Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 14 januari 2017

Meesterschap over handelen / Posted: 13 Januari 2017 / Manuela van der Knaap

Meesterschap over handelen
Posted: 13 Januari 2017 / Manuela van der Knaap

 

Wat is het weer intens nu. Heb jij ook intense gevoelens van woede, irritatie, diepe wanhoop en twijfel/niet weten wat te doen en/of angst. Dit artikel geeft je inzicht in het actuele proces dat begin 2017 actief is en ook zijn weerslag heeft op de regeringsperiode van Trump.

De astrologische stand van Cheiron in samenstand met Mars in Vissen laat zien dat er veel agressie kan zijn of handelen als een kip zonder kop en heel chaotisch handelen.

Gewond handelen
Cheiron de kosmische wond staat samen met Mars in Vissen en dat kan diepe angst oproepen. Angst om te handelen. Het gewonde handelen en ook het gewonde mannelijke is diep voelbaar. Heb ik het goed gezien??? Doe ik het wel goed...

Tweelingziel
Heel voelbaar worden ook projecties naar het geïdealiseerde mannelijk, die tweelingziel, die prins op het witte paard, die maar niet doet wat hij moet doen. Of de pijn voelen van die prins op het witte paard die jaren later toch ook gewoon mens blijkt te zijn. Het realiseren van wat er is, kan intens pijn doen en diep verdriet oproepen. Deze energie vraagt om gezien te worden voor wat gewond is, te vergeven en die prins tussen het voetvolk te zetten, gewoon als mens, waar hij hoort. (Mars conjunct Cheiron in Vissen)


De Arcturianen: Jullie Innige Verwantschap met de Ascentie van Gaia / door Sue Lie / 11 januari 2017

De Arcturianen:
Jullie Innige Verwantschap met de Ascentie van Gaia
door Sue Lie / 11 januari 2017

Een huis, een auto en elke “bezitting” met welke een mens regelmatig hun aura delen, wordt sterk beïnvloedt door het menselijke aura dat zich vermengd met het energieveld van ieder drie dimensionaal persoon, plaats, situatie of ding.

Alle werkelijkheid is gebaseerd op energie. Sommige van deze energie is van zulk een lage frequentie dat het materie rondom zich aantrekt om een persoon, plaats, wezen of ding te worden. Velen van jullie zullen opmerken dat wanneer je de auto van een ander ingaat, dat je het energieveld van deze persoon kan voelen in de auto.

Deze ervaring van het waarnemen van de vierde en vijfde dimensionale aura’s van de jullie omgevende werkelijkheid, breidt jullie bewustzijn uit en daarom jullie mogelijkheid om de hogere frequenties van de werkelijkheid waar te nemen.

Zodra jullie een welbewust bekend zijn hebben van de hogere frequenties van personen, plaatsen, situaties en energie velden, zal jullie bewustzijn en eventueel jullie fysieke lichaam, langzaam of snel, zich aanpassen aan deze enigszins hogere frequentie van de werkelijkheid.
Dit proces wordt vaak genoemd “Ascentie”.

Een Schrijven van de Schepper / 13 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Gelukzaligheid! ”


Stap over in jouw gelukzaligheid.
Niets is moeilijker dan jij het maakt.
Laat je verhaal los en laat jezelf zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 5: Gemak, Verandering, en Verbintenis / Geplaatst 14 Januari 2017

Gemak, Verandering, en Verbintenis
Brief uit de Hemel
Geplaatst 14 Januari 2017God zei:

Lieve Kinderen, je hoeft je niet gemakkelijk te voelen. Gemak is stagnatie.

Je hoeft ook niet ongemakkelijk te voelen. Ongemakkelijk komt van controle. Als je alles onder controle moet hebben, dan voel jij je ongemakkelijk, omdat controle verzet is. Geef je controle op, en gemak en ongemak zullen dingen uit het verleden zijn. Ze zijn van het verleden.

Je hebt niet alleen een gemakkelijke rit willen hebben, je wilde een vrije rit. Je wilt transformatie, maar je wil geen verandering. Je wilt wat je wilt als je denkt dat je verondersteld wordt het te hebben.

Denk meer aan Mij.

Vandaag spreken We over gemak, verandering en verbintenis. Waaraan ben je gebonden, aan jouw woord of het Mijne? Om aan Mijn woord gebonden te zijn, moet je sneller bewegen dan je gedaan hebt. En wat is dat anders dan verandering?

vrijdag 13 januari 2017

Live Kryon Channeling 175: De Jokers van de Aarde. 3 / 19 november / Lee Carroll / Geplaatst: 13 januari 2017

Live Kryon Channeling 175:
De Jokers van de Aarde. 3
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina, Alaska.
19 november /Lee Carroll / Geplaatst: 13 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Toen kwam Steve Jobs. Hij was een joker. Wat hij deed had weinig met technologie te maken want dat zou hoe dan ook al snel genoeg gaan gebeuren. In plaats daarvan had het te maken met de tijdgeest van het muziek-zakenleven op Aarde. Hij bevrijdde dit en de tijdgeest van hoe muziek werd verkregen en werd gehoord werd nooit meer dezelfde. Toch deed Steve Jobs in de basis iets voor jullie allemaal en toen overleed hij.

Zien jullie enige connecties als jullie de puntjes verbinden met enkele uitvinders die naar de planeet kwamen om jullie een ding te geven en dan te vertrekken? Als hij had geleefd, zou er dan nog meer zijn gekomen? Ja, maar jullie zijn daar nog niet klaar voor. Het bewustzijn moet ondersteunen wat er gebeurt.

Ja, het lijkt erop dat wij enkele dingen hebben weggelaten – de uitvinding van het DNA, de atoombom, etc. Toch waren dit geen jokers. Zij zijn jullie beschaving binnen een normale evolutie van de wetenschap. Jokers zijn zeer onverwachte dingen en er komen er meer jullie kant op.

Meer lezen >>>Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 13 Januari 2017

Mike Quinsey
Channeling  van zijn Hogere Zelf
13 Januari 2017

Jullie hoeven alleen maar om je heen te kijken om te zien dat er zoveel gebeurt met jullie wereld dat het absoluut een mierenhoop van activiteit is. Langzaam maar zeker beginnen degenen die zich met welk aspect van oorlog dan ook bezig houden, het moeilijk te vinden om vastberaden met hun activiteiten door te gaan, omdat hun bezieling niet zo sterk meer is als voorheen. Ook de Lichtkrachten zijn actiever en behalen veel meer succes dan voorheen werd verwacht. Hun vertrouwen groeit en velen zijn zich er nu van bewust dat ze door het Licht worden gesteund. Daarom zijn ze in staat op hun successen voort te bouwen die des te groter zullen zijn wanneer ze eenmaal moderne of zelfs meer geavanceerde methodes in kunnen zetten.

Veel van jullie focus ligt op de komende Her-Waardering van jullie valuta, die nu van start is gegaan. De impact hiervan zal gigantisch zijn en zal resulteren in een Wereldmarkt, die alle landen een gelijke kans geeft om met elkaar handel te drijven. Wanneer jullie uiteindelijk kunnen vaststellen dat er een probleemvrije Wereld is ontstaan, waar vrede een feit is, dan geldt dat wat jullie ambities betreft "the sky is the limit". Tegen die tijd zal de duistere garde niet meer op Aarde zijn en zullen luisterrijke vrede en geluk regeren. Ga dus door met jullie goede werk en twijfel er nooit aan dat de uitkomst jullie niet zal bevallen.


Op deze dag van je leven / 13 januari 2017 / Neal Donald Walsch

13 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


.... dat er niet zoiets bestaat als een “slecht voorteken”, dus je
hoeft geen zwarte katten te vermijden vandaag.
Of ladders. Of scheuren in het trottoir.

Vrijdag de 13e kan de mooiste dag van jouw leven zijn tot nu toe.
En dat zal het als je ervoor kiest om vandaag alles in je leven als een wonder te zien.

Dat geldt ook voor het groeien van het gras, het voorbij gaan van een wolk,
de glimlach op het gezicht van een ander ... en het kloppen van je eigen hart.

Leef het wonder dat het leven is vandaag, en maak je geen zorgen over “slechte voortekenen.”
Vergeet niet, niets is het kwade mits je denken het zo maakt. (Wm. Shakespeare)

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


“Energie Update en de Tsolianen over een Coronale Massa-Ejectie (CME)” /12 Januari 2017 / Méline Portia Lafont

Energie Update en de Tsolianen over een Coronale Massa-Ejectie (CME)”
12 Januari 2017 / Méline Portia Lafont


Geliefden, 
De Golf die voorspeld was door Heer Merlijn om ons te treffen tussen 2015 en 2017 heeft ons en onze volledige planeet getroffen (en is nog steeds in het proces van dat aldus te doen.) (Zie de diagrammen van vandaag onderaan!). Wij werden hard geraakt met Zonne energieën, Gamma Golven, Fotonstralen en Kosmische Energieën. WOWZA … deze graven diep en vermengen zich op een cellulair niveau in ons DNA. Als jij je chagrijnig of uitgeput voelt, ontgiftende griepachtige symptomen ervaart, dan ben je er zeker van deel uit te maken van diegenen die deze ervaring DIEP aarden. Sommigen mogen zich de ene dag licht voelen en de volgende chagrijnig.
Ondanks ons zwaar, vermoeid en gereinigd te voelen door alles dat we de laatste tijd losgelaten hebben, zijn er prachtige energieën die er aan het binnenkomen zijn. We zijn nu in een tijdskader waar alle planeten in ons zonnesysteem direct gaan. GEEN retrogades gedurende één maand is mij door mijn vriend verteld die een astroloog is. Dit betekent dat wij veel energie kunnen ontlenen van deze planetaire posities die voorwaarts bewegen, dus ga je gang en onderneem actie.

De Raad: “Waarheid: Dat wat Nooit Veranderd Is en wat Nooit zal Veranderen” / 9 Januari 2017 / Ron Head

De Raad:
“Waarheid: Dat wat Nooit Veranderd Is en wat Nooit zal Veranderen”
9 Januari 2017 / Ron Head
Vandaag zullen wij over waarheid spreken. Wij zullen eerder over De Waarheid spreken … dat wat nooit veranderd is en wat nooit zal veranderen. We zullen niet een lange discussie binnengaan van wat dat is, behalve om te zeggen dat het belichaamd is in het leven dat jullie om jullie heen zien.
Als jullie het je herinneren, hebben wij gezegd dat jullie wereld een grote verandering aan het ervaren is, en dat er verscheidene nieuwe werkelijkheden zich in deze tijd ontwikkelen. Wij zeiden dat sommige van deze weg zouden vallen en andere tevoorschijn zouden komen. Op een andere manier gezegd, jullie zullen, mettertijd, overeenstemming bereiken.
Wat wij vandaan aan jullie uit wensen te duiden is wat dat individueel voor elk van jullie betekent. Hoe ga je om met de tussentijdse werkelijkheid?

Heavenletter 4: Volg God, Hij Is Geloof / Geplaatst 13 januari 2017

Volg God, Hij Is Geloof
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 januari 2017God zei :


Je jammert over het verleden.
Gloria, je ziet de maanden van mooie Heavenletters gebaseerd op vragen en Mijn antwoorden op die specifieke vragen - en nu onderbreek Ik je. Ik zeg, Leg ze neer. Ik onderbreek jouw geplande koers en geef je een andere, en je stopt en denkt: "Maar al die neergeschreven boodschappen van God dan? Wie zal ze zien? Waar zullen ze heen gaan? Al Gods wonderlijke woorden van liefde en wijsheid ...". Je verlangt ernaar dat de wereld ze ziet en je huilt om hun anonimiteit.

Mijn liefde is niet verloren. Mijn wijsheid is niet verloren. Woorden die zijn neergeschreven worden nog niet gezien. Dat is alles. Maar ze zijn geschreven en hun liefde richt zich op de wereld en lichtte de wereld op. Maar dat was gisteren, en vandaag is vandaag. Heb Mijn liefde nu. Mijn aandacht is verder gegaan en dat moet ook die van jou. Het is een kwestie van Mijn aandacht, en Mijn aandacht is nu gericht op jouw versnelde groei, niet op jouw vasthouden. Vasthouden aan wat je dacht, zelfs dat van gisteravond, is niettemin vasthouden aan het verleden. Vasthouden aan wat je gisteren verwachtte is hetzelfde als vasthouden aan een vroegere liefde. Alles moet verder gaan. Wat je gisteren wilde is niet meer ter zake dienend dan wat je tien of twintig jaar geleden wilde.

Een Schrijven van de Schepper / 12 januari 2017 / door Jennifer Farley

Een Schrijven van de Schepper
12 januari 2017 / door Jennifer Farley,
Ik Ken JouHet maakt niet uit wat anderen denken of zeggen,
Ik ken jou en jij bent voor mij een zegen voor deze Aarde.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 12 januari 2017

Benjamin Fulford: Het aftellen naar de nieuwe tijd begint terwijl de laatste ondergrondse basis van de cabal wordt onderworpen / 9 januari 2017

Het aftellen naar de nieuwe tijd begint terwijl de laatste ondergrondse basis van de cabal wordt onderworpen
9 januari 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

De strijd om de planeet aarde komt tot een einde terwijl de laatste ondergrondse bases en bolwerken van de Khazariaanse maffia vallen, melden bronnen bij de White Dragon Society. Er is echter nog steeds wat zwaar laatste moment paardenhandel gaande tussen het Oosten en het Westen terwijl het begin van het presidentschap van Donald Trump op 20 januari nadert, volgens bronnen betrokken bij de onderhandelingen. De toekomst van onze planeet en onze soort is wat op het spel staat.


De grote strijd die nog beslecht moet worden is degene over wie precies het proces zal gaan controleren van de creatie en distributie van geld, wat de werkelijke bron van macht is op deze planeet. Anders gezegd, wat op het spel staat is het proces van besluiten wat we als soort gaan doen in de toekomst.

Met iets meer dan een week te gaan voordat het Trump presidentschap begint, is het een goed moment om daarbij stil te staan, ondanks zijn naam, is hij niet degene die de trumpkaarten in handen heeft in deze pokerwedstrijd met hoge inzetten.


SAUL: Wie Jullie Zijn is Constant en Onveranderlijk. / 11 januari 2017 / via John Smallman


SAUL:
Wie Jullie Zijn is Constant en Onveranderlijk.
11 Januaeri 2017 / via John Smallman

Hier in de spirituele rijken blijven wij in grote vreugde aangezien het ontwakingsproces van de mensheid zich aan het versnellen is en meer en meer mensen beginnen te beseffen dat er iets van grote betekenis gebeurt in hun individuele levens en op Aarde. De energieën die de planeet omhullen versterken en intensiveren van moment tot moment, en je kunt echt geen idee hebben van de invloed die zij  overal op hebben - op de naties, overheden, religieuze organisaties, multinationals, politieke organisaties, liefdadigheidsinstellingen, inheemse volkeren, leger, politie, inlichtingendiensten, en natuurlijk werkplekken, gezinnen en persoonlijke relaties - ENORME veranderingen zijn op dit moment gaande!

EN, bijna iedereen voelt deze verbazingwekkende energieën van verandering. De meeste zijn in de war, ze denken dat er iets mis is met hen en zijn bang om het aan iemand te vertellen. Daarom zijn er miljoenen en miljoenen mensen die deze energieën voelen en die bang blijven om over hen te praten, omdat ze er zeker van zijn dat ze als "vreemd" zullen worden beschouwd of als "woo-woo." Daarom is het absoluut noodzakelijk dat jullie, de Lichtwerkers, lichtdragers, de Wegwijzers, en allen die zich bewust zijn dat ze beginnen te ontwaken, dagelijks jullie intentie maken en versterken om alleen liefdevol te zijn, en zo in elk moment te zijn. De mensheid en de planeet heeft de energie nodig die jullie toelaten om door jullie heen te stromen, en jullie volkomen en helemaal doordringen als het op zijn weg naar buiten gaat de wijde wereld in verder dan jullie omhelzen en troosten van allen op Aarde.

Op deze dag van je leven / 12 januari 2017 / Neal Donald Walsch

12 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…

Source istock 
... dat het niet noodzakelijk voor je is om de vergissingen
van iedereen te melden aan hen,
en nog veel minder om hen te corrigeren.

Het kan moeilijk zijn, als jij denkt dat je een betere manier weet
om iets te zeggen, om dat voor jezelf te houden.
Maar probeer het.
 Tenzij iemands leven of veiligheid ervan afhangt, probeer het.

Je zou er ook niet blij mee zijn als iemand anders je wijst op jouw eigen misstap,
of een minder-dan-geheel-efficiënte aanpak van iets.
Waarom wijs je er hen dan wel op?
Zie je het als jouw taak in het leven om ervoor te zorgen dat alles goed gaat
op de manier zoals jij denk dat het 'moet'?

Dat zou een onjuiste beoordeling zijn van het grotere doel van jouw ziel.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 16 / 13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May / geplaatst 12 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 16
13 maart 2013 /via Dr. Kathryn E. May
geplaatst 12 Januari 2017

NS 15-16 aquamarijn kosmos

Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

U doet allemaal heel erg uw best om deze nieuwe informatie op te nemen. Ik begrijp hoe anders dit is van wat u heeft geleerd over mij en mijn leven hier bij u, 2000 jaren geleden. Velen van u hebben enige herinnering aan die tijd met mij en zij wisten dat de leringen niet correct waren, maar het is moeilijk om te weten dat jij gelijk hebt, terwijl iedereen om je heen iets heel anders lijkt te weten.

Kop op, Geliefden, u volgt uw hart en dat is het enige wat telt. Neem al de informatie die wij u geven, dompel uzelf erin onder, dan zult u merken dat u uw trilling elke dag een beetje meer kunt verhogen en u zal eraan gewend raken om opgenomen te zijn in gevoelens van vreugde, vrijgevigheid en goede wil naar de mensen om u heen. Dit is de essentie van Liefde, de werking van Liefde en Licht. U werd geboren om dit te voelen, om deze glorierijke verheffing van geest te ervaren. Het is de reden waarom u allen zo ontzettend graag hier wilde zijn, in deze unieke tijd.

Een Schrijven van de Schepper /11 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
11 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Stop en Denk Na”Wanneer je even stopt en nadenkt over hoe alles perfect bij elkaar past
op jullie Aardoppervlak,
kun je je afvragen waarom je er ooit voor gekozen hebt
 om over iets te klagen.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlHeavenletter 5892: Verzamelaar van Ongedaan Gemaakte Daden /11 januari 2017

Verzamelaar van Ongedaan Gemaakte Daden
Brief uit de Hemel
11 januari 2017


God zei:

Er zijn dierbaren waar je om geeft die je tegen een muur op laten lopen, is dat niet zo? Als je niet heel veel om hen gaf en je alleen vasthield aan eigenbelang, is het mogelijk dat ze jou niet tegen een muur op zouden laten lopen. Je kunt hun repetitief gedrag zien als zelfdestructief, en toch heb je Mij horen zeggen: om je handen er van af te houden. Je weet niet of je in staat bent rustig te zijn.

Laten we zeggen dat je echtgenoot een meester uitsteller is. Op bijna alles wat jij zou kunnen zeggen of vragen, lijkt zijn refrein te zijn:

"Nu niet", of "Later." En later is later en later.

Het is alsof je echtgenoot een verzamelaar is van ongedaan gemaakte daden. Je praat niet over zijn maaien van het erf. Hij kan werkloos worden, en jij maakt je zorgen dat hij niet van de bank afkomt en op zoek gaat naar ander werk. Je bent zo bezorgd.

woensdag 11 januari 2017

Live Kryon Channeling 175: De Jokers van de Aarde. 2 / 19 november /Lee Carroll / Geplaatst: 11 januari 2017

Live Kryon Channeling 175:
De Jokers van de Aarde. 2
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina, Alaska.
19 november /Lee Carroll Geplaatst: 11 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Andere joker-uitvinders zijn naar deze planeet gekomen, omdat de Aarde rijp was voor een speciale uitvinding. Onthoud dat Spirit de informatie niet geeft maar toestaat dat deze wordt vrijgegeven, vaak ineens en over de hele Aarde. Laat mij jullie een paar voorbeelden geven.

Een andere joker waren de gebroeders Wright. Is het niet vreemd dat het nog niet zo lang geleden is dat jullie gemotoriseerde luchtvaart hebben? Dit was gewoon gisteren! Sommige van jullie familieleden leefden nog toen dit werd ontdekt! Lieve mensen, de Chinezen hadden al duizenden jaren vliegers. Denken jullie niet dat zij de dynamiek van een vliegende vogel kenden? Denken jullie dat eeuw na eeuw na eeuw voorbijging zonder dat iemand uitvogelde hoe men kan vliegen zonder wat voor soort krachtbron dan ook? Twee fietsenmakers vogelden dit uit!

Dit is op zichzelf al vreemd genoeg, maar het feit dat zij maar twee weken eerder waren dan de Fransen is iets dat het waard is om nader te bekijken. Dit is vreemd! Het lijkt er bijna op dat deze diepgaande uitvinding tegelijk over de hele planeet tegelijkertijd werd gegeven.

LiefdeLicht-Energie: De Verhoging van Vandaag is weer Exponentieel!! /De Diagrammen van 7 t/m 11 Januari

LiefdeLicht-Energie:
De Verhoging van Vandaag is weer Exponentieel!!
De Diagrammen van 7 t/m 11 Januari
*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.
(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 12 januari 2017 /11 januari 2017

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 12 januari 2017
11 januari 2017 

Meester Morya,

De antwoorden die uit je innerlijk komen, zijn heel belangrijk. Als je je richt naar mensen en je luistert naar jezelf, dan kan je antwoorden krijgen als je in die rust gekomen bent, als je in dat vertrouwen gekomen bent dat jouw leven goed is. Met andere woorden, er is een weg naar de goedheid in jouw bestaan waardoor je jezelf leert kennen op een unieke manier, waardoor je in dat vertrouwen komt dat wat gegeven is in jouw leven een betekenis heeft, maar waardoor je ook een zekere rust creëert om je heen omdat je weet: ‘ik kan mijn leven aan.’ Zelfs als er moeilijkheden zijn dan weet je hoe je die moeilijkheden kan aanpakken omdat je in dat vertrouwen staat dat je inderdaad uit alles hebt geleerd.

Het is belangrijk dat een mens een zekere levensrijpheid krijgt, dat hij niet bang is om zijn eigen ervaringen op te bouwen, of die nu lichamelijk zijn of emotioneel of mentaal, dat je jezelf een vorming geeft, dat je jezelf toestaat een aantal dingen te ervaren en dat je van daaruit weet van: ‘als ik mijzelf kan geven aan de dingen, als ik mezelf kan concentreren op het leven dat dichtbij ligt, dat voor me ligt en daar het beste weet uit te rapen, dan weet ik dat ik uit alles kan leren.’

Matthew via Suzy Ward op 8 januari 2017

Matthew 
via Suzy Ward op 8 januari 2017

Matthew is gestorven op jonge leeftijd. Hij antwoordt maandelijks op zijn moeders (Suzy Ward) vragen die door veel mensen over de hele wereld worden gesteld. Matthews ziel is contact persoon voor vele hogere buitenaardsen van de Galactische Federatie en anderen

Met liefdevolle groeten van alle zielen op dit station, dit is Matthew. Jullie kalender jaar 2017 belooft opvrolijkend te zijn omdat de planeet met krachtige energie golven langs haar ascensie koers gaat. De golven zijn velden van licht en daar licht en liefde dezelfde energie zijn, kun je denken dat ieder in jullie wereld een inwoner is van een grenzeloze zee van liefde. We bieden een meditatie aan die je kan laten voelen als een met deze energie. Zie voor je ogen een panorama van schitterende schoonheid, zie jezelf zachtjes glijden over die idyllische scène en voel je er mee samen gaan en heb de zegenende sensatie van de Eenheid van Alles die erbij hoort.

Nu dan, lieve familie, we zullen vragen beantwoorden, beginnend met de ene meest gestelde vraag:

 “In het kort, wat gaat gebeuren met de verkiezing van het presidentschap van de Verenigde Staten?”


Boodschap aan Lichtwerkers / Caroline Oceana Ryan / 10 januari 2017

Boodschap aan Lichtwerkers
Caroline Oceana Ryan / 10 januari 2017De meest recente begeleiding van de Hogere Wezens die bekend staan als het Collectief:

Gegroet, Lichtdragers!

De meest recente begeleiding van de Galactische mensen, Aarde Elementalen, Geascendeerde Meesters, Elven Ouderen, en Engelachtige wezens bekend als het Collectief:

Gegroet, geliefden! We zijn blij dat wij dit moment hebben om met jullie te spreken vandaag.

We zijn ons ervan bewust dat velen van jullie zich moe en nogal belast voelen op het moment.

En inderdaad, er gebeurt meer dan genoeg op een cellulair niveau, en in dit alles zijn jullie betrokken tijdens jullie slaap staat, om die vermoeidheid te verklaren en te rechtvaardigen.

Op deze dag van je leven / 11 januari 2017 / Neal Donald Walsch

11 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat argumenten nergens toe leiden,
en "gelijk" hebben zelden nuttig is.

Wat werkt, wanneer er een meningsverschil is, is liefde.
Dat klinkt misschien simplistisch, maar het is waar - en zeer juist.
Vraag jezelf af, Wat wil ik hier?
Wat is echt belangrijk?

Kijk om te zien of er een verschil is tussen 'goed' en 'nauwkeurig' zijn.
Nauwkeurigheid kan bijzonder nuttig zijn, en daarom welkom.
Billijkheid is dat zelden ook.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl