Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 18 februari 2017

Kryon: Nieuwjaars-Channeling 2017 / Sabine Sangita / 17 januari 2017. / Geplaatst:18 februari 2017

Kryon:
Nieuwjaars-Channeling 2017
Sabine Sangita / 17 januari 2017. 
 Geplaatst:18 februari 2017
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Kryon: Een nieuw jaar is in de lineaire tijd begonnen – Wij werken voor Lady Shyenna (Gaia)

Ik Ben Kryon en ik begroet jullie met de tonen van Omar Ta Satt. (Groet aan de Lichtwerkers, Henk) Ik Ben het magnetische LiefdesLicht, maar ik ben ook veel meer dan dat. Ik ben versmolten met een groep van lichtende Engelen die onmetelijk van jullie houden, die van het collectief houden en zich tot jullie wenden om de boodschappen via Sangitar door te geven.

In de lineaire tijd is voor jullie een nieuw jaar begonnen en hoeveel hoop, verwachtingen en wensen hebben jullie persoonlijk voor dit jaar in jezelf gemanifesteerd? Dit is ook een goed punt in de tijd want energetisch gezien wordt dit een jaar van manifestatie. Jullie zijn begonnen met veranderingen en hebben hen welkom geheten.

Deze veranderingen zullen zich nu verder uitbreiden en de energie, de energie van Werkelijkheid, zal steeds verder toenemen en duidelijker worden. Er is moed voor nodig, oplettendheid en voor alles vertrouwen om in deze nieuwe tijd de stappen te nemen die noodzakelijk zijn om het nieuwe zich steeds meer te laten uitbreiden en te laten manifesteren op deze wonderschone planeet.


Meer lezen >>>


Een Schrijven van de Schepper / 17 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
17 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Troebel of duidelijk?


Er zullen tijden zijn dat je wordt 'uitgenodigd' in de strijd te springen
en deel te nemen aan het drama dat om jou heen gaande is. 
Het kan zeer verleidelijk zijn om te reageren met een trek of  knie beweging
 richting de woede of walging die naar je toe gegooid wordt. 
Nogmaals, dit is waar jouw vrije wil en de keuze gaan meespelen. 
Doe je mee of  'ga je het uitzitten'? 
In die gespannen momenten; haal adem, neem een stap terug en vraag jezelf af
 of het iets is waar je je echt mee wenst bezig te houden. 
Zou je willen reageren met oordelen? 
 Zou je jouw mening op willen leggen aan een ander? 
Zou jou deelname helpen de lucht te klaren of zou het dat onduidelijker maken? 
 Neem de tijd en luister naar je hart...
de zuiverste en meest rechtvaardige oplossing zal er altijd zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 17 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

17 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat er koren zingen in je hoofd.
Als je luistert, zul je de muziek horen.
Het is het lied van engelen.

Besteed geen aandacht aan de geluiden van de wereld.
Het zijn gewoon geluiden,
en zelfs allemaal bij elkaar opgeteld hebben ze geen waarde,
 zijn ze zinloos.
Span je in om het lied van engelen te horen.
Luister naar de melodie binnenin je ziel.

Dit bericht is een metafoor.

Je weet precies wat het je probeert te vertellen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Heavenletter 1772 Welke noot moet jij gespeeld horen hebben? / Geplaatst 18 februari 2017

Welke noot moet jij gespeeld horen hebben?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 18 februari 2017


God zei:

Ik heb gezegd at alle problemen van de wereld veroorzaakt worden door een ding, en dat is dat Mijn kinderen niet weten hoe geliefd ze zijn.

Omdat dit het is, moet je jezelf verzamelen en voor bewijs van liefderijk zoeken. Het is niet aan jou om te gaan zitten en wachten tot liefde komt. Ook is het niet voor jou om te gaan zitten en er op te wijzen alle liefde die niet voor jou is gekomen. Het is voor jou om alle liefde in het universum aan te wijzen en aan jezelf te geven.

Als niemand jou ooit bloemen heeft gestuurd, ga dan naar buiten en pluk een eenzame bloem voor jezelf. Hoe van deze bloem die je gekozen hebt om je hart te versieren.

Als niemand je uit eten heeft genomen, dan presenteer jezelf een maal die een koning waardig is, en ga zitten en eet het.

vrijdag 17 februari 2017

Bericht van Cobra, 16 februari 2017, Vertel Het Verder! Etherische Bevrijding 26-2-2017 /17 Februari 2017


Bericht van Cobra, 16 februari 2017,
Vertel Het Verder! 
Etherische Bevrijding 26-2-2017
17 Februari 2017

Het is weer tijd om in actie te komen! Het is tijd om de bestemming van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Wij zijn het er allemaal over eens dat het proces van planetaire bevrijding veel te lang duurt.

Hier is onze kans om gemeenschappelijk het proces te versnellen.

Wij gebruiken daarvoor de gelegenheid van de zonsverduistering op 26 februari om een portaal te creëren waardoor wij het energieveld rondom de planeet zullen verlichten.

Vertel het verder! Deel het wereldwijd. Plaats het alsjeblieft op je websites en blogs. Nodig spirituele groepen uit om mee te doen. Als je alternatieve media kent kun je het naar ze toe sturen. Je kunt een Facebook groep voor jouw lokale groep creëren, of voor mensen die dit in jouw deel van de wereld doen. Wij hebben hiervoor ook een hoofd-Facebook groep nodig. Je kunt een video erover maken en het op Youtube posten.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 17 februari 2017

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
17 februari 2017

Het totaalbeeld dat we hebben van de activiteiten op Aarde is anders dan dat van jullie omdat, zoals wij het kunnen zien, alles op vele verschillende tijdlijnen plaatsvindt waardoor het moeilijk is om, wat betreft de gang van zaken, een accurate voorspelling te doen. Eén ding staat echter als een paal boven water en dat is dat de duistere elite haar controle over jullie verder kwijtraakt en afstevent op een algehele ondergang. Het betekent een verpletterend einde voor een groep die er ooit van overtuigd was dat ze onverslaanbaar was en in staat om de toekomst van de Mensheid te bepalen. Nu worden jullie vrij om je eigen bestemming te bepalen, hoewel het voor een poosje chaotisch kan lijken, totdat het pad voor jullie duidelijk wordt. Het is onvermijdelijk dat er sprake zal zijn van misère en onzekerheid, maar te zijner tijd zal alles duidelijk worden en zal jullie toekomst verzekerd zijn wanneer jullie van je hervonden vrijheid kunnen gaan genieten.

De tijden beginnen sneller te veranderen dan jullie hadden verwacht en vanuit vele hoeken zal de waarheid, die eonen lang voor jullie is achtergehouden, naar buiten komen. De gehele geschiedenis van het Menselijk Ras zal herschreven dienen te worden en dat zal behoorlijk verschillen met dat wat jullie is geleerd. Jullie isolatie van andere Wezens is echter met opzet gedaan om ervoor te zorgen dat jullie je konden ontwikkelen zonder invloed of bemoeienis van buitenaf. Het zal echter nodig zijn om het kaf van het koren te scheiden, aangezien alleen die zielen die een hoger niveau hebben bereikt in staat zullen zijn om te ascenderen. Het betreft hier een natuurlijk proces en niemand kan bepalen wie er klaar is om te ascenderen, omdat het in behoorlijke mate afhankelijk is van je huidige trilling. Je kunt erop rekenen dat iedere ziel dezelfde kans heeft gekregen om te ascenderen, maar velen weten dat ze er op dit specifieke moment nog niet klaar voor zijn.


De Arcturische Raad Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale / via Daniel Scranton / 13 februari 2017

De  Arcturische Raad
Jullie hebben Helpers in De Negende Dimensionale
via Daniel Scranton / 13 februari 2017   

”Een van de manieren om aan jezelf te bewijzen dat je hulp hebt is om dat vertrouwen op te bouwen door te vragen om kleine wondertjes en om te zien hoe gemakkelijk je die krijgt. Vraag om hulp bij je dagelijkse routine, je verplichte activiteiten en zie hoe gemakkelijk het is om die te verkrijgen. Het is nog gemakkelijker voor je om een kleine hoeveelheid hulp te verkrijgen dan het voor jou is om dat antwoord te krijgen voor het gebed waarvoor al jaren en jaren gevraagd hebt.
Gegroet, Wij zijn de Arcturische Raad. We zijn blij om ons met jullie allen te verbinden.

Als je je schema’s regelt en je denkt over de tijd waarop je bepaalde taken hebt voltooid, kun je wensen om de helpers op te roepen die je hebt om je lading te verlichten. Als je bereid bent om die hulp te accepteren, gemakkelijker in je leven te staan en met minder geworstel, dan nodigen we je uit om die hulp die er nu reeds is, te gebruiken.


Meer lezen >>>


LiefdeLicht-Energie: Een Nieuwe Golf heeft Ons weer Bereikt / 16 Februari 2017

LiefdeLicht-Energie:
Een Nieuwe Golf heeft Ons weer Bereikt
16 Februari 2017
De Diagrammen van 12-02-2017  t/m 16-02-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Ole Dammegård: Illuminatie invloed in muziekindustrie (video) 16 Februari 2017


Ole Dammegård:
 Illuminatie invloed in muziekindustrie (video)
16 Februari 2017

Artikel met video van De Vrije Media

 foto-video-illuminati-influence-deel-1

Eén van de vele uren interviews die we met De Vrije Media op video hebben opgenomen  met onderzoeksjournalist Ole Dammegård (zie een eerder artikel daarover) ging over de invloed van de illuminati op de muziekindustrie. Ook in die wereld is de duistere macht achter de schermen helaas flink actief.  Deel 1 is nu gemonteerd en vrij voor iedereen te bekijken.

Met alle disclosure, exposure naast desinformatie en chaos die momenteel naar buiten wordt gespuwd kan het bijna niet veel langer meer duren voordat de ogen en oren massaal open gaan en men gaat beseffen dat we zelf een enorm vermogen hebben om na te denken en onze intuïtie te gebruiken ten faveure van de waarheid. Die zullen we allemaal zelf moeten gaan zoeken en wij willen daarbij graag van dienst zijn.

Een Schrijven van de Schepper / 16 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
16 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Jouw Manier, Jouw Keuze ”Jouw Aardse bestaan is vol van keuzes.
Je kunt kiezen om dingen eenvoudig en moeiteloos of uitdagend en hobbelig te maken.
 Ongeacht welke manier je ook kiest,
je zult altijd een eindpunt bereiken dat bevorderlijk is voor die keuzes.
 Het is altijd mijn wens geweest om het zo gracieus mogelijk te maken,
 maar je hebt de vrije wil om je leven precies zo te maken zoals je wilt.
 Deze gezegende gift kan nooit worden afgenomen van jou.
Gebruik het verstandig.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Op deze dag van je leven / 16 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

16 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat jouw agenda voor deze dag werd vastgesteld in je ziel.
De enige vraag is nu of je daar naar zal luisteren.

Weet je waarom je leeft?
Om stem, actie en lichamelijkheid te geven aan God.
Om de mooiste versie te worden van de grootste visie die je ooit hebt gehouden over Wie Je Bent.
Al het andere doet niet ter zake.

Het zal je verwarren, natuurlijk.
Het zal je aangrijpen en vasthouden en doen denken dat het belangrijk is vandaag, 
maar het zal al niet heel veel ter zake doen.

Blijf op koers. Blijf op koers.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlHeavenletter 215 Tijd / Geplaatst 17 februari 2017

Tijd
Brief uit de Hemel
Geplaatst 17 februari 2017


God zei :

Onthoud jezelf niet van wereldse zaken, maar weet wel dat je leven daar niet van af hangt. Jij denkt van wel. Jij denkt dat je een stuiterende levensbal bent, op en neer, afhankelijk van het tij. Jij denkt dat al het fysieke je leven is. Het is alléén maar een deel er van, en ook nog maar een klein deel.

Je hebt de neiging om te denken dat het alles is.

Je probeert Mij te geloven wanneer Ik zeg dat dit niet het hele verhaal is. Je probeert Mij te geloven wanneer Ik zeg dat jij nergens heen kunt gaan zonder Mij. Je probeert Mij te geloven wanneer Ik zeg dat jij helemaal nergens heen kunt gaan, dat er niets is om heen te reizen, omdat het allemaal binnen in jou zit. Jij bent jouw bestemming. Ik ben jouw Bestemming. En Wij zijn hier waar jouw reis begon.

donderdag 16 februari 2017

Tussen de Eclipsen / 15 februari 2017 / Door Fran Tielemans

Tussen de Eclipsen
15 februari 2017 / Door Fran Tielemans

De eclipsen van 11/2 en 26/2 en de energie er omheen raken elke mens op Aarde. Waarschijnlijk heb je intussen al gemerkt op welke aspecten van je leven (of van jezelf) ze doorwerken. Deze kosmische triggers hebben echt wel het beste met je voor. Hun bedoeling is niet je het leven zuur te maken, integendeel. Ze wijzen je net dié punten aan waarop je niét in je hoogste potentieel staat, handelt of denkt.

Wanneer je deze periode ten volle omarmt, kan je heel wat goeds halen uit deze periode, en zal je een hele stap vooruit kunnen zetten. Je kan om te beginnen al eens kijken wat er zich in je leven voordeed in de periode rond 1998-2000, en of je een gelijkenis ontdekt met dingen die zich nu voordoen (bepaalde planeetstanden zijn dezelfde als toen). Je kan zien hoe je bent geëvolueerd, maar ook hoe je één en ander nog bewuster en harmonieuzer kan aanpakken. Er valt nog wat te leren rond dat bepaalde thema, er is nog iets niet afgewerkt, anders zouden de dingen van toen zich niet herhalen, ook al is het nu in een veel mildere vorm. Vooral wanneer we bereid zijn om te leren en aan te passen waar nodig, lost veel zichzelf op en wordt de weg vanzelf makkelijker.

Geavanceerde Wezens. /15 februari 2017 / ArjunA

Geavanceerde Wezens.
15 februari 2017 / ArjunA

De Engelse afkorting voor Advanced Beings (geavanceerde wezens) is AB’s. Om iets meer over geavanceerde wezens te begrijpen moeten we in de metafysica duiken. Metafysica gaat over abstracte fenomenen en over de oorspronkelijke wordingsgeschiedenis die ons bewustzijn te boven gaat. Metafysica is de leer van het bovennatuurlijke; gewaarworden wat met onze zintuigen niet is waar te nemen. Het is veelvormige informatica zonder computer en dient zorgvuldig toegepast te worden.

Er is namelijk geen enkele bron van informatie zonder vervorming. Zelfs de helderste channels zijn niet 100% accuraat. Opvoeding, educatie en conditioneringen kleuren het bewustzijn van elk channel. In elke waarheid dwaalt een beetje onwaarheid terwijl elke leugen een korrel waarheid bevat. Het is net als het Yin & Yang symbool.

Sinds de dageraad van ons bestaan heeft de mens informatie ontvangen van goden, engelen, dierbare overledenen, etherische wezens en van het collectieve bewustzijn. Die informatie reist tussen diverse bewustzijnsniveaus doorheen gans het Universum. Hoewel wij nog niet begrijpen hoe de decodering/vertaling werkt reageren we wel op die informatie. Helaas worden mensen met de juiste antenne nog te vaak uitgelachen.

Op deze dag van je leven / 15 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

15 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat gisteren een geannuleerde cheque is; morgen is een

orderbriefje; vandaag is het enige geld dat je hebt;
dus besteed het verstandig.

Kay Lyons zei dat, en het is zo zeer, zeer nauwkeurig.
Wat doe jij vandaag?
Breng je energie in de wereld die jouw levensdroom  bespoedigd,
die jouw levensmissie bekrachtigd, die jouw levensdoel van brandstof voorziet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 15 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
15 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Keuze”


Wanneer het jouw keuze is,
alleen dan zal het scheuren van je ziel ophouden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 189 Groei naar de Zon Toe / Geplaatst 16 februari 2017

Groei naar de Zon Toe
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 februari 2017God zei :

Ik zit in je brein ingebakken of, in je genen, zullen We maar zeggen. Maar, natuurlijk, besta Ik ook. Mijn zegeningen zijn op jou gestempeld, maar ook Ik, de Gever van de Zegeningen, ben gestempeld in jouw hart, brein, genen, ziel, ja, in elk stukje van jou. In zekere zin kwamen jullie van een lopende productieband af, allemaal met hetzelfde ingebakken, en toch is een ieder van jullie op deze lopende band, een staaltje handenarbeid, bestempeld met de hand, met de hand vervaardigd. Oppervlakkig beschouwd, zijn er geen twee gelijk.
Hier zit dan ook de schijnbare tegenstelling in: Ieder precies hetzelfde geschapen door God, en toch niet één gelijk aan een ander, geschapen door de Schepper en de geschapene zelf.

Je werd ook bestempeld met je individualiteit. Het is waar dat het de bedoeling is dat je je individualiteit - je dualiteit - kwijt raakt in de zin van overgave. Gek genoeg word je met en in die overgave, unieker, omdat Mijn waarheid alleen maar door jouw waarheid heen kan verschijnen. Ik ben Eén Waarheid, maar Ik verschijn door vele lichtkokers heen, waarvan er geen twee precies gelijk zijn.
Mijn Eenheid verschijnt door het universum heen dat divers is en waarvan jij er één bent en Een bent.

Uniek betekent ook Eenheid. Jij bent Mijn ene Een.

woensdag 15 februari 2017

Benjamin Fulford: VS en China zijn beiden druk met binnenlandse strijd om de macht dus de wereld zal moeten wachten /13 februari 2017

VS en China zijn beiden druk met binnenlandse strijd om de macht dus de wereld zal moeten wachten
13 februari 2017/ Benjamin Fulford

Er vindt deze dagen intense strijd om de macht plaats in de Verenigde Staten en China wat betekent dat grote nieuwe initiatieven voor de planeet als geheel zullen moeten wachten totdat het stof is neergedaald in beide landen, zeggen Chinese en Amerikaanse bronnen.

De strijd in de Verenigde Staten gaat om het wat vereenvoudigen van zaken, tussen de opperste straat factie achter Trump en de overblijfselen van de Bush/Clinton opperste staat organisatie. In China gaan drie belangrijkste facties de onderlinge strijd aan als deel van een ingewikkelde dans om de macht wat een nieuwe centrale regering zal opleveren ergens tegen het einde van maart.

Wanneer de machtsstrijd voorbij is, kunnen we verwachten dat belangrijke hervormingen van de Federale Reserve Raad, de Verenigde Naties, het IMF, de EU enz. in alle ernst zullen beginnen.

Laten we beginnen met de strijd om de macht in de VS, welke geïntensiveerd is nu dat Jeff Sessions formeel is benoemd tot procureur generaal. Onmiddellijk gevolgd op zijn aanstelling vaardigde Trump een regeringsopdracht uit wat “de energie en hulpbronnen van de Federale Regering opnieuw focust op het ontmantelen van grensoverschrijdende criminele organisaties, als drug kartels.” Zoals een beambte bij het Pentagon het beschreef: “Trump verklaarde oorlog aan de Bush en Mexicaanse drugskartels.”

Kryon: Vraag en Antwoord 780: Geheime Wereldregering. / 15 februari 2017 / Lee Carroll


780: Geheime Wereldregering.
15 februari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, wat zijn Kryons gedachten en commentaar over de geheime ‘wereldregering?’

Antwoord: Over deze geheime ‘wereldregering’ van jullie planeet  hebben wij het in eerdere channelings gehad. Sommigen van jullie noemen hen de Illuminatie. Waar deze samenzweerderige en krachtige energie enige vooruitgang boekte naar zijn doel van het controleren van hoe de dingen werken op Aarde (hoofdzakelijk door geheime financiële plannen en mensen onder controle houden) vechten zij nu voor hun eigen bestaan en ontmoeten zij een vijand waarvan zij dat nooit hadden verwacht.

De vijand die zij frontaal ontmoeten heet: Waarheid. Dit zwaard van de Waarheid wordt gedragen door miljoenen als resultaat van technologie en omhooggegaan bewustzijn op de planeet. Jullie menselijke communicaties die officieel waren en lang duurden zijn opeens informeel en ogenblikkelijk geworden. Jullie hebben een web geschapen van ineengevlochten onthullingen, groeten en informatie dat licht blaast in de fundering van deze donkere en geheime groep. Breaking news: live stream over schadelijke vaccins /15 februari 2017


Breaking news:
live stream over schadelijke vaccins
15 februari 2017

vaccines-and-autism
Robert de Niro en Robert Kennedy houden op dit moment in de National Pressclub in Washington DC een persconferentie over de toevoeging van giftig kwik aan vaccins. Deze conferentie wordt THE WORLD MERCURY PROJECT CHALLENGE genoemd. Ze loven 100.000 dollar uit aan iedereen die schriftelijk kan aantonen dat de hoeveelheden kwik die in de vaccins zitten NIET schadelijk zijn.

De vraag is of de pers grootschalig aanwezig zal zijn zodat het breed in de media zal komen. Infowars zendt via live stream op dit moment de conferentie wel uit. Er zijn overigens zoals ik kan zien, opvallend veel lege stoelen. Aanwezig is ook Del Bigtree, de producer van de film VAXXED.  CNN zou niet aanwezig zijn, maar schijnt op dit moment toch te attenderen.

Eerder werd al in de alternatieve media geschreven over het feit dat Trump Robert Kennedy Jr. -die al heel lang bezig is de fraude in de farmaceutische industrie en de link tussen vaccins en autisme te onderzoeken- opdracht gegeven zou hebben tot een grootscheeps onderzoek naar de CDC (Center for Disease Control). Wetenschapper en medewerker William Thompson is als klokkenluider naar buiten getreden en heeft zodoende veel frauduleus materiaal aangeleverd voor de film VAXXED. Trump had al eerder aangekondigd dat hij spoedig Big Pharma zou gaan aanpakken.


Sheldan Nidle / 14 februari 2017

Sheldan Nidle - 14 februari 2017


8 Ahau, 3 Zac, 13 Caban

Selamat Jalwa! We betreden een ander onderdeel van onze gezamenlijke reis. De duistere cabal voelt zich, zoals aangegeven in ons vorige bericht, veilig, aangezien haar talloze exit-overeenkomsten haar een soort tijdelijke veiligheid leken te verschaffen. In feite is het onze intentie om deze overeenkomsten aan de kant te zetten nadat we de eerste stappen hebben gezet in de complexe distributie-operatie. Wanneer dit is gebeurd, is het volgende onderdeel het inbrengen van de Nieuwe Republiek. Deze handeling is bedoeld om de Federale Reserve te elimineren en een einde te maken aan de VS Inc. Deze operatie kan eindelijk een einde maken aan dit huidige Congres en de weg vrijmaken naar het formeel uitroepen van het NESARA-bestuur. Het is dit bestuur dat een nieuwe vreedzame realiteit kan laten manifesteren en dat de basis kan leggen voor een formele aankondiging van disclosure. Het kan tevens een realiteit, gevuld met een nimmer eindigende welvaart en jullie persoonlijke soevereiniteit, tot stand brengen. Het is dit rijk waarin alle verbazingwekkende gebeurtenissen kunnen plaatsvinden. Tezamen, met jullie, kijken we uit naar het creëren van een heleboel nieuwe positieve realiteiten.


Ouders, Wij Zijn de Grond Bemanning van het Ontwaken / dinsdag 14 Februari 2017 / Jessica Klassen

Ouders, Wij Zijn de Grond Bemanning van het Ontwaken
dinsdag 14 Februari  2017 / Jessica Klassen Een techniek om onze kinderen te helpen hun eigen superkrachten te voelen!

Zoals ouders de kinderen voort brengen en opvoeden, die zullen leven op en helpen bij het creëren van de Nieuwe Aarde, zijn wij de "grond bemanning" zo te zeggen. Wij zijn er om hen te helpen hun volledige potentieel te herkennen en hen eraan te herinneren tot wat ze in staat zijn.


door Jessica Klassen, 9 februari 2017

Mijn oudste zoon ging een aantal jaren van zijn leven door een fase heen waarin hij letterlijk geobsedeerd was door superhelden. Batman, Captain America, Superman, noem maar op, hij miste er geen.