Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

AE MICHAEL OVER 'DE WEG TERUG VINDEN' / 24 januari 2017

AE MICHAEL OVER 'DE WEG TERUG VINDEN'
24 januari 2017

Live channeling door Tetsiea tijdens een recent LichtFrequenties webinar

"Welkom kind van Licht. Ik ben Michael. 
Ik heb jou hier naartoe geroepen. En je hebt mijn roep gehoord.
Ik heb jou al een tijdje boodschappen doorgegeven die jij bewust of onbewust of onderbewust hebt ontvangen, die op meerdere manieren tot je gekomen zijn.
Ik heb jou hier geroepen om je te laten herinneren.  En te her-inneren  (gelach. .grapje). 

Ik heb jou het Licht hier terug laten vinden naar het Licht. Ik heb jou de weg terug laten vinden naar jouw verbinding; jouw kosmische  verbinding.
Ik heb jou de weg terug laten vinden naar het contact met mij. 

Ik ben degene die jou de laatste tijd geleid heeft in de grote verandering in je leven, de belangrijke keuzes in je leven. 

Die belangrijke keuzes die jij gemaakt hebt, die je te maken hebt komen van dat jouw frequentie aan het verhogen is en jij je aan het herinneren bent, steeds meer dat jij Licht bent. Dat jij bewustzijn bent in een aardse vorm. 

Dagtekst van Zaterdag 28 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 28 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

De vrijheid: in het heden werken om de toekomst te creëren –

"In hoeverre is de mens vrij? Dit is een onderwerp waarover denkers en theologen sinds eeuwen discussiëren zonder het erover eens te worden: omdat ze de vraag verkeerd stellen. Vrijheid is niet een omstandigheid die al dan niet voor altijd aan de mens gegeven werd. In plaats van zich af te vragen: "Ben ik vrij?", dient iedereen te begrijpen dat zijn huidig leven een gevolg is van zijn vorig leven, en dat het onmogelijk is om terug te keren naar het verleden om het te veranderen. Het verleden moet hij ondergaan, verteren en dat doet hij in het heden. Het is in de toekomst dat hij vrij is, alleen het heden geeft hem de mogelijkheden om de toekomst te creëren die hij wenst.

Dat is hoe de kwestie van de vrijheid zich stelt. In het besef dat we vanaf vandaag onze toekomst kunnen bepalen, bereiden we ons voor om meer en meer meester van onze bestemming te worden. Zo ondergaan we niet langer het heden, we geven het heden vorm.
LiefdeLicht-Energie: Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven / 27 Januari 2017 / Jenny Schiltz

LiefdeLicht-Energie:
Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde
De Diagrammen van 21  t/m 27 Januari
&
Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven
27 Januari 2017 / Jenny Schiltz


(Engelstalige Video)
https://www.youtube.com/watch?v=fgdxzC7Pyug

Dit is een opwaardering van de energie golf die de aarde bedekt. Stoffelijke symptomen kunnen voor velen teveel zijn. We zien ook dat deze energie healing brengt van het Goddelijke Vrouwelijke. Dit kan heel onprettig zijn als we onderzoeken hoe het verdraaid wordt en gedegradeerd wordt in de laatste cyclus van 25.000 jaren. De Opwaardering praat ook over de Atlantische en andere beschavingsherinneringen die opkomen voor de healing en de geldigheid, Herinneringen van die tijden komen naar voren zodat we uit de potentiëlen kunnen tappen en de achtergrond kunnen openen. In deze update/opwaardering worden ook de tijdslijnen en de inslag van onze wereld heden besproken.

Dank jullie, iedereen die dit werk deelt. Jullie bijdrage is zo erg belangrijk en wordt gewaardeerd. Ik hoop dat deze boodschap jullie vindt in het surfen op de energieën en niet wordt gevangen in het onstuimige deel ervan. Ik stuur jullie alle liefde.

Jenny

*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


‘Zgn’ tweelingzielschap = uitmelkerij / 26 Januari 2017 / Eddy en Rita

‘Zgn’ tweelingzielschap = uitmelkerij
26 Januari 2017

Wij weten dat men bovenstaande niet zomaar zonder enige uitleg kan beweren. Er zijn een aantal elementen die meespelen en die een verklaring nodig hebben. Om te beginnen willen wij even onder de aandacht brengen dat steeds meer mensen hun tweelingziel ‘menen’ ontmoet te hebben. Het staat cool om te kunnen zeggen dat je hem/haar kent. Minder cool zijn de negatieve belevingen maar ja dat zou je er, volgens velen, bij moeten nemen. 'Het hoort zo te zijn'.???  Onenigheid, lijden, aantrekken-afstoten, disharmonie, enz… zijn volgens velen de ware kenmerken van het tweelingzielschap.
Lagere energieën (verder aangeduid met le.)
Als je met bewustwording bezig bent weet je dat er le. zijn die jou er van willen weerhouden je-Zelf te leven zoals je het hoort te leven. In harmonie en éénheid dus. Deze le. bestaan enkel bij de gratie van de mensen die deze le. bewust of onbewust blijven voeden. Ze zouden gewoon niet meer bestaan, mocht iedereen er mee stoppen deze te voeden. Deze le. zijn er steeds op uit om mensen in het lijden te houden. Deze le. blijven bestaan door middel van de energie (die vrij komt door te lijden) van mensen. Ze zijn niet erg subtiel in hun manipulaties en werken op een heel éénvoudige manier. Waardoor de meeste mensen 'niet geloven' dat het zo werkt. Men 'denkt' dat er meer achter zit.

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons – / 24 Januari 2017 A/ rcturiaanse Boodschap via S/ uzanne Lie en Shawnna Donop

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons
24 Januari 2017
Arcturiaanse Boodschap via
Suzanne Lie en Shawnna Donop

Sue Lie: Hallo iedereen. Ik besloot vandaag, of misschien ik hoorde vandaag, dat weet ik niet zeker. Soms wanneer wij horen van ons Hogere Zelf of de Hogere Wezens, zijn wij niet zeker of het van ons komt of dat het van hen komt. Eigenlijk is dat goed, want het is een vorm van samen laten gaan – ja toch Shawnna?

Shawnna Donop: Dat is waar en ik veronderstel dat wanneer wij ons bewustzijn uitbreiden, zijn wij niet echt meer gescheiden. In plaats daarvan, worden wij ÉÉN bewustzijn met een constante stroom van leiding.

Sue Lie: Ja en natuurlijk deze constante stroom van leiding was er altijd, maar de frequentie van ons bewustzijn was niet in staat om het allemaal te vatten – nog niet! Daarvoor, moeten wij mediteren en ons bewustzijn verhogen om in staat te zijn om het volume van de berichten –in aardse woorden- harder te zetten, te verbeteren, die heel de tijd aan de gang waren, maar wij wisten het gewoon niet. Echter, wij beginnen het NU (weer) te kennen. Mensen zijn werkelijk, werkelijk aan het afstemmen, zijn ze niet?

Shawnna Donop: Ik denk dat wij de verhoogde energieën kunnen voelen, frequenties en de stromen met informatie, leiding en Onvoorwaardelijke Liefde die doorkomen.

Sue Lie: Ja en misschien dat is waarom ik een bericht kreeg van de Arcturianen om jou te contacten Shawnna. Zij hebben iets om aan ons door te moeten geven.

Een Schrijven van de Schepper / 27 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” De Verheffende ZielLiefde!! Leef in liefde. Adem in de liefde.
Wees in liefde met jouw wereld, jouw leven, jouw hele zelf.
Als je kunt leren om lief te hebben zonder voorwaarden,
zal jouw ziel zich verheffen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 20 God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent / Geplaatst 28 Januari 2017

Heavenletter 20
God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 Januari 2017


God zei:

Waarheen zal Ik je vandaag meenemen?

Waar wil je heen gaan?

Wat zou je willen achterlaten?

Waar zou je naar binnen willen gaan?

Dan ga met Me mee.

Wat ben Ik een geduldige leraar!

Eeuwig geduld is Mijn liefde. Geduld, zo sterk en onaantastbaar als Mijn liefde, omringt je.

Als je Mijn geduld kent, dan ben je beter staat om je te haasten.

vrijdag 27 januari 2017

Dagtekst van Vrijdag 27 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 27 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

De goddelijke gerechtigheid neemt in aanmerking wat we realiseren met onze mogelijkheden -

"De Hemel beoordeelt de schepselen slechts naar hetgeen zij in staat zijn te geven, in functie van de middelen waarover ze beschikken. Je komt in het leven mensen tegen, die werkelijk kansarm zijn: zij zijn geboren in armtierige gezinnen waar ze slecht behandeld werden. Ze hadden beklagenswaardige voorbeelden, geen goede gezondheid, hebben niet gestudeerd, kortom men zou geloven dat er van hen niets te verwachten valt. Maar door volgehouden inspanning en een onwrikbare overtuiging zijn ze erin geslaagd om boven hun omstandigheden uit te stijgen en dingen te realiseren, waartoe anderen, hoewel meer bevoorrecht, niet in staat waren.

Welnu, juist hier kijkt de Hemel naar wanneer hij ons naar de aarde stuurt: wat wij doen met de mogelijkheden die wij hebben gekregen, in functie van de omstandigheden. Want het leven is zo rijk aan mogelijkheden, dat wij altijd iets kunnen vinden om onszelf te verbeteren en ons spiritueel te verrijken."


De Arcturiaanse Raad: Delen & Ontvangen / 25 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad:
Delen & Ontvangen
25 Januari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer jij jezelf openstelt voor een ander individu, wanneer je iets van jezelf deelt dat diepgaand persoonlijk is, ben je op dat moment een brug aan het creëren. Je staat steeds meer energetisch stromen toe, een heen en terug tussen jou en de andere persoon.
Het ervaren van het delen en ontvangen van oprechte/recht uit het hart emoties is wat intimiteit creëert. Het creëert meer resonantie tussen jou en de andere persoon dan dat je zou kunnen ervaren als je het één of andere masker zou dragen of je gevoelens zou verbergen.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 27 januari 2017

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
27 januari 2017

Jullie zijn betrokken bij het creëren van gigantische veranderingen die, wanneer jullie hierop terug kijken, zullen worden gezien als het keerpunt in de geschiedenis van de Aarde. Ze zijn nodig om dat wat jullie verder zou hebben tegengewerkt weg te vagen en zullen de weg vrijmaken voor veranderingen die het toneel zullen vormen voor de start van het Nieuwe Tijdperk. Het duister heeft niet langer voldoende de controle om de manier waarop de toekomst zal verlopen te bepalen. Ze zal ook de consequenties gaan voelen van het verliezen van de toegang tot de ongelimiteerde financiering van hun duistere projecten. Ze ervaren eveneens dat het onmogelijk is om de operaties op Aarde met strikte hand te regeren en mensen die aarzelden om met hun kennis naar buiten te komen hebben nu de moed gekregen om dit toch te doen. Het draagt allemaal bij aan een verschuiving van de macht op Aarde en zij die voor het Licht werken voelen zich niet langer zo beperkt. President Trump heeft een lijst van belangrijke veranderingen die hij door wil voeren en hij zal geen tijd verspillen bij het implementeren hiervan.

Op deze dag van je leven / 27 januari 2017 / Neal Donald Walsch

27 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... Dat al het leven wordt gedreven door een enkele fantastische energie, wat de essentie is van alles wat er is - met inbegrip van jou.

Is dat niet geweldig?
 Nu, want deze essentie is wie je bent en waar je van gemaakt bent,
het kan jou duidelijk nooit verlaten.
Misschien niet zo duidelijk is, dat het je ook wonderbaarlijk behulpzaam kan zijn.

Het kan jou vrede brengen in momenten van stress,
kracht in momenten van zwakte,
moed in momenten van angst,
wijsheid in momenten van verwarring,
vergeving in momenten van woede,
en liefde in alle momenten van je leven.

Het enige wat je hoeft te doen is weten dat dit waar is,
en het zal ook voor jou waar zijn, nu.

Ik denk dat dat geweldig is, vind je niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 26 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 januari 2017 / door Jennifer Farley,
Vruchtbare GrondVasthouden aan oude dingen houdt jou precies daar met hen.
Het vinden, identificeren en het vrijgeven van hen
 is vruchtbare grond voor nieuwe groei.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 778: Karma oplossen. /27 januari 2017 / Lee Carroll


778: Karma oplossen.
27 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, zoals ik het begrijp wordt karma opgelost door de implant. Welk effect heeft de astrologie van bij onze geboorte op ons van het moment van implanteren? Is onze astrologische kaart niet langer geldig als wij de implant hebben gekregen?

Antwoord: Dit is een terugblik maar misschien is het er nu tijd voor omdat de antwoorden al vele jaren geleden werden gegeven.

De implant maakt jullie astrologische teken niet ongedaan. Dat is jullie magnetische imprint en die is jullie hele leven van jullie. Wat de intentie van de implant/vrijgave doet is het oplossen van de andere astrologische attributen die normaal gesproken invloed hebben op jullie teken.

Wij geven jullie het voorbeeld van de varen. Het is een plant maar juist zijn imprint is die van een varen. Hij houdt van warme plaatsen, indirect zonlicht en heeft een zeker patroon van wat hij nodig heeft voor overvloed. (geregeld water en de juiste grond) Heavenletter 19 De Open Deur van Jouw Hart / Geplaatst 27 Januari 2017

Heavenletter 19
De Open Deur van Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 Januari 2017
God zei:

Wat je gedaan hebt is je schuilhouden. Het is niet nodig je schuil te houden. Je houdt je schuil als er gevaar is. Je houdt je schuil als je onzeker bent.

Nu ben je zelfbewust omdat je weet Wie je bent. Nu ben je zelfbewust omdat je weet dat er geen gevaar is. Gevaar is een illusie. Je ziet gevaar waar je gehechtheid hebt. Gehechtheid is van de wereld. Gevaar is een massa-illusie van de wereld. En dan doet de wereld zijn best om het bestaan van gevaar te bewijzen door naar zijn pijpen te dansen.

De wereld zegt dat er om elke hoek gevaar dreigt. Het verschuilt zich als bacillen. Het houdt zich schuil als vijanden. Maar dit alles is jouw verbeelding op een scherm geprojecteerd. Wat je geprojecteerd hebt, kun je on-projecteren.

donderdag 26 januari 2017

SANANDA OVER WELKOM THUIS: / Tetsiea / 24/1/2017

SANANDA OVER WELKOM THUIS. 
Tetsiea / 24/1/2017

Live gechannelde boodschap door Tetsiea tijdens een LichtFrequenties webinar:

"Welkom, welkom in mijn Veld, mijn gouden Veld. Ik ben Sananda. Ik ben de Meester over de Gouden Straal.

Al het werk wat jullie doen met elkaar, al het bewustzijn, het openen van de Ziel, het herinneren van de Ziel, is in mijn Veld.
Het Veld dat jij je hebt verbonden in deze meditatie met de gouden energie is de verbinding met mijn Veld. Jij bent de verbinding tussen de Kosmos, de Grote Centrale Zon, door mijn energie wat door jou heengaat en jouw chakra’s verbindt met mijn Veld. En dat door laat stromen de aarde in. En weer terug.

Misschien wel belangrijk om te weten. Het middelpunt van de aarde is niet alleen het middelpunt. Het is een loop, een lus. Je bent dan ook gelijk weer boven in de kosmos.

Het openen van je Ziel is datgene wat je sprankelend maakt. Het ontwaken van je Ziel, als oude Ziel, is datgene wat jou gelukkig maakt. Als jij boeken leest over bewustzijn of jij neemt deel aan meditaties of programma’s zoals dit, is het je Ziel, je oude Ziel die zich weer thuis voelt. Die thuiskomt. Is het je Ziel die weet en merkt dat het Ziel, samen met andere Zielen, andere Oude Zielen, met elkaar verbonden is. In een Veld wat jij bijna niet meer kent, als mens vanuit je ego bewustzijn.


Liefde / 19 Januari 2017 / geplaatst 26 Januari 2017 / Eddy en Rita

Liefde
19 Januari 2017 / geplaatst 26 Januari 2017

Hoewel er maar één Liefde is, kan men deze gemakkelijkheidhalve onderverdelen in zeven aspecten;

Eén;
de liefde die zetelt in het eerste chakra (stuit), eigenliefde, overlevingsdrang, zij zorgt ervoor dat je jezelf voorziet in je basisbehoeften. Zij zorgt voor zelfbehoud, heel belangrijk, zonder deze liefde kom je tot niets. Je bent met je stuitchakra verbonden met onze moeder aarde, de liefde die je voor haar voelt komt onvermijdelijk langs deze chakra. Zij is voorwaardelijk want gericht op overleving.

Twee;
de liefde die zetelt in het tweede chakra, onder de navel. Deze liefde zorgt voor de voortplanting van het menselijke ras. Zij zorgt voor seksuele aantrekking. Ze is speels, creatief, krachtig, dwingend. Zij is voorwaardelijk want gericht op ‘voortplanting en persoonlijke voorkeuren’.


Op deze dag van je leven / 26 januari 2017 / Neal Donald Walsch

26 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat elke dag een nieuw begin is, en dat niets van gisteren hoeft te beïnvloeden wie je vandaag bent.

Het doet helemaal geen goed te betreuren wat je gisteren had kunnen doen
- of, wat dat betreft, een moment geleden.

Je hoeft dat niet met je mee te dragen, in het Huidige Moment,
noch zal jouw schuldgevoel erover jou goed doen.

Besluit gewoon om een andere versie te worden van jouw zelf, hier en nu.
Gebruik gisteren om morgen te inspireren, niet om het te ontmoedigen.

Je weet precies waarom je zojuist deze boodschap ontvangen hebt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlNieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 19 /13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 26 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 19
13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 26 Januari 2017


Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

Het is een spannende tijd, nietwaar? Ieder van u die dit leest wanneer het wordt uitgebracht in oktober 2013, is in afwachting van de wereldwijde herwaardering van valuta, die een evenwicht brengend effect zal hebben op de wereldeconomie en die de zogenaamde ‘derdewereldlanden’ zal verheffen uit hun status van tweede keuze. Velen zijn zich niet bewust van de veranderingen die achter de schermen plaatsvinden.

Het lijkt alsof de planeet gewoon verder strompelt, lijdend onder de handen van de rijken en de machthebbers die zovelen in slavernij hebben gebracht, die aansturen op vernietigende oorlogen en de voordelen inpikken van toenemende rijkdom en macht. Dit is enkel maar een heel oppervlakkige waarneming – degene die vertoont wordt in de media. De verslaggeving wordt sensationeel gemaakt, zorgvuldig misleidend om de meest angstwekkende voorstellingen van de feiten te onthullen. Angst aanpraten is op deze planeet een favoriete sport; het voedt de adrenaline-junkies – zoals ze genoemd worden – en vult de schatkisten van de farmaceutische bedrijven, de entertainment-industrie en de wapenfabrieken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 25 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 25 Januari 2017Geliefden, velen van jullie zullen aangenaam verrast worden door plotselinge ontwikkelingen in jullie levens dit jaar die schijnbaar uit de lucht komen vallen, maar absoluut perfect overeenkomen met wat jullie je niet hebben kunnen voorstellen. De reden hiervoor is dat jullie ware verlangens beginnen samen te komen als gevolg van jullie bereidheid om in nieuwe mogelijkheden en potenties te stromen in een energieke cyclus die nieuwe ervaringen ondersteunt. Simpel gezegd, dit is co-creatie op zijn best. Het tweede thema voor 2017, zouden we zeggen, is verwacht het onverwachte, op nieuwe en prachtige manieren.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” De Luchtbellen Laten Springen”Al heel snel, zullen de pijlen van waarheid beginnen de luchtbellen
 van misleiding en leugens te laten springen.
Pop, pop, pop!
Misschien ben je niet de bediener achter de boog, echter,
 kun je jezelf een 'doel' van het terugkerend vuur vinden.
Laat je niet hierdoor verbijsteren, lieve kind.
Jullie, in jullie harten van harten, hebben altijd de waarheid gekend
en kunnen rusten in de eenvoudige garantie
voor een veilige doorgang door deze uitdagende tijd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5906 Wat zullen de buren wel niet denken? / Woensdag, 24 januari 2017

Wat zullen de buren wel niet denken?
Brief uit de Hemel
Woensdag, 24 januari 2017God zei:

Waar baseer je jouw inschatting over jezelf op? Er is niets om jezelf op te baseren. De voorkeuren van de wereld zijn alleen maar de voorkeuren van de wereld. De voorkeuren zijn tijdelijk. Voorkeuren veranderen vaak genoeg.

De wereld maakt jullie niet. Evenmin maakt de wereld jullie niet ongedaan.

Er was een tijd, dat vrouwen waren als hoofdhuiden. De waarde van een mens kon worden bepaald door hoeveel hoofdhuiden hij kon verzamelen. De wereld stelde dergelijke normen volgens het samengevoegd bewustzijn van de wereld door één norm in te stellen voor mannen en een andere standaard voor vrouwen in te stellen. Het is het bewustzijn van de menselijke wereld dat jullie klaarstoomde voor de veranderlijke normen van de wereld waarin jullie geboren zijn.

De wereld stelde een norm van onthouding vast, en zei dat deze beperking was om Mij te eren, alsof Ik aan de ene kant geef, en aan de andere kant, neem Ik weg, tenzij jullie geautoriseerd  werden door middel van een ceremonie. Het was alsof je ontzegd werd om omhoog te kijken naar de hemel, alsof het menselijk hart zou worden uitgeschakeld, of moest worden gelegaliseerd, alsof Ik jullie zou bevelen om niet te proeven van de Boom van Kennis, alsof Ik jullie zou verdrijven uit de Hof van Eden als straf voor de misdaad van het mens zijn, alsof Ik jullie persoonlijk uit de hemel zou schoppen. Zou Ik zo dwaas zijn?

woensdag 25 januari 2017

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht / 24 januari 2017

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht
24 januari 2017

* Met alle respect, kan ik dit niet zeggen maar dit is een van de meest opwindende channelingen die we ooit eerder gedaan hebben.

Federatie van het Licht: Wij zijn klaar om te beginnen.

Blossom: dit is een eerste keer… jullie beginnen!

Federatie van het Licht: Er zullen altijd eersten zijn… in alle dingen. Want alles begint met een gedachte en afhankelijk wat men kiest om die gedachte te volgen, wordt het een actie… het is die manier van denken.

Liefste mensen, als jullie reizen langs je levenspad… hoe vaak vind je dan jezelf afvragen of je inderdaad langs het pad gaat wat het beste voor je is? Want in jullie Wezen is het soms, is het niet zo, dat het leven je schijnt naar onderen te laten zakken? Teleurgesteld, stommel je over elke horde, in plaats van erover heen te springen en vaak voel je je opgeven, het op te geven?

We vragen dat je een lange kijk naar je gedachten doet. Zijn die het die je je pad laten kiezen om zo vol met stommelende hordes te zitten? Is het de manier waarop je je denken laat afvragen die bepaalt of het een goede of slechte dag is?