dinsdag 28 februari 2017

Sheldan Nidle / 28 februari 2017

Sheldan Nidle - 28 februari 2017


9 Ix, 17 Zac, 13 Caban

Dratzo! De verschrikkingen van de huidige tijd worden steeds duidelijker. Degenen die lange tijd hebben gevochten en het duister en haar ogenschijnlijk immer tegenwoordige handlangers hebben verslagen staat een uiterst trieste verrassing te wachten. De veerkracht van het duister staat op het punt te worden geopenbaard en ontdekt. Dit rijk staat op het punt haar meest verpletterende slag mee te maken. Het Licht wist vanaf het begin dat het gebruik diende te maken van een speciale strategie om haar totale overwinning te waarborgen. Dit moment van triomf is aanstaande. Hierdoor zal het duister volledig worden verrast. Lang geleden heeft de Hemel de strijders van het Licht met maar één doel op pad gestuurd. Dit hield in: het duister het gevoel geven dat het werkelijk de leiding had over deze uiterst gewijde plek. Dit plan komt nu tot rijping en met de marionetten van het duister is het nu gedaan! Deze nutteloze entiteiten zullen, terwijl ze hulpeloos vertrekken, in shock verkeren. Het is tijd om degenen van het Licht de leiding te geven. Het is tijd om de beloofde tijd van vrijheid tot stand te brengen. Het is tijd om een einde te maken aan duistere overtuigingen die haat en verdeeldheid mogelijk hebben gemaakt om op die manier over jullie te regeren. Het is tijd om in Zelfrespect en Liefde te leven. Het is dit heilige moment waarop de eenheid van het leven naar voren wordt geschoven. Laat alles zich op deze manier voltrekken!


Een video geplaatst door Suzanne Lie / 25-2-2017 / Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.

Sheldan Nidle
Een video geplaatst door Suzanne Lie 25-2-2017

Lieve lezers

Bekijk alstublieft deze geweldige video door Sheldan Nidle.
 Ik heb nog nooit informatie gepost van iemand anders op mijn blog, maar dit is een must see.The Extraterrestrial Galactic Federation of Light
Sheldan Nidle / gepubliceerd 7 januari 2016

De Galactische Federatie van Licht werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden gesticht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze Galaxy zouden domineren en exploiteren.

Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 leden sterren naties, confederaties of Unies. Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van voelende wezens. De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste wezens.


Zeven Parabels. Nummer 6: John de Heler / Door Lee Carroll & Kryon / 28 februari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 6: John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon
28 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Hier is een verhaal dat de potentie heeft om gerelateerd te zijn met velen van jullie die deze woorden lezen want het is bekend dat degenen die interesse hebben in de parabels van Kryon ook bemiddelaars en helers zijn. Dit uit zich niet alleen in vele dingen die momenteel met helers gebeuren, maar deze parabel geeft ook de “Gouden Regel” voor heling.  Weet jij wat die is?

Zegeningen,
LEE

John de Heler
Door Lee Carroll & Kryon

John de Heler was een spirituele man. Hij had een fijne praktijk en hij begreep zijn vak goed. Vele mensen kwamen naar John en werden genezen en toch waren er altijd een paar die niet genazen. Maar John begon zich ongemakkelijk te voelen want zie je, er was een nieuwe energie en hij wist dat de nieuwe tijd er was. John voelde zich om een aantal redenen niet comfortabel. De belangrijkste was het feit dat zijn helingspraktijk in zijn ogen niet zo succesvol was als voorheen. Met andere woorden had hij geen vrede. Hij had steeds minder sessies op zijn tafel en dit liet John zich zelfs afvragen of hij wel een heler was!Een Schrijven van de Schepper / 27 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Adem In ”


Kom tot rust.
Adem in je wezen.
Er is niets te willen in wie je bent, je perfect bent.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 482 Gods Onsterfelijke Liefde / Geplaatst 28 februari 2017

Gods Onsterfelijke Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 februari 2017


God zei :


Alhoewel alle liefde in de wereld van Mij is, evenaart geen enkele liefde de Mijne. Gedenk eerder te trachten liefde te geven dan haar te ontvangen. Dit betekent niet dat je je vermeende behoeften negeert. Het betekent enkel dat je voor hen naar Mij komt. De mens is niet de Vervuller; Ik ben dat. En wanneer twee of meer Mij gezamenlijk liefhebben, wanneer twee of meer diezelfde liefde delen, beginnen jullie je te herinneren dat er geen behoeften zijn. Behoefte bestaat niet waar Ik ben, en Ik besta overal, op elk tijdstip, in elke dimensie.

Je sputtert tegen: " Maar ik heb behoeften, God."

Ik zeg nogmaals: Je hebt er slechts één, en dat ben Ik. En zo heb je geen behoefte, want jij bent nooit zonder Mij. Pauzeer een ogenblik om Mijn liefde voor jou te voelen. Je kunt haar niet meten. Zij is onmetelijk, Mijn liefde voor jou. Maar je kunt haar absorberen. Je kunt er meer van absorberen. Drink van Mijn liefde. Stel je Mijn liefde voor als pure zoete balsem die vanuit de Hemel over je heen gegoten wordt tot je erin bent ondergedompeld. Baad in de zoete balsem van Mijn Liefde. Voel haar voedende verzorging. Zij dringt je poriën binnen. Je zult niet in Mijn liefde uiteenvallen. Je zult ook niet verhard worden. Je zult zachter worden in Mijn Liefde.

maandag 27 februari 2017

Montague Keen, / 26 februari 2017

Montague Keen,
26 februari 2017

De Mensheid moet standhouden in haar strijd om op Aarde te overleven. Jullie zullen deze strijd niet verliezen. Ik vraag jullie om te allen tijde waakzaam te blijven. De cabal heeft het plan om JULLIE ALLEMAAL TE CHIPPEN. Dit kunnen ze ongemerkt doen, zoals wanneer jullie om een of andere reden naar het ziekenhuis moeten. Er zijn dokters gestrikt die dit uit willen voeren. Ga hier nooit of te nimmer mee akkoord, ongeacht de druk die wordt uitgeoefend om je te verleiden vrijwillig akkoord te gaan met het laten chippen van je lichaam. Ze hebben jullie aangemoedigd om je huisdieren te laten chippen om jullie geest op die manier open te stellen voor het vooruitzicht dat iedereen gechipt gaat worden. Ze voeren als argument aan dat het voor dieren zeer goed werkt. Dit is nog maar een deel van hun plan om de Aarde over te nemen en haar van een groot deel van het menselijk ras te ontdoen.

Er is eveneens een verschuiving op komst om te proberen jullie over te halen pedofilie als normaal te beschouwen. Om te overleven heeft de cabal menselijk vlees en bloed nodig. Het zorgt ervoor dat ze in staat zijn hun menselijke vorm in stand te houden. Iedereen die "aan de macht is" heeft rituelen moeten ondergaan. Door dit bereidwillig te doen hebben ze afstand gedaan van hun vrije wil. Op die manier raken ze onder controle van degenen in de schaduw die streven naar macht over iedereen.


Kryon in Holland op 3 mei 2017


Kryon Avond in het centrum van Amsterdam
Kom ook en meld je aan
voor een besloten evenement
met Lee Carroll en Kryon

Speciale gasten:De Raad – Zet Je Magneten Aan / 26 februari 2017 / Ron Head

De Raad –
Zet Je Magneten Aan
26 februari 2017 / Ron Head

We hebben een vrij nieuw bericht voor velen van jullie. De titel van dit bericht zegt het eigenlijk al, maar laten we het een beetje bespreken.

Sommigen van jullie leven al binnen kleine groepen van gelijkgestemden. Sommigen van jullie zitten zelfs binnen tamelijk grote cirkels en kunnen dingen vrijelijk bespreken met veel mensen. Maar de waarheid voor velen van jullie is dat jullie je erg alleen en apart voelen. Er was een tijd dat dit waar was, en vanwege de noodzaak om jullie toenemende trillingen te verspreiden over de wereld, was het noodzakelijk. Dit is niet langer het geval. Aangezien er elk jaar veel meer zijn ontwaakt, hebben jullie trillingsvelden een effect op alles, zo veel zelfs dat er meer mensen dan waarschijnlijk, om jullie heen zijn die jullie ideeën zullen accepteren, dan jullie je kunnen voorstellen.

Dit heeft nu het punt bereikt waarop jullie het principe van "waar twee of meer vergaderd zijn" kunnen gebruiken. Nu, velen van jullie hebben je zo anders gevoeld als de mensen om je heen dat je nog nooit met anderen gesproken hebt over dingen van een spirituele aard. Er is ook de mogelijkheid dat je zou worden vervolgd voor zulke dingen in het verleden en je maakte een diepe innerlijke belofte aan jezelf nooit weer bloot te stellen op dergelijke manieren.


Een Moment Van overweging: Weet jij wel wie je bent / Geplaatst 27 Februari 2017

Een Moment Van overweging:
Weet jij wel wie je bent
 Geplaatst 27 Februari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=jZV5y_yz0lk


Gepubliceerd op 3 augustus 2014
Bericht van Cobra, 26 februari 2017, Etherische Bevrijding Inleidend Rapport / 27 Februari 2017

Bericht van Cobra, 26 februari 2017,
Etherische Bevrijding Inleidend Rapport
27 Februari 2017

Dit is om jullie te laten weten dat de kritieke massa is bereikt. 
Wat wij hebben bereikt is episch!

 2017-02-26-victory6

Het volledige rapport zal verschijnen zodra ik alle intel heb verzameld.

Vertaald door VeronicaVibraties. / 26 februari 2017 /ArjunA

Vibraties.
26 februari 2017 /ArjunA
Als kind hoorde ik mijn vader vaak zeggen: “Alles is trilling, jongen!” Hij gaf zijn argument kracht bij door met de knokkels van zijn hand op de tafel te tikken. Ik dacht de trilling te kunnen horen door mijn oor op het tafelblad te leggen. Niets, ik hoorde niets.

John Ernst Worrell Keely (1837 - 1898) een Amerikaanse uitvinder uit Philadelphia heeft die trilling blijkbaar wel gehoord, en er een tot nu toe ongekende drijvende kracht uit ontwikkeld. Aanvankelijk noemde Keely het een vaporische of etherische kracht, daarna noemde Keely deze energie een niet te benoemen kracht die gebaseerd is op vibrerende sympathie. Iets wat niet is te benoemen en gebaseerd is op liefde… Scheppingskracht?

Op Internet vond ik een aardig stukje over deze vergeten uitvinder. De auteur van het artikel vond John Keely zelfs nog groter dan Nicola Tesla. John Keely raakte aan de kern van hoe alles werkt, hij kende de aard van trilling. Alles trilt, of het nu een rots is, een spiegel, een mens of een muziek akkoord. Keely begreep hoe hij voorwerpen kon manipuleren via hun eigen trillingsgetal.

Defying Gravity.
Terwijl ik schrijf luister ik naar de song Defying Gravity van Emmylou Harris op YouTube. De woorden en instrumenten geven exact weer wat ik hieronder schrijf.

Een Schrijven van de Schepper / 26 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Vreugde in Ontdekking”Er is een hele wereld die bestaat voorbij jullie fysieke wereld.
Ontvang vreugde in de ontdekking ervan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 392 Niveaus van Verlangen / Geplaatst 27 februari 2017

Niveaus van Verlangen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 februari 2017God zei :

Waar je ook maar naar verlangt, het bevindt zich binnen jouw bereik. Je dacht dat het ver weg was, maar het bevindt zich hier gewoon recht voor je. Met andere woorden, wat je ook maar wilt, je kunt het hebben.

Dit betekent niet dat iedereen jou zal gehoorzamen. Het betekent niet dat het leven altijd naar jouw wens verloopt. Het betekent niet dat je altijd aangenomen zult worden voor een bepaalde baan waar je naar op zoek was of dat een bepaald persoon verliefd op je zal worden omdat jij dat wilt.

Hoewel dingen kunnen gebeuren precies zoals je zou willen, hoeft dat niet zo te gaan, en toch worden je verlangens vervuld. De controle over hoe jouw verlangens worden vervuld is niet jouw terrein, maar niettemin brengen je verlangens jou je beloningen.

zondag 26 februari 2017

Bericht van Cobra, 25 februari 2017, Etherische Bevrijding Update / 26 Februari 2017

Bericht van Cobra, 25 februari 2017,
Etherische Bevrijding Update
26 Februari 2017

Het tijdstip voor onze Etherische Bevrijding Meditatie komt eraan en de energieën zijn aan het stijgen terwijl meer en meer mensen de beslissing hebben genomen om met ons mee te doen en wij zitten in een stroomversnelling. Er waren veel signalen in de lucht in de vorm van regenboog ‘cloudships’ (wolkenschepen), vooral in Azië in deze laatste dagen voor onze meditatie, wat laat zien dat de Lichtkrachten ons aan het ondersteunen zijn bij dit streven:

2017-02-25-1-rainbow-cloud_mainland-china_1702-21

Ashtar On The Road: Moeder Maria, Lady Venus en Quan Yin: Speciale Boodschap van Liefde! / 14 februari 2017 /Susan Leland / Geplaatst 26 februari 2017Moeder Maria, Lady Venus en Quan Yin:
Speciale Boodschap van Liefde!
Ashtar On The Road Teleconferentie
14 februari 2017 /Susan Leland
Geplaatst 26 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groeten en Namaste voor allemaal!! Wij zijn naar voren gekomen om  special dicht bij jullie te zijn op deze dag van Liefde – in Viering, in Vrede, in Harmonie en ja, in Vreugde. Wij spreken met een stem. WIJ NODIGEN JULLIE UIT OM ONS TE VOELEN!!! Wij zijn Moeder Maria, Lady Venus en Quan Yin. Samen vertegenwoordigen wij krachtige energieën van Liefde. Toch spreken wij zachtjes, in overeenstemming met de energieën die wij met jullie komen delen.

Wij vragen jullie dus om met ons mee te doen op een heel speciale manier van Eenheid van onze Liefde samen. Wij vragen jullie om je harten zelfs nog meer te openen om deze Liefde die wij naar jullie sturen te voelen, om ons samenkomen voor te bereiden in de Eenheid van de Hoogste energie in dit Universum!

Wat ascensie is – hoewel daar vele aspecten aan zijn – wat het is, is een terugkeer naar Liefde in het Licht waarvan wij allemaal zullen zijn.

Davos Wereld Economisch Forum 2017 Waarom We Allemaal Een Basisinkomen Moeten Hebben. / Zaterdag 25 februari, 2017

Davos Wereld Economisch Forum 2017
Waarom We Allemaal Een Basisinkomen Moeten Hebben.
Zaterdag 25 februari, 2017


Het volgende artikel verscheen oorspronkelijk op het Wereld Economisch Forum. Het is een oproep voor een basisinkomen voor de mensheid, iets wat sommigen als een haalbare optie zien om de financiële problemen gevoeld door zo velen in de moderne wereld aan te pakken.

Met inachtneming van de fundamentele behoeften van onze menselijke familieleden zou dat iets moeten zijn waar we samen voor werken, als het voorstel niet rechtvaardig en eerlijk is, zal het waarschijnlijk niet werken. Bovendien, als het basisinkomen wordt geleverd door een clandestien agentschap, zoals een centrale bank die de overheid gebruikt als een distributie entiteit, wat  wordt er dan geëist van de mensen om dit geld te ontvangen? Met andere woorden, de uitgifte van een basisinkomen kan de mensen nog meer afhankelijk maken van hun plutocratisch overlords dan ooit tevoren - duidelijk niet een gunstige situatie.


Het Verlaten van de Tijd Door de Arcturianen via Suzanne Lie / 23-2-2017

Het Verlaten van de Tijd
Door de Arcturianen via Suzanne Lie / 23-2-2017

Het verlaten van de tijd is een erg verwarrend concept voor velen van onze geAarden, aangezien “tijd” het ENIGE stabiele component is geweest in hun 3D leven. Echter, zodra het bewustzijn begon te resoneren met 4D, realiseerden zij zich dat er een diepe drang was om origineel te zijn en om hun geest meer te gebruiken op een meer verkennende, oorspronkelijke manier.

Maar  net toen zij begonnen om weg te vliegen in hun geest, riep iets in hun dagelijkse leven, hen om terug te keren. Natuurlijk waren er de artiesten en de mystici die hun innerlijke wereld verkozen boven de uiterlijke werelden. Soms werkte dat voor hun, maar soms troffen zij zichzelf aan zonder de levensbehoeften van de werkelijkheid van de 3D.

Dus hoe kunnen onze geAarden hun weg vinden om te functioneren in de 3D werkelijkheid van tijd, ruimte, polariteit en oorzaak en gevolg terwijl zij ook de “tijd” verlaten om het NU te ervaren van de nieuwe 5D energievelden die in toenemender mate samensmelten/ zich samenvoegen met hun 3D leven?

Een Schrijven van de Schepper / 25 Februari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 Februari 2017 / door Jennifer Farley,
” Houding Bepalen


Zo uitdagend als het ook mag lijken, is het tijd om je houding te bepalen.
Je kunt  de ruwe delen verdoezelen,
ondanks de pijn glimlachen en door het verschrikkelijke heen lachen.
De kans dat de dingen precies zo blijven als ze zijn zal niet veranderen, tenzij je er voor kiest. Meestal komen deze acties voort uit een gebrek aan vergeving van het zelf ..... dus begin hier, Mijn geliefde. Zelfs als je, het op dat moment niet echt voelt, geef jezelf een kans.
Je bent het waardig en verdient een nieuwe start.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 367 De Komst van God / Geplaatst 26 februari 2017

Heavenletter 367
De Komst van God
Brief uit de Hemel
Geplaatst 26 februari 2017God zei :

Het is niet door inspanning dat je je meer bewust wordt van Mij. Forceer jezelf niet voor Mij. Ik hoor geen luide stem noch een zachte stem. Ik hoor harten. Je hoeft niet te schreeuwen om Mij te laten komen. Je hoeft niet met je armen te zwaaien om bij Mij in beeld te zijn. Je hoeft niet op en neer te dansen. Je hoeft geen geloften af te leggen. Verlang naar Mij. Overdenk Mij. Laat je bewustzijn bij Mij terecht komen. Ik kom niet sneller voor degenen die zich voor Mij inspannen.

Je hoeft niet te lijden om Mij te laten verschijnen. Al jouw lijden dient er alleen maar toe om je aandacht op Mij te richten, maar daar heb je geen lijden voor nodig. Heb alleen maar een lichte intentie dat Ik kom en dat jij Mij begroet.

Misschien rijdt je in je auto, en opeens verdwijnt de grip die de relatieve wereld op je heeft. Misschien beschouw jij dat zelfs wel als verlies, als een soort lijden op zichzelf, omdat opeens alles dat veel waarde voor jou had dat niet meer heeft. Je kunt je niet op Mij richten en tegelijk je oude vertrouwen op andere gedachten vasthouden.

zaterdag 25 februari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / vrijdag 24 februari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
vrijdag 24 februari 2017


Als je een deel van je leven hebt dat je gewoon niet lijkt te kunnen veranderen hoe hard je het ook probeert, is het misschien tijd om de strijd los te laten. Misschien is het tijd om het over te geven aan De Bron en jouw team toe te staan om het op te lossen voor je. Misschien is het tijd om het simpel aan God te geven met acceptatie dat je alles wat je kon doen van jouw kant hebt gedaan.

Overgave en acceptatie zijn waarschijnlijk de enige twee dingen die zijn overgebleven die je nog niet hebt geprobeerd. Op dit punt, omdat je blijkbaar niet de situatie kunt toegeven hoe hard je het ook probeert, heb je niets te verliezen en alles te winnen. Door het over te geven aan je hogere zelf, de engelen, je gidsen, je hele team van helpers, open je de deur naar alle oplossingen die je vanuit jouw gezichtspunt niet kunt zien en beweeg je naar het rijk van eindeloos potentieel en mogelijkheden.

Vertrouw en laat jezelf leiden, Dierbaren, want dat is onze specialiteit en laat ons onze grootste vreugde en het doel dat jullie van dienst zijn is, ervaren.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Het Wachten is voorbij / 12 februari 2017 / het Collectief via Caroline Oceana Ryan

Het Wachten is voorbij
12 februari 2017

Gegroet, Lichtreiziger!

Even een kort bericht in deze tijden van verbazingwekkende astrologische verschijnselen, verduisteringen en andere wonderbaarlijke gebeurtenissen.

Wij worden aangemoedigd om voortdurend in ons krachtcentrum te blijven, om niet te reageren op wat we zien in het nieuws, maar om kalm te blijven en ons Hoger Zelf door ons heen te laten spreken.

Dit is ook een tijd van grote mede-Scheppende kracht.

Als er iets is wat u graag tot stand wilt zien komen, hetzij in uw eigen leven of in dat van iedereen (volledige Disclosure en de aankondiging van NESARA), richt dan uw intenties daarop en maak het duidelijk aan het Universum:

‘Ik schep dit nu, ik verwacht het nu, ik zeg er nu dank voor,
met respect voor het Hoogste Goed voor allen!’

Zegeningen van Liefde en Licht,

Caroline

Een Moment Van overweging: Voorbij het lichaam / Geplaatst 25 Februari 2017

Een Moment Van overweging:
Voorbij het lichaam
 Geplaatst 25 Februari 2017Gepubliceerd op 24 mrt. 2014
Een uittreksel vanuit het Vergeten Lied van een Cursus in Wonderen. De muziek is het lied Awakening van Celestial Aeon Project.
Een Uur met een Engel: De Goddelijke Moeder - Pak Je Goddelijke Autoriteit Op 23 Februari 2017 /Linda Dillon

Een Uur met een Engel:
De Goddelijke Moeder - Pak Je Goddelijke Autoriteit Op
23 Februari 2017 / Gastheer: Steve Beckow - Kanaal: Linda Dillon

Steve:  Dus … we laten Linda haar overgang maken en wij verwelkomen vandaag de Goddelijke Moeder en dat is natuurlijk onder de meest plezierige omstandigheden, en wij zijn enorm vereerd om Haar bij ons te hebben en ik geloof dat Zij het Goddelijke Plan met ons wil bespreken. Dus welkom Moeder.

Goddelijke Moeder: En welkom aan jou. En welkom aan jullie allemaal, mijn geliefden op deze planeet. Deze lieve Aartsengel die geïncarneerd is en vorm aangenomen heeft als de planetaire Gaia. Ik begin hiermee, omdat ik wil dat jullie het potentieel begrijpen dat een ieder van jullie draagt.

Toen wij eerst spraken over deze planeet, zijnde een aartsengel in de vorm, over het aangenomen hebben van de planeetvorm, een oeroude wezen, in dienstbaarheid aan De Ene, waren velen van jullie terughoudend of met stomheid geslagen, maar de reden waarom wij hierover spreken is dat jullie, mijn geliefden, de omvang, de majesteitelijkheid, het potentieel begrijpen, van waar jullie tot toe in staat zijn. Ja, als engelen, als aartsengelen, als sterrenzaden … Het is niet van belang hoe jij jezelf begrijpt, hoe jij jezelf waarneemt. Je bent van mijn essentie, en daarin draag je het patroon van alles, draag je het patroon van Liefde, hetgeen een veelvoud aan gezichten, expressies en manieren van Zijn heeft.

De Raad – De Andere 99% /24 februari 2017 / Ron Head

De Raad –
De Andere 99%
24 februari 2017 / Ron Head

Heel vaak horen jullie over de 99% van de kosmos die niet zichtbaar is voor jullie. Nog vaker wordt jullie verteld van het al even enorme percentage van jullie DNA, dat 'junk' is. En jullie worden er voortdurend aan herinnerd dat mensen slechts vijf tot tien procent van hun hersenen gebruiken, en dat het grootste deel van iemands bewustzijn in het onderbewustzijn ligt. Zullen we dat bespreken?

Wat ligt er in al deze onbekende ruimte? Op het gebied van jullie kosmos, zouden we willen zeggen dat jullie niet de enorme aanwezigheid van energie zien of die toestaan  die in chaos, of potentieel is. Jullie stellen je alleen de 'werkelijkheid' voor als zijnde binnen het spectrum van jullie waarnemingsvermogen. En hebben je nooit druk gemaakt over die dingen die sommigen weten en waarover jou niet verteld is.

Wat ligt er allemaal in die ongebruikte geest en bewustzijn? Nou ja, alle dingen die je hebt buitengesloten, al het potentieel dat jullie jezelf niet toegestaan hebben te weten, alle ervaringen en geschiedenis waarvan jullie niet geloven dat die bestaat. En vinden alles wat voor jullie verborgen is niet erg.