Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 december 2017

Vader/Moeder/God: Het Moment Is Rijp Om Jezelf Te Bevorderen Tot Bewoners Van De Vijfde Dimensie. / via Eillie Deus' – 7 december 2017

Vader/Moeder/God: Het Moment Is Rijp Om Jezelf Te Bevorderen Tot Bewoners Van De Vijfde Dimensie.
via Eillie Deus' – 7 december 2017Lieve Kinderen van het Licht,

Het moment is rijp om jezelf te bevorderen tot bewoners van de vijfde dimensie.
Ga denken, dromen, reageren vanuit de nieuwe wereldenergie.
Dit houdt in de eerste plaats in : jezelf zijn, in liefde naar jezelf en naar de anderen.
De 5de dimensie heeft geen nood aan 'lezen tussen de lijnen'.  De 5de dimensie is duidelijk.  Ja is ja, neen is neen.  Je hoeft er geen niet-uitgesproken emoties achter te zoeken, géén emoties.
De 5de dimensie is goddelijk-eerlijk.  Dit betekent dat je vanuit een neutrale houding reageert, je mening geeft.  Je hoeft niet bang te zijn de andere te kwetsen, want die weet (of zal het nog leren) dat het niet persoonlijk is.
Dit is een zeer belangrijke wijziging in denken, voelen, reageren, ageren.  Maar ééns je het onder de knie hebt, maakt het alles eenvoudig.

Gewoon zeggen zoals het is, recht door zee, duidelijk.  Dit betekent niet dat het gevoelloos of tactloos mag worden.  Je kunt met respect spreken, dat maakt dat de ontvanger zich gerespecteerd (en dus niet aangevallen) voelt.


Verbind je met de energieën van de 5de dimensie.
Verbind je met de energieën van de Nieuwe Aarde.
Laat los de oude overtuigingen, denkwijzen, gewoonten.  Angsten ook.
Welke angsten zijn nog in jou aanwezig die je beletten recht-door-zee te zijn ? 
Kun je het niet verwoorden ?  Waarom niet ?  Bang voor de mogelijke reacties ?  Wat zit er nog in jou dat dit belet ?  Los het op.

Hoe wil je dat 2018 er voor jou gaat uitzien ?
Wat wil je dat anders wordt ?
Wat wil je dat meer wordt ?
Wat wil je dat wegvalt ?

Denk hierover na.
Vul dit in.
En besef dat dit het begin is van de creatie van jouw 2018.  Wat je dénkt wordt intentie, intentie is creatie in energetische vorm.  De tijd tussen intentie en creatie in de stof, wordt kleiner en kleiner. 

Het universum geeft.
Let dus ook op wat je het universum laat weten.  Het universum zal steeds ja zeggen.  Stuur je woede uit, zul je woede ontmoeten.  Stuur je onmacht uit, zul je onmacht ontmoeten.  Je zult steeds die situaties aantrekken die je bevestigen in wat je hebt uitgestuurd.
Omring je met blijheid en vreugde, met dankbaarheid, met mildheid.
In elke dag bewust één momentje inbouwen van blijheid, van vreugde, van dankbaarheid, van mildheid – het universum brengt je een veelvoud hiervan terug.

Hoe droevig de gebeurtenissen ook mogen geweest zijn, toch vind je minstens één detail waar je blij kunt om zijn, waar je dankbaar om kunt zijn, wat je mildheid leert.  Tevens brengt dit bewust terugblikken op je dag een hoop zelfkennis en zelfheling.
Je ondergaat het niet zomaar, je staat niet stil, je gaat bewust om met wat de dag bracht, je remedieert als het ware en je schaaft aan je zelfkennis en aan je nieuwe leefwijze.

Verbind je met de energie van de 5de dimensie.
Verbind je met de energie van de Nieuwe Aarde.
Verbind je met wat je wilt.
Verbind je niét met wat je niet langer wenst.  Zegen dit en stuur het naar het gebied van transformatie.  Sta er niet bij stil, laat het je niet tegen houden, evolueer.
Evolueer naar de Nieuwe Mens.

Wij zegenen je wensen, je dromen, je moeilijkheden, je bedoelingen, je evolutie.
In Liefde,

Vader/Moeder God