Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 februari 2017

Portal 2012 Etherische Bevrijding Meditatie ZONDAG 26 Februari 15.55 uur / Geplaatst: 22 februari 2017

Portal 2012
Etherische Bevrijding Meditatie
ZONDAG 26 Februari 15.55 uur
Geplaatst: 22 februari 2017Etherische Bevrijding meditatie video's zijn gemaakt in 23 talen.

Laat ze viraal over het Internet gaan, verdeel ze via je netwerk om te helpen bij het bereiken van de kritische massa!VERTEL HET VERDER

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / vrijdag 24 februari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
vrijdag 24 februari 2017


Als je een deel van je leven hebt dat je gewoon niet lijkt te kunnen veranderen hoe hard je het ook probeert, is het misschien tijd om de strijd los te laten. Misschien is het tijd om het over te geven aan De Bron en jouw team toe te staan om het op te lossen voor je. Misschien is het tijd om het simpel aan God te geven met acceptatie dat je alles wat je kon doen van jouw kant hebt gedaan.

Overgave en acceptatie zijn waarschijnlijk de enige twee dingen die zijn overgebleven die je nog niet hebt geprobeerd. Op dit punt, omdat je blijkbaar niet de situatie kunt toegeven hoe hard je het ook probeert, heb je niets te verliezen en alles te winnen. Door het over te geven aan je hogere zelf, de engelen, je gidsen, je hele team van helpers, open je de deur naar alle oplossingen die je vanuit jouw gezichtspunt niet kunt zien en beweeg je naar het rijk van eindeloos potentieel en mogelijkheden.

Vertrouw en laat jezelf leiden, Dierbaren, want dat is onze specialiteit en laat ons onze grootste vreugde en het doel dat jullie van dienst zijn is, ervaren.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Het Wachten is voorbij / 12 februari 2017 / het Collectief via Caroline Oceana Ryan

Het Wachten is voorbij
12 februari 2017

Gegroet, Lichtreiziger!

Even een kort bericht in deze tijden van verbazingwekkende astrologische verschijnselen, verduisteringen en andere wonderbaarlijke gebeurtenissen.

Wij worden aangemoedigd om voortdurend in ons krachtcentrum te blijven, om niet te reageren op wat we zien in het nieuws, maar om kalm te blijven en ons Hoger Zelf door ons heen te laten spreken.

Dit is ook een tijd van grote mede-Scheppende kracht.

Als er iets is wat u graag tot stand wilt zien komen, hetzij in uw eigen leven of in dat van iedereen (volledige Disclosure en de aankondiging van NESARA), richt dan uw intenties daarop en maak het duidelijk aan het Universum:

‘Ik schep dit nu, ik verwacht het nu, ik zeg er nu dank voor,
met respect voor het Hoogste Goed voor allen!’

Zegeningen van Liefde en Licht,

Caroline

Een Moment Van overweging: Voorbij het lichaam / Geplaatst 25 Februari 2017

Een Moment Van overweging:
Voorbij het lichaam
 Geplaatst 25 Februari 2017Gepubliceerd op 24 mrt. 2014
Een uittreksel vanuit het Vergeten Lied van een Cursus in Wonderen. De muziek is het lied Awakening van Celestial Aeon Project.
Een Uur met een Engel: De Goddelijke Moeder - Pak Je Goddelijke Autoriteit Op 23 Februari 2017 /Linda Dillon

Een Uur met een Engel:
De Goddelijke Moeder - Pak Je Goddelijke Autoriteit Op
23 Februari 2017 / Gastheer: Steve Beckow - Kanaal: Linda Dillon

Steve:  Dus … we laten Linda haar overgang maken en wij verwelkomen vandaag de Goddelijke Moeder en dat is natuurlijk onder de meest plezierige omstandigheden, en wij zijn enorm vereerd om Haar bij ons te hebben en ik geloof dat Zij het Goddelijke Plan met ons wil bespreken. Dus welkom Moeder.

Goddelijke Moeder: En welkom aan jou. En welkom aan jullie allemaal, mijn geliefden op deze planeet. Deze lieve Aartsengel die geïncarneerd is en vorm aangenomen heeft als de planetaire Gaia. Ik begin hiermee, omdat ik wil dat jullie het potentieel begrijpen dat een ieder van jullie draagt.

Toen wij eerst spraken over deze planeet, zijnde een aartsengel in de vorm, over het aangenomen hebben van de planeetvorm, een oeroude wezen, in dienstbaarheid aan De Ene, waren velen van jullie terughoudend of met stomheid geslagen, maar de reden waarom wij hierover spreken is dat jullie, mijn geliefden, de omvang, de majesteitelijkheid, het potentieel begrijpen, van waar jullie tot toe in staat zijn. Ja, als engelen, als aartsengelen, als sterrenzaden … Het is niet van belang hoe jij jezelf begrijpt, hoe jij jezelf waarneemt. Je bent van mijn essentie, en daarin draag je het patroon van alles, draag je het patroon van Liefde, hetgeen een veelvoud aan gezichten, expressies en manieren van Zijn heeft.

De Raad – De Andere 99% /24 februari 2017 / Ron Head

De Raad –
De Andere 99%
24 februari 2017 / Ron Head

Heel vaak horen jullie over de 99% van de kosmos die niet zichtbaar is voor jullie. Nog vaker wordt jullie verteld van het al even enorme percentage van jullie DNA, dat 'junk' is. En jullie worden er voortdurend aan herinnerd dat mensen slechts vijf tot tien procent van hun hersenen gebruiken, en dat het grootste deel van iemands bewustzijn in het onderbewustzijn ligt. Zullen we dat bespreken?

Wat ligt er in al deze onbekende ruimte? Op het gebied van jullie kosmos, zouden we willen zeggen dat jullie niet de enorme aanwezigheid van energie zien of die toestaan  die in chaos, of potentieel is. Jullie stellen je alleen de 'werkelijkheid' voor als zijnde binnen het spectrum van jullie waarnemingsvermogen. En hebben je nooit druk gemaakt over die dingen die sommigen weten en waarover jou niet verteld is.

Wat ligt er allemaal in die ongebruikte geest en bewustzijn? Nou ja, alle dingen die je hebt buitengesloten, al het potentieel dat jullie jezelf niet toegestaan hebben te weten, alle ervaringen en geschiedenis waarvan jullie niet geloven dat die bestaat. En vinden alles wat voor jullie verborgen is niet erg.

Dagtekst van Zaterdag 25 Februari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 25 Februari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De liefde - haar bron is in ons

"Bemind worden: dat is wat de meeste mensen verstaan onder het geluk. Natuurlijk gaan ze wel akkoord om zelf ook een beetje lief te hebben, maar ze denken dat het belangrijkste toch is om zelf bemind te worden. Het bewijs: waarom lijden ze zo vreselijk wanneer ze ontdekken dat diegene die ze beminnen hun liefde niet beantwoordt? Of niet in die mate als ze zouden wensen? Om gelukkig te zijn, wachten ze op liefde die van buitenaf naar hen toe komt. Als ze niet komt, of als ze hun ontnomen wordt, voelen ze zich beroofd. Ze geloven niet in hun eigen vermogen, hun eigen kracht om lief te hebben, ze hebben liefde nodig die hun door iemand buiten henzelf gegeven wordt.

Om vrede en vreugde te vinden, moeten we in feite niet wachten op de liefde van de anderen, maar uitsluitend op onze eigen liefde rekenen. Want de bron van de liefde ligt in onszelf en deze is onuitputtelijk."

Matrix. / 23 februari 2017 / ArjunA

Matrix.
23 februari 2017 / ArjunA

In recente artikelen heb ik het woord Matrix gebruikt. Wanneer het samen met Quarantaine wordt geschreven, refereer ik aan het hologram waarin we gevangen zijn. Matrix op zich verwijst naar de film trilogie, waarin metafysische codes zijn verborgen. In het eerste deel leert Eno angst te overwinnen door zijn geest te bevrijden. En dat is exact wat we kunnen doen om de sleutel tot het Universum te krijgen.

De geest bevrijden is een voortdurende uitdaging om je linkerhersenhelft zodanig te dimmen dat je rechterhersenhelft hogere frequenties verkrijgt. Een nog grotere uitdaging is om je epifyse te zuiveren van alle ballast die in eeuwenlange programma’s zijn gedownload. We denken dat we een Vrije Wil hebben, maar dat is een programma. We zijn geprogrammeerd om te denken dat we autonome wezens zijn, maar we zijn slaven.

Puma Punku.
De naam van dit oudste en mysterieuze complex betekent ‘Deur van de Poema’. Tijdens onze 12.12.12 missie in Peru had ik naar Puma Punku in Bolivia willen gaan. We zouden maar 2 uur reizen nodig hebben om er te komen, maar als je niet met dollars zwaaide, kon je uren vast zitten voor de grens. Puma Punku is een archeologische schatkamer die het menselijk verstand te boven gaat.

Een Schrijven van de Schepper / 24 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Kostbaar


Alles wat Ik Ben, Ben Jij.
Alles wat Jij Bent, Ben Ik.
Jij Bent kostbaar voor Mij.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 302 Gebruik je Hart / Geplaatst 25 februari 2017

Heavenletter 302
Gebruik je Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 25 februari 2017


God zei :

Het wiel van het leven draait, en een keer in de zoveel tijd, neemt hij een spurt, of, beter gezegd, zie je het starten van zijn omwenteling. Je voelt een opleving. Je voelt dat er een nieuwe impuls is en jij wordt mee voortgedreven.

Dus gaat je groei sneller. Het is waar dat je versneld bent. Wat is een hogere trilling? Het is een hogere snelheid, maar zo snel dat het tijdloos is.

Jij hebt een snelle start gehad. Je bent al begonnen, en nu ben jij op jouw weg. De kracht van Mijn liefde heeft je voortgedreven.

Je stijgt omhoog. Je stijgt hoger en hoger, totdat er geen ruimte noch tijd is om jou te verwarren. Je vaart niet in ruimte en tijd. Jij vaart gewoon. Je bent gewoon, en jouw zijnswezen stijgt hoger en hoger. Dat is hoe het wordt beschreven, maar in werkelijkheid kunnen We net zo goed zeggen dat jouw zijnswezen breder en breder en dieper en dieper gaat, maar er is geen hoger, geen breder, niet dieper voor hem om naar toe te gaan. Je zijnswezen wordt zich meer bewust van zichzelf, en is blij.

vrijdag 24 februari 2017

PERSBERICHT Gorinchem, 24-02-2017 Documentaire First Contact bij Vue Gorinchem: ‘We zijn niet alleen’

PERSBERICHT
Gorinchem,  24-02-2017

Documentaire First Contact bij Vue Gorinchem: ‘We zijn niet alleen’

Op woensdag 22 maart vertoont Vue Gorinchem eenmalig de fascinerende docu-film First Contact. Deze spraakmakende documentaire laat de potentiële positieve gevolgen van buitenaards contact zien en verkent vragen als ‘waarom zijn we hier?’, ‘wat is het doel van ons bestaan?’ en ‘hoe past buitenaards contact in ons leven?’

De voorstelling start om 19.00 uur. Daarna is er tijd & ruimte voor napraten in de bar van de bioscoop. Tickets zijn €9,50 en zijn te koop aan de kassa, via de telefoon en online via https://www.vuecinemas.nl/films/film/first-contact-docs


Mike Quinsey – Channeling van zijn Hogere Zelf – / 24 februari 2017

Mike Quinsey
– Channeling van zijn Hogere Zelf –
 24 februari 2017

De veranderingen stomen voorwaarts en er wordt, letterlijk buiten jullie gezichtsveld, veel belangrijk werk gedaan omdat het gaat om bases die zich in Binnenaarde bevinden. Het heeft allemaal als doel de macht van het duister, dat jullie "gevangen" heeft gehouden, weg te nemen. Met moderne detectieapparatuur kan jullie ware geschiedenis worden ontrafeld en zal er geen sprake zijn van een doofpot, zoals dat in het verleden gebeurde. Er wordt beweerd dat zeer binnenkort veel van de details die verband houden met zeer oude ontdekkingen, onthuld zullen worden en publiek gemaakt. Het zal tenminste de laatste 50.000 jaar herschrijven en het werkelijke ontwikkelingstraject laten zien dat naar de Mens in haar huidige vorm heeft geleid. Er bestaat maar weinig zoals jullie is doen geloven en de waarheid zal als een frisse wind zijn die de Mensheid zonder omhaal omtrent haar werkelijke pad van evolutie zal informeren. De waarheid zal de meeste mensen opwinden, maar sommigen zullen bang blijven omtrent wat de veranderingen zullen veroorzaken dat hun "comfortzone" misschien in gevaar brengt. Wees ervan verzekerd dat de uiteindelijke uitkomst jullie snel zal verheffen en het zal duidelijk worden dat jullie toekomst veilig en uiterst welkom is. Denk eenvoudigweg eens aan wat er de afgelopen 150 jaar voor jullie verborgen kan zijn gehouden.


Arrestaties in pedofielen-ring niet van belang voor mainstream media? / 23 Februari 2017 / Irma Schiffers


Arrestaties in pedofielen-ring niet van belang voor mainstream media?
23 Februari 2017 / Irma Schiffers

pizzagate
Fake news, ofwel nep nieuws…
Die term werd plotseling breed gelanceerd en gebezigd in de mainstream media en deze vlag (een valse?) zou de lading moeten dekken van de volgepakte schepen uit het alternatieve mediacircuit. Aanleiding hiervoor was blijkbaar een andere term die door die ‘alternatieve schepen’ werd gebruikt terwijl ze massaal uit de havens vertrokken om wereldwijd hun ‘pizzagate’-schandalen te verkopen aan de nietsvermoedende bevolking. Zeer noodzakelijk om onze kinderen te beschermen tegen deze misdaden, nietwaar?

Om iets als fake news te bestempelen is nauwelijks nog een haalbare kwestie want de internet-trollen, mainstream papegaaien, alternatieve sites waaronder veel ‘controlled opposition’ lijken zich per dag te vermenigvuldigen en dan ook nog driewerf in het kwadraat. Maar gelukkig komt er ook ‘echt nieuws’ uit de koker van de diverse alternatieve mediakanalen. Het is echter op zijn zachtst gezegd verbazingwekkend dat er in de mainstream niets van dat échte nieuws wordt vermeld. Dus dan moeten ‘wij’ maar weer in de benen om dat na te trekken en te verspreiden onder de bezorgde burgers die alleen de chaos maar dag bij dag zien toenemen. We hebben recht op informatie, compleet en zonder omwegen. 

Dagtekst van Vrijdag 24 Februari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 24 Februari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De waarheid - we kunnen haar alleen maar benaderen

"Ook al bezitten alle mensen een identieke structuur, toch zijn ze allemaal verschillend qua gevoeligheid, qua begrip, qua behoeften en verlangens, en ze kunnen dus niet dezelfde waarneming hebben van de dingen. Wanneer ze dan redetwisten in naam van de waarheid, is die waarheid, die ieder van hen beweert te bezitten, alleen maar hun eigen beperkte waarheid.

Je zult zeggen: “Maar bestaat er dan geen waarheid?” Toch wel. Hoe meer de mens zich innerlijk verheft, door zich los te maken van zijn persoonlijke, egoïstische belangen, door zich te zuiveren en door zich te laten doordringen van het goddelijke licht, hoe dichter hij bij de waarheid komt. Maar de waarheid als absoluut principe, daarover kun je onmogelijk zeggen of we haar ooit zullen kennen. Het enige wat je met zekerheid kan zeggen, is dat naarmate we de ondoorzichtige lagen rond onze duistere en slecht beheerste gedachten en gevoelens verwijderen, we geleidelijk steeds dichter bij de waarheid komen."
Boodschap van de engel van Moeder Omega: Inspiratie voor hart en ziel/ 24 februari 2017

Boodschap van de engel van Moeder Omega:
Inspiratie voor hart en ziel
24 februari 2017 

Geliefd kind van Moeder Omega,

Jij ben geliefd, gekoesterd en gewaardeerd door je Goddelijke ouders vanaf het moment toen je ogen voor de eerste keer het levenslicht hebben gezien. De Goddelijke Moeder Omega is je eeuwige kosmische moeder uit de geestelijke wereld en ze heeft je lief, mijn vriend, ook al is de afstand tussen de sferen van het licht waar ze verblijft en de fysieke wereld waar jij woont veel groter dan de hele kosmos. Er ligt een scheiding van een machtige glazen wand tussen de geestelijke en de materiële dimensie voor alle zielen die  in de fysieke dimensie incarneren. Zo houdt de Grote Kosmische Wet de evolutiegolven van de zielen tussen de verschillende dimensies gescheiden tot zo ver het voor deze evolutieronde in het Universum nodig is. 

Je hemelse moeder houd van je, geliefd kind van God, ondanks het feit dat ze jou hier, op aarde, slechts heel erg af en toe kan bereiken. Ze denkt veel vaker over jou dan jij zelf in de gaten hebt. Ze maakt zich zorgen over jou op de moeilijkste momenten van je leven en ze stuurt ons, de Omega engelen van haar eigen hemelse legioenen naar je toe, wanneer jij machteloos de Goddelijke hulp van boven roept. Ze geeft antwoord op al je gebeden, geliefd kind van het licht, toch wil ze niet je belangrijke leerproces in de materie met haar directe bemoeienis verstoren. Ze is er wel in je leven, en toch lijkt het vaak dat ze er niet is.


Op deze dag van je leven / 24 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

24 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... Dat je nooit tevreden zou mogen zijn met zo weinig
wanneer je iets groots kunt bereiken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel mensen genoegen nemen met zo weinig?
Je hoeft niet jezelf niet onder hen te plaatsen.
De wereld is een overvloedige plek.
Overvloedig met mogelijkheden, overvloedig met geluk,
 een overvloed aan ideeën, en een overvloed aan liefde.

Reik uit naar die overvloed en neem wat rechtmatig van jou is.
Het is jouw erfdeel, aan jouw geschonken door God.
Zorg dat je het krijgt.
Faal niet door het niet te bereiken door de angst dat het niet tot je zal komen.
Hoe kan het naar je toe komen als je er niet naar uitreikt?

Wees niet tevreden met zo weinig.
Reik uit, span je in, voor iets groots.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Angst of Zekerheid? / Geschreven door Elias / 31 januari 2017 / geplaatst 24 februari 2017

Angst of Zekerheid?
Geschreven door Elias / 31 januari 2017
geplaatst 24 februari 2017

 angst zekerheid

Alles, wat op aarde gebeurt, is een mathematische formule van onze schepper. Er bestaan geen vergissingen, er bestaan geen toevallen. Wat er wel is, zijn de Goddelijke berekeningen en waarden waarin alles op elkaar is afgestemd.

Met deze stelling zullen veel mensen wel moeite hebben, vooral in deze tijd van steeds groter wordende tegenstellingen en oplopende conflicten. En toch is er sprake van een groots plan voor deze planeet, een plan dat het streven naar een Nieuwe Wereldorde, gedragen door de duistere machten, volledig zal ontkrachten en ten val zal brengen. Het is het Goddelijk Plan om deze planeet uit de dualiteit te verheffen naar de laagste dimensie van de werkelijkheid: de vijfde dimensie van bewustzijn. En niemand is in staat om dit proces te stoppen.

In deze tijd is dat nog niet duidelijk zichtbaar want de machten van de duisternis lijken stapsgewijze steeds meer van hun agendapunten te kunnen omzetten. Dit is enkel mogelijk omdat de massa nog steeds slapende is en geconditioneerd door de mainstream media, die het echte nepnieuws verbreiden, nog steeds dezelfde vazallen van deze duistere krachten als leiders kiezen. Maar dat gaat veranderen.

LiefdeLicht-Energie: Ongekende Stijging van 662% !!!! / 23 Februari 2017

LiefdeLicht-Energie:
Ongekende Stijging van 662% !!!!
23 Februari 2017
 (Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Een Schrijven van de Schepper / 23 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
23 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
Chaos Nu is de tijd, mijn geliefden, om lief voor jezelf te zijn.
Vele, vele veranderingen komen naar jullie Aard oppervlak,
onzekerheden in overvloed maken het uitdagend om een helder hoofd
en liefdevol hart te houden.
Houd in gedachten dat jullie maatschappij, als geheel,
opnieuw aan het uitbalanceren is en chaotisch kan lijken te zijn ... op zijn best.
(Lach)
Doe je best om zo gecentreerd als mogelijk te blijven en weet dat alles goed zal zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 301 Het Mysterie van het Universum / Geplaatst 24 februari 2017

Het Mysterie van het Universum
Brief uit de Hemel
Geplaatst 24 februari 2017


God zei :

Ontdekking is eigenlijk terugwinning. En wat je terug wint is liefde. Wat is het mysterie van het universum, behalve liefde? Liefde is de terug gekregen ontdekking, herwonnen, herinnerd. Verloren liefde is gevonden. Niet verloren liefde wordt herwonnen. Vergeten liefde wordt weer hergebruikt.

Vóór de ontdekking en al hun delen was er het zoeken. Edison zocht. Columbus zocht. Wat ze zochten was een klein deel van wat hun diepere zelf zocht.

Naar welke uiting van liefde ben jij op zoek? Met andere woorden, welke uiting van liefde zoek jij om te geven? Dat wat je vindt, geef jij. Dat wat je bent, bied jij aan. Jij doet een suggestie. Welke suggestie doe je?

Weet welke suggestie jij tracht te doen. Tracht jij te vergaren? Om eigenzinnige ego's te behagen? Om applaus te krijgen?

donderdag 23 februari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 22 februari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 22 februari 2017


Dierbaren, angst kan zich op vele manieren uiten bij de mens. In sommige opzichten dient angst jullie door jullie veilig te houden voor gevaar, maar in de meeste gevallen houdt angst jullie in een staat van stilstand en spanning. Een van de meest voorkomende angsten die mensen ervaren is de angst voor het oordeel.

Angst voor het oordeel zit goed in jullie geïntrigeerd door de jaren heen - angst voor het oordeel van een boze, wraakzuchtige God, angst om veroordeeld te worden voor jullie spiritualiteit of gaven en om zelfs gedood of gemarteld te worden, en de angst voor oordeel van anderen resulteert erin dat jullie worden gemeden.

Kryon: Jullie Gulle Gift / David Brown /10 september 2003./Geplaatst: 23 februari 2017

Kryon:
Jullie Gulle Gift
David Brown
Durbanville, Zuid Afrika
10 september 2003. Geplaatst: 23 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier vanavond in Durbanville te zijn omdat dit een speciale avond is. De planeten staan vanavond op een speciale manier in lijn; een manier waardoor mechanische dingen niet goed werken. De menselijke natuur heeft het in zich om dingen gewoon te gaan repareren als zij niet goed (genoeg) werken. Het lijkt erg op het leeggooien van een kopje en de inhoud daarvan op de vloer te gooien en het dan uit te zeven om eruit te halen wat je wilt houden, wat je terug wilt stoppen in het kopje en wat ergens anders naar toe moet gaan.

De energie is zodanig dat jullie binnen een paar maanden vanaf nu over je schouder terugkijken jezelf bijna niet meer zullen herkennen; als jullie je verbinden met deze energie zullen jullie door een enorme interne uitsortering gaan. Vele dingen op de planeet Aarde zijn niet zoals zij zouden moeten zijn – Spirit is doorgebroken en de mensheid ontvangt de overvloed en de geschenken van deze doorbraak. Het werk dat op Aarde door de mensheid is gedaan heeft ervoor gezorgd dat er een directe corridor van licht is van de Aarde naar het Christusbewustzijn. Dit zal een opwindende hoeveelheid nieuwe informatie, kennis en begrip brengen in jullie staat van zijn.

Op deze dag van je leven / 23 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

23 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de liefde sterker is dan gerechtigheid.

Sting zei dat, en het is volkomen waar.
Dus als je het gevoel hebt dat je "onrechtvaardig" bent geweest
 en op zoek bent naar 'rechtvaardigheid',
kan het zijn dat je op zoek bent naar de verkeerde dingen.

Wat zou er gebeuren als je in plaats daarvan de liefde zocht?
En wat zou er gebeuren als je liefde gaf in plaats van er naar te zoeken?

Dit is heeft misschien een beetje vergeving nodig.
Maar als je begint met jezelf - als je begint met jezelf te vergeven
voor alle dingen die je kan hebben gedaan die niet goed waren,
zul je het veel gemakkelijker vinden om een ander te vergeven
voor wat er werd gedaan, dat volgens jou niet in orde is.

Het is gewoon maar een gedachte ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl