Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 21 januari 2017

Het Planetaire Ontwaken En Hoe Jullie Een Deel Zijn Van De Oplossing. / by Paul A Philips, / January 17th, 2017

Het Planetaire Ontwaken En Hoe Jullie Een Deel Zijn Van De Oplossing.
by Paul A Philips, January 17th, 2017

Source - Humans Are Fre
(Paul A Philips) In de zoektocht naar wereldheerschappij hebben de machten die er zijn en hun medewerkers de misleiding laag op laag moeten opbouwen om het menselijk ras te kunnen overheersen, wat ons slechts laat zien dat ze ons niet tot slaaf kunnen maken door middel van regelrechte openlijke agressie alleen.


Voor hen is de angst om de controle te verliezen veel groter dan de angst die ervaren wordt door het collectieve menselijke ras door hun overheersing: De overheersers weten dat hun arsenaal een stuk dunner en kwetsbaarder is dan wat ze ons hebben doen geloven.

In feite hebben de overheersers een valse realiteit waar elke krankzinnige perversie en paradox in gaat tegen de natuurlijke stroom van dingen, wat hen toestaat (zoals ze hebben gedaan) het menselijk ras te parasiteren.

Marshmallow Boodschap- Uit Kryon Boek: De herijking van de Mensheid /1 februari 2015 / Geplaatst: 21 januari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek: De herijking van de Mensheid
1 februari 2015 Geplaatst: 21 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur 
  
Hier is de stelling: Zoals bij alles wat jullie in je leven hebben gedaan moet er enige kennis over het onderwerp zijn en daarna voorbereiding.

Kunnen jullie beginnen te spitten in de Akasha, zoals wij dit jullie hebben verteld? Ja. Kunnen jullie gaan beginnen je bezig te houden met de dingen die je ouderdomsproces kunnen vertragen? Ja.
Kunnen jullie beginnen om je leven feitelijk te veranderen op een manier waarop jullie jezelf zouden kunnen herscheppen als vredige mensen waar dit momenteel misschien niet zo is? Ja.
Kunnen jullie je bezighouden met het zoeken naar oplossingen voor problemen waarvan jullie denken dat zij onoplosbaar zijn? Ja.

Maar jullie zullen je erop moeten voorbereiden.

Nu komen wij bij het moeilijke deel. Jullie zullen moeten inventariseren, zoals men dit zegt, wie jullie werkelijk zijn. Jullie dienen zorgvuldig en eerlijk te kijken naar energiebasisgegevens van de oude energie en jezelf de moeilijke vragen moeten stellen. 


Terugblik vanuit de gouden toekomst / inleiding by ELLA STER / 5 JANUARI 2017

Terugblik vanuit de gouden toekomst  /  inleiding
by ELLA STER /  5 JANUARI 2017

Over een aantal jaren zullen we terugkijken op de tijd waarin we nu leven als de tijd van de transitie. Het is de transitie van de machtsstructuur en samenleving zoals we deze nu kennen, naar een organische en harmonieuze nieuwe wereld. In een serie artikelen beschrijven we die transitie vanuit deze nieuwe wereld. Daarbij kijken we terug vanuit de toekomst naar het heden, waarbij we een beeld schetsen welke grote veranderingen hebben plaatsgevonden.

In het komende jaar zullen we getuigen zijn van de ontmanteling van de huidige machtsstructuur en de samenleving zoals we die nu kennen. In een wanhopige poging om de waarheid die boven komt drijven weg te moffelen, voert de Cabal nog een laatste vergeefse strijd tegen de alternatieve media, door deze berichten als fake news te labelen. Door middel van gecontroleerde berichten in de mainstream media zal men de huidige status quo proberen te handhaven en de indruk wekken alsof het business as usual is. Maar men zal er uiteindelijk niet in slagen om de ineenstorting van de huidige machtsstructuur nog langer te verbloemen of tegen te houden. Er zullen steeds meer berichten verschijnen die de criminele daden van de Cabal blootleggen. Ook zullen er steeds meer tekenen zijn dat de gehele structuur waarop de huidige samenleving is gebaseerd, gaat uiteenvallen.

Dagtekst van Zaterdag 21 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zaterdag 21 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Verlangens - te stellen vragen bij hun aard en vervulling

"Wanneer je een verlangen ervaart, stel je dan vragen over de aard en de kwaliteit ervan. Vraag je af wat je gaat doen om het te realiseren, maar ook wat je zult doen wanneer het gerealiseerd is. Je verlangt ernaar rijk te zijn… Uiteraard heb je daar het recht toe, maar welke methodes zul je aanwenden om dit te bereiken? En als je eenmaal rijk bent, wat zul je aanvangen met die rijkdom? Zul je die rijkdom enkel gebruiken voor je eigen voldoening, of zul je trachten die ten goede te laten komen aan diegenen die gebrek lijden...? En ook indien je schoonheid verlangt, moet je waakzaam zijn. Zoek niet naar de schoonheid die de harten van de mensen in verwarring brengt en hen tot wanhoop of misdaad kan drijven. Concentreer je op de spirituele schoonheid, die de mensen inspireert en hen ertoe aanzet zich te verbeteren.

Het ongeluk van de mensen komt door het feit dat zij geen enkele morele overweging in hun verlangens en hun plannen betrekken. Zelfs als zij tot een spiritueel onderricht toetreden, hoeveel mensen zijn er alleen op uit om hun begeerten te bevredigen!"


\

Een Schrijven van de Schepper / 20 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 januari 2017 / door Jennifer Farley,
GeestverwantenSta dit prachtige bewustzijn toe nu over jullie heen te wassen;
jullie zijn allemaal familie!
Verbonden door jullie liefde voor elkaar als Eeuwige Wezens,
jullie zijn Geestverwanten op een ongelooflijke reis
waarvoor jullie toestemming gevraagd hebben om te ervaren
wat werd toegekend als een geschenk van Het Universum.
Dat jullie doorgaan met overwegen dat jullie van elkaar zijn afgescheiden is,
nou ja, is gewoon dom.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 14 Gods Uitverkorenen / Geplaatst 21 Januari 2017

HEAVEN 14
Gods Uitverkorenen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 Januari 2017God zei :

Wat jij als jouw individualiteit beschouwde, was het nadoen van anderen. Wat jij als je individualiteit beschouwde was iets uit proberen. Je wilde opgemerkt worden. Je wilde dat de wereld zou zien dat je bestond. Je wilde wat aandacht.

Nu wil je dat Ik de aandacht krijg. En je geeft het aan Mij. Je wilt dat Ik gezien word in al Mijn glorie. Dat is waar je naar zoekt en dat was altijd waar je naar zocht, maar je wist het niet.

Jouw individualiteit was niets anders dan wegrennen. Jouw individualiteit was niet meer dan een mededeling en welke mededeling was dat? Je wilde speciaal zijn en je wilde bestaan. En dus volgde je de menigte in alle ontelbare manieren waarop men in de wereld rondreist en je noemde jezelf uniek.

Je bleef zeggen: 'Hier ben ik! Hier is mijn individualiteit!'

vrijdag 20 januari 2017

Ashtar On The Road: Quan Yin: Wij zijn partners in het brengen van Vrede op de Wereld! / 10 januari 2017 / Susan Leland


Quan Yin: 
Wij zijn partners in het brengen van Vrede op de Wereld!
Ashtar On The Road Teleconferentie
10 januari 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik Ben Quan Yin en ik groet jullie allen met alle Liefde in mijn wezen. Ik dank jullie, prachtige mensen, omdat jullie hier zijn in dit samenzijn van onze harten. Ik verzeker jullie dat ik alleen Liefde heb en alles wat Liefde omvat en schept voor jullie allen – en in het bijzonder is dit Vrede.

Stel je eens voor, als jullie willen, dat jullie eigen wezens en alles dat vanuit jullie harten straalt en alles dat in jullie harten komt vanuit de Hogere Gebieden komt waar alleen Liefde bestaat – De Gebieden van Licht, zoals wij hen noemen.

Het LiefdesLicht, het Licht van Liefde is zeker de Hoogste Energie in het Universum!

Het heeft de kracht om te zegevieren, niet omdat het oorlog voert, maar omdat het een Vrede brengt die verder gaat dan welk probleem dan ook, welke uitdaging dan ook, zelfs veldslagen waar jullie mee worstelen. Als een lid van de mensheid tot deze Vrede komt, en dan weer een, en dan weer een, wordt dit de zegevierende energie op de planeet!

Ik word meestal gezien als een vriendelijk wezen en ik word als een vrouwelijk wezen gezien. Maar ik ben meer dan dat. Ik heb ook het mannelijke in mij en dat is wat je zou kunnen noemen de “actie” terwijl het vrouwelijke de “emotie” is.


LiefdeLicht-Energie: De Stijging is Vandaag Exponentieel!! De Diagrammen van 19 t/m 20 Januari

LiefdeLicht-Energie:
De Stijging is Vandaag Exponentieel!!
De Diagrammen van 19  t/m 20 Januari
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf /20 januari 2017

Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
20 januari 2017

Jullie zouden onderhand een redelijk idee kunnen hebben van hoe de toekomst eruit zal komen te zien. De timing van de gebeurtenissen is niet iets wat vaststaat, maar is behoorlijk flexibel en is gebaseerd op de beste mogelijkheid om de veranderingen tot stand te brengen. Deze zullen zich zonder twijfel aandienen dus maak je geen zorgen als de timing niet aan je verwachtingen voldoet. Degenen die jullie eindtijden hebben ingepland bezitten de macht en autoriteit te doen wat er maar nodig is om ervoor te zorgen dat de voltooiing in overeenstemming is met het einde van deze cyclus. Jullie ervaren al weer een periode waarin de tijd nog sneller gaat en dit zal door blijven gaan. Laat gebeurtenissen om je heen je eigen pad niet beïnvloeden, aangezien vele groepen door hun eigen noodzaak om hun lagere energieën te zuiveren heengaan, hetgeen dient te gebeuren om ook maar een kans te maken op het verhogen van hun trillingen. Zij die niet in staat zijn zich met de veranderingen te verheffen zullen simpelweg een ander pad volgen dat in overeenstemming is met hun behoeften. 

Er was eens. /17 Januari 2017 / ArjunA

Er was eens.
17 Januari 2017 / ArjunA

Zo beginnen de meeste boeken voor kinderen, en aangezien wij Kinderen van het Licht zijn begin ik dit schrijfseltje ook zo. Er was eens een jongen met een dikke voldoende voor Engels. Op een dag besloot hij gechannelde boodschappen in het Nederlands te vertalen. Lang geleden vertaalde hij een opmerkelijke boodschap met betrekking tot de menselijke evolutie.

Wanneer je de menselijke evolutie werkelijk wilde begrijpen, zou je alle scheppingsverhalen en de evolutietheorie met een eetlepel creationisme en een mespuntje intelligent design in een grote pan kunnen gieten en er flink in roeren. Je krijgt dan niet veel soeps voor de ratio, maar een geweldige consommé voor de intuïtie. Een consommé, geliefden, is een geheel ontvette heldere bouillon.

Heldere Maan.
Een paar uur na de publicatie van het artikel over de maan vond ik iets dat ik absoluut wilde vertalen om wat helderheid te brengen. Het is een extra ingrediënt voor de evolutionaire soep. Als je alles volgt wat met de Disclosure te maken heeft, is Corey Goode een oude bekende. Anders zou je eens op Internet kunnen surfen.

2017: NIEUW LEIDERSCHAP / 18 januari 2017 / Door Fran Tielemans

2017: NIEUW LEIDERSCHAP
18 januari 2017 /Door Fran Tielemans

Dat er deze dagen zoveel aandacht gaat naar het voorbije leiderschap van Obama en het komende leiderschap van Trump, is niet alleen te wijten aan het feit dat de USA nog altijd de meest invloedrijke natie in de wereld is (wat in de States gebeurt op vlak van politiek of muziek of economie of spiritualiteit of ecologie wordt nog altijd over heel de wereld besproken en gevolgd – daar bevindt zich momenteel ook nog altijd de meeste voorlopers-energie). Het is ook te wijten aan de 10/1-trilling van dit jaar, en het opstarten van een heel nieuwe fase op deze planeet.

Dit jaar zullen mensen zich een heel stuk bewuster gaan worden over ‘hun leiders’, of dat nu in de politiek is, in de maatschappij, in spirituele middens of in het gewone leven. En dat is ook nodig. De komende decennia evolueren we steeds meer van een autoritair leiderschap naar een gedeeld leiderschap, omdat we allen steeds meer bewust worden van het feit dat we zelf (zoals die wijze leraar Jezus het ooit zei) het koninkrijk in ons eigen hart dragen, dat we koning(-in) zijn van ons eigen leven. Niet van anderen, maar van ons zélf. Zélf-soevereiniteit. En dat soort denken gaat zich steeds meer vermenigvuldigen en versterken de komende tientallen jaren, wat vele gevolgen zal hebben.


Venusische Raad Energie /by Jenny Schiltz / 19 Januari 2017

Venusische Raad Energie
by Jenny Schiltz  / 19 Januari 2017

De Energieën die sedert de derde week van december stroomden doen echt serieus werk in ons. Ze trekken lang verborgen, diepe angst en ongerustheid op. Hier is een energie update die uitlegt wat er gebeurt, gevolgd door een channeling uit de Venus Raad.

Ik hoop dat het met jullie allen goed gaat en met deze hogere energieën kunnen omgaan. Ik stuur je liefde en de bedoeling dat we door deze golven heen komen met gemak en genade. Dank jullie alleen die dit verder delen. Dat wordt zeer gewaardeerd. 

 Jenny


Als je deze video wilt reproduceren, e-mail me dan op spiritreadings444@gmail.com Ik wil dit graag delen omdat de originele video frequenties heeft die verloren raken in de reproductie.

Op deze dag van je leven / 20 januari 2017 / Neal Donald Walsch

20 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat niemand wordt gekwetst, dan alleen door zichzelf.

Diogenes zei dat, en hij had gelijk.
De ervaring van iedere persoon wordt,
door hem of haarzelf binnenin gecreëerd.
Niemand buiten jezelf kan jou vertellen wat iets betekent,
of dat je 'wordt gekwetst' of niet.

Als je je gekwetst voelt door iets of iemand,
is dat het resultaat van jouw beslissing om het op die manier te voelen.
Dit kan hard zijn om te horen, maar het is waar.
Je kunt je gedachten, over hoe iets invloed op jou heeft,
op elk gewenst moment veranderen.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Kryon: Vraag en Antwoord 777: Jezus en Paulus. /19 januari 2017 / Lee Carroll


777: Jezus en Paulus.
19 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon, in boek 6 zei jij dat de apostel Paulus een spiritueel kanaal was. Was hij niet hoofdverantwoordelijk voor de veranderde versie van Jezus die later het orthodoxe christendom werd? Ik denk dat de andere apostelen Paulus zagen als een ketter van de ergste soort. Kun jij ons nog iets vertellen over Paulus?

Vraag: In dit leven als lichtwerker voel ik mij verbonden met Jezus. Soms denk ik dat ik een vorig leven had in de tijd van Jezus. Toch kan ik het niet in relatie brengen met het verhaal dat verteld wordt in de Bijbel en door vele huidige kerken. Deze versies lijken zover van de waarheid af te liggen. Hoe accuraat is de Bijbelse weergave van Jezus? Help mij alsjeblieft om dit te begrijpen. 

Antwoord: Deze vragen zijn samengevoegd omdat zij worden veroorzaakt door hetzelfde kernonderwerp van wat waarheid is. In februari 1999 gaven wij een channeling over dit belangrijke onderwerp. (zie hoofdstuk 1 in “De integriteit van God”.) Hier zijn enige dingen om te overdenken die in deze boodschap zaten.Een Schrijven van de Schepper /19 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
19 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Tienvoudig


Voor elk negatief moment dat je ervaart,
fluistert Het Universum je het tienvoudige van aanmoediging in.
Het is aan jou om te kiezen naar welke je luistert.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 18 /13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 20 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 18
13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 20 Januari 2017Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

Ik kijk zo uit naar de tijd, waarop ik bij u kan zijn. Dit keer zal het een feest zijn voor ons allemaal. We zullen vrijheid vieren – de vrijheid om uzelf te omschrijven als soevereine wezens onder God, niet gehinderd door de controle van de Duisteren, die iedereen op de planeet in slavernij hielden met hun economische, strak beteugelde bewegingen. Zij hadden de controle over vrijwel elke financiële transactie in vrijwel elk deel van de wereld, daarmee enorme winsten afromend.

Het onontkoombare gebruik van geld om iedere transactie te bepalen tussen de ene mens en de andere, werd hun werktuig om alle handel uit te schakelen, die niet onder hun controle stond. Zoals u weet is bijna de hele wereld nu in de greep van dat programma. Hierdoor kon iedereen belast, geschat en onder toezicht worden gehouden bij vrijwel elke belangrijke stap in hun leven.

Heavenletter 13 Leg de Hemelen Bloot / Geplaatst 20 Januari 2017

Heavenletter 13
Leg de Hemelen Bloot
Brief uit de Hemel
Geplaatst 20 Januari 2017God zei:

De wereld is niet donker. De wereld is licht. Als je duisternis ervaart, kijk dan hoger.

Je zoekt niet naar een remedie. Je zoekt naar Mij. Schakel Mijn hulp in. Vraag Mij jou te helpen het Licht te zien, ver boven het licht van de wereld, dat lijkt te dimmen. In werkelijkheid is het niet gedimd. Het is verduisterd. En je hebt in een eclips als waarheid aangenomen, terwijl het maar een tijdelijke verhulling is.

De wereld probeert de waarheid te verhullen, of haar te ontwijken, of erom heen te lopen, of te doen alsof ze niet bestaat. Al die tijd onderstreept de verhulling de plekken van duisternis. Al die tijd springt de wereld over het onderliggende licht en doet de wereld de vermeende duisternis groeien als een donderwolk. En je gelooft meer in de wolk dan in het licht. En je zoekt naar de bevestiging van wolken.

donderdag 19 januari 2017

Bewuste Co-creatie vanuit het Hart Verbonden met de Geest door Drunvalo Melchizedek uit het boek "Leven in het Hart"

Bewuste Co-creatie vanuit het Hart Verbonden met de Geest
door Drunvalo Melchizedek uit het boek "Leven in het Hart"

Creëren vanuit het hart

Vanaf het eerste ogenblik dat mensen zich bewust werden van het feit dat God bestaat, hebben ze God gebeden om een verandering van de buitenwereld, maar het lijkt alsof God niet altijd luistert naar onze gebeden. Waarom is dat? Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom God ons niet geeft waarom we vragen? In de bijbel staat: ‘Bidt en U zal gegeven worden.’ Maar toch lijkt dat niet te gebeuren. Misschien dat het volgende daar een antwoord op kan zijn.

    Laten we het hebben over creatie en creëren. We hebben vaak geleerd, zowel op school als thuis, dat we overgeleverd zijn aan de elementen en de willekeurige gevolgen van de natuurkundige wetten. Als je gelooft dat dit waar is, word je natuurlijk beperkt door deze overtuiging en wordt het jouw werkelijkheid.

    Maar lang geleden dachten de mensen niet op die manier. Ze geloofden in een spirituele kant van de werkelijkheid waar de menselijke geest de werkelijkheid van de buitenwereld door een innerlijke intentie kon veranderen.
   

Onwaardig? Jij Bent De Liefde Zelf In Een Tijdelijke Menselijke Vorm. / door: ZIAD MASRI

Onwaardig? Jij Bent De Liefde Zelf In Een Tijdelijke Menselijke Vorm.
door: ZIAD MASRI

Hoe makkelijk is het je onwaardig te voelen.

Je ervaart jezelf als zijnde een onvolmaakte mens, met tekortkomingen en zwakheden.
Je houdt je vast aan een idealistische norm voor jezelf en voelt je teleurgesteld dat je altijd lijkt te kort te komen.

En het maakt niet uit hoe geliefd je bent door je familie en vrienden, deze wereld kan je achterlaten met een gevoel van allesbehalve dan onvoorwaardelijk Liefde.

Dus heb je een vaag gevoel van leegte binnenin je. Er is een leegte die gevuld moet worden.

Die leegte is een manifestatie van onwaardigheid. Het vertelt je dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Het dwingt je om buiten jezelf te zoeken om je waardigheid te bewijzen.

Het vertelt je dat misschien wanneer je iemand vindt die helemaal verliefd op je is, dat je dan jezelf waardig zult voelen.

Misschien als je zelf kinderen en een naaste familie hebt, dat je je dan waardig voelt.

Op deze dag van je leven / 19 januari 2017 / Neal Donald Walsch

19 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat er voor elk probleem een oplossing is.

Niets is onoplosbaar. Niets.
Doe alles wat je kunt om de verleiding te voorkomen te denken
dat waar je nu mee wordt geconfronteerd onoverkomelijk is.
Dat is gewoon niet waar.

Je kunt de oplossing natuurlijk niet zien, als je ervan overtuigd bent dat die er niet is.
Dus je moet een groot geloof hebben in het leven.
Heb je een groot vertrouwen in het leven?
Nu zou het een goede tijd zijn om dat te laten zien.
Glimlach. Ontspan. Het zal allemaal goed komen.

Je hoeft niet meer dan een seconde na te denken om precies te weten
 waarom je deze boodschap vandaag ontvangt.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Hongaarse Cobra Etherische Bevrijding Groep – interview met Cobra / 18 Januari 2017


Hongaarse Cobra Etherische Bevrijding Groep – interview met Cobra
18 Januari 2017

Cobra plaatste in zijn Belangrijke Situatie Update van 13 januari 2017 de volgende link:
Voor degenen die meer rechtstreeks betrokken zouden willen worden bij de planetaire bevrijding; hier is een heel goed voorbeeld van hoe een bevrijdingsgroep kan opereren (met een kort Cobra interview toegevoegd als een bonus):


Hieronder de vertaling (N.B. volg de link hierboven voor het bekijken van de foto’s van deze bijeenkomst)

COBRA interview with the Hungarian COBRA Group & COBRA Etheric Liberation Hungary group meeting report – 29 December, 2016

by Steven Smaly & Anita Rácz

Velen van ons hebben een hele lange tijd gewacht op deze bijeenkomst. Het was een prachtige zonnige middag met 90 mensen die bij onze eerste bijeenkomst aanwezig waren in een conferentiezaal in Boedapest.

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Woensdag 18 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Woensdag 18 Januari 2017De manier om te gedijen in deze energetisch intense tijden is door jullie wijsheid te gebruiken en om te gaan met wat de energieën ondersteunen. Er zijn tijden die actie ondersteunen en tijden die stilte en integratie ondersteunen.

Proberen tegen de stroom in te zwemmen of beide zullen alleen maar leiden tot frustratie en weinig laten zien voor jullie inspanningen. Als jullie wachten en ervoor kiest om doorheen jullie dag te navigeren op basis van waar de energieën van nature mee in harmonie zijn, zullen jullie merken dat jullie veel efficiënter zijn, in minder tijd en veel meer vreugdevol zijn, dan ooit tevoren.

Dit betekent dat als jullie zien dat er iets niet met gemak samenkomt, jullie jezelf toestemming geven om een andere dag naar terug te keren en dan kiezen wat wordt ondersteund, zelfs als wat wordt ondersteund het heel weinig doet!!