Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 11 februari 2017

LiefdeLicht-Energie: Vandaag weer een Fikse Stijging! / 11 Februari 2017

LiefdeLicht-Energie:
Vandaag weer een Fikse Stijging!
11 Februari 2017
De Diagrammen van 07-02-2017  t/m 11-02-2017
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Inkomenssubsidie, een noodzakelijke maar tijdelijke oplossing / Geplaatst door:: Redactie - 11 februari 2017


Inkomenssubsidie, een noodzakelijke maar tijdelijke oplossing
Geplaatst door:: Redactie - 11 februari 2017


Dit artikel wordt u gratis aangeboden namens de leden van Coöperatie De Vrije Media UA. Word ook lid en draag bij aan internationaal onderzoeksjournalistiek, waarbij geen onderwerp en geen vraag worden gemeden.

red./Ad Broere/DVM

Het uitgangspunt voor een onvoorwaardelijke inkomenssubsidie is, dat iedereen recht heeft op een materieel menswaardig bestaan. Van tijd tot tijd sijpelen er berichten door in de media, die iets onthullen van de werkelijkheid met betrekking tot inkomens en lasten. Er is sprake van toenemende armoede in Nederland, ondanks de economische groei waarvan het Centraal Planbureau gewag maakt. De conclusie is eenvoudig, de groei komt niet ten goede aan veel Nederlandse huishoudens.

Hoe is de inkomenssituatie in Nederland? Voor een antwoord op die vraag is er het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Het CBS publiceert met een zekere vertraging gegevens over inkomens en vermogens van huishoudens en van individuen. Het is opmerkelijk dat de meest recente cijfermatige informatie die het CBS biedt van 2014 is. Opmerkelijk, omdat het februari 2017 is en omdat de verkiezingen voor de deur staan. De informatie van 2015 zou tenminste beschikbaar moeten zijn.

De weergave van de inkomensverdeling in de tabel hieronder is gebaseerd op:

Besteedbare inkomens per maandInterview met Cobra, 2 februari 2017, door Prepare For Change / 11 februari 2017


Interview met Cobra,
2 februari 2017,
door Prepare For Change
11 februari 2017

Voordat het interview begint geeft Lynn een update over het Malawi project, zie: http://prepareforchange.net/?p=20534

Van de redactie: er is gevraagd of wij vanuit Nederland een serie vragen via PFC aan Cobra kunnen stellen; Eventnl zal dit coördineren. Dus lezers die langs deze weg vragen willen indienen kunnen dit doen via een reactie op de publicatie (dus onderaan het interview).

Transcript van het Cobra 2 februari 2017 Interview

Lynn – Welkom Cobra, bij ons eerste interview in 2017. Vandaag is het donderdag 2 februari, je gastheren vandaag zijn Lynn en Aaron.   (OK)

Lynn – De eerste vraag is ingediend door een heer uit Europa. Hij begint met te zeggen: Als ik zou uitvinden dat mijn persoonlijke verbinding is met een zeer negatieve entiteit, laten we zeggen een van de hoge draconian, die spoedig zijn weg zal vinden naar de centrale zon, of Yaldabaoth, en als ik erin slaag om er volledig mee in te stemmen dat dit deel van mij wordt losgemaakt in de centrale zon (middels meditatie). Zou dit dan ook in ‘realiteit’ gebeuren met de draco of de octopus?

Energieën duwen ons om verder te gaan /10 februari 2017 / door Jenny Schiltz

Energieën duwen ons om verder te gaan
   10 februari 2017 / door Jenny SchiltzDe energie komt nu echt binnen. We hebben hemelse gebeurtenissen die de energie helpen opjagen, maar er is meer bij. Er is een enorme duw door deze energie. Het is het testen van ons of we klaar zijn om door te gaan, om het oude programmeren achter ons te laten. Kunnen we voldoende vertrouwen of we het oude kunnen loslaten?

Zoals met alle dingen is deze energie veelvoudig. Er is een component dat nog steeds al ons ‘spul’ opbaggert. Het vraagt ons om echt de manieren te zien waarop we niet van onszelf houden, de wijzen waarmee we onszelf hebben gecompromitteerd en de manieren waarop we onszelf niet hebben geëerd. Voor sommigen zal dit omhoog komen als negatieve gedachten over onszelf, voor anderen zal het uitspelen in de dagelijkse uitwisselingen. Observatie is nodig zodat we kunnen zien wat er wordt getoond zonder het verlies van de emoties ervan. Het opschrijven van je gedachten kan je helpen om de patronen te zien die omhoog bubbelen.

De Heilige ruimte / Manuela van der Knaap / 10-02-2017

Moonschorpio www.Kagayastudio.com

De Heilige ruimte

10-02-2017 / Manuela van der Knaap 


Dit artikel beschrijft het huidige proces wat innerlijk en in de wereld om je heen ervaren wordt. Alles lijkt uit elkaar te vallen, te ontbinden, maar dat is dus een onderdeel van een grotere beweging waarover je in dit artikel meer kunt lezen. Het belang van de principes van het Watermantijdperk zoals; vrijheid, vriendschap, eerlijkheid, en gelijkwaardigheid worden onderstreept en zijn het nieuwe goud. In dit artikel ook achtergrond informatie over de zons- en maansverduistering in februari  2017, die de eerste helft van 2017 werkzaam zijn.

Laatste loodjes
De laatste loodjes van wat in het grote proces van loslaten (2016) was blijven hangen, mogen alsnog worden losgelaten. Dit gaat mogelijk gepaard met vele ongemakken, slecht slapen, onrust, diepe onveiligheid ervaren en soms kiest je ziel ervoor om het lichamelijk uit te werken tot op die diepste lagen doormiddel  van ziek zijn.

Loslaten
Dit grote proces van loslaten liet zich vanaf mei 2016 ervaren en is nu in de afrondende fase gekomen en gaat op Valentijnsdag 14 februari  naar de volgende fase. *1 Deze goddelijke stroom van de zwarte Maan in Schorpioen vraagt om alles wat je niet dient te laten gaan. Los te laten, zodat we met een schone lei verder kunnen en opnieuw onze creaties en intenties kunnen richten. Loslaten is geen ‘werkwoord’, maar vraagt om alles wat er is te omarmen, toe te staan en je ego belangen los te laten.


"Mensen worden wakker: voor de eerste keer in de genoteerde geschiedenis springt de Shuman resonantie omhoog tot 36+ "/ Madeline | Feb 5, 2017

Sagittariuscraig reddit.com 1 febr. 2017… 
“Mensen worden wakker: voor de eerste keer in de genoteerde geschiedenis springt de shuman resonantie omhoog tot 36 +”
Posted by Madeline | Feb 5, 2017 Dit trok mijn aandacht. Ik weet niet precies zeker wat de schaal aan de linkerkant vertegenwoordigt (frequentie?) maar de strekking schijnt te zijn dat hoe verder naar beneden het groene gaat, hoe hoger de resonantie is. (Deze grafiek is normaal blauw met wat groen, en geen wit). In ieder geval zegt de schrijver van dit stuk dat het aangeeft dat we omhoog gaan in vibratie, over alles heen is dat zo.

Velen van ons zijn zich al bewust dat de “energieën” van de planeet omhoog zijn gegaan, en dat we allen ons deel doen om dit te laten gebeuren. Nu zien we de effecten van wat we gedaan hebben (verdomd!)

De Arcturiaanse Raad: Deze Zijn Opwindende Tijden / 10 Februari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad
Deze Zijn Opwindende Tijden
10 Februari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wij zijn enthousiast om de evolutie van de mensheid te zien, en wij zijn ook enthousiast te zien hoe jullie precies te werk gaan met het creëren van de nieuwe versie van de fysieke werkelijkheid. Dit is een Universum van Vrije Wil, en jullie brengen de fysieke ervaring naar nieuwe hoogtes. Jullie zijn niet hier om het fysieke te transcenderen terwijl jullie ascenderen. Jullie zijn hier in werkelijkheid om een gloednieuwe werkelijkheid, veelvoudige werkelijkheden te creëren.
En het moet nog steeds afgewacht worden wat jullie gaan creëren. Dit is voor jullie als individuen waar, en dit is voor jullie als een collectief waar. Het enige ding dat gegarandeerd is hier, is dat de energieën blijven doorgaan met jullie aan te moedingen om dat op te ruimen wat van een lage vibratie is en om meer van de hoge-vibrationale informatie te integreren. Jullie blijven doorgaan codes, downloads en opwaarderingen te ontvangen, en zij gaan hun invloed op jullie en jullie wereld hebben.

Meer lezen >>>


Een Schrijven van de Schepper / 10 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
10 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
Het AlarmHet alarm is afgegaan op het exacte moment dat het werd ingesteld.
Je mag het je misschien niet herinneren dat je het hebt ingesteld voor dat moment,
 maar daar is het onophoudelijke gezoem in je oor,
het wenkt je om een begin te maken om verder te gaan.
Je kunt de snooze-knop indrukken en door wat wijzigingen
 de vertraging  nog een paar minuten uitstellen,
maar dat alarm gaat opnieuw en opnieuw en opnieuw af totdat je het beantwoord.
 Het is tijd om op te staan en jouw nieuw begin te omarmen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 34 Het Verleden, deel I / Geplaatst 11 februari 2017

Het Verleden, deel I
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 februari 2017God zei :

Jij, die je zo met het verleden verbonden voelt, die inderdaad een golf van het verleden bent, bevindt jezelf in de positie dat je het verleden niet hebt losgelaten, het dierbare en het niet zo dierbare.

Zie jezelf als vandaag volgroeid geschapen. Zie jezelf zonder geheugen. Zie jezelf als nieuw. Welke genoegens zou je graag voor je zien? Je zou ooh en ah uitroepen, en je zou de geschenken kennen die jou gegeven zijn.

Het verleden bewijst niets. Het was slechts een tijdelijk iets.

Het is gewoon niet belangrijk. Het bestond nooit. Laat het los.

Als je loslaat, zul je het leven niet zo serieus nemen, want je neemt het serieus. Het leven is cruciaal voor jou. Je ontketent elke dag een strijd waarvan je het gevoel hebt dat je die moet winnen. En hier is God die jou zegt dat je niets te verliezen hebt, niets te verliezen behalve vroeger, verouderd, achterhaald denken. Maar "Kijk", zeg je, "wat weet God? Hij heeft niet dit fysieke lichaam om aan vast te zitten".

vrijdag 10 februari 2017

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid /10 februari 2017

Marshmallow Boodschap:
Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid
10 februari 2017           
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Nieuwe uitvindingen brengen nieuwe Paradigma’s  

Hebben jullie innovaties en uitvindingen gezien in de laatste tien jaar die het vereisten dat er buiten de “box” van een oude realiteit werd gedacht? Dat hebben jullie zeker! Ik kan jullie vertellen wat eraan komt omdat jullie daar nog niet aan hebben gedacht! Maar de potentiëlen doemen sterk op. Laat mij jullie een voorbeeld geven.

Laten wij zeggen dat jullie 20 jaar geleden voorspelden dat er iets zou zijn dat internet genoemd zou worden op een apparaat dat jullie nog niet echt hadden en dat een technologie zou gebruiken die jullie je niet konden voorstellen. Jullie zouden hele bibliotheken hebben, gebouwen vol met boeken, in je hand – een wereldwijde encyclopedie van alles wat er maar te weten valt…. en dat in een ogenblik!
Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /10 februari 2017

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
10 februari 2017

Er is op dit moment op Aarde zoveel gaande en het algemene idee bestaat dat het duister zich terugtrekt. De mensen hebben in bepaalde mate aan zichzelf te danken wat er is ontstaan, omdat ze een sterke reactie hebben gegeven op de geuite plannen van President Trump. Over jullie gehele wereld hebben bepaalde mensen gedemonstreerd tegen het bekendgemaakte beleid en het is zeer interessant dat vele zielen uit hun sluimering zijn ontwaakt en werden gestimuleerd om tot actie over te gaan. Dit is wenselijk aangezien er in het Licht sprake dient te zijn van een constante groei om ervoor te zorgen dat het buiten het bereik ligt van degenen die jullie op het pad willen houden dat leidt tot vernietiging. Jullie hoeven echter niet bang te zijn, want het is reeds bepaald dat het Licht zal overwinnen, ongeacht welke poging er wordt ondernomen om dit te voorkomen. Dus maak je geen zorgen over de uitkomst en laat je niet uit balans brengen. Alles verloopt zoals bedoeld en jullie zullen naar Ascentie worden geleid. 


Het leerproces van de ziel / Pamela channelt Maria Magdalena

Het leerproces van de ziel
Pamela channelt Maria Magdalena

Ik ben Maria Magdalena. Ik groet je vanuit blijdschap en verbondenheid.

Jullie allen hebben je toegelegd op een innerlijke weg en zijn vastbesloten die te gaan. Dit is het enige dat je werkelijk vervulling brengt: de stem van je eigen hart en ziel te gaan horen en verstaan. Dat is voor jullie net zo belangrijk als zuurstof is om te ademen en in leven te blijven, net zo fundamenteel als brood en water om het lichaam te voeden.

Het feit dat deze toewijding er is, betekent dat er in jou een bewustzijnsverschuiving heeft plaatsgevonden. Bij velen van jullie was dat al het geval vóór je geboorte in dit leven. Het was jouw ziel die zich al in een bepaalde evolutiefase bevond. Jouw ziel voelde: nu is de tijd rijp voor een aards leven waarin ik mij werkelijk kan laten zien, waarin de ziel echt kan doorstromen tot in de aardse realiteit van alledag.

Het duurt een aantal aardse levens voordat je op deze wijze gehoor kan geven aan de roep van de ziel. In eerdere levens is het nodig en gepast om ervaring op te doen met het aardse leven. De ziel heeft tijd nodig om te wennen aan aardse levens en de dynamieken van emoties en lichamelijkheid die zich daarin afspelen. Dit is een leerproces voor de ziel. De ziel weet op een bepaalde manier alles al voordat ze begint te incarneren, maar dit weten is niet doorleefd en geworteld, het is nog geen ervaren kennis. Het is, om een eenvoudig onderscheid te maken, het verschil tussen theoretische kennis en praktische kennis. De ziel weet in de kiem alles al, maar het ervaren van het leven in verschillende gedaantes en incarnaties maakt dat de wijsheid praktisch en tastbaar wordt. Zo ontstaat de liefde.

De Pleiadiaanse, Siriaanse en Arcturiaanse Raad van Licht. / Door Suzanne Lie / 6 februari 2017

De Pleiadiaanse, Siriaanse en Arcturiaanse Raad van Licht.
Vragen Antwoorden over Intergalactische Communicatie.
Door Suzanne Lie – 6 februari 2017


Voor het eerste hoorde ik over deze Raad van Licht in het begin van de jaren negentig en heb met hen vanaf dat moment gewerkt in verschillende mate. Ik heb over deze Galactische groep geschreven in de meeste, zo niet al, van mijn boeken.

Echter, dat ooit een “verre droom” was, komt steeds dichterbij met elke dag die voorbij gaat. Daarvoor, ga ik ieder van hen, “de Pleiadianen, Sirianen en Arcturiaanse Raad van Licht” wat vragen stellen met betrekking tot onze werkelijkheid binnen dit NU.


Boodschap van de cherubijnen Inspiratie voor hart en ziel / 9 februari 2017


Boodschap van de cherubijnen

Inspiratie voor hart en ziel

9 februari 2017

Geliefd kind van onze Almachtige Vader-Moeder God,

Wij begroeten jou vandaag in de naam van de Schepper van het Universum, de Vader en de Moeder van alles wat leeft. Wij begroeten jou in de naam van IK BEN WIE IK BEN, JOD HE VOU HE, bij de grote gouden poorten van ons engelenrijk. Welkom, dierbare ziel! Welkom in de wonderbaarlijke wereld van de engelen! De nieuwe cyclus van onze Goddelijke uitwisseling van de energieën begint vandaag voor je, gewoon op het moment wanneer je onze boodschap leest.

Wij, cherubijnen, de beschermengelen van het engelenrijk komen nu in je dimensie te voorschijn omdat een speciale dispensatie van de Grote Karmische Raad voor de opening van de poorten tussen mensen- en engelenrijk op 28 januari 2017 was vrijgegeven. Wij komen met het blije nieuws naar je toe, lief kind van God, en wij raken nu via onze woorden je hart aan zodat jij de Goddelijke boodschap van de langverwachte opening van de engelen school diep in je hart kunt sluiten.

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 11 februari 2017

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 11 februari 2017

Meester Morya,

"Je eerste reactie zou altijd moeten zijn dat je tot rust komt - ondanks de moeilijkheden, ondanks het feit dat je voor bepaalde problemen staat die je op dat moment niet aankan. Je zal zien: als je tot rust komt in jezelf, lossen de problemen voor een heel groot deel zichzelf op. En dat is altijd zo, dat is niet één keer zo, maar altijd. In de rust kan je het probleem situeren en ophelderen voor jezelf. Wanneer je dus in nieuwe ervaringen komt, kom dan als eerste reactie tot rust daarin, en weet: ‘dit is een stukje van mijn leven’, want het is jouw ervaring. Ook bij grote, misschien zelfs fantastische ervaringen: kom daarin tot rust.

Wat je ervaring ook is, of je ze nu negatief of positief beleeft, je moet er de rust in vinden, want geen enkele oorzaak heeft een negatief gevolg als jij erin tot rust kan komen.

Je moet weten, wat er ook gebeurt in de wereld, zowel positief als negatief, het kan de mens altijd verder brengen. Als je tot rust komt in deze ervaring, leer je bij en kan je jezelf daartegenover situeren zodat je verder kan. Wanneer je dat niet doet, komt dat wat je niet verwerkt hebt steeds maar terug op momenten dat het niet ter zake doet. Dat is wat jou in verstrooidheid brengt en je soms verkeerde beslissingen laat nemen.

Meer lezen >>>


Een Schrijven van de Schepper / 9 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
9 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Ondersteuning die Je Nodig HebtIn die momenten wanneer je je 'niet fijn', 'voelt, niet goed' en zeker 'niet bekwaam',
Staat Het Universum achter je om je ondersteuning te geven,
staat naast je en houd je hand vast en omhuld jou in armen van onvoorwaardelijke liefde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlOp deze dag van je leven / 9 Februari 2017 / Neal Donald Walsch

9 Februari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat een mening die afwijkt van jouw eigen mening
misschien de moeite waard is onderhoudend te zijn.

Soms is het niet gemakkelijk een idee aan te horen dat verschillend is van degene die jij voorstaat - maar het is misschien dat tweede idee waarnaar je werkelijk uitreikt.

Antwoorden komen in meer dan een manier.
Soms komen ze door ons heen, en soms komen ze naar ons toe.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken, om precies de reden te weten
waarom je dit antwoord vandaag ontvangt ...

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Heavenletter 33 Een Voorbeeld van de Eeuwigheid / Geplaatst 10 februari 2017

Een Voorbeeld van de Eeuwigheid
Brief uit de Hemel
Geplaatst 10 februari 2017God zei :

Ik leer jou om in het moment te zijn. Dat is waar We het over hebben. Niet in het verleden. Niet tevoren. Maar in het moment dat helemaal geen moment is maar dat een voorbeeld van de Eeuwigheid is. Je komt aan het Grootse Stuurwiel. Je komt van de kleine speelgoedsturen af. Je zult niet van het Grootse Stuurwiel vallen, maar je moet van het speelgoed afkomen.

Er werden tekeningen van het leven voor jou geschetst, en jij accepteerde ze. Iemand nam een potloodstompje en schetste een plaats voor jou. Ze tekenden een beeld van jou en ze tekenden kleine dingen om jou heen en jij dacht dat de schets waar was.

Maar Ik heb een groter beeld van jou. Er is geen doek om Mijn beeld van jou te bevatten. Er is niets groot genoeg om Mijn tekening van jou te bevatten, omdat dat van Mij Waarheid is en jij groter bent dan het Universum. Jij bent uitgestrekter dan het uitgestrekte. Alle beelden van jou zijn vals behalve het Mijne. Mijn tekening van jou, wat hetzelfde is als te zeggen jij, is geen krabbel. Het is geen vieze vlek. Het is geen vervorming. Het is geen geminimaliseerde kopie van jou. Het is ook geen groter gemaakte kopie. Het is simpelweg jou in de zuiverheid van Godheid, Mijn beeld geplant in een klein lichaam.

donderdag 9 februari 2017

Boodschap van Matthew / 6 februari 2017 / Suzanne Ward

Boodschap van Matthew
6 februari 2017 / Suzanne Ward

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Geruzie betreffende de politiek van de president van de Verenigde Staten, laat scherp een verdeelde natie zien en een behoedzame wereld, en net als wereldvrede begint bij een persoon die vrede van denken en hart heeft en dan weer een andere en weer een andere, zo is het in de eenheid van geest in een wereld gemeenschap. Nooit betekent dit overeenstemming met ideologieën of het vergoelijken van daden die geweld doen aan jullie principes en waarden! Tegengesteld is het dat introspectie aspecten verlicht van het zelf die moeten worden versterkt voor bewuste en spirituele groei, en dit houdt het omhelzen in van gelijkaardigheden die verbinden in plaats van verschillen die verdelen.

E-mails die aan mijn moeder worden gezonden sedert de verkiezing, weerspiegelen diverse zorgen van veel mensen in de VS en van burgers ergens anders over hoe de nieuwe regering hun landen zal beïnvloeden. Daar we weten dat de buitengewone “terughoudendheid” van de hoge en lage vibraties in deze situatie niet langer kon doorgaan, was er geen helderheid in het energieveld van potentieel over hoe dit het hoogste goed van allen zou dienen. Toen, nee maar, was het alsof de twee trillingskampen zeiden: “Zullen we dansen?”

Benjamin Fulford: De lang verwachte arrestaties van caballisten worden verwacht deze week te beginnen / 6 februari 2017

De lang verwachte arrestaties van caballisten worden verwacht deze week te beginnen
6 februari 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Meerdere bronnen bevestigen dat deze week ongeveer 70 arrestatiebevelen worden uitgevaardigd tegen machtshandelaren en politici in Washington DC, Virginia en New York kort nadat Jeff Sessions officieel is aangenomen als procureur generaal van de VS. Tussen deze toekomstige arrestanten bevinden zich Democratische Senatoren Chuck Schumer, Richard Blumenthal en Hillary Clinton’s vice president Tim Kaine, zeggen Pentagon bronnen. Deze arrestaties worden gevolgd op 474 arrestaties die plaatsvonden in Californië vorige week toen een pedofielenkring welke Hollywood en de West Kust elites bedienden, omver werd gehaald. Het is interessant om op te merken dat de Californische arrestaties alleen werden verslagen door lokale nieuws uitlaatkleppen en volledig werden genegeerd door de grote gezamenlijke netwerken.

http://abc13.com/news/474-arrested-in-california-human-trafficking-stings/1734315/

Van voormalig VS president Bill Clinton wordt ook gezegd dat hij aan “het zingen is als een kanarie” en dat hij bewijs verschaft heeft dat zal leiden naar de arrestatie van Hillary Clinton en vele anderen, zeggen Pentagon bronnen. Hier is wat een Pentagon bron te zeggen had over de zaak: “het is afgelopen met Hillary wanneer Obama weigert het voor haar op te nemen, Bill is uit de school geklapt over haar, en haar vervolging is door Trump bevolen.” Er zijn geloofwaardige verslagen van nieuwsblaadjes die beweren dat Hillary gevangen werd toen ze probeerde te vluchten naar Bahrein en werd tegengehouden.

http://www.globemagazine.com/content/clinton-stopped-her-tracks

Volle maan en maansverduistering: 10 - 11 februari 2017 / 8 februari 2027 / Petra Stam

Volle maan en maansverduistering:
 10 - 11 februari 2017

Foto uit mijn 13 manen Verjaarskalender

Dit is de periode tussen Midwinter en het Lentepunt, waarin de levenskracht van de natuur op gang begint te komen. Midwinter bracht de wedergeboorte van de Zon, de vuurkracht die de Aarde langzaam zal opwarmen, zodat het nieuwe leven in de lente zal ontluiken. De eerste activiteiten zijn al nodig om in de lente bloei te kunnen ervaren. Herzie of vernieuw goede voornemens die zijn gemaakt tijdens de Maan van de Langste Nacht (12 januari). Sommige plannen of wensen zijn het waard om uit te werken en andere gaan niet mee naar de volgende cyclus. Wat sluimert er bij jou? Wat wil ontwaken en uitgroeien? De IJsmaan draagt het thema ‘zuivering en diepgang’ in zich. Zorg voor zuivering, ploeg je innerlijke akker om en zaai dan je dromen!

De volle maan staat in Leeuw, waardoor dit een vuurmaan is die de levenslust activeert. Wellicht stijgt het dramagehalte, maar ook grote kans dat enthousiasme en zelfvertrouwen groeien. Als je aandacht wilt en gezien wilt worden, bedenk dan dat er vele manieren zijn om in de spotlights te komen: positieve en negatieve. Zowel de invloed van de Zon (in Waterman tegenover de Maan) als die van Uranus (driehoek de Maan) zorgt ervoor dat je je vrijer voelt en dat er een frisse wind door relaties, werk en (sociale) activiteiten waait. Sleur en ‘normaal’ worden liever vermeden, uitdagingen en authenticiteit worden juist opgezocht!


Van persoonlijk ego naar Spiritueel Ego / 8 Februari 2017 / AMrita-Marleen

Van persoonlijk ego naar Spiritueel Ego
Of hoe de illusie zich verder zet
8 Februari 2017
Ik besef dat dat wat volgt me mogelijks heel wat kritiek zal opleveren, en dat dit misschien heel wat mensen tegen me in het harnas zal jagen, maar desondanks deze wetenschap voel ik het verlangen om dit hekel onderwerp aan te snijden.

In eerste instantie voor mezelf en vervolgens voor diegenen die er open voor staan.

Iedereen, of toch een groot deel van de mensen kennen of weten wat het woord ego inhoud.

Ieder van ons, zonder uitzondering, wordt daarmee geconfronteerd.

We zijn geneigd te denken dat dit betekent dat we dan met het ego buiten onszelf geconfronteerd worden, maar het allereerste en in principe enige ego waar we tegenaan botsen is ons persoonlijk ego.
Het persoonlijk ego dat in de dagdagelijkse bezigheden te pas en te onpas gebruikt wordt.

Begrijp me niet verkeerd, daarmee bedoel ik niet dat het ego slecht is, of aan de kant moet geschoven worden.

Een Schrijven van de Schepper / 8 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
8 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Vertrouw het ProcesEr zijn dingen in jullie Aardse bestaan die jullie misschien nooit begrijpen.
 Dit is niet iets om je zorgen over te maken of om over te piekeren.
 Wanneer een dergelijke situatie zich voordoet,
neem dan de informatie tot je en weet dat het antwoord aan jullie zal worden onthuld wanneer jullie er klaar voor zijn om het te leren.
Soms zijn de dingen laten 'zijn' het beste (en enige) wat je kunt doen.
Vertrouw het proces!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl