Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 december 2017

Kerstmis 2017 / 24 december 2017 / Door Henk Steur

Kerstmis 2017
24 december 2017 / Door Henk Steur

Alweer een jaar achter de rug. Men kan wel zeggen dat dit echt een jaar van uitersten was. Wat door onze geestelijke vrienden al jarenlang is verteld, komt, zoals gewoonlijk, helemaal uit.

Je voelt aan alles dat het onder de oppervlakte spettert en borrelt en dat er heel veel mensen van het wereldtoneel en het niveau vlak daaronder, zijn verdwenen. Er komt van alles aan het Licht, fraude, misleiding, (seksueel) misbruik waar dan ook (“Das haben wir nicht gewusst!”), en vele hoge bomen zijn al gevallen. Er is overduidelijk, zoals Kryon ons al vele malen heeft verteld, een gevecht aan de gang tussen Licht en Donker.

Tegelijkertijd kan men gewoonweg voelen dat de balans bezig is om door te slaan naar de kant van het Licht. Het mag er vaak helemaal niet op lijken, maar toch is er aan vele kleine dingen te zien en te merken dat de kompasnaald van de mensheid in de laatste jaren steeds meer naar de lichtkant is gaan wijzen.

Het duister spartelt op vele duistere manieren om zich teweer te stellen tegen de blootstelling aan het licht, maar strijdt een verloren strijd omdat – volgens Kryon – “Waar Licht is, geen duister kan bestaan”, en vele mensen keren zich naar het Licht en het is merkbaar dat steeds meer mensen de waanzin van oorlog, moord en doodslag gaan inzien en echt een betere wereld willen. Als de grote meerderheid van de mensen dit wil, dan hebben onze geweldige regeringsleiders uiteindelijk geen enkele andere keus dan de wil van het volk uit te voeren of het hazenpad te kiezen - goedschiks of kwaadschiks.


Dat er zelfs in ons eigen Nederland steeds meer echte armoede voorkomt terwijl het aantal miljonairs elk jaar weer toeneemt geeft wel aan dat er fundamenteel iets fout is in de manier waarop wij onze samenleving gestalte hebben gegeven. Een goede regering zou hier naar mijn mening al heel snel iets aan doen, maar vergeet het maar….. politici zijn heeeeel goed in beloven!!! Met een gulle lach wordt er gezegd: “Mensen, jullie gaan er allemaal op vooruit!” want dit is de kreet van de laatste maanden, maar met alleen maar de verhoging van de premie van de ziektekostenverzekering is deze verhoging in de meeste gevallen alweer als sneeuw voor de zon verdwenen en gaat men dus duidelijk weer achteruit. Het wordt echt tijd dat er een totale ommekeer komt in de vorm van NESARA!!!

Het afgelopen jaar zijn er vele golven van Licht over ons heen gekomen, de Schumann-resonantie is explosief toegenomen en wij schuiven elke dag weer een stukje in de richting naar een nieuwe mensheid. Ik heb het gevoel dat ons vele onverwachte en mooie dingen staan te gebeuren en zij kunnen mij niet snel genoeg komen.

In de maand oktober bereikte ons het bericht dat het medium Suzan Leland het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld en het is nu de vraag of Ashtar ons op andere wijze van zijn boodschappen weet te voorzien, maar aangezien niets toevallig is zal er echt wel een goede reden zijn voor wat er is gebeurd.

Het doet mij heel veel plezier om te lezen dat ook Mike Quinsey heel veel waardering heeft voor de woorden van Kryon en het daar in zijn laatste boodschap over heeft. Als ik u een advies mag geven, duik dan eens in de “oude” channelings van Kryon die op deze website staan. Er staat een schat aan kennis en informatie in vermeld die helemaal up-to-date is en die bijna nergens anders zo uitgebreid wordt vermeld. Het geeft een duidelijk beeld van vele dingen zodat men hierdoor de puntjes kan verbinden en er langzaamaan een tekening ontstaat. Ook in de vragen en antwoorden zit veel wijsheid verborgen.

Net als voorgaande jaren wens ik u allen ongelooflijk fijne lichtdagen met familie, vrienden en kennissen en laten wij allen vol vertrouwen het nieuwe jaar instappen. Wij hoeven het niet alleen te doen want er is hulp aan alle kanten!

p.s: Denkt u nog even aan Flappie en zijn vriendjes?

Henk