïtie is een stukje licht dat uit God komt en dat jou toont wat zou kunnen. Als je die intuïtie volgt, als je die momenten van licht volgt, word je geleid. Het is heel belangrijk dat je die weg durft te gaan. Dat je die openheid in jezelf creëert, die eerlijke openheid tegenover jezelf, dat je ontvankelijk bent, dat je die intuïtie kan ontvangen, dat je dit geduld opbrengt om te luisteren naar wat diep in jezelf gebeurt, naar wat er gezegd wordt in je eigen leven.

Als je dit kan doen, ben je op weg om een aantal zaken tot een realiteit te laten worden, en wordt God meer en meer een realiteit in jouw leven. Op een dag sta je op en je weet: ‘God is belangrijk in mijn leven.’ - ‘Neen, neen,’ zou je kunnen denken: ‘ja maar neen, de mensen, mijn werk, mijn kinderen, mijn dit, mijn dat, die zijn voor mij belangrijk.’ En dit is het gevecht wat je dan levert: ‘is het nu God of is het nu mijzelf, mijn leven, mijn kinderen, mijn auto, mijn werk, noem maar op?’ Dit is het gevecht.

Meer lezen >>>Een Moment Van overweging: De Wereld van de Illusie Geplaatst 11 maart 2017

Een Moment Van overweging:
De Wereld van de Illusie
Geplaatst 11 maart 2017

https://www.youtube.com/watch?v=2yWGJS9-uck


Geüpload op 13 okt. 2010

Jouw hoofd is als een kamer waarin jij je bevindt wat gevuld is met ballonnen. En je kunt je niet meer bewegen door de ruimte die ze innemen. Meer en meer voelt je hoofd vol met watten... 
Meer en meer vraag jij je af is dit het, is dit alles wat er is...???
Op deze dag van je leven / 10 maart 2017 / Neal Donald Walsch

10 maart 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat je het beste de mensheid dient door weg te gaan van de
koffiebar en/of de boekhandel en de straat op te gaan.

De wereld wacht op jouw bijdrage; jouw dorp,
jouw stad, jouw buurman, jouw vriend wacht op die hulp
van jou dat alles wat gemakkelijker zal maken.
Er is meer dat je kunt doen dan je denkt.
Ga gewoon naar buiten en ga er naar op zoek.

Natuurlijk weet je al dat het leven niet gaat over wat naar je toe komt,
maar wat er door je heen komt.
Dus besluit nu om van dit jaar het jaar te maken
 dat dit idee zich manifesteert op het hoogste niveau ooit.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Een Schrijven van de Schepper / 10 Maart 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Maart 2017 / door Jennifer Farley,
Volmaakt


Je bent zo helder als de zon aan de hemel,
zo mooi als een rapsodie;
meer geliefd dan de meest verrukte minnaar zou kunnen.
Je bent een volmaakte schepping.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 725 De Gelegenheid voor Onze Eenheid / Geplaatst 11 maart 2017

Heavenletter 725
De Gelegenheid voor Onze Eenheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 maart 2017God zei :

Herinner Mij vaak. Welk natuurlijk ding kun je gebruiken om Mij in je herinnering te brengen ? Ik begin hierover zodat je je meer bewust bent van de rijkdom van Onze muziek en de overvloed die Wij samen hebben. Denk aan Mij : wees je bewust van Onze onafscheidelijkheid. Je weet misschien al dat Ik al eeuwig met jou om ga, en dat er geen moment bestaat waarop Ik dat niet doe, maar voel het nu ook. Ik ben zo dicht bij jou dat Ik binnen in jou ben.

Wanneer je genoeg loslaat om Mij werkelijk te pakken te krijgen, voel je je bijna overweldigd, niet in staat tot iets anders. Het is alsof Ik een sterk parfum heb waar je gek op bent, maar je toch bang bent dat je er teveel van gebruikt. Nou, kijk eens, je kunt nooit teveel van Mij gebruiken. Ik overweldig jou niet. Ik zet je in je eigen kracht. Ik vul je met kracht. De kracht waar Ik je mee vul heet liefde, dus dompel Ik je in liefde en vul Ik elke cel van jou met liefde. Je bent eenvoudigweg overspoeld met Mijn liefde. Waarom zou je het niet veel vaker in vol bewustzijn ervaren ?

vrijdag 10 maart 2017

Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – 10 maart 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf –
10 maart 2017

Jullie is meerdere malen verteld dat, aangezien jullie je eigen realiteit hebben gecreëerd, niets werkelijk is zoals het lijkt. Het weerspiegelt precies dat wat jullie als je behoeften hebben beschouwd en hoe hierin kon worden voorzien. Jullie raakten eveneens geïnspireerd om altijd voor het beste resultaat te gaan, wat jullie met een steeds grotere snelheid in alle mogelijke richtingen in beweging heeft gebracht. De vooruitgang werd uiteraard op bekwame wijze geholpen door geïncarneerde zielen die jullie tot grootsere en betere zaken inspireren. Omdat jullie echter allemaal vrije wil bezitten, hebben jullie de laatste stem in het geheel gehad, maar zij die vanaf hoge posities hebben geregeerd hebben niet altijd beslissingen genomen die het meest gunstig voor jullie zijn geweest. Want eeuw na eeuw zijn jullie onderworpen geweest aan vele oorlogen en de daarmee gepaard gaande vele doden en chaos, wat zich door het principe van oorzaak en gevolg steeds opnieuw bleef voordoen. Twee interviews met Cobra, februari en maart 2017, / door GoldFish Report en het Russische Prepare For Change Team /10 Maart 2017


Twee interviews met Cobra, februari en maart 2017,
door GoldFish Report en het Russische Prepare For Change Team
10 Maart 2017

Wellicht wil je luisteren naar deze Ascentie ‘roundtable’ met Cobra, Alfred Lambremont-Webre, Rob Potter, Mary Rodwell, Maree Batchelor en Benjamin Change Ungerman:

(Engels; er is geen transcript van)

of dit nieuwe Cobra interview lezen van het Russische Prepare For Change Team: http://www.divinecosmosunion.net/t1156-topic

(Zie de vertaling hieronder)

Interview met Cobra, maart 2017, door Divine Cosmos Community Rusland

Naar het jubileum van de creatie van een gemeenschap en forum “Divine Cosmos”; en Cobra was zo vriendelijk om vragen van leden van onze Russisch sprekende gemeenschap te beantwoorden, waarvan velen het proces van voorbereiding voor verandering ondersteunen.

Vraag: Cobra, kun je ons iets vertellen over je trip naar Rusland. Waarom besloot je hier te komen en hoe was je in staat om te onderhandelen met het leger? In aanvulling op de vlucht in de stratosfeer, deed je hier ook iets anders? Vond je het fijn in Rusland?

Konijnenhol leidt naar 700 jaar oud grottencomplex netwerk van de geheimzinnige Tempeliers / 8 maart 2017

Konijnenhol leidt naar 700 jaar oud grottencomplex netwerk van de geheimzinnige Tempeliers
 8 maart 2017 


Source: Metro UK

Fotograaf Michael Scott, uit Birmingham, zet zijn zoektocht naar het historische wonder uiteen, na het zien van een online video. Alle foto's zijn van Michael Scott.


Het zou kunnen lijken op een gewoon konijnenhol, maar deze tunnel legt een prachtige grot bloot.

Het wordt je vergeven als je de ingang van deze 700 jaar oude grot in Shropshire hebt gemist. Want, eerlijk gezegd, het ziet er vrijwel hetzelfde uit als een gewoon konijnenhol.

Echter, de tunnel onthult feitelijk onaangetaste  grotten die werden gebruikt door volgelingen van de Tempeliers - een middeleeuwse religieuze orde die vocht in de kruistochten.

Aarde School van het Universele Weten / Suzanne Lie / 6 maart 2017

Aarde School van het Universele Weten
Suzanne Lie: 6 maart 2017


Onze Galactische Familie 

Wij,  jullie Galactische Familie, wensen jullie meer informatie te sturen over het NU van jullie Persoonlijke en Planetaire Ascentie.
Heel vaak vertelt jullie fysieke lichaam je waar je brein bang voor is om te weten. Het brein moet al  jullie oude schuld, leugens en verborgen waarheden huisvesten. Daarom gedraagt het lichaam zich vaak als een drempel bewaarder voor jullie 5D bewustzijn en 5D geest.

Jullie lichaam zal eerder dan jullie gedachten weten wanneer jullie bewustzijn aan het uitbreiden is naar hogere frequenties, zowel als wanneer het aan het terugvallen is naar je 3 Dimensionale zelf en/of naar je 3 Dimensionale bewustzijn, welke, natuurlijk, allemaal hetzelfde zijn.

Op deze dag van je leven / 9 maart 2017 / Neal Donald Walsch

9 maart 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat je niet kunt hopen om een probleem op te lossen door gebruik te maken van de dezelfde energie dat het probleem heeft gecreëerd.

Of het nu de eindeloze oorlogen in de wereld of de eindeloze ruzies en gevechten in je eigen huis zijn, het probleem is hetzelfde: conflicterende energie.

Als je de uitkomst wil veranderen, veranderen dan de energie.

Het bijzondere aspect van deze oplossing is dat je niet hoeft te wachten
op de andere partij om het te doen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 9 Maart 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Maart 2017 / door Jennifer Farley,
” Voor Allen Te Zien”Je mag gaan zitten, denken en je hoofd schudden en je afvragen:
 'Waar is het menselijk fatsoen, de vriendelijkheid en beleefdheid gebleven?'
Om eerlijk te zijn, lieverd, doe Ik dat zelf ook op bepaalde momenten.  (Lacht)
Maar, dan kijk Ik een beetje nauwkeuriger en zie het op momenten helderder schitteren dan de sterren!

Iedereen produceert licht en dat licht schiet stralen de Hemel in;
 elk gebed, elke daad van vriendelijkheid,
elke keer dat je echt fatsoenlijk bent naar een ander mens.
Het is er en een geweldig gezicht om te zien!
Vandaag wordt je uitgenodigd om naar buiten te gaan, jouw wereld in,
en een lichte te creëren, groot genoeg voor Het Universum om te zien!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 750 Ga Hoger / Geplaatst 10 Maart 2017

Heavenletter 750
Ga Hoger
Brief uit de Hemel
Geplaatst 10 Maart 2017God zei :

Voorheen hebben Wij erover gesproken om niet het lijden van anderen over te nemen, dat medelevend zijn niet betekent andermans lijden overnemen. Je hebt reeds geleerd dat wanneer je overloopt van sympathie, sympathie een kleverig-zoete substantie kan worden waar je aan vast blijft kleven en jij en de zogenaamde ander komen zo nergens.

Er is een gebied in het leven waar je hoe dan ook niet geneigd bent om sympathie te voelen. Je kunt in plaats daarvan verontwaardiging voelen. En dat is wanneer iemand, misschien zelfs een vreemdeling, ruw, onaardig of barbaars is. Wanneer je geprikkeld raakt door andermans opmerkingen en acties, zal medeleven het laatste zijn dat in je opkomt. Echter degenen die kwaad doen hebben groot begrip nodig. Begrijp Me hier niet verkeerd. Ik zeg niet dat hun overtreding o.k. is. Ik zeg dat zij lijden, anders zouden zij geen kwaad doen. Ze voelen zich gekwetst en daarom kwetsen ze anderen en daarmee veroorzaken ze nog meer onrecht. Jij hoeft dat niet te doen.

donderdag 9 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 3 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 3
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Nummer vier: Er is een bewustzijn van een groter plaatje. De zesjarige ziet alleen hetgeen er direct om hem heen is. Neem een zesjarige mee voor een ritje naar de winkel en hij zal van de rit genieten. Hij zal luisteren naar wat er op de radio is en hij zal genieten van het speelgoed dat hij bij zich heeft. Jullie nemen hem mee naar de winkel en hij geniet van de winkel. Hij kijkt om zich heen, hij ziet anderen, interessante dingen, eten waar hij van houdt en dan nemen jullie hem mee naar huis. De zesjarige heeft het verkeer rondom de auto niet gezien of wat de snelheidslimiet was. Hij had geen bewustzijn van de verkeersregels. Moet je een rijbewijs hebben om naar de winkel te mogen rijden? Waar is de winkel? Heb je genoeg geld om de dingen te kopen waarvoor je er naartoe bent gegaan? Al deze dingen gaan veel verder dan een zesjarige kan zien en begrijpen.

Het grotere bewustzijn dat jullie hebben en beginnen te hebben is voor jullie een veel groter plaatje van wat er met jullie aan de hand is, met jullie familie en jullie land.

Het begint een planetair bewustzijn te worden en het begint jullie manier van denken in balans te brengen. Jullie zijn hier eerder geweest – jullie weten het. Jullie gaan kijken naar wat er rondom jullie aan de hand is en wat er nationaal en wereldwijd aan de hand is en zien dat de energieën anders zijn dan 50 jaar geleden en dan gaan jullie je realiseren dat de planeet over oorlog heen is gegroeid. Wat is er gebeurd?Liefde: Mijn Nieuwe Religie / 8 maart 2017 / door Wes Annac

Liefde: Mijn Nieuwe Religie
8 maart 2017 / door Wes Annac“Boeddha was geen boeddhist, Jezus was geen christen, Mohammed was geen moslim. Zij waren Leraren die liefde onderwezen."(Bron)

De religie maakt een eenvoudige boodschap meer dan ingewikkeld: leven vanuit het hart.

Liefde en compassie, je gedachten, handelingen en intenties laten leiden is de meest authentieke manier om verbinding te maken met de Bron, in plaats van een gedwongen conformiteit met een geloofssysteem, brengt het een natuurlijke evolutie van het zelf over.

Het idee dat jezelf wijden aan religie geestelijke beloningen zal brengen is een onjuiste interpretatie van de voordelen van het leven vanuit het hart.

Er is ons geleerd dat we Gods gaven zullen ontvangen door het veranderen van wie we zijn en in overeenstemming met wat de kerk wil, terwijl wij ze in werkelijkheid kunnen ontvangen door het maken van een subtiele maar krachtige verschuiving naar het hart.

Oceaan van Schepping / door Aluna Joy Yaxkin / 1 maart 2017

Oceaan van Schepping
door  Aluna Joy Yaxkin  / 1 maart 2017


De pas geleden dromen zijn veel levendiger en erg lucide. Als ik wakker word laten ze me afvragen welke werkelijkheid echt is. Zelfs de wildste droom schijnt volmaakt normaal en uitvoerbaar terwijl ze in die werkelijkheid zitten. Ik heb drie krachtige en kristal duidelijke dromen in drie opeenvolgende nachten gehad. Ze hadden allemaal een thema van water, oceanen en onze macht van schepping.

We kunnen misschien niet weten waar de nieuwe stroom nog is, maar ik voel me heel erg geleid op een nieuwe manier; Niet zoals een kind dat woorden leert spreken waarvoor ze nog geen betekenis hebben, als dat zin heeft.

De eerste droom… ik was op een strand en ik keek uit naar de oceaan. Ik zag een enorme en volmaakt zuivere golf naar me toekomen. Die omhulde me en ik kon er niet uit ontsnappen. Ik hield mijn adem in zo lang als ik kon. Maar seconden gingen voorbij en ik kon mijn adem niet langer inhouden. Ik ademde in de oceaan alsof die lucht was. Eerst was het wat beangstigend, maar toen viel ik in een diepe vrede. Toen werd ik wakker. Terwijl ik ontwaakte vroeg ik me af…”Verdronk ik nou of ademde ik in de schepping, of ging deze nieuwe schepping met me samen.”

Een Schrijven van de Schepper / 8 Maart 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 Maart 2017 / door Jennifer Farley,
Groeien Naar....


Hoe lang hebben jullie in het licht gezeten en de duisternis
vervloekt die al dan niet bestaat in jullie werkelijkheid?
Hoe vaak hebben jullie schuld geplaatst onder omstandigheden
en ervaringen waar jullie zoveel van je energie hebben
gestopt omdat door dit te doen jullie je je zo 'veilig' maakte / voelen
en 'in controle' van jullie omgeving?
Hoe vaak hebben jullie ervoor gekozen om in de slachtofferrol te blijven,
omdat het makkelijker is dan
vooruit te kijken naar iets lichters, anders en beters?

Mijn liefste, mijn geliefde, mijn kind; de tijd van verandering is aan jullie.
Of jullie nu statisch, stil en koppig blijven
 (lacht - 'een van mijn favoriete menselijke eigenschappen')
sta op, spring in het licht en ontdek het licht om jullie heen dat altijd jullie keuze zal zijn!
De excuses die je creëert om 'dit ene' uit te zitten zal zeer binnenkort,
niet langer een geldige reden zijn voor het weigeren van de reden waarom je hier bent ...
 om te groeien in en liefde te worden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 8 maart 2017 / Neal Donald Walsch

8 maart 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat tegenspoed genialiteit laat openbaren, welvaart verbergt het.

Horace zei dat, en hij had gelijk.
Tijdens elk moment van tegenspoed,
zal jouw genialiteit onthuld worden - net als die van de gehele mensheid.

We zullen zien dat er een andere manier van leven is dan 'hond eethond',
en een ander waardig doel anders dan 'Groter, beter, meer.'

Zie deze tijd dan als een uitdaging aan jouw vindingrijkheid
en een uitnodiging van het leven om te herontdekken wat echt
belangrijk is: liefde, familie, vrienden, en ... de reis van de ziel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl