Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 januari 2017

Zeven Parabels. Nummer 1: De Teermijn / Door Lee Carroll & Kryon / 7 januari 2017


Zeven Parabels.
Nummer 1: De Teermijn
Door Lee Carroll & Kryon
7 januari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Lee Carroll groet Henk!

Het was een koude novemberdag toen ik werd uitgenodigd om met mijn vrouw de vertaling van een livesessie in New York voor te dragen bij de Verenigde Naties. De Vereniging voor Verlichting en Transformatie, een meditatietak van de VN ontmoet alleen regelmatig mensen voor verlichting van gedelegeerden en hun uitgenodigde gasten. Kryon gaf de kortste parabel ooit die samenvatte hoe wij onszelf kunnen veranderen en dat dit Alles verandert! Dit was ook een van de eerste parabels die ooit voor een groep werden gegeven. Veel plezier ermee…..

Zegeningen,


De Parabel van de Teermijn

Door Lee Carroll & Kryon

Stel jezelf eens voor dat je samen met andere mensen in een teermijn loopt waarvan de grond bedekt is met teer, smerig van top tot teen, niet in staat om je snel van plaats tot plaats te bewegen omdat de teer zo dik is. Terwijl jullie van plaats naar plaats ploeteren raken jullie gewend aan deze condities en jaar na jaar hebben jullie samen met anderen op deze manier geleefd. Net zoals de zwaartekracht is de hoedanigheid van de teer gewoon geaccepteerd. Dit is een levensfeit voor iedereen. Dit is jouw denkbeeldige staat.De Federatie van het Licht en White Cloud / 6 Januari 2017 / Blossom Goodchild

De Federatie van het Licht en White Cloud
 “Een Helpende Hand is het Grootste Geschenk dat Jullie aan een Ander Kunnen Geven”
6 Januari 2017 / Blossom Goodchild

Hier is een ontroerende Rechtstreekse Stem channeling van De Federatie van het Licht en White Cloud. Het omvat ook de Vibrationale Geluid’ Lichttaal om jullie Vibratie te verheffen en te verhogen. Deze geluiden zijn binnenin ons ingebed en wanneer ernaar geluisterd wordt … helpen zij ons om ons individuele doel/reden voor hier op de Planeet Aarde in deze tijd te Zijn, te begrijpen.


De Federatie van het Licht:
Het allerwarmste welkom aan diegenen van jullie die deelnemen aan deze Vibrationale aanbieding, terwijl de aanvang van een nieuw hoofdstuk tevoorschijn komt. Dierbare vrienden, overal rondom jullie wereldbol, gaan jullie een andere soort Energie ervaren die geabsorbeerd zal worden door jullie Wezen … in jullie Wezen … doorheen jullie Wezen … wat jullie op diens beurt toe zal staan, om het verschil binnenin jullie zelf te voelen als jullie in/naar hogere Energieën van Pure Liefde opstijgen.


Heavenletter 2 Uit het Verleden het Nieuwe In / geplaatst 7 januari 2017

Heavenletter 2
Uit het Verleden het Nieuwe In
Brief uit de Hemel
Geplaatst 7 januari 2017God zei :

Mijn lieve kinderen, het eerste wat je moet doen is de zin "Ik kan het gewoon niet" weghalen uit je vocabulaire. Wat je denkt, wakker je aan. Wat je zegt, haal je op je hals. Wat je herhaalt, versterk je. Luister naar de uitspraken die je doet. Luister naar je leuzen. Luister naar de waarschuwingen die jij jezelf geeft.

Wat het ook mag zijn dat je "gewoon niet kunt", je moet. Het hoeft niet te betekenen dat je het moet doen, maar het betekent dat je moet ophouden ervoor te zwichten, en je moet misschien doen waarvoor je bang bent het te doen. Kijk ernaar, en zie zijn dwaasheid. Welk deeltje van het ego doet jou denken dat je het niet kunt?

Je verkondigt, "Het is teveel voor mij". Je ziet een hoge berg voor je. Als je doorgaat hem te vermijden, groeit hij groter, verzonnen in jouw geest. Hij groeit hoger als je ervoor kruipt.

Of is Gloria de enige die dit doet?

Een Schrijven van de Schepper / 6 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
6 januari 2017 / door Jennifer Farley,
”Doe je Masker af

wpid-be-yourself-source-kurt-cobain

Een ieder van jullie, heeft op een of ander bepaald punt,
verborgen delen van angst om te worden beoordeeld in jezelf.
Het kunnen delen zijn geweest die je fijn vond,
maar je voelde dat anderen ze niet zouden begrijpen.
Uiteindelijk, heeft alles wat diep verstopt was invloed gehad
met betrekking tot hoe jouw relatie was tegenover de wereld,
 en een masker droeg om jezelf te beschermen en beschutting voor jezelf te zoeken.
Die tijd is voorbij, liefste kind! Het kan lastig zijn,
maar het is tijd om te beginnen met het tonen van je ware zelf.
Het maakt niet uit wat anderen denken of voelen over jou .....
Wat er toe doet is hoe je je voelt over jezelf!
Omarm en groei!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


vrijdag 6 januari 2017

VOEDSELBOSWACHTERS GEVRAAGD! / geplaatst 6 Januari 2017

VOEDSELBOSWACHTERS GEVRAAGD!
geplaatst 6 Januari 2017

Deel dit initiatief a.u.b. zo breed mogelijk

Voedselbossen, ook wel bekend als eetbare bostuinen zijn één van de onderdelen van permacultuur die veel enthousiasme opwekken. Een voedselbos zorgt, door gebruik te maken van 7 lagen beplanting, bijna automatisch voor het aantrekken van veel biodiversiteit en gezonde, levende bodems.

Voedselbossen zijn daarmee echte win-win oplossingen voor de mens, de natuur en de aarde. En daarom willen we het aantal voedselbossen sterk laten toenemen. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste voedselboswachters!

Zou het niet prachtig zijn als elk gehucht, dorp en stad minimaal één voedselbos heeft vol met eetbare en andere nuttige planten? Een plek waar mensen kunnen zien, proeven en leren hoe ze zelf ook een eetbare bostuin aan kunnen gaan leggen zo dicht mogelijk bij hun eigen huis?

Meer lezen >>>


LiefdeLicht-Energie: De Diagrammen van 1 t/m 6 Januari / Momenteel een Korte “Rustpauze” 6 Januari 2017

LiefdeLicht-Energie:
De Diagrammen van 1 t/m 6 Januari
Momenteel een Korte “Rustpauze”
6 Januari 2017

*** Onderaan de Grafieken wordt enige uitleg gegeven over de waarden die gemeten worden.

(Klik op de afbeelding voor een groter plaatje)

Matt Kahn Hot Topic #2: De iPhone Meditatie / 6 Januari 2017

Matt Kahn
Hot Topic #2: De iPhone Meditatie
6 Januari 2017

Mike Quinsey Channeling van zijn Hogere Zelf / 6 januari 2017


Mike Quinsey
Channeling van zijn Hogere Zelf
 6 januari 2017
Jullie staan aan het begin van een jaar dat opwindend zal blijken te zijn, zelfs als op dit moment nog niet duidelijk is hoe dat eruit zal komen te zien. Het zal eveneens een vervullend jaar zijn aangezien het zal resulteren in de totstandkoming van vele welkome veranderingen die al lange tijd werden voorspeld. Het zal het jaar zijn waarin vele doelen worden bereikt waar lange tijd naar toe is gewerkt en die beloven jullie in het Nieuwe Tijdperk te brengen, bovenop een golf die veel van het oude weg zal spoelen. Aanvankelijk zal het chaotisch lijken te verlopen, aangezien het duister zich tegen verandering verzet omdat ze haar dominantie ziet verdwijnen. Ongemerkt en zonder ophef is de basis gelegd voor de veranderingen die snel een nieuw Bestuur voor het Nieuwe Tijdperk zal helpen vormen.


Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 Januari 2017


We werden onlangs gevraagd: "Hoe vul ik mezelf met liefde?" We willen die vraag vandaag beantwoorden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de onvoorwaardelijke liefde die Bronenergie altijd voor je beschikbaar is. Je kunt in verschillende graden van aanvaarding of ontkenning van die liefde zijn, maar je hebt altijd de mogelijkheid om jezelf terug brengen in die uitlijning door middel van keuze.

Dus de eerste stap van het vullen van jezelf met liefde is door jezelf open te stellen voor de ontvangst ervan. Dit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Neem gewoon een moment om tot rust te komen, en vraag met je innerlijke stem gewoon om liefde te ontvangen en maak vervolgens de bewuste keuze om jezelf toe te staan het te accepteren en te voelen. Je kunt vragen om een infuus van de liefde van elk hoger vibrerend wezen waar je affiniteit mee hebt, of je kunt het meer algemeen houden door simpelweg voornemens te zijn Bronenergie, of universele energie te voelen.

Op deze dag van je leven / 6 januari 2017 / Neal Donald Walsch

6 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…


... dat nu dat je bent gekozen, het tijd is om je functie in te nemen.
Ben je klaar? Ben je klaar om te leiden?

Een leider is niet iemand die zegt: 'Volg mij. "
 Een leider is iemand die zegt: "Ik zal eerst gaan."
Jouw is een stem van vertrouwen gegeven door de Hemel!
Ben je klaar om te leiden, hier op Aarde?

Je hebt al voor langere tijd gezegd dat je wenst te dienen.
Je hebt jezelf verkozen. Dus vier dit grootse moment, en nu, neem je functie op!
En moge door jouw goede werken, jouw wereld worden gediend.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl


Portal 2012 COBRA-update | Het Nieuwe Atlantis - Codename voor de nieuwe Samenleving na de Event.......... / 04 Januari 2017


Portal 2012
COBRA-update | Het Nieuwe Atlantis - Codename voor de nieuwe Samenleving na de Event, Saint Germain, occulte genootschappen en Geschiedenis, energiegrids, en nog veel meer.
Het Nieuwe Atlantis
04 Januari 2017

Het Nieuwe Atlantis is de codenaam voor het energienet rond het planetaire oppervlak dat de compressie Doorbraak en ook de codenaam voor de nieuwe samenleving zal ondersteunen na de Event.

In het Oude Atlantis, vóór de polaire verschuiving 75.000 jaar geleden, was de positie van de evenaar anders en dus was ook de positie van het hele planetaire energienetwerk anders.


75.000 jaar geleden en eerder, was de energie gordel rond de planeet compleet onder volledige controle van de Geascendeerde wezens en met vele heilige tempels gepositioneerd rond de evenaar. Jullie kunnen de oude Atlantische evenaar zien op deze foto als een rode lijn die Zuid-Amerika en Afrika doorkruist:

De Arcturianen: Mogelijke Fases van Ascentie / door Sue Lie / 4 januari 2017

De Arcturianen:
Mogelijke Fases van Ascentie
door Sue Lie / 4 januari 2017

 
Houd er alstublieft rekening mee dat deze fases overlappen binnenin wat jullie waarnemen als “tijd”. En ook, niet iedereen zal door iedere cyclus van dit proces gaan en sommige van jullie zullen door het proces gaan in een andere volgorde.

Wat wij hier presenteren is een “mogelijk Pad van Ascentie”. Aangezien Gaia een vrije-wil planeet is, kunnen allen van jullie de vrije wil gebruiken om jullie versie van jullie Pad van Ascentie te creëren. Vanhier, presenteren wij het onderstaande Pad van Ascentie als een
“mogelijke realiteit”.

Ieder ÉÉN  van jullie op Gaia’s planeet kan de stroom van dit “pad” binnengaan. Velen zullen en velen zullen niet. Ieder één van jullie, zelfs degene verloren aan de duisternis en macht over anderen, worden geroepen. Echter, de frequentie van jullie bewustzijn schrijft voor of je wel of niet deze oproep zal erkennen, horen, zien en/of accepteren.

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 14 / via Dr. Kathryn E. May / 7 september 2013 / geplaatst 6 Januari 2017

Nieuwe Geschriften – Sananda: Hoofdstuk 14
via Dr. Kathryn E. May
7 september 2013 / geplaatst 6 Januari 2017


Dit hoofdstuk is nog niet herzien.

In het vorige hoofdstuk heb ik u allen aangemoedigd om deel te nemen aan de helingsgroepen, die u zullen helpen om te leren uw verbinding met uw lichaam te herstellen. Sommige mensen hadden gedacht dat – aangezien u dit rijk zult verlaten – het niet langer nodig was om een gehechtheid te voelen met uw oude lichamen, omdat u nieuwe zou krijgen. Dat is niet zo. Het lichaam waarin u nu bent, is het lichaam dat u voor eeuwig zult behouden.

Maar maak u geen zorgen; ik bedoel niet dat u 80 jaar oud zult blijven of dat u zult blijven voortleven met de verdraaide rug of de te grote oren waarmee u geboren werd – tenzij u daarvoor zou kiezen. Neen, u zult worden meegenomen naar de Lichtkamers, hetzij op de Arcturische schepen dan wel in Binnen-Aarde, waar u zult worden vernieuwd, hersteld tot volmaakte gezondheid, waar ontbrekende ledematen opnieuw zullen aangroeien en waar u in staat zult zijn om het leven weer te ervaren als een jong volwassene. De meesten kiezen voor een leeftijd rond de 25 of 30 jaar in Aardse tijd, maar er zijn geen vastgelegde regels hiervoor. U kunt uw lengte, uw vorm, uw kleur en uw gelaatstrekken kiezen.

Heavenletter 5885: De Reden om Gelukkig te Zijn / 4 januari 2017

Heavenletter 5885:
De Reden om Gelukkig te Zijn
Brief uit de Hemel
4 januari 2017


God zei :

Ja, je vindt het altijd fijn om de hoogtepunten te raken. Zelfs op min of meer gewone dagen, je wilt baden in geluk. Herinner jezelf eraan dat het sprongen van vreugde zijn die je zoekt. Enkel dit moment is Onze gelegenheid om samen te zijn in vreugde. De reden om gelukkig te zijn is om gelukkig te zijn.

Laat niets Ons geluk verstoren. Er is niets wat je hoeft te hebben voor het geluk dat je nog niet hebt. Je kunt vandaag gelukkig zijn en niet wachten tot morgen. Je bent van niets afhankelijk voor je geluk.

Luister naar wat ik net zei: Je bent van niets afhankelijk voor je geluk. Geluk is een gegeven. Weet dat je alles hebt wat je nodig hebt voor je geluk van vandaag. Niets meer is er nodig voor jou om gelukkig te zijn dan om geluk te accepteren. Geluk is een natuurlijke staat van ontvangen. Laat de natuurlijke staat van geluk van vandaag niet van je weg glippen. Waarom zou je een mindere staat van bewustzijn accepteren?

Een Schrijven van de Schepper 5 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
5 januari 2017 / door Jennifer Farley,
” Jouw Hart


Wanneer je voelt dat je op je zwakst bent,
 is dat wanneer de kracht van je hart waarlijk gedefinieerd is.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


donderdag 5 januari 2017

Een Moment Van overweging: Loskomen van twijfel, ontevredenheid en eenzaamheid.. / Geplaatst 5 januari 2017

Een Moment Van overweging:

 Loskomen van twijfel, ontevredenheid en eenzaamheid..

 Geplaatst 5 januari 2017
https://www.youtube.com/watch?v=CL1qqxLhkgU

Gepubliceerd op 14 mei 2013
Loskomen van twijfel, is zekerder worden...

Om vuur te laten branden zijn er drie ingrediënten nodig, en wel brandstof, zuurstof en een brandhaard. Drie essentiële bestanddelen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zo zijn er meer voorbeelden te noemen waarvan de één niet zonder de ander kan, het werkt niet als een van de drie bestanddelen niet aanwezig is. Zo werkt het ook met twijfel, ontevredenheid en eenzaamheid...

Op deze dag van je leven / 5 januari 2017 / Neal Donald Walsch

5 januari 2017 / Neal Donald Walsch
Op deze dag van je leven, geloof ik
dat God wil dat je weet…... dat de verkiezing voorbij is, de stemmen zijn geteld,
en jullie winnen.

Het was niet eens een spannende wedstrijd, omdat alle stemmen in De hemel voor jullie zijn.
Niemand kan jullie verslaan, en niemand zal dat ooit kunnen.
In deze campagne, waren jullie lang geleden al uitgeroepen tot winnaar.

Dus ... jullie kunt nu stoppen met rennen. Ontspan. Adem.
Het is een aardverschuiving. Jullie zijn het geworden.

Het enige wat nu overblijft voor jullie is om het te weten. Doen jullie dat?
Als jullie dat doen, zullen jullie het ervaren.

Neale Donald Walsch [today@nealedonaldwalsch.com]
Vertaald: wakkeremensen.blogpot.nl

De Raad – Let Op / via Ron Head / 4 januari 2017

De Raad –
 Let Op
via Ron Head / 4 januari 2017

Jullie hebben je nu verplaatst naar de ruimte en de energie die jullie identificeren als jullie nieuwe jaar. In dit jaar, zal het nodig zijn dat jullie opletten als nooit tevoren. Daarom hebben we een aantal adviezen die nu passend zijn om door te geven aan jullie.

Wij hebben in het verleden, meerdere malen commentaar gegeven op jullie vraag om het te 'laten komen'. Vrienden, het is nu ongeveer om te worden 'gebracht'. Dit jaar zal gaan over veranderingen in dergelijke volumes die jullie zullen betwijfelen ooit te kunnen bevatten. Jullie zullen dat wel natuurlijk. Echter een dag van vrede zal een schat zijn.

Jullie werd verteld dat het najaar van vorig jaar de tijd zou zijn dat alles zou veranderen. En dat was het. Alles is veranderd. Nu is het de tijd waarop het in toenemende mate onmogelijk zal worden om dat feit te verbergen voor jullie. Die onmogelijkheid groeit al enige tijd, en is eigenlijk een groot deel van de getijdegolf van verandering die op het punt staat om jullie te beïnvloeden op een manier die jullie je nog niet kunnen voorstellen.


Kryon: De Magische Geest! / David Brown / 1 februari 2003. / Geplaatst: 4 januari 2017

Kryon:
De Magische Geest!
David Brown
Wijnberg, Kaapstad
1 februari 2003. Geplaatst: 4 januari 2017 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Kryon verandert jullie leven aanzienlijk. Er wordt van jullie allen gehouden en jullie worden allemaal geëerd voor het werk dat jullie doen. Wij willen jullie vreugde en vrijheid brengen, persoonlijke kracht en gnosis, wat de kennis is door zelfbekrachtiging. Kracht is in het moment; als jullie het moment missen, verflauwen jullie de kracht, jullie eigen persoonlijke kracht.

Er is niemand die jullie kan bekrachtigen; jullie kunnen alleen jezelf bekrachtigen. Jullie kennis komt door ervaring en hoe meer jullie verkiezen te ervaren hoe bewuster jullie zullen worden van de energieën die om jullie heen zijn. Hoe meer jullie begrijpen van de energieën die om jullie heen zijn, hoe meer jullie in waarheid het Universum zullen begrijpen. Het leven is een gevoel, het is geen intellectuele oefening.

Om de patronen te bespeuren en de gedragingen die werken in jullie eigen levens, breng dan even tijd door met deze energieën, deze patronen van jullie levens die voor jullie werken, die jullie waarlijk verbinden met het Goddelijke en jullie verbinden met Moeder Aarde. Verbind je met je eigen innerlijk kind en je eigen innerlijke ouders; eer deze aspecten.


Een Schrijven van de Schepper / 4 januari 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
4 januari 2017 / door Jennifer Farley,
Krachten

04bcd49

Te midden van de zwakheden van de menselijke natuur,
 verschijnen krachten waarvan je gelooft dat die niet bestaat.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Heavenletter 1505: Het Boek van het Leven / 31 December 2004 / geplaatst 5 januari 2017

Het Boek van het Leven
Brief uit de Hemel
31 December 2004 / geplaatst 5 januari 2017


God zei:

Geliefden, het leven zoals jij het leeft is niet ordelijk. En je kunt het zo ook niet maken. Je kunt het leven niet uiterst precies vaststellen. Je kunt er geen kaart van maken om het te volgen. Je kunt niet eens echt gebeurtenissen uit het verleden traceren en vaststellen hoe je bent gekomen waar je bent, zelfs wanneer je weet waar je nu bent. Er is zoveel te gissen.

Zeker, je kunt weten dat je met Mij bent. En dat is alles wat je hoeft te weten. Er is nergens anders voor jou om te zijn. Jouw leven kan niet zo gedefinieerd en ordelijk zijn als je zou willen, maar het volgt wel een natuurlijke progressie, of je de duim erop hebt of niet. Alles is precies op tijd en op zijn plaats. Alleen je bewustzijn vertraagt. Het is waar, dat je op de juiste plek bent op de juiste tijd.

Zoals je hebt gehoord, is er geen plaats om te zijn noch geen tijd om op die plaats te zijn, want tijd en ruimte zijn illusies, de tijd is het meest illusioire van alles. In ieder geval kun je met jouw voeten op de grond stampen en zeggen dat je voeten er op staan, terwijl je alleen de tijd kunt markeren op een symbolische klok of kalender. Je kunt er niet je vinger opleggen.