Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 december 2017

Hilarion / 1 december 2017 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama

Hilarion
 1  december 2017 / Marlene Swetlishoff Tsu Tama

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! Er is veel aan 't veranderen op jullie planeet en in het bewustzijn van alle mensen die op dit moment geïncarneerd zijn. Licht wordt steeds sterker en brengt de energie van liefde mee, want de twee zijn met elkaar verbonden - waar er Licht is, is er liefde. Deze energie van hogere frequentie creëert grote veranderingen in elk mensenhart en in hun menselijke fysiologie. Alles is bezig met hercalibreren [wordt opnieuw geijkt]. Dit is natuurlijk niet iets dat ogenblikkelijk zal gebeuren, want als het onmiddellijk zou gebeuren, zou de menselijke fysiologie 'gaar' zijn [totaal uitgeput] zoals de term is in aardse taal.

Het zou teveel zijn voor het menselijk lichaam en het menselijk bewustzijn om te doorstaan, dus daarom gebeurt alles op een zachte natuurlijke manier, want er werd besloten dat de hele mensheid deel zou uitmaken van deze beweging, zodat iedereen met zijn planeet zou kunnen ascenderen als de tijd rijp is. Om dit te laten gebeuren, moet de mensheid als geheel worden ontdaan van alle negativiteit, van alle donkere plaatsen in hun wezen die nodig gereinigd, opgeruimd en gezuiverd moeten worden. Het is een moeizaam proces, we weten het, maar het is er een dat moet plaatsvinden. Er zijn veel zielen die ervoor gekozen hebben om te vertrekken vóór de ascensie van de planeet en haar mensen plaatsvindt. Dit is onderdeel van hun plan en het betekent niet dat ze de kans hebben verloren om vooruitgang te boeken in hun spirituele evolutie.

Misschien hoefden deze wezens niet op een meer directe manier door de ervaringen van ascensie te gaan en dus verlaten ze de Aarde gedurende deze tijden. Alles is zoals het zou moeten zijn en het is een natuurlijke voltooiing van hun incarnatie die plaatsvindt en het gebeurt met grotere liefde en hulp dan voorheen beschikbaar was voor zielen. Elke entiteitenziel die deze planeet verlaat, is omringd door ontelbare Lichtwezens, die hen helpen hun weg naar de andere kant te vinden en deze sluier wordt dunner met elke dag die voorbijgaat, zodat communicatie tussen de twee werelden gemakkelijker en gemakkelijker wordt naarmate de tijd voortschrijdt.

Elke individuele ziel wordt bijgestaan en geholpen en goed verzorgd. Je hoeft je geen zorgen te maken, je hoeft niet bezorgd te zijn, je kunt er zeker van zijn dat ze de andere kant hebben bereikt, je kunt er zeker van zijn dat alles goed verloopt in hun ervaring en in hun nieuwe realiteit. Alles is zoals het hoort. Elke individuele ziel die het aardse bestaansniveau heeft verlaten, wordt snel tot volledig bewustzijn gebracht zodat ze kunnen kijken, observeren, leren, deel kunnen uitmaken van en kunnen helpen wanneer de Aarde en haar bewoners het ascensieproces ingaan. Het is een zeer krachtige gelegenheid voor zowel de waarnemers als voor degenen die de directe ervaring meemaken op het materiële niveau van het bestaan.

Deze ervaring/belevenis wordt gezien als een geweldige kans voor iedereen die erbij betrokken is! Voor degenen van de andere kant die toekijken, zal de ervaring worden beschouwd als een triomfale overwinning voor alle betrokkenen, zowel gedesincarneerden als geïncarneerden. Want zoals je weet, wat er gebeurt voor één ziel gebeurt voor alle zielen, iedereen wint bij de ervaring. Veel zal gewonnen worden bij dit proces, voor alle betrokkenen. Elke schijnbare aardse catastrofe wordt vanuit het hogere perspectief gezien als een ervaring, die door elke ziel werd gekozen vanwege de intrinsieke waarde die deze met zich meebrengt. De hele mensheid moet begrijpen dat dit een tijd is van ongekende kansen, magisch potentieel en krachtige mogelijkheden die de Hemel op Aarde zullen brengen, iets waaraan allen gedurende vele levens hebben gewerkt om te bereiken.

De vele wezens uit de binnenrijken van de werkelijkheid blijven zich verzamelen, terwijl gebeurtenissen op en binnen de planeet zich blijven ontvouwen. Dit proces omvat ook de onzichtbare wezens die altijd een deel zijn geweest van het evolutionaire pad op deze planeet. Vele voor het menselijk oog onzichtbare wezens, die onophoudelijk hebben gewerkt om de planeet en haar bewoners tot dit stadium te brengen, hebben ook een aandeel in het ascensieproces. Terwijl de veranderingen plaatsvinden, zijn zij direct betrokken bij de vernieuwing van de planeet op elk niveau. Het is daarom belangrijk voor de mensheid om deze wezens te beschouwen met eerbied, diepe dankbaarheid en waardering voor hun rol en voor het deel uitmaken van alles wat er gebeurt.

Tot volgende maand …

Ik ben Hilarion

Decree-Focus tot 2018

© Marlene Swetlishoff Tsu Tama. Alle rechten voorbehouden aan de schrijver/auteur en  www.therainbowscribe.com. Recht op kopiëren en plaatsen van dit artikel wordt alleen gegeven aan de goedgekeurde vertalers en Ron Head van Oracles and Healers. De live link naar dit artikel, samen met een korte alinea, kan echter met anderen worden gedeeld en ook met de door Scribe gegenereerde video van You Tube: https://youtu.be/TDeV7VIUfQw

Vertaling: Agnes