Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 december 2017

Live Kryon Channeling 185: De Grote Ontsnapping. 1 / 11 maart 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 9 december 2017

Live Kryon Channeling 185:
De Grote Ontsnapping. 1
Deze live channeling werd gehouden in Boston, Massachusetts
11 maart 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 9 december 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Boston, Massachusetts.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ieder van jullie is absoluut uniek. Als jullie de menselijke ervaringen van het verleden zouden kunnen meten zouden jullie merken dat ieder op zeer vele manieren verschillend is. Jullie hebben, biologisch gezien, dan wel dezelfde organen op dezelfde plaats, maar de filters die jullie meedragen naar deze ontmoeting, dit leven, zijn diepgaand verschillend.

Wij hebben hier eerder over gesproken maar zeggen nogmaals dat de Bel van Vooringenomenheid waarmee jullie hier komen en die jullie “beschermt” en alle realiteiten tegenhoudt die zich niet in jullie Bel bevinden. Het beschermt jullie tegen het negatieve maar ook tegen het positieve. In plaats van hier binnen te komen met een open geest hebben jullie vooropgezette gedachten over de manier waarop jullie denken dat de dingen werken. Als jullie dus iets tegenkomen dat niet in je Bel van Realiteit zit, is jullie conclusie dat jullie het niet toe zullen staan. Jullie blokkeren het en praten er zelfs niet over.