Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 28 januari 2017

LiefdeLicht-Energie: Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven / 27 Januari 2017 / Jenny Schiltz

LiefdeLicht-Energie:
Gigantische Energie Golf Overdekt de Aarde
De Diagrammen van 21  t/m 27 Januari
&
Onze Weg Banen Doorheen de Energie Golven
27 Januari 2017 / Jenny Schiltz


(Engelstalige Video)
https://www.youtube.com/watch?v=fgdxzC7Pyug

Dit is een opwaardering van de energie golf die de aarde bedekt. Stoffelijke symptomen kunnen voor velen teveel zijn. We zien ook dat deze energie healing brengt van het Goddelijke Vrouwelijke. Dit kan heel onprettig zijn als we onderzoeken hoe het verdraaid wordt en gedegradeerd wordt in de laatste cyclus van 25.000 jaren. De Opwaardering praat ook over de Atlantische en andere beschavingsherinneringen die opkomen voor de healing en de geldigheid, Herinneringen van die tijden komen naar voren zodat we uit de potentiëlen kunnen tappen en de achtergrond kunnen openen. In deze update/opwaardering worden ook de tijdslijnen en de inslag van onze wereld heden besproken.

Dank jullie, iedereen die dit werk deelt. Jullie bijdrage is zo erg belangrijk en wordt gewaardeerd. Ik hoop dat deze boodschap jullie vindt in het surfen op de energieën en niet wordt gevangen in het onstuimige deel ervan. Ik stuur jullie alle liefde.

Jenny

*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)


Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons – / 24 Januari 2017 A/ rcturiaanse Boodschap via S/ uzanne Lie en Shawnna Donop

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons
24 Januari 2017
Arcturiaanse Boodschap via
Suzanne Lie en Shawnna Donop

Sue Lie: Hallo iedereen. Ik besloot vandaag, of misschien ik hoorde vandaag, dat weet ik niet zeker. Soms wanneer wij horen van ons Hogere Zelf of de Hogere Wezens, zijn wij niet zeker of het van ons komt of dat het van hen komt. Eigenlijk is dat goed, want het is een vorm van samen laten gaan – ja toch Shawnna?

Shawnna Donop: Dat is waar en ik veronderstel dat wanneer wij ons bewustzijn uitbreiden, zijn wij niet echt meer gescheiden. In plaats daarvan, worden wij ÉÉN bewustzijn met een constante stroom van leiding.

Sue Lie: Ja en natuurlijk deze constante stroom van leiding was er altijd, maar de frequentie van ons bewustzijn was niet in staat om het allemaal te vatten – nog niet! Daarvoor, moeten wij mediteren en ons bewustzijn verhogen om in staat te zijn om het volume van de berichten –in aardse woorden- harder te zetten, te verbeteren, die heel de tijd aan de gang waren, maar wij wisten het gewoon niet. Echter, wij beginnen het NU (weer) te kennen. Mensen zijn werkelijk, werkelijk aan het afstemmen, zijn ze niet?

Shawnna Donop: Ik denk dat wij de verhoogde energieën kunnen voelen, frequenties en de stromen met informatie, leiding en Onvoorwaardelijke Liefde die doorkomen.

Sue Lie: Ja en misschien dat is waarom ik een bericht kreeg van de Arcturianen om jou te contacten Shawnna. Zij hebben iets om aan ons door te moeten geven.

Een Schrijven van de Schepper / 27 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” De Verheffende ZielLiefde!! Leef in liefde. Adem in de liefde.
Wees in liefde met jouw wereld, jouw leven, jouw hele zelf.
Als je kunt leren om lief te hebben zonder voorwaarden,
zal jouw ziel zich verheffen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 20 God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent / Geplaatst 28 Januari 2017

Heavenletter 20
God Zegt Dat Jij Zijn Liefde Bent
Brief uit de Hemel
Geplaatst 28 Januari 2017


God zei:

Waarheen zal Ik je vandaag meenemen?

Waar wil je heen gaan?

Wat zou je willen achterlaten?

Waar zou je naar binnen willen gaan?

Dan ga met Me mee.

Wat ben Ik een geduldige leraar!

Eeuwig geduld is Mijn liefde. Geduld, zo sterk en onaantastbaar als Mijn liefde, omringt je.

Als je Mijn geduld kent, dan ben je beter staat om je te haasten.

vrijdag 27 januari 2017

De Arcturiaanse Raad: Delen & Ontvangen / 25 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad:
Delen & Ontvangen
25 Januari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer jij jezelf openstelt voor een ander individu, wanneer je iets van jezelf deelt dat diepgaand persoonlijk is, ben je op dat moment een brug aan het creëren. Je staat steeds meer energetisch stromen toe, een heen en terug tussen jou en de andere persoon.
Het ervaren van het delen en ontvangen van oprechte/recht uit het hart emoties is wat intimiteit creëert. Het creëert meer resonantie tussen jou en de andere persoon dan dat je zou kunnen ervaren als je het één of andere masker zou dragen of je gevoelens zou verbergen.

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 27 januari 2017

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
27 januari 2017

Jullie zijn betrokken bij het creëren van gigantische veranderingen die, wanneer jullie hierop terug kijken, zullen worden gezien als het keerpunt in de geschiedenis van de Aarde. Ze zijn nodig om dat wat jullie verder zou hebben tegengewerkt weg te vagen en zullen de weg vrijmaken voor veranderingen die het toneel zullen vormen voor de start van het Nieuwe Tijdperk. Het duister heeft niet langer voldoende de controle om de manier waarop de toekomst zal verlopen te bepalen. Ze zal ook de consequenties gaan voelen van het verliezen van de toegang tot de ongelimiteerde financiering van hun duistere projecten. Ze ervaren eveneens dat het onmogelijk is om de operaties op Aarde met strikte hand te regeren en mensen die aarzelden om met hun kennis naar buiten te komen hebben nu de moed gekregen om dit toch te doen. Het draagt allemaal bij aan een verschuiving van de macht op Aarde en zij die voor het Licht werken voelen zich niet langer zo beperkt. President Trump heeft een lijst van belangrijke veranderingen die hij door wil voeren en hij zal geen tijd verspillen bij het implementeren hiervan.

Op deze dag van je leven / 27 januari 2017 / Neal Donald Walsch

27 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... Dat al het leven wordt gedreven door een enkele fantastische energie, wat de essentie is van alles wat er is - met inbegrip van jou.

Is dat niet geweldig?
 Nu, want deze essentie is wie je bent en waar je van gemaakt bent,
het kan jou duidelijk nooit verlaten.
Misschien niet zo duidelijk is, dat het je ook wonderbaarlijk behulpzaam kan zijn.

Het kan jou vrede brengen in momenten van stress,
kracht in momenten van zwakte,
moed in momenten van angst,
wijsheid in momenten van verwarring,
vergeving in momenten van woede,
en liefde in alle momenten van je leven.

Het enige wat je hoeft te doen is weten dat dit waar is,
en het zal ook voor jou waar zijn, nu.

Ik denk dat dat geweldig is, vind je niet?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlEen Schrijven van de Schepper / 26 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 januari 2017 / door Jennifer Farley,
Vruchtbare GrondVasthouden aan oude dingen houdt jou precies daar met hen.
Het vinden, identificeren en het vrijgeven van hen
 is vruchtbare grond voor nieuwe groei.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 778: Karma oplossen. /27 januari 2017 / Lee Carroll


778: Karma oplossen.
27 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, zoals ik het begrijp wordt karma opgelost door de implant. Welk effect heeft de astrologie van bij onze geboorte op ons van het moment van implanteren? Is onze astrologische kaart niet langer geldig als wij de implant hebben gekregen?

Antwoord: Dit is een terugblik maar misschien is het er nu tijd voor omdat de antwoorden al vele jaren geleden werden gegeven.

De implant maakt jullie astrologische teken niet ongedaan. Dat is jullie magnetische imprint en die is jullie hele leven van jullie. Wat de intentie van de implant/vrijgave doet is het oplossen van de andere astrologische attributen die normaal gesproken invloed hebben op jullie teken.

Wij geven jullie het voorbeeld van de varen. Het is een plant maar juist zijn imprint is die van een varen. Hij houdt van warme plaatsen, indirect zonlicht en heeft een zeker patroon van wat hij nodig heeft voor overvloed. (geregeld water en de juiste grond) Heavenletter 19 De Open Deur van Jouw Hart / Geplaatst 27 Januari 2017

Heavenletter 19
De Open Deur van Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 Januari 2017
God zei:

Wat je gedaan hebt is je schuilhouden. Het is niet nodig je schuil te houden. Je houdt je schuil als er gevaar is. Je houdt je schuil als je onzeker bent.

Nu ben je zelfbewust omdat je weet Wie je bent. Nu ben je zelfbewust omdat je weet dat er geen gevaar is. Gevaar is een illusie. Je ziet gevaar waar je gehechtheid hebt. Gehechtheid is van de wereld. Gevaar is een massa-illusie van de wereld. En dan doet de wereld zijn best om het bestaan van gevaar te bewijzen door naar zijn pijpen te dansen.

De wereld zegt dat er om elke hoek gevaar dreigt. Het verschuilt zich als bacillen. Het houdt zich schuil als vijanden. Maar dit alles is jouw verbeelding op een scherm geprojecteerd. Wat je geprojecteerd hebt, kun je on-projecteren.

donderdag 26 januari 2017

Op deze dag van je leven / 26 januari 2017 / Neal Donald Walsch

26 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat elke dag een nieuw begin is, en dat niets van gisteren hoeft te beïnvloeden wie je vandaag bent.

Het doet helemaal geen goed te betreuren wat je gisteren had kunnen doen
- of, wat dat betreft, een moment geleden.

Je hoeft dat niet met je mee te dragen, in het Huidige Moment,
noch zal jouw schuldgevoel erover jou goed doen.

Besluit gewoon om een andere versie te worden van jouw zelf, hier en nu.
Gebruik gisteren om morgen te inspireren, niet om het te ontmoedigen.

Je weet precies waarom je zojuist deze boodschap ontvangen hebt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nlNieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 19 /13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 26 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 19
13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 26 Januari 2017


Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

Het is een spannende tijd, nietwaar? Ieder van u die dit leest wanneer het wordt uitgebracht in oktober 2013, is in afwachting van de wereldwijde herwaardering van valuta, die een evenwicht brengend effect zal hebben op de wereldeconomie en die de zogenaamde ‘derdewereldlanden’ zal verheffen uit hun status van tweede keuze. Velen zijn zich niet bewust van de veranderingen die achter de schermen plaatsvinden.

Het lijkt alsof de planeet gewoon verder strompelt, lijdend onder de handen van de rijken en de machthebbers die zovelen in slavernij hebben gebracht, die aansturen op vernietigende oorlogen en de voordelen inpikken van toenemende rijkdom en macht. Dit is enkel maar een heel oppervlakkige waarneming – degene die vertoont wordt in de media. De verslaggeving wordt sensationeel gemaakt, zorgvuldig misleidend om de meest angstwekkende voorstellingen van de feiten te onthullen. Angst aanpraten is op deze planeet een favoriete sport; het voedt de adrenaline-junkies – zoals ze genoemd worden – en vult de schatkisten van de farmaceutische bedrijven, de entertainment-industrie en de wapenfabrieken.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 25 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 25 Januari 2017Geliefden, velen van jullie zullen aangenaam verrast worden door plotselinge ontwikkelingen in jullie levens dit jaar die schijnbaar uit de lucht komen vallen, maar absoluut perfect overeenkomen met wat jullie je niet hebben kunnen voorstellen. De reden hiervoor is dat jullie ware verlangens beginnen samen te komen als gevolg van jullie bereidheid om in nieuwe mogelijkheden en potenties te stromen in een energieke cyclus die nieuwe ervaringen ondersteunt. Simpel gezegd, dit is co-creatie op zijn best. Het tweede thema voor 2017, zouden we zeggen, is verwacht het onverwachte, op nieuwe en prachtige manieren.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 25 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
25 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” De Luchtbellen Laten Springen”Al heel snel, zullen de pijlen van waarheid beginnen de luchtbellen
 van misleiding en leugens te laten springen.
Pop, pop, pop!
Misschien ben je niet de bediener achter de boog, echter,
 kun je jezelf een 'doel' van het terugkerend vuur vinden.
Laat je niet hierdoor verbijsteren, lieve kind.
Jullie, in jullie harten van harten, hebben altijd de waarheid gekend
en kunnen rusten in de eenvoudige garantie
voor een veilige doorgang door deze uitdagende tijd.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5906 Wat zullen de buren wel niet denken? / Woensdag, 24 januari 2017

Wat zullen de buren wel niet denken?
Brief uit de Hemel
Woensdag, 24 januari 2017God zei:

Waar baseer je jouw inschatting over jezelf op? Er is niets om jezelf op te baseren. De voorkeuren van de wereld zijn alleen maar de voorkeuren van de wereld. De voorkeuren zijn tijdelijk. Voorkeuren veranderen vaak genoeg.

De wereld maakt jullie niet. Evenmin maakt de wereld jullie niet ongedaan.

Er was een tijd, dat vrouwen waren als hoofdhuiden. De waarde van een mens kon worden bepaald door hoeveel hoofdhuiden hij kon verzamelen. De wereld stelde dergelijke normen volgens het samengevoegd bewustzijn van de wereld door één norm in te stellen voor mannen en een andere standaard voor vrouwen in te stellen. Het is het bewustzijn van de menselijke wereld dat jullie klaarstoomde voor de veranderlijke normen van de wereld waarin jullie geboren zijn.

De wereld stelde een norm van onthouding vast, en zei dat deze beperking was om Mij te eren, alsof Ik aan de ene kant geef, en aan de andere kant, neem Ik weg, tenzij jullie geautoriseerd  werden door middel van een ceremonie. Het was alsof je ontzegd werd om omhoog te kijken naar de hemel, alsof het menselijk hart zou worden uitgeschakeld, of moest worden gelegaliseerd, alsof Ik jullie zou bevelen om niet te proeven van de Boom van Kennis, alsof Ik jullie zou verdrijven uit de Hof van Eden als straf voor de misdaad van het mens zijn, alsof Ik jullie persoonlijk uit de hemel zou schoppen. Zou Ik zo dwaas zijn?

woensdag 25 januari 2017

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht / 24 januari 2017

Blossom Goodchild en De Federatie van het Licht
24 januari 2017

* Met alle respect, kan ik dit niet zeggen maar dit is een van de meest opwindende channelingen die we ooit eerder gedaan hebben.

Federatie van het Licht: Wij zijn klaar om te beginnen.

Blossom: dit is een eerste keer… jullie beginnen!

Federatie van het Licht: Er zullen altijd eersten zijn… in alle dingen. Want alles begint met een gedachte en afhankelijk wat men kiest om die gedachte te volgen, wordt het een actie… het is die manier van denken.

Liefste mensen, als jullie reizen langs je levenspad… hoe vaak vind je dan jezelf afvragen of je inderdaad langs het pad gaat wat het beste voor je is? Want in jullie Wezen is het soms, is het niet zo, dat het leven je schijnt naar onderen te laten zakken? Teleurgesteld, stommel je over elke horde, in plaats van erover heen te springen en vaak voel je je opgeven, het op te geven?

We vragen dat je een lange kijk naar je gedachten doet. Zijn die het die je je pad laten kiezen om zo vol met stommelende hordes te zitten? Is het de manier waarop je je denken laat afvragen die bepaalt of het een goede of slechte dag is?

SAUL: Laat Al Je Twijfels Los, En Verheug U! / 24 januari 2017 / via John Smallman


SAUL:
Laat Al Je Twijfels Los, En Verheug U!
24 januari 2017 / via John Smallman

Zoals jullie al zo vaak door zo velen in de spirituele rijken is verteld "Er is geen afscheiding, is er alleen de Ene." Nu jullie wetenschappers hebben ontdekt dat het waar is, en dat alles onlosmakelijk is verbonden met alles wat zij in staat zijn te meten. Ze hebben nog steeds problemen met het concept dat er "dingen", "materiaal", "bewustzijn" kunnen zijn in het waargenomen universum die bestaan maar waarvan zij zich niet bewust kunnen zijn via hun vijf zintuigen, en die het daardoor dus niet kunnen meten met hun instrumenten. En velen van hen zijn nog steeds van mening dat zelfs de gedachte dat er een 6e zintuig zou kunnen zijn niet meer is dan enkel een krankzinnige chemische afwijking in de hersenen!

Maar sommigen zijn verder gegaan voorbij dat ernstig beperkende begrip en accepteren dat de werkelijkheid veel, veel uitgebreider is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. De beste en de slimste van hen zijn wijs, nederig en staan open voor nieuwe concepten, de mainstream wetenschappers weigeren het nog steeds te erkennen, laat staan te onderzoeken. Toch is er veel vooruitgang geboekt in de laatste drie of vier honderd jaar omdat de wetenschap weigerde om religieuze dogma's te accepteren. Maar nu hebben ze hun eigen wetenschappelijke dogma om het te vervangen, echter wordt dat nu actief ontmanteld.

Benjamin Fulford: Nu Trump president is begint de echte paardenhandel / 23 januari 2017

Nu Trump president is begint de echte paardenhandel
23 januari 2017 /Auteur: Benjamin Fulford

Nu het Trump regiem formeel geïnstalleerd is, kan de werkelijke strijd om de planeet aarde serieus beginnen. Aan de ene kant vinden we het Westerse militaire industriële complex en aan de andere vinden we de oude bloedlijn families. Een andere manier om het uit te drukken is, de strijd gaat nu tussen degenen met de geweren en degenen die de boter (geld) aanvoer beheersen. Nog een andere lens voor het analyseren van de opkomende strijd is het te zien als een strijd tussen China (Azië) versus de VS (het Westen), echter dat is te simplistisch. Het “Westen” zoals de dingen er nu voor staan is inclusief Japan plus Noord en Zuid Korea en misschien zelfs Vietnam terwijl “Azië” inclusief Duitsland en andere door de Rotschilds gecontroleerde staten is.


De ideologische strijdlijnen werden vastgelegd in twee toespraken, een door de Chinese President Xi Jinping in het bloedlijn liefdes feest in Davos op 17 januari, terwijl de andere President Donald Trumps toespraak was tijdens zijn aanname van het presidentschap.

Op deze dag van je leven / 25 januari 2017 / Neal Donald Walsch

25 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat iedereen die in waar geloof een beroep doet op God,
in alle ernst en vanuit het hart, zeker zal worden gehoord,
en zal ontvangen wat zij hebben gevraagd en gewenst.

Martin Luther zei dat, en hij had gelijk.
Nu wordt Martin Luther niet echt beschouwd als een woordvoerder van de
Nieuwe Tijd - doch deze buitengewone verklaring echoot precies wat wordt gezegd in Gesprekken met God en veel andere boeken van de Nieuwe Gedachten beweging.

Het punt is: Waarheid is waarheid, ongeacht de bron.
En wat veel mensen zeggen dat "verkeerd" is aan het zogenoemde Nieuwe Tijd denken blijkt het geloof te zijn van de man die De Reformatie heeft in gang heeft gezet! Wauw.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl
Sheldan Nidle -/24 januari 2017

Sheldan Nidle - 24 januari 2017


13 Cauac, 2 Yax, 13 Caban

Dratzo! We komen op deze dag om ons verhaal te vervolgen. Alles gaat gestaag vooruit. De tegenstand tegen deze distributie werd afdoende gebroken. In de komende maanden verwachten we het hoofdbestanddeel van deze zeer complexe procedure te voltooien. De Republiek is eindelijk klaar voor volledige disclosure. Het heeft lang geduurd, aangezien de formele aankondiging ervan nog steeds enigszins controversieel is. We verwachten dat de rest van het volledige pakket heel spoedig kan worden uitgeleverd. Dit de facto regime is zo lang aan de macht geweest dat haar zogenaamde legitimiteit onaantastbaar leek. Onze missie is derhalve verbonden aan het aan alle betrokkenen uitleggen hoe dit nieuwe bestuur formeel uitgeroepen zal worden. Deze procedure is nagenoeg klaar om te worden onthuld en dient te worden uitgelegd voordat dit huidige de facto en illegale regime volledig is geïnstalleerd. Het is essentieel dat deze serie onthullingen tot in detail aan het Amerikaanse publiek wordt uitgelegd. In dat opzicht hebben we gezworen de wijze waarop dit bestuur volledig wordt aangekondigd en op de juiste wijze wordt geïnstalleerd te veranderen. Als dit zonder zorgvuldige planning wordt gedaan zou het aanvankelijk enige zware schade kunnen aanrichten. Er dient derhalve een juiste volgorde te worden gehanteerd.

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 13: De herijking van de Mensheid /1 maart 2015 / Geplaatst: 25 januari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 13:
De herijking van de Mensheid
 1 maart 2015  Geplaatst: 25 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 

Jullie handelingen bewijzen het 

Misschien hebben jullie, terwijl jullie hier rondlopen, besloten dat jullie de stad uit zullen moeten, uit een relatie moeten gaan, je baan opzeggen, om dingen op hun plaats te laten vallen.

Ik wil dat jullie dit even een moment heroverwegen. Wat gebeurt er als dingen voor jullie persoonlijk gaan veranderen en de dingen die jullie toen ergerden dit niet meer doen?

Dit verandert de omstandigheden, nietwaar? Nu kunnen jullie in dezelfde situaties zijn waar jullie altijd in zaten, en toch is het compleet anders.

Jullie zijn niet meer gefrustreerd, jullie worden niet meer boos, zelfs als degenen om jullie heen zich wentelen in drama en onrust. Jullie hebben hierdoor feitelijk meer wijsheid en kunnen je beter manifesteren. 

Meer lezen >>>