dinsdag 31 januari 2017

Montague Keen, / 29 januari 2017

Montague Keen,
29 januari 2017

Het principe van VERDEEL EN HEERS wordt wederom ingezet om de mensheid te vernietigen. De indringers die jullie Aarde lang geleden binnenvielen gebruiken het keer op keer om jullie te vernietigen. Al deze woede, de protestmarsen en het schreeuwen vanaf de daken geeft ENERGIE aan jullie onderdrukkers, die het zullen gebruiken om jullie te vernietigen. Deze WOEDE voorziet hen van enorm veel energie die allemaal tegen jullie wordt gebruikt. Jullie spelen je vijanden juist in de kaart, steeds opnieuw. Ze bespelen jullie als een viool. Leren jullie het dan nooit?

Jullie hadden een keuze: Hillary Clinton en de Derde Wereldoorlog, of een poging wagen met Donald Trump. De mensen hebben hun keuze gemaakt. Ze willen geen jonge mannen meer verliezen aan onnodige oorlogen, wat voor huidskleur ze op dit punt in de tijd ook hebben. Verdeeld gaan jullie ten onder. Dit is nu juist de reden waarom jullie onderdrukkers zo veel religies hebben gecreëerd. Ze deden dit om jullie tegen elkaar op te zetten. Jullie hebben dit talloze malen in de geschiedenis kunnen zien werken. Het doet er niet toe wat voor naam je aan de verschillen geeft: ras, geloof, kleur. Ze worden allemaal tegen jullie gebruikt om ‘redenen’ voor oorlog te creëren. In werkelijkheid is het de eliminatie van het menselijk ras. Waarom begrijpen jullie dit niet? Kijk naar jullie geschiedenis. Het is er allemaal: een voortdurende strijd om te overleven. Ik smeek jullie te doen wat jullie kunnen. Span je in om vrede en harmonie te creëren. Verheerlijk oorlog niet, dat is nimmer gerechtvaardigd. Degenen die oorlog willen zijn de vijanden van de mensheid.


Blossom met de Galactische Federatie van Licht / 30 januari 2017

Blossom met de Galactische Federatie van Licht
30 januari 2017

Blossom:  Hallo mensen Van de Wereld! Ten eerste van alles laat me zeggen dat het onderwerp om over te praten niet is omdat ik gedeprimeerd ben. Dat ben ik niet. Maar soms… en ik heb anderen dit ook horen uitdrukken, alles schijnt een beetje zonder zin te zijn! Ik WEET dat we hier zijn om Lief te hebben en om de Vibratie omhoog te brengen van onszelf en De Planeet, maar TOCH … de conversaties van elke dag enz… schijnen zo triviaal te zijn,(onbeduidend) als je ziet waarom we hier zijn om te doen. Enige raad daarvoor?

Federatie van Licht: Goedendag voor jou. Dank je voor je consequentie om gedachten te brengen die veel mensen hebben op je Planeet. We konden mogelijk niet zo’n gedachte zien, want niets dat we doen of over denken of op enige wijze uitdrukken, zou werelds(mondaan) of als zinloos gezien worden.

Bloss: Nou, dat is het nou net! Ik weet dat ik me niet op deze wijze moet voelen. Ik zou het van alles het beste moeten maken en dat probeer ik ook. Maar, dat stopt mijn onderliggende gedachten niet zoals “Wat is de zin van die ‘trivaliteit’… of in mezelf denken terwijl je iets anders doet met anderen: ‘Hoe verwijdt dit onze zielen en ook onze Planeet? Veel activiteiten of gesprekken schijnen een Hoge Vibratie in zichzelf te dragen.


Op deze dag van je leven / 31 januari 2017 / Neal Donald Walsch

31 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het tegenovergestelde van een juist geformuleerde verklaring een valse uitspraak is. Echter kan het tegenovergestelde van een diepe waarheid wel eens een andere diepe waarheid zijn.

Niels Bohr zei dat, en hij had gelijk.
In feite zijn er enkele uitspraken in de geschiedenis van verklaringen geweest
die nauwkeuriger waren dan die ene.
Dus blijf bewust en wakker!
De Wet van Tegenstellingen leid je soms tot een Goddelijke Tweedeling.

Twee tegengestelde waarheden kunnen tegelijkertijd bestaan in dezelfde ruimte.
Ga er daarom niet vanuit dat Datgene Wat Verzet bij Jou oproept
Datgene is Wat Niet Goed Voor Jou is.
Het kan gewoon het tegenovergestelde zijn.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 20 / 13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 31 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 20
13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 31 Januari 2017

Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

Het is tijd om vooruit te kijken met een frisse kijk. U heeft de Duisterste aller tijden op Aarde doorgemaakt. De wolk begint te verdwijnen. U zult allen weer leren zingen en dansen. U zult lichthartig plezier ervaren, zelfs nog beter dan toen u jong was. U zult zich herinneren hoe moeilijk het geweest is in de voorbije jaren en het contrast zal zulk een opluchting en vreugde brengen, dat u niet zult kunnen stoppen met glimlachen. Ziet u, van waar wij zijn in de hogere dimensies, kunnen wij zien waar al de tijdlijnen heengaan die leiden naar uw toekomst – en ze wijzen allemaal naar Ascentie.

U begint te begrijpen wat de diepere betekenis is, van wat Ascentie werkelijk omvat. Natuurlijk betekent het opstijgen, verheffen, vooruit en omhoog gaan, maar het verwijst niet enkel naar het fysieke gebeuren, maar ook naar de emotionele- en spirituele gevoelens die u zult ervaren, wanneer u uw trilling verhoogt naar een hoger niveau. Dit is het belangrijke deel – de staat van uw hart.

Een Schrijven van de Schepper / 30 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
30 januari 2017 / door Jennifer Farley,
Staren In HaatEr zullen momenten zijn waarop dat je mogelijk met haat geconfronteerd wordt
alsof je in een loop van een geweer staart.
Haat is een direct bijproduct van vrees en angst, ingebeeld of niet,
kan het een ongelooflijk krachtige emotie zijn.
In die bepalende en surrealistische momenten,
is het belangrijk om de liefde die je in je hart hebt te herinneren.
Als je jouw bestaan over denkt, weet dan,
dat wat er ook op jouw pad komt, als je doorgaat met vrede en liefde,
 zal er geen kwaad tot je komen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 23 Geef Verering Op, Deel II / Geplaatst 31 Januari 2017

Heavenletter 23
Geef Verering Op, Deel II
Brief uit de Hemel
Geplaatst 31 Januari 2017God zei:

Als jouw gevoelens gekwetst worden, dan geloof je in wat iemand anders zegt of doet, en dat is heldenverering. Als je iemand benijdt, is dat heldenverering. Als je aanneemt dat iemand meer weet dan jij, is dat heldenverering. Als je jouw macht aan iemand of iets uit handen geeft, als je iemands raad aanneemt zonder die door je hart te laten gaan, dan is dat heldenverering. Als je het iemand naar de zin probeert te maken, als je probeert iemand van jou te laten houden of jou te waarderen, dan is dat heldenverering. Als je probeert aan iemands idee van jou te voldoen, dan is dat heldenverering. Als je probeert met een ander te wedijveren, dan is dat heldenverering. Als je een ander navolgt, is dat heldenverering. Als je iets probeert te bewijzen, dan is dat heldenverering. Als je functioneert alsof je op een automatische piloot staat, dan is dat heldenverering.

Wat en wie heb je boven jezelf gesteld? Waar heb je in geloofd? Wat heb je blind geloofd? Wie zeg je dat meer over jou weet dan jij? Aan wie geef jij je macht uit handen? Geen wonder dat je je machteloos voelt. Je hebt jezelf prijsgegeven.

maandag 30 januari 2017

De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 84. Een Cursus in Liefde – Boek 2. / 27 januari 2017 /Barbara Bessen

Spiritualiteit:
De universele Geest – De Bron van alle Zijn – deel 84.
Een Cursus in Liefde – Boek 2.
27 januari 2017 /Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Vertrouwen in de Goddelijke Weg ontwikkelen – Seksualiteit, een Goddelijke Lichaamservaring. 4

De Universele Geest – De Bron van alle Zijn. Deel 84
 

Niet alle mensen hebben een partner of willen in partnerschap leven. Toch is dit thema ook voor hen interessant. De Goddelijke, lichamelijke extase kan door ieder mens worden ervaren. Als twee mensen als paar samen de weg volgen om dit samen te ervaren is dit prachtig. Maar degene die alleen leeft is daar niet van uitgesloten.

De Goddelijke Kracht is centraal naast jullie wervelkolom actief. Gewoonlijk ligt deze energie als een opgerolde slang in jullie stuitbeen. Dit is de bekende verklaring van vele geheime paden van verschillende religies. Julie weten dat ik graag korte, praktische verklaringen en oefeningen geef die voldoende zijn om het grondbeginsel te begrijpen en uit te voeren.

Als jullie desondanks meer daarover willen ervaren, houd je dan bezig met de esoterische paden van de oude leren. Voor westelijke mensen beveel ik graag de oude Egyptische leer aan. Want, afgezien van haar diepe culturele binding, zijn zij goed te begrijpen. Wij helpen jullie graag om hen te onderzoeken.Portal 2012 De Geheimen van Isis / 29 Januari 2017

Portal 2012
De Geheimen van Isis
- 29 Januari 2017

De geheimen van Isis zijn het overblijfsel van de oorspronkelijke Godin mysteries die vele honderden duizenden jaren geleden naar Atlantis werden gebracht door het Centrale Ras.

Deze geheimen werden onderbroken voor talloze millennia beoefend op de oppervlakte van de planeet in heilige tempels gewijd aan de godin. Levend contact met de aanwezigheid van de Godin, het duidelijke goddelijke vrouwelijke archetype rechtstreeks afkomstig van de bron, was de basis van stabiliteit en harmonie van de samenleving.

Na de interferenties van de duistere krachten op de planeet, en vooral na de Archon invasie die 26.000 jaar geleden begon, werd de perfecte verbinding met het vrouwelijke aspect van de Bron onderbroken.

Astara was een wezen van het Sirius sterrenstelsel dat de taak op zich nam de Godinnen aanwezigheid in stand te houden op het oppervlak van de planeet in de laatste 26.000 jaar cyclus.

Ze stond bekend als Aset voor de Egyptenaren, als Isis voor de Grieken en dat is de naam die nu nog het meest op grote schaal wordt gebruikt.

De Arcturiaanse Raad: Een Beter Leven & Een Betere Wereld / 29 + 30 Januari 2017 / Daniel Scranton


De Arcturiaanse Raad:
Een Beter Leven & Een Betere Wereld
29 Januari 2017 / Daniel Scranton
“Groeten, wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden.
Wanneer je in staat bent om aan de huidige omstandigheden van je leven voorbij te kijken, wanneer je in staat bent om in plaats daarvan in het leven te voelen dat je voor jezelf creëert, is dat het wanneer je het schepperwezen wordt dat je voorbestemd bent om te worden. Wanneer je kijkt naar de wereldgebeurtenissen in het huidige moment, en je kunt hen alleen zien zoals zij aan jou verschijnen, dan laat je een kans schieten.  
Je laat een kans schieten aangaande een kans om te voelen voor de wereld die je creëert wanneer het ook maar is dat je ziet dat iemand onderdrukt wordt, wanneer het ook maar is dat je landen in oorlog ziet, wanneer het ook maar is dat je corruptie op de zakelijke of bestuur/regeringsniveaus ziet. Deze zijn je kansen voor uitbreiding. Deze zijn kansen om meer energie voort te roepen om iets anders te creëren, iets gloednieuws.

Op deze dag van je leven / 30 januari 2017 / Neal Donald Walsch

30 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat het goed is om goed na te denken.
Het is goddelijk om goed te handelen.

Horace Mann zei dat, en hij had gelijk.
Denken is slechts de eerste stap in de schepping.
Je hebt de laatste tijd een aantal prachtige ideeën gehad over de veranderingen
 die je wilt maken in jouw leven.
Nu is het tijd om die gedachten om te zetten in actie, ja?

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Een Schrijven van de Schepper / 29 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
29 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Een Wonder”


Voor elke teleurstelling, ramp en neerhalen;
wacht een wonder om te gebeuren.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlIemand van Goud Worden – Deel I / Door Sha-ier via Sue Lie / 26 Januari 2017

Iemand van Goud Worden  Deel I
Door Sha-ier via Sue Lie
26 Januari 2017

Gegroet, ik ben Sha-ier,

Ik ben een afgevaardigde van het Ashtar Commando. Ik ben nu in training om toe te treden tot degÉnen van Goud. Er waren vele initiaties die ik moest voltooien voordat ik mijn menselijk component van Zelf kon zuiveren om mijzelf volledige met mijn Multidimensionale Zelf te verenigen en mijn transmutatie terug naar het zijn van Één van Goud te beginnen.

Om de her-éénmaking met mijn Één van Goud Zelf te beginnen, kreeg ik de opdracht om de stroom van bewustzijn te delen van mijn derde dimensionale Fysieke Zelf, door mij vierde dimensionale Astrale Zelf en naar/in mijn vijfde dimensionale Lichtlichaam ZELF.

De eerste en meest verwarrende component is dat al deze delen van mijn Multidimensionale ZELF gelijktijdig bestaan in het NU van de ENE. Binnen het NU van de vijfde dimensie, is er GEEN afscheiding. Echter, alle versies van mijn, zo wel als die van jullie, Multidimensionale ZELF bestaan gelijktijdig.


zondag 29 januari 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Blijf Hoog in je Hart en Verlicht de Weg!!! / 24 januari 2017 / Susan Leland


Ashtar:
Blijf Hoog in je Hart en Verlicht de Weg!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
24 januari 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde Familie!

Wij zijn hier met zulke grote aantallen dat dit ongelooflijk is – en toch geloofwaardig omdat het WERKELIJK zo is – een gevolg van het feit dat jullie hier op Aarde – erop, erin, eronder, en erboven hebben opgeroepen. Ik zal dit zeggen: Liefde is niet alleen het Antwoord, Liefde BEPAALT DE RICHTING WAAROP DE PLANEET MOMENTEEL GAAT!!!

Ja, er is nog veel activiteit omdat er mensen zijn die gewoon zo zijn geprogrammeerd – zo diep geprogrammeerd – dat zij ervan overtuigd zijn dat zij niet langer de mogelijkheid hebben, of de zelf-gegeven autoriteit, als jullie willen, om over de planeet te heersen. Zij hebben keer op keer bewezen, niet alleen ten opzichte van degenen van jullie die zijn ontwaakt en toekijken, maar ook ten opzichte van degenen die tot hen behoren, dat hen zij veel onenigheid over en in zichzelf voelen.

Marshmallow Boodschap Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid / 1 april 2015. / Geplaatst: 29 januari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid
1 april 2015.  Geplaatst: 29 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk SteurMagnetisme van het zonnestelsel

In jullie zonnestelsel is de zon het middelpunt. Hij zendt uit wat zonnewind wordt genoemd en die is bijna geheel magnetisch. Het is een magnetische energie die letterlijk uitbarst vanuit de zon en die alleen bevat wat er door de zon is gegenereerd. Deze magnetische energie heeft een naam – de heliosfeer. Hij “blaast” deze magnetische wind tegen het magnetisme van jullie eigen Aarde en dit verandert jullie planeet.

Als de energie op Aarde steeds dezelfde zou zijn, zou er weinig veranderen op Aarde. Voor degenen die technisch willen zijn: je zou kunnen zeggen dat het magnetisme van de zon tegen het magnetisme van de Aarde blaast en dat er dan twee op elkaar inwerkende magnetische velden zijn.

Dit schept iets dat inductie wordt genoemd en dit is voor de wetenschap een mysterie. Het is de “soep” van elkaar overlappende magnetische velden die de energie toestaat om informatie uit te wisselen en uit te breiden zonder dat er een krachtbron is. Het wordt op Aarde vaak gebruikt maar de attributen ervan worden als mysterieus gezien.De Raad – Het Indrukken van Jullie Knoppen / 27 januari 2017 / Ron Head

De Raad –
Het Indrukken van Jullie Knoppen
27 januari 2017 / Ron Head

We horen jullie zeggen “Er staat iets groots te gebeuren!” Weet alsjeblieft dat je de opeenstapeling van ontelbare veranderingen voelt, als één grote indruk. Het zijn de ontelbare veranderingen waarover we het al jaren hebben. Naarmate er meer en meer van die veranderingen tot uiting komen, zullen er momenten zijn waarop dat gevoel op de voorgrond zal treden van jouw bewustzijn.

Soms zal je dit toeschrijven aan één bepaald iets, zoals een golf van binnenstromende energie, bijvoorbeeld. En op andere momenten zal je gewoon niet weten van waar dat gevoel vandaan komt. Maar als je je zintuigen genoeg naar buiten kan strekken, dan zal je bijna altijd de wereldwijde verandering kunnen voelen.

Een van de dingen dat duidelijk wordt, is dat individuen hun “knoppen ingedrukt” krijgen.. Er zijn heel veel grote veranderingen noodzakelijk, die zelfs nog niet gemanifesteerd werden. En de tijd begint een beetje te dringen, als gevolg van wat een grote weerstand is geweest voor verandering. Een status quo leek voor velen die wilden vasthouden aan hun positie, macht en luxe het beste. Positie, macht en luxe zijn echt vergankelijk. Wat jullie gedaan hebben als een groep is het volgende: jullie zijn geïncarneerd op plaatsen en in zielengroepen die op een bepaalde manier zouden reageren wanneer er zich bepaalde dingen zouden voordoen. Met andere woorden, jullie zouden ontploffen als iemand op je knoppen zou drukken.


Een moment van overweging / Geplaatst 29 Januari 2017

Een moment van overweging

Van Angst naar Liefde

Geplaatst 29 Januari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=__obwUfXirA


Spritual nature

Gepubliceerd op 27 mei 2015
Met dank aan Abraham-Hicks voor hun heerlijke wijsheid tijdens de Wet van Aantrekking-workshop op 6-4-2011 in Chicago


Frequentie van de week: SEKSUALITEIT / Janosh / 28 januari 2017

Frequentie van de week:
SEKSUALITEIT
Janosh / 28 januari 2017


Niets is zo beladen als het onderwerp seksualiteit. Het is het grootste geheim dat we met ons meedragen, te weten dat het ons kwetsbaar maakt voor de omgeving. Het idee dat iemand weet welke seksuele verlangens jij koestert en welke gevoelens je daarbij hebt, is ronduit beangstigend, zelfs noodlottig als het in formele kringen ter sprake komt. Dat terwijl seksualiteit de krachtigste energie is die de mens kan ervaren.

Het is de katalysator voor een opperste staat van Zijn en een grote stimulans voor onze eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit. Wie zichzelf op seksueel gebied verlost, heeft de sleutel tot ultieme vrijheid in handen. Wees je dus bewust van hoe jij met seksualiteit omgaat. Ontdoe jezelf van elk oordeel, laat alle angst los en voel liefde voor jezelf en je lichaam. Accepteer alle gedachten die voorbij komen, waar je niet altijd en overal uiting aan hoeft te geven, maar welke je allerminst moet onderdrukken – ze mogen er gewoon zijn. Besef vanaf nu dat seksualiteit veel meer is dan een fysieke handeling. Het is liefde en kracht bijeen brengen om totale balans te creëren.


Een Schrijven van de Schepper /28 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Geweldig ”Oh mijn geliefde!
Als je alleen al zou kunnen zien wat Ik in jou zie.
Ik vier jouw verwezenlijkingen,
steun je als je het gevoel hebt dat er niemand is die meer van je houd
bij elke stap die je neemt in je bestaan op Aarde.
Je bent geweldig!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 21 Vaar op de Golf van God / Geplaatst 29 Januari 2017

Heavenletter 21
Vaar op de Golf van God
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 Januari 2017God zei:

Als er dwang is, is het jouw wil, niet de Mijne. Als je jezelf dwingt om iets te doen, is er iets aan de hand. Dwang is controle en controle komt niet van God.

Soms zijn Mijn kinderen dorstig en ze menen dat ze water op een bepaalde plaats moeten vinden en niet op een andere. Dus zwoegen ze om het water te bereiken van hun vooraf aangewezen bron. Water van daar, niet hier, zeggen ze.

Ik geloof dat het een goed idee is God te zoeken waar je Hem vindt. Waar je nu ook bent, je kunt Mij vinden, want Ik ben er. Ik ben er beslist, want jij bent hier bij Mij. In waarheid is er geen hier en er is geen daar. Net zoals er geen toen en nu is.

Alles is een wervelende stroom. Al het water kabbelt overal. Je kunt het niet vangen. Het beweegt. Het water dat je in een emmer zou kunnen opvangen is niet hetzelfde als het klotsende water. Je vangt het water misschien, maar je hebt het zonlicht geblokkeerd door het te vangen.

zaterdag 28 januari 2017

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons – / 24 Januari 2017 A/ rcturiaanse Boodschap via S/ uzanne Lie en Shawnna Donop

Wij zijn jullie & Jullie zijn Ons
24 Januari 2017
Arcturiaanse Boodschap via
Suzanne Lie en Shawnna Donop

Sue Lie: Hallo iedereen. Ik besloot vandaag, of misschien ik hoorde vandaag, dat weet ik niet zeker. Soms wanneer wij horen van ons Hogere Zelf of de Hogere Wezens, zijn wij niet zeker of het van ons komt of dat het van hen komt. Eigenlijk is dat goed, want het is een vorm van samen laten gaan – ja toch Shawnna?

Shawnna Donop: Dat is waar en ik veronderstel dat wanneer wij ons bewustzijn uitbreiden, zijn wij niet echt meer gescheiden. In plaats daarvan, worden wij ÉÉN bewustzijn met een constante stroom van leiding.

Sue Lie: Ja en natuurlijk deze constante stroom van leiding was er altijd, maar de frequentie van ons bewustzijn was niet in staat om het allemaal te vatten – nog niet! Daarvoor, moeten wij mediteren en ons bewustzijn verhogen om in staat te zijn om het volume van de berichten –in aardse woorden- harder te zetten, te verbeteren, die heel de tijd aan de gang waren, maar wij wisten het gewoon niet. Echter, wij beginnen het NU (weer) te kennen. Mensen zijn werkelijk, werkelijk aan het afstemmen, zijn ze niet?

Shawnna Donop: Ik denk dat wij de verhoogde energieën kunnen voelen, frequenties en de stromen met informatie, leiding en Onvoorwaardelijke Liefde die doorkomen.

Sue Lie: Ja en misschien dat is waarom ik een bericht kreeg van de Arcturianen om jou te contacten Shawnna. Zij hebben iets om aan ons door te moeten geven.

Een Schrijven van de Schepper / 27 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
27 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” De Verheffende ZielLiefde!! Leef in liefde. Adem in de liefde.
Wees in liefde met jouw wereld, jouw leven, jouw hele zelf.
Als je kunt leren om lief te hebben zonder voorwaarden,
zal jouw ziel zich verheffen!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl