Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 december 2017

Sananda over de Gouden Straal en Bewustzijn / 13 december 2017 / Tetsiea / Blijham

Sananda over de Gouden Straal en Bewustzijn
13 december 2017 / Tetsiea / Blijham


Welkom. Welkom mijn lieve Licht-Kind. Ik ben Sananda. Ik ben de Meester die de Gouden Straal draagt. Die de Meester is over de Gouden Straal. De Gouden Straal is de hoogste frequentie, de hoogste Kosmische Straal die sinds twintig, dertig jaar weer naar de Aarde wordt gebracht. Om het Bewustzijn van de mensheid te bespoedigen. De mensheid heeft nog nooit zo een snelle groei doorgemaakt als de laatste dertig jaar. Het feit dat jij, op dit moment geïncarneerd bent op de Aarde, wil zeggen dat jij een belangrijke rol hebt in het geheel. Jij draagt de Hoogste Frequenties. Jij draagt de Hoogste Dimensies in potentie in je. En brengt dat tegelijkertijd naar het Aardse, op jouw manier.

Dat kan zijn door het werken met kinderen. Dat kan zijn door het werken in een kantoor. Dat kan zijn door thuis te zijn. dat kan zijn door mensen te trainen, te healen, te genezen, iets te verkopen. Maar alles, alles doe jij vanuit Bewustzijn. Vanuit dat jij de Gouden Straal weer naar de Aarde brengt. Jij draagt Bewustzijn. Jij hebt deze verbinding al bij je en de roep van je Ziel al bij je, sinds Lemurië.


Jullie zijn de dragers van het Licht, de brengers van het Licht. De strijders van het Licht, af en toe. Maar vooral the ‘Lovers of the Light”, dus de Liefhebbers van het Licht, in het Licht. Jouw leven gaat over het brengen van Licht. Niet over het verwijderen van het negatieve, maar over het brengen van Licht. Dat is anders.

In de Hoogste Dimensies, in de Hoogste Frequenties kun jij je vaak gemakkelijk thuis voelen. Omdat jij daar zo bekend bent. Maak je geen zorgen mijn lieve kind van Licht. Jij bent gegrond, jij blijft gegrond. Jij blijft in het Aardse, omdat wij daar voor zorgen.

Jouw ziel zal de komende tijd, de komende maand en de komende maan stappen zetten, belangrijke stappen zetten. In het bewustzijn van de Aarde, niet alleen in je eigen Bewustzijn, maar in het Bewustzijn van de Aarde. En alles wat jij nodig hebt, is er al. 

Het is alleen dat je af en toe, net even die bocht neemt, waardoor je daar komt, waar jij het liefste wil komen. En het is die stroom die automatisch gaat, die moeiteloos gaat. Gebruik je kanalen, gebruik je helderziendheid, je heldervoelendheid, je helderwetendheid, je helderhorendheid. Roep ons aan, want wij zijn er natuurlijk voor jou om je te dragen en te begeleiden. En we hebben je lief. Vergeet dat nooit.

Ik ben Sananda en dit is mijn boodschap.

© Tetsiea

Resoneert deze tekst met je? Deel deze tekst met je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn.
Zo bereiken we de wereld met elkaar.

Of doe de Gouden Straal Meditatie http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html