Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 20 december 2017

Kunnen nieuwe 5G-technologie en slimme meters worden gebruikt als wapens? / 19 december 2017 / door John P. Thomas / Health Impact News

Kunnen nieuwe 5G-technologie en slimme meters worden gebruikt als wapens?
19 december 2017 / door John P. Thomas  / Health Impact News


Gepromoot als nuttige technologie voor elektrische consumenten en op de markt gebracht om te voldoen aan de eindeloze vraag van het publiek naar snellere internetcommunicatie, zou de combinatie van de nieuwe 5G-microgolftechnologie en slimme meters misschien wel een alles-in-één wapens- en bewakingssysteem kunnen worden.

Deze technologie kan, wanneer volledig geïmplementeerd, de privacy van mensen binnendringen door hun locatie bekend te maken aan diegenen die willen weten waar en wanneer iemand reist. Naast het volgen van iemands bewegingen, heeft het de mogelijkheid om toegang te bieden tot alles wat men doet met mobiele telefoons, computers of andere elektronische apparaten die zich in onze huizen bevinden.

Voorbij de inbreuk op ons privé-leven, zou het kunnen worden gebruikt om de manier waarop iemand denkt te veranderen, gebruikt om zijn gezondheid te verzwakken en zelfs om de dood mogelijk te maken.

De rationalisatie van het gebruik van deze technologie zou ongetwijfeld zijn om "terrorisme" te bestrijden. Maar wat zou wetshandhaving en overheidsinstanties ervan weerhouden om het te gebruiken tegen Amerikaanse burgers die politieke dissidenten zijn, of zich verzetten tegen het standpunt van de regering over zaken als verplichte vaccins, of GGO-voedsel, bijvoorbeeld?

Voordat ik ga uitleggen hoe dergelijke beweringen waar kunnen zijn, wil ik twee mensen bedanken die opmerkingen hebben gemaakt over mijn eerste artikel over 5G-technologie. Hun opmerkingen dwongen me om mijn eigen onderzoek te beginnen naar de donkere en schaduwrijke kant van 5G cellulaire communicatie en slimme meters. Dit is een deel van de opmerkingen die deze lezers hebben gedeeld met behulp van de koppeling 'Deelnemen aan de discussie' van het artikel.

Onze lezers verklaarden:

[Commentator 1:] Bedankt voor dit verhelderende artikel. Helaas is het ook zo dat 5G-millimetergolftechnologie door het leger wordt gebruikt voor beheersing van de menigte en verdedigingsdoeleinden in zijn 'Active Denial System'. Hoewel velen de gezondheid en de biologische effecten van gerichte energiebundeltechnologieën ontkennen, evenals de willekeurige luchtverontreiniging door draadloze microgolven, is er een reden waarom de defensie-afdelingen van veel landen dit soort wapens ontwikkelen.

[Commenter 2:] 5G kan ook "spot beam" -technologie gebruiken waar de bandbreedte wordt verhoogd door een persoonlijke RF-straal op een afstand van uw apparaat te richten. Dit gebeurt via phased array-antennes op de toren. [1]

De focus van dit artikel: hoe 5G en Smart Meter-technologie kunnen worden gebruikt als wapens


Dit is deel 3 van een serie over 5G en slimme meters. Zie de eerste twee artikelen:


en

Slimme meters: aftellen naar een nationale crisis van ziekte en dood


Dit artikel gaat over de vraag hoe deze technologie kan worden gebruikt als een stil wapen tegen mensen die zich niet houden aan de plannen van de Amerikaanse regering.

De publieke opinie zal zijn dat deze technologieën, indien ontwikkeld tot wapens, zullen worden gebruikt tegen terroristen en degenen die een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.

Omdat dit echter stealth-technologieën zijn waarbij de persoon die het doelwit is, niet eens weet dat ze het doelwit zijn, kunnen ze mogelijk ook worden gebruikt tegen mensen die bezwaar hebben tegen verplichte vaccinatie, medische ontvoering, de nationalisatie van onze persoonlijke gezondheidsgegevens, het gebruik van giftige chemicaliën in voedsel, verplichte indoctrinatie van kinderen in het openbare onderwijssysteem, mainstream media hersenspoeling, de verzameling van informatie over onze religieuze en politieke overtuigingen, de ontkenning van het recht om samen te komen in vreedzame protesten tegen de overbereikende macht van de nationale en deelstaatregering , om er een paar op te noemen.

In het volgende artikel zal ik bespreken hoe 5G en slimme meters kunnen worden gebruikt als hulpmiddelen voor het binnendringen van onze privacy. Er zal meer in detail worden ingegaan op de beveiligingsrisico's die aan deze technologie zijn verbonden.

Stralen van microgolfstraling gebruikt als wapens


Ik wil de informatie in de vorige artikelen opnemen en doorgaan naar de volgende logische stap. Kunnen 5G-celtorens en slimme meters worden gebruikt als niet-dodelijke of zelfs dodelijke wapens?

In de volgende korte video ziet u hoe het Amerikaanse leger zijn op microgolven gebaseerde Active Denial System (ADS) gebruikt als een niet-dodelijk wapen. De video legt uit dat een goed gefocuste en onzichtbare straal van 95 GHz-microgolven over een lange afstand kan worden geprojecteerd - verder dan het bereik van standaard militaire geweren. Deze straal van millimeterstraling beweegt met de snelheid van het licht en kan de menselijke huid ongeveer 1/64 inch doordringen.

Deze microgolfstraling verwarmt de watermoleculen in de huid en veroorzaakt pijnzenuwen op het huidoppervlak. Deze intense verwarming zorgt ervoor dat mensen onmiddellijk van de balk wegspringen en gaan waar de systeembeheerder ze induwt.

Voertuig gemonteerd actief ontkenningssysteem (V-MADS) - YouTube - 3 minuten en 10 seconden:Dit niet-dodelijke microgolfwapen was ontworpen voor massa controle. Het kan een menigte burgers uit de weg van militaire activiteit drijven of burgers die naar militaire activiteit kijken verspreiden.

Het kan ook gericht zijn op individuele vijandelijke agenten in stedelijke oorlogsvoering of op het slagveld. Het kan autoraamglas binnendringen en de bestuurder onderdrukken met intense hitte en pijn, waardoor het voertuig stopt. [2, 3, 4]

Een recent artikel in de Washington Times meldde dat het Russische leger vliegtuigen met magnetronwapens uitrust. Sommige van deze wapens zijn zo gevaarlijk voor het leven van menselijke piloten dat ze op onbemande vliegtuigen moeten worden geplaatst en van een afstand moeten worden bestuurd. [5]

5G celtorens ook directe microgolfstralen bij mensenDe vorige informatie over het Active Denial System van het leger bevestigt dat microgolven op een specifiek doelwit kunnen worden gericht.

We weten ook dat het 5G draadloze technologie-systeem dat telecombedrijven in heel Amerika willen installeren, de mogelijkheid heeft om microgolfstralen naar objecten te sturen. In feite is dit een van de belangrijkste kenmerken van het 5G-systeem.

Hierdoor kan elke 5G-celtoren meerdere stralen van millimeter-microgolven richten naar een mobiele telefoon, een iPad, tablet-pc, auto of elk ander apparaat dat een GPS-locatie zal bieden.

Als u een mobiele telefoon gebruikt terwijl u rijdt, vergrendelt de dichtstbijzijnde 5G-toren tijdens het reizen een straal op u en uw telefoon. Het richt zich op je telefoon en volgt elke beweging. Het maakt frequente aanpassingen in het traject van de microgolfbundel om u verbonden te houden. Als uw auto ingebouwde GPS heeft, dan kan uw auto op dezelfde manier worden gevolgd. [6]

5G-celtorens gebruiken antenne-groep om een ​​microgolfstraal te creëren die apparaten in de buurt lokaliseert


5G-celsystemen maken gebruik van phased reeks-antennes en elektronisch variabele fase verschuivers om gelijktijdig een groot aantal microgolfbundels naar meerdere gebruikers over een frequentieband te projecteren.

Antenna-groepen bestaan ​​uit honderden en soms vele duizenden individuele antennes, die samen in een specifiek patroon zijn geclusterd om veel stuurbare microgolven te creëren.

Deze vaste antennestelsels worden ook adaptieve of intelligente antennestelsels genoemd, omdat de microgolfbundels die zij produceren elektronisch worden bestuurd door computers.

Gewoon een mobiele telefoonoproep initiëren of een internetverbinding tot stand brengen, activeert automatisch de antennegroep op de 5G-zendmast om de uitvoer aan te passen en een microgolfsignaal naar uw apparaat te sturen. Zelfs wanneer uw telefoon zich in de standby-modus bevindt, zal deze periodiek contact maken met het mobiele systeem, tijdens welke de locatie wordt bepaald. [7]

Het leger gebruikt vaste Groep - antennesystemen om satellieten te volgen - Door muren heenkijken


Vaste groep-antennesystemen worden ook door het leger gebruikt voor de nieuwste generatie radarsystemen. Deze antennestelsels scannen de lucht en volgen satellieten. De elektromagnetische frequenties die ze gebruiken zijn veel lager dan 5G, wat betekent dat hun stralen grote afstanden kunnen afleggen.

Radarsystemen met vaste groep-antenne kunnen ook van dichtbij worden gebruikt om muren in gebouwen te bekijken. [8, 9]

Bekijk een Vast Groep-antennesysteem Stuur een straal naar een doelwit


Vaste antenne-reeksen bestaan ​​uit kleine antennes die in een van verschillende configuraties zijn gerangschikt, zoals een raster, een cirkel of een lijn. Als u een demonstratie van antennes met vaste reeksen wilt zien, bekijk dan de volgende video. Deze video is een radartoepassing, maar de concepten zijn precies hetzelfde voor 5G-straalbesturing met microgolven.

Phased Array Demonstration System - YouTube-frame - 4 minuten en 24 seconden:


Bekijk deze video's voor een zeer technische presentatie over straalbesturing en 5G-antennesystemen.

Hoe Phased Array Systems te ontwerpen - YouTube - 12 minuten:

 

Hoe 5G te begrijpen: Beamforming - YouTube - 14 minuten:


Basisfeiten die uitleggen hoe het 5G-systeem kan worden gebruikt als een wapen


Ik deel deze informatie om u te helpen een logische gedachtegang te volgen over het potentieel van het gebruik van 5G-technologie en slimme meters voor wapenachtige doeleinden.

1. Hoe hoger de frequentie, hoe korter de golflengte. Dit betekent dat het militaire gebruik van de 95 GHz-frequentie gepaard gaat met radiogolven die vrij kort zijn. Ze bevinden zich in de 1-millimeter frequentieband, die over het algemeen varieert van 30 GHz tot 300 GHz. Omdat ze kort zijn, kunnen ze niet zo ver reiken als langere golven. Ze zijn ook minder goed in objecten door te dringen. Daarom wordt beweerd dat ze de menselijke huid slechts tot een diepte van 1/64 inch kunnen doordringen.

2. De microgolven die worden gebruikt voor 5G-communicatie bevinden zich meestal in de 28 GHz- en 38 GHz-frequentiebanden, hoewel er ook tests zijn uitgevoerd in de 78 GHz-frequentieband. Voor zover we weten, verhitten blootstelling aan deze frequenties geen menselijke lichamen, omdat de microgolfdichtheid veel lager is dan militaire microgolfwapens. Dichtheid verwijst naar de hoeveelheid straling die in een seconde door een vierkante centimeter of vierkante meter gaat. Hoe hoger de dichtheid, hoe groter het potentieel om kwaad te doen.

3. Magnetrons gebruiken microgolven die rond de 2.8 GHz liggen. Dit zijn langere golven dan die worden gebruikt in 5G. Zoals we weten, penetreren ze gemakkelijk voedsel en wanneer de dichtheid hoog is, koken ze het voedsel. Het merendeel van de microgolfactiviteit bevindt zich in de kookkamer, zodat de microgolven de mensen die de ovens gebruiken niet koken. Hoewel het duidelijk moet zijn dat bijna alle magnetrons microgolfstraling lekken, wat een gezondheidsrisico betekent voor mensen die dicht bij hen staan.

4. Microgolven die voor Wi-Fi-routers worden gebruikt, bevinden zich ook in hetzelfde bereik als magnetrons, hoewel de dichtheid van de transmissie veel lager is. Hun gezondheidsrisico's vloeien voort uit het feit dat de microgolfstraling constant is en langere golflengten heeft dan 5G. Deze microgolven kunnen in het lichaam binnendringen en cellulaire veranderingen veroorzaken.

5. Mobiele telefoons en slimme meters werken op verschillende frequenties die in het bereik van 2,8 GHz tot 900 MHz liggen. Dit betekent dat hun microgolfstraling nog dieper in het lichaam kan doordringen. Vanwege het nabijheids effect kunnen mobiele telefoons een verhittingseffect in de schedel en de hersenen veroorzaken wanneer ze tegen het oor worden gehouden.

6. Als u een mobiele telefoon wilt gebruiken om voedsel te bereiden, moet u de magnetrondichtheid van de telefoon verhogen. Als je dit deed, zou je je hand koken toen je hem vasthield. Dit is de reden waarom fabrikanten van mobiele telefoons de dichtheid hoog genoeg houden om de celtorens te bereiken, maar laag genoeg om de hersenen van gebruikers niet te veel te koken wanneer ze een mobiele telefoon naast hun oor houden.

7. Praktisch gezien is het verschil in golflengte tussen de 38 GHz van de telecom en de 95 GHz van het leger niet zo groot, omdat deze zich allemaal in de 1-millimeter frequentieband bevindt. De factor die een wapen van een celtoren onderscheidt, is voornamelijk microgolfdichtheid.

8. Aangezien frequenties in het bereik van 28 tot 38 GHz niet zo ver kunnen reizen als transmissies met een lagere frequentie, is het noodzakelijk de celtorens veel dichter bij elkaar te plaatsen. Dit is de reden waarom de voorgestelde implementatie van het 5G-systeem in Californië de toevoeging van 50.000 nieuwe zendmasten vereist om het 5G-systeem operationeel te maken. De zendmasten kunnen zich op een onderlinge afstand van 100 tot 300 meter bevinden.

De feiten samenvoegen - Potentiële resultaten van 5G-technologie


Dit is waar het heel interessant wordt. Wat zou er gebeuren als de dichtheid van 5G-zendmasttransmissies kon worden opgevijzeld tot een veel hoger dichtheidsniveau? Kan 5G-technologie een gericht energiewapen worden? In plaats van een straal van microgolfstraling met lage dichtheid naar u en uw mobiele telefoon of naar u toe te sturen en naar het GPS-systeem dat in veel auto's is ingebouwd, kan het systeem worden aangepast om een ​​veel krachtigere straal microgolven met een hoge dichtheid naar u toe te sturen of een massa mensen zoals gebeurt met het Active Denial System van het Amerikaanse leger?

Voor zover ik kan nagaan, is het onwaarschijnlijk dat 5G-antennes de microgolfdichtheid van het ADS-wapen van het leger kunnen produceren zonder zichzelf te verbranden, vanwege hun kleine formaat en fysiek ontwerp. Alle elektromagnetische straling produceert echter een effect op het menselijk lichaam.

Welke impact hebben de iets langere microgolven van 5G op ons wanneer ze dieper in het lichaam doordringen dan de 95 GHz van het Active Denial System van het leger?

We hebben op dit moment zeer weinig gegevens om ons te informeren over wat blootstelling op 28 GHz, 38 GHz of 95 GHz op lange termijn zal doen aan het menselijk leven. Alles wat we op dit moment weten, is dat microgolfstraling van apparaten in het 900 MHz tot 3 GHz frequentiebereik veel symptomen van angst en ziekte kan veroorzaken, zoals beschreven in mijn vorige artikelen.

Telecom bedrijven die 5G promoten en nutsbedrijven die slimme meters gebruiken, blijven beweren dat hun microgolftechnologie onschadelijk is, maar zoals ik in de vorige artikelen heb uitgelegd, is dit onjuiste informatie. Zelfs het leger geeft indirect toe dat er een aantal risico's verbonden zijn aan hun actieve microgolfwapen, hoewel ze niet definiëren wat ze bedoelen met 'minimaal risico'. [10]

Mensen worden geschaad door hardnekkige elektromagnetische frequenties zoals magnetrons, of ze het nu weten of niet, en zeer gevoelige mensen zijn zich zeer bewust van hoe het hun functioneren degradeert.

Wapens hoeven niet te doden om schade te veroorzaken


Wat zou er gebeuren als een 5G-toren iemand 24 uur per dag een microgolfstraal zou richten, ongeacht of ze hun mobiele telefoon gebruikten? Wat als ze de dichtheid van de microgolfbundel verhoogden en naar iemands slaapkamer leidden, zodat hun slaapvermogen werd verstoord en hun vermogen om normale biologische rust en herstel te betreden werd gestopt? Wat als de microgolfstroom opzettelijk willekeurig gepulseerd was als een slimme meter? Wat zou er met iemands hart gebeuren als de constante magnetronactiviteit het normale hartritme voortdurend verstoorde? Wat zou het doen om de kans op het ontwikkelen van een bepaalde vorm van hartaandoeningen of kanker te vergroten?

Hoe zou langdurig slaapgebrek iemands cognitieve processen beïnvloeden? Zou slaapgebrek iemand kunnen dwingen tot een soort van psychische aandoening? Slaapgebrek is een van de middelen die door geestbeheersende middelen worden gebruikt om een ​​mens te verbreken, zodat ze gemakkelijk kunnen worden geprogrammeerd om de wil van een ander uit te voeren.

Inadequate slaap kan ook een patroon van afnemende gezondheid instellen, wat uiteindelijk leidt tot een levensbedreigende ziekte.

Als microgolftechnologie wordt geactiveerd, zal dit ongetwijfeld worden beschouwd als een gebruik tegen criminelen en terroristen.

Maar kunnen mensen die openlijk niet akkoord gaan met de plannen die de overheid voor Amerika maakt, zoals degenen die bijvoorbeeld tegen verplichte vaccinaties zijn, het doelwit worden van een stille vorm van microgolfaanval van 5G-torens - aanvallen die de slaap verstoren, functioneren van het immuunsysteem, normaal lichaamsrust en -herstel, cognitieve activiteit en emotioneel evenwicht?

Kunnen 5G en slimme meters dodelijke wapens worden?


Zouden slimme meters ook kunnen worden gebruikt om heimelijk microgolfstraling aan de bewoners van een huis of kantoor te bezorgen gedurende een periode van maanden of jaren? We weten al dat de magnetron barst van normaal functionerende slimme meters het menselijk hartritme verstoren. (Zie mijn vorige artikel over slimme meters voor de details.)

We weten echter niet welk geheim onderzoek mogelijk is gedaan om te bepalen wat de beste manier is om uitbarstingen van microgolfstraling uit slimme meters te gebruiken om hartschade te maximaliseren, vooral in onderzoek naar terrorismebestrijding.

Wat als de slimme meter in iemands huis of kantoor kan worden geprogrammeerd om een ​​opzettelijk patroon van pulserende microgolfstraling af te geven met de bedoeling schade toe te brengen aan iemands hart? Hoeveel schade kan er gedurende een periode van maanden of jaren worden veroorzaakt? Zou dit iemand naar een coronaire episode kunnen leiden, zoals een fatale hartaanval? Sommige artsen denken van wel. (Zie mijn vorige artikelen voor de details.)

Zou de echte doodsoorzaak ooit worden geïdentificeerd? Vanuit het oogpunt van een autopsie zou de dood door een hartaanval waarschijnlijk door natuurlijke oorzaken de dood worden genoemd. Pathologen kijken niet naar tekenen van constante blootstelling aan microgolven als doodsoorzaak, omdat mensen in de medische gemeenschap worden geleerd te geloven dat elektromagnetische frequentiestraling en met name microgolven door slimme meters en 5G-cellentorens onschadelijk zijn.

Beveiligingsrisico's en verdere invasies in onze privacy


Ik zal voortbouwen op de informatie die hier in mijn volgende artikel is gepresenteerd. Ik zal onderzoeken of onze cellulaire communicatie en computergegevens veilig zijn in de omgeving van 5G en slimme meters.

Conclusie: Burger vrijheden Bedreigd door 5G Technologies


Amerikanen zijn verantwoordelijk voor aandacht voor onze rechten op privacy en onze rechten om vrij te zijn van het gebruik van wapens tegen ons wanneer we de wet niet overtreden. Ze maken deel uit van onze burgerrechten zoals gedefinieerd door de Amerikaanse grondwet.

Het risico van het negeren van bedreigingen van onze privacy en het gevaar van vergelding tegen ons lichaam en onze geest van wapensystemen ingebed in 5G-cellentorens en slimme meters, moet niet worden afgedaan als een "complottheorie".

Het plan om het land letterlijk te bedekken met 5G-straling in de bandbreedte van een millimeter en om ontvangst- en transmissieknooppunten te hebben in de vorm van slimme meters op elk huis en kantoor in Amerika, zijn gevestigde feiten.

Het is geen samenzweringstheorie om op deze feiten te wijzen en erop te wijzen hoe deze technologie de Amerikaanse grondwet schendt.

Het beweren van onze grondwettelijke rechten om beschermd te worden tegen ongeoorloofde inbreuk op onze privacy, om vrij te zijn van het hebben van aanvallen op ons lichaam door een constante stroom microgolfstraling, en om vrij te zijn van vergelding voor de waarheid die we spreken, is een kwestie van echt patriottisme.

Ik geloof dat het een patriottische daad is om zich rond de grondwet van de Verenigde Staten van Amerika te verzamelen en te proberen de vrijheden die het biedt te behouden. Mogen we allemaal patriotten worden als het gaat om 5G en slimme meters!vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl