Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 december 2017

Saul: God Heeft Je Alles Gegeven En Je Niets Geweigerd Omdat Dat Zijn Natuur Is. / via John Smallman / 30 november 2017


Saul:
God Heeft Je Alles Gegeven En Je Niets Geweigerd Omdat Dat Zijn Natuur Is.
via John Smallman / 30 november 2017

Terwijl de mensheid collectief naar het ontwaken evolueert, gebeurt er veel om jullie meedogenloze progressie te versnellen en te intensiveren. Zoals jullie wel weten, is Liefde, er is alleen Liefde, al het andere is van de illusie, en meer en meer van de menselijke wereldbevolking beginnen dit te beseffen.

In eerste instantie is het een persoonlijk besef, iets dat ongemakkelijk voelt om te delen, omdat ze bang zijn bespot en uitgelachen te worden. Echter, omdat er zo veel informatie beschikbaar is op het internet met betrekking tot het feit dat alles met elkaar verbonden is, met wetenschappelijk bewijs om het te ondersteunen, zijn meer en meer mensen nu bereid om “een voet in het water te steken om de temperatuur" te testen, die ze warm en gastvrij vinden. En dan zijn ze blij verrast, in feite vaak verbaasd, om te ontdekken dat hun besef gedeeld wordt door zovelen.


Het is onmogelijk om je onbewust te zijn dat er iets anders, iets vreemds op Aarde gebeurt op dit moment in jullie geschiedenis, en dat is het ook. Het moment van jullie ontwaken was gepland op het precieze moment dat jullie kozen voor afscheiding in plaats van voor Liefde. God kent jullie geest, weet wat jullie echt willen en biedt het jullie constant aan, en het is alles - liefde, vrede, vreugde, gelukzaligheid, geluk - alles wat jullie harten laat zingen. Dat is waar jullie ontwaken over gaat.

God heeft jullie alles gegeven en jullie niets geweigerd, want dat is Zijn natuur, Hij geeft en geeft en geeft omdat Zijn liefde voor jullie oneindig is, en wanneer jullie ontwaken, zullen jullie dat weten en het zal jullie geesten verbazen! Gods liefde voor jullie gaat absoluut verder dan alles wat jullie je als mens kunnen voorstellen. Liefde is allesomvattend, het is heel gastvrij, onvoorwaardelijk accepterend, honingzoet, geurig, prachtig intens, passioneel omarmd; Het is het leven zelf. En zonder Het zijn is onmogelijk. Het is Wie jullie Zijn, oneindig en eeuwig!

Ja, jullie en God zijn Eén, en zijn dat altijd geweest, omdat afgescheiden zijn van jullie Bron onmogelijk is omdat er geen plaats is om afgescheiden te zijn! De mensheid is nu bezig te ontwaken voor haar vergeten herinnering aan deze goddelijke en onveranderlijke waarheid. Alles wat bestaat heeft zijn bestaan ​​in de Ene, in de Bron, Moeder / Vader / God. Daarin is volledigheid, vervulling, harmonie, overeenstemming, begrip - LIEFDE! Dat is alles wat er is, en het is oneindig en eeuwig uitgestrekt, zonder grenzen of beperkingen, en allesomvattend.

Daarom heeft oordelen geen zin omdat oordeel probeert te scheiden wat niet gescheiden kan worden. Zoals Jezus zei toen hij bij een steniging kwam: "Laat hij die zonder zonde is, de eerste steen werpen." Of allen zijn zondaars of geen enkele. Als mensen lijkt het alsof niemand zonder zonde is, maar als de geliefde en goddelijke kinderen van God zijn jullie allemaal zondeloos. Zonde is puur van de illusie, het is alles dat niet perfect in overeenstemming is met Liefde, maar omdat er alleen Liefde is, kan zonde alleen onwerkelijk zijn.

Als mensen het spel van afscheiding spelen en elkaar op ontelbare manieren als onacceptabel beschouwen, lijkt dat concept krankzinnig terwijl je alle pijn en lijden observeert die mensen over de hele wereld elkaar opleggen. 

Scheiding  is conflict, is oordeel, is veroordeling, is onaanvaardbaarheid van de een door de ander, en  dat is wat krankzinnig is. Velen zien dat nu in, terwijl de mensheid zich beweegt in de richting van waakzaamheid.

In de wereld van vandaag is het onmogelijk om je niet bewust te zijn van de intense concurrentie overal in de wereld die onvermijdelijk leidt tot conflicten, pijn en lijden. En het is dit groeiende gewaarzijn dat jullie naar jullie ontwaken leidt. Wanneer jullie volledig wakker zijn, is alles behalve Liefde onmogelijk, omdat jullie je dan volledig bewust zijn van de oneindige Eenheid die alles is wat bestaat. Liefde verenigt zich omdat het Eén is, dus overtuigend demonstrerend dat er maar Eén is. God is Eén, en daarom jullie ook.

Conflict is zinloos omdat het een aanval op zichzelf is. Echter, als mensen die de illusie leven en inademen, lijkt het niet alleen mogelijk maar ook onvermijdelijk, en dat omvat ook zelfmoord, de ultieme aanval op zichzelf, en jullie geschiedenis biedt eindeloze voorbeelden om deze visie te ondersteunen. Eonen lang leek het erop dat conflicten, en het resulterende wijdverspreide pijn en lijden die zij hebben veroorzaakt en nog veroorzaken, normaal zijn. Het is echt verbazingwekkend dat zoiets abnormaals zo lang zo normaal voor zo velen kan lijken!

Allen die dit lezen, en soortgelijke wijze en liefdevolle boodschappen van degenen in de spirituele rijken wiens doel het is om jullie te ondersteunen op jullie pad naar ontwaken, zijn zelf stevig op dat pad gevestigd. Jullie kunnen twijfels, woede, pijn, angst en lijden ervaren, maar onder dat alles, diep in jezelf, weet  je  dat je juist in dit nu bent waar je van plan was te zijn toen je dit huidige menselijke leven plande.

Dus, wanneer je vergeetachtig bent, of onrustig of van streek raakt, ga dan naar je allerheiligste innerlijke heiligdom waar Liefde verblijft, en sta jezelf toe de goddelijke en liefhebbende omhelzing te voelen waarin je eeuwig veilig en gezond wordt gehouden.

Het spel dat de illusie is, is voorbij de uiterste houdbaarheiddatum en moet worden weggegooid. Dat is precies wat er over de hele wereld gebeurt, omdat alles wat niet in overeenstemming is met liefde, wordt geschapen om te worden vergeven en te worden losgelaten. Jullie helpen allemaal  geweldig bij dit proces en jullie worden enorm vereerd voor jullie bereidheid om de pijn en het leed te ondergaan die horen bij de taak die jullie hebben ondernomen.

Weet dat de voltooiing nabij is en neem af en toe wat tijd vrij om te ontspannen en te vieren wanneer het moeilijk wordt. Jullie verdienen het volledig om jezelf te eren voor het fantastische werk dat jullie doen, namelijk om alleen van alles te houden wat er ook komt, door een pauze te nemen van de waanzin om van je leven te genieten.

Reken het jezelf niet aan als je denkt dat je gefaald hebt in jouw taak door af en toe onliefdevol te reageren, want dat heb je niet! Jullie slagen allemaal heel briljant, zoals jullie zullen ontdekken wanneer jullie ontwaken naar de goddelijke festiviteiten die zo liefdevol voor jullie zijn voorbereid.

Met heel veel liefde, Saul.


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl