Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 28 december 2017

Transformatie naar het licht / 27 december 2017 / lichtwerkersnederland

Transformatie naar het licht
27 december 2017 / lichtwerkersnederland

We zitten allemaal in een transformatie naar het licht, of we erin geloven of niet. Het is de energie die nu rondgaat en zich verspreid als een olievlek op aarde. Dit gaat uiteraard niet zonder slag of stoot en iedereen ondervindt er de nodige ongemakken door, maar het is allemaal voor een goed doel.
Voor het grotere doel, want het leven zoals het nu op aarde gaat is natuurlijk niet het ideaalbeeld wat we voor ogen hadden. Geluk wordt in grote mate buiten onszelf om gezocht en we streven maar door tot het bittere eind. Maar tegen welke kosten en onder welke voorwaarden?

Ben je werkelijk gelukkig? Of probeer je de schijn hoog te houden? Voel je de drang niet dat er meer is waarom je hier op aarde bent? Of denk je dat dit het leven is en je moet voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij? Vind je het normaal dat er dieren gebruikt en misbruikt wordt voor het menselijk genot? Als je erover nadenkt, vind je het dan normaal dat er oorlogen zijn? Dat je voor een baan werkt om te kunnen leven, of liever gezegd te overleven?

Wat houdt je tegen om jou ware talenten en kwaliteiten te ontdekken en dat te delen met de wereld? Want iedereen heeft een uniek talent meegekregen, alleen mag je die zelf nog ontdekken. Ga creatieve dingen doen om die talenten te ontdekken.

Ga uit je comfortzone en stap eens een richting in, waar je normaal nooit naartoe zou gaan. Probeer eens niet te denken aan wat andere mensen wel niet zullen denken, maar volg jou eigen weg hierin. Wie weet komen die talenten en kwaliteiten later wel heel erg van te pas en zal je een voorbeeld zijn voor velen. Maar je moet ergens beginnen. Ga het leven als een speelveld zien en ga van alles uitproberen. Stap uit je coconnetje en zie de mogelijkheden, want die zijn er ontelbaar aanwezig als je het wilt zien. Haal jezelf uit dat keurslijf en begin gewoon. Een talent kan je ontwikkelen en het zal in het begin niet makkelijk zijn en je zal gerust jezelf behoorlijk wat veroordelen ,want je weet niet beter en je zit op een onbekend terrein.

En ga eens beginnen met die dingen die jou ook makkelijk afgaan, wat jij als normaal ziet is voor een ander een talent. En je kan een ander daarmee inspireren en misschien wel vooruit helpen. Misschien kan je door hetgeen jij doet andere mensen dat zetje geven om vooruit te komen en hun talenten te ontdekken. Het hoort allemaal bij het proces van het leven. Niemand is beter als de ander en iedereen moet ergens beginnen. Wat jij niet leuk vind aan jezelf, vind een ander misschien wel leuk aan jou ;) We kennen die reclame vast wel, en daar zit zoveel kern van waarheid in. Wees je eigen inspiratie, want door die dingen te gaan ontdekken bij jezelf...die verborgen schatten, kunnen ervoor zorgen dat je alleen maar meer dingen van jezelf gaat ontdekken die het leven alleen maar leuker maakt. Kom uit je oude rol en zie, doe, proef en voel!

Want het leven kan zo mooi zijn als jij het zelf maakt, maar dan mag je wel op ontdekkingsreis gaan met jezelf. Ga dat avontuur aan met jezelf en je zal de wereld om je heen veranderen. Stap die nieuwe weg in, want nu is de tijd.


Namaste

Love D