Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 december 2017

KRYON: Kerstbrief 2017 / 24 december 2017 / Barbara Bessen

KRYON:
Kerstbrief 2017
24 december 2017 / Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Lieve vrienden van de seminars, de reizen en de maandelijkse boodschappen!

Het schijnt werkelijk zo te zijn dat de tijd zich steeds meer verkort. Wie kent het niet: Men stelt verwonderd vast dat er alweer heel snel een uur voorbij is gegaan. Dan is het goed om even bij de tijd stil te staan en die even “uit te rekken.” Met pure intentie en focus rekken wij de tijd bewust. Dit heb ik al vaak gedaan, het werkt echt!

Natuurlijk kan men door innerlijk visualiseren ook terug in de tijd reizen, iets dat enkelen van ons zeker steeds weer doen. Bijvoorbeeld als enkelen van ons die mee zijn geweest op de reis naar Egypte deze beelden aan zich laten voorbijgaan. Deze reis was overigens sensationeel, veelkleurig en veelbewogen.

Er komt nu misschien een beetje meer rust in mijn leven. Ik laat alles een beetje bezinken. Op kantoor houden wij ons bezig met de komende reizen naar Zuid-Frankrijk en Peru die enorm geliefd zijn. En – bijna niet te geloven – in gedachten waag ik mij langzaam al aan de reizen van 2019.

Meer lezen >>>